Sada je: čet maj 08, 2025 1:40 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet sep 09, 2005 4:04 pm 
Član foruma

Ovo sta se spominje Mahabharata i vanzemaljci. To je sta se tice zavjera vrlo zanimljiva tema.

Okolo posvuda lete razne letjelice, spominju se razne planete kako na fizickom nivou tako i gore pa te famozne planete Vaikunthe.

Mnogi od ovih negativaca su izgledali poput zmija. Mitoloski a i astroloski danas najpoznatiji je par Ketu i Rahu. Na zapadu jos i sasvim prigodno zvani Zmajeva glava i Zmajev rep.

To su ustvari matematicke tocke gdje Mjesec sijece zamisljenu plocu koju cini orbita Zemlej oko Sunca. Takoder jake karmicke tocke. Kako su one zavrsile tamo? Zavjerom oko zavjere.

Svojevremno su pozitivci tj. dobronamjerni polubogovi zeljeli povecati svoju vlastiutu moc i izmedu ostaloga postati besmrtni i sveznajuci jelte...
Da bi to ostvarili htjeli su oteti somu tj napitak koji donosi besmrtnost. Doticni napitak je lezao na dnu oceana mlijeka.

Uglavnom ti polubogovi su nakon nekog vremena shvatili da sami ne mogu ucniti nista oko raznih prepreka da ne duzim pricu previse i shvatili da trebaju pomoc demona! Zato su pozvali demone i izmedu ostaloga iVasukija, kralja zmija (!!!) da im pomogne na sta su ovi cuvsi sta ovi namjeravaju odmah pristali. Uglavnom zajednickim naporima demoni i bogovi ispili su ocean mlijeka da dodu do ambrozije tj. some.

Medutim u pitanju je bila zavjera tj bogovi nisu namjeravali podijeliti istu sa demonima pa su odugovlacili ne bi li zavarali doticne demone. Jedan od njih (a izgleda kao zmija) Rahu je shvatio da se tako nesto desava pa je promijenio oblik prikazavsi se kao jedan od bogova (shapeshifting) i cekao na svoj red sjevsi kod bogova. Vishnu, vrhovni bog je to primjetio i presjekao ga na pola sa svojim diskom.

Gornja polovica kao Rahu i donja kao Ketu su u orbiti zemlje 180 stupnjeva jedna od druge. zanimljivo da je po legede Rahu sjedio izmedu bozanstava koji predstavljaju Mjesec i Sunce a da danas kad je Rahu izmedu Mjeseca i Sunca dolazi do pomracine Sunca a kad je Ketu do pomracine Mjeseca. Uglavnom ti svi bogovi i demoni su dosli tamo letjelicama i tako to. Uglavnom zavjera do koske.

Zanimljiva je kolicna tih zmijolikih demona kao i spominjenja njihovih planeta, gradova i letjelica. Takoder ko procita sve to doci ce do zakljucka da su doticna bica i trenasdimenzionalna i da istovremeno imaju planete koje se daju locirati u materijalnom svemiru. U Srimad bhagavatamu ima dosta opisa raznih planeta i zivota na njima.

Eto dakle jos i tada razna reptilioika bica hodaju okolo. Samo sta mi se cini da su tada bili u svojevrsnoj defenzivi :lol: .

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 09, 2005 4:26 pm 
Član foruma

Mimi je napisao/la:
...haha, ovdje se predbacuje da se ne ne priča o KONKRETNIM stvarima. Čim netko kaže da je najbitnije od svega krenuti od sebe, to nije konkretno :?

Nije. 8)
Mimi, odusevljen sam tvojim postom. U jednom postu sazela si sve sta sam htio reci da je nekonkretno:).

Mimi je napisao/la:
Konkretno, kad si tako konkretan, što ćeš ti učiniti s vanzemaljcima

Hm.....meditirat cu i uz disciplinu regulirat svoj zivot i tako povecat svoju vibraciju na sta cu proci kroz sve denzitete te u trenu prosvjetljenja postat cijelovit i spoznati da se sav svemir i sva bica sazimaju u jedan osnovni princip samog postojanja, stanje beskonacnog potencijala i apsolutne punine. U tom temeljnom iskonu u njihovoj nemanifestiranoj formi spoznat cu sve oblike i sve varijacije jednog jedinog principa i na taj nacin utvrditi spoznaju da je sve Jedno. Spoznat cu i formu koju zovemo reptili i shvatiti da je ona bila nedjeljivi dio mene kao i ja nje i da su se zato u 3 denzitetu nasi putevi ukrstili.

Zatim ako se vratim u treci denzitet cijeli svoj dozivljaj cu pretvoriti u zakljucak od dve tri recenice i copy pasteat ga redom po svim forumima od vrtlarstva do sporta. Izgubili smo utakmicu??? Pa nema veze kad je sa druge strane bila samo nasa vlastita supstanca drukcijeg oblika. Zasto da poboljsamo igru? Treba se okrenut iznutra!!! Ako se netko pokusa raspravljati sa mnom upozorit cu ga da je sve Jedno i da se on svada sa samim sobom sto nije najpametniji potez.

Zapravo evo idem odmah sada....:).

Nadam se samo da ne radis kao socijalna radnica.
Vec vidim situaciju....

"Gospodo muz tuce mene i dijete, pomognite mi!"

"Hm, okrenite se iznutra, vi i vas muz ste jedno, morate krenuti od sebe..."

