Sada je: pet nov 01, 2024 1:17 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri nov 28, 2007 4:04 pm 
Član foruma

C_enterprise je napisao/la:
Ivan pavao II i 23 su 25 :-k
"sve zajebno" =L,jel tak?e nije.. [-X
jer I1 pavao II može biti i 3 [-o<
a ak se držimo samo rimskih brojeva onda može biti [-o<
IVan paVao II a to ti je onda sve skupa 11 :evil3:
ak je navečer onda je to tvoj 23 :angel4:
aj sad malo opet ti :wink:

I sad neka mi neko kaže da se Ponavljanje ("Reinkarnacija") ne ostvaruje.

Također, neka mi sad neko kaže da informacija koju sam iznio nije na svom mjestu:
Mislim da su neki čitalaoci ovog mog izvještaja o astralima mogli shvatiti zašto se naša Civilizacija nalazi u stanju na kojem se nalazi.
Naime ako malo bolje proučimo ovu ranije objavljenu shemu:
slika
onda možete shvatiti da se Duhovna vrijednost mnogih ljudi (od kojih mnogi od njih "sjede na vrhu” i Manipuliraju sa životima drugih ljudi, odnosno živim bićima koja obitava na planeti Zemlji) nalazi na onoj Vrijednosti koja se pokazuje do 90 Ponavljanja ("Reinkarnacija").
Stoga nije ni čudo da je stanje na Zemlji ovakvo kakvo je, jer DJELOMIČNA Memorija iz prva tri Astrala (90 Ponavljanja) nije dovoljna da čovjekovu svijest digne do tog nivoa Duhovne vrijednosti da može Samokritički priznati da nije dovoljno PRIRODNO Inteligentan - iz kog razloga mu je poznata jedino Materijalistička strana.

(12686)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 28, 2007 5:40 pm 
Član foruma

URAn priča,a boja ti duboka. :-k =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 12:14 am 
Član foruma

C_enterprise je napisao/la:
a ak se držimo samo rimskih brojeva onda može biti [-o<
IVan paVao II a to ti je onda sve skupa 11 :evil3:
ak je navečer onda je to tvoj 23 :angel4:
aj sad malo opet ti :wink:

Na ovo - nešto si mislim.
Pa znači da su MOJI; brojevi 13, 18, 23, 28, 32, 43 i 53.
Također, MOJE su i 4 Prirode (o kojim pišem i kažem da su one zaslužne što naša stopala gaze ovu našu, sada već jadnu, Planetu).
Dakle Sve ovo koje ćete pročitati JE MOJE:
I da vam to dokažem posudio sam tekst sa http://www.biol.pmf.hr/e-skola/odgovori21.htm )
"Što je kemijska osnova gena tj. nasljeđivanja? Odgovor na ovo pitanje dao je 1944. godine (dakle MOJ 18) istraživač Avery. On je dokazao da su DNK (ili engl. DNA) molekule (deoxyribonucleicacids) kemijska osnova nasljeđivanja. Kada su Watson i Krick 1953. (dakle jope MOJ 18)otkrili strukturu DNA bilo je otvoren put pravoj ekspanziji u istraživanjima nasljeđivanja. Premda su do danas razjašnjene brojne nejasnoće vezane za nasljeđivanje otvoreni su i sasvim novi problemi, pa je biologija, koja se bavi ovim problemima, jedna od najperspektivnijih znanstvenih disciplina u ljudskoj budućnosti.
Svaka DNA koja uz proteine čini kromosom (u jednoj ljudskoj stanici ih je (MOJIH) 23 para, osim u spolnim stanicama gdje ih je polovičan broj tj. samo (MOJIH) 23) je dugačka nit sastavljena od dva lanca. Okosnica od šećer-fosfata nalazi se na periferiji, a u sredini su parovi dušičnih baza. Postoje četiri vrste dušičnih baza: adenin (A), gvanin (G), timin (T) i citozin (C) - dakle upravo onoliko koliko ima (MOJIH) Priroda...".

