Sada je: uto maj 06, 2025 12:43 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 11:29 am 
Član foruma

slika

Ako ne možeš mislima saviti žlicu , onda nisi indigo. :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 7:53 pm 
Početnik

Semjase nije uopste nemoguce da si Indigo posto imas toliko da odgovora na pitanja o Indigo. Pitanje je kako do sada nisi primetila da imas nekih sposobnosti koje nisu bas uobicajene kod ljudi robota. Znaci obrazovanje, religija, i druge hipnotizerske stvari delovale su na tebe. Ali sada kada znas, nemoj da produzavas kao da ne znas, svaki dan radi na sebi i razvijaj svoje sposobnosti. Dali radis dobro najbolje merilo je sreca. Ako si sve srecnija, onda dobro radis, a ako ne pogledaj gde gresis.
U Antickoj mitologiji Starwalker srecemo u starom Egiptu ili Misiru (to je originalni naziv za Egipet) u grobnici Tutankamona (tucan kamen, hi hi)nacrtan ja lik Ozirisu, koji je Bog vaskresenja i vecnog zivota i pored njega oznacena su 5 zvezdi, a na starom jeziku staba ili porta, vrata i pored tih vrata ili zvedzi je hierogliv za hodanje. Hteli suda kazu da Oziris prolazi kroz zvezdana vrata i sa druge strane tih vrata su dimenzije svetlosti, ognja. Znaci Starwalker je neko ko prolazi kroz zvezdana vrata i hoda zvezdama u vecnosti. Ovo nije ekskluzivna moznost zamo za odabrane, svako ko se oslobodi vezanosti za zemlju, savlada zemljinu gravitaciju i prodje kroz polje koje nas sprecava u tome moze postati Starwalker. U istoriji ima vise primera a poznati su Enoh, Jasu (Isus), transformirajuci sebe u svetlosna bica, postali su Putnici Zvezda. Oni mogu da prodju kroz polje koje uobicajeno sprecava bica da napuste ovu planetu kako su je Bogumili zvali zatvor.
Nova “rasa”ljudi kao Indigo i kristalna deca su duhovno napredna bica koja su ili ziveli na zemlji nekada i sada su se inkarnirali u tela zato sto dolazi vreme kada ce njihove sposobnosti moci doci do izrazaja.
Ja nisam covek koji puno spekulira i ponavlja ono sto je negde procitao ili cuo i najvise se oslanjam na moje spoznaje.
Pre negde 15 godina kod mene je dosao prijatelj i pitao sam ga dali zna nesto vise o njegovoj devojcici koja je tada bila negde 7 godina. Video sam kako se trgao i pitao na sta mislis. Pa na to da tvoje dete je veoma napredna dusa. On se jos vise ukocio i pitao otkud znas? Onda sam ga pitao dali to njegovo dete ponekad padne kao u nesvest i izgubi se neko vreme.
- Ovo je nemoguce, mora da znas, molim te reci otkud znas?
- Prosto, rekao sam, video sam njene oci
- I
- Sta i pogledaj njene oci i videces ceo univerzum
Sta je posle bilo s njima ne znam ali znam da mi je ispricao kako njegovo dete kada ima rodjendan pogadja sta joj je ko doneo kada je rodjen i jos neke stvari koje nisu uobicajene.
Onda nisam znao za Indigo, ali sada znam definitivno da je to dete bilo Indigo.
Kristal deca imaju puno ljubavi i stalno su kao da su na Travu, kao da su jedno sa celim univerzumom i vide sve jedno, oni su ona zadnja bica koja ce pomoci da se promeni planeta Zemlja zato sto ovako kako ide lose nam se pise.
Svakako da ima i Nebeskih setaca u telu i njih je najteze otkriti posto oni ne pricaju puno o tome ko su i sta su. Oni rade nezapazeno.
Verovatno te interesuje i za udoslice, posto Starwalkeri ne vole ulaziti u matericu i tamo biti 9 meseci i kozna jos koliko godina dok mogu biti samostalni i ciniti ono za sta su sebe vezali ovde na zemlji a mogu biti svugde. Dali znas koja je ceznja onoga koji moze biti u mnogo boljim svetovima nego ovaj ovde i govoriti onima koji ga ne mogu razumeti. U jedno telo moze biti samo jedno bice, znaci ono o opsednutosti to nije u jednom telu dvoje, vec jedno je u telu a drugo na spoljasnjoj granici aure, ali o tome da ne nastavljam da me ponovo ne sele sada na drugo mesto vec da se zadrzim na Indigo i Starwalkere. Da bi Starwalker usao u telo mora domacin napustiti telo i to telo bi trebalo biti upotrebljivo. Oni obicno biraju mladje telo ali ne dete da bi imali manje problema sa telom.
Osim Starwalkera i druga bica mogu uci u odrasla tela ali to je vec nova tema i zato sada dovrsavam posto u nasem selu samo magarac odgovara bez pitanja.
PO Zdrav svima

