tom je napisao/la:
Ima nekoliko godina od kada sam primjetio neke fleke na tijelu, kao bubuljice. Neke su manje a neke vece. Nema ih puno oko 4-5 koliko sam ja uspio da nadjem. Ali 2 se isticu i vece su od drugih. Izgledaju kao da je neko ugasio cigaru pa je koza sprzena i tamne su boje. Promjera su oko 4-5 mm i kad se opipaju djeluju prilicno tvrdo. Obje se nalaze na desnoj strani jedna je ispod rmena a jedna na vanjskoj strani noge malo iznad koljena. Moguce je da je neka alergija ili ko zna mozda sam oznacen.
Mozda sam (kandidat za budjenje).
Vec duze vrijeme imam osjecej da nesto nije uredu sa ovim svijetom i poceo sam da gubim osjecaj za materijalizam.
Ja ti rođo imam jedno pet implanata u glavi. Onih praaaaavih, marsovskih.
Ali ja sam sasvim svjesno i sasvim dobrovoljno pristao na to. Rekli su mi na Marsu da se spremaju promjene na Zemlji, da oni već dugo u svojim podzemnim bazama (ili bolje rečeno u Podmarsovlju) čekaju da dođe pravi čas i da nam se razotkriju, te da nam otkriju pravu povijest Čovjećanstva u zadnjih 35 000 godina, i pitali me bi li bio voljan podnijeti neke žrtve da im pomognem. Ja pito, a koje su to žrtve. Rekli su mi - umetnut će mo ti pet čipova na koru mozga. Pomoću njih, ne ćeš imati toliko veliku privatnost kao što je imaju "normalni ljudi", to je prva žrtva, druga, u nekim trenutcima, ne ćeš moći kontrolorati niti se sjećati svojih postupaka, ali budi bez brige, ne ćemo te navoditi na zle akcije, samo ih se ne smiješ sjećati jer je to za tvoje dobro. A i bojimo se da će te biti strah poduzeti neke akcije koje se traže od tebe, pa ti moramo to umetnut. Ali zaklinjemo ti se da će mo tvoju slobodu zloupotrebljavati što je manje moguće. Sjeti se, mi imamo jako stare podatke o ljudskoj civilizaciji. Sjeti se da ćeš dobiti odgovore na mnoga svoja pitanja, na koja ni najizvrsniji vaši povjesničari ne maju odogovora, niti će ga imati.
Ja sam onda pito, a zašto jednostavno ne bi reko ljudima ta znanja. Zar to nije lakši način. Oni su mi rekli da postoje neka ogavna OPS bića a koja su to i sa kojih zvijezda da je bolje da ne znam i oni sprječavaju nas Zemljane, kao i Marsovce da brže napreduju. Još su mi mnogo toga rekli i nakon mnogo otezanja i moljakanja s njihove strane ja sam im dozvolio da umetnu te svoje implante u mene. Marsovci izgledaju vitkiji i viši od Zemljana, sa izduženom glavom i izduženim licem. Ali ne baš jako izduženom. Iznenadio sam se kad su mi rekli da u njih teče plava krv. Onda sam ja reko da im vjerujem. Ali potom sam im reko da nevjerujem i da bi volio to vidjeti. Tada su oni reagirali tako nekako, kao da sam im ispsovao sve po spisku. Razgovor se telepatski odvijao, i po naletu nihovih misli shvatio sam da me smatraju seljačinom i primitivčinom . Odmah sam bio svjestan da sam prekršio neki njihov veeeeeliki tabu. Toliko velik, kao kad bi se npr. na zemlji javno skinuo i pokazao svu svoju golotinju. Onda je neko od njih reko, - prestanite sa isijavanjem negativnih misli i osjećaja. Ipak je on Zemljanin, i shvatite da nije mogao znati za naše zakone. Bio sam jako zahvalan tome nekome koga sam smatrao da je vođa, i izrazio želju da me on operira i da mi on osobno metne te implante. On je pristao na to. Kad su me vodili u operacijsku salu, primio sam još jednu telepatsku poruku koju je neko nesvjesno prema meni odaslao. Bila je to poruka da taj "vođa" ne radi takve operacije i da on nije doktor. Nisam mogao mnogo razmišljati o tome jer su me ubrzo uveli u neku praznu dvoranu i uspalvali me i ugradili mi na korteks tih pet "buba".
