Sada je: čet jul 10, 2025 8:51 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 414 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nibiru
PostPostano: čet jun 10, 2010 10:46 am 
Član foruma

Postavljam ponovo post, koji je postavio clan Pantelija pre nekog vremena. Procitajte ga jos jedanput, posto je vrlo vazno da se ne naseda na pogresne stavove koje u javnosti iznose neki JEVREJI HAZARI kao sto su ZAHARIJA SICIN i STIVEN SVERDLOV.

Da je Sicin odavno u ILUMINATIMA, poznato je, a sto se SVERDLOVA tice, nemoguca je prica na koju se sam oslanja - da je bio programer kontrole uma u Montoku, posto, ko god je proucavao Montok i putovanja kroz vreme, vezana za ovu podzemnu bazu, projekat Filadelfiju, Teslu i Fon Nojmana, moze shvatiti da je SVERDLOV jednostavno, ISTUVISE MLAD, da bi njegova prica imala smisla !!!

Ovaj forum bismo trebali koristiti da analiziramo i donosimo zakljucke o tome, ko je POSTAVLJEN od strane ILUMINATA pa obmanjuje, a ko ne !!!??? Procitajte zato jos jednom:

Citat:
Dezinformator koji promoviše dezinformacije Zaharije Sičina.
Sve što govori o Anunakima odnosi se na reptile, ali njih ne sme da pomene.
Čuva svoju matoru guzicu.
Zato ga i puštaju da govori i ovako dezinformiše javnost, i otovreno populariše njihovu Jednu svetsku vladu kao pozitivnu stvar, koja će, po njemu, nastati u krvi ali će spasavati Zemlju od gorih posledica.

Ipak su mu vredne neke mrve od drugih informacija koje je ovde izneo a morao je da bi bio uverljiv.
Jedna od tih je da su izvorni stanovnici Marsa bili crvene puti ("nalik na američke indijance") i da su se ovde naselili.
To sam i ja napisao u Sankhyi pre više godina.
Ali sam izneo i zašto su se naselili, a ovaj tako važnu i krupnu stvar ne pominje.
Zašto?
Zato što bi to potvrdilo da je priča Sverdlova tačna. A Sverdlov razotkriva Sičina kao reptilskog dezinformatora. Pošto ovaj očigledno radi za iste reptilske hibride (Iluminate) kao i Sičin, to ne sme da dovede u vezu.

Nibiru je bio veštački planet kakav reptili koriste za putovanja i nalaze se u njegovoj unutrašnjosti. Zato je ovaj prolupao kada je morao da odgovori na dobro pitanje kako je taj planet naseljen kada putuje svemirom. Kobajagi tehnologijom održavaju atmosferu.
Nibiru je bio i Anunaki su svojim glupim eksperimentima napravili samo crnu rasu ovde i otišli.
Nisu oni napravili sve nas ljude.

Zato onaj ko se raduje dolasku Planeta X ili Nibirua, raduje se dolasku reptila i njihovoj otvorenoj vlasti ovde, da ne moraju više ovako da se prikrivaju, jer im to sve teže polazi za rukom (tj. kandžom!) zato što će se frekvencije Zemlje promeniti 2012 godine.
Zato žure da vam programiraju um kako njima odgovara. I uz pomoć nanotehnoloških čipova u vakcinama protiv svinjskog gripa, da bude sigurnije.

O tome ko je Zaharija Sičin imate svedočenje iz prve ruke ovde:
http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i ... izonom.pdf

Vrh

PostPostano: čet jun 10, 2010 11:22 am 
Član foruma

pocetnice, naslov video clipa je "Venus? Nibiru? Ufo? Asteroid? WTF Is It?" i posto ni autor nezna sto je, a i javljaju se ljudi sa komentarima da vide isto, a i postoji tema pod manipulacijom koja se zove Nibiru, nevidim zasto se nebi postavljalo ovdje nesto na tu temu...znaci covjek daje svoje iskustvo podkrijepljeno sa tim clipom...sva ostala beziskusvena procitana naklapanja za ili protiv, su samo naklapanja

Vrh

PostPostano: čet jun 10, 2010 11:30 am 
Član foruma

ApsolutniPocetnik je napisao/la:
Postavljam ponovo post, koji je postavio clan Pantelija pre nekog vremena. Procitajte ga jos jedanput, posto je vrlo vazno da se ne naseda na pogresne stavove koje u javnosti iznose neki JEVREJI HAZARI kao sto su ZAHARIJA SICIN i STIVEN SVERDLOV.

