Sada je: pon maj 05, 2025 10:09 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: uto sep 07, 2010 11:02 am 
Član foruma

Lithium je napisao/la:
Zanimljive su te teorije za 2012. Mene samo zanima da li smo STVARNO u 2010. godini ili smo možda negdje pobrkali neke brojke, pa smo u biti malo iza ili ispred 2010. Uglavnom, mislim da nitko ne može sa 100%-tnom sigurnošću reći da će se nešto dogoditi upravo u taj neki određeni trenutak.

Lithium

Ma ako su maje znale da će se nešto dogoditi 2012 onda su znale i da ćemo mi krivo računati vrijeme, tako da je to vjerojatno točna godina :D

Vrh

PostPostano: uto sep 07, 2010 1:46 pm 
Član foruma

3PO je napisao/la:
Lithium je napisao/la:
Zanimljive su te teorije za 2012. Mene samo zanima da li smo STVARNO u 2010. godini ili smo možda negdje pobrkali neke brojke, pa smo u biti malo iza ili ispred 2010. Uglavnom, mislim da nitko ne može sa 100%-tnom sigurnošću reći da će se nešto dogoditi upravo u taj neki određeni trenutak.

Lithium

Ma ako su maje znale da će se nešto dogoditi 2012 onda su znale i da ćemo mi krivo računati vrijeme, tako da je to vjerojatno točna godina :D

Ma to ti je isto ko kad naručiš u restoranu večeru!
Ne moš znat oće li ona doć za 5, 10 il 20 minuta, ali će ti SIGURNO bit servirana! :D :wink:

:love3:

Vrh

PostPostano: uto sep 07, 2010 7:55 pm 
Član foruma

i šta vridi Majama ili Astezima (koji su to već iskuckali 2012 na kamenu) da su predvidjeli 'smak svita' 2012. točno u minutu, kad je njih njihov smak dohvatija 500 g ranije?

Vrh

PostPostano: sri sep 29, 2010 8:17 pm 
Član foruma

21. 12. 2012. spas, uništenje ili ???

