Sada je: čet maj 15, 2025 12:28 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Članovi
PostPostano: uto dec 27, 2011 9:37 pm 
Početnik

Zdravo!!! :D :D :D

Vrh

PostPostano: uto dec 27, 2011 10:23 pm 
Moderator

Pozdrav Fuma!

Vrh

PostPostano: čet dec 29, 2011 4:53 pm 
Početnik

sretan bozic svima koji ga slave...@ :angel4:

Vrh

PostPostano: pet dec 30, 2011 6:17 pm 
Početnik

zdravoo svima :))
Imam 18 god, medicinska sestrica, iz Doboja ;) nadam se buduci psiholog...
mnogo volim sve vezano za mistiku i postojanje covjeka na zemlji, te me zanima svrha njegove egzistencije.. Upravo zato sam i upisala medicinsku,da bi saznala sve o građi čovjeka koja je tako složena a ipak savršena, i na koji nacin funkcionisemo ovakvi kakvi smo..
Za sebe mogu reci da nisam obicna djevojka, pa cu se svrstati u "neobicne".. drugacije od drugih. i po razmisljanju i po karakteru.. inace volim sve sto vole mladi ( S, D, and R'n'R) :D
Zelim sto vise od ovog zivota, i necu da me neki tamo retardi vuku za nos, odredjuju pravila zivota i moju slobodu..
Toliko, pozdraaaaaaaav, i Srecna vam Nova..
Nadam se da cemo docekati i 2013 .. xD

Vrh

PostPostano: sub dec 31, 2011 11:48 am 
Početnik

jooooj mani se psihologije(ne treba ju preozbiljno shvacati) :D ..ona cesto zaboravlja u svim svojim teorijama i analizama nesto jako bitno a to da je osoba uvijek takva kakva je bez obzira na okolinu, gene itd...kad izdvojis sustinu uvijek ti ostajes ti...

i bok! :roll: i ja sam ovdje nova (upravo sad)

i svima sve najboljse zelim u nadolazecoj godini i da uvijek ostanete svoji i zdravi...sve ostalo lako se da srediti...

P.S. ja jos samo citam vase postove..i mislim da su vam teme mrak! (tj.super :king: )

Vrh

PostPostano: ned jan 01, 2012 1:54 am 
Administrator

lovemetoinfinity, Pustinjska Sirena, dobrodošle!

:occasion5:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet jan 05, 2012 10:19 pm 
Početnik

Pozdrav svima!

Pratim ovaj forum vec neko vreme i mogu reci da je zaista odlican. :)

Poceo sam da se interesujem za duhovne i okultne stvari pre oko 6 godina nakon sto sam procitao knjigu "Celestinsko Prorocanstvo". Na neki nacin mi je promenila zivot.

Kasnije sam poceo da citam puno toga vezanog za teorije zavere, vanzemaljce, paranormalne stvari, citao mnoge sajtove po net-u, trazio nesto sto bi moglo da me zadovolji u potrazi za istinom( naravno, putem informacija, ne unutrasnjom) i naisao sam na kraju na jedan jako zanimljiv sajt www.xeeatwelve.com. Ako je neko cuo za AMITAKH STANFORD i njene clanke na ovom, vec pomenutom sajtu, please neka mi odgovori..

Inace sam poceo da meditiram po malo i upraznjavam reiki pre 2 i po godine i od skora tehniku rekapitulacije kao i jos neke vezbice, veliki sam "fan" don Huana i Karlosa Kastanede, i od pomoci su mi i tehnike iz knjiga Zivorada Slavinskog. :)

Ako je neko cuo za AMITAKH STANFORD neka se javi, please!

Vrh

PostPostano: pet jan 06, 2012 2:19 pm 
Član foruma

MarVel M24 je napisao/la:
Pozdrav svima!

Poceo sam da se interesujem za duhovne i okultne stvari pre oko 6 godina nakon sto sam procitao knjigu "Celestinsko Prorocanstvo". Na neki nacin mi je promenila zivot.

Kasnije sam poceo da citam puno toga vezanog za teorije zavere, vanzemaljce, paranormalne stvari, citao mnoge sajtove po net-u, trazio nesto sto bi moglo da me zadovolji u potrazi za istinom( naravno, putem informacija, ne unutrasnjom) i naisao sam na kraju na jedan jako zanimljiv sajt http://www.xeeatwelve.com. Ako je neko cuo za AMITAKH STANFORD i njene clanke na ovom, vec pomenutom sajtu, please neka mi odgovori..

Inace sam poceo da meditiram po malo i upraznjavam reiki pre 2 i po godine i od skora tehniku rekapitulacije kao i jos neke vezbice, veliki sam "fan" don Huana i Karlosa Kastanede, i od pomoci su mi i tehnike iz knjiga Zivorada Slavinskog. :)

Pozdrav @MarVel M24 i dobro dosao.
Celestinsko prorocanstvo..meni jako dobra knjiga...takodjer i od Itzhak Bentova pronadji literaturu ako nisi, vjerujem da ces se iznenaditi....heh, naisao sam i ja prije par godina na xeeatwlve i citao...u rozoj je boji, pa neznam dali ces dobit jos kakav odgovor... 8)

Vrh

PostPostano: pet jan 06, 2012 7:45 pm 
Početnik

Gordan je napisao/la:
Pozdrav svima!

Kasnije sam poceo da citam puno toga vezanog za teorije zavere, vanzemaljce, paranormalne stvari, citao mnoge sajtove po net-u, trazio nesto sto bi moglo da me zadovolji u potrazi za istinom( naravno, putem informacija, ne unutrasnjom) i naisao sam na kraju na jedan jako zanimljiv sajt http://www.xeeatwelve.com. Ako je neko cuo za AMITAKH STANFORD i njene clanke na ovom, vec pomenutom sajtu, please neka mi odgovori..

