Neznam tacno na sta mislite sa ljudima iz 4D ali ja bi ovu malu bolesnu elitu koja tezi ka jednim globalniom vladom pod njihovom kontrolom smatrao nista vise nego obicne ljude.
Racunajuci da se oni vuku medjusobno generazijama omogucilo im je da stvore kompletan plan kako dostici stanje svemocnog vladara sveta.
Verujem da oni sami imaju na repertoaru tehnologiju barem 50 godina u napred od one koju pustaju u javnost, a tehnologija kojom trenutno raspolazemo je one vrste koje samo njima odgovara da je imamo. I to nam daju postepeno.
....
Recimo posle procesora 486 dobili smo Pentiume pa na dalje. Dobijamo je postepeno jer se ne bih isplatilo da odjednom sa recimo Pentium keca predjemo na cetvorojezgrane "moderne" procesore kada mogu da nas mame da obnavljamo kostantno nasu tehnologiju radeci svaki dan zbog toga, gubljeci nase vreme zivota u kostantnoj jurnjavi za modernizacijom.
....
Imati napredniju tehnologiju 50 ili 100 godina u napred znaci imati kontrolu na dogadjajima sadasnjosti narednih 50 ili 100 godina.
Sad ako uzmemo u obzir da sva ostala dostignuca, recimo u medicini sa Rajfovim instrumentom za tretman frekvencijom ili Teslina dostignucia u energiji su vesto zataskana i verovatno dalji razvoj ovih tehnologija oni vode daleko od ociju janosti samo u svoju korist verovatno njihova privatna arhiva "svega" je nista drugo sem ciste istine. Istine koju oni drza pohlepno samo za sebe birajuci koje mrvice ostalima da podele i kako preokrenuti u javnosti tu istu istinu na glavacke tako da ostali je nikada ne mogu pronaci jer manipulacijom istine se ostvaruje dominacija nad svetom. Verovatno ti stari fosili zivece 150 godina jer znaju sta je stvarno zdravo i kako produziti sopstveni zivotni vek. Zamislite samo koliko moze biti diabolican um pohlepnog coveka koji je evoluirao 100 godina pa na dalje edukovan znanjem citavih generacija diabolicnih umova.
U takvim se rukama nalazi svet danas, a za njihov uspeh netreba vam nista vise sem da pogledate kroz prozor vani.
....
Tehnologiju koju su nam dopustili da imamo, internet, ne predstavlja njima nikakav problem, u suprotnom, to ih sve brze vodi ka krajnom cilju, Globalna kontrola sveta. Tu su negde veoma blizu. Mi zivimo u periodu gde ce mo videti njihov konacni uspeh.
Internet je prepun lako dostupne strucne dizinformacije. Neki tragac za istinom u nekoj oblasti verovatnije je da ce da se upetlja samo u jos jednu vestu disinformaciju, tako vesto iskrivljenu istinu da ce je smatrati realnom. I ode sve u propast.
S druge strane vecina ljudi koristi internet radi gubljenje svog slobodnog vremena. Igranje karti on line, kao i razne ostale igrice, gledanje beznacajnih sadrzaja ili skidanje holiwoodskih filmova smisljenih da potvrde njihovu laznu realnost. Ti filmovi su i lako dostupni i ako ne bi trebalo po zakonu. Internet u sustini za vecinu predstavlja popunjavanje vremena izmedju posla i sna. Tako ljudi ostaju vezani za vestacko u mesto da izadju i dozive nesto realno, ili barem njihova kolicina realnih dozivljaja se smanjuje.
Pogledajte samo brojku ukupno korisnika\ca ovog foruma, trenutno 1289. To je cela sacica ljudi sa citavog balkana. Ohrabrujuce

.
A sta svi ostali rade?!
Odvojijo bih jedan veliki deo koji igra karte preko Facebook-a. Veoma dobro iskorisceno vreme. Hvala bogu sto nam je zivot kratak pa se ne moramo sekirati da ga iskoristimo sto bolje kako za nas tako i za druge.
....
Sad postoje i drugi napredci tehnologije kao mobilna telefonija. Zasto bi nam dali takav komoditet a da nema za njih nikakvu svrhu? Iz prvog razloga da bi nas oboleli i skratili zivotni vek... sad da ne objasnjavam evo ovde jednog linka sa detaljnim objasnjenjem:
http://www.ivonazivkovic.net/KAKO-MOBILNI-DELUJU.htmlA iz drugog razloga jer ce citava mreza mobilne telefonije sluziti za ubrizgavanje umnog stanja chipovanih ljudi. To jest krajni cilj... kontrola uma = konacno kontrola celoga sveta.
Evo link na temu:
http://www.planetarnamanipulacija.org/tehnologija_01.html A da se uverite u funkcionalnost kontrole uma pogledajte i sledeci video vezan za dostignuca u oblasti jos 60-ih. Zapitajte se samo gde su stigli sad a da nepricam sa tehnologijom 50 godina u napred:
http://www.youtube.com/watch?v=-6Y1AUdL2fMPS:
Znam, Text koji sam napisao je po prilicno dugacak ali u glavnom svoje vreme sam dosta provodio bas u licnom studiranju ove oblasti: Manipulacija ljudi i realnost danasnjeg vremena...
U glavnom ovo sto sam napisao je moj licni zakljucak tako da ste mozda dzaba citali...
Salim se