Sada je: pet maj 02, 2025 12:33 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Sve jedna (pre)velika tajna (muljaža)?
PostPostano: čet aug 21, 2008 11:51 am 
Član foruma

Jeste li razmišljali da su simboli, građevine, (teorije) zavjere, chemtrailsi, reptili i sve to skupa samo još jedan vid zamagljivanja pogleda ljudima koji žele progledati?
Možda stvarno samo par ljudi "zna" tu neku "višu istinu". Ti "iluminati".
A ostali joj se ne mogu ni približiti. A ako pokušaju, dobe unešto da ih zabavi... A pravu " istinu" vjerojatno nemogu niti pojmiti niti razumjeti.
Vjerojatno to pretjerana paranoja progovara iz mene, no ipak... Što ako je SVE to laž koja sakriva još veću laž?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 21, 2008 11:58 am 
Član foruma

Pojma evo godinama #-o :mrgreen:

Uglavnom, ako "nije do mene" (rat, bolest, nesreća, besparica) trudim se razmišljati pozitivno i veseliti se svakom danu.

A šta će bit' na kraju pokušavam saznati ovdje :D

Vrh

Naslov: Re: Sve jedna (pre)velika tajna (muljaža)?
PostPostano: čet aug 21, 2008 1:00 pm 
Član foruma

mrktrb je napisao/la:
Jeste li razmišljali da su simboli, građevine, (teorije) zavjere, chemtrailsi, reptili i sve to skupa samo još jedan vid zamagljivanja pogleda ljudima koji žele progledati?
Možda stvarno samo par ljudi "zna" tu neku "višu istinu". Ti "iluminati".
A ostali joj se ne mogu ni približiti. A ako pokušaju, dobe unešto da ih zabavi... A pravu " istinu" vjerojatno nemogu niti pojmiti niti razumjeti.
Vjerojatno to pretjerana paranoja progovara iz mene, no ipak... Što ako je SVE to laž koja sakriva još veću laž?

O tome i ja često razmišljam. Ali svar je u tome da ljudi koji istražuju ''simboli, građevine, (teorije) zavjere, chemtrailsi, reptili i sve to skupa'' nastoje spoznati nešto, dok ljudi kojima su oči zamazane konzumerizmom i plitkim stvarima ništa ne nastoje spoznati i prepoznati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 21, 2008 1:12 pm 
Član foruma

negdje sam pročitao da je istina slojevita kao glavica luka i da se sa svakim slojem otkiva drugačija istina....

jednom je istina bila da je zemlja ravna ploča, pa je istina bila da se sunce okrece oko zemlje, pa je istina bila da nema drugog inteligentnog života u svemiru osim na zemlji .. ups krivo to je još uvijek službena istina :D

Jednako kako su programeri godinama prodavali program organizirane religije vjerojatno sada prodaju i druge "naprednije" programe, jer ljudi ipak napreduju(iako pre sporo), te se sadašnjim ljudima ne može prodati fora od prije 500 godina...

Mislim da je Lenjin rekao nešto u stilu; jedini način da kontroliramo opoziciju je da ju predvodimo ... tako da nije za neočekivati da u nutar teorija zavjere imamo stvarnu zavjeru u cilju spriječavanja da stvarne zavjere dođu na vidjelo javnosti...

ima par odlučnih postova od Galaksije na ovom forumu na temu Cointelpro

Vrh

Naslov: Re: Sve jedna (pre)velika tajna (muljaža)?
PostPostano: čet aug 21, 2008 3:50 pm 
Član foruma

mrktrb je napisao/la:

Mislim da svako ko ozbiljnije radi na "razvoju" svoje svesti i pokusava objektivnije da sagleda ono sto zovemo realnost postavlja sebi ovakva i slicna pitanja. Mislim da je to otprilike deo 'svesnosti', opreznost i ne zaletanje u ono sto nam se "cini" na prvi pogled. Ali sa druge strane, izgleda da ljudi cesto nisu u stanju da prepoznaju trenutak kada ona zdrava skepticnost predje u onu jalovu kaja zapravo ogradjuje percepciju i zatvara mogucnosti.

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.