Sada je: sub jul 12, 2025 6:28 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: pon nov 16, 2009 1:18 pm 
Član foruma

Attachment:
majanski-kalendar-nema-vise-mesta.jpg
majanski-kalendar-nema-vise-mesta.jpg [ 64.25 KiB | Pogledano 2712 put/a. ]

Vrh

PostPostano: pon nov 16, 2009 3:47 pm 
Član foruma

[google]http://video.google.com/videoplay?docid=-4951448613711060908&ei=5UgBS8mVNaOm2wLW_-3xCw&q=david+wilcock#[/google]

Vrh

PostPostano: pet nov 20, 2009 10:19 am 
Član foruma

pa vjerovatno ima sve više i više ljudi koji se bude i pokušavaju gledati/ otvorit oči - vidim to doduše jedino po forumima, u stvarnosti sam okružena sa sve negativnijim ljudima - ne mislim karakterno (ima i tog) nego ljudi koji su se povukli u sebe i sve vide negativno, primjećujem i povećanu zavist.... većinu prijatelja više i ne zovemo jer na tel se javljaju sa "što se dogodilo?"- sa panikom u glasu, a zovnemo ono - da čujemo kako su i da pričamo - pozitivno.
Primjećujem da su ljudi totalno u panici, strahu a dalje iz toga izlaze i negativne osebine. I nemojte mi sad pričat da moram tražit dobro u ljudima - samo sam realna i ne gledam ih sa mržnjom - naprotiv, rado bi ih zdrmala i izljubila jer sam svjesna koliko je ovom svijetu potrebna ljubav.... ali nju baš treba i probuditi u svakom čovjeku.
Da li je to sve zaista zbog nekog ciklusa - nekak kao da se možda stvari moraju povući do granice pa tako i sami ljudi - moraju u sebi probuditi svjetlo jer je tama sve jača i na kraju će biti tako - il tama u čovjeku il svjetlo.
I ja se borim i tražim sve više svjetla u sebi ali baš osjećam tu borbu i bude mi tako super kad sam "u svjetlu" da bi najradije djelila...... baš je neka borba.
jel vi to tak osjećate?

Vrh

PostPostano: pet nov 20, 2009 1:48 pm 
Član foruma

pa narafski da osjećamo! :D

ustvari same te promjene i cijela ta, nazovimo tako - bitka i jest u čovjeku i njegovoj svijesti!

sve je savršeno i baš kako treba biti, jedino ljudska svijest treba taj "upgrade" i to će se tako i dogoditi! :wink:

:love3:

Vrh

PostPostano: pet nov 20, 2009 7:28 pm 
Član foruma

Točno je da se događa buđenje u jednom odgovarajućem postotku, sa pozitivne strane, ali na jednak način moramo biti svjesni da negativne strukture vode vodu na svoj mlin, pa je lako moguće da su razna proročanstva ili kanalizacije upravo njihova struktura buđenja svijesti u onima koji se nisu jasno odredili i koji nemaju bitniji životni cilj!

Vrh

PostPostano: čet nov 26, 2009 2:53 pm 
Član foruma

A šta ako je 2012 već prošla i šta ako sad nije 2009...:-k

Vrh

PostPostano: čet nov 26, 2009 4:34 pm 
Član foruma

Zheel je napisao/la:
A šta ako je 2012 već prošla i šta ako sad nije 2009...:-k

pa ništa! predlažem ti da pričekaš hoće li se tamo do 2015-te (prema Majama je do tad otvoren "vremenski prozor") išta dogoditi od ovdje navedenog... a što ćeš tad ako se ništa ne dogodi valjda ćeš do tada znati! :D
:angel4:

Vrh

PostPostano: čet nov 26, 2009 5:20 pm 
Član foruma

ne čekam ti ja ni 2012, ni 2015, 2023, 3000, niti jednu drugu, to mi je gubljenje vremena i energije, prošlost je mrtva, a budućnost je fantazija, vječnost je SADA, nastojim živjeti od trenutka do trenutka (iako znatiželja o budućnosti zna gadno zasvrbjeti :D ) i sve ovo naravno je samo moja percepcija.
Ali šta ako sada stvarno nije ni 2009, ni 2012, i 2015 je već prošla, šta ako je sada 2016 kako bi po nekima mogla biti (npr. Isus rođen 1. march, 7 b.c. 2009 +7=2016) ili neka druga, tko doista može sa sigurnošću ustvrditi koja je godina???
Ovo je čisto onako "pitanje za golicanje svijesti" :D :angel4: :love3:

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 12:01 am 
Član foruma

Pa sami datum je beznačajna stvar. Bitan je događaj.

