Sada je: pon maj 05, 2025 12:56 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 435 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbi i Hrvati
PostPostano: ned aug 22, 2010 7:22 am 
Član foruma

Iz medija
Citat:
Prepuna predrasuda o Srbima

Kako neslužbeno saznajemo od osoba iz Teatra, pravi cilj dolaska Angeline Jolie na predstavu je njena želja da razgovara s Radom Šerbedžijom, proslavljenim hrvatskim glumcem sa svjetskom karijerom i ponudi mu veću, možda čak i glavnu ulogu, u svojem redateljskom prvijencu koji bi se uskoro trebao početi snimati, a čija je radnja smještena u ratno vrijeme na području bivše Jugoslavije, točnije Bosne i Hercegovine.

Bilo je predviđeno da Angelina film u kojem će igrati glavnu ulogu snima u Srbiji u suradnji sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom Pinka, no Mitrović je vidjevši scenarij odbio suradnju s Angelinom Jolie jer je »prepuna predrasuda o Srbima«.

Izvjesna Milla Jovovic je trbala snimati film RED AMERICA na podrucju bivse juge... film je otkazan i nikada nije bio realiziran... nema mu ni traga na netu :D
http://www.tribute.ca/people/Milla+Jovovich/3825

Vrh

PostPostano: pon aug 23, 2010 10:21 am 
Član foruma

villy je napisao/la:
Vas slovence zovu alpski srbi :rofl

Da budem precizniji poluBošnjak poluSlovenac dobitna kombinacija. \:D/

Jel znate što radi Bosanac sa 18 godina u Sloveniji?

Traži posao!

A Slovenac sa 18 u Bosni?

Traži oca. :rofl

Vrh

PostPostano: pon aug 23, 2010 11:02 pm 
Član foruma

@ vili
Daaa na kapetana malog kekeca sam skroz zaboravio . :D

»prepuna predrasuda o Srbima« jadna Anđa još če ispasti da je hrvatica .

Vrh

PostPostano: pon aug 23, 2010 11:12 pm 
Član foruma

Pametnom dosta!!!
"Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav." Dervis i Smrt Mesa Selimovic

Vrh

PostPostano: uto aug 24, 2010 5:39 am 
Član foruma

ispast ce sto i svi drugi placenici....
i kao sto je otac od m.j. platio za njenu slavu i uspjeh.

sam potvrdjujes da mozete biti sve drugo samo ono sto jeste i uvjek cete biti nemozete.
tao om..

Vrh

PostPostano: sri aug 25, 2010 10:42 pm 
Član foruma

ma znaš šta...balkan je zakon..gdje god da dodjes kazes curi aj popusi, il dobijes samar il blow job...jebo ti to kad moras engleski znat da bi pojebo...
kakvi bola srbi hrvati i ostale zajebancije:D

ovo je bio opasan upad:D

Vrh

PostPostano: pet aug 27, 2010 2:08 pm 
Član foruma

Jeste li gledali film Početak(Inception)s Leonardom di Capriom u glavnoj ulozi o usađivanju u svijest program a,koje manipulatori hoće,a usađivači rade u njihovo ime. :evil:

Garant su to napravili s balkanskim političarima 90-ih. :shock:

Naručitelji radova:Židovi :^o

Kontrolori radova:njihovi šegrti Englezi :evil:

Izvođači radova:glupi,umišljeni i divlji Balkanci ](*,)

To je zato što nas nisu kontrolirali,a njihov vrhovni šef Belzebub ne voli kad se nema nadzora,a koliko vidim(o)nisu ništa bolji njegovih 6,5 milijardi sljedbenika(ljudi)kojima su važnije stvari od ljudi koje iskorištavaju da bi došli do istih,a kao fol "vjernici"-bla-bla-bla :tongue:

Kad su pitali Gandija("Ima za svačiju potrebu,ne za svačiju pohlepu") što ne postane kršćanin je rekao da su oni samo teoretičari,a ne i praktičari,dakle licemjeri. :twisted:

Vrh

PostPostano: pet aug 27, 2010 6:12 pm 
Član foruma

http://www.dijaspora.ch/sr/main/mostovi ... mskinatpis
http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusi ... ski.html?0
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=25730