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 8:30 pm 
Član foruma

Onda dodju Luke Skywalker i Han Solo, a sa sobom povedu Spoka i Seventh of Nine, pa se ukrcaju na Voyager gde ih ugosti kapetan Jonathan Archer pa se onako svi zajedno i veselo odvezu u Delta sektor, gde Klingonci vec shuruju sa Cejloncima i Darth Vaderom a ljubicasti oblaci pisu pesme pink slonovima.

Gogo to sto si napisao je otprilike ko biblija, ima tu nesto. ali je mnogo isperverzirano i uvijeno. Da bi se i to o takozvanoj "Indigo" deci shvatilo, potrebno je mnogo sire znanje. Nparimer, shvatanje OPS i OPD principa u univerzumu, sta je energija, sta je svest, uopste mnogo vise od tih zanimljivih bajki. Sve to vec i postoji na ovom forumu i zato evo:

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=501

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=23

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=59

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=449

Inace "Indigo" ljudi, "Sky walkeri" ili kako vec se pominju uglavnom u raznim kanalisanim materijalima, i to mnogo konkretnije nego sto je to Gogo opisao:

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=109

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1347

Uz jednu zanimljivu stvar, svi oni kazu: "Niko od vas nije ni po cemu poseban, osim po tome sto on misli da je poseban".

Dve kokoske u kokosinjcu su ipak samo dve kokoske u kokosinjcu, iako je jedna od njih ubedjena da ume da leti, sposobnosti su im ipak iste.

Sta mislis Gogo po cemu se ti razlikujes od mene?

Da bi se sve iole shvatilo potrebna je opet ponavljam mnogo sira perspektiva, samo saznanje da je neko nesto posebno ne vodi nicemu osim ka zivotu koji vodi u OPS i prema entropiji.

Ajde sad ono: "Prijatelju, da si ti nesto, ti bi to prepoznao u srcu" "Gluvom se na uvo ne treba drati" :mrgreen: i slicni polu religijski zavaravajuci programi i fraze.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 5:36 pm 
Početnik

Postoje ljudi optimisti i ljudi pesimisti, uglavnom to je razlika izmedju njih.
Svaki covek u osnovi je sposobnost. Osnovna covekova sposobnost je da misli, misli. Misleci misli on stvara svoj univerzum, univerzum misli i on je prividni Bog u tom univerzumu misli.
Razlika izmedju tebe i mene jesto sto sam ja pocetnik, a ti moderator.
Dobro, necu da igram tu igru moj je veci od tvoga, posto ja pojma nemam o tebi ali pazi i ti pojma nemas o meni.
Dosao neki covek u jednom duhovnom centru i posle toga jedan moderator, pardon jedan cinik iz tog centra dosao kod mene i kaze mi
- Zamisli Gogo ovaj novi kaze da je Avatar
-A, otkud znas da nije Avatar - pitam ja - jesi li ti veci od Avatara pa da mozes zakljuciti da on nije Avatar.
Ja nisam Avatar, a nemogu ni reci dali je moj veci od tvoga, ali vidim da mi nije mesto ovde, pa pozdravljam vas i zelim vam sve najbolje. Ja sam pisao to sto gospodin Spok kaze da nije kako treba. Onda u redu izvolite dalje samo vi odgovarajte na pitanja, a ja odoh, kako sto kaze moderator mene ceka Vojager.
za pozdrav jos jedna prica
Dosao djavolcic kog Djavola i kaze mu
Djavole, Djavole, tvoje carstvo na zemlji je u opasnosti. Dosao neki covek i ljudima govori istinu, a dosta ljudi slusaju.
Veliki Djavo samo odmahne rukom
Ali Djavole kako nista ne preduzimas, tvoje carstvo je u opasnosti, a ti samo se smejes
Cuti mali, nemoj se brinuti, zar ne vidis da ispred mudraca idu ljudi koji klate i dime i vicu tako da niko ne moze cuti coveka. E mali to su moji ljudi.
Jos jednom izvinite na smetnji i na mom uzasno losem jeziku, ali toliko mogu posto kada bi vam pisao na Makedonskom bilo bi mi puno lakse.
Pozdravljam vas i volim

