Izgleda sam promasio uvodni post ... pa eto sad cu:
Nasao sam se u Galaxiji preko sajta:
http://www.ivonazivkovic.net/ MOJ IZBOR
Gde sam procitao sve sto ima da se procita, neke stvari i vise puta, i sacuvao na Komp u slucaju da taj izvor informacija bude uklonjen sa neta.. tako da Trt evo im
Na sajtu Ivone sam stigao trazeci neke detaljnije informacije Vitamina B17 na domacem terenu.
Sada ako se vratim unazad dolazimo do izvora od pre deceniju koji su pokrenuli sve to kao Knjige Erika Froma (Koje reci da sam procitao je jadno.. Vise sam ih proucio).. a pre svega za sve je kriv Bruce Lee

i njegovo filizofiranje. Sada sbog njega koji je zapoceo ovaj cikus ja umesto da patim zato sto nemam mecku i LCD televizor primoran sam da uzivam u prirodi.
Evo sada moja zena mi prica u medjuvremenu da je sanjala da smo gusari i da su nas potopili Englezi, pa smo zavrsili na ostrvu gde svi mrze gusare, a joj.... i gadjali nas paradajzom i jajima. Nadam se da je bila u pitanju zdrava hrana a ne GMO
Da se vratimo na temu, koje ovde zapravo nema, mogu reci da sam odusevljen ovim sajto i izvorom pozitivnih informacija koje pruza...
Primetio sam da se ovde susrecu ljudi sa citavog Balkana i nema traga onih klasicnih balkanskih sranja. Zapravo ne znam ni odakle potice ovaj sajt.. Hrvatska, Bosna, Srbija, Crna gora i sta vec ali me i ne zanima vazno je da se razumemo.
Interesantan mi je posebno forum gde se ljudi neprestano izrazavaju i razmenju misljenaj i smatram ga vise nego korisnim jer vuce ljude na razmisljanje, analizu i izlaganje svog misljenja i razmatranje tudjeg, umesto da gubimo vreme sa nekim beskorisnim glupostima, ovo dodje kao jedan trening za um.
Posebno mi je simpaticno kada se u nekom forumu odjednom pojavi Galaxija (Administrator) koji kao neko sveznajuce univerzalno bice polako sidje s neba u jarko svetloj auri, sa pratecim AAAAAAAAA tonom i izlozi neki super strucni odgovor koji te prevrne sa stolice.
Salim se, imam neku svoju cudnu mastu.
PS:
I nabavi cu vise neku tastaturu sa Domacim karakterima ... š, ž itd...