Sada je: sri maj 07, 2025 10:50 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: čet aug 27, 2009 1:30 pm 
Član foruma

Citat:
Isto kao sto ste pali na pricu da Sadam ima atomsko oruzje pa ste otisli tamo i pobili preko milion nevinih, isto kao sto ste pali da su Twinse srusili mrski Talibani pa i njih sad ubijate gdje stignete, isto kao sto sad padate kako Iranci hoce sravniti Zapad pa cete i tamo otici i sravniti sto se da sravniti.

Zasto si tako siguran u to? Licno cisto sumnjam da je bilo ko od clanova "pao" na pricu da Sadam ima atomsko oruzije ili da su twinse srusili islamski teroristi, a i za to da ce Iran sravniti Zapad.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 1:42 pm 
Član foruma

dexteron je napisao/la:
Ono sto ja pokusavam reci jeste to da se ljudi ne pale na ove bajke, da ne gube vrijeme razmisljajuci o njima, nego da zivot sebi ucine mnogo boljim i mirnijim, sretnijim.

iskreno, i ja ti želim bolji, mirniji i sretniji život!

samo šteta što ti je čitanje gubljenje vremena. ali to je normalno što čovjek u potrazi za boljitkom nema vremena za bajke nego samo za "prave" stvari...

:love12:

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 4:57 pm 
Član foruma

dexteron je napisao/la:
i fakat se ne mislim vise ovdje javljati niti citati bulšit, ima ga dosta ispred mojih vrata kojeg moram pomest a mozda i saprat, ovi golubovi ubise :mrgreen:

jako mi je drago sto si ipak nesto naucio od swega owog. da owo nije mjesto za tebe. sretno u pronalazenju istine... :love12:

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 5:03 pm 
Član foruma

Citat:
A teorija o nekim reptilima koji vec jasu na valovima apokalipse kako bi nas napala, to nebi komentiro, to su vec specijalni slucajevi za specijalne ustanove :(

i fakat se ne mislim vise ovdje javljati niti citati bulšit, ima ga dosta ispred mojih vrata kojeg moram pomest a mozda i saprat, ovi golubovi ubise :mrgreen:

Koji si ti lik,šta se regaš na forum onda.
Citat:

Ono sto ja pokusavam reci jeste to da se ljudi ne pale na ove bajke, da ne gube vrijeme razmisljajuci o njima, nego da zivot sebi ucine mnogo boljim i mirnijim, sretnijim.

Ne pokušavaš "ti" ništa reći,jel to sve što si rekao nije suštinski tvoje.
Zato lijepo kako i kažeš,odeš živjeti "boljim","mirnijim" i "sretnijim životom" i zavališ se u san jer je tako "ugodan".

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 7:03 pm 
isključen/a

Citat:
Bila 2012 stvarna ili nestvarna, svakako je dobar fokus. Fokus za odabiranje smjera

Dobar fokus za sirenje straha, a posao im je opet uspeo do jaja. Kao i uvek. S obzirom da postoje samo dve emocije, ljubav i strah, prica o 2012 nikako ne moze biti ljubav. Mozda, ali samo mozda, medju clanovima ovog i slicnih foruma ne postoji strah, ali medju masama postoji svakako, a oni cine bar 98% stanovnistva. I koji to smer mi biramo do 2012? Zasto se nekome cini da to sada treba raditi? Jer dolazi val? Pa smer treba birati svaki dan u svakoj situaciji, i bez 2012.

Citat:
Promocija pozitivnog razmišljanja, opredjeljenost prema drugima, dobrota, pomaganje.

Gde se to nalazi? Eno teme o ljubavi i niko nema sta da kaze. "Jebena tisina". Svi znaju samo o strahu i egu, a o ljubavi ni rec. Jer tamo nema filozofije i mesta za intelektualni snosaj, ako po gomili drugih tema.

Citat:
Rekao bih da si malo pobrkao lončiće ili nisi dovoljno shvatio bit, odnosno način razmišljanja ljudi na ovom forumu.

Ovde ima razmisljanja, koliko i clanova. Ne znam ko je shvatio bit. Ko odredjuje taj kriterijum?

Citat:
al hoću ti reći i da nismo baš ljudi koji sjede u nekoj sobici, dobričine i papci koji neće poduzeti ništa.

A sta cemo poduzeti?

Citat:
ne želim ti reći da će sve biti super.
Jer neće.

