Sada je: sri maj 07, 2025 11:23 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: pon jul 09, 2012 11:48 am 
Član foruma

Svodi se na a la carte umjesto pansionskog ručka.

Mada ima i potpuno logičnu i čisto naučnu dimenziju, tipa termike ili elektrike. Viši potencijal(toplije ili veći napon) privlači, ustvari se čistom fizikom prazni i dovodi do izjednačavanja potencijala. Možda i bez naše volje, znači svjesnost bi se mogla nazvati i izolacijom tojest zidom nepriznavanja okoline na nižem potencijalu. Nepotčinjavanja.Nesaradnje u prirodnom procesu nivelacije.
Ali to onda poništava efekat 100 majmuna, naprimjer. Stvara duhovno klasnu razliku koja što je veća prijeti većim praskom kad popusti. Ako me razumijete, kuvam pa sam malo kao i inače konfuzan.
A sada muzika iz našeg studija, vri mi ovamo.

Vrh

PostPostano: pon jul 09, 2012 7:53 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
U kontekstu analogije "živog blata" mi se činilo jasnim da sam rekao kako se treba taktički vaditi napolje, što podrazumeva borbu, a ne netaktičko udaranje koje nam u svakom slučaju šteti jer dublje tonemo (podrazumeva se da nam je namera izlazak iz živog blata!). Sa obzirom na to da se forumaši generalno trude da budu OPD orijentisani, to bi značilo da se jako lako može izgubiti ta svoja "frekvencija" ako krenemo da se bijemo i kad treba i kad ne treba, i ponovo utonuti u začarani krug negativnosti i žrtva/predator paradigmu bez treće opcije. Dakle - ništa bez taktike. I čovek kad upadne u živo blato ne pokušava da ga rukama izbaci napolje van rupe pa da se onda spašava, već ili mlatara kako ne treba i udavi se, ili pronađe način da se smireno izvuče napolje. To je sve. Naravno, postoje oni koji žele da "zarone" i da se baškare na dnu, postoje i oni koji sasvim lepo plivaju u tume, to je naravno njihova stvar i izbor - al realno, dal je moguće sve to pokriti u jednom postu a da se ne izgubi fokus diskusije? I većina ljudi spada u koju grupu?

Iskreno se nadam da smo se sada bolje razumeli.

:love3: :occasion5:

U pravu si, poneki se forumaši trude biti OPD orijentirani - no što to znači i što se time dobiva? I tko? Osoba koja primijeti netočnost, nejasnost ili čak da se drugu osobu upućuje u netočnom pravcu može reagirati i predložiti korekciju ili ne reagirati i u "OPD stilu" zaključiti da je sve kako jest i da su sve lekcije, a ovu lekciju osoba koja iznosi netočnosti treba naučiti samostalno bez naše intervencije.
Korekcije koje predlažem su u formi pitanja, kako bi se osoba sama upitala da li to nešto drži vodu ili ne, koliko god se to nekome (ne)svidjelo i koliko god nečiji ego može biti povrijeđen. Ne radi se o vođenju bitke nego o konfrontaciji mišljenja koja bi trebala biti dobro argumentirana, kako je već u jednom postu rečeno.
Živimo u OPS svijetu i mi smo njime prožeti, kao krpa ili spužva u prljavoj vodi. Zato ne tvrdim da sam OPD niti znam što je po tvojoj definiciji OPD orijentacija. Moj komentar na tvoj post nije postavljen radi mene i mog ega ili taštine, već radi tebe i drugih koji će to pročitati. Kako si i sam rekao, ne radi se o osobnom napadu već o korekciji na izneseno mišljenje. Svatko od nas treba biti odgovoran za sadržaj kojeg iznosi, a jasno mi je da neke stvari ne vidimo dok ne progledamo. U krajnjem slučaju ne znači da sam u pravu, ali oni koji znaju više neka dodaju, isprave, pouče. Zato smo na forumu.
Međutim, definitivno sam protiv stava da hladnokrvno okrenem glavu na drugu stranu kad uočim nepravilnost, netočnost, zabludu i glumim neku OPD orijentaciju, jer takvo ponašanje sigurno nije OPD niti u najmanjoj mjeri. Ono što želim reći, trebali bismo biti to što jesmo, mješavina svjetla i tame, a ne glumiti nešto što nismo, a htjeli bismo biti. Tada nismo u "sada".
Sljedeća stvar koju želim napomenuti je da se nitko od nas ne treba osjećati nelagodno radi toga što će ostali o njemu misliti ili reći ako reagira i piše iz "svoga sada". Kakav god taj sada bio. Osobno, vježbam netoleranciju prema nepravilnostima. Vježbam ljutnju prema nasilju i nepravdi. Učim se reći NE (samo)postavljenim autoritetima, ne želim biti poslušna, krotka, umrtvljena. Ne želim se prigušivati i tolerirati stvari koje ne podržavam. Ne želim glumiti OPD. Želim upoznati sebe, stvarnu sebe, a laganjem sebe se nikad neću upoznati.
Entropija i red, tama i svjetlo. Samo uvođenjem reda i svjetla možemo smanjiti entropiju i osvijetliti tamu. Tamu je potrebno transducirati u svjetlo, ne treba je izbjegavati, zazirati od nje. Ali da bismo to izveli trebamo energiju.
Energija o kojoj govorim ima bezbroj oblika i stupnjeva, a ona najosnovnija, najmanja, pogodna i dostupna svima je poznata kao elan vital, prana, orgon, ki, či i kako su je sve nazivali. To je energija o kojoj ovisimo, koja je pokretačka snaga cijelog univerzuma uključujući nas. Ta ista energija se transformira u oblike energije o kojima govoriš Valjda?. Ako osoba nema dovoljno te osnovne energije neće imati što transformirati, neće biti energije za ostale funkcije.
O tome govorim. Možda je drugima jasno, ali meni je predstavljalo revolucionarno otkriće da fizičko tijelo/stroj koji vibrira na bazičnim razinama energije potrebne za fizičko upravljanje tijelom nikada ne može postići više duhovne razine, jer NEMA ENERGIJE. Još gore od svega je da niti ne zna da je nema. Umišljaji i pretakanja iz šupljeg u prazno ne pune baterije.
Dovođenjem sve više energije u tijelo događa se transformacija tijela i svijesti, tada je moguće raditi na sebi. Svaki novi nivo energije omogućava bolje uvide i saznanja. Tako dovedenu energiju je potrebno na neki način očuvati od raznoraznih gubitaka. Zamke su svugdje oko nas.
Ukratko, moja poruka je da SVAKODNEVNO UNOŠENJE ENERGIJE bi trebala biti obaveza svakoga od nas dok ne ojačamo dovoljno da se znamo učinkovito zaštiti. Kakve energije? Pa, mislim da svatko od nas zna što ga privlači. E, pa, to mu je hrana, svjetlo ili tama, sasvim svejedno. Stvar funkcionira za oboje jednako.