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 5:48 pm 
Početnik

Samo jos ovo moderatoru. Video sam neke od onih stvari koje si mi preporucio i hvala ti, ali imam jednu zamerku. Ono sto ja pisem, uglavnom nije nesto koje sam procitao negde nego proziveo. Retko citiram i to samo ako je u kontekstu, a ti vodis mene da budem papagjaj. Ja nisam i necu da budem Ara fat, inace imam negde 1 terabajt diskove i iz njih sigurno mogu izvaditi vise nego ti, ali ipak ja tebe postujem posto svako ima svoju istinu, pa i ja svoju.
PO zdrav i S Bogom

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 5:55 pm 
Član foruma

Mogu nam pomoći samo ljudi koji su radom na sebi razumeli ceo mehanizam uma, i nadišli sva njegova uslovljavanja, a ne balava dečurlija koja ume da čita misli a pojma nema šta je misao.

Poštedite nas ovih NjuEjž bljuvotina oko 'indigo', 'kristal' i slčne dece.
To je samo mamac da roditelji prijave svoju obdarenu decu kako bi bila stavljena pod kontrolu.

Umesto da pričate bajke o njima, bolje proanalizirajte šta je do sada bilo sa dokazanom 'indigo decom', kakve su im sudbine, osim što su neka postala medijski parapsiho-klovnovi. Videćete da se nisu baš usrećila, a još manje mogu nas da usreće.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 23, 2007 1:28 am 
Član foruma

Gogo je napisao/la:
Postoje ljudi optimisti i ljudi pesimisti, uglavnom to je razlika izmedju njih.
Svaki covek u osnovi je sposobnost. Osnovna covekova sposobnost je da misli, misli. Misleci misli on stvara svoj univerzum, univerzum misli i on je prividni Bog u tom univerzumu misli.
Razlika izmedju tebe i mene jesto sto sam ja pocetnik, a ti moderator.
Dobro, necu da igram tu igru moj je veci od tvoga, posto ja pojma nemam o tebi ali pazi i ti pojma nemas o meni.
Dosao neki covek u jednom duhovnom centru i posle toga jedan moderator, pardon jedan cinik iz tog centra dosao kod mene i kaze mi
- Zamisli Gogo ovaj novi kaze da je Avatar
-A, otkud znas da nije Avatar - pitam ja - jesi li ti veci od Avatara pa da mozes zakljuciti da on nije Avatar.
Ja nisam Avatar, a nemogu ni reci dali je moj veci od tvoga, ali vidim da mi nije mesto ovde, pa pozdravljam vas i zelim vam sve najbolje. Ja sam pisao to sto gospodin Spok kaze da nije kako treba. Onda u redu izvolite dalje samo vi odgovarajte na pitanja, a ja odoh, kako sto kaze moderator mene ceka Vojager.
za pozdrav jos jedna prica
Dosao djavolcic kog Djavola i kaze mu
Djavole, Djavole, tvoje carstvo na zemlji je u opasnosti. Dosao neki covek i ljudima govori istinu, a dosta ljudi slusaju.
Veliki Djavo samo odmahne rukom
Ali Djavole kako nista ne preduzimas, tvoje carstvo je u opasnosti, a ti samo se smejes
Cuti mali, nemoj se brinuti, zar ne vidis da ispred mudraca idu ljudi koji klate i dime i vicu tako da niko ne moze cuti coveka. E mali to su moji ljudi.
Jos jednom izvinite na smetnji i na mom uzasno losem jeziku, ali toliko mogu posto kada bi vam pisao na Makedonskom bilo bi mi puno lakse.
Pozdravljam vas i volim