Ovo jeste sirenje straha.

Citat:
A s druge strane, već je sad sve super,

To svakako ne zavisi od 2012.

Ne znam uopste zasto je ova tema u metafizici, a ne u manipulaciji ljudskih bica. Ona je iskljucivo to. Toliko mogucnosti za menipulaciju i razlicito "vidjenje" daje.

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 8:11 pm 
Član foruma

Rudar je napisao/la:
S obzirom da postoje samo dve emocije, ljubav i strah

widis, ja se ne slazem s tobom. mislim da postoji samo jedna emocija a to je - Ljubaw. strah je samo jedan "obican i maleni" egoisticni ispad neznanog i "znanjem" okaljanog uma.

a 2012 godina i swa ta new age prica, koja se oko iste tako nepotrebno i namjerno stwara, me sekira koliko i proslomjesecna kisa... :toothy2:

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 8:30 pm 
isključen/a

bad.ass je napisao/la:
Rudar je napisao/la:
S obzirom da postoje samo dve emocije, ljubav i strah

widis, ja se ne slazem s tobom. mislim da postoji samo jedna emocija a to je - Ljubaw. strah je samo jedan "obican i maleni" egoisticni ispad neznanog i "znanjem" okaljanog uma.

a 2012 godina i saw new age hip oko tog datuma/godine me sekira koliko i proslomjesecna kisa... :toothy2:

Strah je odsustvo ljubavi i razumevanja, tako da ne mozemo reci da ne postoji ta emocija. Ne govorim o tebi, konkretno, nego uopsteno. Isto tako ne mislim da se ti bojis 2012, ali svakako da postoji strah kod ljudi, kod masa. Svajedno da li ces strah zvati "obican maleni egoisticni ispad neznanja, strah postoji i to je ocigledno oko nas u realnom zivotu. Ovde nisam mislio na forum. I cinjenica je da ljudi stalno imaju gomilu teorija, filozofija, pogleda, kontejnera frustracija i kurac zna cega sve, ali Ljubav sve to ponistava. Tu nema filozofije ili bilo cega slicnog sto sam naveo. Samo jedna istina. Nema dve. I da nije straha, bilo bi Ljubavi, jer cim pocnemo da se bojimo ili sumnjamo, Ljubav se povlaci. Ona nam daje slobodnu volju da sami odlucimo sta mislimo i zelimo. Ako zelimo Ljubav, ona je u milisekundi tu, ali isto tako brzo odlazi, ako vidi da je "nepozvana" emocijom straha ili sumnje. Ljubav otvara oci, ali dozvoljava da ih zatvoris, i pocnes da se bojis i sumnjas, kad god ti to pozelis. Strah nije tako velikodusan. On bas ne voli kad ga napustas. Jer je on ego.

Kada covek jednom spozna Ljubav, posle je trazi kao lud. Bori se za nju. Tesko mu je kad shvati da je nema.

:love3:

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 8:36 pm 
Član foruma

Evo nekih dosta zanimljivih članaka oko 2012

http://www.gasparic-pejzazi.com/Zvjezdana%20vrata.htm
http://www.gasparic-pejzazi.com/MAGNETSKO%20POLJE.htm
http://www.gasparic-pejzazi.com/2013__c ... ustoca.htm

Ko voli nek izvoli! :thumbup:

Vrh

PostPostano: čet aug 27, 2009 8:51 pm 
Član foruma

hmmm. ja bih (opet) rekao da je ljubaw stanje bica. ako si stanje ljubawi, neznam cega te moze biti strah? ako se ljubaw kao stanje bica jednom probudi u nama, nitko nam tu ljubaw ne moze oduzeti. kako netko moze oduzeti ono sto je oduwijek dio nas? ono je samo zbog razlicitih uwjerenja, drustwa, etalona, kontejnera(!) bilo skriweno duboko u nutrini nas samih. dakle nakon budjenja nema straha da bi mozda mogli "izgubiti" ljubaw, samo igra koju igramo ili ples koji plesemo, jer ljubaw je tu. oduwijek i uwijek...