Da je Sicin odavno u ILUMINATIMA, poznato je, a sto se SVERDLOVA tice, nemoguca je prica na koju se sam oslanja - da je bio programer kontrole uma u Montoku, posto, ko god je proucavao Montok i putovanja kroz vreme, vezana za ovu podzemnu bazu, projekat Filadelfiju, Teslu i Fon Nojmana, moze shvatiti da je SVERDLOV jednostavno, ISTUVISE MLAD, da bi njegova prica imala smisla !!!

Ovaj forum bismo trebali koristiti da analiziramo i donosimo zakljucke o tome, ko je POSTAVLJEN od strane ILUMINATA pa obmanjuje, a ko ne !!!??? Procitajte zato jos jednom:

Nemoraš baš tak vikati kao da si otkrio Amerku...

i ja sam osobno razmišljao o tome i povezao par stvari i stvorio svoju verziju priče:

Došli jednom tako neki likovi s nekim brodom, spustili se na prekrasnu planetu i vidjeli svakakva bića. Od njih se isticao neki tamo majmun pa im sinulo da mu malo izmijene gene da ih razumije i da im može služiti. I tako nastade čovjek.
Pitanje je čemu bi taj čovjek služio? Pa odgovor je vrlo jednostavan, za traženje ruda, posebno ZLATA.
I tako to bi, čovjek kopa, služi... Došlo je vrijeme da se likovi povuku jer im došlo krajnje vrijeme da se vrate na svoju planetu. Ali, sinulo im da bi mogli nekako uvjeriti čovjeka da kopa i dalje zlato tako da kada se opet vrate samo dođu u uberu plodove rada.
Tako su stvorili vjerovanja u božanstva i materijalne vrijednosti.
Sljedbenici božanstava su napravili hramove u kojima čuvaju prekrasne zlatne predmete a da ni sami ne znaju čemu im služe ali neko im nekad rekao da je to "VRIJEDNOST KOJA SE TREBA IMATI". I tako oni u svojim hramovima skupljaju stoljećima zlato a da ni ne znaju zašto...
A što se tiče materijalnih, tu se stvorila moneta čija je protuvrijednost u zlatu. Svaka država se trudi sakupiti što više zlata i čuvati ga u bankama i sličnim mjestima. Misle kako sakupljaju vrijednosti za sebe dok je prava istina izgleda nešto sasvim drugo.

Ispalo je da je čovjekova jedina svrha još uvijek ista - služenje "tim nekim likovima" i sakupljanje zlata. Jedino što je to sada postalo za naše pojmove puno sofisticiranije. Dok za nekoga tamo "lika" je to bila jednostavna jednadžba sa poznatim rezultatom... Sve je stvar kvalitetnog programiranja...

I dok se ljudi žrtvuju, rade i umiru zbog zlata misleći da je to vrijednost će im donijeti sreću, ne shvaćaju da rade po davno napravljenom programu u koji je ugrađen potprogram za pohlepu i iskrivljene vrijednosti.

Samo što se taj program s vremenom mijenja i polagano gubi. Tako se u ovo doba počelo događati da je kod nekih prestao funkcionirati i ti ljudi sada počinju uviđavati da nešto ne štima s tim postavljenim vrijednostima u društvu!

I sada dolazi do utrke s vremenom, da li će "likovi" stići do planete prije nego se većini ljudi izbriše program i postanu svjesni sebe i pravih vrijednosti ili će iznova prihvatiti neka božanstva...

Ako se čovjek probudi bit će borbe, ima da ih satremo za sve te milenije manipuliranja i izrabljivanja!

:love12:

Vrh

PostPostano: čet jun 10, 2010 1:47 pm 
Član foruma

Ovo je kao da ponovo gledam Battlefield Earth, u kome primitivna ljudska bića kopaju zlato za tehnički napredniju rasu, nakon što je njihovo društvo vraćeno na nivo kamenog doba. Dešava se u budućnosti, mada mi više liči da je priča prepisana iz prošlosti, samo je kraj klasični holivudski "happy end", što u stvarnosti nije slučaj.

Film je rađen po noveli L. Ron Hubbard-a. Hubbard je inače osnivač Church of Scientology, koja se legalno bavi ispiranjem, programiranjem uma i otimanjem što veće količine novca od svojih sledbenika, te ne ispaćivanjem istih za svakodnevni rad. Lako se, po sistemu rada, da zaključiti da je u pitanju Iluminatska instalacija. Ron je inače poznat po akcijama tipa krađe tajnih spisa i uputstava za rad od Jack Parsons-a, kao je odlazio poveo je sa sobom i njegovu ženu. Klasična Iluminatska ljiga.

Hubbart otvoreno govori o rasi čiji smo mi robovi, kopači zlata. Pogledajte film.

