primjetio sam da njihovo prisustvo jenjava nakon tuširanja toplom vodom

.
Također njihovo prisustvo se uopšte ne osjeća dok se kupam u moru ili ronim
A razvio sam i sasvim pouzdanu tehniku koja nije svima pristupačna ali može pomoći oko razumjevanja njihovih slabih tačaka
Možda će vam izgledati glupo ili nevjerovatno ali potpuni osjećaj slobode i sopstva a time i apsolutne sreće otkrio sam dok sam vozio motocikl na velikim brzinama.Zaključujem da ih to potpuno parališe ali također zaključujem da su i oni možda jedini uzrok zašto nismo srećni.Možda je naša prava priroda da budemo sretni a sretni smo kada sed osjećamo kompletni tj kada osjećamo Jastvo , dakle na brzini od preko 200 km h na motociklu ili na 280 km h javlja se potpuni osjećaj jastva i slobode a time i neopisive sreće i to stanje može da potraje i do 24 sata nakon tog tretmana.
Vrlo je vjerovatno da oni nemogu da funkcionišu u tim uslovima a također onda nam svima postaje i jasno zašto su tobogani smrti i sl toliko popularni jer ljudi tada možda po prvi put u životu osete sebe bez prisustva tih entiteta.Možda će neko napisati komentar da govorim gluposti ali to može samo da bude znak da njegov entitet zakačen na njemu protivi se da bude razotkriven.
Dakle Brzina ih neutrališe makar jedno vreme sve dok i mi sami ne budemo neutralisani ako poginemo na motoru

..