Sada je: pet nov 01, 2024 1:13 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned nov 16, 2008 4:18 pm 
isključen/a

Citat:
Da, uopsteno gledano, na ovom forumu se ne gleda blagonaklono na koncept "indigo dece" kakvim je on predstavljen u new age krugovima. Ti si prvi slucaj "indigo deteta" na ovom forumu koji je rekao da ne misli da si iznad drugih ljudi. Ne znam da li si iskren u tome, ali si bar tako rekao. Predhodni indigovci koji su posecivali ovaj forum su jasno pokazivali stav da se osecaju iznad drugih i obicno dolaze ovamo kako bi nam "otkrili" neku istinu, posto je, jelte, njihov zadatak da pomognu nama neukim obicnim ljudima. Njihovo "otkrivanje istine" obicno je iskljucivalo i najmanju mogucnost razmisljanja o tudjim stavovima i dovodjenje u pitanje svojih. Predpostavljam da ces se sloziti da je to iritantno i podcenjivacki. Jedan od "najvidjenijih" indigo ljudi koji su otkrivali "istinu" na ovom forumu imao je obicaj da kada ga neko iznervira da "preti" tipa kako smo mi obicni ljudi i da nismo ni svesni da iznad nasih glava ceka svemirski brod negativaca koji hvata nase duse u kutijice i da ne mozemo pobeci od toga. Naravno sebe je iskljucivao iz tog scenarija.

Stvarno ne mislim da sam drugaciji od vecine vas sa foruma. Ne zelim vam ni otkrivati visu istinu, jer vi to i sami vec radite, samim tim sto ste ovde. Zato sam i napisao da me iznenadjuje toliko zestokih rasprava u postovima. Citam vec mesecima postove, ali ne zelim ulaziti u rasprave. Ako je vecina vas primetila da ima slicne osobine kao Indigo licnosti, kako znate da niste? I ja nisam znao dok mi to jedna osoba nije rekla. Nije ni znala da sam ja ovde medju vama stalno. (svaki dan dolazim nekoliko puta da vidim sta ima novo).
Nemam nameru da se sa bilo kim ubedjujem, ako on cvrsto stoji pri svom stavu, niti mislim da ste obicni ljudi, kojih ima ipak mnogo oko nas u zivotu. To se mora priznati. (organski portali) Oni su i po mom misljenju u kutijicama, ali da ste i vi, ne biste bili ovde i citali i dalje sve ono sto citate, nego bi rekli da su to gluposti.

Citat:
Po meni, problem sa indigo teorijom je taj sto ljudi "skacu na prvu loptu" kada naidju na nju, i ne razmisljaju sustinski. Ako bi predpostavili da u teoriji ima necega, zar ne bi bilo logicno da "suprotne sile" nekako sprece taj pleminiti rad "indigo dece"? Sa druge strane, ako uzmemo u obzir odredjenu "dualnost" univerzuma, onda bi ispalo da se takodje u ovim vremenima inkarniraju i "negativna" indigo deca, odnosno OPS sustine, jer ipak bi trebalo biti balansa u takvoj "znacajnoj" stvari. U tom smislu, meni citava new age teorija o indigo deci izgleda kao da je smisljena da "probudi" upravo ovakve individue i da im da odredjeni "legitimitet" medju new age fanovima, odnosno onima koji su skloni vidjenju samo "lepe/pozitivne" strane, dok ignorisu postojanje one "negativne". Tu se uklapaju njihove nadprirodne sposobnosti, koje nemaju nikakvog spiritualnog smisla osim onog koji hrani vlastiti ego i zadivljuje naivne ljude. Naravno takvi "indigo" ljudi misle da cine dobru stvar a u stvari kroz "znanje" koje nam prenose zapravo nam plasiraju dezinformacije. Koje nisu nikada totalno neistinite, i sluze da bi nasu paznju i misaoni tok skrenuli sa pravca koji je blizi realnosti, i plasiraju nam mentalno-emotivne manipulacije, koje su zapravo iste kao i do sada. Na primer "indigo" covek koji je bio najaktivniji na ovom forumu nam je plasirao pricu ciji smisao je na kraju ispao takav da mi ljudi u stvari ne mozemo pomoci sami sebi ni na jedan nacin, nego samo preko neke vise svesti/sile/boga. Prica je pocela od ruzicastog da bi se zavrsila sa osecajem straha i nesigurnosti koji je izazivala u svakom citaocu "otvorenog" uma.