Gogo prijatele :hug: :love5: :love3:
DOBREDOJDE
nishto ne e sluchajno
koga pred edno mesec dena sluchajno se sretnavme na ulica bev prijatno iznenaden,mnogu iznenaden,sepak, ne sme se videle 6 godini...
se dogovorivme da se vidime no iako toa seushte ne se sluchi,edna od temite shto si gi vrtev niz glava kako temi za koi bi sakal da zboruvame beshe tokmu ovoj forum koj eve veke dve godini e moe sajber zivealishte

no,koga ti dojde na forumov ushte pred da se vidime i zboruvame za toa,ne se iznenadiv voopshto, :mrgreen: ako na toa dodadam deka vo istiov period se vidov i so ushte nekoi luge sto ne sum gi videl 6 godini,ovoj mesec e se chini takov,mnogu klupchinja se otpletkuvaat,odmotuvaat,i se ova mi dojde nekako normalno :D
rabotite se zgusnuvaat pred zavzemanjeto startni pozicii
pochnuva PLEJ OF
pozdrav majstore :hello2:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 25, 2007 11:32 am 
Početnik

Nesto se ukocila stvar. Slobodni Sudija uvek kad se umesa ukoci temu. Bolje bi bilo da sebe naziva Vecni Kocnicar.
Posto ima puno tema i ljudi ne mogu sve procitati i zapamtiti, onda moze da se ponovi nesto a i repetitio est mater studiorum ili ponavljanje je majka ucenja.
Drugo dobro bi bilo da se ljudi slobodno izraze makar koliko bilo to SF ili neverovatno. Kada bi nekome u 19 veku pricao o danasnjim kompjuterima strpali bi ga u ludnicu ili kao Nikola Tesla, najpre bi ga marginalizirali, a zatim i samoubili (samoubistvo iz zasede).
Zato Sudija pazi kako sudis posto i tebi ce se suditi.
Ja imam jos puno da pisem ali sada vec razmisljam dali da to uradim ili ne, posto mozda ovaj forum treba da ostane "slobodan", ali nedaj boze da neko pokusa da se izrazi slobodno.
Braco i sestre, "normalni", Indigo, Kristali i ostali, svako od nas mora raditi na sebi, posto po Majanskom kalendaru ovo je vreme Apokalipse ili otkrovenja, a istovremeno i kreiranje novog sveta. Svet ovakav kakav jeste postaje sve vise pakao i trebamo se potruditi da od sledeceg uradimo nesto bolje.
Indigo i Kristal javili su se bas za ove stvari i nemojte dozvoliti vampiri da vam uvale "lekove" da bi unistili vasu kreativnost i da bi vas dresirali kao cirkuske majmune da radite "cuda". Najvece cudo u Univerzumu je Zivot i zato negujte ga, postujte i uvek kada mozete uradite nesto dobro sebi i drugima, zatoa sto menjajuci sebe, menjate ceo univerzum, mozda za samo jedno zrno prasine, ali svako zrno je univerzum. Nekada samo jedna kap je dovoljna da se casa prelije, a ko zna mozda ne neko od nas bas ta kap. Gurdjiev kaze da je dovoljno 200 svesnih bica da promene ceo svet. Posto sam ja bolesni optimista znam da je mnogo vise od 200 takvih ljudi iako one koje su u prvim redovima pokose. Ove godine umrli su vise duhovnih ucitelja kao Charles Berner, Sri Chinmoj, Master Dang i jos puno njih, ja mislim da ce i Sai Baba morati da ode pre razresnice 2012 godine, ali vise niko ne moze zaustaviti novi svet.
PO ZDRAV
pozdrav i za Nat iako ne se sekjavam koj e pozadi toa ime. Vo sekoj slucaj blagodaram sto se javi

