Pročitala sam i odgladala emisiju. Naravno Hrvatska i Chemtrailsi! I jako sam razočarana! Očekivala sam puno više informacija. I sam Mišak kaže da ih je snimao: gdje su te silne fotografije?
Ja ne znam zašto smo mi hrabri raditi izvrsne emisije kad su nam gosti iz Amerike, Engleske, Austrije, kad objavljujemo tekstove koji govore o nečem tamo dalekom...Ali kad treba pisati, pričati i snimati o našem dvorištu onda smo kukavice.
Smeta me što se autor emisije nije sjetio pitati odgovornu osobu u Hrvatskoj za sve ovo i objaviti njezino mišljenje? Takva osoba postoji! Postoji više osoba koje se moglo pitati!
Sve se to može, pa čak i onda kad dobijete odgovor: bez komentara!
Istovremeno taj dragi čovjek koji je odvojio vrijeme za istraživanje nije otkrio ništa što mi ovdje ne znamo. Dapače, nije se čak niti odredio vjeruje li u to ili ne. Možda je i otkrio nešto, ali eto, toliko se preplašio da niti svoje ime nije stavio na rad koji će postati javan. I to ne prihvaćam. Prave hrvatske informacije o chemtrailsima meni su i dalje one po svim forumima, a ovo - neću više komentirati. Jer svi ste vi ovdje što se tiče informiranosti do sada dali više informacija od ovih u PRVOM HRVATSKOM ISTRAŽIVANJU!
I bolje je da nitko nakon ovog ne napiše kako se radi o ozbiljnoj temi, a pogotovo ne kako sam pretjerala - jer ima ljudi koji i uz ozbiljne teme koje se objavljuju, pogotovo u dnevnoj novini ili radeći za nju ili državnu televiziju - bez straha stavljaju svoja imena. I živi su i zdravi!
Baš sam razočarana, ali samo kad o tome ovako razmišljam - istina je da sam znala da će biti ovako. Sve što se objavljuje danas ionako je dobrano odobreno, pa čak i ono što mislite da tjera vodu na naš mlin!
Alf