Sada je: ned maj 04, 2025 1:57 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri dec 10, 2008 11:08 pm 
Član foruma

A, možda je to sve sasvim drugačije.
Možda nas zajebavaju, ne na treću, nego na tristatridesettreću potenciju.
Djavo bi ga znao.
Valjda.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 11, 2008 12:16 am 
Član foruma

jeste. znam da nista neznam :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 28, 2008 3:26 pm 
Početnik

kolos je napisao/la:
Ako uzmeš u obzir da pristup informaciama daleko lakši danas nego nekad

Da li je lakši? Ili je lakši pristup dezinformacijama? Sada malo moje osobne tirade koja je samo moje osobno mišljenje i ništa više. Glas mog unutarnjeg glasa da kažemo to tako.

Nemam puno staža u ovim stvarima mada sam otvoren prema njima. Toliko je naizgled "istinitih" informacija dostupno. Ako masa kaže da je crkva, država, bog istina onako kako nas uče odmalena, da li smo sposobni i spremni reći da je to sve laž ako nađemo novu "istinu" - ili istinu koja nama pojedincima odgovara? Jesmo li mi onda automatski sekta - grupica opsjednuta novom istinom?

Kasiopejske transkripte - čitao sam ih u originalu negdje do 150-200-e stranice (sorry, ne sjećam se do točno kojeg datuma). Onda mi se upalio unutarnji filter i odmaknuo sam se i rekao - j-te! Pa ovi mlate praznu slamu već 30 stranica a ja pušim foru. Ja osobno mislim da su se ekipa iz kasiopejskih transkripti malo skrenuli u OPS.

Moje mišljenje je da je sve to laž - barem posle prvih 10-20 seansi. Kasiopejske transkripte su otpočetka imale dobar start i onda su se naglo okrenule smjer i počeli se bavit trivijalnim stvarima - šta je neispravno na autu, di će se zaradi lovu, tko je lažljivac a tko nije... kao da su im uspjeli gmazovi skrenut frekvenciju na neku stranačku radio-stanicu. A vidim da pomalo uspijevaju te poruke iz daljine i sa visine komercijalizirat... izdaju se neke knjige, rade se neki kongresi (sa sočnim kotacijama). Lijepo se zarađuje na istini... Je li to novi vid OPD-a? Onakav kakvog propagira crkva? "Pa nek ljudi zarađuju!" reći će neki... je, može, nek idu kopat kanale a ne PRODAVAT istinu. :twisted: A sve to zato što oni imaju pravu istinu a sve ostalo je laž i obmana. uf... sve to zbunjuje moje unutarnje filtere za koje su kasiopejci rekli da su jedini sposobni prepoznat istinu. Ili ni to nije istina?

Ako je istina tako udaljena, trebala bi dolaziti na kapaljku... znakovi pored puta što vi kažete... a ne knjige od parsto stranica u više tomova. Ja osobno ne mogu vjerovat da je toliko popustila kontrola da se sada možemo tako masovno uzdizat da imamo internet prepun istine i "istine"... ako postoji kontrola, onda je i sva istina na ovom forumu jedna velika kontrola paranojom. Možda da možda ne. Ja ne mogu procijeniti jer moj filter istine doživljava overload :shock:

Da li su Star Trek istina? Da li je Gene Roddenberry časnik zvjezdane flote koji se vratio kroz vrijeme da nas upozori na povijest kojoj ipak neumoljivo grabimo? I to je nečija istina! #-o

Da li firentinska masonska loža ima pristup vremeplovu kojim se bori za dobrobit ili propast čovječanstva? I to je istina! Samo čija?

Joe Cell? Žali bože vremena i novca... godinama smo kombinirali dizajne i aute i nikada nije proradilo. Famozni "Brownov plin" smo dobili, al to je maximum od tog dizajna. Nešto što je toliko jednostavno da je čovjek slučajno otkrio nije moguće ponoviti u 30 različitih prototipa i 6 različitih auta sa 10 sličnih recepata sa raznih strana interneta. Bitno je da se potrošilo i vrijeme i novac - mogao sam se voziti na benzin 3 godine za lovu koja je potraćena računajući radne sate i materijal. Al bitno je da je to "istina" i da nekome negdje "radi". Možda radi samo u Australiji? Poslat ću tetki nacrte, možda ona uspije tamo.