"Uh, ali moze nesto konkretno, smjestaj ili tako, ako se vratim doma muz ce me ubiti"

"Kako mislite konkretno??? Gospodo zamislite se nad samom sobom!!! "

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 09, 2005 5:22 pm 
Član foruma

OPO, što da učinim konkretno s vanzemaljcem? Niti ga vidim , niti ga čujem (koliko sam svjesna). A sigurno se neću ići boriti protiv njega bratovim plastičnim pištoljem niti s onim kaj se rade mjehurići. Što da konkretno po pitanju ET-a radim?
Mogu samo za sada razmišljati o svemu, promatrati, gledati kako se to uklapa u moje doživljaje koji nisu bili tog karaktera kao ovi direktni susreti s ET-ima. Osjećam se već glupo što nisam vidjela nekog od tih ET-a . kao da sam zaostala..nisam ih vidjela, ne znam o njima ništa osim onoga što pročitam u knjigama i na materijalima na netu, a informaciju su toliko kontradiktorne da bih bila blesava da po tom pitanju izaberem jednu i po njoj vućem. Mogu samo raditi stvari koje su u mojem ograničenom spoznajnom svijetu.. Kaj da radim? Ozbiljno se počinjem glupo osjećati što ne mogu iznjeti iskustvo koje bi išlo dalje od onoga što sam napisla pod drugim temama...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 09, 2005 5:51 pm 
Član foruma

ea je napisao/la:
OPO, što da učinim konkretno s vanzemaljcem? Niti ga vidim , niti ga čujem (koliko sam svjesna). A sigurno se neću ići boriti protiv njega bratovim plastičnim pištoljem niti s onim kaj se rade mjehurići. Što da konkretno po pitanju ET-a radim?

A sta bi trebala raditi?
Kad bih sad bio nekonkretan preporucio bih ti knjigu Karma-Yoga od Vivekanande koja bazicno govori o tome da ne treba teziti akciji tj. njihovim plodovima kao npr. da se otarasis vanzemaljaca.

Ja osobno bih ti preporucio da meditiras ili sta li vec i da im izades iz videokruga. Vrlo nekonkretno cak.

Samo sta ovaj topic nema veze sa tim tj. trebao je imati veze sa necim drugim. :D

Recimo sa tim da moj ego je zabrinut sta neciji tudi ego dolazi ovdje ga tlacit, terorizirat i na koncu pojest i da moj ego zanima dal je to istina ili ne.

Kao da ja recimo imam informaciju da te netko dolazi okrast i uzet ti sve sta imas.
Dal bi te zanimala konkretna informacija tipa tko, kada i odakle, ako je znam, ili bi bila zadovoljna da kazem nesto poput.....

"Materija je iluzija, prepusti se...." :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 09, 2005 6:03 pm 
Član foruma

Organski portal osobno je napisao/la:
ea je napisao/la:

Kao da ja recimo imam informaciju da te netko dolazi okrast i uzet ti sve sta imas.
Dal bi te zanimala konkretna informacija tipa tko, kada i odakle, ako je znam, ili bi bila zadovoljna da kazem nesto poput.....

"Materija je iluzija, prepusti se...." :lol:

OPO, meditiram, Vivekanada (i jedan i drugi), Osho-a, Gita, Upanishade, Tao-te king, tajna I-chinga, Shiva-Shakti game, Kriya-yoga, Karma-yoga, Ananda, Suzuki, za -zen, Tibetanci, you name it , dio je mojeg života vrlo dugo..
dakle , da, savjeti u vezi toga mi nisu neophodni, zanima me ovo drugo... imaš pravo, ali ne snalazim se u tome..a što je najsmješnije ne bojim se, nije mi uopće strašno da je istina da me neko "jede"... Na nekom nivou sam toga uvijek bila svjesna.. no da ovo nije tema .. tema je zavjera o zavjeri..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 10, 2005 2:49 am 
Član foruma

Cjela ET stvar izgleda previse izvestaceno. To ja samo jedan od nivoa shvatanja stvari. Nije dzabe sto je budizam toliko reducirao, da ne kazem eliminisao cjelu hindu mitologiju i usredsredio se na cistu svrsishodnu praksu. Mitologija, bez razlike daj je istinita il ne moze odvuci tragaca na sasvim drugu stranu, upravo kao sto i mene zbunjuje ET zavjera. I ja sam poput EA potpuno "corav" za vanzemaljce i mislim da ako "progledamo" imacemo velikih problema sa njima. Oni ce postati deo nase stvarnost i pocece pravo rasipanje energije.

Mi se sada ne bojimo njih jer za nas oni nisu konkretni i mislim da nikad i nece postati. Neko ovde iz petnih zila se trudi da nas ubedi da se bojimo, jer cini se, o ET se nemoze uciniti nista osim da se bojimo i kukamo. Meditacija je korisna, ali ako je prakticiramo da bi se otarasili reptila, onda je sve apsurdno. Isto kao uciti faklutet da bi se lakse resavale ukrstene reci. Cilj meditacije je ekspanzija svjesti, samospoznaja.

Organski
Ali o cemu mi to ustvari pricamo? Dal je spoznaja materijalnih konkretnih stvari(ET) deo duhovnosti i samospoznaje ili obicno akademsko znanje (grejsi imaju velike oci i hrane se preko koze). Ako su ET materijalni i konkretni onda cela ta stvar nema veze sa duhovnoscu. Ako su nekonkretni onda je meditacija i duhovna disciplina OK, ali ti si zapeo da su konkretni poput monitora koji sada stoji ispred mene. Nemozes ustreljati duha sacmaricom, isto kao sto nemozes pozitivnim mislima otjerati lopova koji se nameracio na tvoj novcanik.
Ovde ne govorimo o konkretnosti kao o gustini, vec o konkretnosti kao o filozofskom pojmu.

Panta
Ako si vise budista nego hinduista, zasto se ne ogledas na budiste, malo eliminises te vanzemaljce koji ti dosadjuju i usredsredis se na samog sebe.