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 7:24 am 
Član foruma

Nadahnuto, Lampa. Potpisujem.

Zanima me na koji način dobiti energiju. Ne smijem o ovome pisati jer osjećam da sam još nesigurna u vezi ovoga i da me dodatno iscrpljuje.

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 9:15 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Čini mi se da što si svjesniji, to si uskusniji. Neko vlastito iskustvo mi govori da usprkos radu na sebi i na "pozitivnim" aspektima, jača i ona druga strana. Takoreći, običnog mesa ima svugdje, no ono fino prokrvljeno kako svjesnošću, tako i pojačanom negativom da parira toj novonastaloj svjesnosti, je poseban specijalitet. Ono više košta, ali je za njim i veća potražnja.

ma...što si svjesniji to više vidiš...sve je to što vidiš kad si svjesniji bilo prisutno i dok si bio nesvjestan.
što si svjesniji dobijaš sve svjesnije alate i oružja kako riješiti problem. da ga ne možeš riješiti ne bi ga mogao ni vidjeti. bio bi nesvjestan za taj problem ali problem bi bio ovdje.

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 9:30 am 
Član foruma

pepeljuga je napisao/la:
Nadahnuto, Lampa. Potpisujem.

Zanima me na koji način dobiti energiju. Ne smijem o ovome pisati jer osjećam da sam još nesigurna u vezi ovoga i da me dodatno iscrpljuje.

energija je sveprisutna , Sunce sija na sve , samo su neki u hladovini pa do njih ne dopre. Trebali bi se maknuti iz hladovine.
to bi konkretno značilo da za veći dotok energije treba maknuti stablo koje pravi hlad ili sebe premjestiti na sunčano mjesto.
S tog stanovišta, ne treba dovoditi energiju nego dozvoliti energiji da dopre do nas. maknuti ono što je između nas i njezinog izvora.
maknuti hlad značilo bi otkloniti blokade koje ometaju dotok energije, a blokade su u fizičkom tijelu, u emocionalnom tijelu, ima ih na svim razinama . neke smo sami iskonstruirali, neke su nam drugi smjestili dok smo spavali ili se pravili da nas se to ne tiče.
ali, prvo treba uočiti stablo koje pravi hlad, shvatiti da je stablo uzrok hladovini,a da je sa Suncem sve u redu, nije se pokvarilo..(Neki ljudi su skloni misliti dok su u hladovini da sunce nešto šteka i ne radi dobro, ili ima nešto protiv njih i zato ih ne grije)
trebalo bi pronaći načine kako ukloniti stablo koje pravi hladovinu, a obično se uklanja grana po grana jer je to stablo preveliko da bi se odjednom srušilo.

premjestiti se van iz hladovine značilo bi odjednom otpustiti ovo što mislimo i radimo i uhvatiti se za nešto drugo. to znači trenutnu i definitivnu promjenu uvjerenja i programa... to je onaj klik koji se desi kad se prihvati neki drugačiji pogled na svijet. to se događa u trenucima prosvjetljenja kojega opisuju sveci, adepti. ali, i adepti su imali svoj put rezanja grančica kojeg su obavljali tijekom više života. to rezanje grančica je njihov minuli rad.

