Kad smo vec kod droga,imao bih jedno sasvim Bezazleno Pitanje.Ja se licno ne razumem
u te zajebancije,i nemam nista protiv onih koji svesno odluce da isprobavaju i koriste ta sredstva.
Moje pitanje a u isto vreme i problem koji pokusavam da resim se odnosi na upotrebu alkohola.
Nenormalnu,nekontrolisanu upotrebu vina.Mozda da ukratko objasnim situaciju.
Osoba kojoj pokusavam da pomognem nije bila alkoholicar,sve do jedne obicne laparoskopije
u drzavnoj bolnici.Jedan dan nakon njenog izlaska iz bolnice,primetio sam cudno ponasanje,koje naravno nisam povezao sa uzimanjem alkohola.Vremenom sam ukapirao da se ta osoba opija,i na zalost je svaki moj pokusaj da je recima,delima,ili sta ti ja znam sa cim jos, odvratim od upotrebe alkohola,bio uzaludan.
Pokusacu da jos navedem neke nepravilnosti prilikom opijanja.Sakrivanje.Od samog pocetka je pocela da se krije,kao i alkohol(za cime naravno nema potrebe). Nenormalno brzo ispijanje vina u velikim kolicinama,NEMOGUCIM za tu istu osobu(govorim o pola litre na eks):poznajem je odlicno,jedva je mogla da ispije malu casu vina.Sluz.Obicno pronadjem odredjenu kolicinu sluzi u njenoj blizini,providna i vrlo lepljiva.Agresivnost.
Obicno sam ja meta napada,al nekako se snalazim,da ne ulazim u detalje.Totalna Zaboravnost.Ujutru ustaje kao nova,bez bilo kakvih simptoma mamurluka i secanja na prethodnu noc.Snaga.Raspolaze ogromnom snagom
za njenu fizicku konstrukciju u trenucima opijenosti.Pogled.U tim trenucima joj se opasno promeni nacin na koji gleda,nekako suvise vestacki,rekao bih,da taj pogled lici na nesto sto sam vec video negde.Ostali simptomi su manje vise slicni ostalim alkoholicarima,
a to bih da ne pisem.Rekoh,ukratko,pa da ne davim.U temi abdukcije sam pronasao puno slicnih slucajeva ponasanja kod klonova,a moja osobna snovidjenja ukazuju na to da se toj osobi desilo nesto sto ona licno nije inicirala nicim osim sto je bila bliska sa mnom.Napominjem da je u to Vreme,kad je ona pocela da pokazuje simptome alkoholizma,i onoga sto mozete da zakljucite iz teksta,tekao Najjaci napad na mene.Psihicki.Pa Gospodo draga ,ako imate neku ideju izvolite,otvoren sam za predloge.
Voleo Bih da Znam da li je moguce Nekim sredstvom, Bez Pristanka Izleciti,prekinuti ovisnost o alkoholu, automatski zatvoriti kanal Opsedanja,Racunam da postoji Neka Kontra Droga,Kontra napad,Ovo stanje samo Traje I Traje, a Samo Nece Nista da se Promeni...
Naravno,uvek postoji mogucnost da sam se prevario,jer u danasnje vreme...kome verovati???

pozz
Znam da citiram post star tri godine, ali bas me zanima sta se kasnije izdesavalo. Ako je clan i dalje aktivan, bilo bi fino da napise, mislim da je slucaj mnogima zanimljiv.