A da. Razgovor je poceo o zavjeru o zavjeri o zavjeri...Ta zavjera koja ja smatram da je fabrikovana, je prosto ko salivena za zaverase entuzijaste. Bolja za njih nemoze biti. Toliko preusiljena, komfuzna, pateticna, holivudski kicerska, nelogicna, degutantna. Kao jeftina sapunica iz pedesetih. Kao stvorena za Amerikance, koji veoma lako gutaju svakakve stvari loseg ukusa. Cak su i ET kostimi i maske jeftini. Nisu mogli naci sposobnijeg dizajnera. To je moja ocjena cjeloj toj prici.
Nadam se da malo vise selektirate, jer mislim da ako progutate sve dobicete opasno trovanje i dijareju, naravno mentalnu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 10, 2005 8:36 am 
Član foruma

Organski portal osobno je napisao/la:
Mimi je napisao/la:
...haha, ovdje se predbacuje da se ne ne priča o KONKRETNIM stvarima. Čim netko kaže da je najbitnije od svega krenuti od sebe, to nije konkretno :?

Nije. 8)
Mimi, odusevljen sam tvojim postom. U jednom postu sazela si sve sta sam htio reci da je nekonkretno:).

Mimi je napisao/la:
Konkretno, kad si tako konkretan, što ćeš ti učiniti s vanzemaljcima

Hm.....meditirat cu i uz disciplinu regulirat svoj zivot i tako povecat svoju vibraciju na sta cu proci kroz sve denzitete te u trenu prosvjetljenja postat cijelovit i spoznati da se sav svemir i sva bica sazimaju u jedan osnovni princip samog postojanja, stanje beskonacnog potencijala i apsolutne punine. U tom temeljnom iskonu u njihovoj nemanifestiranoj formi spoznat cu sve oblike i sve varijacije jednog jedinog principa i na taj nacin utvrditi spoznaju da je sve Jedno. Spoznat cu i formu koju zovemo reptili i shvatiti da je ona bila nedjeljivi dio mene kao i ja nje i da su se zato u 3 denzitetu nasi putevi ukrstili.

Zatim ako se vratim u treci denzitet cijeli svoj dozivljaj cu pretvoriti u zakljucak od dve tri recenice i copy pasteat ga redom po svim forumima od vrtlarstva do sporta. Izgubili smo utakmicu??? Pa nema veze kad je sa druge strane bila samo nasa vlastita supstanca drukcijeg oblika. Zasto da poboljsamo igru? Treba se okrenut iznutra!!! Ako se netko pokusa raspravljati sa mnom upozorit cu ga da je sve Jedno i da se on svada sa samim sobom sto nije najpametniji potez.

Zapravo evo idem odmah sada....:).

Nadam se samo da ne radis kao socijalna radnica.
Vec vidim situaciju....

"Gospodo muz tuce mene i dijete, pomognite mi!"

"Hm, okrenite se iznutra, vi i vas muz ste jedno, morate krenuti od sebe..."

"Uh, ali moze nesto konkretno, smjestaj ili tako, ako se vratim doma muz ce me ubiti"

"Kako mislite konkretno??? Gospodo zamislite se nad samom sobom!!! "

kakiš li ga kakiš OP :)

Postoje dvije vrste ljudi, ako izuzmemo OP-e, jedni još uvijek moraju ići putem iskustava, takva je valjda ta tvoja izudarana gospoja, a druga su ljudi koji su sakupili dovoljno iskustava i spremni su za KONKRETNI SKOK U 'NEKONKRETNO' (nekonkretno kako za koga).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 10, 2005 12:59 pm 
Član foruma

Ziggy,

nije da si u krivu ali nisi ni u pravu. 8)

Citat:
Dal je spoznaja materijalnih konkretnih stvari(ET) deo duhovnosti i samospoznaje ili obicno akademsko znanje (grejsi imaju velike oci i hrane se preko koze)

Grejsi imaju velike oci je akademsko znanje. Zasto su tu je samospoznaja.
Mada neki ljudi tamo u Indiji po covjekovim ocima izvlace zanimljive zakljucke ocovjeku, bivsim zivotima njegovim i sl. Mada sumnjam da oni kada gledaju covjeka u oci samo oci i vide.
Nema nista ovdje sta se desilo slucajno. Dakle sve je odraz nekog kretanja na visim nivoima. Tako da nijedna materijalna stvar nije bez duhovnog znacaja jer sa sobom nosi puno vise nego sta se moze vidjeti materijalnim culima. U nasoj percepciji nema duhovnog dok u stvarnosti svaka stvar ima duhovnu dimenziju. Cak i kamen.

Naravno bar ja tako mislim.
Sta se tice konkretnog i nekonkretnog u budizmu....

Buda je tako isao sa svojim pratiocima uz neku rijeku kad su mu pratioci objavili da u blizini postoji veliki mudrac. Buda ga je htio upoznati te ga odvedu do njega.

Pita Buda njega sta radi on tu pored rijeke. Ovaj kaze da meditira vec kojih 50 godina ili neku slicnu cifru.

Buda kimne glavom i kaze pa dobro sta mozete sad, nakon sta meditirate 50 godina. Mudrac pokaze rijeku i kaze da moze prijeci rijeku hodajuci po vodi. Buda kaze...."Pa kakva je svrha tvoje meditacije kad si mogao platiti splavaru sitnis da te prevede prijeko".

Inace istina je da je na svako "konkretnije" pitanje Buda govorio ucenicima da meditiraju a ne trose vrijeme na nevazne sitnice u kakve ti vjerojatno stavljas vanzemaljce.

Ali sta je konkretno a sta ne nije apsolutna kategorija nego posve relativna o tome u kom kontekstu pricamo. Ako zelis kupiti auto a ja kazem "nemoj ovog, previse trosi" to je konkretno. Da kazem da je dimenzija prostora iluzija i da uz vjezbu mozes biti bilo gdje samo zamislivsi to, to nije konkretno. Mada je istinito a i konkretno kad dodemo do teme o prirodi prostora i nase egzistencije.