I ja smatram da postoji i negativna strana Indigo price u OPS bicima i naravno da ce oni pokusati uraditi sve sto mogu. Nisam jos na tom nivou svesti da bih previse pisao o njima i njihovoj ulozi. Jos proucavam svoju svest i skroz sam skoncentrisan na to. Inace, nisam primetio ni jednu natprirodnu sposobnost kod sebe, o kojima neki pisu. Mozda samo jos nisam svestan toga, ili su ono samo price. Ili to rade samo OPS da bi impresionirali one iz "kutije". Ovde ne mislim na ljude sa ovog foruma, naravno. A sto se tice toga da "vi" ljudi ne mozete pomoci sami sebi osim sa visom svesti, verujem da je taj neko opet mislio na one iz "kutije", a ne na vas. Pa svi mi na ovom forumu trazimo visu svest o sebi, univerzumu i ostalom. Zar nije tako. Izgleda da je on samo vas sve pogresno svrstao u onu grupu koja misli da samo svi mi budale koje veruju u gluposti.

Citat:
U svakom slucaju, mislim da bi "pozitivni" indigo ljudi ukoliko tako nesto postoji, bili ljudi bez nadprirodnih sposobnosti tipa telepatije, sposobnosti lakog astralnog projektovanja, jasne vidovitosti i sta vec. U stvari, verovatno bi bili samo "bistrijeg" uma, uspesnijeg razmisljanja, i mozda veceg potencijala za shvatanje "sire slike", a taj potencijal ne mora biti iskoristen. Sa druge strane mozda tih "dobrih" indigovaca i nema malo, nego su to zapravo svi oni ljudi koji napreduju ka narednom nivou svesnosti, npr OPD kandidati, pa u tom smislu ova teorija za njih predstavlja odredjeno otezavanje okolnosti.

Ja se slazem sa ovim, jer ja ne osecam da imam natprirodne sposobnosti, osim sto ti kazes "bistriji um" i lakse shvatanje "sire slike", ali takvih ovde na forumu ima dosta. I pogotovo se slazem sa misljenjem da Indigo licnosti ima mnogo i da su to svi oni koji teze necem visem, OPD.

Citat:
Postoji negde na forumu tema o filmu Celestinsko Prorocanstvo. Mislim da je pod linkovi i literatura.

Da, ovde sam to sve i pronasao, samo ne vidim da neko komentarise moje vidjenje u tim temama. Meni to slaze mnoge kockice.

Izuzetno mi se svidja tvoj pristup ovoj raspravi. Zadovoljstvo je ovako "raspravljati".
=D>

Zadnja izmjena: Rudar; ned dec 28, 2008 12:43 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov: jos jedna lepotica
PostPostano: pet nov 21, 2008 2:36 pm 
Član foruma

tek da se zabelezi na ovom forumu... Pitam se hocemo li opet ikada cuti o njoj?

http://www.beta.co.yu/default.asp?m=Zan ... az=1981417

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 26, 2008 6:13 pm 
Početnik

Kako mogu sa sigurnošću znati da li sam ja indigo dijete?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 26, 2008 8:03 pm 
Član foruma

Marija
Citat:

Imaš TRI GLAVNA KORAKA

korak 1.-
Staneš pred zrcalo dimenzija 45cmx55cm sa drvenim okvirom(važno)

korak 2.-
Probaj izdržati minimalno 12.5 minute bez da trepneš([i]jako važno
)

korak 3.-
Ako uspiješ s korakom 2 i ako si u tom vremenu vidjela u očima mali plavi cvetić ili neš slično onda si sa sigurnošću indigo dijete

