Gordan je napisao/la:
MarVel M24 je napisao/la:
Pozdrav svima!
Pratim ovaj forum vec neko vreme i mogu reci da je zaista odlican.
Poceo sam da se interesujem za duhovne i okultne stvari pre oko 6 godina nakon sto sam procitao knjigu "Celestinsko Prorocanstvo". Na neki nacin mi je promenila zivot.
Kasnije sam poceo da citam puno toga vezanog za teorije zavere, vanzemaljce, paranormalne stvari, citao mnoge sajtove po net-u, trazio nesto sto bi moglo da me zadovolji u potrazi za istinom( naravno, putem informacija, ne unutrasnjom) i naisao sam na kraju na jedan jako zanimljiv sajt
http://www.xeeatwelve.com. Ako je neko cuo za AMITAKH STANFORD i njene clanke na ovom, vec pomenutom sajtu, please neka mi odgovori..
Inace sam poceo da meditiram po malo i upraznjavam reiki pre 2 i po godine i od skora tehniku rekapitulacije kao i jos neke vezbice, veliki sam "fan" don Huana i Karlosa Kastanede, i od pomoci su mi i tehnike iz knjiga Zivorada Slavinskog.
Ako je neko cuo za AMITAKH STANFORD neka se javi, please!
Pozdrav @MarVel M24 i dobro dosao.
Celestinsko prorocanstvo..meni jako dobra knjiga...takodjer i od Itzhak Bentova pronadji literaturu ako nisi, vjerujem da ces se iznenaditi....heh, naisao sam i ja prije par godina na xeeatwlve i citao...u rozoj je boji, pa neznam dali ces dobit jos kakav odgovor...

Koji sam ja tupan, nisam lepo poslao odgovor
Gordane, hvala za literaturu, mada se ne bih slozio s tobom u vezi sajta i boje.
Boja ima posebno znacenje na ovom sajtu ako si pazljivo citao clanke.
Amitakh Stanford pise u svojim clancima o raznim temama, mada je glavna tema spasilacka misija koja ce navodno uskoro uslediti a koja se tice pravih svetlosnih bica koja su zarobljena u ovom svetu tame, bilo u ljudskom, zivotinjskom, biljnom telu ili u mineralima, nebeskim telima, kao i posebna svetlosna bica koja cine vatru, vodu, zemlju, vazduh, pa i bice koje sluzi kao vreme u ovom sektoru kreacije ce biti oslobodjeno.
Amitakh Stanford u clancima pise o dualisticko- (gnostickom ) pogledu na svet, sto nije nista novo, naravno, medjutim njena podela Anunnaki vanzemaljaca na Reptilians-e i Vulturities-e je jako interesantna. Oni su glavni agenti demijurga koji vladaju i iz drugih dimenzija, gde su sinonimni sa letacima iz knjige Karlosa Kastanede ili recimo gnostickim arhonima.
Ono sto sam zapazio citajuci njene clanke i drugu literaturu je da su razlicite gnosticke grupe u proslosti (Bogumili, Katari, Pavlicani, Perati, itd), carobnjacka loza don Huana ili u novije vreme Sajentolozi ili Heaven's Gate kult, zapravo razlicite vanzemaljske grupe koje su bile ili su i dalje zarobljene na Zemlji, posto je ova planeta posebna zatvorenicka planeta ge su odredjene vanzemaljske grupe zatocene lili su se nasukale tokom svojih misija a koje su zatocili Anuannaki.
Gnostici pisu o zmijskom prstenu koji okruzuje planetu, nesto slicno se pominje u Kastanedinim knjigama, nezavisni Sajentolozi govore o bodljikavoj elektromagnetnoj implantnoj zici koja okruzuje Zemlju, sto izgleda predstavlja jedno te isto.
Po Amitakh Stanford pravo oslobodjenje je moguce izgleda samo Bozijom intervencijom, tj. spasilackom misijom gde ce se prava bica svetlosti vratiti u ciste univerzume gde ne postoji zlo kao parazitska inteligencija, koje je zahvatilo ovaj deo kreacije gde smo mi i koje se siri kao kancer i koje ce jednog dana biti iskorenjeno i transmutovano u prvobitnu energiju.