Dakle ako pricamo o zavjeri onda moramo spominjati KONKRETNE stvari u kontekstu teme.
Pogotovo ako vanzemaljci imaju razne aktivnosti koje nam mogu otezati to "izvlacenje iz videokruga" od raznih ELF valova pa do subliminalnih poruka tu i tamo.

Dakle ako ne postoji zavjera bataliti cijelu pricu ali ako postoji reci ko, kada i zasto. Inace svaku temu mozemo zavrsiti sa istim setom recenica i odmah nakon toga meditirati ici.

Citat:
Nemozes ustreljati duha sacmaricom, isto kao sto nemozes pozitivnim mislima otjerati lopova koji se nameracio na tvoj novcanik

Ovisi o sacmarici!
Mozes ga sprijeciti da e nameraci na tvoj novcanik. Treba odbaciti uzrocno posljedicnu viziju svemira. Taj novcanik je tamo zbog lopova kao i lopov zbog novcanika. U datom momentu nije konkretno ali je u svakom slucaju istinito.

Citat:
Bolja za njih nemoze biti. Toliko preusiljena, komfuzna, pateticna, holivudski kicerska, nelogicna, degutantna. Kao jeftina sapunica iz pedesetih. Kao stvorena za Amerikance, koji veoma lako gutaju svakakve stvari loseg ukusa. Cak su i ET kostimi i maske jeftini. Nisu mogli naci sposobnijeg dizajnera.

Toliko nevjerojatna da je vrlo vjerojatno istinita.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 10, 2005 2:25 pm 
Administrator

Citat:
Neko ovde iz petnih zila se trudi da nas ubedi da se bojimo, jer cini se, o ET se nemoze uciniti nista osim da se bojimo i kukamo.

Zašto bi se bojao vanzemaljaca?!? I zašto bi kukao uopće za išta?!?

Nemoj sve gledati iz svoje perspektive. Ima ljudi koji se NIČEGA ne boje, a ni neznaju što je kukanje.

Citat:
Dal je spoznaja materijalnih konkretnih stvari(ET) deo duhovnosti i samospoznaje ili obicno akademsko znanje (grejsi imaju velike oci i hrane se preko koze). Ako su ET materijalni i konkretni onda cela ta stvar nema veze sa duhovnoscu.

Zašto, ako je nešto materijalno, može biti i te kako vezano uz duhovnost... recimo pogledaj prvo sebe, pa mene, pa ostale koji imaju duše... imaju duha i "normalni su materijalni ljudi".
A inače, i ja se ponekad hranim preko kože ( sa vodom, kupanjem ), i "normalni sam čovjek", a ne Sivi, pa šta onda?!?

Citat:
Nemozes ustreljati duha sacmaricom

Zašto bi uopće nekog streljao?!? Protiv sile se ne bori silom... valjda si to već naučio u svom životu već... Boriš se tako da uopće ne dođe do toga. Ne kažem da ako te neko iznenada napadne da se ne treba braniti ( i silom ako treba ), ali krivi je uopće koncept "Ubij nešto ili nekog", jer to uopće nije potrebno.

Citat:
isto kao sto nemozes pozitivnim mislima otjerati lopova koji se nameracio na tvoj novcanik

Možeš! Tvoje će ti pozitivne misli reći prije da lopov uopće ne uoči tvoj novčanik. I naravno, moraš znati kako.

Citat:
Cilj meditacije je ekspanzija svjesti, samospoznaja.

S ovim se u potpunosti slažem. Ima i teži način, zvan "običan život".

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 12, 2005 12:56 pm 
Član foruma

Opo
Zasto bi otkrivanje ET intencija bila samospoznanje? Znam da preko samospoznanja otkrivamo i tajne sveta oko sebe, ali ovde se ipak radi o konkretnoj spoznaji konkrethin stvari, zar ne? ET agenda je cisto materijalne prirode. Porobljivanje i iskoriscavanje. Mozda oni obitavaju na visem nivou ali i taj nivo je materijalne prirode. Nisu oni bozji andjeli vec samo jedna napredna civilizacija koji bi prosirila svoju imperiju i poboljsala kvalitet zivota. A to sto cjelu svoji energiju trose na ishrani znaci i nisu tako napredni i u gadnoj su krizi.

Citat:
Ali sta je konkretno a sta ne nije apsolutna kategorija nego posve relativna o tome u kom kontekstu pricamo. Ako zelis kupiti auto a ja kazem "nemoj ovog, previse trosi" to je konkretno. Da kazem da je dimenzija prostora iluzija i da uz vjezbu mozes biti bilo gdje samo zamislivsi to, to nije konkretno. Mada je istinito a i konkretno kad dodemo do teme o prirodi prostora i nase egzistencije.

I jedno i drugo su stvari konkretne prirode, mada je drugo malo dublje shvatanje materijalnih stvari, recimo kao u modernoj kvantnoj fizici, a kao sto znam kvantni fizicari ne meditiraju. Ti bi da se oslobodis ET uzurpatora da bi poboljasao kvalitet svog zivota, a ne da spoznas sebe. To je jako materijalisticka agenda. Neki okrivljuju Busha da ja umesan u svakave finansijske zavjere, a drugi da je reptil ili demon. I jedan i drugi pogled imaju isti cilj, razotkrivanje zavjere i njeno okoncavanje. Religija se vrlo cesto koristi u revolucionarne svrhe.

A zavjera je toliko nevjerovatna da prkosi common sensu. Nevjerovatnost je OK, ali toliki nedostatak logike na nekim mestima prosto odbija.