Uz to si nešto mislim - pa ja imam moć da djelujem na Papu da se služi s nekim od MOJIH brojeva.
Tako je Papa u subotu (novembar) na posebnoj svečanosti u bazilici Svetog Petra, imenovao 23 nova kardinala, od kojih 18 ih može sudjelovati u konklavama. :mrgreen:

(12857) ma jope MOJ 23

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 12:35 am 
Član foruma

papa na sanskrtu znaći priroda. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 4:12 pm 
Član foruma

Da vas pitam ovo.
Da li ste vi koji čitate moja izlaganja uopće svjesni šta vam se nudi kroz ta izlaganja?
Sjećate li se da sam pisao o Nepromijenjivoj vrijednosti Srži bitka, koja je jedna od Najvažnijih stavki u PRIRODI - da bi se (uz mnogo toga ostalog) održavalo Ponavljanje ("Reinkarnacija") bilo čega.
No da li ste mogli, individualno, shvatiti i to - da bi se održavalo Ponavljanje bilo čega to je Bezuvjetno potrebno da se za Nepromijenjivu vrijednost Srži bitka VEŽU Promjenjive esencijalne vrijednosti koje će, zajednički s Nepromijenjivom vrijednosti Srži bitka, tvoriti Totalnu Individuaciju bilo čega.

Kako znam da mnogi od vas neće moći sami shvatiti postavku Nepromijenjive vrijednosti Srži bitka to ću pokušati na jednostavan način objasniti kako da je shvatite.
Na primjer, koristeći kompjuter, počeli ste pisati knjigu.
Napisali ste, kako kažu: u dahu, bez ikakvih ispravka dvije stranice knjige, koja će na kraju imati 100 stranica.
Na kraju ste tekst s ove dvije stranice spasili šifrom “aaa”.
Eto, te dvije ispisane stranice (kao Jedinstveni dokumenat) koje su označene s “aaa” imaju svoju Nepromjenjivu Srž u svojoj biti jer su Totalno Originalne, što znači Jedinstvene, Nedirnute, dakle Nepromijenjene.
Drugi dan ste putem šifre “aaa” otvorili taj tekst-dokumenat.
Pročitavši šta ste napisali ustanovili ste da ste na jednom mjestu u jednoj rečenici ispustili zarez.
No, kako imate neki Podsvjesni potisak da vam tekst prvenac ''aaa'' bude Nepromijenjiv, to ste kopirali isti i upisali zarez.
Jest, Osnovni dokumenat će se voditi pod svojom stalnom šifrom - ali taj novo dotjerani tekst NIJE VIŠE onaj tekst ''aaa'', što je razlog da taj tekst-dokument ne možemo ni u kom slučaju tretirati kao Nepromijenjivu vrijednost Srži bitka knjige, koja će na kraju imati 100 stranica.
I zato ćemo taj slijedeći tekst-dokumenat voditi pod novom šifrom ''aab'' uz napomenu na kraju stranice da je taj tekst-dokumenat Totalno vezan za tekst-dokument ''aaa''.
Treći dan vam se opet desila slična stvar kao i u tekst-dokumentu ''aaa'', odnosno sada u ''aab'', iz kog ćete razloga novom tekst-dokumentu dati šifru ''aac''...
I tako će tekstovi-dokumenata doživljavati Promjene, te tekstove-dokumente ćete označavati s novim šiframa - sve do završne stranice knjige.
No da li sad možete shvatiti to da Nepromjenjiva vrijednost Srži bitka teksta kompletne knjige OSTAJE - ali samo kao ''fantomska''.
I jeste li shvatili Individuaciju koja je Totalno vezana za Nepromjenjiva vrijednost Srži (svog) bitka?

A da shvatite individuaciju iznijet ću vam ovo.
Možete li npr. shvatiti da na Zemlji sada živi blizu 7 milijardi ljudi - kojih 7 milijardi se po individuaciji MORAJU Razlikovati.
Uostalom, to dokazuju i dokumenti koji se nalaze u arhivama bolnica, općina.
Sad, posmatrajući Jednog čovjeka kroz prizmu individualiteta, tu individuaciju tvori 3,2 milijarde baznih parova koji kodiraju 30.000 gena.
A možete li shvatiti da Svaki gen, koji je ''ugrađen'' u kromosomu..., ima Svoju individualnost?
I svi geni kodiraju oko pola milijuna raznih proteina unutar stanice.
A znadete li da je Svaki protein u jednoj stanici jedne i drugoj stanici druge osobe različito modificiran.