MARGUMSKI NATPIS - ZA EPIGRAFIČARE NEPOZNAT, ZA STANIŠU VIŠE NIJE TAJNA!
Jagodinski penzioner Staniša Atanasijević tvrdi da je otkrio poruku sa rimske opeke iz okoline Požarevca koja potiče između 1. i 6. veka naše ere
Citat:
Tajna sanskrit pisma
Rimska opeka sa zagonetnim tekstom iz Požarevca, samo je jedan od dokaza da su Srbi oduvek bili na danasnjim prostorima, tvrdi Staniša Atanasijević, jagodinski penzioner i istoričar amater. Zainteresovao me je Margumski natpis i, gotovo godinu dana ga proučavao, kao i pisma starih naroda: rune, starokeltsko, sanskritsko, starogrčko, starojevrejsko, glagoljicu, klinasto i druga, danima iscrtavao i tumačio smisao pojedinih znakova do sada nepročitanog teksta na rimskoj opeci.
Bio sam jako iznenađen, nastavlja Staniša, pokazujući nam i po prvi put prevod nepročitanog teksta sa rimske opeke, koliko je starih srpskih reči u njemu, kao što su: tavnica, leš, sad, molim, mirni, ubiga, oteo, izele... Konkretno, u Margumskom natpisu, između ostalog, piše «da je neko ubijen od njegovih najbližih jer im je nešto oteo, da je ubijen u 32. godini i da je sada leš, sahranjen u vtavnicu...»
Kako su reagovali jagodinski istoričari po odgonetanju Margumskog natpisa, pitali smo Stanišu Atanasijevića. Ostali su praktično bez reči, odgovara i obaveštava nas da očekuje skorašnji sastanak sa direktorom Narodnog muzeja u Požarevcu, odakle zagonetni natpis i potiče. Margumski natpis, iskopan u periodu 1947-1950. godine, po čoveku iz Jagodine, više nije izazov i zagonetka.

slika
slika

Vrh

PostPostano: pet aug 27, 2010 7:26 pm 
Član foruma

Ufff dobar i informativan post villy, naročito ovaj filimić daje materijala za promišljanje =D>

jedino čini se da je sanskrit zapravo hrvatski :rofl , jer prema http://en.wikipedia.org/wiki/Sanskrit
brojevi idu ovako

éka- jedan
dva- dva
tri- tri
catúr- četiri
páñcan- pet
ṣáṣ- šest
saptán- sedam
aṣṭá- osam
návan- devet
dáśan- deset

Vrh

PostPostano: pet aug 27, 2010 8:38 pm 
Član foruma

Sve čekam i čekam kad će netko u ovu priču o Srbima i Hrvatima ubaciti i braću nam gmazove - ali nikako..... :-k

Što reći?

Možete nastaviti proučavati povijest koju je netko napisao ili počnite osluškivati sadašnjost!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pet aug 27, 2010 10:15 pm 
Član foruma

wiki je kitos...
vidi ovo editirano veceras.
SERBIAN see villy to sam osobno dopisao.

Vrh

PostPostano: pet aug 27, 2010 11:05 pm 
Član foruma

hmmmm.mozda je alf u pravu.da ne zaboravimo bracu,stvarno nema smisla,ce se naljute ljudi,pardon,izvinte ako sam nekoga uvredio...znate,i ja bi se uvredio da mi neko kaze da sam gmaz.sta li misle o nama.gotovo,cica mica i gotova prica.e pa nije. :rofl ima se jos pricamo.da nezna mozda neko nesto o mungosima,mislim na one male slatke zivotinjice,mlogo mi simpaticni.ja se stvarno izvinjavam na akcenat,al sta cu,ne mogu da pobegnem od sebe.mozda,ne bi bilo lose da se uvede seljacki nacionalni jezik,mozda bi ovi silni naucnici mogli nesto da nauce od obicnih ljudi.da oru,da sade luka,da zavijaju oblande.jebeno je to sto ovi gore,imaju sistem,povezani ko zivotinjska dusa,stoj.ko ide. pera.mislis perica.meni je svejedno.ajd da im jebemo majku,iako je nemaju.i tako je po ko zna koji put,predator bio pojeden.ma sta bre,ko kad mi nismo bili ljudozderi nikad,evo sad ce nas drmne evolucija pa ce budemo humani,ce predjemo na gmazovi... a sta kazete,akcenat strava.kuj ima oci da vidi,i kuj ima usi da cuje... :rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: sub aug 28, 2010 2:06 am 
Član foruma