Ima li novih podataka o Nibiru, njenom pološaju na nebu, te koliko je daleko?

Vrh

PostPostano: čet jun 10, 2010 2:04 pm 
Član foruma

LightCaster je napisao/la:
Ovo je kao da ponovo gledam Battlefield Earth, u kome primitivna ljudska bića kopaju zlato za tehnički napredniju rasu, nakon što je njihovo društvo vraćeno na nivo kamenog doba. Dešava se u budućnosti, mada mi više liči da je priča prepisana iz prošlosti, samo je kraj klasični holivudski "happy end", što u stvarnosti nije slučaj.

Film je rađen po noveli L. Ron Hubbard-a. Hubbard je inače osnivač Church of Scientology, koja se legalno bavi ispiranjem, programiranjem uma i otimanjem što veće količine novca od svojih sledbenika, te ne ispaćivanjem istih za svakodnevni rad. Lako se, po sistemu rada, da zaključiti da je u pitanju Iluminatska instalacija. Ron je inače poznat po akcijama tipa krađe tajnih spisa i uputstava za rad od Jack Parsons-a, kao je odlazio poveo je sa sobom i njegovu ženu. Klasična Iluminatska ljiga.

Hubbart otvoreno govori o rasi čiji smo mi robovi, kopači zlata. Pogledajte film.

Ima li novih podataka o Nibiru, njenom pološaju na nebu, te koliko je daleko?

Kad sam to napisao i ja sam se sjetio tog filma :)
Ideja mi je odavde: http://www.piramidasunca.ba/ba/index.php/201004262775/majka-svih-promjena-paradigme-piramide-drevno-rudarstvo-bezicni-prijenos-energije-i-tesla.html negdje na početku.
Ma sve je to previše slučajno da ne bi bilo istinito!

Što se tiče Nibirua na nebu koliko sam shvatio trebao bi se vidjeti čim Sunce zađe na jugo-zapadu (ali ne pravom nego u odnosu na točku gdje Sunce nestane). Vidi se na onom videu s koje je strane Mjesec obasjan, a tip je iz Grčke. Danas i ja gledam

Vrh

PostPostano: čet jun 10, 2010 3:00 pm 
Član foruma

Evo brdo materijala o Nibiru.

Nibiru - Planeta X, Hercólobus

Nibiru

a evo i kako drugovi iz NASA-e poriču, u stilu "ajmo produžite dalje, ničeg interesantnog za vidjeti ovdje, nazad na kopanje zlata". Zašto tako svjetski jaka institucija nalazi za shodno da ulaže toliko truda u opovrgavanje ukoliko tu nema ničega? Zar ne bi trebali da uopšte ne obraćaju pažnju na "gluposti"? :-k

Nibiru and Doomsday 2012: Questions and Answers

Stvarno da ti se smuče ovi ljubitelji Hrkljuša.

Pozdravljam ih Mujinim pozdaravom - MJF!

Vrh

PostPostano: čet jun 10, 2010 8:54 pm 
Član foruma

Zanimljivo, gledam u nebo i točno na zapadu po kompasu svijetli jedna jedina zvijezda (ostale nisu još vidljive), a po Stellariumu tamo ne bi trebala biti nikakva...
Najbliži po Stellariumu je Mars koji je previsoko i dosta južnije je.

Vrh

PostPostano: čet jun 10, 2010 10:42 pm 
Član foruma

Ja već nekoliko večeri gledam tu zvijezdu u ubjedjenju da je to Venera.
Jel to nije Venera? :shock:

Vrh

PostPostano: pet jun 11, 2010 3:01 am 
Član foruma

Ovaj...pa po Stellariumu nije :read: ...tamo nema ništa po njemu. :-s

A nas troje vidimo Nibiru, i ne samo mi, svako ko ima oči. :D

:blob: :hello2:

:love3:

Vrh

PostPostano: pet jun 11, 2010 6:37 pm 
Početnik

Bas sam otvorila stellarium da chekiram , fast forward, hehe. Na zapadu, jasna, vidljiva, najsjajnija , od 20:45h -21: 30h VENERA ...
U 21 h veceras će AZ/Alt biti 274 stupnja 55 min... provjerite...
Nibiru bi trebao biti vidljiv tek u proljeće 2011, druga pozicija
Ne mozete dočekati vas troje, ha? \:D/

Vrh

PostPostano: pon jul 26, 2010 8:25 am 
Član foruma

Vrh

PostPostano: pon aug 02, 2010 9:30 pm 
Član foruma

Nakon ovoga zastaje dah, obavezno pogledati.
Interviju sa Bobom Deanom. Prevedeno.
Ima 11 djelova ovo je prvi a ostali su odmah iza njega.
Nešto strašno, nešto dobro, nešto novo.
Uhhhhhh
http://www.youtube.com/watch?v=WCti7oj3 ... playnext=1

Vrh

PostPostano: pon aug 02, 2010 11:58 pm 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:
.
Nešto strašno, nešto dobro,

Ne stignem vidit video ovaj tren, ali rado ću ga pogledat!
Al, majke ti, kako nešto STRAŠNO može bit nešto DOBRO!?!?!

