evo prevoda tog teksta:
Da li Skrivene Podzemne Vojna Baze predstavljaju Stvarni Komandni Centar Novog Svjetskog Poretka?
Jedan bivši kanadski vojni oficir napokon je javno otkrio šokantne informacije koje je skupio dok je radio u jednoj podzemnoj bazi na području Cold Lake u Kanadi. Iako će neki reći da je njegova priča jedna čista fantazija, drugi tvrde da tajne o planu Novog Svjetskog Poretka o depopulaciji planete, leže duboko ispod zemlje.
20 oktobar 2005
Greg Szymanski
Mnogi pričaju o Novom Svjetskom Poretku i jednoj svjetskoj vladi, ali prema bivšem kanadskom vojnom oficiru, niko ne želi da povjeruje da se njihova istinska priroda nalazi u misterijama koje okružuju hiljade dubokih podzemnih baza koje su razbacane širom svijeta. Ovo je njegova priča:
Timothy iz Kanade priča jednu nevjerovatnu priču, jednu priču o podzemnim vojnim bazama gdje se uz pomoć životinjskih i ljudskih žrtava odvija ishrana stvorenja koja nastanjuju ovu planetu još mnogo prije pojave čovjeka.
On ni ne očekuje da će mu neko povjerovati, i kaže da će mnogo ljudi misliti da ono što on priča spada u naučnu fantastiku. Međutim, bez obzira na to, on se osjeća potrebu da sve ovo kaže rizikujući i svoj život, jer Novi Svjetski Poredak sada ulazi u svoju poslednu fazu ovog nevjerovatnog plana za smanjenje svjetske populacije.
“Njihov plan da reduciraju svjetsku populaciju za 80% je bio usporen, međutim, globalisti sada ubrzavaju svoje aktivnosti,” rekao je Timothy, koji je odbio da otkrije svoje pravo ime, u jednoj dužoj konverzaciji, ove sedmice, iz Njemačke, gdje on trenutno radi u vazduhoplovnoj industriji.
“Ja ne mogu da koristim svoje pravo ime i tako rizikujem da me zatvore jer bih tada prekršio Zakon o Čuvanju Tajni, moje države. Takođe, da li vam je poznato da je ubijeno više od 3000 ljudi koji su pokušali da govore o onome što se zbiva u tim podzemnim bazama. Kad priđete suviše blizu stvarnim planovima Novog Svjetskog Poretka, to u suštini podrazumijeva smrtnu kaznu.”
Timothy tvrdi da istinsko srce i duša tog plana Novog Svjetskog Poretka počiva u misterioznim podzemnim vojnim bazama koje su razbacane širom ovog našeg svijeta, uključujući oko 30 njih u Kanadi, 140 u Sjedinjenim Državama i više od 1500 širom svijeta.
On je imao pristup najvećim tajnama dok je služio kao mlađi oficir u Kanadskim Oružanim Snagama, u Odjeljenju za Vazduhoplovnu Inženjeriju, dok je radio u jednoj od tajnih dubokih podzemnih baza kod mjesta Cold Lake u Kanadi.
Ono što je saznao i što je proučavao otkako je napustio armiju, bilo je to da ova mreža pozemnih baza ne samo da pruža smještaj i u sebi krije ne-ljudske životne oblike, koji imaju nevjerovatne moći, nego ona u sebi skriva i jednu podzemnu riznicu veoma napredne, nad-ljudske tehnologije, koja se koristi za kontrolu svijesti ljudi, napredno vojno naoružanje i manipulaciju klime s krajnjim ciljem za depopulaciju ove planete.
“Većina ljudi, uključujući većinu tzv. patriota, prilično su prostodušni u smislu borbe protiv Novog Svjetskog Poretka, međutim, oni u suštini gledaju u pogrešnom pravcu. Oni moraju da otkriju, objelodane i upozore ljude na ovom svijetu šta se dešava ispod zemljine površine”, rekao je Timothy koji voli priča kao iz rafala, kad se radi o njegovim sjećanjima na ona vremena kada je po prvi put postao svjestan fenomena podzemnih baza, tj. kada je istraživao misteriozne događaje u vezi sa manipulacijom goveda u Alberti, Kanada, 70-tih godina.
“To je veoma opasno i vi možete biti likvidirani ukoliko pokušate da otkrijete šta ti globalisti rade u ovoj mreži podzemnih tunela i postrojenja, međutim, ja sam prestao da ćutim jer oni su sada u posljednoj fazi njihovog plana. Zapamtite, AIDS je bio proizveden. Pa, dobro, ono što se sada sprema čovječanstvu mnogo je gore i mi trebamo da učinimo sve što je u našoj moći da pokušamo da zaustavimo uništenjenje ovog svijeta, ovakvog kakvog ga mi poznajemo.”