Dakle, na koji način u ovom trenutku dobiti više energije nego se trenutno ima, ovisi o minulom radu u prošlim životima i minulom radu u ovom. Pojam minuli rad kao u ekonomiji - uračunava se u cijenu proizvoda i usluga..npr netko tko je uložio više sati školovanja za neku kvalifikaciju to naplaćuje višom cijenom jedan sat svojeg rada - to vrijedi za sve osim vodoinstalartera i električara koji naplaćuju puno puno više :mrgreen: )

Nedavo sam dobila u ruke knjige Vadim Zeland-a : Transurfing (6 knjiga) , koji opisuje kako obaviti to premještanje na sunce bez dugogotrajnog i mučnog rezuckanja grančica ..ali za mene kasno, već sam se namučila s rezuckanjem, trebao se ranije sjetiti doći do mene :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 10:04 am 
Član foruma

Citat:
Svaki novi nivo energije omogućava bolje uvide i saznanja. Tako dovedenu energiju je potrebno na neki način očuvati od raznoraznih gubitaka. Zamke su svugdje oko nas.

Lampa...zamke izgledaju kao da su oko nas, međutim, one su u nama.
mislim da je to vrlo bitna razlika.
I one zamke koje su izvan nas, negdje su za nas zakačene, imaju neko mjesto za kojega se drže. inače ih ne bi ni osjetili ni u njih upali...prema zakonu privlačenja i prema zakonu jednosti i svim ostalim zakonima
Jedan dio zamki postavlja okolina ali mi smo ti koji se u njih uvaljujemo. a uvaljujemo se jer ima nešto u nama što bi trebalo pronaći i riješiti.
Jedan dio zamki postavlja morfološko polje kolektivne svijesti, oke, to su izvanjske zamke, ali mi smo ti koji smo zakačeni (ili uhvaćeni, zarobljeni) za to polje i time mu omogućavamo djelovanje. Pojam oslobađanja znači upravo to, osloboditi se od spona kojima smo zakačeni za to polje. Spone su kao špage. Da bi bila napeta, špagu moraju držati dvije strane. Mi smo u toj priči s jedne strane špage i to nam daje moć da se otkačimo. Negdje u nama postoji mjestogdje je špaga privezana, postoji utičnica..tu utičnicu treba pronaći i odšarafiti pa žice prespojiti da ne vise u prazno...
Na početku obično otkrivamo izvanjske zamke i učimo kako izbjeći, kako ne upasti. To je dobro i pomaže, osjećamo priliv energije. Ali taj osjećaj priliva energije ne traje vječno, jer se nakon nekog vremena opet nađemo u nekoj zamci, ne onoj s početka nego nekoj varijanti na istu temu. Rješenje je u uklanjaju tih utičnica. Neki to zovu implanti.

Pozdrav :D :thumbup:

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 10:05 am 
Moderator

arwen dor je napisao/la:
Sjenko je napisao/la:
Čini mi se da što si svjesniji, to si uskusniji. Neko vlastito iskustvo mi govori da usprkos radu na sebi i na "pozitivnim" aspektima, jača i ona druga strana. Takoreći, običnog mesa ima svugdje, no ono fino prokrvljeno kako svjesnošću, tako i pojačanom negativom da parira toj novonastaloj svjesnosti, je poseban specijalitet. Ono više košta, ali je za njim i veća potražnja.

ma...što si svjesniji to više vidiš...sve je to što vidiš kad si svjesniji bilo prisutno i dok si bio nesvjestan.
što si svjesniji dobijaš sve svjesnije alate i oružja kako riješiti problem. da ga ne možeš riješiti ne bi ga mogao ni vidjeti. bio bi nesvjestan za taj problem ali problem bi bio ovdje.

Problem je što neke smeta to što si svjesniji pa postaješ meta za one za koje prije nisi bio/bila meta. Glave koje najviše strše prve padaju.
To što je netko meta za sve više entiteta svakako smeta svakodnevnom životu i kompromisa je sve manje i zato teže je stanje, evo čak se i rimuje.

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 11:24 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Problem je što neke smeta to što si svjesniji pa postaješ meta za one za koje prije nisi bio/bila meta. Glave koje najviše strše prve padaju.
To što je netko meta za sve više entiteta svakako smeta svakodnevnom životu i kompromisa je sve manje i zato teže je stanje, evo čak se i rimuje.

Tko visoko leti, nisko pada :)

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 11:26 am 
Član foruma

Promatrac :thumbup: =D>

Evo vam moj kratak pregled danasnjeg dana...