Situacija oko 2012-te je dovedena do usijanja, toliko se toga u medijima objavilo da gotovo ne postoji osoba koja nije čula za spomenuto Majansko proročanstvo i ono što u sebi nosi.
Na pragu smo tog famoznog datuma odbrojavaju se ne godine i mjeseci nego dani.
Međutim najavljivani događaji kao slom svjetske burze, dolazak Nibirua itd. koji su trebali biti prethodnica generalnom činu uglavnom su izostali ali su zato vladajućoj eliti ko kec na desetku poslužili kao ideja i opravdanje da još žešće nastave sa svojim planom uništavanja prirode i porobljavanja čovječanstva a sve to pripisujuću ispunjenju navedenog proročanstva.
Sličnih scenarija je bilo i u prošlosti samo su bili manje eksponirani zbog lošije informiranosti, danas je situacija drugačija vijest u sekundi obiđe sa jednog kraja svijeta na drugi.
Još prošle godine je najavljivan ekonomski krah svjetskih razmjera međutim od kraha nije bilo ništa dogodilo se upravo suprotno, izmišljena je ekonomska kriza kao izgovor za sustavno pljačkanje poreznih obaveznika kao i kresanje njihovih radničkih i ljudskih prava.
Kao što vidimo trakavica se i dalje nastavlja, ljudi ližu rane pritom zaboravljajući što se dogodilo ponovo počinju dizati kredite i sve kreće ispočetka samo što sad rade više za manje novca.
Najavljivane sezmičke aktivnosti, poplave i požari su dobrim dijelom čovjekovo djelo kao na primjeru Haitija.
Projekt HARP na Aljasci nesumnjivo radi nesmanjenom žestinom što u kombinaciji sa kemijskim zaprašivanjem ima razorne efekte.
Kad se sve uzme u obzir slabo upućena osoba će dobiti dojam da zbilja nešto događa i da smo stvarno na pragu velikih promjena no u konačnici to je samo još jedna od zakulisa mračnih sila ovog vremena.
Moje skromno mišljenje da ovo neodrživo održivo stanje može potrajati jako dugo, dovoljno dugo dok nam dušu na usta ne istjeraju a onda je valjda izbor na nama dali ćemo ponovo doći u ovaj pakao ili ne.
Kasiopejci u jednoj sesiji govore o tome da planeta zemlja jedva održava treći denzitet.stalno je na nekom rubu uništenja a onda se dogodi nekakav mali pomak koji na trenutak odgodi ono najgore i tako bezbroj puta, to stanje tako traje već tisućama godina, ispada da se jedni trude pošto poto održati na životu ovu agoniju dok drugi vuku na dolje želeći sve uništiti, mi smo negdje između tih dvaju sila gdje se sve prelama preko naših leđa pa zbog toga najviše i ispaštamo, pitam se dali će nam ova patnja ikad biti nadoknađena i zašto je ona potrebna samo manjoj grupaciji duša u univerzumu? Bolje je katastrofalan kraj nego katastrofa bez kraja.
Činjenica je da ova priča o 2012 sa vremenom gubi svoj sjaj, kronološki prateći razne blogove i forume vidljivo je da što se više približavamo tom famoznom datumu teorije i priče se u hodu mijenjaju i da jedna izjava doživi svoj demant u svega nekoliko tjedana ili mjeseci, pa možemo zamisliti što će tek biti za koju godinu kad ovo sve skupa prođe a ništa se radikalno ne dogodi. Često se govori o napredovanju ljudske svijesti ali činjenice ne govore u prilog tome, netko tko je bio budala prije, ostao je i ostat će dok ne umre, glupi su i slijepi do te mjere da počnu sebe i druge uvjeravati kako su pametni a sustav ih za glupost još nagradi raznim diplomama čak i nobelovim nagradama što im još više pumpa ego i daje lažna krila, na žalost takvih je barem 90℅ na ovoj planeti, šanse za njihov duhovni napredak minimalne su i zanemarive, čak i da ih se na neki način probudi velika većina bi htjela natrag jer su matricom vezani za ovaj grubi svijet i onim što posjeduju u njemu.
Nema napretka u društvu gdje rob želi postati gospodar.
Istini za volju osobno bih volio da dođe do očekivanih promjena bilo bi nam svima lakše nositi breme ovoga trulog svijeta te ga u puno boljem izdanju ustupiti drugim zalutalim dušama koje će doći na naše mjesto i nedaj Bože uraditi kobnu pogrešku kušajući plodove sa drveta spoznaje dobra i zla koju mi počinismo tko zna kad.

Vrh

PostPostano: pon okt 04, 2010 10:50 am 
Član foruma

Nije ostalo još puno do tog datuma, moramo se još malo strpiti i vidjeti što će se dogoditi.
Osobno više nisam u ništa siguran, mišljenje mi se mijenja iz dana u dan.
Najveće promjene koje zapažam su one unutar mene, a mislim da su te i najbitnije.
Šta god da se desi (ili ne desi) slušat ću intuiciju i pustit da me ona vodi.

Nadam se da ćemo u budućnosti biti u novom raju na zemlji, a ne u nekoj Orwellovskoj državi.

Vrh

PostPostano: pon okt 04, 2010 1:17 pm 
Član foruma

vincent je napisao/la:
Nije ostalo još puno do tog datuma, moramo se još malo strpiti i vidjeti što će se dogoditi.

izlazi polako na svjetlo dana skrivena povijest čovječanstva, kao i intrigantne informacije o događanjima koja će nastupiti u razdoblju između 21.12.2012-te i 31.3.2013-te.

link:

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=8&t=3111

:love3:

Vrh

PostPostano: pon okt 04, 2010 10:22 pm 
Početnik

Evo najavise naucnici i NASA solarnu oluju koja bi nas trebala pogoditi 2012-2013 , ako nas pogodi bice to prekid el. enerigije.....mozete zamisliti haos.