Ova Timothy-jeva priča može se lako odbaciti kao čista fantazija, međutim, ovakve priče vam se mogu na jedan interesantan način zavući pod kožu i izazivati žmarce kad naveće odete na spavanje. One imaju jednu čudnu osobinu da, bez obzira koliko nevjerovatno ili luckasto zvučale, izazovu pojavu nekih pitanja u vašem umu, u smislu: “Šta ako on govori istinu i šta ako ovi zlokobni planovi i vojne baze stvarno postoje?”
Mada nam je Timothy, sa svoje neotkrivene lokacije u Njemačkoj, obećao da će nam kasnije otkriti imena bar trojice ljudi koji mogu da potvrde ovu njegovu priču, on nam je u međuvremenu otvorio jednu seriju pitanja u ovom svom šekspirskom monologu pokušavajući da objasni ovu svoju odluku da nam otkrije tajne o podzemnim vojnim bazama.
“Pojava ove virusne gripe me je nagnala da prekinem svoje ćutanje. Možda su neki od vas vec čuli za pojam Novi Svjetski Poredak a nije vam jasno šta on znači.
“Od ove tačke postavićemo sve u jednu seriju hipoteza. Možda ja ne želim da prekršim zakon o Čuvanju Državne Tajne i da završim u zatvoru. Recimo da vam ja kobajagi otkrivam ultra-povjerljive informacije. Molim vas da pristupite svemu ovome otvorene svijesti.
“Krajem 70-tih godina po prvi put sam postao svjestan fenomena mutilacije goveda, kad sam živjeo u mjestu Alberta, u Kanadi. Objašnjenja koja su bila ponuđena u vezi svega toga bila su prilično neobična, tako da sam primjetio kako se stvar zataškava i po prvi put sam osjetio svu srđbu i vapaj farmera koji su protestovali u okolini Calgary-ja.
“To je bio prvi put kad sam shvatio da se događa nešto nenormalno i sasvim ozbiljno. Pokušaj zataškavanja svega toga ostavio je na meni jedan dugotrajan utisak.
“Recimo da sam tada služio kao mlađi oficir u Kanadskim Oružanima Snagama, u Odjeljenju za Vazduhoplovnu Inženjeriju. Jedna baza je bila u mjestu Cold Lake. Pripadnici te baze su se često naivno čudili zašto je to bila jedina baza gdje se uvijek morao nositi crni detektor za otkrivanje radijacije.
“Možda je to bilo zbog jedne Duboke Podzemne Vojne Baze (DPVB), kod koje su se, na par stotina milja sjeverno, skoro odmah kod one ravne linije koja graniči Cold Lake i Saskatchewan, događali neobični zračni fenomeni.
“Šta kad bi ste vi saznali da u Kanadi postoji preko 30 DPVB, dok kod njenog južnog susjeda postoji preko 140 DPVB.
“Hajde da pretpostavimo da su sve Sjevernoameričke DPVB ispod zemlje međusobno povezane sa magnetoleviton-vozovima koji su snabdjeveni kiseonikom a proizvedeni su od strane firme Krupp, iz Njemačke, i da su oni u stanju da postignu brzinu preko 2 MACH-a, jer su ti tuneli vakumizirani, kako bi se smanjio otpor vazduha. Odmah pored njih nalazi se i jedan pozemni tunel-autoput.
“Hajde da pretpostavimo da mnoge od ovih podzemnih baza u suštini predstavljaju podzemne gradove za bića koja tu žive već milenijumima. Da li vi uopšte imate hrabrosti da pomislite na tako nešto?
“Svi oni patrioti koji su odlučni u tome da se suprostave Novom Svjetskom Poretku trebali bi shvatiti da oni globalisti nisu jedni problem. Možda su nas prodali misleći da će oni sami tako preživjeti i da neće biti porobljeni kao ostatak čovječanstva.
“Šta ako će do 2029. godine, svjetska populacija biti toliko masovno reducirana a ostatak pretvoren u roblje i biti odvučen dole da služe kao radna snaga za globalnu elitu u njenim podzemnim fabrikama?
“Šta ako je SDI projekat (“Svemirski Stit”, prim. prev.) u stvari, jedan oružani sistem namijenjen za odvraćanje nepoželjnih “gostiju”. Možda sve države već vode jedan tajni globalni rat protiv ovih stranaca nakon što su još kasnih 70-tih godina shvatili da su istinske namjere stanovnika ovih Dubokih Podzemnih baza zlonamijerne van svakih granica.
“Šta ako ljudsko društvo ne može da podnese istinu?