Sviđa mi se čitat ovaj forum, vidim dobre ideje i dobre primjedbe al mislim da je većina otišla u domenu masovne opsesije i vjerujem da su ti jako slatki za one koji se nama hrane... ako i postoje. Možda je ona izreka jedina prava istina... Life's a bitch and then you die! I to je nečija istina... =D>

Živjele manipulacije :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 28, 2008 7:31 pm 
Član foruma

ncc
Citat:
Da li je lakši? Ili je lakši pristup dezinformacijama?

Super si to primjetio.Naravno da jelakše do dezinformacija.To je to što sam i htio reći,da je isto sranje danas kao i prije.Mislim,napor koji treba učiniti da bi razlučili istinu i laž je isti samo se tehnologija manipulacije promjenila.
Nekad si recimo mogao pročitati samo jednu ili dvije knjige(ako si znao čitati)i zaključivati prema tome(naravno i prema životnom iskustvu)
Citat:
Toliko je naizgled "istinitih" informacija dostupno. Ako masa kaže da je crkva, država, bog istina onako kako nas uče odmalena, da li smo sposobni i spremni reći da je to sve laž ako nađemo novu "istinu" - ili istinu koja nama pojedincima odgovara?

To je pitanje na koje treba svatko osobno odgovoriti/odlučiti,a koliko znam da ljudi prelaze iz jedne sekte u drugu očito možemo.Mada je tu bolje pitanje što mi dobivamo s time da javno pređemo iz jedne sekte u drugu.
Citat:
Jesmo li mi onda automatski sekta - grupica opsjednuta novom istinom?
Pa da.

Citat:
Kasiopejske transkripte - čitao sam ih...Moje mišljenje je da je sve to laž - barem posle prvih 10-20 seansi

Nitko ni ne kaže da su istinite
Citat:
Ako je istina tako udaljena, trebala bi dolaziti na kapaljku... znakovi pored puta što vi kažete... a ne knjige od parsto stranica u više tomova.

Ako uzmeš u obzir da imaš takve knjige od toliko stranica i recimo da 5% istina,onda ona zaista dolazi na kapaljku.
Citat:
Ja osobno ne mogu vjerovat da je toliko popustila kontrola da se sada možemo tako masovno uzdizat da imamo internet prepun istine i "istine"... ako postoji kontrola, onda je i sva istina na ovom forumu jedna velika kontrola paranojom. Možda da možda ne. Ja ne mogu procijeniti jer moj filter istine doživljava overload

Nisi jedini,ali zahvaljujući iskustvu mi pokušavamo procijeniti što je istina i ne konačno zakjučiti temu.
Citat:
Da li su Star Trek istina? Da li je Gene Roddenberry časnik zvjezdane flote koji se vratio kroz vrijeme da nas upozori na povijest kojoj ipak neumoljivo grabimo? I to je nečija istina!

Da,i ako je taj netko s time zadovoljan tko je kompetentan govoriti mu da nije u pravu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 4:15 pm 
Član foruma

Ako pogledamo i analiziramo većinu vjerskih knjiga,mozemo vidjeti da se tu govori o nasoj planeti kao unikatu u svemiru,tj. da ne postoje nikakvi oblici inteligentnog zivota osima nas.Čista manipulacija.Oni bi i najvise viljeli da se nikada ne sazna za njih

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 01, 2009 7:32 pm 
Početnik

Citat:
Kasiopejske transkripte - čitao sam ih u originalu negdje do 150-200-e stranice

=D>

200 stranica! :shock:
Svaka čast imaš volje.Iskreno se nadam da to neće ostaviti trajna oštečenja na tvojoj psihi. :lol:

Vrh

Naslov: Re: Kontrola iz 4D
PostPostano: sub jun 13, 2009 4:20 pm 
Član foruma

:D heh kad pricam sa jednim prijateljem (koji je jehovin svjedok) o ovim temama on mi samo kaze kako su to samo bulaznjenja hipicara i da Biblija ima odgovor na sve to.Interesantno :)

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 1:35 pm 
Bianconero1983 je napisao/la:
:D heh kad pricam sa jednim prijateljem (koji je jehovin svjedok) o ovim temama on mi samo kaze kako su to samo bulaznjenja hipicara i da Biblija ima odgovor na sve to.Interesantno :)

hahahah.

