Gogo je napisao/la:
Postoje ljudi optimisti i ljudi pesimisti, uglavnom to je razlika izmedju njih.
Svaki covek u osnovi je sposobnost. Osnovna covekova sposobnost je da misli, misli. Misleci misli on stvara svoj univerzum, univerzum misli i on je prividni Bog u tom univerzumu misli.
Razlika izmedju tebe i mene jesto sto sam ja pocetnik, a ti moderator.
Dobro, necu da igram tu igru moj je veci od tvoga, posto ja pojma nemam o tebi ali pazi i ti pojma nemas o meni.
Dosao neki covek u jednom duhovnom centru i posle toga jedan moderator, pardon jedan cinik iz tog centra dosao kod mene i kaze mi
- Zamisli Gogo ovaj novi kaze da je Avatar
-A, otkud znas da nije Avatar - pitam ja - jesi li ti veci od Avatara pa da mozes zakljuciti da on nije Avatar.
Ja nisam Avatar, a nemogu ni reci dali je moj veci od tvoga, ali vidim da mi nije mesto ovde, pa pozdravljam vas i zelim vam sve najbolje. Ja sam pisao to sto gospodin Spok kaze da nije kako treba. Onda u redu izvolite dalje samo vi odgovarajte na pitanja, a ja odoh, kako sto kaze moderator mene ceka Vojager.
za pozdrav jos jedna prica
Dosao djavolcic kog Djavola i kaze mu
Djavole, Djavole, tvoje carstvo na zemlji je u opasnosti. Dosao neki covek i ljudima govori istinu, a dosta ljudi slusaju.
Veliki Djavo samo odmahne rukom
Ali Djavole kako nista ne preduzimas, tvoje carstvo je u opasnosti, a ti samo se smejes
Cuti mali, nemoj se brinuti, zar ne vidis da ispred mudraca idu ljudi koji klate i dime i vicu tako da niko ne moze cuti coveka. E mali to su moji ljudi.
Jos jednom izvinite na smetnji i na mom uzasno losem jeziku, ali toliko mogu posto kada bi vam pisao na Makedonskom bilo bi mi puno lakse.
Pozdravljam vas i volim
Gogo prijatele
DOBREDOJDE
nishto ne e sluchajno
koga pred edno mesec dena sluchajno se sretnavme na ulica bev prijatno iznenaden,mnogu iznenaden,sepak, ne sme se videle 6 godini...
se dogovorivme da se vidime no iako toa seushte ne se sluchi,edna od temite shto si gi vrtev niz glava kako temi za koi bi sakal da zboruvame beshe tokmu ovoj forum koj eve veke dve godini e moe sajber zivealishte
no,koga ti dojde na forumov ushte pred da se vidime i zboruvame za toa,ne se iznenadiv voopshto,

ako na toa dodadam deka vo istiov period se vidov i so ushte nekoi luge sto ne sum gi videl 6 godini,ovoj mesec e se chini takov,mnogu klupchinja se otpletkuvaat,odmotuvaat,i se ova mi dojde nekako normalno
rabotite se zgusnuvaat pred zavzemanjeto startni pozicii
pochnuva PLEJ OF
pozdrav majstore