Sada je: ned maj 11, 2025 12:24 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: sri aug 05, 2009 8:49 pm 
Moderator

Pozdravljam Momo i ja tebe od srca :hello2: .

Hvala ti što si preneo poruku. Shvatio sam da imaš misiju a cilj te misije je širenje poruke koja ti je poslata sa, za tebe, svetog mesta. Ukoliko sam te dobro shvatio to je i poenta tvog prijavljivanja, pa te s te strane razumem.Oni koji su te poslali da širiš poruku ne traže odgovor na nju i to je očigledno. Možda im se ne bi svidjela istina koju bi mi njima poručili čim su se odlučili da komunikacija ide u jednom smjeru a možda su njihovi razlozi neke druge prirode. Ja te shvatam kao kurira pa se tako i ophodim prema tebi.

Ukoliko, pak, nije tako, te si pored prenošenja poruke došao da proširiš svoje vidike, da učiš, predlažem ti da pročitaš stranice koje je Aragon postavio OVDE ili kreni po vlastitiom nahođenju.

Pozdrav
:love5:

Vrh

Naslov: Re: Istina o danu 21.12.2012
PostPostano: čet aug 06, 2009 1:24 am 
Momo je napisao/la:
Prvi put sam na ovom forumu i zelim da vas pozdravim sve od srca!Citao sam vasa tumacenja sta ce se desiti 22.12.2012 pa sam odlucio da se registrujem na ovaj forum da vam kazem istinu o tom danu.Sada pazljivo citajte ove rijeci i zapamtite!Tog nesretnog dana u Jerusalimu u Solomonovom hramu koji ce se obnoviti zacari ce se antihrist i tada ce objaviti da ukida sve vjere na svijetu i uspostavlja novu vjeru.Ko mu se usprotivi bice odmah ubijen!Njegova vladavina ce trajati sedam godina ali da bi iko opstao Gospod BOG ce skratiti vrijeme tako da ce dan biti sedmica a sedmica ce biti mjesec a mjesec godina samo sto mi to necemo primjetiti.Svako oko na zemlji ce ga vidjeti i ko ga bude gledao i slusao bice opcinjen sa njime,tako ce slatko pricati da ce mu skoro svi povjerovati.Davace obecanja ljudima na zemlji da od tog dana nema vise gladi,ratova,bolesti...itd.Ali ce Gospod svemoguci u te dane na zemlju baciti glad i zedj da se njegova obecanja slucajno ne ispune.Prezivjece samo onaj covijek koji bude postio najstroziji post i tako spasao dusu svoju i ostao uz Gospoda.Ako ste primili nove licne dokumente vratite ih i pokajte se za to sto ste ih i uzimali!Ove rijeci koje sam vam napisao nisu moje vec su meni poslate sa svetog mjesta da govorim ljudima istinu da bi se sto vise spasilo i ostalo uz Gospoda.Blago onom covijeku koji poslusa ove rijeci i njegovoj porodici jer je put spasenja trnovit ali ko pretrpi Gospod ce ga primiti u narucje svoje!

Momo,

Dobro dosao na forum definitivno.

No slusaj, postoje nekakve odredjene stvari koje ovaj forum ajmo to tako nazvat radi. Zapravo to nisu stvari nego skup razlicitih misljenja no da ne ulazim u sve to. To sto si ti naveo, jedna je od 2193812409875812471324813248775345 stvari koje su recene u svim prorocanstima koja danas netko govori ili je pak nasao nesto kao recimo Maye. Iskreno, ne zamjeri ali cini mi se da si ti tu dosao samo sa ciljom zamanipulirat nekoga jer si to tako postavio da je to ono, tipicno religijski. Mi smo osobe koje slusaju samoga sebe. Ne slusamo mi nikoga i u tome ti je problem... Vecinu ljudi ovdje uopce nije briga sta ce biti sa nama vec samo, sta ce se desit da saznamo. Ocemo li umrijeti, ocemo li ostati zivi relativno je. Ako ne umremo sad, umrijeti cemo kad god no jedno je sigurno, smrt je neizbjezna. To oce li doci neznam tko i pobit nas sve, oce li bog doci, oce li zemlja poludit, ocemo li se mi sami pobit ili oce li nam doci vanzemaljci koji ce nam reci neznam sta, relativno je kompa. Previse abstraktno, previse nepotrebna stavka za znat i ono, sta bude da bude. Vecina prorocanstava nikad nisu rekli da ce to biti tocno tada. To je samo citanje vremena s odredjenom putanjom, tko zna sta ce se desit jer se putanja mogla 12039120399128312 do sada vec promijenit i da na kraju ne bude nikad a da mozda bude 2013 godine. Previse abstrakta tematika kompa a ti si tako samouvijeren. U jedno sam siguran, bog postoji. Dali smo to mi, dali je to netko religijski, dali su to nekakvi entiteti koji su exstremno fluidni ili cvrsti ili je to kompletna energija koja nas obavija iz sekunde u sekundu pitanje je.

