Ziggy je napisao/la:
Opo
Zasto bi otkrivanje ET intencija bila samospoznanje?
Naravno da jeste. Razumijevanje stvari koje se desavaju oko nas na dublji nacin i spoznavanja uzroka i posljedica su srz nase samospoznaje. Ako zbilja tome tezis cudim se tvom pitanju. Nista se ne desava slucajno pa ni let NLO-a. Sve ima ovdje neku svrhu a mi iz nje trebamo uciti.
Uostalom ko kaze da ja tezim samospoznaji???
KAd sam ja to rekao????
Citat:
Znam da preko samospoznanja otkrivamo i tajne sveta oko sebe, ali ovde se ipak radi o konkretnoj spoznaji konkrethin stvari, zar ne? ET agenda je cisto materijalne prirode. Porobljivanje i iskoriscavanje.
I kave to veze ima. Dakle duhovne zakljucke mogu vuc samo iz duhovnih kokretnih dogadaja????
Koji su to dogadaji??? Odlazak u crkvu??? Pjev ptica i let leptira?
Sve ima lekciju. Ako ti oci zastanu na formi a ne produ do sustine neces doc do nikakve samospoznaje. Ako se udaris cekicem po prstu to je jednako vrijedan duhovan dogadaj kao odlazak na neko "sveto" mjesto.
To je stvar dozivljaja i promatraca.
Citat:
Mozda oni obitavaju na visem nivou ali i taj nivo je materijalne prirode. Nisu oni bozji andjeli vec samo jedna napredna civilizacija koji bi prosirila svoju imperiju i poboljsala kvalitet zivota. A to sto cjelu svoji energiju trose na ishrani znaci i nisu tako napredni i u gadnoj su krizi.
A zasto bi bili andeli. Pa zavjera prije tvrdi da su Sotona!!!
Buduci su takvi mozemo nauciti cijeli niz stvari o nama jer ako cemo tako gledat oni su nasa projekcija. Kako da spoznamo sebe a da ne znamo svoje dijelove??? Reptile npr.??
Citat:
I jedno i drugo su stvari konkretne prirode, mada je drugo malo dublje shvatanje materijalnih stvari, recimo kao u modernoj kvantnoj fizici, a kao sto znam kvantni fizicari ne meditiraju.
A zasto bi kvanti fizicari meditirali???
Zasto su oni manje u pravu nego polugoli indijac npr. koji meditira na Brahmana. Ono sta nam i jedan i drugi mogu rec je model kojeg taj BRahman iliti kvantna juha predstavlja. Ako zelis to spoznat sam meditiraj ti a ne mora kvanti fizicar. Kvanti fizicar treba dat model nekog sustava do mjere do koje je sustav verbalno i matematicki objasnjiv.
I odakle ti molim te da netko tko je kvanti fizicar ne meditira???
Odakle si to izvukao molim te reci mi???
Dodem kod gurua i kazem zelim nauciti meditirati.
"E ne mozes sinko ti si kvanti fizicar!!!"
Citat:
Ti bi da se oslobodis ET uzurpatora da bi poboljasao kvalitet svog zivota, a ne da spoznas sebe.
A zasto mislis da uopce imam tu ambiciju, spoznati sebe??? Ne razumijem te....i zasto mislis da se zelim osloboditi bilo koga? Ti si mene sa nekim zamijenio???
Citat:
A zavjera je toliko nevjerovatna da prkosi common sensu. Nevjerovatnost je OK, ali toliki nedostatak logike na nekim mestima prosto odbija.
Ako je sve projekcija nas samih onda je normalno da zavjera se krece po rubu onog sta mozemo zamisliti. Ono sta mozemo zamisliti i sta je obicno nam vec svakodnevno plese pred ocima.