omasio skolu, a pesnika :hello2: a zitnog ti kala na ovom humu =D>

Vrh

PostPostano: pon sep 06, 2010 8:27 am 
Član foruma

Evo ukratko dio povijesti ne tako davne, nemojte me krivo shvatiti ja ne mrzim nikoga ali pogledajmo malo što se događalo i ovo šta se danas događa pa razmislimo malo

http://hrsvijet.net/index.php?option=co ... Itemid=112
:love3:

Vrh

PostPostano: pon sep 06, 2010 2:11 pm 
Član foruma

kada se brckamo u blatu i prolivamo istu krv...

http://www.novinar.de/2008/02/08/bog-i-hrvati.html

Vrh

PostPostano: čet sep 16, 2010 4:25 pm 
Član foruma

viewtopic.php?f=7&t=3074
:read:

Vrh

PostPostano: pet sep 17, 2010 2:09 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=7&t=3074
:read:

=D>

Vrh

PostPostano: čet sep 23, 2010 8:45 am 
Član foruma

Gluposti, braćo, gluposti. Čim vi raspravljate o ovim stvarima znači da ste još duboko u iluzijama. Nacije su obična iluzija, ničeg racionalnog ne postoji u njima, svaki čovjek je nacija za sebe, svaki čovjek je univerzum za sebe, čovjek je čovjek i to je sve, a što se tiče nacija to su samo floskule ili neke umjetne ideje koje čak nisu racionalno ni zamišljene i prosta su iluzija. Čovjek sam po sebi ima milion JA i mjenja se iz trenutka u trenutak a ne neka zamišljena floskula kao što je "nacija". Ljudi si svi isti, izmješani, mešanci, nema tu nikakvih naroda i nacija, postoje neke jezičke varijacije ali opet i ti jezici se mješaju i imaju slične korijene. Što se tiče Hrvata i Srba to je trenutna podjela i ideja, za 50 godina ko zna šta če ovdje bit, ako se nekoj eliti svidi da baci nove floskule i dokazuje kako smo svi albanci tako će se narod i osjećati to jest biti u toj iluziji, nekad su se ljudi ovdje djelili po vjeroispovjesti pa je u zadnje vrijeme popularno po nacijama koje su opet ustvari religijska podjela (srbi i hrvati su balkanske religijske grupe ustvari tako su podjeljene). srbi i hrvati su religijske grupe. vjerovatno će sada da krene identifikacija sa državom, umjesto vjerom, pa će se tako svi i osjećati, uglavnom nebitno sve je to ionako identifikacija to jest iluzija. u ovo što sam rekao sam 100% siguran, a malo je takvih stvari, pa ako se neko ne slaže sa mnom to znači da jednsotavno ne vidi istinu.pustite se tih iluzija i uživajte u trenutku, pticama, moru, nahranite golubove, izmasturbrirajte ponekad i tako..

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 6:07 am 
Član foruma

Hiner je napisao/la:
@ vili
Daaa na kapetana malog kekeca sam skroz zaboravio . :D

»prepuna predrasuda o Srbima« jadna Anđa još če ispasti da je hrvatica .

Ne nego sotona vlada tobom.

o njima i ponesto o angelini

http://www.youtube.com/watch?v=UXY1X4fuDVE

neke nove zanimljivosti

http://www.youtube.com/watch?v=Vbti8QA-SkQ

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 11:29 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Sve čekam i čekam kad će netko u ovu priču o Srbima i Hrvatima ubaciti i braću nam gmazove - ali nikako..... :-k

Što reći?

Možete nastaviti proučavati povijest koju je netko napisao ili počnite osluškivati sadašnjost!

Odlicno receno :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 435 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.