Meni su sve te viralno šireće ideje difultno sumnjive, pa kada me slučajno potkači nešto što takođe u sebe uvlači veći broj drugih ljudi kao aktere i zupčanike koji pokreću dalje neki događaj, koji po pravilu ima neku sumnjivu svrhu upakovanu u nešto šlagasto penasto (a što se ni na koji način ni ne približava rešavanju suštine problema koji navodno "tretira"), prvo pitanje koje sebi postavim obično bude - 'de sam se zajebao?
Tuga priče je što se za takve stvari koristi to što svi ljudi negde u nekom paučinom prekrivenom kutku sebe znaju da nešto treba menjati, nešto smrdi - pa se to na kraju koristi protiv nas kao rase, na jedan il drugi način. Lepo je da kod nekih postoji osećanje da u svetu postoji nešto što treba da se sredi, pa kako god se ono manifestovalo u praksi.
Što se ovoga konkretno tiče nemam pojma u čemu je poenta. Ono što znam je da, sa obzirom na kategoriju fenomena - nešto tu ne štima, ali možda ne mora biti raštimano sa nekom posebnom svrhom već je po sredi prosto seks radi seksa.
tako da, poštovani kučkin sine - rekao bih da te njuh ne vara, a nanjušio si nešto čim si pokrenuo temu

(btw, link ne radi :/)