Iz intervjua sa agentom CIA koji je radio na projektu rasturanja Jugoslavije:
Citat:
Spomenuli ste kontrolu i finansiranje medija, kako je to tačno bilo ?
-To se već zna, pojedini agenti CIA su bili zaduženi za pisanje službenih izjava koje bi spikeri čitali na vestima. Naravno spikeri nisu ništa znali, oni su to dobili od svog šefa, a on od svog koji je bio naš čovek.(…)
Pridružen/a: pet jun 03, 2005 10:34 am Postovi: 35 Lokacija: Split
Dokumentarac izašao ima 2 dana o manipulaciji medija, hollywood, kontrola uma itd...
The Out Of The Shadows documentary lifts the mask on how the mainstream media & Hollywood manipulate & control the masses by spreading propaganda throughout their content. Our goal is to wake up the general public by shedding light on how we all have been lied to & brainwashed by a hidden enemy with a sinister agenda.
This project is the result of two years of blood, sweat, and tears by a team of woke professionals. It’s been independently produced and funded and is available on many different platforms for free for anyone to watch.
Patriots made this documentary with the sole purpose of getting the truth out there. If you like the documentary, please share this video.
_________________ of those who say nothing few are silent
Sinoć sam gledao "After Truth:Disinformation and the Cost of Fake News". Sva lijevo orijentirana progresivna falanga sačinjena od novinara CNN-a, The Washington post-a , homoseksualnih konobara te američkih demokratskih političara se potrudila objasniti nam svu laž i prijetvornost desničarskog aktivizma kao i rusku umiješanost u sve ono loše što se s Amerikom trenutno događa. Kao i na "našim" prostorima srbima su za sve krivi hrvati i muslimani , hrvatima srbi i muslimani a muslimanima srbi i hrvati....u nedogled.
Pizzagate te navodno fabriciranje te afere je tema oko koje se vrti veći dio filma.
Ne znam možete li ga negdje skinuti. Ja imam card sharing pa mi je dostupan u videoteci.
evo kad manipulatori ne sastave i na papir ne stave text,nemože se ni jedna obična rečenica složiti. možda i ona završi nakon orgija u adenochromu...jel vidimo pamet nema ..
Iz intervjua sa agentom CIA koji je radio na projektu rasturanja Jugoslavije:
Spomenuli ste kontrolu i finansiranje medija, kako je to tačno bilo ?
-To se već zna, pojedini agenti CIA su bili zaduženi za pisanje službenih izjava koje bi spikeri čitali na vestima. Naravno spikeri nisu ništa znali, oni su to dobili od svog šefa, a on od svog koji je bio naš čovek.(…)
CIA exposed by former agent – Robert Baer
[urlhttps://youtu.be/_ArRKfvP1i8][/url]
Hvala sto si ovo postavio, ako se opet u Jugoslaviji podje guzvati, treba na ovakav nacin podsjetiti ljude sta je nekad bilo i pitaj boga ko sada mijesa prste u jos ono malo sirotinje sto je preostalo. Bilo bi zanimljivo cuti ko cuva Dodikovu i Vucicevu zaledjinu. Ona dva spikera sto citaju vijesti, sjecam se tada smo jos bili u Jugi i slusali smo upravo ovakve vijesti. Ako je neko ubijen, onda opet optuzuju jedni druge prikazujuci mrtve u svoju korist i interesantno, nikada nismo po odjeci mogli znati ko je ubijen, cak i kad su bili u vojnim odijelima nije se moglo naci obiljezje. To znaci da su oni sami uklanjali obiljezja i snimali sa mjesta nesrece.
"We are slowly realizing like a creeping horror this is what we've been reporting on all these years and didn't know it. So many agendas coming together under one giant umbrella."