Sada je: ned maj 04, 2025 10:20 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:14 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao:
Citat:
...Ti si jaca, zato moraju da ti stavljaju cipove...

Semjase, ne iskljucujem mogucnost implanta :), a do odes kod lekara opste prakse, cisto da proveris. Lako je pripisati vanzemaljskoj intervenciji sve nepozeljno sto nam se desava, ali moramo sacuvati i zdrav razum i biti realni u isto vreme...
Topli pozdrav :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 3:24 pm 
Član foruma

Aragone, čestitami ti!!! Sve je ovo oko mog tobožnjeg navijanja za čipove bila debela sprdačina. Sve, apsolutno sve.

Dajte ljudi, moramo se malo i zajebavati u životu. Život je previše težak i ozbiljan da bi smo non-stop bili smrtno ozbiljni.

Jedino što nije sprdačina, to je da čipizacije ne će biti tako skoro. Jedna je stvar čipizirati mačke i pse, (mada je već i to svojevrsna opačina), a sasvim je neka druga stvar to ugrađivat u ljude. Ma, vjerujte, ne će to biti tako skoro, ako će uopće i biti. To proročanstvo iz Otkrivenja Ivan je naprosto - omašio. Barem ja tako vjerujem.

Mislio sam, dal da se još malo nastavim sprdati, al, rekoh bolje ne. Shvatit će te me preozbiljno, što mi ne bi bilo dobro, bar kad je riječ o osnivaču ovoga sajta. Ili jednom od njih. Znam da je govorio da neki od 1 000 članova galaksije govore nešto kao pro-reptilske stvari i pronjuejdžovske stvari, što se njemu nije svidjelo. Pa ne bi volio da mu se ne svidim i da mi mijenja i briše moje postove.

Ako i napišem nešto što ti osnivaču smatraš da je proreptilansko i pronjuejdžovsko, shvati da je to nesvjesno i nenamjerno. Ne moj me smatrati za neprijatelja i upozori me na te stvari tako da mi napišeš pp ili daš link do posta u kojem govoriš o tome.

Ajd ljudovi, ugodan vam ostatak dana. Šteta što sam ovako brzo morao prestati sa zafrkancijom. Bilo je veoma lijepo čitati vas, ali i suviše kratko. Da sam barem još malo mogao nastavit. Al dobro.

Ajte bok, (Tako se kaže u 'Rvackoj) i ugodan vam ostatak dana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 5:30 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Lako je pripisati vanzemaljskoj intervenciji sve nepozeljno sto nam se desava, ali moramo sacuvati i zdrav razum i biti realni u isto vreme...

Znači, ko veruje u vanzemaljce i čipovanje nije sačuvao zdrav razum ni realnost. I treba da ide kod doktora koji radi za farmaceutsku mafiju i da ga truje sa nekim 'lekovima' - a možda je stvarno bio čip. Krvarenje iz nosa nakon buđenja je čest simptom čipovanja.

Pitam se gde je tebi zdrav razum kada na forumu o vazemaljcima i čipovanjima iznosiš ovakve stavove.
Zar ne znaš da postoje drugi forumi koji bi ti više odgovarali?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 5:57 pm 
Moderator

Citat:
Znači, ko veruje u vanzemaljce i čipovanje nije sačuvao zdrav razum ni realnost. I treba da ide kod doktora koji radi za farmaceutsku mafiju i da ga truje sa nekim 'lekovima' - a možda je stvarno bio čip. Krvarenje iz nosa nakon buđenja je čest simptom čipovanja.

Pitam se gde je tebi zdrav razum kada na forumu o vazemaljcima i čipovanjima iznosiš ovakve stavove.
Zar ne znaš da postoje drugi forumi koji bi ti više odgovarali?

Tacno. Krvarenje iz nosa posle budjenja je veoma cest signal implantacije, posebno ako je praceno i drugim simptomima.

Ali takodje moze da bude i posledica nazeba.

Zdravom razumu ne smeta nista ako se razmotre razlicite opcije.