Da i obavezno pposjeti ovu stranicu http://images.google.hr/images?imgtype= ... %BEi+slike[/i]

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 26, 2008 9:55 pm 
isključen/a

Marija je napisao/la:

A jeli toliko vazno? I ja nisam znao dok mi to neko nije rekao. I nista mi to u zivotu ne menja, ako sam ne promenim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 27, 2008 9:00 pm 
Početnik

kolos je napisao/la:
Marija
Citat:

Imaš TRI GLAVNA KORAKA

korak 1.-
Staneš pred zrcalo dimenzija 45cmx55cm sa drvenim okvirom(važno)

korak 2.-
Probaj izdržati minimalno 12.5 minute bez da trepneš([i]jako važno
)

korak 3.-
Ako uspiješ s korakom 2 i ako si u tom vremenu vidjela u očima mali plavi cvetić ili neš slično onda si sa sigurnošću indigo dijete

Da i obavezno pposjeti ovu stranicu http://images.google.hr/images?imgtype= ... %BEi+slike[/i]
hehe mislim otkud ovakve stvari? ja sam mislila da je ovo ozbiljan forum...:D zašto želim znati? pa eto tako - ne smijem?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 28, 2008 4:08 pm 
isključen/a

Izvini Marija, smes naravno. Pa valjda kod nekoga ko moze da vidi aure. To vec dalje ne znam, posto nisam iz Hrvatske.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 28, 2008 8:20 pm 
Član foruma

Marija oprosti,malo sam se našalio. :twisted:
Htio sam ti samo pokazati uzaludnost potrage za brzim rješenjima. :wink:
Cezar ti je dao dobar odgovor.
A kako je ovo "ozbiljan" (:mrgreen:) forum,daj napiši zašto želiš znati jesi li indigo.Odgovori poput ovog"...zašto želim znati? pa eto tako - ne smijem?" se ne računaju
:wink: :thumbup:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 19, 2008 2:01 am 
Marija je napisao/la:
Kako mogu sa sigurnošæu znati da li sam ja indigo dijete?

Cim se pitas dal si, znaci da najvjerovatnije jesi. Svaki indigovac se prvo dobrano pita i onda se umori od pitanja i shvati neke stvari a kad shvati, vjeruj, pocne shvacat stvari soo clear. Citaj. Informacije su bitne. Sto vise toga procitas o tom "fenomenu" kako li ga neki nazivaju, vise ces ili vidjet sebe ili ne. Neke karakteristike su zajednicke svima, neke druge ne.

Ok on topic sada xD ( kao do sada sam bio offtopic lol )

Ajde da sad se i ja napokon nakon duzeg vremena ubacim u ovu raspravu kao takvu te moram rec da sam procitao mac toga a opet preskocio cca 90% toga tako da ako cu nesto ponovit ja kao takav, skuzajte al 1:24 je i stvarno nemam volje sve to citat al imam volje tipkat :) Sad sam 5 sati citao, neda mi se vise lol.

Ja inace spadam pod te takozvane "indigo" ljude. Zapravo, ja vise spadam pod Octarine ( kristale ) nego li "klasicne indigovce" kako li ih ljudi opcenito nazivaju.

Vidim previse negative te previse tjeranja necega tipa zasto ovo zasto ono ma ovako je ma onako je ma, znate, zapravo svakako je lol :mrgreen:

Prvo i osnovno, "indigo" ljudi ne vole da ih se tako zove. Nema nas smisla ikako zvat jer mi svojih kategorizacija kao prvo i osnovno nemamo te nam se stvarno neda biti ista unutar neke kategorizacije.