Izadjem iz kuce...lus mreza na krunsku cakru...Pogledam oko sebe, na deset metara od mene tako prekrasan covjek direktne dijagnoze degenerika :mrgreen: Idem dalje...grlo steze...Vidim nekog lika u narandjastoj majici...tuf trigger...Pocne briditi trece oko...Odem u supermarket...Kod jedne police pale se programi...Dodjem na kasu...sken i slabinjava...Osjetim svog kucnog psihopata...Zatvaram...Prestaje...Na izlasku iz ducana opet...slabinjava...Zatvaram psihopata malo jace...Borba...Opire se...Nakon nekoliko minuta olaksanje...Zatvorio sam ju...Nakon 500 metara biciklom promjena u percepciji...osjecam neku tehnologiju i nekako sam si cudno smiren...Ne valja...Jedan glas u glavi mi govori neka se opustim jer je to normalno...Evo ti mentalni srednjak...Nije to normalno...Lazni glas u glavi eliminiram i nastavljam zatvarati psihopata ali primijetim da je u pitanju nesto drugo...Reptilska tehnologija...Dolazim na mjesto u sumi gdje su sprave za vjezbanje (tamo me se cesto napada ali tamo je i izvor nevjerojatnih energija). Odradim par laganih vjezbi i pocnu triggeri. Nesto mi cijelo vrijeme govori neka ne idem na stazu koja je i meni ali i mnogima ovdje poznata po uzasno jakom energetskom djelovanju...Krenem po stazi...Tuf mentalna kacigetina na krunskoj i na R-kompleksu. Osjecam jednog svog prijatelja "maga". Lika maknem sa sebe odmah i tada pocnu skenovi....Tehnologija...Vratim sken i tada pocne veselje...Pogubim se mentalno...Ne znam gdje sam...Ko da sam na zescim drogama...Istovremeno imam osjecaj da sam tamo gdje jesam ali i da sam na jednom mjestu koje nikad nisam posjetio ali znam da se nalazi na kojih 50 kilometara od mene...Fokusiram se i usretodocim na jednu stvar...Percepcija se pocinje vracati u normalu ali ne i prckanja...Osjecam da slabim i da je na meni fini talog suptilne enrgije koja na prvi mah djeluje neutralno ali ispod povrsine je sve samo ne neutralna... Vratim jos nekoliko skenova i zastitim se...Dodjem na polje koje inace ima vrlo jaku energiju...Šipak...Danas je cista reptilska frekvencija tamo...Ne napada direktno ali smeta joj sto sam ondje...Tek kada sam dosao do jednog mjesta osjetio sam nekoliko metara "oaze" gdje nije bilo toliko jak inttenzitet. Slicno sam osjetio i na jednom mjestu par desetaka metara ranije...Kod rijeke se napunim sa enerijom i procistim...Sve ok...Zatim triggeri...Nesto opet ne stima...Pogledam auto koji dolazi...Izlazi lik u narancasto sivim hlacama...Puf trigger (narancasto je boja matriksa i osnovnih mentalnih programa direktno spojenih sa implantima koji nam kundalini energiju7 drze vezanom uz materiju: citaj - zarobljenu u materiji...tako mi rekose cuvari). Ignorimam triggere i krenem kuci. Pocnu sve jaci i jaci triggeri...Ignosriram...Pocnu programi u obliku opsesivno kompulzivnih poremecaja (tu me cesto znaju dobiti)...no i to ignoriram (teze ali svejedno nekako ignoriram)...I jos nekoliko triggera odaslanih od/preko neki cudaka pored kojih sam prosao...Dosavsi kuci...Lus...Reptilska energija...Tehnologija...Cuvari mi govore da je u pitanju beta zracenje...Potpuno otvorena upotreba koja se od proslog ljeta koristi najdirektnije sto se moze koristiti...Ovo vise nije kontrolirano gama zracenje vec beta zracenje upakirano u gama valovima koje direktno mijenja strukturu magnetskog polja - iznutra...I dok ovo pisem...glasovi u glavi: umrijet ces...najebat ces...igras se sa nepoznatim silama...premalen si igrac da se nosis sa nama i sa svim ovime...Kada i to izignorirah, kao is trahove za vlkastiti zivot i zivote najmilčijih, pocne numerolosko programiranje sa tri dvojke na monitoru najcesce...Takodjer, kad sam dosao kuci zena je rekla da je i ona morala zatvoriti psihopatu jer su preko nje isle gadne energije...Eto...ukratko...

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 11:27 am 
Član foruma

Arwen generalno se ne slazem sa konceptom da je "sve u nama" jer taj isti koncept ukljucuje "cinjenicu" da nista vani i sto se dogadja oko nas nije bitno...To je zesca zamka new age-a...Zesca...

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 12:07 pm 
Član foruma

Termalni, da li se ti sjecas sta znace uzastopne dve i uzastopne tri jedinice? Triggeri za koje programe?

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 12:33 pm 
Član foruma

Interesantan razgovor sa Arwen naveo me da napisem neke stvari o simultanim postojanjima, pa se mozda izpotencira daljnja rasprava vezana uz ovu temu ali i neku drugu temu.