No sad saznajte još i to da je SVAKA Sjemenska stanica Totalno Individualizirana, koja se Individualizacija odražava u njenoj Nepromjenjljivoj vrijednosti Srži bitka, jer ''radi'' na Svojoj frekvenciji.
I možete li shvatiti to da je čovjek (koji će se razviti iz ODREĐENE Sjemenske stanice koja ''radi'' na svojoj frekvenciji) VEZAN upravo tom frekvencijom za Energetsko polje (Monadu) koja se nalazi u Astralu, odnosno astralima.

Dakle, ako to možete shvatiti onda ste ''kristalan'', ili ste ''indigo'' - ili kako ja kažem: Mnogo puta Ponavljan.
Ako ne - morat ćete sačekati da vam Spirit ostvari još nekoliko Ponavljanja.

Nastavak slijedi

(13036)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 1:10 am 
Član foruma

Sve mi je " kristalno " jasno .
Pozdrav, Semjase .

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 3:22 pm 
Član foruma

da li cemo mi ijednoga dana (mogu cak stavit "dana" pod navodnike jer je vrlo relativan pojam!) biti svjesni nasih ponavljanja u smislu da cu se sjetit svega sto sam bio i sto sam radio u prijasnjim verzijama reinakarnacije kao i ovog sada kojeg prozivljavam..??..

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 04, 2007 12:03 am 
Član foruma

beLIEve je napisao/la:
da li cemo mi ijednoga dana (mogu cak stavit "dana" pod navodnike jer je vrlo relativan pojam!) biti svjesni nasih ponavljanja u smislu da cu se sjetit svega sto sam bio i sto sam radio u prijasnjim verzijama reinakarnacije kao i ovog sada kojeg prozivljavam..??..

(13295)

Momče, ti ne možeš ni naslutiti da si sa svojim pitanjem kod mene Otvorio Spoznaju iz koje sam izvukao neke podatke koji se tiču ''Kraja inteligentne ljudske populacije'' koja obitava planetu Zemlju blizu 12.000 godina.
Tako s podacima do kojih sam došao ranije i ovim novim podacima - ja sam sad LIČNO siguran da je ''Kraj'' blizu.
Uz to, upravo u ovom pitanju stoji odgovor koji nam nudi Saznanje da se Ciklički procesi Sistema koji se nalaze u kozmosu neimenovno Ponavljaju - što nas navodi do Spoznaje da je SVE nastalo Kreacijskim putem - a to nas opet navodi do Spoznaje da se i Evolucijski procesi Ponavljaju - koja Evolucija se isto tako odvija posredstvom Kreatora i Stvaraoca.

No evo da ti konkretno odgovorim na tvoje pitanje.
Kao prvo, čak ni teoretski nije moguće da se ko sjeti svega onog koje su radili u prijašnjim verzijama reinakarnacije kao i ovog kojeg sad proživljavaju.
To nije moguće jer se Memorije ostvarenih ''životnih filmova'' ne nalaze kao sekvence u istim astralima.
Dakle povezanost astrala postoji, ali povezati sve ''sekvence iz velikog broja filmova'' je nemoguće.

No da ti sve ovo o Ponavljanju bude jasnije, ispričat ću tebi i ostalima neke podatke od kojih neke još dosad nikad nisam objavljivao.
1. Ja ZNAM (jer posjedujem lične dokaze) da je MOJ Spirit VEZAN za Spiritualna polja (Monade) u kojima su ostavljeni Memorijski otisci djelovanja kroz život Thomas More-a.
Dakle neka moja ''sjećanja'' datiraju iz godina od 1477 do 1535.
Ali pazite.
Nisu to SJEĆANJA kojih se ja Sjećam - već su to SJEĆANJA koja Diktiraju da ja radim mnoge stvari koje je radio, odnosno koja su vezana za Thomas More-a, tokom njegovog života.
Tako mnogi emotivni poticaji koje su se ispoljavali kod Thomas-a, ispoljavali su se i ispoljavaju se i kod mene, tokom mog života.
Thomas je pisao - i ja pišem, i to suštinski vezano za sličnu tematiku.
Bio je oženjen dva puta - upravo kao i ja.
Za mene je tragično to što je njemu odrubljena glava, a ja od rođenja imam problema s grlom.
Uostalom, o mojoj spiritualnoj povezanosti s Thomas More-om sam pisao na strani 1 ovog topika i to od Utorka Jun 12, 2007 4:34 pm.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 04, 2007 10:41 pm 
Član foruma

