dramil je napisao/la:
Anonimus je napisao/la:
21 godina iz rijeke, studiram turizam
ovdje iz razloga da naučim nešto te pročitam druga mišljenja
Dobro jutro, definisi "ovdje"? Ja samo pokusavam da komuniciram ne da solim pamet i drzim predavanja. Zasto covek ima potrebu da sve mora da strpa u odredjene kalupe, formule, objasnjenja, izracunavanja, proracune, predvidjanja, ovo-ono. Zar nema druga posla? Mozda da bi objasnio svoja osecanja?
Ako mi bude dozvoljeno da ponovo citiram istog prijatelja:
"A mene boli sto moram da priznam sebi da moj centar za razmisljanje cesto preuzima ulogu emotivnog centra"
Kljuc je u reci BOLI!covek jos nije naucio da slobodno izrazava sopstvena osecanja kako bol potpuno isto i radost. Otud nerazumevanje.( Postoje u nama neke neprevodive dubine -kutak za poetski trenutak )
Kojim jezikom da pricam da bi mi Anonimus odgovorio na pitanje?
"Ovdje" je tamo gde zelis da budes.
Obrati paznju na spotove tih starih corbinih pesama. Videla sam da je komentar obrisan i shvatam kao upozorenje. Ti spotovi su napravljeni pre mnogo godina a i mnogo govore o autoru. To je obrazac.
Pa pozdrav i tebi, skužaj na vremensku distancu al sam smatrao da se ovdje samo ukratko predstavi i da nema nekakvih dijaloga, pa shodno i time provjeravanja ako ima odgovora.
Pa sada slijede odgovori:
"Ovdje" - to se isključivo odnosi na forum, da ti preciziram ,to se odnosi na razne teme i postove,te ostale stvari koje pripadaju forumu.
"Naučiti" - to se odnosi na čitanje drugih mišljenja o temi i razmišljanju dali su oni došli dalje u nekim razmišljanjima naspram mojima i dali su obuhvatili komponente kojih se ja nisam sjetio, naravno ako su te komponente ispravne. Viđenje drugih stavova te načina razmišljanja, čitanje raznih iskustva i priča, nove literature.
Ja bih se složio s tobom što se tiče komuniciranja, te sam i ja također ovdje da komuniciram,a svrha toga je gore navedena. Ne treba meni nitko govoriti što da radim i nisam ovdje došao s namjerom da mi netko postane učitelj.
Tvoj odgovor na moj post predstavljajna smatram krajnje nepotrebnom i nadam se da ovaj za razliku od prošlog neće imati nastavka, jer to nema nikakvog smisla. A stvari bez misla ne treba raditi, barem ako se mene tiče. To je samo moje mišljenje i može biti neispravno, al ga ja smatram ispravnim i držim se toga. nadam se da ti je jezik odgovora bio čitljiv. pozdrav