Zdravo

Zovem se Nista ali sam sve i to mi daje cjelinu ...
Imam godina koliko i prvi atom nakon sto je nasto, tako da neznam ni broja izgovorit.
Pokusavam da se opisem sebe idemo energija, bujica , Prolazi kroz glavu, crvena jabuka, misljam dalje , kako dalje, rima , vrt? ... Proci kroz receptor misli.. mislim pojest jaje - koji nered..
opet jaje i papirnate maramice.. momentalno .. svijesnost trenutka, pa se gubi u nizu sadasnjosti ..
Koja sadasnjost LOL?
Vidi kako su mi sastavljene misli.. slike? od Slika i '' ''?!?
Texta? Opet slike, ne zvuk, sum, nije zvuk nego ''slikoviti zvuk'' slike su u pozadini, transparentno sive.. misli. Kao da ih ne vidim, uff!... Slika u slici, prolazi...
Staticno?..
Staticno mjenjanje slika... Šuma i Crni Bor, pozadina tamna... predstavlja se mracno....
svjest? dje ti je tu svjest.. haha.. bljesak, umna simulacija...svjetlo zuto snazno...deprogramira...
mater ulazi na vrata.. ehh.. nema je.. ponavljam sjecanje tog trenutka.. opet ulazi nazad... ne gledam ju, vizualiziram, pisem i opet vizualizacije se prisjecam... kako sam pametan...jesi ku...
puknuce.. kako ti je ovo palo napamet,
pa eto zanimala me dinamika momentalne svjesti i analiticki um trenutka (zeleni bor upada u misli), u biti iskreno zanimala me mehanika funkcije misli..
slika drakulinog dvorca.. misticna i mracna kao sto i ljudi zamisljaju um.. vecinom mracno i neistrazeno k tome nijansa smedje i crne boje..
da znam KO sam

)))