Tombola 33 ,
da li se se i po tvojim saznanjima kraj ove civilizacije poklapa
sa Majanskim kalendarom ( 21.12.2012. ) ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 06, 2007 11:42 pm 
Član foruma

Izvinite, iako sam u „gužvi s vremenom“ ipak ću se potruditi da odgovorim na ovo pitanje Semjase:
Tombola 33 ,
da li se se i po tvojim saznanjima kraj ove civilizacije poklapa
sa Majanskim kalendarom ( 21.12.2012. ) ?

Da, ali ne nestanka čovjeka - živih bića.
Dočim, stupanj kulture (civilizacija) će nakon ovog dana u relativno kratkom roku izgubiti svoj status - nakon čega će se Ponoviti vrijeme barbarstva.

No prije nego što ću iznijeti neke podatke koje još niko dosad nije objavio i skice koje su objavljivane ali su neshvaćene kopirat ću tekst Davida Icke-a, kojeg bih i ja napisao mal'tene istog u cjelosti.
Svakako se obraćam moderatorima da ukoliko je taj tekst već objavljen na Galaksiji da mi to daju na znanje.

Dakle David Icke piše o 2012-oj godini.
Citat iz knjige:
Istraživanja su pokazala da postoji puls, električni signal, koji je emitiran iz središta galaktike Mliječni put prema našem Suncu (i drugim suncima), a odatle na Zemlju. Ljudsko srce hvata taj puls, prenosi ga mozgu, i on odatle odlazi do stanica tijela. Kada taj puls, ta vibracija, prođe kroz taj slijed nedirnuta i nenarušena, ljudsko biće je jedno sa svemirom. Svaka je stanica povezana i u harmoniji sa svemirskim pulsom. Međutim, ono što tome staje na put su niskovibracijske emocije i neravnoteža koja razbija krug, i još jednom, odvaja ljude od Zemlje i šireg svemira. Veza srce-mozak kod većine je ljudi prekinuta zbog razdvajanja glave i srca, intelekta i intuicije, tjelesnog i duhovnog. Razlog zašto gmazovi i Bratstvo danas tako ubrzavaju provođenje svog Programa je u tome što znaju da se nalaze pred kolosalnim izazovom. Stvaranjem upravljaju energetski ciklusi. Na jednoj strani vidimo ih u Zemljinim dobima, proljeću, ljetu, jeseni i zimi. Ali postoje i daleko veći ciklusi, također, i njih su u brojevima i simbolima zabilježili drevni narodi kao što su Sumerani, Egipćani, Indijci, Kinezi, Maje iz Srednje Amerike i američki Indijanci poput naroda Hopi iz Arizone. Oni su mjere ciklusa Sunčeve, Mjesečeve i drugih svemirskih energija koje transformiraju Zemljina energetska polja, a time i život na ovom planetu. Mi se sada nalazimo usred možda najvećeg od tih transformativnih ciklusa, koji se događa, kako se procjenjuje, samo jednom u svakih 26.000 godina (ciklusu koji se zove precesija), i majanski kalendar predviđa da je kritična točka prijelaza 12. prosinca 2012. To je stvarna žarišna točka transformacije, a ne izmišljeno novo tisućljeće. Ti ciklusi svijesti su poput vrata li portala koji se otvaraju za one koji su spremni proći kroz njih u jedno puno više stanje svijesti. Ja ga vidim kao neku vrstu zidnog sata s kukavicom na kojem se, u određenim ključnim trenucima u vremenu (to jest ciklusima), otvaraju vrata ili portal. Kad se propusti iskoristiti otvaranje ovih vrata, ciklus počinje iznova dok se ne otvore druga vrata. Ali ono s čim se sada suočavamo, čini se, nisu toliko vrata koliko golemi ponor mogućnosti za globalnu transformaciju kakva nam je iz sadašnje perspektive potpuno nevjerojatna. Tekstovi raznih religija i misterijskih škola to otvoreno ili simbolički najavljuju već tisućama godina. Sada postoje fizički, duhovni, a u sve većem broju i znanstveni dokazi koji potvrđuju da se nalazimo pred takozvanom ˙velikom smjenom doba˙.
Niz događaja, koje je Gregg Braden opisao u knjizi Awakening to zero point (Otkrivanje nulte točke), potvrdio je da se vremena mijenjaju. 1991. otkrivena je nova frekvencija koja titra iz središta spirale naše galaktike Mliječni put, a sonda Ulysses je 1994. poslana da istraži promjene na Suncu. Od sredine 1980-ih traje zastrašujuće povećanje učestalosti solarnih baklji i bljeskova rendgenskih zraka, i Ulysses je otkrio da se magnetsko polje Sunca ubrzano smanjuje. Očitanja na sjevernom i južnom polu i ekvatoru bila su daleko niža od očekivanih. Također, dok se Sunce hladi, planeti Sunčevog sustava, posebno oni vanjski, postaju sve topliji. To sugerira da toplina planeta potječe iz njihove unutrašnjosti, iako to može biti stimulirano magnetskim i električnim promjenama u Suncu. Istovremeno, dok su se na Suncu događale te promjene, oluja na Jupiteru, koju su prvi put dokumentirali Kinezi prije 3.000 godina, također je pokazala iznenadne promjene. Ogromna spirala unutar te Jupiterove oluje počela se okretati u drugom smjeru. Udarni valovi i druge pojave izazvane udarom kometa Shoemaker-Levy u Jupiter 1994. također su djelovali na širi Sunčev sustav, uključujući i Zemlju. Jasno je da su se promjene u Sunčevom magnetskom polju odrazile i ovdje.