Vrh

PostPostano: pon okt 04, 2010 10:40 pm 
Član foruma

Vala sumnjam. Prije bih rekao prekid njihove kontrole jer će im sateliti i HARPovi pregorjet kao sijalice.

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 1:24 am 
Moderator

Svaki put im se sruši kontrola kad dođe neka baklja. :)

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 11:19 am 
Član foruma

Znam ljude koji ne mogu zamisliti dan bez mobitela ili facebook-a, bez struje im život vjerovatno ne bi imao smisla.

Vrh

PostPostano: sri okt 20, 2010 9:39 am 
Član foruma

Eto odgodiše nam smak svijeta.. ](*,) ](*,) ](*,)

Gledaj koja spika:
Citat:
Svi oni koji su strepili i tresli se od straha da bi 2012. moglo doći do, od Maja naviještenog, totalnog uništenja svijeta, stiže dobra vijest. Kalendar starih Maja Dugo odbrojavanje, čini se, ipak ne završava 21. prosinca 2012.

No, ako ne završava 2012. godine, kad završava, pitaju se zabrinuti žitelji planeta Zemlje, među kojima su najprestrašeniji krenuli kopati katakombe ne bi li se tako spasili.

Naime, u Calendars and Years II: Astronomy and Time in the Ancient and Medieval World (Oxbow Books, 2010) pokazuje se da je preračunavanje datuma s majanskog kalendara na naš moderni pogrešno za čak 50 ili 100 godina. A to bi značilo da 2012. ne dolazi kraj.

Majanski kalendar je preračunat na današnji gregorijanski uz pomoć GMT konstante, nazvane po inicijalima trojice učenjaka koji su proučavali majansku kulturu.

Prof. Gerardo Aldana, sa Sveučilišta Kalifornija u Santa Barbari, autor je objavljene kritike i kaže: "Tabela koja se oslanjala na kretanje Venere je neupotrebljiva, a povijesni datumi kojima baratamo su još manje pouzdani. GMT konstanta je nalik dvorcu od karata."

Prof. Aldana ne tvrdi da zna točan datum kada kalendar završava, nego samo želi dokazati da je trenutačno računanje vremena pogrešno.

No, ne sumnjamo da će se uskoro pojaviti neki novi datum totalnog kraja svega, izračunat po nekoj novoj računici. Izvijestit ćemo vas na vrijeme.

E jesmo se zabrinuli, evo noge nam se tresu...
Najprestrašeniji počeli kopati katakombe......hm :-k tko je to počeo kopati mi ili oni koji znaju pravu istinu pa su posijali tisuće baza pod zemljom..

http://danas.net.hr/znanost/page/2010/1 ... tml?pos=n1

Vrh

PostPostano: sri okt 20, 2010 2:48 pm 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:
Eto odgodiše nam smak svijeta.. ](*,) ](*,) ](*,)

100 % sam uvjeren da se radi o dezinformaciji kako bi se malo smanjila frka panika oko 2012.

Vrh

PostPostano: sri okt 20, 2010 6:02 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=joT0J-id ... re=related

Vrh

PostPostano: sri okt 20, 2010 6:41 pm 
Član foruma

Prošlo je već mnogo smakova svijeta, proći će i ovaj, i dalje sve isto

Vrh

PostPostano: sri okt 20, 2010 11:06 pm 
Administrator

Nije prošao još niti jedan SMAK svijeta... jer da je bio smak svijeta - Zemlja nebi postojala ( jer je i ona DIO svijeta ).

Možda bi preciznije bilo reći "smak vrste", ili bar "veliko smanjivanje broja populacije ljudi" ili tako nešto... jer na ovoj našoj planeti stalno dolaze neke nove vrste, a izumiru neke druge ( tj. broj jedinki neke vrste se smanjuje, dok druge povećava... ) - i tako to ide kroz milenijume, kao i dulje ( vjerojatno ).