Hajde da se svi uzdrzimo od donosenja sudova o stanju u kome se nalazi zdrav razum drugih i nastavimo sa temom o implantaciji.

piskavac, sprdacina je potpuno ok. 8)
Ali ako malo proucis materijale sa ovog sajta i razmotris dokaze mozda se nadjes u problemu :shock: sa onim ozbiljnim delom:

Citat:
Jedino što nije sprdačina, to je da čipizacije ne će biti tako skoro. Jedna je stvar čipizirati mačke i pse, (mada je već i to svojevrsna opačina), a sasvim je neka druga stvar to ugrađivat u ljude. Ma, vjerujte, ne će to biti tako skoro, ako će uopće i biti. To proročanstvo iz Otkrivenja Ivan je naprosto - omašio. Barem ja tako vjerujem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 7:45 pm 
Član foruma

Pantelija, svaka cast na izvrtanju mojih reci. Verujem i u vanzemaljce i u mogucnost cipovanja, inace, sta bih trazila ovde???

I NISAM rekla da je izgubio zdrav razum i realnost, onaj koji veruje u vanzemaljce i cipovanje.

I NISAM rekla da Semjase treba da se "truje tamo nekim lekovima", ni ja se ne trujem njima...

A gde je meni zdrav razum pitas se?
Trudim se da ga sacuvam, a ne da odmah pomislim na cipovanje. Bez obzira sto se na ovom forumu govori o manipulaciji ljudskim bicima, LJUDSKI je dati i neki savet koji se mozda i ne uklapa u tvoju predstavu stvari, i mozda, time nekome zaista pomoci.

Krv iz nosa moze biti i simptom visokog krvnog pritiska, nosnih polipa, naravno stranog tela itd......

Nisam zelela svojim odgovorom tebe da prozivam, samo sam te citirala, kako bi odgovor bio povezan. Zelela sam samo da Semjase uputim i na drugu mogucnost, jer i ona postoji.
Ne znam koliko je u redu pokazivati vrata nekome, jer je hteo da pomogne?

Sto se mene tice, necu vise gubiti svoje vreme. Previse je dragoceno. Topli pozdrav i sve najlepse :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 8:24 pm 
Član foruma

Nisam izvrtao tvoje reči, one su ispale takve. Druga stvar je šta si ti mislila, ovde se vidi samo ono što napišeš.

Ti si potcenila Semjase tim komentarom, kao da ona ne zna da krv iz nosa može poteći iz 'normalnih' razloga.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 10:07 pm 
Član foruma

Ma nije mi bilo najvažnije krvarenje iz nosa, nego
što su posle toga odjednom prestale da mi se "dešavaju " one čudne stvari koje su po mom mišljenju bile veoma bliske 4 denzitetu ( koje nisam nikom ispričala jer mi niko u mojoj okolini ne bi verovao ).
Pozdrav svima, Semjase .

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 11:57 pm 
Član foruma

E vidi što su mi načinjeli ona siva gadčad
http://keep4u.ru/full/071229/31f261d96e2720a3bc/jpg
slika

http://keep4u.ru/full/071229/ed7470587ecc7849d3/jpg
slika

Ispod one crne fleke je rupa tu se nalazi samo krv i uopšte nema drugog tkiva. U početku sam htio to maći na neki način ali niko od doktora niio htio da se petlja sa tim. Sad je sve jedno jer kad sam sam htio probiti to mjesto ono se otkačilo od kosti i sad gamiže kroz moje tijelo.

Zadnja izmjena: FORMICA; sub dec 29, 2007 12:47 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 29, 2007 12:05 am 
Član foruma

Kod mene jedino u što sumnjam da mi može bit implantat, tj. što sam primjetio, to je u desnome uhu... jer, uvečer, kad se lijepo opustim i sve to skupa, osjetim brzo puckanje u pravilnim razmacima, dakle titranje pravilnom frenkvencijom upravo u desnome uhu...JEDINO ako to nije do nekoga medicinskoga objašnjenja, zaista neznam...