“Šta ako je još Eisenhower, u bazi Holloman AFB, odlučio da se ove stvari drže kao tajna, kako bi se spriječila masovna panika i izbijanje totalne anarhije? Dovoljno je samo vidjeti koliku je paniku napravilo ono u vezi kompjuterskih čipova, krajem 2000-te godine ( Y2K). Da li je ovo društvo od tada postalo išta hrabrije? Zbog toga, ja opraštam Eisenhower-u.
“Šta ako je 8 miliona ljudskih bića bukvalno bilo požderano od strane onih koji nastanjuju te baze, od kojih se većina njih hrani našim glandulanim sekretima?
“Ja ne očekujem ni od koga da povjeruje u ovako nešto. Međutim, recimo da sam imao pristup mnogim užasnim informacijama. Hajde da pretpostavimo da u stvarnosti postoje 143 elementa u peridičnoj tablici. Možda je jedini razlog što SR75 može dostići brzinu veću od 9 MACHA taj, što se tu koristi metalurška tehnoligija koja ne potiče s ovog svijeta? Možda ti “nevidljivi-avioni” (stealth aircraft – prim. prev.) koriste specijalne oplate kombinovane sa elektrohemijskim i elektronskim zaštitnim elementima? Možda je to razlog zašto ih nikada nisu koristili za vrijeme kišnog vremena u bivšoj Jugoslaviji?
“Možda je ta tehnologija za omogućavanje nevidljivosti već uspješno testirana na području Tonapaz Range i S2 koristi visoko frekventne heliks-uređaje koji se već koriste za neka vozila najnovije generacije, i koji odbijaju svjetlost na takav način da čine letjelicu nevidljivom.
“Možda sam ja već imao posla sa metalurškom tehnologijom kristalinske strukture koja ne potiče s naše planete? Možda se javnost na ovoj planeti već odavno drži u mraku?
“Ja bih želio da stvari nisu ovakve kakve jesu. Niko nema pravo nikoga da prodaje. Možda ni ja ne bih otkrivao sve ovo, kad ne bih bio svjestan da sva ova tajnovitost i razvoj stvari dostižu svoju kulminaciju. Mi ćemo morati da učinimo vanljudske napore. Nas su cijelo vrijeme lagali a mi smo mislili da radimo za jednu sveopštu dobrobit.
“Ja znam da čovječanstvo uništava ovu planetu, ali odbijam da budem nečiji rob. Zlo mi je od svih tih laži i planova Novog Svjetskog Poretka. Možda je sila koja svim tim upravlja upravo stacionirana u tim bazama. Ukoliko imate osjećaj da se vaše slobode smanjuju, nimalo ne griješite.
“Nakon što se sprovede i poslednja faza kontrole naoružanja stanovništva, sve vaše slobode će biti ukinute u periodu od 10 godina. Nikada ne predajte svoje oružje. Ja bih želio da se sve ovo ne događa, proveo sam mnoge neprospavane noći i sada sve ovo ne mogu više da trpim. Nikada im nemojte povjerovati da je će Novi Svjetski Poredak biti dobar za nas. Pratite kako se nacije jedna po jedna ruše i kako Ujedinjene Nacije preuzimaju kontrolu.
“Ja sam se još onda čudio zasto se kanadska vojska smanjuje. To nije slučajno. Američka armija postaje sve više i više jedna globalna sila, u kombinaciji sa NATO. Šta mi možemo da učinimo? Pa dobro, ja znam šta. Ja neću sarađivati sa onima koji su me prodali. Boriću se za svako svoje pravo koje imam, a uživaću i u slobodi da putujem, koja još uvijek postoji. Mada, doduše, ni ona neće dugo.
“Neću povjerovati ni u šta, šta nam bude Svjetska Zdravstvena Organizacija diktirala. Ne vjerujete u ovo što kažem?
“Ispitajte Internacionalni Aerodrom u Denveru. Možda se u stvarnosti ispod njega nalazi jedna masivna DPVB na 8 nivoa. Zašto je vrh ograde oko aerodroma okrenut prema unutra? Zašto jedno toliko neobično jako obezbjeđenje? Možda su oni šiljci na kupolama tendi u stvari veliki otvori za ventilaciju podzemnih nivoa. Molim vas, krenite od tog aerodroma. Ukoliko tamo ne možete vidjeti ništa bizarno, onda mi vas je stvarno žao.
“Ja vjerujem u Boga. On mi ulijeva vjeru. Novi Zavijet i Knjiga Postanka govore o sinu Božjem. Stari Zavjet govori o sinovima Božjim. Oba se odnose na zmije (serpent, prim. prev.) i demone. Možda su ovi stanovnici tih podzemnih baza ono na šta se mislilo pod tom – ‘zmijskom rasom’.
“Bog vas blagoslovio. Zapamtite, ova informacija i njeno objavljivanje nije bez rizika. Budite mudri!”
Kraj teksta
http://www.arcticbeacon.com/articles/ar ... /35759.htm