Vrh

Naslov: Indigo djeca
PostPostano: čet nov 29, 2007 10:17 pm 
Član foruma

I oni su svemirci iz neke druge dimenzije (mozda cak i kasiopejci).. Upoznala sam jednog. Ili barem mislim da je.. Na ljude gleda kao na cudovista, sto vecinom jesmo, htjeli mi to ili ne. Sam materijalni zivot nas tjera na to. Pa kako onda da nepoduzimaju nista da nas osvjeste o tome?!? Cast izuzecima ali malo tko zeli priznati sebi da svojim zivotom, koji je (kako za koga) tako ugodan i pun uzitaka, unistava ono sto zapravo je. Sta je u svemu tome istina a sta samo iskrivljene cinjenice onih koji samo zele paznju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 29, 2007 10:25 pm 
Početnik

Postoji vec tema: Indigo djeca i osobe - http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=108

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 29, 2007 11:02 pm 
Član foruma

Vidi se da nisam dugo ovdje!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 11:28 pm 
Početnik

Oprosti mi Katrin sve je ovo samo dim
Zao mi je sto Katrin gleda na ljude kao na krvozedne zveri. U vasem jeziku postoji uzrecica "Ubicu Boga u tebi". Ljudi su Bogovi koji su izgubili pamcenje i ogranicili svoje mogucnosti samo na jedan segment mozga i vezali se za tela, a svako, apsolutno svako intimno duboko u sebi zna da nije ovo telo.
Ovaj svet je ustrojen da podstice zaborav, da ljudi zaborave ko su i sta su, da bi mogli njima manipulisati. Indigo su deca i odrasli koji se jos nisu prilagodili novom vremenu, naime tehnologija i manipulacija ljudima je otisla tako daleko da samo jedna nova generacija sa malo vise sposobnosti od uobicajenih robotiziranih virtuelnih bica. Virtuelni zato sto ako neko nije svestan svog postojanja on i ne postoji, samo sanja da zivi.
Idigo nije bio dbovoljan proboj posto njih su poceli iskoristavati kao cirkuske zivotinje, barem one koje su otkrili, a ostale su uspeli ubediti da oni i nisu nista posebno, vec samo tela i zato treba ziveti papagajskim zivotom.
Kristalna ceca su nesto sasvim drugo. Oni su kvantni skok u slobodi, njih je skoro nemoguce manipulisati ili barem za sada je to tako.
Samo nemoj neko da mi posalje link da i ovo ima negde, batalite to, piokusajte da razmisljate svojom glavom i dajte sta vi mislite u vezi sa Indigo i Kristal decom, nemojge da me uputite na neke autoritete, posto ne znam dali ti autoriteti imaju rep-do-tila.
Puno je bul sida i ostalih diarea dajte da govorimo o onome koje mozemo sami skontati, ta nismo svi papagaji. U svakome od nas unutra lezi nesto velicanstveno koje ne mozemo ni u snu da pomislimo da je tako, ali ja ne trazim da mi verujete, proverite, mozda su kod mene pomesani zivci.
Ja ne kazem da sam ja nesto posebno, vec da u svakome od nas lezi Bog, samo se moramo probuditi iz ovog kosmara. Prorok Muhamed je rekao: Mora li covek umreti pre nego se probudi".
PO zdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 11:54 pm 
Član foruma

Gogo, ovaj citat posvećujem tebi, znam da ćeš razumeti.
Topli pozdrav, Semjase .

U vedskoj literaturi, Rishis reče,
Kada sam spoznao ko sam stvarno, otkrio sam da nisam u umu, već sam um ja; ja nisam u tijelu, već je tijelo ja; ja nisam u svijetu već sam svijet ja; savijajući sebe ponovo ja stvaram i stvaram; u srži, ja sam taj koji kreira sve to-ja sam taj, ti si taj, sve ovo je taj, i to je sve što jeste; ako spoznaš to onda imaš sve.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 4:42 am 
Član foruma

