Momo je napisao/la:
Prvi put sam na ovom forumu i zelim da vas pozdravim sve od srca!Citao sam vasa tumacenja sta ce se desiti 22.12.2012 pa sam odlucio da se registrujem na ovaj forum da vam kazem istinu o tom danu.Sada pazljivo citajte ove rijeci i zapamtite!Tog nesretnog dana u Jerusalimu u Solomonovom hramu koji ce se obnoviti zacari ce se antihrist i tada ce objaviti da ukida sve vjere na svijetu i uspostavlja novu vjeru.Ko mu se usprotivi bice odmah ubijen!Njegova vladavina ce trajati sedam godina ali da bi iko opstao Gospod BOG ce skratiti vrijeme tako da ce dan biti sedmica a sedmica ce biti mjesec a mjesec godina samo sto mi to necemo primjetiti.Svako oko na zemlji ce ga vidjeti i ko ga bude gledao i slusao bice opcinjen sa njime,tako ce slatko pricati da ce mu skoro svi povjerovati.Davace obecanja ljudima na zemlji da od tog dana nema vise gladi,ratova,bolesti...itd.Ali ce Gospod svemoguci u te dane na zemlju baciti glad i zedj da se njegova obecanja slucajno ne ispune.Prezivjece samo onaj covijek koji bude postio najstroziji post i tako spasao dusu svoju i ostao uz Gospoda.Ako ste primili nove licne dokumente vratite ih i pokajte se za to sto ste ih i uzimali!Ove rijeci koje sam vam napisao nisu moje vec su meni poslate sa svetog mjesta da govorim ljudima istinu da bi se sto vise spasilo i ostalo uz Gospoda.Blago onom covijeku koji poslusa ove rijeci i njegovoj porodici jer je put spasenja trnovit ali ko pretrpi Gospod ce ga primiti u narucje svoje!
Momo,
Dobro dosao na forum definitivno.
No slusaj, postoje nekakve odredjene stvari koje ovaj forum ajmo to tako nazvat radi. Zapravo to nisu stvari nego skup razlicitih misljenja no da ne ulazim u sve to. To sto si ti naveo, jedna je od 2193812409875812471324813248775345 stvari koje su recene u svim prorocanstima koja danas netko govori ili je pak nasao nesto kao recimo Maye. Iskreno, ne zamjeri ali cini mi se da si ti tu dosao samo sa ciljom zamanipulirat nekoga jer si to tako postavio da je to ono, tipicno religijski. Mi smo osobe koje slusaju samoga sebe. Ne slusamo mi nikoga i u tome ti je problem... Vecinu ljudi ovdje uopce nije briga sta ce biti sa nama vec samo, sta ce se desit da saznamo. Ocemo li umrijeti, ocemo li ostati zivi relativno je. Ako ne umremo sad, umrijeti cemo kad god no jedno je sigurno, smrt je neizbjezna. To oce li doci neznam tko i pobit nas sve, oce li bog doci, oce li zemlja poludit, ocemo li se mi sami pobit ili oce li nam doci vanzemaljci koji ce nam reci neznam sta, relativno je kompa. Previse abstraktno, previse nepotrebna stavka za znat i ono, sta bude da bude. Vecina prorocanstava nikad nisu rekli da ce to biti tocno tada. To je samo citanje vremena s odredjenom putanjom, tko zna sta ce se desit jer se putanja mogla 12039120399128312 do sada vec promijenit i da na kraju ne bude nikad a da mozda bude 2013 godine. Previse abstrakta tematika kompa a ti si tako samouvijeren. U jedno sam siguran, bog postoji. Dali smo to mi, dali je to netko religijski, dali su to nekakvi entiteti koji su exstremno fluidni ili cvrsti ili je to kompletna energija koja nas obavija iz sekunde u sekundu pitanje je.
Neznam sta da ti kazem, necu ti rec da mijenjas misljenje niti cu ti ista rec. Rekao sam ti samo kako sam ja dozivio sve to skupa a ne drugi i eto... Pozdrav.