Jack
OK, nasilje je negativno. Ai zar ti ne bi upucao grejsa ako ti se ukaze sansa, ako se on iznenadno nadje ispred tebe, a ti imas dobrog remingtona u ruci. Problem je u tome sto takvih situacija nije bilo i nece biti. Grej se nikad ne pojavljuje, a da svedok nije dovoljno paralisan i onesposobljen. Niko nije video grejsa van konteksta sopstvenih otmica, cak nije bilo ni svedoka sa strane koji bi videli necije lebdece telo kako zajedno sa grejsima ulazi u UFO. To mi jako smrdi na nesto nekonkretno i subjektivno. Razumem da se sve to moze objasniti kroz naprednu tehnologiju, ali se ne uklapa u siru sliku.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 12, 2005 7:44 pm 
Član foruma

Ziggy je napisao/la:
Opo
Zasto bi otkrivanje ET intencija bila samospoznanje?

Naravno da jeste. Razumijevanje stvari koje se desavaju oko nas na dublji nacin i spoznavanja uzroka i posljedica su srz nase samospoznaje. Ako zbilja tome tezis cudim se tvom pitanju. Nista se ne desava slucajno pa ni let NLO-a. Sve ima ovdje neku svrhu a mi iz nje trebamo uciti.

Uostalom ko kaze da ja tezim samospoznaji???
KAd sam ja to rekao????

Citat:
Znam da preko samospoznanja otkrivamo i tajne sveta oko sebe, ali ovde se ipak radi o konkretnoj spoznaji konkrethin stvari, zar ne? ET agenda je cisto materijalne prirode. Porobljivanje i iskoriscavanje.

I kave to veze ima. Dakle duhovne zakljucke mogu vuc samo iz duhovnih kokretnih dogadaja????
Koji su to dogadaji??? Odlazak u crkvu??? Pjev ptica i let leptira?

Sve ima lekciju. Ako ti oci zastanu na formi a ne produ do sustine neces doc do nikakve samospoznaje. Ako se udaris cekicem po prstu to je jednako vrijedan duhovan dogadaj kao odlazak na neko "sveto" mjesto.

To je stvar dozivljaja i promatraca.

Citat:
Mozda oni obitavaju na visem nivou ali i taj nivo je materijalne prirode. Nisu oni bozji andjeli vec samo jedna napredna civilizacija koji bi prosirila svoju imperiju i poboljsala kvalitet zivota. A to sto cjelu svoji energiju trose na ishrani znaci i nisu tako napredni i u gadnoj su krizi.

A zasto bi bili andeli. Pa zavjera prije tvrdi da su Sotona!!!
Buduci su takvi mozemo nauciti cijeli niz stvari o nama jer ako cemo tako gledat oni su nasa projekcija. Kako da spoznamo sebe a da ne znamo svoje dijelove??? Reptile npr.??

Citat:
I jedno i drugo su stvari konkretne prirode, mada je drugo malo dublje shvatanje materijalnih stvari, recimo kao u modernoj kvantnoj fizici, a kao sto znam kvantni fizicari ne meditiraju.

A zasto bi kvanti fizicari meditirali???
Zasto su oni manje u pravu nego polugoli indijac npr. koji meditira na Brahmana. Ono sta nam i jedan i drugi mogu rec je model kojeg taj BRahman iliti kvantna juha predstavlja. Ako zelis to spoznat sam meditiraj ti a ne mora kvanti fizicar. Kvanti fizicar treba dat model nekog sustava do mjere do koje je sustav verbalno i matematicki objasnjiv.

I odakle ti molim te da netko tko je kvanti fizicar ne meditira???
Odakle si to izvukao molim te reci mi???

Dodem kod gurua i kazem zelim nauciti meditirati.

"E ne mozes sinko ti si kvanti fizicar!!!"

Citat:
Ti bi da se oslobodis ET uzurpatora da bi poboljasao kvalitet svog zivota, a ne da spoznas sebe.

A zasto mislis da uopce imam tu ambiciju, spoznati sebe??? Ne razumijem te....i zasto mislis da se zelim osloboditi bilo koga? Ti si mene sa nekim zamijenio???

Citat:
A zavjera je toliko nevjerovatna da prkosi common sensu. Nevjerovatnost je OK, ali toliki nedostatak logike na nekim mestima prosto odbija.

Ako je sve projekcija nas samih onda je normalno da zavjera se krece po rubu onog sta mozemo zamisliti. Ono sta mozemo zamisliti i sta je obicno nam vec svakodnevno plese pred ocima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 12, 2005 9:57 pm 
Administrator

Citat:
Jack
OK, nasilje je negativno. Ai zar ti ne bi upucao grejsa ako ti se ukaze sansa, ako se on iznenadno nadje ispred tebe, a ti imas dobrog remingtona u ruci. Problem je u tome sto takvih situacija nije bilo i nece biti. Grej se nikad ne pojavljuje, a da svedok nije dovoljno paralisan i onesposobljen. Niko nije video grejsa van konteksta sopstvenih otmica, cak nije bilo ni svedoka sa strane koji bi videli necije lebdece telo kako zajedno sa grejsima ulazi u UFO. To mi jako smrdi na nesto nekonkretno i subjektivno. Razumem da se sve to moze objasniti kroz naprednu tehnologiju, ali se ne uklapa u siru sliku.

E sad, vidi... vidim da ne razumiješ baš hiperdimenzionalne realnosti, pa ću ti probati objasniti našim percepcijama naše trenutne svijesti:

Sivi je materijalan, ali i ne mora biti. U 4. denzitetu, entiteti mogu biti i materijalni i eterički. Kombinacija oba slučaja je najčešće trenutno stanje. Mi smo u 3. dakle materijalnom realitetu. Imamo i mi eteričko tijelo oko sebe, ali sad to nije bitno, gledat ćemo samo ono što zovemo materijalnim tijelom.
Odjednom Sivkan se nađe ispred tebe, ti imaš bilo koje oružje razorne moći. Možeš ubit i nekoga kroz pancirku s njim, nije bitno, recimo bilo koje čija je razorna moć definitivno ogromna. Ako bi se našao u tom položaju, još si uvijek sucker ( pušioničar, prim. prev. ) jer stojiš ispred bića iz 4. denziteta. On je trenutno u našem 3. i ti pomisliš da ćeš ga upucati i pošto on može čitati misli, telepatijom te tenutno zablokira da uopće ne možeš niti prstom mrdnuti. Sav si ukočen i on ti radi što god hoće. Druga mogućnost je da recimo ti prividno imaš više sreće, pa kad Sivkan nema izričitu koncentrqaciju na tebe, upucaš ga drito u sredinu njegovog "tijela". I on se od tvog pogotka raskomada na dijelove. Ti si isto sucker i u ovom slučaju!!! A znaš li zašto? Zato jer si "ubio" samo PROJEKCIJU!!! Kao sliku na monitoru. Njegov original je još uvijek u 4. denzitetu i smije se jer si ti uspio ubiti samo njegovu materijaliziranu projekciju. Kao da si ubio sliku od nekoga kojeg si vidio na TV-u. Upucao si tv, a ne osobu. Obično su ti Sivi materijalizirane projekcije Reptila, a oni se nikako ne usude uć u 3. denzitet osobno, jer im to zahtjeva veliki dio energije, pa im je lakše pomoću tehnologije spustiti svoje "sonde" i pomoću njih djelovati u našem denzitetu. Kao robot - tragač mina. Daljinskom komandom ti ubijaš mine, a u najgorem slučaju - strada robot, a ne ti.
Dakle, ako raznešeš Sivkana, osvojio si 0 bodova!!!

Da bi uništio originalni entitet, trebao bi ići u 4. denzitet, tamo se prilagoditi ondašnjim uvjetima, saznati zakone i tehnologiju, pa tek onda ga srediti njegovim oružjem. Ovo sve zajedno - mislim da je smješno koliko bi morao napredovati odjednom. I trik je još tu: oni UVIJEK mogu vratiti naše vrijeme, odnosno pojaviti se prije i spriječiti ubojstvo u našem 3. denzitetu, jer su "vremenski" putnici. Dakle, sucker si u svakom pogledu.
Borba protiv takvih stvari se vodi sasvim na drugi način, a to mi svi ovdje pokušavamo što detaljnije saznati. Svijest nam je jedino oružje.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 14, 2005 2:44 am 
Član foruma

Opo

Citat:
Naravno da jeste. Razumijevanje stvari koje se desavaju oko nas na dublji nacin i spoznavanja uzroka i posljedica su srz nase samospoznaje. Ako zbilja tome tezis cudim se tvom pitanju. Nista se ne desava slucajno pa ni let NLO-a. Sve ima ovdje neku svrhu a mi iz nje trebamo uciti.

Uostalom ko kaze da ja tezim samospoznaji???
KAd sam ja to rekao????

Jeste, ali NLO-i i ET ne bi trebali biti nas centar paznje, jer u svetu se desava puno toga sto je jako zanimljivo i cudno, a mi mu uopste ne obracamo paznju. Vidim da ovde postoji neka uvrnuta praksa da se sve sto je cudno veze za pricu o ET.
Ako ne tezis samospoznaji onda jesi zaista OP jer oni nemaju moc da donose sudove o sebi.

Hmmm kazes Reprili su nasa proekcija. Sad mi to kazes. A kontrirao si mi kad sam slomio prste da ti objasnim bas isto. REPTILI- NASA PROEKCIJA. TACKA. Yesss napokon jednoglasno.

Nisam rekao da kvantni fizicari ne meditiraju ili ne bi trebali meditirati. Odakle si to procitao. Oni mogu sakupljati Zivotninjsko catsvo kod kuce. To me ne interesuje. Bitan je nacin na koji su dosli da svojih zakljucaka, a taj nacin je empirijski. Zakljucak je da je sama materija jako nekonkretna, a da ne pricamo o stvarima koji su i "materijalno" nekonkretni.

Citat:
A zasto mislis da uopce imam tu ambiciju, spoznati sebe??? Ne razumijem te....i zasto mislis da se zelim osloboditi bilo koga? Ti si mene sa nekim zamijenio???

Pa neznam stvarno koji ti je vrag? Zasto onda tracis vreme i glukozu na ovolika razmisljanja i filozofiranja.
Sta je cilj ljudskog zivota???

Ako je sve proekcija nas samih onda mi sami mozemo kreirati zavjere po sopstvenim merama. Dabome te mere nisu univerzalne za sve pojedince. To sto se zavera krece po rubu zamislivog je super, ali to sto nekad ona zna toliko da zabrlja i da zavredja necij intelekt je stvarno sramota. Mozda je neki deo zavere realan, ali neke rasomonijade moze smisliti samo glupa budala koja zeli samo popularnost.
Reptili rade u kancelarijama zajedno sa ostalim radnicima koji bi onako americki: Uh dobro je sto je Reptil, ja pomislih da je protestant."

Jack
U svakom slucaju si sucker jer ubio pravog ili projektiranog grejsa ti ne pravis nikakvu stetu. Jedan manje, jos samo stotinu milijarda...
Stvar je sledeca. Grej NIKAD, ali NIKAD se nece naci u situaciji da ga ti mozes povrediti pumparicom. Zasto? Jer je subjektivan. Grej je projekcija. On nema autonomiju. Sa njim upravlja tvoj strah. Kao sto sam ja cuo i citao, do sada nije bilo grupnih vidjenja grejsa. Svi su bili individualni. Niko nije sa strane posmatrao otmice, ne postoje svedoci osim otetog. A sa druge strane imamo masovna svedocanstva o UFO, reptilskim podzemnim bazama i sl.
Bas zato uporedjujem vidjenja grejsa sa vidjenjama Gospe. Grejsi su kao neki negativan balans takvim religioznim ekstatickim vizijama. Ima tu neceg, ali mislim da su grejsi vise deo nas nego deo sveta oko nas.
Sve detalje o grejsima i ostalim junacima dolaze iz izvora koji nisu nista razliciti od angjela Gjibrila koji je Muhamedu izdiktirao Kuran.