Takodjer evo vam ova cinjenica pa vi sami procijenite dal smo mi kao takvi losi momci:

Zeitgeist ko zeitgeist, zapravo je dokumentarac pusten od strane illuminata koji doduse kontroliraju citav svijet ali zapravo ga oni ne kontroliraju kao takvi vec entiteti viseg denziteta. Ti entiteti kao prvo nisu niti losi niti su dobri. Ne postoji dobro ili lose vec postoji put koji vodi u istom smijeru ka istoj stvari te nema razlike u icemu.

Takodjer ako cemo gledat po svijetu i onome sto je zapravo, zeitgeist ili ti ga new world order je zapravo ideja illuminata koji stvaraju svoj new world order odavno vec i to je istina da ima banana frikova kao takvih po tom pitanju. No svaki malo osvjesteniji indigovac nece stat na stranu zeitgeista kao takvog vec ce rec da je to toliko koliko ljudski tj. ne osvijesten mozak moze primit.

Dapace zeitgeist kao takav, pun je rupa, pun je JA JA JA MI MI MI MI CEMO MI CEMO itd... I jako malo je svi mi skupa cemo. Dakle, poanta je ocita kao takva i tu se nema sta previse filozofirat.

Sto se mene tice, ne mora biti ni tehnologije. Meni je dovolja priroda, meditacija, spajanje sa svojim ja te jednostavno svijest.

Indigovci ne podnose sranja, ne podnose autoritete, ne podnose zakone ne podnose te nisu podlezni primitivizmu. Zasto imamo osjecaj ko da smo netko i nesto je zato jer znamo da znamo pun klinac vise nego li druge osobe. Te druge osobe, takodjer mogu imat isto znanje a to sto se tice DNA kao takvog, ono ce se svejedno nama obnovit kroz par godina. No poanta je uopce ne gledat to kroz par godina, jer obnova DNA moze biti odma u koliko znas pravi put kao takav.

Misija indigovaca zapravo je ljubav, postenje, sklad, razum, mir, dobrota, pomaganje, te jos bezbroj plemenitih stvari. Nema tu zlobe te zloba kao takva nastane kad ljud krenu pricat nesto sto apsolutno nema ikakve veze sa realnoscu tipa da smo mi nekakvi losi momci ili stagod. Zapamtite nema losih momaka. Kako ja to nazivam, ima samo normalnih te zivotinja. Zivotinje kao takve, mi nismo. Ako idemo sad pogledat, bas mi koji nismo zivotinje sad patimo i ubijamo se u sebi jer ne mozemo trpit ova "sranja" kao takva koja su danas u svijetu.

Dal se nekom od vas desilo da je plakao od toga kako je svijet los opcenito globalno? Pa vidite, to se indigovcima cesce desi jer ne mogu podjest tu bol, jer predobro shvacaju situaciju u kojoj se nalaze i jer zele odma promjene iz razloga sto znaju sta je bolje. Takodjer osjecaju situaciju te ih ona gusi.

Znaci da sad ne tipkam tu 3001 stvar, simple ovo je zapravo indigo pojam. Neki od nas uopce ne zive u ovom realitetu kao takvom. Dizu i zive u 4-tom denzitetu kao takvom a tu se muce i ubijaju u trecem sa zakonima i pojavama tipa love koja je meni osobno pre apstraktna da bi uopce mogao pojmit sta ce mi novac kao takav. Da dobit cu stvari kao takve od njega. Tako ja gledam recimo na lovu.

Ici cu radit, dobit cu taj papir i onda cu si otic kupit sladoled recimo jer zelim sladoled. Lova kao takva, nebitna je u cijeloj prici. Mladji indigovci su toliko dezorijentirani da im ni sladoled ne treba kao takav. Treba im svoj mir i tisina te gust i ljubav i napredak a ponajprije razumijevanje. Nis vise od toga. Kad dodju u stariju verziju, prilagode se recimo tome da moraju radit nekako. To razdoblje traje jako dugo sto se tice prilagodbe te opcenito, jako tesko to uopce i prihvate. Ja se i dan danas mucim sa pojmom love. Najradje bi spalio WB i krenu dalje koliko mi se ne gadi, vec koliko je to nepotrebna stvar nama kao bicima ili ti ga entitetima ili kako god da vise to hoce netko nazvat.