Sjetio sam se nekidan čudnoga događaja kad sam bio dijete... kad smo se doselili bili u novi stan, nisam uopče bio pretjerano star, nisam išao niti u prvi razred... nisam imao baš nikakav strah od spavanja sam u sobi... neko vrijeme sam i spavao i sve je bilo uredu... sve do jedne večeri kad nisam zaspao dosta dugo u noć, iz neracionalnoga straha, kako to već ide kod djece... uglavnom... izašao sam iz sobe i stao na vrh stepenica kućnih, premišljao hoću li probudit doli roditelje ili ne... a tad sam začuo glas koji je dolazio odozdo, kako mi se činilo ili iz ili ispred njihove sobe... upravo sam CRKO odstraha... glas je zvučao onako sluzavo nekako i bile su to skroz čudne riječi definitivno ne naš jezik... nije dugo ni trajalo ali bilo je STRAŠNO... ja sam počeo vikat i sve što ide uzto, probudili su se tad oni i otad određeni period nisam spavao sam jer me bilo strah da se njima što ne dogodi... neznam jesam li to umislio ili ne...ali kao mogućnost nemožemo izuzet da je to možda bila nekakva vizita... ili da nije kakvo preklapanje realiteta ili nešto? Ima li koga još sa ovakvim sličnim iskustvom?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 29, 2007 7:00 am 
Član foruma

Semjase je napisao/la:
Ma nije mi bilo najvažnije krvarenje iz nosa, nego
što su posle toga odjednom prestale da mi se "dešavaju " one čudne stvari koje su po mom mišljenju bile veoma bliske 4 denzitetu ( koje nisam nikom ispričala jer mi niko u mojoj okolini ne bi verovao ).
Pozdrav svima, Semjase .

To sam i imao na umu kada sam ti pisao komentar.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 3:38 pm 
Član foruma

tom je napisao/la:
Ima nekoliko godina od kada sam primjetio neke fleke na tijelu, kao bubuljice. Neke su manje a neke vece. Nema ih puno oko 4-5 koliko sam ja uspio da nadjem. Ali 2 se isticu i vece su od drugih. Izgledaju kao da je neko ugasio cigaru pa je koza sprzena i tamne su boje. Promjera su oko 4-5 mm i kad se opipaju djeluju prilicno tvrdo. Obje se nalaze na desnoj strani jedna je ispod rmena a jedna na vanjskoj strani noge malo iznad koljena. Moguce je da je neka alergija ili ko zna mozda sam oznacen.
Mozda sam (kandidat za budjenje).
Vec duze vrijeme imam osjecej da nesto nije uredu sa ovim svijetom i poceo sam da gubim osjecaj za materijalizam.

Ja ti rođo imam jedno pet implanata u glavi. Onih praaaaavih, marsovskih. Ali ja sam sasvim svjesno i sasvim dobrovoljno pristao na to. Rekli su mi na Marsu da se spremaju promjene na Zemlji, da oni već dugo u svojim podzemnim bazama (ili bolje rečeno u Podmarsovlju) čekaju da dođe pravi čas i da nam se razotkriju, te da nam otkriju pravu povijest Čovjećanstva u zadnjih 35 000 godina, i pitali me bi li bio voljan podnijeti neke žrtve da im pomognem. Ja pito, a koje su to žrtve. Rekli su mi - umetnut će mo ti pet čipova na koru mozga. Pomoću njih, ne ćeš imati toliko veliku privatnost kao što je imaju "normalni ljudi", to je prva žrtva, druga, u nekim trenutcima, ne ćeš moći kontrolorati niti se sjećati svojih postupaka, ali budi bez brige, ne ćemo te navoditi na zle akcije, samo ih se ne smiješ sjećati jer je to za tvoje dobro. A i bojimo se da će te biti strah poduzeti neke akcije koje se traže od tebe, pa ti moramo to umetnut. Ali zaklinjemo ti se da će mo tvoju slobodu zloupotrebljavati što je manje moguće. Sjeti se, mi imamo jako stare podatke o ljudskoj civilizaciji. Sjeti se da ćeš dobiti odgovore na mnoga svoja pitanja, na koja ni najizvrsniji vaši povjesničari ne maju odogovora, niti će ga imati.