A da i grejsi su jako uporni. Ne dzabe se kaze: "Zapeo ko sivonja" :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 14, 2005 9:41 am 
Član foruma

Ziggy, bilo je više svjedoka greysa, a ima jedna priča gdje je jedan čovjek kraj sebe vidio još jednu osobu, stoga......
Greysi su naša projekcija...hahah, nebi baš rekao jer su greyse stvorili reptili nakon što su pokorili Zeta Rectuli star system a na ovoj planeti su već jako dugo i prije postojanja ove "moderne" civilizacije.

Jack, neman pojma odakle ti te sve informacije....ali koliko ja znam sivkani nemaju pristup astralnom nivou već samo fizičkom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 14, 2005 5:19 pm 
Član foruma

Ziggy, bacas me u ocaj.

Ziggy je napisao/la:

Jeste, ali NLO-i i ET ne bi trebali biti nas centar paznje, jer u svetu se desava puno toga sto je jako zanimljivo i cudno, a mi mu uopste ne obracamo paznju. Vidim da ovde postoji neka uvrnuta praksa da se sve sto je cudno veze za pricu o ET.

PA ne znam zasto mislis da su NAS centar paznje. Svatko u odredenom trenu obraca paznju na nesto drugo. To je dinamican proces. Ovo je forum gdje se izmedu ostalog i o tome raspravlja pa si mozda stekao taj dojam. Na forumu o vrtlarstvu bi stekao mozda drukciji dojam.
Ja imam dojam da ti imas definiranu sliku tko, sta i kako misli. Opusti se.

Citat:
Ako ne tezis samospoznaji onda jesi zaista OP jer oni nemaju moc da donose sudove o sebi.

Evo tebe ponovo. Pa kad sam rekao da nisam organski portal. Sta stalno otkrivas toplu vodu uporno. Sta mislis zasto sam si dao nadimak bas taj. Imas nadimaka MarkoZg, Tomislav25 i tako to. Ja sam si dao onaj koji meni najvise pase. Medutim ne podcjenjuj organske portale. Oni odlicno oponasaju! Ako je u mojoj blizini netko pametan...ko zna...mozda nesto saznas od mene sta izreproduciram. Molim te dosta sa tim. Drzimo se teme.

Citat:
Hmmm kazes Reprili su nasa proekcija. Sad mi to kazes. A kontrirao si mi kad sam slomio prste da ti objasnim bas isto. REPTILI- NASA PROEKCIJA. TACKA. Yesss napokon jednoglasno.

Oh boze.

Pa dal ti citas sta ja pisem. Ajde ponovo cu jer sam negdje vidio Repetitia est mater studiorum.
Pa nikad ja nisam rekao drukcije do sad!!!!!! Pa naravno da je sve stvar nase percepcije i projekcije.
Pitao sam na kojem nivou o tome i kako pricati. Ajd da zbilja pojednostavnim. Ja vjerujem da je sve jedna univerzalna svijest koja se manifestira preko raznih formi. Dakle nemam sumnji da smo ja, ti, Bush, reptili i sl dio jedne energije i jedne svijesti. Dakle sve je odraz samog sebe pa tako recimo i moja tipkovnica.

Ali kakve to veze ima ako pricamo o nekim konkretnim stvarima. Eto buduci samo ja i moja tipkovnica jedno sad cu ti pokusat napisat nesto ne doticuci je....

...eto ne ide jebiga.

Dakle moram tipkat po njoj da ti nesto napisem bez obzira sta smo jedno.
Dakle kad budem kupovao slijedecu tipkovnicu potruditi cu se saznat neke tehnicke "konkretne" detalje bez da prodavacu prodam pricu kako samo svi jedno i da mi da tipkovnicu besplatno.

Ista stvar je sa reptilima. Jesmo jedno ali ako dodu ovdje pojest me kod mene (ega) to moze izazvat nezadovoljstvo! Kuzis? Zato batali pricu o projekcijama ako zelis konkretne odgovore.

Inace bi rasprava tekla ovako

Ziggy je napisao/la:
Tvoj prvi post i prica o zavjeri velike zavjere

JA je napisao/la:
Kakava zavjera kad je sve jedno. Nema zavjere zavjerine zevjere jer je to nasa projekcija.

I kraj price.

Citat:
Pa neznam stvarno koji ti je vrag? Zasto onda tracis vreme i glukozu na ovolika razmisljanja i filozofiranja.
Sta je cilj ljudskog zivota???

Ma meni to samo od sebe. Hobi. Uostalom proctaj tekst organski portali. Tamo ces saznat nesto vise. To mene uopce ne umara.

Citat:
Mozda je neki deo zavere realan, ali neke rasomonijade moze smisliti samo glupa budala koja zeli samo popularnost.

Dakle ti imas granice do kojih mozes zamisliti da je nesto dovoljno vjerojatno da bude istina. To je ok i na to imas pravo. Samo sta je problem sta ako se nesto desi van tih granica a istina je tj. nasa projekcija je.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 15, 2005 6:23 am 
Član foruma

Kad se govori da su na primjer reptili naša 'projekcija', trebalo bi znati što označava to 'naša'. Kad bi se govorilo u običajenom smislu riječi 'naša', onda oni nisu nikakva naša projekcija. Oni su stvarni kao što smo i mi stvarni, ni manje ni više.

A koliko smo mi stvarni? Što je STVARNOST uopće?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 15, 2005 4:08 pm 
Član foruma

Mimi je napisao/la:
Kad se govori da su na primjer reptili naša 'projekcija', trebalo bi znati što označava to 'naša'. Kad bi se govorilo u običajenom smislu riječi 'naša', onda oni nisu nikakva naša projekcija. Oni su stvarni kao što smo i mi stvarni, ni manje ni više.

