Marija je napisao/la:
Kako mogu sa sigurnošæu znati da li sam ja indigo dijete?
Cim se pitas dal si, znaci da najvjerovatnije jesi. Svaki indigovac se prvo dobrano pita i onda se umori od pitanja i shvati neke stvari a kad shvati, vjeruj, pocne shvacat stvari soo clear. Citaj. Informacije su bitne. Sto vise toga procitas o tom "fenomenu" kako li ga neki nazivaju, vise ces ili vidjet sebe ili ne. Neke karakteristike su zajednicke svima, neke druge ne.
Ok on topic sada xD ( kao do sada sam bio offtopic lol )
Ajde da sad se i ja napokon nakon duzeg vremena ubacim u ovu raspravu kao takvu te moram rec da sam procitao mac toga a opet preskocio cca 90% toga tako da ako cu nesto ponovit ja kao takav, skuzajte al 1:24 je i stvarno nemam volje sve to citat al imam volje tipkat
Sad sam 5 sati citao, neda mi se vise lol.
Ja inace spadam pod te takozvane "indigo" ljude. Zapravo, ja vise spadam pod Octarine ( kristale ) nego li "klasicne indigovce" kako li ih ljudi opcenito nazivaju.
Vidim previse negative te previse tjeranja necega tipa zasto ovo zasto ono ma ovako je ma onako je ma, znate, zapravo svakako je lol
Prvo i osnovno, "indigo" ljudi ne vole da ih se tako zove. Nema nas smisla ikako zvat jer mi svojih kategorizacija kao prvo i osnovno nemamo te nam se stvarno neda biti ista unutar neke kategorizacije.
Takodjer evo vam ova cinjenica pa vi sami procijenite dal smo mi kao takvi losi momci:
Zeitgeist ko zeitgeist, zapravo je dokumentarac pusten od strane illuminata koji doduse kontroliraju citav svijet ali zapravo ga oni ne kontroliraju kao takvi vec entiteti viseg denziteta. Ti entiteti kao prvo nisu niti losi niti su dobri. Ne postoji dobro ili lose vec postoji put koji vodi u istom smijeru ka istoj stvari te nema razlike u icemu.
Takodjer ako cemo gledat po svijetu i onome sto je zapravo, zeitgeist ili ti ga new world order je zapravo ideja illuminata koji stvaraju svoj new world order odavno vec i to je istina da ima banana frikova kao takvih po tom pitanju. No svaki malo osvjesteniji indigovac nece stat na stranu zeitgeista kao takvog vec ce rec da je to toliko koliko ljudski tj. ne osvijesten mozak moze primit.
Dapace zeitgeist kao takav, pun je rupa, pun je JA JA JA MI MI MI MI CEMO MI CEMO itd... I jako malo je svi mi skupa cemo. Dakle, poanta je ocita kao takva i tu se nema sta previse filozofirat.
Sto se mene tice, ne mora biti ni tehnologije. Meni je dovolja priroda, meditacija, spajanje sa svojim ja te jednostavno svijest.
Indigovci ne podnose sranja, ne podnose autoritete, ne podnose zakone ne podnose te nisu podlezni primitivizmu. Zasto imamo osjecaj ko da smo netko i nesto je zato jer znamo da znamo pun klinac vise nego li druge osobe. Te druge osobe, takodjer mogu imat isto znanje a to sto se tice DNA kao takvog, ono ce se svejedno nama obnovit kroz par godina. No poanta je uopce ne gledat to kroz par godina, jer obnova DNA moze biti odma u koliko znas pravi put kao takav.
Misija indigovaca zapravo je ljubav, postenje, sklad, razum, mir, dobrota, pomaganje, te jos bezbroj plemenitih stvari. Nema tu zlobe te zloba kao takva nastane kad ljud krenu pricat nesto sto apsolutno nema ikakve veze sa realnoscu tipa da smo mi nekakvi losi momci ili stagod. Zapamtite nema losih momaka. Kako ja to nazivam, ima samo normalnih te zivotinja. Zivotinje kao takve, mi nismo. Ako idemo sad pogledat, bas mi koji nismo zivotinje sad patimo i ubijamo se u sebi jer ne mozemo trpit ova "sranja" kao takva koja su danas u svijetu.
Dal se nekom od vas desilo da je plakao od toga kako je svijet los opcenito globalno? Pa vidite, to se indigovcima cesce desi jer ne mogu podjest tu bol, jer predobro shvacaju situaciju u kojoj se nalaze i jer zele odma promjene iz razloga sto znaju sta je bolje. Takodjer osjecaju situaciju te ih ona gusi.
Znaci da sad ne tipkam tu 3001 stvar, simple ovo je zapravo indigo pojam. Neki od nas uopce ne zive u ovom realitetu kao takvom. Dizu i zive u 4-tom denzitetu kao takvom a tu se muce i ubijaju u trecem sa zakonima i pojavama tipa love koja je meni osobno pre apstraktna da bi uopce mogao pojmit sta ce mi novac kao takav. Da dobit cu stvari kao takve od njega. Tako ja gledam recimo na lovu.
Ici cu radit, dobit cu taj papir i onda cu si otic kupit sladoled recimo jer zelim sladoled. Lova kao takva, nebitna je u cijeloj prici. Mladji indigovci su toliko dezorijentirani da im ni sladoled ne treba kao takav. Treba im svoj mir i tisina te gust i ljubav i napredak a ponajprije razumijevanje. Nis vise od toga. Kad dodju u stariju verziju, prilagode se recimo tome da moraju radit nekako. To razdoblje traje jako dugo sto se tice prilagodbe te opcenito, jako tesko to uopce i prihvate. Ja se i dan danas mucim sa pojmom love. Najradje bi spalio WB i krenu dalje koliko mi se ne gadi, vec koliko je to nepotrebna stvar nama kao bicima ili ti ga entitetima ili kako god da vise to hoce netko nazvat.
Sad vam znaci pise indigovac pa valjda eto sada mozete zakljucit neke stvari da iz mog teksta opcenito mozete vidjet ne zainteresiranost u tome sta pisem. Doslovce nas je briga jer znamo sta znamo i mislimo da znamo te vam kazem, ovo gore je sto je indigo. Ja sam jos daleko od toga sta cu jednog dana bit al imam vec itekakvog znanja da mogu rec neke odredjene stvari o tome.
Znaci, ne odbijam mogucnost i sigurno imaju i "greysi" te ostala kompanija prste u necemu kao takvom no ima nas stvarno dobrih. To sto smo mi zlobe male prema cijelom svijetu, kako bi vama bilo da od kad se rodite nis ne pase. Da recimo dodjete u firmu kao takvu i kadgod i koliko god da firmi promijenite, da jednostavno shvacate da imate idiota sefa jer vidite 5001 nacin kako firmu poboljsat recimo. Ili da od malena shvacate kako bi svijet trebao biti, bez zakona love itd... i cijelo vrijeme zitite u totalno suprotnoj stvari od onoga sto je. Normalno da se javlja depresija, da se indigovci ubijaju jer ne mogu ovo istrpit itd... No prodje i ta nazovimo frka pa postane bolje.
Sto se tice te nekakve hiperaktivnosti, dapace ona nestane. Ja uopce vise nisam hiperaktivna osoba.
Mozda ce i sigurno ce vas dosta sad mislit da serem ili neznam sta, no opet to je vas pojam i necu vam se plest u isti. Mislite sta hocete, ja sam vam samo rekao kako stvari stoje.