Zemlja je divovski magnet s različitim razinama koji vrtnjom stvara magnetsko polje. Što se Zemlja brže vrti, magnetsko je polje jače i gušće. Prije dvije tisuće godina to magnetsko polje dosegnulo je vrhunac svog intenziteta u trenutnom ciklusu, i otada neprekidno slabi jer planet rotira sve sporije i sporije, tvrdi Braden. Polje je sada 50% slabije nego što je bilo prije 1.500 godina, i brzina tog opadanja rapidno se povećava. Nema potrebe za panikom, jer je sve to dio prirodnog ciklusa, duže i neizmjerno snažnije verzije godišnjih doba. Zajedno s tim dolaze vijesti da se Zemljina rezonantna frekvencija, njen srčani ritam, ako tako hoćete, rapidno ubrzava. Ta frekvencija, zvana bazna rezonantna frekvencija ili rezonancija Schumannove šupljine, otkrivena je 1899. Od tog vremena do sredine 1980-ih imala je konstantan puls od oko 7,8 Hz ili 7 ciklusa u sekundi. Ali čini se da se od 1986.-87. on počeo ubrzavati. Do kraja 1995. je prema istim procjenama dosegnuo 8,6, a posljednje što sam u vezi s tim čuo je da je prešao 10 i da još uvijek raste. Gregg Braden vjeruje da bi u majanskoj godini transformacije, 2012., Zemljina rezonancija mogla biti 13 ciklusa u sekundi, dok bi njeno magnetsko polje moglo biti na nuli ili blizu nule. On to zove Nulta točka, kad će Zemljino magnetsko polje gotovo nestati jer će se rotacija planeta zaustaviti. To ne znači da neće biti gravitacije, jer nju stvaraju druge pojave, a ne vrtnja planeta. Čini se da se tako nešto dogodilo barem 14 puta u posljednjih 4,5 milijuna godina. Procjenjuje se da se posljednji put dogodilo prije oko 11.000 – 13.000 godina, što je vremenski okvir koji se poklapa s mnogim procjenama vremena kraja Atlantide i početka oporavka od te velike kataklizme nakon približno 10.500 pr. Kr. Prije 13.000 godina bila je sredina velikog ciklusa od 26.000 godina koji sada završava, još jedno vrijeme velikih promjena. Ne tvrdim da će se Zemlja prestati vrtjeti, samo da Braden sugerira tu mogućnost.
Moguće je, međutim, da je do obrtanja magnetskih polova došlo i u novije vrijeme, prije oko 3.500 – 3.600 godina, prema istraživanjima leda na Grenlandu i polarnim krajevima. Svaki put kad je Zemlja prolazila kroz ubrzano slabljenje magnetskog polja koje vidimo danas, to je dovelo do obrtanja polova u kojem su magnetski sjever i jug zamijenili mjesta. Ljudi poput Bradena procjenjuju da će se Zemlja prestati vrtjeti na nekoliko dana prije nego se počne vrtjeti u suprotnom smjeru. Kao što možete vidjeti kad se preokrene tok struje kroz željeznu šipku, preokrenu se polovi. Kad se planet počne vrtjeti u drugom smjeru, tok struje će se obrnuti, što znači da se moraju obrnuti i polovi. Kad bi se planet prestao vrtjeti, jedna strana Zemlje bi u tom razdoblju bila neprestano osunčana, a druga u tami, i to je ono za što drevni narodi tvrde da se dogodilo prije više tisuća godina. Peruanci su govorili o ˙dugim noćima´ od tri dana, a u Bibliji se spominje dan koji je trajao 20 sati – najduži dan. Pleme Hopi zabilježilo je da je Sunce dvaput izašlo u jednom danu. Prvo je izašlo na zapadu i zašlo na istoku, a kasnije je izašlo na istoku i zašlo na zapadu – i takav ciklus traje do danas. Druge drevne priče govore da je Sunce nekada izlazilo na zapadu i zalazilo na istoku, što je još jedan znak da se Zemlja okretala u suprotnom smjeru. Ranih 1990-ih, dok sam tek postajao svjestan tih stvari, primio sam kanalizirane informacije od jednog medija koji je rekao: „Svijet se mijenja i sjever će postati jug, a istok zapad. Tako je zapovijedano od početka vremena.“3 Pun pogodak, čini se. Brian Desborough, kalifornijski znanstvenik-istraživač, također mi je rekao da se zbivaju neki veliki geofizički događaji koji su predmet medijske blokade. On potvrđuje da Zemljino elektromagnetsko polje slabi eksponencijalnom brzinom i da će uskoro doći do nule. Poput mene, on vjeruje da se nalazimo pred geološkom, najblaže rečeno, vožnjom po grbavom terenu. Američka geološka služba kaže da Zemljino magnetsko polje pada do nule svakih 500.000 godina, zatim polako jača, i da su to razdoblja kataklizmičkih promjena na Zemlji, potresa i vulkana, zbog privremenog zastoja u vrtnji planeta. Ja mislim da se to događa češće.
Prema Brianovim kontaktima, Sunčevo magnetsko polje već je palo na nulu, i čini se da je dosegnulo višu razinu pretvaranja vodika u helij. On kaže da se solarne baklje javljaju iznad i ispod Sunčevog ekvatora na geografskoj širini od 19,5 stupnjeva. To je točka u kojoj se razmjenjuje energija između rotirajućih sfera, i to je geografska širina na kojoj su na Zemlji smještene piramide.
Kraj citata.