Neznam sta da ti kazem, necu ti rec da mijenjas misljenje niti cu ti ista rec. Rekao sam ti samo kako sam ja dozivio sve to skupa a ne drugi i eto... Pozdrav.

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 11:42 am 
Član foruma

noxten je napisao/la:
Vecinu ljudi ovdje uopce nije briga sta ce biti sa nama vec samo, sta ce se desit da saznamo.

=D> =D> =D> =D> =D>

:ontopic:

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 11:48 am 
Član foruma

Rudar je napisao/la:
Naravno, ne znam ni ja. :thumbup:

znamo da ne znas, zato ne pametuj... :toothy2:
:love3:

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 11:55 am 
Član foruma

Citat:
A kako znas da si se ti pravilno reprogramirao, pa mozes drugima da se tako obracas?
Vidim da su mnogi odmah poleteli da kazu coveku da to nije tako, jer Galaksija to kaze. A kako znate da Galaksija zna? Mozda on i zna, ali to jos uvek ne znaci da vi znate, pa nemate ni pravo kritikovati drugoga, koji isto ne zna.

Naravno, ne znam ni ja. :thumbup:

Pravilno programiranje ili ne povratka nema i meni je drago zbog toga, osim toga ovo je forum i tu se nitko nikome ne obraća nego se raspravlja gdje su svi jednaki, gdje nisu bitne titule ili završene škole ili posao koji obavljamo, niti kako izgledamo niti koji smo spol. Galaksija je samo jedna od mnogih mali oaza u pustiji i pruža uvid u mnoge stvari. Niti galaksija ne zna sve niti mi ostali ali zato i jesmo tu da učimo jedni od drugih i da proširujemo vidike jedni drugima jer samo istina oslobađa. :read: :hello2:

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 1:15 pm 
Član foruma

mikeš je napisao/la:
Citat:
... tu da učimo jedni od drugih i da proširujemo vidike jedni drugima jer samo istina oslobađa. :read: :hello2:

točno tako! i kao što kaže Indiana Jones u ovon zadnjem filmu s kristalnom lubanjom:

"Znanje je blago!" :D :wink:

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 6:51 pm 
isključen/a

Citat:
Pravilno programiranje ili ne povratka nema i meni je drago zbog toga

Pa mozda je i Momi drago sto je bas on dobio poruku, a svi ste ga napali, kao pogresno informisanog. Kako vi znate da ste pravilno informisani i programirani.

Citat:
znamo da ne znas, zato ne pametuj

A ti bad ass, popravi svoj ass i zajebavaj. :toothy2: :thumbup: :occasion5:

Ili sto bi Pantelija rekao: :love12:

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 8:09 pm 
Član foruma

mikeš je napisao/la:
Citat:
2012. je kad se malo bolje spozna i prouči, prekretnica za nas, netko je dobro napisao neka vrst DNA upgrejda u smislu da spoznamo sami sebe i da probudimo svijest.

baš tako!!! DNA - upgrade!

evo malo informacija (na engleskom, sorry!)

"New equipment - new programs

To strengthen the connection to your Higher Selves, new attributes will be employed. You are in the process of changing a critical part of the biology known to you as DNA. This new template allows you to walk in full unison with your Higher Self in every moment. Even after the new part is installed, it will need to be programmed. This programming will be in the area of establishing the synaptic pathways in the brain needed for full use of the new equipment. The re-connection of the DNA by itself only provides the opportunity for higher communication. It is still necessary to connect the wires to the new equipment. There are many ways to establish new synaptic pathways in the higher vibrations of the New Earth. Many more modalities will be presenting themselves to fully connect the new hardware. (The entire akashic records are in your DNA.)