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 2:04 am 
Član foruma

Formica, moram ti reci da me uvijek nasmijes svojim pricama, eh koliko ih ima, [-o< ziv mi bio!!! :D

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 3:37 pm 
Član foruma

Znam da je bitan događaj a ne datum, ali mene ti puca nezaustavljiva dječja znatiželja :D i ako gledamo Vede, ne govore nešto o 2012, ni nekoj bližoj godini, tamo imamo 4 doba: Satya-yuga – Zlatno doba koje traje 1,728,000 godina; Treta-yuga – Srebrno doba, traje 1,296,000 godina; Dvapara-yuga – Brončano doba, traje 864,000 godina; i na kraju zadnje Kali-yuga – Željezno doba, doba strojeva i svađa i inih pizdarija koje traje 432,000 godina. Mi smo zasad u Kali-yugi, dakle Kali-yuga bi bila nekakav "kraj" svijeta kakvog percipiramo, i nakon nje dolazi ponovno Satya-yuga – Zlatno doba kada se Sve obnavlja i nanovo rađa, "problem" je samo u tome što smo mi po vedama tek zagazili u Kali-yugu, prošlo je tek 5000 godina, znači ljudi, polako, ne morate se žuriti, do kraja Kali-yuge - Željeznog doba i početka Satya-yuga – Zlatnog doba imamo još samo 427.000 godina :D :angel4: :love3: :blob: :thumbup: :occasion5:

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 5:33 pm 
Član foruma

Zheel je napisao/la:
Znam da je bitan događaj a ne datum, ali mene ti puca nezaustavljiva dječja znatiželja :D i ako gledamo Vede, ne govore nešto o 2012, ni nekoj bližoj godini, tamo imamo 4 doba: Satya-yuga – Zlatno doba koje traje 1,728,000 godina; Treta-yuga – Srebrno doba, traje 1,296,000 godina; Dvapara-yuga – Brončano doba, traje 864,000 godina; i na kraju zadnje Kali-yuga – Željezno doba, doba strojeva i svađa i inih pizdarija koje traje 432,000 godina. Mi smo zasad u Kali-yugi, dakle Kali-yuga bi bila nekakav "kraj" svijeta kakvog percipiramo, i nakon nje dolazi ponovno Satya-yuga – Zlatno doba kada se Sve obnavlja i nanovo rađa, "problem" je samo u tome što smo mi po vedama tek zagazili u Kali-yugu, prošlo je tek 5000 godina, znači ljudi, polako, ne morate se žuriti, do kraja Kali-yuge - Željeznog doba i početka Satya-yuga – Zlatnog doba imamo još samo 427.000 godina :D :angel4: :love3: :blob: :thumbup: :occasion5:

ma daj!!!
zabrijao si na Vede...
a kaj ak su te vede samo preeedobra dezinformacija?
a di si sad???

(ne kažem da si u krivu, ali daj se, zaboga, malo informiraj!!! NE ŽIVIMO U INDIJI!)

:thumbup:
:occasion5:
:notworthy:
:love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 5:35 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Pa sami datum je beznačajna stvar. Bitan je događaj.

s ovim se u potpunosti i apsolutno slažem!!!
=D>

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 6:03 pm 
Član foruma

gdje da se informiram, ima neki info-pult gdje se dijele npr. turistički vodič Istine, ili mape Svijesti? :D