Ja sam onda pito, a zašto jednostavno ne bi reko ljudima ta znanja. Zar to nije lakši način. Oni su mi rekli da postoje neka ogavna OPS bića a koja su to i sa kojih zvijezda da je bolje da ne znam i oni sprječavaju nas Zemljane, kao i Marsovce da brže napreduju. Još su mi mnogo toga rekli i nakon mnogo otezanja i moljakanja s njihove strane ja sam im dozvolio da umetnu te svoje implante u mene. Marsovci izgledaju vitkiji i viši od Zemljana, sa izduženom glavom i izduženim licem. Ali ne baš jako izduženom. Iznenadio sam se kad su mi rekli da u njih teče plava krv. Onda sam ja reko da im vjerujem. Ali potom sam im reko da nevjerujem i da bi volio to vidjeti. Tada su oni reagirali tako nekako, kao da sam im ispsovao sve po spisku. Razgovor se telepatski odvijao, i po naletu nihovih misli shvatio sam da me smatraju seljačinom i primitivčinom . Odmah sam bio svjestan da sam prekršio neki njihov veeeeeliki tabu. Toliko velik, kao kad bi se npr. na zemlji javno skinuo i pokazao svu svoju golotinju. Onda je neko od njih reko, - prestanite sa isijavanjem negativnih misli i osjećaja. Ipak je on Zemljanin, i shvatite da nije mogao znati za naše zakone. Bio sam jako zahvalan tome nekome koga sam smatrao da je vođa, i izrazio želju da me on operira i da mi on osobno metne te implante. On je pristao na to. Kad su me vodili u operacijsku salu, primio sam još jednu telepatsku poruku koju je neko nesvjesno prema meni odaslao. Bila je to poruka da taj "vođa" ne radi takve operacije i da on nije doktor. Nisam mogao mnogo razmišljati o tome jer su me ubrzo uveli u neku praznu dvoranu i uspalvali me i ugradili mi na korteks tih pet "buba".

Zahvlajujući tim "bubama" ja u real-timeu komuniciram s njima. Ta je komunikacija 10 000 puta brža od brzine svjetlosti. Dok sam bio dijete, komunikacija se redovno odvijala, sat vremena rano ujutro - sat vremena navečr nakon što legnem. Ali sada se komunikacija odvija samo nekoliko puta godišnje i traje po nekoliko sati. To je zbog tih OPS zlih momaka. Daju mi instrukcije i neke podatke koji me zanimaju. Već se dosta puta dogodilo, da sam bio jako jako primoran zatražiti slobodne dane u školi ili se pošto-poto razboljeti i tražiti ispričnicu. Onda bi otišao "prijateljima" na nekoliko dana. Svaki puta je to bio neki drugi "prijatelj" i onda sam morao obavljati neke poslove kojih se uopće ne sjećam. Samo znam da sam jednom nešto u takvom stanju digo u zrak i da je eksplozija bila opaka. Preživio sam jer sam bio vučen nakakvom vučnom zrakom par sto metara iznad mjesta eksplozije, a vatra, dim, građevni materijal i prašina dizali su se jedno sto metara u vis.

E da, rekli su mi da ako ovo razotkrijem kome, da će me poslat u ludaru i ne će mi vjerovati. A ta će ludara biti kontrolirana od strane tih ogavnih i opasnih zlih momaka, koji će pokušati iscjediti svaku informaciju iz mene, sredit će da me glava jako boli, i umetnut će još neke svoje implante, pa će mi glava biti puna "metalurgije".

Eto, razotkrio sam vam se.

Za mene su svi oni: - "Zli Momci"

Dajte ljudi, znam da ima svakakvih manipulacija i da tih implanata sigurno ima. Ali nisu u pitanju Mali Zeleni niti Veliki Sivi, niti Osrednji Ljubićasti sa neznam kakvih zvijezda. To rade vlade najmoćnijih država. Rade svojim vojnicima i specijalnim agentima i neprijateljskim agentima koje uhvate na špijunaži. Do tud sam još spreman povjerovati.