Zahvlajujući tim "bubama" ja u real-timeu komuniciram s njima. Ta je komunikacija 10 000 puta brža od brzine svjetlosti. Dok sam bio dijete, komunikacija se redovno odvijala, sat vremena rano ujutro - sat vremena navečr nakon što legnem. Ali sada se komunikacija odvija samo nekoliko puta godišnje i traje po nekoliko sati. To je zbog tih OPS zlih momaka. Daju mi instrukcije i neke podatke koji me zanimaju. Već se dosta puta dogodilo, da sam bio jako jako primoran zatražiti slobodne dane u školi ili se pošto-poto razboljeti i tražiti ispričnicu. Onda bi otišao "prijateljima" na nekoliko dana. Svaki puta je to bio neki drugi "prijatelj" i onda sam morao obavljati neke poslove kojih se uopće ne sjećam. Samo znam da sam jednom nešto u takvom stanju digo u zrak i da je eksplozija bila opaka. Preživio sam jer sam bio vučen nakakvom vučnom zrakom par sto metara iznad mjesta eksplozije, a vatra, dim, građevni materijal i prašina dizali su se jedno sto metara u vis.
E da, rekli su mi da ako ovo razotkrijem kome, da će me poslat u ludaru i ne će mi vjerovati. A ta će ludara biti kontrolirana od strane tih ogavnih i opasnih zlih momaka, koji će pokušati iscjediti svaku informaciju iz mene, sredit će da me glava jako boli, i umetnut će još neke svoje implante, pa će mi glava biti puna "metalurgije".
Eto, razotkrio sam vam se.
Za mene su svi oni: -
"Zli Momci"
Dajte ljudi, znam da ima svakakvih manipulacija i da tih implanata sigurno ima. Ali nisu u pitanju Mali Zeleni niti Veliki Sivi, niti Osrednji Ljubićasti sa neznam kakvih zvijezda. To rade vlade najmoćnijih država. Rade svojim vojnicima i specijalnim agentima i neprijateljskim agentima koje uhvate na špijunaži. Do tud sam još spreman povjerovati.
Ali to da se npr. "zna" kad su Reptilani došli ovamo, što su sve radili, kakvu glazbu vole... Pa mi jedva da znamo što je bilo prije šest tisuća godina. A kamoli što je bilo prije jedno 50 000 000 (pedeset milijuna) godina. Neki čak idu dotle da su u to doba postojali Lyrani koje su napali Reptilani itd. itd.
Nas jadnike kontrolira se pomoću kredita, kamata na kredite, pomoću nesigurnosti, malih plaća, nesigurnog posla i kud će ti veće kontrole. Ne trebaju ti još i implanti u bulju.
A da je jako mnogo toga sumnjivo, jest, jako je mnogo toga sumnjivo. I mi nikad ne ćemo saznati pravu istinu. Stoga treba uraditi slijedeće: -"Obrazovati se, kako bi smo bili kvalificirani radnici ili npr. dobri trgovci. Ograničiti svoju pohlepu za materijalnim posjedima, raditi pet do šest sati za sebe i obitelj kako bi smo imali pristojna primanja, a poslije radnog vremena zaboraviti na firmu, zaboraviti na osjetilno uživanje u ovome svijetu koje je ionako uzrok ropstva, radti za druge kolikogod možemo bez naplate i tako će mo evoluirati. U slijedećem životu, doći ćemo na višu razinu i tako postepeno napredovati sve do prosvjetljenja ma što god da ono znači.
Ja još nisam moćan da radim po svojim vlastitim naputcima koje sam izneo u gornjem ulomku. Ali radim pripreme.
Evo vam link do tih priprema.
http://forum.net.hr/thread.jspa?message ... 3#21214893