flow je napisao/la:
Ali ima entiteta koji su OPD iz. 4. denziteta koji nam POMAŽU i koji nam mogu pomoći. Orion Federacija, Nordijci.

dijelim tvoje mišljenje. jel imaš kakav link?
ili knjigu da mi preporučiš?[/quote]
HALLOOO, iz orion sazvježđa su reptili...halo...
Citat:
Haha! Cacth22!
Samo zato što je radio na Montauk projektu da ga slušam??? Haha, pa to je zbilja smješno! On ti je dosta umno programiran i tvrdi da je SVO kanaliziranje lažno. Dakle, pošto je rekao SVE, znači da je umno zatvoren i da ne prihvaća niti jednu novu mogućnost. Trebao bi razumjeti više ljudsku psihu, pa da možeš lakše nešto zaključiti o ljudima.
Inače - NE SLUŠAM NIKOGA !!! Samo sve pročitam i onda što mi moja intuicija+razum kažu = to je moja percepcija svega.
Kasiopejski materijal te uči učiti, a ne govori što trebaš raditi !!!
Ne mislim doslovno slušati, nego obratiti više pažnje njegovim učenjima.
On se deprogramirao kroz dugi niz godina, u početku se nije niti sjećao moutak projekta, a kasnije su mu se sjećanja vratila kroz deprogramiranje.
Još nešto, njegova sjećanja su identična ostalima koji su radili na mountalku, prisjetili su se da su radili zajedno i šta su radili a mislili su da se nikad nisu upoznali.
Osim toga, postoji film o moutalk projektu, i sve o čemu su oni pričali su potvrdili tako da su otišli u bazu gdje se to održavalo i tamo je pronađeno sve kako su oni opisivali.
Gle, stewart je prenio neka učenja koja ti kasiopejci nikad nisu rekli, a ta učenja se daju provjerit tamo da ih samo slijediš i vidiš šta će se dogoditi.
Iz svog osobnog iskustva ti mogu reći da sam uspostavio kontakt sa oversoulom nekoliko puta, imao sam vizije "budućnosti" i drugih svijetova kada sam to zatražio, njegove vježbe za telepatsko komuniciranje rade i isprobao sam ih sa nekoliko osoba, te još ostalih stvari.
Ja ti samo kažem, ono šta on uči zaista radi, sad vaš je odabir šta ćete s time.
Još nešto jack, govoriš o intuiciji, onda izgleda neznaš puno o programiranju, jer kad si programiran ti misliš da je to tvoja intuicija a zapravo je program koji se izvodi, i zapamti da svaki čovjek na ovoj planeti ima 3-4 vrste programiranja, stoga kasiopeja može biti povezana sa programiranjem kao i sve ostalo.