Ali to da se npr. "zna" kad su Reptilani došli ovamo, što su sve radili, kakvu glazbu vole... Pa mi jedva da znamo što je bilo prije šest tisuća godina. A kamoli što je bilo prije jedno 50 000 000 (pedeset milijuna) godina. Neki čak idu dotle da su u to doba postojali Lyrani koje su napali Reptilani itd. itd.

Nas jadnike kontrolira se pomoću kredita, kamata na kredite, pomoću nesigurnosti, malih plaća, nesigurnog posla i kud će ti veće kontrole. Ne trebaju ti još i implanti u bulju.

A da je jako mnogo toga sumnjivo, jest, jako je mnogo toga sumnjivo. I mi nikad ne ćemo saznati pravu istinu. Stoga treba uraditi slijedeće: -"Obrazovati se, kako bi smo bili kvalificirani radnici ili npr. dobri trgovci. Ograničiti svoju pohlepu za materijalnim posjedima, raditi pet do šest sati za sebe i obitelj kako bi smo imali pristojna primanja, a poslije radnog vremena zaboraviti na firmu, zaboraviti na osjetilno uživanje u ovome svijetu koje je ionako uzrok ropstva, radti za druge kolikogod možemo bez naplate i tako će mo evoluirati. U slijedećem životu, doći ćemo na višu razinu i tako postepeno napredovati sve do prosvjetljenja ma što god da ono znači.

Ja još nisam moćan da radim po svojim vlastitim naputcima koje sam izneo u gornjem ulomku. Ali radim pripreme.

Evo vam link do tih priprema.

http://forum.net.hr/thread.jspa?message ... 3#21214893

Vrh

Naslov: Re: Implanti
PostPostano: uto jan 01, 2008 4:11 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Prema nekima, kod nekih vrsta potkožnih implanata mogu da pomognu neodmium-magneti

Navodno, ti magneti mogu da neutrališu neke implante, mada sam malo skeptičan u vezi toga.

A ja sam malo više skepitačn u pogledu toga. Što ako ti magneti zapravo pojačavaju djelovanje implanata?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 4:12 pm 
Moderator

Evo, nemam što reći nego BRAVOOO!

Materijalizam, vlasništvo, briga oko toga, normalna percepcija svijeta nas drži u ne znanju, jer ne uspjevamo odahnuti od tog i pogledati dobro na sve strane i na čem to stojimo i što smo mi to.

UOPĆE nismo dužni gledati svijet ovako kako ga sad gledamo i stenjemo pod njim! No vrti se u nama takav program....

Kad se malčice izađe iz zadanog programa, onda se usađuju u čovjeka krivnje, crne prisilne misli, strahovi, fizičke bolesti.... i onda self destruct konačno kad se jasno vidi da je čovjek krajnje odlučan.

Otud i ogromna potreba za svrgavanjem samovažnosti, da bi se mogli nekako preživjeti svi ti napadi.
Čovjek mora moći prijeći preko samog sebe i svojih stavova, pogaziti svoje ideale da bi imao šanse protiv takvog neprijatelja....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 5:37 pm 
Član foruma

Citat:
Onaj tko može vidjeti realnost je duboko zakopan u nama

To bi se stručno reklo da duboko u nama, u našem srcu sjedi Paramatma koji sve zna. Dok smo mi privremeno ograničeni.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 5:54 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
E vidi što su mi načinjeli ona siva gadčad
http://keep4u.ru/full/071229/31f261d96e2720a3bc/jpg
slika

http://keep4u.ru/full/071229/ed7470587ecc7849d3/jpg
slika

Ispod one crne fleke je rupa tu se nalazi samo krv i uopšte nema drugog tkiva. U početku sam htio to maći na neki način ali niko od doktora niio htio da se petlja sa tim. Sad je sve jedno jer kad sam sam htio probiti to mjesto ono se otkačilo od kosti i sad gamiže kroz moje tijelo.