Sad vam znaci pise indigovac pa valjda eto sada mozete zakljucit neke stvari da iz mog teksta opcenito mozete vidjet ne zainteresiranost u tome sta pisem. Doslovce nas je briga jer znamo sta znamo i mislimo da znamo te vam kazem, ovo gore je sto je indigo. Ja sam jos daleko od toga sta cu jednog dana bit al imam vec itekakvog znanja da mogu rec neke odredjene stvari o tome.

Znaci, ne odbijam mogucnost i sigurno imaju i "greysi" te ostala kompanija prste u necemu kao takvom no ima nas stvarno dobrih. To sto smo mi zlobe male prema cijelom svijetu, kako bi vama bilo da od kad se rodite nis ne pase. Da recimo dodjete u firmu kao takvu i kadgod i koliko god da firmi promijenite, da jednostavno shvacate da imate idiota sefa jer vidite 5001 nacin kako firmu poboljsat recimo. Ili da od malena shvacate kako bi svijet trebao biti, bez zakona love itd... i cijelo vrijeme zitite u totalno suprotnoj stvari od onoga sto je. Normalno da se javlja depresija, da se indigovci ubijaju jer ne mogu ovo istrpit itd... No prodje i ta nazovimo frka pa postane bolje.

Sto se tice te nekakve hiperaktivnosti, dapace ona nestane. Ja uopce vise nisam hiperaktivna osoba.

Mozda ce i sigurno ce vas dosta sad mislit da serem ili neznam sta, no opet to je vas pojam i necu vam se plest u isti. Mislite sta hocete, ja sam vam samo rekao kako stvari stoje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 19, 2008 2:12 am 
Cezar je napisao/la:
Stvarno ne mislim da sam drugaciji od vecine vas sa foruma. Ne zelim vam ni otkrivati visu istinu, jer vi to i sami vec radite, samim tim sto ste ovde. Zato sam i napisao da me iznenadjuje toliko zestokih rasprava u postovima. Citam vec mesecima postove, ali ne zelim ulaziti u rasprave. Ako je vecina vas primetila da ima slicne osobine kao Indigo licnosti, kako znate da niste? I ja nisam znao dok mi to jedna osoba, koja vidi aure, rekla. Nije ni znala da sam ja ovde medju vama stalno. (svaki dan dolazim nekoliko puta da vidim sta ima novo).
Nemam nameru da se sa bilo kim ubedjujem, ako on cvrsto stoji pri svom stavu, niti mislim da ste obicni ljudi, kojih ima ipak mnogo oko nas u zivotu. To se mora priznati. (organski portali) Oni su i po mom misljenju u kutijicama, ali da ste i vi, ne biste bili ovde i citali i dalje sve ono sto citate, nego bi rekli da su to gluposti.

1.) Ma vecina indigovaca misli kao sto sam rekao da nije a zapravo je. Jer da nije, nebi bila u ovakvim temama no svi indigovci prodju fazu straha.

2.) Sto se tice aura, aure ne moraju imat veze sa indigovcem te se po tome oni kao takvi ne bi trebali svrstavat. Vise su bitna njihova djela te kako se oni osjecaju nego li ista drugo.

Sto se tice bistrijeg uma i toga, da to stoji i kod mene no eto meni se desava da vise apsolutno nista ne gledam na nacin kako svijet gleda. Ne funkcioniram na takav nacin. Osjecam se totalno drugacije. Mozda je i vama tako pa to sve skupa svrstava se u to. No sto se tice nasih sposobnosti svi imamo razvijenu empatiju te nam je nemoguce nesto sakrit. Ostale stvari dodju kad postanes stariji te kad se DNA rekonstruira. Za to je potrebo onoliko vremena koliko je tebi kao jedinki potrebno. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 14, 2009 11:40 pm 
Član foruma

Citat:
Ako je vecina vas primetila da ima slicne osobine kao Indigo licnosti, kako znate da niste?

