sen-sei je napisao/la:
Citat:
Ukratko jel stigao ili je prošo da ga nismo ni skužili?
Ukratko: jok! i jok!
Trebalo bi - rekli su isti izvori kao i oni iz prethodnog mog posta - ga se moći vidjeti golim okom u tj. od decembra 2015, nisu rekli kojeg datuma ;- . A nisu baš otvoreni ni po pitanju lokacije - gdje bi se to trebalo gledati pa da ga se vidi. Ali pretpostavka je - negdje u onom džumbusu od Mliječnog puta i iznad ekliptike.
Također su rekli da bi najbliže Zemlji trebao doći negdje oko marta/aprila 2016. I onda proći, pa ako ga ni tada ne skužimo - bome niti nećemo.

A, ako ga ne vidimo, onda će morati neko drugo nebesko svjetalce prozvati istim imenom da legenda ne odapne... i da bi mi mogli poraditi na toj našoj sposobnosti "paženja"... :Mr.Green:
Također su najavili velike katastrofe na području sjeverozapadne Europe (pored Amerike što je već manje-više svakodnevica) negdje oko jesen-zima ove godine. Čini mi se da su spominjali nekakav cunami ili tako nešto...Mozda u vezi sa ovim boldovanim ne bi bilo lose pogledati ovu emisiju
https://www.youtube.com/watch?v=K0WT5SojQ3MOvo je snimano 2012 pre negoli 2011-te,ali snimka tog prvog nema vec je neko ponovo postavio.Ima deo negde gde govori jedna zena,mislim cerka ovog deda Jove i spominju se neki vremenski periodi okvirno.Vec te godine s`jeseni je bilo dobrih tornada i uragana,vulkan u Irskoj bese sto ona i spominje.Ne kao tacne dogadjaje vec kao neke moguce najave.Znajuci vec za pricu o Nibiru poceh da pratim i ``povezujem`` pa mi se cini da ``gde ima dima tu vatra postoji``.
Inace Kremna jeste jedno neobicno podrucje na planeti.Tamo ljudi neoboljevaju od raka ,prinosi su neverovatno dobri,kazu zbog vode koja je tamo nesto mnogo zdrava zbog stena i sta ti ja znam.Kazu i da se to podrucje nevidi na radaru opet zbog nekih magnetnih cega vec.
Zanimljiv je i detalj vezan za Beograd.
Topla preporuka jer su bas ova i naredna godina otprilike one o kojima govore.