Nastavak slijedi

(13595)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 07, 2007 12:15 am 
Član foruma

Podsjetio me onaj dio o obrtanju polova i strana svijeta na to kako sam kad sam bio dijete tvrdio (dok me nisu uvjerili u "nemogučnost" toga) kako će se jednom dogodit da zima postane ljeto, ljeto zima, proljeće jesen, jesen proljeće (ako bi promjena rotacije to promijenila, možda sam ubrzo sa zaključcima.. #-o ) ...moguće da sam bio nešto intuitivno naslutio... :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 11:35 pm 
Član foruma

(13914)

Evo tri skice koje će višeponovljeni moći razumjeti.
To su mudraci starih naroda (Maye...) znali (a današnji, malobrojni znaju a višebrojni to neće da znaju)
- znali su da je udaljenost Sunčevog sistema od središta Galaksije 25.920 svj. godina
- znali su da se Sunčev sistem kreće 233 km/sek. oko središta Galaksije
- znali su da Sunčev sistem ima svoj BIORITMIČKI Ciklus (koji je usput rečeno Arhetip za Bioritam živih bića, čovjeka).
Svakako kad se Sunčev sistem nađe u blizini Simetrale diska Galaksije, a naročito na samoj Simetrali, pa jedno vrijeme ponovnog prelazka na drugu stranu Simetrale, u Sunčevom sistemu dolazi do Energetskog debalansa - čovjeku nezamislivih razmjera.