No da dodam vezano uz samu temu. Brijem da nas je nemoguce vise kontrolirat :) Gledam po sebi, u zadnje vrijeme nakon dugo vijezbe uspio sam napravit filter misli jer je skoro nemoguce ili vrlo tesko napravit da sve misli kontroliras tako da znam da kad dobijem odredjene misli da mi netko nesto ubacuje u glavu. Sad dali je taj entitet tu 2 cm od mene ili nekim daljenskim odkud god , svejedno je. no uspio sam skuzit tj. filterizirat misli na jedan cudan svoj nacin lol.

No anyway, mogu nam ga podudlat svima skupa :) Doduse totalno je nebitno to sto oni pokusavaju. Ko njih hebe. Ak nema ko da ih hebe, ja cu bit dobrovoljac da ih sirim sa gustom. Prenesite im to :D hahahah.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 9:51 am 
Član foruma

Po meni jedna od njihovih boljih kontrola je to što su nas izmanipulirali do te mjere da skoro pa nitko ne živi u sadašnjem trenutku. Svi smo okrenuti prema šta bude ili šta je bilo, a zna se da je sve,kad mi pomislimo šta bude,bilo ILUZIJA .
Znaći nečemo skužiti kontrolu do onog trena kad ne odbacimo iluzije.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 4:33 pm 
Član foruma

Neznam tacno na sta mislite sa ljudima iz 4D ali ja bi ovu malu bolesnu elitu koja tezi ka jednim globalniom vladom pod njihovom kontrolom smatrao nista vise nego obicne ljude.
Racunajuci da se oni vuku medjusobno generazijama omogucilo im je da stvore kompletan plan kako dostici stanje svemocnog vladara sveta.
Verujem da oni sami imaju na repertoaru tehnologiju barem 50 godina u napred od one koju pustaju u javnost, a tehnologija kojom trenutno raspolazemo je one vrste koje samo njima odgovara da je imamo. I to nam daju postepeno.
....
Recimo posle procesora 486 dobili smo Pentiume pa na dalje. Dobijamo je postepeno jer se ne bih isplatilo da odjednom sa recimo Pentium keca predjemo na cetvorojezgrane "moderne" procesore kada mogu da nas mame da obnavljamo kostantno nasu tehnologiju radeci svaki dan zbog toga, gubljeci nase vreme zivota u kostantnoj jurnjavi za modernizacijom.
....
Imati napredniju tehnologiju 50 ili 100 godina u napred znaci imati kontrolu na dogadjajima sadasnjosti narednih 50 ili 100 godina.
Sad ako uzmemo u obzir da sva ostala dostignuca, recimo u medicini sa Rajfovim instrumentom za tretman frekvencijom ili Teslina dostignucia u energiji su vesto zataskana i verovatno dalji razvoj ovih tehnologija oni vode daleko od ociju janosti samo u svoju korist verovatno njihova privatna arhiva "svega" je nista drugo sem ciste istine. Istine koju oni drza pohlepno samo za sebe birajuci koje mrvice ostalima da podele i kako preokrenuti u javnosti tu istu istinu na glavacke tako da ostali je nikada ne mogu pronaci jer manipulacijom istine se ostvaruje dominacija nad svetom. Verovatno ti stari fosili zivece 150 godina jer znaju sta je stvarno zdravo i kako produziti sopstveni zivotni vek. Zamislite samo koliko moze biti diabolican um pohlepnog coveka koji je evoluirao 100 godina pa na dalje edukovan znanjem citavih generacija diabolicnih umova.
U takvim se rukama nalazi svet danas, a za njihov uspeh netreba vam nista vise sem da pogledate kroz prozor vani.
....
Tehnologiju koju su nam dopustili da imamo, internet, ne predstavlja njima nikakav problem, u suprotnom, to ih sve brze vodi ka krajnom cilju, Globalna kontrola sveta. Tu su negde veoma blizu. Mi zivimo u periodu gde ce mo videti njihov konacni uspeh.
Internet je prepun lako dostupne strucne dizinformacije. Neki tragac za istinom u nekoj oblasti verovatnije je da ce da se upetlja samo u jos jednu vestu disinformaciju, tako vesto iskrivljenu istinu da ce je smatrati realnom. I ode sve u propast.
S druge strane vecina ljudi koristi internet radi gubljenje svog slobodnog vremena. Igranje karti on line, kao i razne ostale igrice, gledanje beznacajnih sadrzaja ili skidanje holiwoodskih filmova smisljenih da potvrde njihovu laznu realnost. Ti filmovi su i lako dostupni i ako ne bi trebalo po zakonu. Internet u sustini za vecinu predstavlja popunjavanje vremena izmedju posla i sna. Tako ljudi ostaju vezani za vestacko u mesto da izadju i dozive nesto realno, ili barem njihova kolicina realnih dozivljaja se smanjuje.
Pogledajte samo brojku ukupno korisnika\ca ovog foruma, trenutno 1289. To je cela sacica ljudi sa citavog balkana. Ohrabrujuce :? .
A sta svi ostali rade?! :shock:
Odvojijo bih jedan veliki deo koji igra karte preko Facebook-a. Veoma dobro iskorisceno vreme. Hvala bogu sto nam je zivot kratak pa se ne moramo sekirati da ga iskoristimo sto bolje kako za nas tako i za druge.
....
Sad postoje i drugi napredci tehnologije kao mobilna telefonija. Zasto bi nam dali takav komoditet a da nema za njih nikakvu svrhu? Iz prvog razloga da bi nas oboleli i skratili zivotni vek... sad da ne objasnjavam evo ovde jednog linka sa detaljnim objasnjenjem:
http://www.ivonazivkovic.net/KAKO-MOBILNI-DELUJU.html
A iz drugog razloga jer ce citava mreza mobilne telefonije sluziti za ubrizgavanje umnog stanja chipovanih ljudi. To jest krajni cilj... kontrola uma = konacno kontrola celoga sveta.
Evo link na temu:
http://www.planetarnamanipulacija.org/tehnologija_01.html
A da se uverite u funkcionalnost kontrole uma pogledajte i sledeci video vezan za dostignuca u oblasti jos 60-ih. Zapitajte se samo gde su stigli sad a da nepricam sa tehnologijom 50 godina u napred:
http://www.youtube.com/watch?v=-6Y1AUdL2fM