Universal law provides that the physical form for Divine life expression of a species may be altered or reformatted only by those who dwell therein. This means that the DNA of a species of Earth can only be altered through the creative choice of the consciousness that dwells within the body form. What this means for you is that the human DNA that is responsible for every aspect of your physical presence cannot be altered by other beings, nor can it be changed by you from outside of the physical plane. How do you change your own DNA? To change your DNA and to change your structure you need to change your emotions. You also need to change your thoughts because to do these two things means to change your biochemistry and your brain chemistry.

The vibration of your entire body is shifting to a higher frequency during cellular transformation. Some are experiencing many different physical symptoms which can be strong at times or can be very subtle. Within this lifetime, there is more evolution taking place in your body than in the total of all previous lifetimes on this planet. A transformation change is taking place in your body as well as in the earth. The very cell structure of your body is changing which will allow you to withstand and integrate these higher frequencies of energy.

opširnije ovdje:

http://www.maya12-21-2012.com/dna-activation.html

:love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 8:25 pm 
isključen/a

Faking gud, samo da mi je znati ko su provajderi i programeri.

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 8:57 pm 
Član foruma

I kaj da ja (erm..moj ego) napiše o svemu tome? Hmm..JA, ona esencija koja jesam zna što ce biti i uopće je to ne zamara, ali zato ego ima problema s time jer ga je strah da će biti uništen, no nije mu prvi put da je bio uništen radi vlastite znatiželje. Slobodno ću pretpostavit da će do tog datuma biti uništen još koji put. Zapravo mogao je već i biti, ali mu se ne žuri, jer bi određene akcije bile napravljene u tom smjeru.

No moj lijepi i dragi ego biva iz dana u dan povrijeđen i to izaziva fizičku bol, stezanje oko herca i ostale bolove koji dolaze u situacijama prekida veze. Zanimljivo za promatrat…

Kakve to veze ima sa 2012?

Ono što želim je prenesti putem ovog primitivnog načina komunikacije je emocija, zapravo …osjećaj.

A osjećaj je da ovdje neću biti još dugo. Samo pravo pitanje je da li je to zbog znatiželje i istraživanja nekih područja uma, pa će moj ego umrijet ili je to za 3 god kad ćemo svi „umrijet“, a možda naša tijela umru tad. Za sad mi postoji par logičnih varijacija…zapravo dalo bi ih se poprilično nasrat..

Ostaje kako je i ništa se ne mijenja.
Mijenja se vijest ljudi (ego umire) i nastavljamo živjeti dalje, ali sad puno više u skladu sa svime.
Smrt tijela. I cijeli ciklus počinje opet, pa opet otkrivamo toplu vodu…
Naprosto kraj ovog ciklusa na ovoj planeti i nikad se više ne vračamo na nju.
Mogućnost odabira opcija kako i što dalje…
Ljudi otkriju putovanje kroz vrijeme, a samim time sve ove spike koje se dešavaju postaju nebitne jer se mogu razriješit na drugačiji način.
Back to the stick age?!
Ili se dogodi neka nanotehnološka revolucija i onda se svi spojimo sa tehnologijom…

Kako god bilo od danas do tada, sve što se dešava u životu je ono što ja želim da se desi. Za neka dešavanja treba uložiti mnogo energije, a za neka ne.

I da naravno ne zaboravim napomenuti da ni naša tijela nisu ista. Jer ih mijenjamo svakih par godina. U konstantnom smo stanju toka i promjene, samo volimo zabrijavati da je to staticno.

Ower & out…

Vrh

PostPostano: čet aug 06, 2009 10:17 pm 
Član foruma

Rudar je napisao/la:

widjet to i ostadoh ziw. a ni sjekire nisu jos pocele da padaju... :toothy2:

Vrh

PostPostano: pet aug 07, 2009 7:09 pm 
isključen/a

bad.ass je napisao/la:
Rudar je napisao/la:

widjet to i ostadoh ziw. a ni sjekire nisu jos pocele da padaju... :toothy2:

Sad se vala moze i umreti. :mrgreen:

Ili da se vratimo temi?