Moj subjektivan uvid: ljudi previse zabrijavaju na "apsolutne sfere", sto je plasirano putem pogresnih interpretacija Istocnih doktrina a popularizirano putem new age programiranja, da se makne fokus sa grana na drvetu zivota koje su oko nas i iznad nas. Posto smo sada, u ovom fragmentu svijesti jako nisko na drvetu zivota, "pijenje caja sa apsolutom" i "svi smo mi JEDNO" obrasci samo su triggerirana fantazija onih na granama iznad nas da se bakcemo sa nasom "univerzalnoscu" dok nas tom istom univerzalnoscu manipuliraju, od sonda u dupe, popularnog hobija na nize 4D do suptilnih kradja energije i kacenja entiteta i opsjedanja na 5D i nizim 6D razinama (preciznije receno, sa tih razina)...

Simultanost ne ukljucuje na prvu stepenicu arch andjele, arch demone, a kamo lisamog apsoluta i naddusu (sto su toliko jaki i visoki koncepti da ih samo pokusavanje poimanja moze postaviti kao ozbiljnu prijetnju za nasu psihu i nas um...posto ih jedino svijest moze percipirati...a od svijesti smo...one prave jos miljama daleko....ma koliko da neki tvrdili da vec debelo plivaju u njoj :) ). Nize simultanosti ukljucuju vanzemaljska bica, solarna bica, kaoticna bica, etericna bica, demonska bica, transparentna bica, niza andjeoska bica...Osoba pored vas na poslu ili u skoli ili na ulici ili u kuci moze biti upravo niza svijest reptila koji vas svakodnevno ili ucestalo otima...jedno postojanje moze biti reptilsko, drugo moze biti demonsko (vise postojanje)...trece elementarno itd. Ima nas svakakvih...od poznatih i nepoznatih (pretezno nepoznatih rasa) ovdje na Zemlji....od krajnje pozitivnih preko neutralnih do krajnje negativnih u odnosu na nase poimanje stvarnosti...Mogucnosti je beskonacno mnogo...Ljudi su ionako samo konglomerat visih svijesti...

Po meni, otkrivanje nizih simultanosti ljudi oko sebe, a najvise svojih simultanosti znaci osnovan korak u sagledavanju vlastitih programa i vlastite uspavanosti, jer na isti nacin uvidjamo mehanizme svoje svijesti i okidace preko kojih vise svijesti (nasa svijest u visim ravnima ili tudja svijest u visim ravnima u odnosu na nas ovdje i na nas "gore") djeluju na nas. Linearnost je tu iskljucena. Karma je tu iskljucena. I jedno i drugo su iluzorni koncepti.

Svi nasi zivoti i postojanja odigravaju se SADA. Nista nije bilo i nista nece biti. To su samo stake da nas um moze egzistirati a da se ne urusi sam u sebe. Bilo kakvo poistovjecivanje sebe sa necim davnim ili sebe sa necim apsolutnim, u ovom fragmentu uma /zatvorene svijestu/ega...djeluje na cistoj kolektivnoj nesvjesnoj/matrix/donji astral razini, gdje stvarno postaje nestvarno a iluzorno i manipulativno postaje stvarno. Zarobljeni smo bojama, bazicnim culima i arhetipovima na visim razinama a implantima na nizim razinama. Bilo kakvo zabrijavanje da se to odavno nadislo je (da parafraziram Turinu koji mi bas nije drag ali ima par genijalnih uvida i recenica): "fantazija da se lize sladoled dok se u stvari lize samo reklama za Ledo".

KOncept karme...najveci program ikada plasiran kroz eG(o)zoterijska ucenja, jer posljedicno poistovjecuje sa uzrocnim...van nacela oktahedrona, heksagrama i drugog hermetickog nacela...
Li Hongci je rekao da je karma crna nakupina koja ljudski duh i svijest drzi prikovane uz materiju. Istina. Crna naftna tvar koja je obavijena kroz sloja materije i donjega strala (opet se referenciram na Turinu i na njegov "kolektivan astral koji se mora razbiti da se iz pakla anahate udje u protranstvo vadjre", gdje bih se slozio jedino za kolektivan astral/bezdan/matrix/karmu/kolektivno nesvjesno/podsvijest koju defragmentira um ili ono sto pogresno zovemo svijest, dok bi za pakao anahate ostao suzdrzan kao i za ulazenje u vadjru posto anahata balansirana predstavlja "vrata prema gore" a vadjra moze prstavljati "strmopizdenje prema dolje", iako moguce da se radi o istom konceptu kroz "pjesnicku" interpretaciju...)...Nema karme ako "uzrocno psoljedicne vec samo posljedicne" tvorevive (korespondiranje sa matriksom) vec direktni uzroci ko leze u nasim simultanim postojanjima i posljedice kroz "prevoditelje um/ego/kolektivnu nesvjest/karmu/bezdan/neizbalansiranu kundalini energiju kroz seksualnu energiju koja devijira nagonski, emotivni i intelektualni centar" na nas same...