PS:
Znam, Text koji sam napisao je po prilicno dugacak ali u glavnom svoje vreme sam dosta provodio bas u licnom studiranju ove oblasti: Manipulacija ljudi i realnost danasnjeg vremena...
U glavnom ovo sto sam napisao je moj licni zakljucak tako da ste mozda dzaba citali...
Salim se :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 11:55 pm 
Administrator

Citat:
Neznam tacno na sta mislite sa ljudima iz 4D ali ja bi ovu malu bolesnu elitu koja tezi ka jednim globalniom vladom pod njihovom kontrolom smatrao nista vise nego obicne ljude.

Pa i ta "elita" je još uvijek 3D. Na ovoj Zemlji, u ovom realitetu nema ljudi koji su na 4D ( osim ako ih otmu ili ne prebace tehnologijom u taj realitet ), ali općenito - ti ljudi su 3D sluge OPS bića iz 4D ( Lizzarda ). Lizzardi imaju već sluge u 4D - Greysi ( Sivi ).

Uglavnom, ostalo stoji... tehnološki su napredniji - pa lako i manipuliraju nama, baš kako i mi manipuliramo bićima iz 2D i 1D... jasno, to iz neke perspektive "nije u redu", ali tako funkcionira OPS hijerahija, koje smo i mi trenutno član ( kao ljudska civilizacija ). Radi "sporazuma" za koji smo se odlučili kao vrsta na početku ovog velikog ciklusa. Jasno, gledajući na nivou duša - kako je i bitno.

Nadam se da smo skoro pri kraju 3. razreda univerzalne "školice" univerzuma, koji je trajao oko 309000 godina...

:roll:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: ned jun 28, 2009 5:20 pm 
Član foruma

Gledajuci sa realnog stanovista male su sanse da se odupremo toj kontroli iz 4D,ali mozda je samo to neka moja perspektiva sa moje tacke poimanja realnosti i "vremena".Cak se primjecuje strasno nazadovanje svijesti kod vecine pripadnika ove planete sve u svemu nadam se da ce ici na bolje.Svakako se treba truditi i zapeti te raditi na samom sebi i na prosirivanju svoje svijesti samo mi se cini da mi imamo mnogo manje informacija i saznanja nego sto bi smo trebali,mislim teze nas je kontrolirati svakako ali treba da se osvrnemo koliko smo zaista odmakli ili smo se poceli vrtiti u mjestu.Poprilican sam laik sto se tice ove teme ali eto to je samo moje vidjenje stvari a cinjenica je da smo toliko izmanipulisani sa raznih strana sa 3D i 4D da mi nekad bude muka.Strah me jedino samo da ne bude kasno sli drago mi je da ipak ima dosta ljudi na ovom forumu a kada ce i ostala vecina shvatiti da se nesto dogadja iza "zavjese" ne znam trebalo bi sto prije jer se krecemo prema provaliji :|