Vrh

PostPostano: pet aug 07, 2009 7:21 pm 
Član foruma

Rudar je napisao/la:
Ili da se vratimo temi?

pa neznam. ne bi bilo lose... :-k
:blob:

Vrh

PostPostano: sub aug 08, 2009 11:32 pm 
Član foruma

Momo je napisao/la:
Prvi put sam na ovom forumu i zelim da vas pozdravim sve od srca!Citao sam vasa tumacenja sta ce se desiti 22.12.2012 pa sam odlucio da se registrujem na ovaj forum da vam kazem istinu o tom danu.Sada pazljivo citajte ove rijeci i zapamtite!Tog nesretnog dana u Jerusalimu u Solomonovom hramu koji ce se obnoviti zacari ce se antihrist i tada ce objaviti da ukida sve vjere na svijetu i uspostavlja novu vjeru.Ko mu se usprotivi bice odmah ubijen!Njegova vladavina ce trajati sedam godina ali da bi iko opstao Gospod BOG ce skratiti vrijeme tako da ce dan biti sedmica a sedmica ce biti mjesec a mjesec godina samo sto mi to necemo primjetiti.Svako oko na zemlji ce ga vidjeti i ko ga bude gledao i slusao bice opcinjen sa njime,tako ce slatko pricati da ce mu skoro svi povjerovati.Davace obecanja ljudima na zemlji da od tog dana nema vise gladi,ratova,bolesti...itd.Ali ce Gospod svemoguci u te dane na zemlju baciti glad i zedj da se njegova obecanja slucajno ne ispune.Prezivjece samo onaj covijek koji bude postio najstroziji post i tako spasao dusu svoju i ostao uz Gospoda.Ako ste primili nove licne dokumente vratite ih i pokajte se za to sto ste ih i uzimali!Ove rijeci koje sam vam napisao nisu moje vec su meni poslate sa svetog mjesta da govorim ljudima istinu da bi se sto vise spasilo i ostalo uz Gospoda.Blago onom covijeku koji poslusa ove rijeci i njegovoj porodici jer je put spasenja trnovit ali ko pretrpi Gospod ce ga primiti u narucje svoje!

Momo, pobratime, ne ide to tako. Dana 22.12.1012. može panuti neđe snijeg na śevernoj polulopti jer će biti zima. Vjerovatno mi moj usr*** poslodavac neće dati platu (primamo je 15-og u mjesecu) pa će mi žena oči izvaditi đe da nabaviv pare za prestojeću proslavu Nove Godine. A možda mi ona ruska go*** i daju platu pa kupimo pola praseta ili svinjski but. I tome slično. Možda neke budale zaista zamišljaju da prave cirkus po Jerusalimu mad nema više tolikih budala. Sve ostalo ti je bezvezna popovska priča. Ne kažem da među duhovnim ljudima nema istinskih poštovalaca istine i Boga ama ta ti se bratija uveliko prebacila na zgrtanje bogatstva i širenje svog uticaja be obzira na vjeru ili rasu. Svi su oni isti i jedino ih zanima bogastvo i moć a jedan od načina za sticanje tih njima jedino važnih stvari jeste upravo širenje straha.
Momo objasni mi častiti kako misliš živjeti bez ličnih identifikacionih dokumenata? Ti si po zakonu obavezan da ih imaš i kako ih možeš vratiti? Kako misliš biti civilizovano ljucko biće bez njih, bez ako ne misliš otići u neku vukojebinu đe nema ničega i tamo proživjeti ostatak života kao kakav poludivlji čovjek koji se mora sakrivati od ostatka ljucke vrste. To je sasvim pogrešno. Momo otvori oči pogledaj oko sebe oslobodi se straha i prihvati da si dio Boga i da on željno očekuje tvoj povratak. Ne upuštaj se niukakvu isključivost već se ponašaj kako je Bog rekao a ne neki pop ili sveštenik ili ne znam ni ja kakko se sve zovu ti ljudi koji se za platu brinu o duhovnom zdravlju i životu prostih prostodušnih ljudi bez obzira na vjeru, naciju i rasu. :hello2: :angel4: :occasion5: :thumbup:

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 12:16 pm 
Član foruma

Nije me dugo bilo, vacation i tako, ali sam čuo jednu zanimljivu priču.

Ovo je ispričao čovjek koji živi normalnim životom, ima ženu, djecu, a tvrdi da je pripadnik tajne svećenističke organizacije Vatikana. Svakim danom ide u Crkvu i moli se po nekoliko sati. Ima ordene, medalje, diplome i sl. što daje dodatni kredibilitet njemu kao osobi, a možda i njegovoj priči. Priča nije duga, a ide otprilike ovako:

Zadnji Antikrist je bio Hitler, novi je već tu, visoko je pozicionirani svećenik u Vatikanu s velikim utjecajem na Papu. Upravo će Antikrist biti sljedeći Papa, a nakon toga nad Zemljom će zavladati tama.