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 6:25 pm 
Član foruma

možda nam zatreba i ovo http://projectavalon.net/us_army_survival_manual.pdf, a možda i ne, ali ako ne bude zvuka starog dobrog delta bluesa, stare rokačine, metala, hc-a i polugolih komada u nekom od viših denziteta, onda definitivno odbijam ponudu, vratite me, ne idem, dosadno mi je slušanje harfe i ćaskanje sa svjetlosnim bićima, ne želim telepatiju, ne trebam telekinezu, letenje, upravljanje vremenom i prostorom, želim natrag svoje gitare i pojačala, bučni studio i dajte mi sredite neki stančić u ovoj ulici http://www.amsterdam.info/yu/atrakcije/crvena-zona/ :angel4: :love5: :love3:
p.s. ovo nisam ja rekao :angel4:
slika

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 7:07 pm 
Član foruma

Zheel je napisao/la:
možda nam zatreba i ovo http://projectavalon.net/us_army_survival_manual.pdf, a možda i ne, ali ako ne bude zvuka starog dobrog delta bluesa, stare rokačine, metala, hc-a i polugolih komada u nekom od viših denziteta, onda definitivno odbijam ponudu, vratite me, ne idem, dosadno mi je slušanje harfe i ćaskanje sa svjetlosnim bićima, ne želim telepatiju, ne trebam telekinezu, letenje, upravljanje vremenom i prostorom, želim natrag svoje gitare i pojačala, bučni studio i dajte mi sredite neki stančić u ovoj ulici http://www.amsterdam.info/yu/atrakcije/crvena-zona/ :angel4: :love5: :love3:
p.s. ovo nisam ja rekao :angel4:
slika

ČUJ, STARI!!!
DAJ SE SKULIRAJ!!!

:blob: :blob: :blob:

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 7:12 pm 
Član foruma

ja jesam skuliran, samo ne kužim čemu se ti ljutiš ili imam samo takav dojam?

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 7:22 pm 
Član foruma

Zheel je napisao/la:
ja jesam skuliran, samo ne kužim čemu se ti ljutiš ili imam samo takav dojam?

ej, prijo!

da se ljutim...

da li bi ti davao ove znakove?

:blob:
:love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3:

ETO, VIDIŠ KOLIKO MOŽEŠ KRIVO ZABRIJAT!!!!
:glasses7:
:angel4:
\:D/

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 7:42 pm 
Član foruma

svejedno ja ti se ispričavam, više sam obratio pažnju na tvoja caps lock slova nego na znakove, (mea culpa, mea culpa, evo sad ću to riješit sa 10 hello mary) nego da me ne bi krivo shvatio ti ni drugi ja ne brijem čas na Maye pa čas na Vede, ili nešto treće ja samo na glas razmišljam uz malu humora i velikom dozom dječje znatiželje, ostavljajući sve opcije otvorenima, nadam se da to nikoga ne vrijeđa ni ljuti, jer mi to nije namjera, nego našao sam jedne drevne spise i sve sam nekako uvjereniji da su Ultimate Truth http://www.stripovionline.com/AlanFord/, pogotovo su zanimljive mudre izreke poput:
"Ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi"
"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak",
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega." , ali morat ću sve to malo podrobnije proučit da bi što jasnije shvatio pravu poruku :occasion5: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 7:56 pm 
Član foruma

Zheel je napisao/la:
svejedno ja ti se ispričavam, više sam obratio pažnju na tvoja caps lock slova nego na znakove, (mea culpa, mea culpa, evo sad ću to riješit sa 10 hello mary) nego da me ne bi krivo shvatio ti ni drugi ja ne brijem čas na Maye pa čas na Vede, ili nešto treće ja samo na glas razmišljam uz malu humora i velikom dozom dječje znatiželje, ostavljajući sve opcije otvorenima, nadam se da to nikoga ne vrijeđa ni ljuti, jer mi to nije namjera, nego našao sam jedne drevne spise i sve sam nekako uvjereniji da su Ultimate Truth http://www.stripovionline.com/AlanFord/, pogotovo su zanimljive mudre izreke poput:
"Ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi"
"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak",
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega." , ali morat ću sve to malo podrobnije proučit da bi što jasnije shvatio pravu poruku :occasion5: :love5: :love3:

MA JE!

BOLJE JE ISPAST GLUP, NEGO IZ VLAKA!!! (by Grunf!)

:hello2:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.