formice,izgleda,uhh...,ljuto aktivno...
evo par njih koji su neutralisani 8) vec godinama ali valjda zbog prisutnosti stranog tela koza nikako da normalno zaraste
slika
slika
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 6:58 pm 
Član foruma

piskavac je napisao/la:
tom je napisao/la:
Ima nekoliko godina od kada sam primjetio neke fleke na tijelu, kao bubuljice. Neke su manje a neke vece. Nema ih puno oko 4-5 koliko sam ja uspio da nadjem. Ali 2 se isticu i vece su od drugih. Izgledaju kao da je neko ugasio cigaru pa je koza sprzena i tamne su boje. Promjera su oko 4-5 mm i kad se opipaju djeluju prilicno tvrdo. Obje se nalaze na desnoj strani jedna je ispod rmena a jedna na vanjskoj strani noge malo iznad koljena. Moguce je da je neka alergija ili ko zna mozda sam oznacen.
Mozda sam (kandidat za budjenje).
Vec duze vrijeme imam osjecej da nesto nije uredu sa ovim svijetom i poceo sam da gubim osjecaj za materijalizam.

Ja ti rođo imam jedno pet implanata u glavi. Onih praaaaavih, marsovskih. Ali ja sam sasvim svjesno i sasvim dobrovoljno pristao na to. Rekli su mi na Marsu da se spremaju promjene na Zemlji, da oni već dugo u svojim podzemnim bazama (ili bolje rečeno u Podmarsovlju) čekaju da dođe pravi čas i da nam se razotkriju, te da nam otkriju pravu povijest Čovjećanstva u zadnjih 35 000 godina, i pitali me bi li bio voljan podnijeti neke žrtve da im pomognem. Ja pito, a koje su to žrtve. Rekli su mi - umetnut će mo ti pet čipova na koru mozga. Pomoću njih, ne ćeš imati toliko veliku privatnost kao što je imaju "normalni ljudi", to je prva žrtva, druga, u nekim trenutcima, ne ćeš moći kontrolorati niti se sjećati svojih postupaka, ali budi bez brige, ne ćemo te navoditi na zle akcije, samo ih se ne smiješ sjećati jer je to za tvoje dobro. A i bojimo se da će te biti strah poduzeti neke akcije koje se traže od tebe, pa ti moramo to umetnut. Ali zaklinjemo ti se da će mo tvoju slobodu zloupotrebljavati što je manje moguće. Sjeti se, mi imamo jako stare podatke o ljudskoj civilizaciji. Sjeti se da ćeš dobiti odgovore na mnoga svoja pitanja, na koja ni najizvrsniji vaši povjesničari ne maju odogovora, niti će ga imati.

Ja sam onda pito, a zašto jednostavno ne bi reko ljudima ta znanja. Zar to nije lakši način. Oni su mi rekli da postoje neka ogavna OPS bića a koja su to i sa kojih zvijezda da je bolje da ne znam i oni sprječavaju nas Zemljane, kao i Marsovce da brže napreduju. Još su mi mnogo toga rekli i nakon mnogo otezanja i moljakanja s njihove strane ja sam im dozvolio da umetnu te svoje implante u mene. Marsovci izgledaju vitkiji i viši od Zemljana, sa izduženom glavom i izduženim licem. Ali ne baš jako izduženom. Iznenadio sam se kad su mi rekli da u njih teče plava krv. Onda sam ja reko da im vjerujem. Ali potom sam im reko da nevjerujem i da bi volio to vidjeti. Tada su oni reagirali tako nekako, kao da sam im ispsovao sve po spisku. Razgovor se telepatski odvijao, i po naletu nihovih misli shvatio sam da me smatraju seljačinom i primitivčinom . Odmah sam bio svjestan da sam prekršio neki njihov veeeeeliki tabu. Toliko velik, kao kad bi se npr. na zemlji javno skinuo i pokazao svu svoju golotinju. Onda je neko od njih reko, - prestanite sa isijavanjem negativnih misli i osjećaja. Ipak je on Zemljanin, i shvatite da nije mogao znati za naše zakone. Bio sam jako zahvalan tome nekome koga sam smatrao da je vođa, i izrazio želju da me on operira i da mi on osobno metne te implante. On je pristao na to. Kad su me vodili u operacijsku salu, primio sam još jednu telepatsku poruku koju je neko nesvjesno prema meni odaslao. Bila je to poruka da taj "vođa" ne radi takve operacije i da on nije doktor. Nisam mogao mnogo razmišljati o tome jer su me ubrzo uveli u neku praznu dvoranu i uspalvali me i ugradili mi na korteks tih pet "buba".