Da se ovo ne shvati kao neko guruiranje s moje strane :angel4: Samo podjela nekih spoznaja i trenutka sa vama :thumbup:

Sjenac, ako me pamcenje dobro sluzi...tri jedinice je programiranje dvije osobe za neku radnju (vjerojatno i vise)...Tu bi po meni isao i tzv. "fenomen" twin flameova ili "srodnih dusa", koje postoje na visim razinama, ali definitivno ne rade to sto rade programirani tandemi ili timovi :) Referenca takodjer i na "Amorove strijele" koje je objanjavala Karla Turner. Tri dvojke je cisto programiranje da se osobu osujeti od necaga. Tri trojke je prekid programa (u sto ne vjerujem jer me bezobrazno podjeca na gematrijsku vrijednost demona kolektivnog nesvjesnog Koronzona...pojasnjenje nepotrebno). Tri cetvorke je navodno zesce programiranje i sa osujecivanjem pojedinca ali i sa programiranjem na neki tezi zatakad sabotiranja sebe i svoje okoline...). Ako se ne varam, to su Swerdlowove teorije. Iako se sa njim ne slazem u masu stvari, ovo mi zvoni...

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 2:40 pm 
Član foruma

a od svijesti smo...one prave jos miljama daleko....ma koliko da neki tvrdili da vec debelo plivaju u njoj :)

Prošao sam sve te stadijume 3neke tad i evo do sad i neznajući značenje. Do 5:55. Izgleda samo da me puno ranije pukla suština jer mi je sad sve jasno i jednostavno. Pisao sam o tome.
Termalni-- tako te vrti da je to uragan i čini mi se sve jači. I sve više informacija i teksta gomilaš u sebi. Već si u vrtlogu koji te dobro odiže od zemlje.Lebdeći nikad na zelenu granu.Siže mi se ne čini još na vidiku tako da se bojim, opet, za tebe. Izgorićeš ko mikrotalasna ako se ne dozoveš. Zaspi i traži rješenje. Čvrsto tlo pa onda naviše.

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 3:38 pm 
Član foruma

Da probam to pitanje svijesti i svjesnosti svesti na neku logičnonormalnu razinu koja sama za sebe u svojoj jednostavnosti otvara vrata ka lakšem putu prizemljenja a istodobno i uzvišenja.Do čega dovodi suvišak sirovog i neprerađenog materijala. Tu ne brojim zloupotrebu 30 slova na n-ti što je i samo po sebi terror nad svojom svijesti.
Tvoja salata, ona normalna uz ručak se sastoji od:
- ½ kg zelene salate
- 2 kg maslina
- 1 kg jabuka
- 3 litre morske vode.

Ukupno 6, 5 kg sirovog materijala koji treba savladati uz ručak. Zdrave hrane.

Moja salata
- ½ kg zelene salate
- 30 grama maslinovog ulja
- 10 grama jabukovog sirćeta
- 3 grama soli

Ukupno 543 grama ili pola kilograma salate koja je puno ukusnija. I nimalo ne opterećuje, osvježava.

E=mc2 Ukupno 5 (PET) znakova koji daju definiciju svekolikog fizičkog svemira. Ustvari 6 znakova koji su izvorno i bili u jednačini ali je Einsteinu preporučeno da to izvadi i zaboravi. A taj šesti objašnjava i crnu materiju i sve liježe ko upasovano. Puzzle od milijardi djelova u 6 znakova. To je suština.

Ovo mi je nekad stajalo u potpisu: Na svijetu postoje samo 3 boje, samo 7 tonova i samo 10 brojeva. Ostalo je na tebi.

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 4:28 pm 
Član foruma

Ghost, primio savjet na znaje ali uz jednu misao: ja ti godinama vrtim isti film i napiao sam os svemu ovome dva romana, dio trecega i hrpetinu materijala po blogu i po forumima...Slicne komentare, da cu "puci" i "da me se vrti" slusam godinama...Ali ima jedna druga stvar...Ja sam prijatelju odavno pukao :D Sretan sam sto si dosao na level koji je tebei zadovoljavajuci i visok, ali i leveli su samo stepenice odmora izmedju turbulentnih stvari :wink:

Arwen, pitala si me na PM o fizickim atrakcijama pa cu ih napisati ovdje jer je povezano sa nekim drugim stvarima...Donji dio trbuha, prepone, ponekad gornji dio trbuha...bolovi i kod dizanje najslabijih tereta...zadnjih godinu dana od kada su prckanja postala jaca i intenzivnija...Cim bi pricu okrennuo na energetski nivo, vidio bi da je to nista drugo nego iz prikrajka iskoristen vremenski napad u trenutku kad mi je popustila paznja...Slicno i sa astmom i sinusima, te opcenito otorinolaringoloskim problemima...Sve je meni jasno od kuda se potencira i kako se manifestira...Kazem, kada blikiram i energetski i psihicki / mentalni nivo, nastaju napadi na fizickom. Do prije par godina bili su pretezno fizicke i psihicke prirode (najvjerojatnije zbog moje daleko slabije percepcije energetskih tokova i procesa). Danas kad sam maknuo bol iz donjeg dijela trbuha pocelo me se energetski kopati...