Vidim da cijeli svijet pusi tu foru o indigo dijeci. Naglasavam dijeci. O njima se zna vrlo malo upravo zato sto svi samo gledaju dijecu. Ali sta je s odraslima koji su takozvani indigo. Upoznala sa jednog covjeka koji putuje po cijelom svijetu i pomaze ljudima i to cijelog svog zivota. Buduci da je vec star i nije vise zdrav kao prije sada manje putuje i ljudi dolaze k njemu. On ima moci koje mnogi nemogu ni pojmiti a kamoli tek izvoditi. Lijeci ljude od svih mogucih bolesti ali to nije tako da stavi ruku na nekoga i on odjednom ozdravi nego kombinira molitvu, lijecenje biljem, mastima itd. I za svaku bolest zna da postoji lijek u prirodi. NAJVAZNIJE:nikada nista ne naplacuje.

Evo jedne stvari koja me je kod njega stvarno zacudila. Taman je isao kuci i pozdravljali smo se i rekao mi je : Biraj samo dobrog decka! Ja sam ga samo zacudjeno pogledala i stvarno nisam razumila o cemu prica. Kada je otisao vratila sam se u sobu i pogledala na mobitel i upravo sam dobila poruku od lika koji mi se svidjao. Nisam bila sigurna sta ce biti s njim ali nastavilivsmo se vidjati. Nakon vrlo kratko vremena sam shvatila da lik nije sasvim cist a kamoli tek dobar. Onda sam shvati sta je mislio s onih da biram dobrog decka. Ali kako je on mogao znati da ce se meni taj lik javiti??? Odgovor: Tako sto vidi i proslost i sadasnjost i buducnost.

Uvijek kada bi me pitao nesto sto nezelim da itko zna (nazalost ponekad sam stidljiva) naravno ne bih rekla istinu. On je to uvijek znao. Onda se samo blago nasmije i nastavi dalje pricati. Kontam da na neki nacin moze citati misli. Moze biti na vise mjesta istovremeno. Naravno fizicki na jednom a duhovno tko zna na koliko..

Naravno ja ga nikada nebi povezala s indigo da nije rekao da je dosao iz svemira. Pricao je s mojim roditeljima o necem sasvim stotom a onda je odjednom rekao: Sta mislite odakle sam ja dosao? Moj stari je rekao: Iz Rusije? A on je na to rekao: Ja sam dosao iz svemira. Kada su ga pitali kako iz svemira nista vise nije htio reci nego je se vratio na onu prijasnju temu.

Naravno ovo su samo djelici onoga sto on moze i sto ja znam o njemu. Ali tu se postavlja par velikih pitanja. Ako se sve moze iscjeliti pomocu energije, zasto onda on korisi biljke, masti itd???

Ako se svi mogu obraniti od negativnih energija kao sto su npr uroci, zasto onda na svijet dolaze ljudi poput njega da bi ispravili sve to zlo? Zasto ne dodje samo jedan i cijelo covjecanstvo nauci kako da se obrane? Zato sto to nije tako lako neki misle. Postoje sile koje su puno jace od nas i od kojih se nije tako lako odraniti osim ako imate neku bozansku pomoc, kao sto je ima on.

Ako ima neku prosirenu svijest i znanje o funkcioniranju ovoga svijeta zasto je onda nije podjelio sa svim ljudima?? Odgovor: Zato sto mu nije dozvoljeno. To je sam rekao.

I najvaznije da li je uopce indigo?? Mozda je a mozda i nije. Sigurno znam da se nikada nije tako deklarirao.

Stoga, ljudi nemojte popusit sve sto cujete.
Samim tim sto postoji dobro nuzno mora postojati i zlo inace nista nebi bilo u ravnotezi. A da nema ravnoteze ne bi nicega ni bilo. Pa zasto onda ne bi koji indigovac bio zlocest?? Ili jos boje Ako su indigovci dobri, to znaci da se moraju radjati i oni losi s istim "mocima" koje imaju indigovci. Tko zna sta cemo jos cuti na koju godinicu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 10:41 pm 
Početnik