:?: :?: :?: :?: :?:

Vrh

PostPostano: uto aug 03, 2010 9:06 am 
Član foruma

aamon je napisao/la:
legolas47 je napisao/la:
.
Nešto strašno, nešto dobro,

Ne stignem vidit video ovaj tren, ali rado ću ga pogledat!
Al, majke ti, kako nešto STRAŠNO može bit nešto DOBRO!?!?!

:?: :?: :?: :?: :?:

Interviju traje skoro dva sata i najviše se govori u Nibiru ali ima i ostali stvari koje nisu tako loše, a ima i loših stvari.
Jezero Vostok ispod leda na Antartici.
Svemirski Brodovi oko saturnova prstena od 3500 km.
Područja gdje žive Anunakiji na zemlji.
Razni izvanzemaljci koji ratuju oko zemlje, mjeseca, marsa itd.
Projekt Camelot.
Tajne baze diljem svijeta.
Itd. :toothy2:

Vrh

PostPostano: uto aug 03, 2010 2:20 pm 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:
Interviju traje skoro dva sata i najviše se govori u Nibiru ali ima i ostali stvari koje nisu tako loše, a ima i loših stvari.
Jezero Vostok ispod leda na Antartici.
Svemirski Brodovi oko saturnova prstena od 3500 km.
Područja gdje žive Anunakiji na zemlji.
Razni izvanzemaljci koji ratuju oko zemlje, mjeseca, marsa itd.
Projekt Camelot.
Tajne baze diljem svijeta.
Itd. :toothy2:

Puno hvala za info, ali, pobogu brate, šta je tu tebi DOBRO!?!

Ima li neki "happy end", il da se ne zamaram dodatnim informacijama?

Jer, vjeruj, neke su me stvari znale bacati u DUUUUBOKU depresiju, a da ti budem iskren, SADA nisam u tom filmu.

Meni su na kraju krajeva sve "face" koji najavljuju svakojake užase, samo bahate "dase" KOJI UŽIVAJU STRAŠIT LJUDE!

Ne, nije da nismo u neku ruku zaslužili bit IZBRISANI, ali ipak postoji jedna VIŠA SILA koju mnogi od takovih "pametnjakovića" previde - namjerno il slučajno!
A baš je ona taj AS iz rukava koji će im sjebat koncepciju!!!

Sad, pošto sam se zarekao da više nikad ubuduće neću dat da me neki tamo manijak straši i odvaja od moje Suštine.......... (pliz, shvati moja dodatna potpitanja!)

Vrh

PostPostano: uto aug 03, 2010 9:15 pm 
Član foruma

Ma sve je to dobro nemoj se uzrujavati, ako nije dobro onda će biti i baš me briga hoće li nas nešto spucati :mrgreen:
Dobro je npr što oni neki pozitivni vanzemljaci paze na nas i sprečavaju nuklearni rat itd.
Dobro je što je ovo sve iluzija :mrgreen:

Dobra je i Franka Batelić. :toothy2: :toothy2: :blob: :love6:

Vrh

PostPostano: sri aug 04, 2010 3:47 pm 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:
Dobra je i Franka Batelić. :toothy2: :toothy2: :blob: :love6:

Je, tu si potpuno u pravu!
Nek je i iluzija, ali je slatka samo tako!
Ummmmm! :wink:

:angel4:

Vrh

Naslov: Planet X
PostPostano: sub aug 28, 2010 7:54 pm 
Početnik

Vrh

PostPostano: čet sep 02, 2010 10:54 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=y_k9hJeu ... _embedded#!

Vrh

PostPostano: pet sep 03, 2010 6:30 am 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=y_k9hJeubGc&feature=player_embedded#!

točno tako bih i ja napravio video kad bih htio povećati prodaju svoje knjige...
ma ne mogu vjerovati takvim facama, imam neki refleks odbojnosti prema pojedinim osobama već na prvi pogled i ovaj tip spada u tu kategoriju.
mada, ajde, moram priznati da ima zanimljivih informacija, tak da hvala za link

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 414 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.