Ima tu i jos jedna, mnogo bitnija stvar. Emocije...Kad god bi se prepustio emocijama, pogotovo u najuzem obiteljskom krugu, uskoro bi pocele uzurpacije...Prvo glupe misli, pa kompulzije, pa kada bi ignorirao energetski napadi i sisanja, pa kada bi odbio ili jednostavno stersao sa sebe fizicki bolovi. Pa opet sulude misli, od iznenadnog "gubitka identiteta" pa do "pomisljanja na suicid". Cim bi skrenuo paznju na to i to osvjestio, forma bi pocela mijenjati stanje i opet prelaziti na energetski nivo, pa na fizicki, pa na mentalni...dok se nakon nekog vremena ne bi sve smirilo. Ako bi se sve i smirilo, evo ti 100000000 stvari iz palete matriksovog supermarketa ili najcesce samo psihopate koji u tim trenucima dolazi "ko pozvan" da napravi guzvu...A da ne govorimo o situacijama kad bi nesto konkretno i kreativno terbao uciniti, stvari sa kojima rastem. Bilo koja glupost nema beda ali bilo sto kreativno i ambiciozno, utezi na noge i deri. Kad sam pisoa diplomski, tri mjeseca me se napadalo danonocno. Komp mi se gasio i brisali mi se fileovi (cak i oni pohranjeni u razlicitim particijama)...sve oslo u krasan kurac. Tri puta ispocetka sve pocinjao, dok nisam poceo prziti na cd-e (jer stik se isto ponasao ko i ostali dijelovi kompjutora), pa hiljadu drugih stvari, od isprogramiranog mentora koji je sam mnom igrao "vruce/hladno", jednom govorio jedno, drugi puta drugo itd. Na sam dan diplomskog imao sam tri napada...jedan isao preko lika u prostoriji (jednoga profesora). Cima sam diogao zastite i zamolio cuvare neka me cuvaju napada, lik je ko uzaren napustio prostoriju. Kasnije je u menzi na festi sjeo dva stolca od mene, menei pocele senzacije, ja opet zamolio za zastite i lik opet izletio iz prostorije i vise se nije vracao...Slucajnosti?

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 5:08 pm 
Član foruma

Kad čitam tvoje postove kao da gledam film u 5D. Ono sa vjetrom u lice, kišom, treskanjem, mirisima. Kao da sam pored tebe. Zato me i trese i užasava. Samo tvoji postovi.

I za stepenice si u pravu. Neboder 100 spratova, samo poneka panik žmirkava lampa desetak spratova daleko. Jesam na odmorištu, ali kojem? I šta je gore a šta dolje?

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 7:14 pm 
Član foruma

arwen dor je napisao/la:
Citat:
Svaki novi nivo energije omogućava bolje uvide i saznanja. Tako dovedenu energiju je potrebno na neki način očuvati od raznoraznih gubitaka. Zamke su svugdje oko nas.

Lampa...zamke izgledaju kao da su oko nas, međutim, one su u nama.
mislim da je to vrlo bitna razlika.
I one zamke koje su izvan nas, negdje su za nas zakačene, imaju neko mjesto za kojega se drže. inače ih ne bi ni osjetili ni u njih upali...prema zakonu privlačenja i prema zakonu jednosti i svim ostalim zakonima
Jedan dio zamki postavlja okolina ali mi smo ti koji se u njih uvaljujemo. a uvaljujemo se jer ima nešto u nama što bi trebalo pronaći i riješiti.
Jedan dio zamki postavlja morfološko polje kolektivne svijesti, oke, to su izvanjske zamke, ali mi smo ti koji smo zakačeni (ili uhvaćeni, zarobljeni) za to polje i time mu omogućavamo djelovanje. Pojam oslobađanja znači upravo to, osloboditi se od spona kojima smo zakačeni za to polje. Spone su kao špage. Da bi bila napeta, špagu moraju držati dvije strane. Mi smo u toj priči s jedne strane špage i to nam daje moć da se otkačimo. Negdje u nama postoji mjestogdje je špaga privezana, postoji utičnica..tu utičnicu treba pronaći i odšarafiti pa žice prespojiti da ne vise u prazno...
Na početku obično otkrivamo izvanjske zamke i učimo kako izbjeći, kako ne upasti. To je dobro i pomaže, osjećamo priliv energije. Ali taj osjećaj priliva energije ne traje vječno, jer se nakon nekog vremena opet nađemo u nekoj zamci, ne onoj s početka nego nekoj varijanti na istu temu. Rješenje je u uklanjaju tih utičnica. Neki to zovu implanti.

