Dobra vecer svima,
Nisam bas vicna forumima, ali me je googlanje proteklih dana dovelo do ove stranice.
Dva dana sam strpljivo citala svih 61 stranica o ovoj temi, i sad bi postavila neka pitanja.
Unazad nekoliko godina primjetila sam pojacani avionski promet, a i nekakvu sivu izmaglicu. Nisam to tada posebno primjecivala u Splitu, ali u nedirnutoj ljepoti otoka Braca, na kojeg cesto idem, nesto mi je bilo cudno. Sivo. Depresivno. Kao da se tamna sjena spustila nad svime sto me okruzuje.
Ima oko dvije godine da sam primila e-mail sa naslovom ´tko zaprasuje hrvatsko nebo?¨ i tu sam prvi put cula za pojam Chemtrails. Odmah mi je bilo jasno, nagledala sam se cudnih oblaka i prije, ali to nisam znala povezat.
Prije nekoliko dana se nesto u meni prelomilo, nakon sto sam ja i nekoliko ljudi koje dobro poznajem bili primorani uzimat antibiotike radi raznih upala (uho,grlo,traheja), ovu nedjelju sam podigla pest prema neoznacenom bijelom avionu ravno iznad mene i zaklela se da cu se borit s tim dok sam ziva. Malo internetskog pretrazivanja, i evo me kod vas, divni ljudi!
Sokiralo me isprve sta se o ovoj temi pocelo diskutirat vec 2004., mislila sam da je to ipak friskija pojava. Ali s druge strane, cini mi se da sam jaca, kad vidim koliko vas ima.
Dakle, sigurni smo da nam ti avioni lete nad glavama. I sto sad?
Kad bi to spomenila ljudima, dobila bi razlicite odgovore, od onih ¨ma to su obicni avioni¨, preko onih koji takodjer znaju za to, pa do starijih ljudi kao sto su npr. moji starci koji samo kazu ¨necu se oko toga sekirat, ionako tu ne mogu nista¨. Pitanje je sta mi tu stvarno mozemo.
Stariji ljudi su izgubili entuzijazam za mijenjat svijet, njih zanima penzijica i unuci.
Dakle, idemo obavjestavat mladje. Koga tu imamo? Nogometne navijace?-cisto sumnjam.
Partijanere i hedoniste? Rulju tipa meni je glavno pojest i popit? Predivlje tinejdzere? Ljude izmorene od posla koji doma odma pale tv ili fejsbuk?
Dobro su se svi uklopili u masinu. Ostaje samo mali postotak ljudi koji bi to barem saslusao i sljedecih puta gledao po nebu. A takvih je malo, kao sto je oduvijek malo otvorenih ljudi na svijetu.
Nadanja da bi nam gdja Kosor, nadaleko poznata po istinoljubivosti i postenju, ikada priznala za chemtrailse u hrvata jednaka su nadanjima da slonovi zaplesu valcer.
I sta nam onda preostaje? Orgonski topovi? Igrat se s necim nepoznatim i dozvat ko zna kakve svemirske sile i onda se nosit s njima? mislim da je za to potrebna puno veca psihofizicka sprema od one koju vecina nas ima (bez uvrede, polazim od sebe).
Ipak, ima jedna vrasta ljudi kojih se banda NWO-a strasno boji. Duhovni ljudi. Ljudi koji se mole, meditiraju, mantraju, i sire svoju svijest, a time i kolektivnu svijest planeta. cini se da je to mozda najbolji protuotrov da se sve barem odgodi, a onda, ko zna... mozda nam pomognu good guys iz svemira. ali onda se tog pojedinacnog sirenja svijesti treba primit danas, dok nam jos sa haarpom nisu ukinuli taj frekvencijski spektar. Jednom kad se ucvrstimo u visem stanju, moci ce nam samo mahati

I jos nesto bih vas zamolila, a isto ocekujem i od sebe: cuvajte sjemena biljaka, zemlju koju ste naslijedili, trudite se oko nje, oko starih vocki i ostalih nasada. sacuvajte zdrava sjemena za vrijeme kad zavlada taj famozni kodeks o gmo hrani, a to nije daleko. svi skupa smo ljeniji od prijasnih generacija, to je rezultat njihovog sistema, ali mi to mozemo. budimo prava alternativa.
Raspisala sam se... Dojmili ste me se jako i pozitivno, dragi ljudi, vi ste istinska elita ovog drustva.
Srdacno vas pozdravljam i zelim nam svima napredak, njima za dispet, a nama za dusu