"Smak svijeta" mnogi smatraju da je kraj, ali zapravo... nije... jer nakon ljudi opet će biti ovoga svijeta. I tako iz ciklusa u ciklus... neprestano.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet okt 21, 2010 4:13 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Nije prošao još niti jedan SMAK svijeta... jer da je bio smak svijeta - Zemlja nebi postojala ( jer je i ona DIO svijeta ).

Možda bi preciznije bilo reći "smak vrste", ili bar "veliko smanjivanje broja populacije ljudi" ili tako nešto... jer na ovoj našoj planeti stalno dolaze neke nove vrste, a izumiru neke druge ( tj. broj jedinki neke vrste se smanjuje, dok druge povećava... ) - i tako to ide kroz milenijume, kao i dulje ( vjerojatno ).

"Smak svijeta" mnogi smatraju da je kraj, ali zapravo... nije... jer nakon ljudi opet će biti ovoga svijeta. I tako iz ciklusa u ciklus... neprestano.

:mrgreen: :wink:

Moguće je, mislim sigurno postoji mogućnost da neke vrste neće izumrijeti! :toothy2:

Interesantan tekst na tu temu:

http://www.nacional.hr/clanak/93024/kin ... voju-djecu

Posebno je "bodljiv u oko" onaj dio: Biraju!!!!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet okt 21, 2010 7:21 pm 
Član foruma

vincent je napisao/la:
Znam ljude koji ne mogu zamisliti dan bez mobitela ili facebook-a, bez struje im život vjerovatno ne bi imao smisla.

Takve ne treba žaliti, ako ih Bog ne žali zašto bismo mi, Izgleda da evolucija svijesti nije svima suđena i da je namjenjena samo za manji broj populacije, većina će biti samo kolateralne žrtve nadolazećih promjena ali je žalosno to da oni neće izvući nikakvu pouku jer su zapravo vrsta koje kad bi ih Lav do pola pojeo nebi znali što se događa.
Pitam se da je te ljude staviti u idealne uvjete za duhovni napredak i da je 90 posto populacije duhovno orjentirana dali bi se onda ponašali ovako destruktivno kao danas, ili bi postali primjerom većine? :-k

Vrh

PostPostano: sri okt 27, 2010 3:35 pm 
Član foruma

PROSLAVA MUŠKE I ŽENSKE HARMONIJE

http://www.2012-transformacijasvijesti. ... monije.htm

Vrh

PostPostano: pon nov 01, 2010 8:23 pm 
Početnik

Ta godina,2012...definitivno nesto je cudno s njom,primjetio sam u zadnje recimo 2 godine da su se ljudi dosta promijenili,naravno ne svi ali vecina je,ne znam kako bi opisao ali nekako su nervozniji,tjeskobniji usudio bi se reci i gnjevniji...svi znamo kako zivotinja ima to neko "sesto osjetilo" znaci osjeca neke stvari zlo/dobrotu pojedinca ili neki drugi prirodni oblik neke energije...pa sam si razmisljao ovako,ako osjeca zivotinja pa mogao bi to nesta osjecati i covjek,i sad ta godina 2012.mozda stvarno dolazi kraj ili pocetak kraja i ljudi to osjete, sami smo si to napravili,Maje i druge kulture su odredile tu godinu i time nas "bocnule u neki zivac", mi ljudi pravimo filmove o tome datumu,sve vise se spominje po medijima,govori se ozbiljno o tome a i sta je je datum se blizi i mislim da ljudi podsvjesno osjecaju neki strah od toga i razno raznim postupcima unistit cemo sami sebe...

Vrh

PostPostano: pon nov 01, 2010 8:35 pm 
Član foruma

marilo brate, 'nako ugrubo, ostalo je jos 2 godine vremena, predlazem da ih iskoristis da procitas nesto, a ako bog da zdravlja, predlazem da o procitanom i razmislis svojom glavom.
evo, mozes poceti od topica na kojem si napisao svoje kratko i optimisticno razmisljanje.
sretno! :occasion5:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.