Zahvlajujući tim "bubama" ja u real-timeu komuniciram s njima. Ta je komunikacija 10 000 puta brža od brzine svjetlosti. Dok sam bio dijete, komunikacija se redovno odvijala, sat vremena rano ujutro - sat vremena navečr nakon što legnem. Ali sada se komunikacija odvija samo nekoliko puta godišnje i traje po nekoliko sati. To je zbog tih OPS zlih momaka. Daju mi instrukcije i neke podatke koji me zanimaju. Već se dosta puta dogodilo, da sam bio jako jako primoran zatražiti slobodne dane u školi ili se pošto-poto razboljeti i tražiti ispričnicu. Onda bi otišao "prijateljima" na nekoliko dana. Svaki puta je to bio neki drugi "prijatelj" i onda sam morao obavljati neke poslove kojih se uopće ne sjećam. Samo znam da sam jednom nešto u takvom stanju digo u zrak i da je eksplozija bila opaka. Preživio sam jer sam bio vučen nakakvom vučnom zrakom par sto metara iznad mjesta eksplozije, a vatra, dim, građevni materijal i prašina dizali su se jedno sto metara u vis.

E da, rekli su mi da ako ovo razotkrijem kome, da će me poslat u ludaru i ne će mi vjerovati. A ta će ludara biti kontrolirana od strane tih ogavnih i opasnih zlih momaka, koji će pokušati iscjediti svaku informaciju iz mene, sredit će da me glava jako boli, i umetnut će još neke svoje implante, pa će mi glava biti puna "metalurgije".

Eto, razotkrio sam vam se.

Za mene su svi oni: - "Zli Momci"

Dajte ljudi, znam da ima svakakvih manipulacija i da tih implanata sigurno ima. Ali nisu u pitanju Mali Zeleni niti Veliki Sivi, niti Osrednji Ljubićasti sa neznam kakvih zvijezda. To rade vlade najmoćnijih država. Rade svojim vojnicima i specijalnim agentima i neprijateljskim agentima koje uhvate na špijunaži. Do tud sam još spreman povjerovati.

Ali to da se npr. "zna" kad su Reptilani došli ovamo, što su sve radili, kakvu glazbu vole... Pa mi jedva da znamo što je bilo prije šest tisuća godina. A kamoli što je bilo prije jedno 50 000 000 (pedeset milijuna) godina. Neki čak idu dotle da su u to doba postojali Lyrani koje su napali Reptilani itd. itd.

Nas jadnike kontrolira se pomoću kredita, kamata na kredite, pomoću nesigurnosti, malih plaća, nesigurnog posla i kud će ti veće kontrole. Ne trebaju ti još i implanti u bulju.

A da je jako mnogo toga sumnjivo, jest, jako je mnogo toga sumnjivo. I mi nikad ne ćemo saznati pravu istinu. Stoga treba uraditi slijedeće: -"Obrazovati se, kako bi smo bili kvalificirani radnici ili npr. dobri trgovci. Ograničiti svoju pohlepu za materijalnim posjedima, raditi pet do šest sati za sebe i obitelj kako bi smo imali pristojna primanja, a poslije radnog vremena zaboraviti na firmu, zaboraviti na osjetilno uživanje u ovome svijetu koje je ionako uzrok ropstva, radti za druge kolikogod možemo bez naplate i tako će mo evoluirati. U slijedećem životu, doći ćemo na višu razinu i tako postepeno napredovati sve do prosvjetljenja ma što god da ono znači.