A koliko smo mi stvarni? Što je STVARNOST uopće?

,,,sve je oslikano,,svi smo oslikani,,sve je onako kako treba da bude,,ništa od ovoga nepostoji,,ovo je vječnost,,kad ovo prihvatiš ulovila si stvarnost/nestvarnosti :D

hmm... neznanja je urođena pokretačka snaga..negativni polovi koji moraju da pokreču energiju ..gdi poslje svjest sama
prilazi granicama vječnosti...
to znači da samo svjest postoji..sve ostalo je manfestacija svijesti. i da nam se svjest širi jačanjem energetske sposobnosti na veche nivoe..a koliko je za čovjeka to prihvatljivo,,pokazujesam um..kao odraz povezivanja manifestacije ,,tjela,i neznanja,,,uvjetovane materijalne sposobnosti,,možda su ovi procesi trajali miljunima godine,,a da su tek sada došli do izražaja čestice stvarnosti,,a nakraju se sve svede na jedno zrno pjeska koje se nalazi na plaži..ili.. u sjemenki koja se nalazi u kapsuli međusvemirske centrale...na planeti se ovoj nikad ništa nezna...treba prihvatit jednostavnost,,a priroda che našim odrazom svjesti kreirat samu sebe..

haug...možda se ključ nalazi u suncu,,a ni jedan čovijek nema dovoljnu sposobnost da se suprostavi zastiti sunčeve svjetlosti..da snagom svoje svjesti,,manifestirajuchi je u stvarnost,,suprostavi se zaštiti sunca,,možda one babe koje su pisale da su gledale bili samo ključevi(znakovi) za iduči naraštaj
u pokušavanju razbijanju kodova ...uvjetovanosti

ps...rekao sam a da nisam ništa rekao :roll:

Zadnja izmjena: virtuall; pet sep 16, 2005 3:24 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 15, 2005 6:44 pm 
Član foruma

Ah Opo, Opo

Mislim da su ET centar paznje jer se ovde svaka prica na kraju manje - vise svodi na to. UFO, kemitrejls, atlantida, bermudski trokut, Bush i ostalo. Ja sam probao dati teoriju zavjere "bez ET" ali svi ste je jednoglasno odbili, zar nije tako?

Ako si OP onda ne bi to mogao znati, odnosno ne bi mogao biti toga svjestan - imitacija imitacije, previse slozeno za jednog OP-a. Ti OP navodno nemaju dusu, a kao zombiji ne bi imali svjestan utisak bilo cega - QUALIA.

Mislim da je Bush ipak "konkretniji" jer njegovo delovanje ima konkretne posledice. On se ne pojavljuje pored naseg kreveta dok spavamo. Mozda trebamo izbaciti rec "konkretnost" i samo reci da je on u istoj proekcijskoj ravni sa nama, t.j deo nase realnosti. Reptili i Sivonje su deo druge proekcijske ravni, dal je ta visa ili niza, konkretnija ili manje konkretnija je stvar dubljih uvida. Nije cudo sto se u ogromnoj vecini slucajeva javljaju kad je svedok u nekom izmenjenom stanju svesti, spava, budi se ili tone u san.

O zavjeri mogu ti reci da nije u pitanju moja granica tolerantnosti neverovatnog vec moja granica tolerantnosti imbecilnosti. Neverovatno, ali moguce je videti ET brod, ali imbecilno je tvrditi da u njemu putovaju reptili koji lice na zmajeve.
Zamislite takvog Draco zmaja koji ulazi u labos gde se vrse obdukcije. Koprca se da prodje kroz vrata jer mu krila smetaju, ali nekako uspeva. Onda okrecuci se, slucajno obori cjelu policu sa epruvetama svojim ogromnim repom. Sagne se pokusavajuci da pokupi jos citave epruvete ali nekako pipavo jer mu ogromni zakrviljeni nokti jako smetaju. Pokusava da otera sve u pm, ali cuje se samo sistanje i odmah se izbalavi kroz svoje velike zube jer nema usne. Malo se umiri i pocne trapavo hodati prema stolu na kojem lezi neki jadnik, a oko njega grejsi. Pokusavajuci da se priblizi on udari krilom glavu jednog grejsa, pravo u oko, jer grejs ima neprakticno velike oci, kao da zivi u crnoj tamnici. Onda grejsi pocnu onako mentalno psovati, samo za sebe, da ih ne "cuje" zmaj, jer je on njihov sef i poslodavac...

Napisat cu scenarijo za komediju, a mozda nacrtam i strip

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 15, 2005 7:24 pm 
Član foruma

Hahaha ziggy, daj se prestani sramotit imbecilnim postovima i zamoli nekog da ti objasni neke stvari, zamoli nekog da ti pošalje dvd sa materijalima, i zar je tako teško biti otvorena uma i u google upisati UFO, Reptilians, Alien Invasion, Stewart Sweardlov, David Icke, Casiopea, Philadelphia project, Mountalk project i niz drugih pojmova koji bi ti prosvijetlili te sive stanice?
Zar nisi sposoban sam pročitati neki tekst ovdje i ako ti nije nešto jasno tražiti alternativni odgovor na internetu?
Daj se ziggy malo pokreni......

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 15, 2005 7:55 pm 
Član foruma

GameD
A sta mislis ti odakle ja znam o Draco zmaju. Nisam ja to smislio vec sam nasao na netu. Normalno da cackam po netu, ali momentalno me nesto drugo interesuje pa tome vise obracam paznju.
Ako vise zelis da znas upravo to dublje cackanje me je vise odbilo. Sta vise citam to vise srecem gluposti, jedan prica jedno, drugi sasvim drugo, treci lupeta i tako do besvesti. Prava farsa koja me tera da se smejem. Al nema veze, bar me smeh puni pozitivnom energijom, a tako postajem neukusan :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.