Uostalom, poznato vam je da kad dođe do (kratkotrajne) pomrčine Sunca u kojem kaotičnom stanju se nalaze mnoga živa bića.
A možete si zamisliti kaosa da je ta Pomrčina dugotrajnija?

Dalje, razmišljajte svojom glavom.

A evo i skica:
slika

slika

slika

Svakako, ove skice i tekst su vezani za tekst Davida Icke-a

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 11:44 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Podsjetio me onaj dio o obrtanju polova i strana svijeta na to kako sam kad sam bio dijete tvrdio (dok me nisu uvjerili u "nemogučnost" toga) kako će se jednom dogodit da zima postane ljeto, ljeto zima, proljeće jesen, jesen proljeće (ako bi promjena rotacije to promijenila, možda sam ubrzo sa zaključcima.. #-o ) ...moguće da sam bio nešto intuitivno naslutio... :roll:

Da, ja sam radio s mnogim ljudima i od velikog broja sam čuo slično mišljenje.

Svakako, interesantno je i to da sam ja to sa 7 godina tvrdio svojim vršnjacima.
Jasno, proglasili su me ludim.
Sad, šteta, mnogi od njih nisu živi.
Da jesu, možda bi mi sad povjerovali - a naročito još za koju godinu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 10:42 pm 
Član foruma

Specijalno za čitaoce foruma Galaksije.

Jedna usputna primjedba koja se odnosi na moje objave "Kraja" (12.12.2012 ili 21.12.2012) i Trećeg svj. rata koji bi trebao započeti 2023. godine.

Moja relativno davna Informacija (koja se i dalje ponavlja ako povremeno postavim to pitanje) je da ja treba da doživim 103-ću godinu.
Kako sad imam 72 godine to bi trebalo po Informaciji (od kojih dosad kroz 19 godina NIKAD nisam bio Prevaren) da još živim na ovoj Planeti 31-nu godinu.

Prema tome ništa od "brzog Kraja" - što mnoge od vas može navesti na to; da mirnije spavate.

(14023)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 12:01 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
[b]
Moja relativno davna Informacija (koja se i dalje ponavlja ako povremeno postavim to pitanje) je da ja treba da doživim 103-ću godinu.
(14023)

ja također već neko vrijeme tvrdim da ću živjet 103...

ali razlika je u tome da ja to govorim kroz šalu... a i puno sam mlađi...što i nema nužno neke veze...

uostalom... samo mi je interesantno kako se potrefio broj :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 12:25 am 
Član foruma

72 godine!?, a moj nick je metuzalem!! trebao sam se nazvati beba :D
Samo naprijed u pisanju tombola33 zaintrigirali me tvoji postovi...
snjofam da ima nesto u brojkama od kako sam saznao da je
111111111x111111111=12345678987654321

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 10:10 pm 
Početnik

Poštovani tombola33!
Procitao sam vecinu tvojih postova i nadam se da cu uspjeti nabaviti tvoju knjigu i nastaviti čitati jer me takve stvari jako zanimaju, a tvoje znanje me fascinira.

Ovako, imam jedno pitanje za tebe koje je vezano za brojeve i simboliku brojeva.
Često mi se događa da pogledam na sat (digitalni) i da su brojevi jednaki. Npr. 19:19 ili 20:20...
Također jako često mi se događa da brojke budu npr. 12:21 ili 13:31...
To to mi se kroz jedan dan zna dogoditi i po 5-6 puta i oduvijek me zanimalo imali li u tome nekakve simbolike i kako se to može protumačiti.
Unaprijed hvala za odgovor!
pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 11:54 pm 
Član foruma

takodjer isto pitanje imam! jednom sam ga postavio na ovom forumu pa mi je netko rekao da su to poruke moga duhovnog vodstva i andjela,npr meni se cesto dogadja 19:41 i 22:22 ovo drugo pre ucestalo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 12:29 am 
Početnik

Nadam se da ce nam tombola mobi pojasniti malo detaljnije ovu simboliku :|

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 12:30 am 
Član foruma

Meni se to također često događa... osobito 21:21,22:22, 23:23 i 23:32... i znam još nekoliko osoba koje su mi to spomenule otprilike u vrijeme kad se imeni počelo učestalo događat...ali nisu ti isti brojevi...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.