Ja imam razno razne krasne sposobnosti i imam jaaaako puno zajednickog s indigo djecom ali ja to NISAM!! Nisu svi indigo djeca, nisu svi kristalna djeca itd!! Neki su tu kao individue i nije ih potrebno svrstavati ni u jednu kategoriju osim OPD! Jedino sto nam je svima zajednicko (mislim na one cije su namjere dobre) je da smo tu da probudimo sposobnosti koje leze u nama!
Primjetila sam da vecina ljudi na forumu nema od malena probudene sposobnost, one im se postepeno probuduju a indigo djeci su one probudene odmah. Mozda je istina da smo mi (koji smo dosli malo prije njih) dosli ranije da im "ugazimo stazu". Zato nam i je zanimljvije!! Barem meni je :)!!
A oni koji govore da su indigo samo da se istaku jer imaju kojekakvih komplekasa u glavi, takve jaaako zalim!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 14, 2009 11:56 pm 
Katrin.

Cinjenicno stanje jest da se "indigo" djeca radjaju od 1920 godine otprilike. Danas djeca koja se radjaju su opako dalje vec od kristala a kamo li indiga. No znas sta cu ti ja rec na sve to. Malo sam se nacitao, malo sam se preispitao na 200 nacina, sve je to marketing. Indigo djeca su danas svi. Ali ama bas svi. Jedina razlika izmedju mene tebe i nekog tamo koji je "drugaciji" jest stupanj njegove razvijene svijesti tj. nase. Kao drugo kad se klasificiras samo pokazujes da si hmm... egoista teski. Kao ti si bolji ili losiji.
Danas svi mogu sve kao sto su mogli i prije. Neki to uspijevaju jer eto, zapeli su pa rade na tome a neki ne jer eto ne rade niti nista po tom pitanju ne poduzimaju.

OPD ne mora znacit da je indigo dijete jer takodjer, najvece ludare tj. ubojice itd... u danasnje vrijeme jesu indigo osobe s toga, teorija oko OPD-a takodjer otpada.

Takodjer Indigo je jedna teska dezinformacija kao i kristalna djeca itd... Da vinci je dezinformacija a kamo li ne to.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 15, 2009 4:31 am 
Član foruma

Indigo djeca se zovu indigo zbog plave aure. Nemaju svi plavu auru!!! Zbog toga nismo svi indigo :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 15, 2009 10:56 am 
Aura nema nikakve veze sa indigom :) :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 15, 2009 4:43 pm 
Član foruma

Citat:
Aura nema nikakve veze sa indigom Smile Mr. Green

=D> Vidi se kako znas o cemu pricas! =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 15, 2009 5:05 pm 
Okay dat cu ti samo jedan od trilijune lokacija di mozes vidjet isto:

Citat:
and... just in case you heard otherwise from other "indigo" sources, the designated word "Indigo" has nothing to do with the color of an aura! It is the result of scientific observations by a woman who has the brain disorder called synesthesia.

http://www.indigochild.com/

Os da listam 2 dana koliko mjesta ima sa slicnim rijecima? :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 6:34 pm 
Član foruma

Samo ti listaj al javi se kad upoznas pravog indiga. Kad ti on malo kaze tko je, sto je i zasto je!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 6:37 pm 
Katrin je napisao/la:
Samo ti listaj al javi se kad upoznas pravog indiga. Kad ti on malo kaze tko je, sto je i zasto je!

Moze katrin :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 9:35 pm 
isključen/a

Katrin je napisao/la:

Mogu da pitam azsto ovakav komentar? Mozda nisam bas u toku, pa zato nisam shvatio. Kako mislis da ce upoznati "pravog " indiga? Kako bi znao da je to on? Kako znas da ti nisi?

Izvini ako nisam u toku vase diskusije, pa sam nesto pogresno shvatio. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 16, 2009 9:43 pm 
Cezare to se i ja pitam no ubrzo shvatis da nema smisla ulazit u diskusije :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.