owo je metafizicki forum, dakle osjecamo da postoji duhowni stworitelj swega. ako je on ljubaw i swe je owo stworio iz ljubawi, meni se onda cini da nas samo "obicni i maleni" egoisticni ispadi neznanog i "znanjem" okaljanog uma dijele od te ljubawi. ostale teorije, OPS/OPD, psihopatija, denziteti, nlo-i, pa i ta famoza 2012 godina su tu da samo prosire swakome widike sto se tu ustwari (detaljnije) dogadja i zasto se swe owo dogadja. dakle istina je, znanje oslobadja, ali najweci je "problem" ako netko bilo koju od owih gore nawedenih tema zawjere uzme kao totalnu istinu i od nje (kao u slucaju new age obrade 2012 godine) ucini sektu/religiju/profit,... to se (nazalost) kao sto sam rekao wec uradilo sa 2012 godinom. pa ewo su i u holywoodu snimili film na tu temu! uzas... #-o

lp :glasses7:

Vrh

PostPostano: pet aug 28, 2009 2:54 am 
Član foruma

Citat:
I cinjenica je da ljudi stalno imaju gomilu teorija, filozofija, pogleda, kontejnera frustracija i kurac zna cega sve, ali Ljubav sve to ponistava. Tu nema filozofije ili bilo cega slicnog sto sam naveo.

Rudar, vrijeme je da pređeš sa riječi na djela.

Vrh

PostPostano: pet aug 28, 2009 11:11 am 
Član foruma

Misljenja sam da je sva prica vezana za striktno ovaj datum (21.12.2012), apsolutno nebitna. Bitan je feeling, osjecaj kad se govori o promjenama koje taj datum donosi. Treba se fokusirat i usmjerit na pozitivno razmisljanje, 21.12 je naprosto samo jedan sinonim za promjenu, naravno, nekom ta promjena nece biti pozitivna, ali ta osoba je djelom sama kriva za to. opet ponavljam, nebitno i nepotrebno je prichat sta donosi 21.12.2012, vec treba aktivno razmisljat o promjenama, kako spiritualnim, tako i fizickiim, mentalnim, intelektualnim etc. i tim stavom imamo , maltene, 21.12.2012 svaki dan, i svako jutro moze biti pocetak neceg novog,iznenadjujuceg,uzbudljivog, na obadvije strane magneta :)
puno pozdrava

Vrh

PostPostano: pet aug 28, 2009 11:31 am 
Član foruma

2012.g je Venera u tranzitu,Ciklus Sunčevih pjega, čiji se vrhunac očekuje negdje 2012., mogao bi biti jedan od najjačih u posljednjih nekoliko stoljeća.

Izračuni pokazuju da nas očekuje još jedan porast intenzivnih Sunčevih aktivnosti za manje od godine, približno oko 22. rujna 2010. NASA predviđa da će ta aktivnost dosegnuli vrhunac u 2012. godini.

Mi smo u fazi solarnog minimuma, koji obično traje do kraja desetljeća. Sljedeći solarni maksimum je predviđen za 2012.
Ako je sunce izvor života na zemlji,a je,a to ujedno i znači da ima ogromni utjecaj na sve pa i na samu planetu, pa si onda zamislite kakav utjecaj ima i mala promjena sunčevih aktivnost, a kakav bi tek utjecaj trebala imati ova velika sunčeva aktivnost na sav život na ovoj planeti pa i na samu planetu u koliko se dogodi.

Mjesec ima veliki utjecaj na ljude a koji bi tek utjecaj trebao imati TRANZIT VENERE,POVIŠENA AKTIVNOST SUNCA,MJESEC,PORAVNAVANJE NAŠEG SOLARNOG SISTEMA SA GALAKSIJOM,MLJEČNIM PUTEM.
Svaki aktivnost u galaksiji,univerzumu ima utjecaj na nas bilo direktno ili putem zemlje.
Stoga uzelo se ili ne u obzir neka duhovna ili kakva li već predviđanja,ako su izračuni znanstvenika točni,do 2012 i same 2012 pa i nadalje nas sigurno očekuju globalne promjene zbog planetarnih i galaktičkih ciklusa.

Ako jedna obična vremenska promjena ima veliki utjecaj na raspoloženje ljudi,ko kaže da onda pomoću sveg gore navedenog nemože doći do transformacije svjesti.
Pozdrav!