Pozdrav :D :thumbup:

U pravu si, ali to je samo polovica jabuke.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: uto jul 10, 2012 11:27 pm 
Moderator

Nastavak rasprave o brojkama je preseljen na:
viewtopic.php?p=128729#p128729

Vrh

PostPostano: sri jul 11, 2012 3:42 am 
Član foruma

Termalni,
Ima dosta detalja koje ja vidim drugačije. Ne znam bi li ičemu služilo da to elaboriram. Razbacivanje energije nikome ne koristi.
Pitala sam te za bolove i boleštine jer se u tome može pronaći svašta što otvara puteve na razne strane. U bolovima se može pronaći potisnute emocije iz ovog i prošlih života, pa i prije dolaska na Zemlju. Mogu se pri tome dobiti i uvidi.
Da je karma program i da je nametnuta čovječanstvu negdje u doba Atlantide, to je jasno. To što je nametnuto ne znači da nije realno. To je program koji je aktivan. Kad ne bi bilo tog programa brže bi se micali s lica Zemlje na neka druga mjesta, i brže penjali po granama stabla. Karmom smo vezni za ovaj kokošinjac u kojemu smo mi kokoši koje nesu jaja i na kraju završe na ražnju. Razriješiti karmu ima smisla samo ako shvatimo da nismo kokoši. Ako to ne shvatimo, i kad bi nekim čudom uspjeli pobjeći, završili bismo u nekom drugom kokošinjcu.
Koliko vidim iz svojeg dosadašnjeg iskustva ni jedan problem se ne može riješiti samo na jednoj razini, pošto se ni jedan problem ne odražava samo na jednu razinu. Svaki problem ima svoju fizičku manifestaciju, emocionalnu, psihičku, mentalnu, ima svoje manifestacije na svim razinama postojanja. Prema tome ga treba rješavati na svim razinama. I na kraju ga vratiti otkud je došao, što bi narod rekao, treba ga poslati u p. materinu. To mjesto je određeno mjesto u svemiru, nije to samo stilska figura.

Termalni Bata je napisao/la:
Arwen generalno se ne slazem sa konceptom da je "sve u nama" jer taj isti koncept ukljucuje "cinjenicu" da nista vani i sto se dogadja oko nas nije bitno...To je zesca zamka new age-a...Zesca...

Što bi Lampa rekla, to je pola jabuke.

Taj koncept uključuje i da se rješenja svih naših vanjskih problema nalaze u nama i da ih mi možemo riješiti, da u nama postoje alati za rješavanje.
Što bi rek'o Richard Bach u Prividma: Problemi nisu ovdje zato da bi te satrli. Ti si te probleme sam privukao u svoj život da bi mogao uživati u plodovima njihovih rješenja.
Sve što se vani događa je itekako bitno. Sve što je vani pokazuje naše stanje iznutra. Nekad je to direktno ogledalo, nekad obrnuto, a nekad je izazov koji otkriva što smo mi u stanju učiniti, kapitulirati ili pobijediti ili pak nastavljati naše borbe unedlogled, čisto radi gušta.

Ne vidim smisla u trajnoj borbi protiv psihopata, energetskih vampira, astralnih otmičara, čega već ne. Stalno paziti je li se tko nakačio, vraćati napade, preudhitriti napade. To mi izgleda kao pakao. Više mi ima smisla pobijediti u kratkoj borbenoj akciji ili ajd, u dvije - tri bitke, pa dalje živjeti u miru u idiličnoj pričici.

Citat:
"fantazija da se lize sladoled dok se u stvari lize samo reklama za Ledo".

Kako ćemo skužiti da li ližemo sladoled ili samo reklamu?
Postoji princip, tj, više principa je li to što radimo u redu: je li donijelo neku dobit ili dobro na osobnom planu-nama samima, je li donijelo neku dobrobit i dobit za ljude oko nas, je li dobr sa stanovišta duše, je li donijelo neke konkretne pokazatelje...
Možemo se mi popeti na najvišu planinu i meditirati mjesecima, ali, ako to ne donese neke konkretne koristi kad siđemo s planine, ne valja nam posao. Konkretna korist se mjeri običnim ljudskim parametrima: imaš li što za jest, pit / na se, u se , podase, kako se slažeš s majkom, ocem, braćom, prijateljima, ženom,/mužem-imaš li ljubavi u svojem životu, je li ti zabavno , jesi li veseo, osjećaš li se sretno, jesu li sretni ljudi oko tebe, jesi li zdrav, je li ti dobro...jesi li ostvario svoje najvažnije i najveće namjere i ciljeve...
Ako većina toga ne valja, znači da nije imalo smisla to što se radilo, a ako valja znači da je to što se radilo bilo dobro.

Vrh

PostPostano: sri jul 11, 2012 3:52 am 
Član foruma

BTW..budna sam u ovo doba jer me uznemiro san..inače ne pamtim snove i godinama nisam tako nešto uznemirujuće sanjala
Brrrr
I uopće me niste uspavali. :mrgreen:
Treba otvoriti neku uspavljujuću temu za ovakve slučajeve.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.