Ja još nisam moćan da radim po svojim vlastitim naputcima koje sam izneo u gornjem ulomku. Ali radim pripreme.

Evo vam link do tih priprema.

http://forum.net.hr/thread.jspa?message ... 3#21214893

If the intervention is successful, the human population will be reduced into an efficient working class. It will be accomplished without outrage and revolution, through the disappearance of people who are considered to be uncooperative or dissenting after they are isolated. They will be taken away and never seen again. While all appears normal, behind the scenes, everything will be changed and managed by a different set of powers.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 8:02 pm 
Moderator

Zna li netko ovako iz rukava što sve mogu značiti razni ravnomjerni zvukovi u ušima i glavi?
Sad imam svakodnevno na budno nekakve uktrazvukove u glavi i pištanja, zvonjavu u raznim frekvencijama... znam da se to veže i sa implantima i promjenama razina svijesti, potrebom za kanaliziranjem... ima li još što?
Davno je znalo biti i šuma, no sad samo čisti zvukovi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 9:34 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Zna li netko ovako iz rukava što sve mogu značiti razni ravnomjerni zvukovi u ušima i glavi?
Sad imam svakodnevno na budno nekakve uktrazvukove u glavi i pištanja, zvonjavu u raznim frekvencijama... znam da se to veže i sa implantima i promjenama razina svijesti, potrebom za kanaliziranjem... ima li još što?
Davno je znalo biti i šuma, no sad samo čisti zvukovi.

I mene muče slični problemi. Mislim da je to zbog siromaštva nutrijenata u našoj ishrani. Radije bi pripisao tome uzrok zujanjima nego ičemu drugome.

Premalo značimo nekome močnome da bi nam tek tako umetao implante. Jer iovako ionako nas kontroliraju. Eto, npr. mogu nas kontrolirati manjkom hranjive vrijednosti naše hrane, da smo zbog toga bolesni i da zbog toga velike novce dajemo farmakomafiji.

A to sa implantima, je malo vjerojatno. Pa nismo ni vojnici, ni agenti, ni dovstruki agenti, niti itša slično. Pa zašto bi nam stavili implante?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 9:49 pm 
Moderator

piskavac je napisao/la:
A to sa implantima, je malo vjerojatno. Pa nismo ni vojnici, ni agenti, ni dovstruki agenti, niti itša slično. Pa zašto bi nam stavili implante?

Recimo možda da vide naše alternativne budučnosti (nas koji smo se malo otrgli normalnoj percepciji)... pa ono da nas udave prisilnim mislima i strahovima i šta ja znam čime, da nas uspore u razvoju.
Ili makar da iscjede iz nas što više negativne energije dok još mogu.

A to da premalo značimo nekome močnome da bi nam tek tako umetao implante... navijam za to ... to su sretne misli.
Da su bar to nuspojave napretka svijesti. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 01, 2008 11:11 pm 
Član foruma

piskavac je napisao/la:

Apsolutno se slažem sa ovim što je Piskavac napisao. Nemam doduše osobnih iskustava o implantima pa o tome nebih. Ali što se tiče gore navedenog citata to potpisujem.

Onaj tko drži u rukama egzistenciju taj ima kontrolu. Vrlo jednostavno i učinkovito.Ne znam kako je u drugim državama bivše Jy. ali u Hrvatskoj je zaduženost građana ogromna. Vanjski dug Hr. prelazi 40-ak milijardi kuna. Unutarnji dug u Hr. je negdje oko 68 milijardi kuna. 20-ak% tog unutarnjeg duga je zaduženost građana.

Banke drže za jaja i državu i građanstvo. Kako one sviraju tako mi plešemo. I molimo se bogu da ne bude inflacije jer tek smo onda najebali.

I kud ćeš bolju kontrolu i bolji izvor negativnih emocija.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.