Vrh

PostPostano: pet aug 28, 2009 11:31 am 
Član foruma

Možda ova cijela dumz dej spika, potječe iz naše velike odcijepljenosti jedni od drugih. Pa je ovo praktički 'poziv u pomoć', da se umovi ujedine u jednoj svrsi, jednome cilju, a dok su tako ujedinjeni naravno informiraju se o svemu ostalome. I time je učenje poboljšano. To je ono što se dešava na ovom forumu. Nema božje teme koja nije krenula u neki brutalni offtopic, ali zato smo se informirali o svemu i svačemu. Što je cool! :-)

PLUR

Vrh

PostPostano: pet aug 28, 2009 10:14 pm 
Početnik

jel ima neko dojavu sta ce biti na ovaj datum da znam smijem li podici kred :D

Vrh

PostPostano: pet aug 28, 2009 11:09 pm 
Član foruma

hulle je napisao/la:
jel ima neko dojavu sta ce biti na ovaj datum da znam smijem li podici kred :D

Diži :D

Vrh

PostPostano: uto sep 01, 2009 10:13 pm 
Član foruma

Ovo što pišem nije da bih bio pametan jer sam budala kao i vi svi. I svako tko kaže ili misli da je pametan je prava budala.
Kako je rekao jedan mistik i mudrac svi strahovi se baziraju na
strahu od smrti jer imate onu budalu koja se boji (ego)za nešto čega nemate niti ćete ikad imati.Ionako ste mrtvi ma koliko mislili da niste.
Sve će otići u p.... m...... ovako ili onako s 2012-om ili bez nje, tu pričate prazne priče pogotovo ovi budalaši koji ništa ne vide jer su slijepi pored očiju.Svaki dan trujete ovaj planet
ogromnim količinama smeća kemijskog ili organskog porijekla trošite na poslu tone papira a dobro znate od čega se radi.Pilimo granu na kojoj sjedimo i bubnut ćemo o zemlju opako jako.
Planeta je živo biće i jednom će se očistiti od nametnika kakvi smo mi to je samo pitanje kada.
Tu smo da nešto naučimo opustite se i uživajte, ne postoji (vrijeme) 2012. ionako ćete umrijeti prije ili kasnije što je prirodno.
Mislim da sam previše lupetao i pisao a svi pametni ( :rotfl: :rotfl:)neka sad odgovore nešto pametno.
Ima ona jedna Budina izreka: "Budala koja zna da je budala je dovoljno pametna ali budala koja misli da je pametna za tu se s pravom kaže da je prava budala"

Vrh

PostPostano: uto sep 01, 2009 11:42 pm 
Član foruma

Drug stari je jednom prilikom rekao "... radimo kao da ce 100 godina biti mir, spremajmo se kao da ce sutra biti rat ..." ili nesto u tom smislu :roll: . Nesto slicno se moze primeniti i na 2012., sta god da se desi (ili nedesi) necemo biti zateceni, :-k :?:

Vrh

PostPostano: pet sep 11, 2009 9:38 am 
Član foruma

Ovaj.. .Čitao Idiota i naišao na zanimljiv citat od iz biblije, navodno od Isusa... Za apokalipsu kaze da ce biti "Kraj vremena" baš kako je npr. McKenna to protumačio. U jednom opisiva i da če u ta vremena biti prilično burno, glad, prirodne katastrofe, ratovi i revolucije itd. (to je valjda dobrim djelom 2012.)... U jednom djelu kaze i nešto tipa "tko se odrekne života taj če ga dobiti a tko ga zardži izgubiti". I tak.. :love3:

Vrh

PostPostano: uto sep 15, 2009 5:43 pm 
Početnik

zanimljiv prikaz

slika

Kod:
http://rapidshare.com/files/278763552/21.12.2012.part1.rar
http://rapidshare.com/files/278799379/21.12.2012.part2.rar
http://rapidshare.com/files/279026234/21.12.2012.part3.rar
http://rapidshare.com/files/279059766/21.12.2012.part4.rar
http://rapidshare.com/files/279092479/21.12.2012.part5.rar
http://rapidshare.com/files/279125009/21.12.2012.part6.rar
http://rapidshare.com/files/279145122/21.12.2012.part7.rar

Vrh

PostPostano: pon sep 28, 2009 12:56 pm 
Član foruma

Lokacija: Identificirani hodajuće stajaće ležeći objekt na 45n05 13e38
Ljudi,kako se pripremate za 2012.?da recimo dodje do nekakve katastrofe ,da nema hrane i pitke vode ..što poduzimate u na temu "how to survive"?preporučam http://survival.aforumfree.com/ :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.