Ahoj svim svijesnim bicima ovog foruma
Prvo da kazem, galaksija.com je odlicna, procitao ju a skoro cijelu. Dosta mi je pomogla oko nekakvih mojih stvari te sam jos i prije iz kasiopejskih "skripti" podosta shvatio i razlucio.
Inace, moje ime je Nevio. Dolazim iz Rijeke. 22 godine and moving on. Nadam se da ce biti i duze od 26 sto znam da hoce no anyway. Po opisu sebe, u ranoj sam fazi evolucije kao takve, imam recimo sposobnosti blage Telepatije kao takve ( nemos mi nis sakrit. Citam koga god digod kako god ko knjigu bez da ista govoris. Znaci citam misli ali ih jos ne mogu adekvatno poslat. Katkad uspijem katkad ne i to samo sa 2 osobe. ) no u blagoj je fazi i razvijam ju kad stignem kako stignem uz pomoc meditacije i prakse. Inace sam web developer opredjeljen na razvoj umjetne inteligencije te kako se kaze development i deployment social servisa ( facebook stil web stranica ). Znaci nebi se klasificirao al da ono sto je svima nama zajednicko a to je da imam vecu svijest nego li "obicna" bica ovog planeta

Sto opet mos definirat kao neobicna anyway... Energija/Sila je sa nama

Let it be our guide to the next level of our conscience
Uglavnom drago mi je da sam tu sa vama, osjecam se ko da forum poznajem 300 godina i nadam se da cemo se svi upoznat i druzit kao takvi jer bi bilo steta da nije tako
Pozdravi hehe
P.s. Stavite UTF-8 kao page encoding i UTF8_unicode_ci kao db encoding. Tako mozete rijesit problem sa nasim slovima