Celestinsko prorocanstvo..meni jako dobra knjiga...takodjer i od Itzhak Bentova pronadji literaturu ako nisi, vjerujem da ces se iznenaditi....heh, naisao sam i ja prije par godina na xeeatwlve i citao...u rozoj je boji, pa neznam dali ces dobit jos kakav odgovor... 8)

:)

Vrh

PostPostano: pet jan 06, 2012 8:22 pm 
Početnik

Gordan je napisao/la:
Pozdrav svima!

Koji sam ja tupan, nisam lepo poslao odgovor :?
Gordane, hvala za literaturu, mada se ne bih slozio s tobom u vezi sajta i boje.
Boja ima posebno znacenje na ovom sajtu ako si pazljivo citao clanke. :shock: :)
Amitakh Stanford pise u svojim clancima o raznim temama, mada je glavna tema spasilacka misija koja ce navodno uskoro uslediti a koja se tice pravih svetlosnih bica koja su zarobljena u ovom svetu tame, bilo u ljudskom, zivotinjskom, biljnom telu ili u mineralima, nebeskim telima, kao i posebna svetlosna bica koja cine vatru, vodu, zemlju, vazduh, pa i bice koje sluzi kao vreme u ovom sektoru kreacije ce biti oslobodjeno.

Amitakh Stanford u clancima pise o dualisticko- (gnostickom ) pogledu na svet, sto nije nista novo, naravno, medjutim njena podela Anunnaki vanzemaljaca na Reptilians-e i Vulturities-e je jako interesantna. Oni su glavni agenti demijurga koji vladaju i iz drugih dimenzija, gde su sinonimni sa letacima iz knjige Karlosa Kastanede ili recimo gnostickim arhonima.
Ono sto sam zapazio citajuci njene clanke i drugu literaturu je da su razlicite gnosticke grupe u proslosti (Bogumili, Katari, Pavlicani, Perati, itd), carobnjacka loza don Huana ili u novije vreme Sajentolozi ili Heaven's Gate kult, zapravo razlicite vanzemaljske grupe koje su bile ili su i dalje zarobljene na Zemlji, posto je ova planeta posebna zatvorenicka planeta ge su odredjene vanzemaljske grupe zatocene lili su se nasukale tokom svojih misija a koje su zatocili Anuannaki.
Gnostici pisu o zmijskom prstenu koji okruzuje planetu, nesto slicno se pominje u Kastanedinim knjigama, nezavisni Sajentolozi govore o bodljikavoj elektromagnetnoj implantnoj zici koja okruzuje Zemlju, sto izgleda predstavlja jedno te isto.
Po Amitakh Stanford pravo oslobodjenje je moguce izgleda samo Bozijom intervencijom, tj. spasilackom misijom gde ce se prava bica svetlosti vratiti u ciste univerzume gde ne postoji zlo kao parazitska inteligencija, koje je zahvatilo ovaj deo kreacije gde smo mi i koje se siri kao kancer i koje ce jednog dana biti iskorenjeno i transmutovano u prvobitnu energiju.

Vrh

PostPostano: sub jan 07, 2012 1:20 am 
Početnik

Pozdrav svim clanovima foruma!

Vrh

PostPostano: sub jan 07, 2012 5:19 pm 
Moderator

Pozdrav onom koji zna! :D

Vrh

PostPostano: sub jan 07, 2012 7:58 pm 
Početnik

Pozdrav svima :hello2:

vidim da imate zanimljivih tema pa sam se odlučila pridružiti....zanima me alternativna medicina..učim i prakticiram reiki.

Vrh

PostPostano: pon jan 09, 2012 7:20 pm 
Početnik

Pozdrav za sve,jako mi se svidja ovaj forum, ima dosta zanimljivih tema za koje ce mi trebati ddosta vremena da sve procitam.Jedino malo sto mi smeta ova crna boja sa belim tackicama,nekako me zamara prilikom citanja.

Citat:
Jack987: možete podesiti temu ( izgled ) foruma u svojem profilu... :glasses7:

Vrh

PostPostano: uto jan 10, 2012 1:11 pm 
Početnik

Dobar dan ...eto da se predstavim pošto sam pročitao da je poželjno ovdje napisati nešto o sebi:)
Imam 32 godine i iz zagreba sam...a sada tko sam i što sam...hm to je moje vječno pitanje koje cu se izgleda pitati dokle sam god prisutan u ovom tijelu;). Nadam se da će mi i članstvo na ovom forumu doprinjeti u toj potrazi:)

Vrh

PostPostano: uto jan 10, 2012 1:23 pm 
Moderator

Pozdrav svim novim članovima!

Vrh

PostPostano: sri jan 11, 2012 10:37 pm 
Početnik

eto da i ja pozzzzz sve... :love5:

Vrh

PostPostano: sri jan 11, 2012 11:14 pm 
Administrator

Pozdrav, Nina, dobrodošla!

:occasion5:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov: pretstava novih clanova
PostPostano: čet jan 12, 2012 2:09 am 
Početnik

Hallo,mogu vam reci da ste zaista dobri imase zaista sta procitati i nauciti.Za sada toliko od mene i pozdrav svima koji su ukljuceni u ovaj forum.

Vrh

PostPostano: čet jan 12, 2012 2:17 am 
Moderator

Hvala na komplimentu i dobrodošla Stojanka!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.