Ako ti se od deset ,,proročkih,, snova realizuje devet u fizičkom, da li bi čovjek nonšalantno mogao poništiti misao koja se logički nameće sama, kolike su šanse da se ostvari i taj deseti san.
Ovo je jedan od mojih snova ovlaš opisanih na temi abdukcije,str. 10, a ima veze sa ovom temom.
-----------------------------------------------------------------------
U biti, ako su ,,pripreme za nešto,, i istina, zašto nas to pripremaju, ako su meni snovi rekli da neće biti kataklizmičnih promjena da sve nestane,ali da isto tako ni nikakav bijeg u prirodu i nekakve drvene kuće neće značiti ništa.Samo ,,topli talas,, koji će sve preplaviti i neke ljude uzdignuti u nebo u nekakvim čahurama (kao što su larve u čahurama). U njima će nam biti teško disati, ali je to zbog toga što će duša doći do grla i početi odvajanje od tijela, mada i malo glupo, ali i dalje ćemo vidjeti tijelo. Te ljude, tj. ,,nas takve,, u tim čahurama koje će uzdignuti će prvo biti strah, ali to nije naš strah. To je strah onih koji su ostali na Zemlji i koji ćemo stravično osjećati.Kad shvatimo da je to ,,tuđi strah,, (tj. onih koji su ostali,u šta se ubrajaju mnogi članovi naših porodica), preplavit će nas ,,nekakav blaženi osjećaj,, i mislima ćemo slati poruku onima koji su ostali, da je poenta u tome da samo treba da se riješe tog HEBENOG STRAHA, jer je on kočnica za to uzdignuće ili let na nebo, tj. izlaz iz zemaljskog sranja, itd, itd ... Mislim, meni je bar čudna ta veza istih ili sličnih snova koje imamo ja i drugi, i ukazuje mi na postojanje stvarno neke VEZE, tih i takvih ljudi.
Odoh ja u

i možda mesijanstvo kroz opis ovog sna, ali nešto me tjeralo da ovo sad napišem, mada sam ovu obavijest i ovo čudno iskustvo u snu imala prije dvije godine.
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
pozz