Vrh

PostPostano: čet jul 09, 2009 4:15 am 
Član foruma

vrlo impresivno sa nekoliko novih informacija
obavezno pogledti

MIND CONTROL (HR) - Dr. Rauni - Leena Kilde 7 Videos
http://www.youtube.com/user/freehumanity888

Vrh

PostPostano: sri jul 15, 2009 8:32 pm 
Član foruma

PROGRAMIRANJE I KONTROLA UMA - Stewart Swerdlow

Nadareni medicinski intuitivac Stewart Swerdlow, vidovnjak koji ima sposobnost da osjeti ili vidi arhetip osobe, DNA sekvence i model uma u najslušanijoj radijskoj emisiji SAD-a Coast to Coast (15 milijuna slušatelja dnevno) govori o programiranju i kontroli uma pomoću kojim međuostalom moćnici iz sjene (Iluminati) manipuliraju čovječanstvom već neko vrijeme. Postoje specifične žrtve programiranja uma te nespecifične tj. mi, populacija koja je izložena površinskim programiranjem koje se postiže brojnim načinima koje je Stewart nabrojio u emisiji.

http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 561821232C

Vrh

PostPostano: čet jul 16, 2009 1:43 am 
Član foruma

Pa, sa jedne strane je lepo sto se na "njihovoj" najslusanijoj radijskoj emisiji, pojavio "njihov" covek koji je informisao siru javnost o nekim metodama koje primenjuje patokratija, odnosno "oni". Sa druge strane mozemo i da se zapitamo koji su "njihovi" motivi za iznosenje takvih informacija.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: čet jul 16, 2009 1:35 pm 
Član foruma

Mozes li obrazloziti 'njihov'?

Veci niz godina sam slusao njihov program (C2C) jer sam pocinjao sa poslom veoma rano. (program traje izmedju 1 i 5 ujutro) Ne vidim nista lose u njihovom program bar sto se tice George Noory i Art Bell-a. (Ostale ne slusam)

Ahhh, ubacis u google njih i vec znas 'koga' i et' zasto... zalosno kolika kontrola, i nepostojanje samo-razmisljanja.

Sto bi rekli ovdje: 'never mind'... :-" pitanje vec odgovoreno...

Vrh

PostPostano: čet jul 16, 2009 3:38 pm 
Član foruma

Citat:
Mozes li obrazloziti 'njihov'?

Pise u postu na koji sam odgovorio.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 9:13 am 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
Pa, sa jedne strane je lepo sto se na "njihovoj" najslusanijoj radijskoj emisiji, pojavio "njihov" covek koji je informisao siru javnost o nekim metodama koje primenjuje patokratija, odnosno "oni". Sa druge strane mozemo i da se zapitamo koji su "njihovi" motivi za iznosenje takvih informacija.

Pozdrav

kad kazes "njihow", mislis na Stewart Swerdlowa? ako jeste mozes li dati neke linkowe...

poz :occasion5:

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 3:39 pm 
Član foruma

Da, cini se da je Stewart Swerdlow jedan od disinfo agenata, iako se mnogi nece sloziti sa time. Da sad ne stavljam linkove, idi na cassiopaea forum, i u search-u ukucaj Stewart Swerdlow.

Sa druge strane, cini mi se da i nije logicno da neko prica o tim stvarima u najslusanijoj radijskoj emisiji u Americi, a da nije "njihov" agent. Mislim, bilo bi lepo da nije, ali meni takva mogucnost vise lici na "romanticarski" pogled na "realnost".

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 4:10 pm 
Član foruma

widim i ickea su smjestili na isto mjesto. zasto mi se cini da cim netko stekne "popularnost", odmah gubi bodowe i pocinje sumnja da je i on dio njih. mozda i jeste tako, mozda su mu zaprijetili, ponudili suradnju ili kao sto kazu u val seriji poslali swog agenta da odglumi da zna tajne o kojima on pise i on je povjerovao. swe mi to smrdi, no kakwa korist od toga? da otkriju dio sebe putem malo istine ukumponirano s mnogi dezinformacija da se ne bi otkrilo swe? razmisljam na glas... :-k

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.