Ovde pricamo o Indigo, zato sto ova grupa pise o Indigo.
Ne dozvolite da vas razocarenje u zivotu i od Ljudi da u vama naraste ogorcenje, zato sto onda sami moramo popiti ili kako sto kaze Katrin popusiti tu gorcinu.
Isti vazduh disemo svi. Zemlja je opkruzena Atma-Sferom i svaki udisaj je Inspiracija (na makedonskom Vdahnovenie) i oznacava IN Spiritus (Duh Ulazi), a izdisaj je Exspirtus (Duh izlaci) na makedonskom Izdahnuva, a tako se kaze i za onog koji zadnji put ispusti vazduh.
Moram vam reci nesto na makedonski posto to ne bi umeo drugacije
Covekot cini cini i otkako ke se umori, ke pocine (to je ekvivalent za odmor i smrt) i otkako ke pocine, pocnuva
Kada nasocim (nos-oci-nosi) Sve-est onda inspirisem ili udahnem ono koje je u mojoj Svesti.
Disanje je suptilna hrana (prana) bez koje ne bi mogli ostati u telu ni deset minuta. Ukoliko ne udahnemo tu hranu nekoliko minuta, Duh ili Dah izlazi, kao i zivot.
Ako je moja Svest zaokupljena problemima i strahom, taj segment Univerz-Uma udahnem i punim se time.
Ako je moja Svest okrenuta ka visim ili bolje receno pozeljnijim sverama zivota, takvu i Svest Udahnem.
Kada smo zabrinuti za nekoga, mi u stvari podrzavamo i hranimo tu zabrinutost i saljemo kopiju nekome zabrinutost, a original ostaje nama.
Ja imam jednu izreku ili mozda prokletstvo.
Sve ono koje neko meni misli i radi, zelim da mu se vrati umnozeno.
Sve ono koje ja nekome mislim i zelim da mi se vrati umnozeno.
Zelim svima vama od sveg srca puno radosti i zdravlja.
Neka vasa Svest bude ono o cemu pricaju zvesde kada trepere i kada razgovaraju ko se prosvetlio.
Zelim svima vama laku noc i da se sto pre probudite, prosvetlite i da sto vise svetlosti ima u vasem zivotu.
PO zdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 10:47 pm 
Član foruma

Citat:
Sve ono koje neko meni misli i radi, zelim da mu se vrati umnozeno.

Potpuno se slazem!!! I ja imam jednu, onako krasnu: sve se vraca, sve se placa.
To je istina, totalna istina...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 11:27 pm 
Administrator

Citat:
Uvijek kada bi me pitao nesto sto nezelim da itko zna (nazalost ponekad sam stidljiva) naravno ne bih rekla istinu.

Zašto "naravno"?

Bolje je uvijek istinu govoriti, pa makar kakva ona bila. Ako zbilja ne želimo dati neki naš osobni podatak, ili nešto što mislimo da netko drugi ne treba saznati - bolje je PREŠUTJETI !!!

O, gle:

Citat:
Pricao je s mojim roditeljima o necem sasvim stotom a onda je odjednom rekao: Sta mislite odakle sam ja dosao? Moj stari je rekao: Iz Rusije? A on je na to rekao: Ja sam dosao iz svemira. Kada su ga pitali kako iz svemira nista vise nije htio reci nego je se vratio na onu prijasnju temu.

NIJE HTIO REĆI. Niti je htio LAGATI.

ZNAO je kako se "izvući" od tog, možda za njega neugodnog, pitanja!!!

Svaka mu čast, zna vezu karme i laži.

Citat:
Ako se svi mogu obraniti od negativnih energija kao sto su npr uroci, zasto onda na svijet dolaze ljudi poput njega da bi ispravili sve to zlo? Zasto ne dodje samo jedan i cijelo covjecanstvo nauci kako da se obrane?

OPD nemogu kršiti tuđu slobodnu volju. Mogu pomagati SAMO ako ih se to zatraži. Nesmiju "doći i spasiti čovječanstvo", niti samovoljno djeliti informacije! SLOBODNA VOLJA!!!

Eto, kažeš... "Odgovor: Zato sto mu nije dozvoljeno. To je sam rekao. "

To je to.

Hehe...