Na pitanje zašto ne spriječe nešto takvo kad već znaju tko je i šta je rekao je da se to jednostavno MORA dogoditi jer je previše sranja (op.a.) na Zemlji, odnosno da se Zemlja malo očisti. Zanimljivo, Nostradamus je predvidio samo još jednog Papu nakon Benedikta. Zadnji pravi Papa po meni je bio Ivan Pavao II., kad pogledate njega i Benedikta razlika je i više nego očita.

Da li je ovo istina ili ne, neznam. Osobno ne vjerujem u to, sve što ima bilo kakve veze s Crkvom mi je vrlo mutno. Isti taj čovjek je rekao da Crkva ne zabranjuje filmove poput Anđela i demona ili DaVincijevog koda zbog krivovjerja, već zbog toga jer sadrže dosta istine u sebi.

Sve u svemu meni je bila zanimljiva priča.

Pozdrav.

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 4:42 pm 
Član foruma

Apollo je napisao/la:
Nije me dugo bilo, vacation i tako, ali sam čuo jednu zanimljivu priču.

Ovo je ispričao čovjek koji živi normalnim životom, ima ženu, djecu, a tvrdi da je pripadnik tajne svećenističke organizacije Vatikana. Svakim danom ide u Crkvu i moli se po nekoliko sati. Ima ordene, medalje, diplome i sl. što daje dodatni kredibilitet njemu kao osobi, a možda i njegovoj priči. Priča nije duga, a ide otprilike ovako:

Zadnji Antikrist je bio Hitler, novi je već tu, visoko je pozicionirani svećenik u Vatikanu s velikim utjecajem na Papu. Upravo će Antikrist biti sljedeći Papa, a nakon toga nad Zemljom će zavladati tama.

Na pitanje zašto ne spriječe nešto takvo kad već znaju tko je i šta je rekao je da se to jednostavno MORA dogoditi jer je previše sranja (op.a.) na Zemlji, odnosno da se Zemlja malo očisti. Zanimljivo, Nostradamus je predvidio samo još jednog Papu nakon Benedikta. Zadnji pravi Papa po meni je bio Ivan Pavao II., kad pogledate njega i Benedikta razlika je i više nego očita.

Da li je ovo istina ili ne, neznam. Osobno ne vjerujem u to, sve što ima bilo kakve veze s Crkvom mi je vrlo mutno. Isti taj čovjek je rekao da Crkva ne zabranjuje filmove poput Anđela i demona ili DaVincijevog koda zbog krivovjerja, već zbog toga jer sadrže dosta istine u sebi.

Sve u svemu meni je bila zanimljiva priča.

Pozdrav.

ah, svašta!!!
:rofl

(ne zamjeri, Apollo! :love12: )

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 8:26 pm 
Član foruma

Citat:

Nedavno sam pogledao neki 10-minutni clip di se spominje sličnost s time. Sadašnji papa je 111., a 112. će biti posljednji sa kojim će pasti Crkva. Namjerno je izabran ovaj stari papa (mislim da je imao 75.god. kad su ga izabrali) kako bi se lakše izvelo (namjerno?) 'dovođenje' drugog, posljednjeg pape.

Citat:
ah, svašta!!!
:rofl

(ne zamjeri, Apollo! :love12: )

Malo ću biti sebičan... Ova tema možda već sad ima previše stranica, a kako se bliži 2012. bit će još više stranica.
Ako netko ima potrebu da se izjasni nekim konstruktivnim komentarom na neki drugi komentar, teskt, svoje iznošenje priče... zar ne bi bilo prekrasno kad bi to bilo upravo tako - konstruktivni komentar. Dakle, ulaženje u raspravu. A ako neću imati niš pametnog za reći - na tome će i ostat.
Eto, sad sam i ja pridonio upravo tome protiv čega se zalažem.
Živjeli!! \:D/

Vrh

PostPostano: pet aug 14, 2009 2:39 pm 
Član foruma

Netko od amina bi trebao editirat naslov jer datum nije točan. :blob:

Vrh

PostPostano: pet aug 14, 2009 6:57 pm 
Član foruma

Tko kaže da je dan prije tocan datum? Dan prije ili poslje ne igra nikavu ulogu.

Vrh

PostPostano: sub aug 15, 2009 12:00 am 
Član foruma

en1di0n je napisao/la:
Tko kaže da je dan prije tocan datum? Dan prije ili poslje ne igra nikavu ulogu.

Ma u pravu si. Ionako mi balkanci kasnimo za ostalim svijetom tako da nije problem. I smak svijeta će nam okasnit :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.