Bio on "indigo" ili ne... karma ne razlikuje jesi plav, ljubičast, bijel, crn, crven, žut ili indigo.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 11:35 pm 
Član foruma

Moderna klasifikacija indiga nema veze s vezom i služi da se raspodjeli čovječanstvo, imamo rase...pa religije...pa ovo pa ono...pa zašto nas nebi razdvojili i po boji aure ili energetskoj kvalifikaciji.
Većina ljudi može i što taj stari lik ali su lijeni...ili nemaju interesa ili bilo što.
Osobno sam vidio energetski rast jedne osobe od nule do razine koje nisam očekiva....rad i trud čuda rade. (pravilan rad naravno)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 11:39 pm 
Član foruma

I ja vjerujem da je bolje govoriti istinu ali ponekada ne mozes samo presutjeti ili skrenuti na drugu temu. On je ionako znao odgovor na pitanje koje mi je postavio ali to ne znaci da ga i drugi moraju znati.

Vjerujem da si i ti kao dijete znao ponesto slagati... Makar to bila mala sitna laz. Sto vise odrastas vie znas!

Ja sada znam kako se "izvuci" iz nekih situacija sto prije nisam znala. Trebalo mi je malo vremena da naucim neke stvari, ali sada kad ih znam, znam i gdje sam grijesila i sta moram ispraviti. A to je ono najvaznije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 12:01 am 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
Samim tim sto postoji dobro nuzno mora postojati i zlo inace nista nebi bilo u ravnotezi. A da nema ravnoteze ne bi nicega ni bilo. Pa zasto onda ne bi koji indigovac bio zlocest?? Ili jos boje Ako su indigovci dobri, to znaci da se moraju radjati i oni losi s istim "mocima" koje imaju indigovci.

Da, i tu se postavlja pitanje kako jedan izmanipulisan i "robotizovan" čovek može praviti razliku između "zločestog" i "dobrog" indigovca pod čijim se uticajem našao. Za jednog programiranog čoveka, oba indigovca će biti vredna divljenja, s tim što će onaj "zločesti", željan pažnje i obožavanja, svoju "povišenu" svesnost ili "moći" debelo iskoristiti za manipulaciju već programiranih ljudi. Ili drugim rečima, "običan" čovek nema puno načina da se odbrani od takvih energetskih usisivača, nego njima stavlja u ruke oblikovanje svoje svesti, odnosno neuk čovek počinje da usvaja misaone koncepte od svog "gurua", misaone koncepte koji su po svojoj suštini suprotno od nekog "spiritualnog" razvoja i povišene svesnosti i koji vode daljnjoj robotizaciji čoveka. Samo sada pod kontrolom odredjene osobe tj. "gurua". A taj guru je naravno pod kontrolom entiteta višeg nivoa svesti, pa tako dalje do vrha OPS piramide. Odprilike suprotan uticaj od takozvanog "dobrog" indigo čoveka.

Interesantno je da se u teoriji o indigo ljudima uopste ne spominje mogućnost da postoje i losi indigovci, što bi bilo logično, pod pretpostavkom da u toj teoriji ima neke istine. Tu se jasno vidi da je ta teorija proizvod new age disinfo sistema, koji se gotovo uvek odlikuje nekim procentom istine korumpirane lažima i površnošću, i težnjom da vidi samo ružičasto, dok ono "negativno" ignoriše. Tako, umesto praktičnog znanja newage teorije donose lepe bajkice, jer od "lošeg" indigovca odnosno bilo kojeg energetskog usisivača prosečan čovek se može odbraniti jedino znanjem, tj. svesnošću o tome, dok se u newage teorijama konstantno ignoriše postojanje "negativnog" pa samim tim i načinima funkcionisanja i odbrane od tog negativnog.

Sa druge strane, ako stvarno postoje osobe koje su se u današnja vremena rodile sa "povišenom" svesti, onda je puno logičnije da ova newage disinfo teorija o indigo ljudima predstavlja jednu od prepreka ka realizaciji te povišene svesnosti. Jer ova teorija "udara" pravo na ego i prikriveni osećaj samovažnosti i preko ega ona uliva veliko samopouzdanje osobi koja se ceo život osećala neshvaćeno i nesrećno. Odatle dolazi i durenje i negodovanje takvih ljudi kada se ova teorija dovede u pitanje.

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.