Sada je: čet mar 22, 2018 3:33 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Ono što jesam
PostPostano: pon jan 05, 2015 4:46 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Verujem da me čežnja za odgovorom tera da se ovde ispovedm kako bih možda lakše ili bliže odredio svoj put.

Od vremena kada postajem svestan imam neko unutrašnje saznanje da ovaj svet nije onakav kakvim ga predstavljaju. Uvek je u meni gorela neka iskra koja je govorila da generalni zakoni koji nas obavezuju su samo jedan privid i laž koja je namenjena nekoj podloj svrsi kako bi neutralisala istinsku potrebu za življenjem.

Pošto potičem iz porodice gde je duhovnost čuvana i negovana, tako sam i ja naučen.
Prvi dodiri sa duhovnošću potiču iz ranih godina (circa 7-8) kada sam pred spavanje slušao priče starog zaveta i ponešto o životu Isusa (preciznije njegovog stradanja).
Kao i svako dete, voleo sam bajke, ali je bilo to specifično što su mene privlačile duhovne priče koje su za ideju imale sasvim drugi cilj.
Sećam se da nisam ispuštao iz ruku Karl Seganov "Kosmos", bio sam fasciniran slikama maglina, galkasija, teorijama o planetama i planetarnim sistemima, supernovama, pulsarima, kometama i asteroidima, istinom da postoji život van naše,...
Tu sam u zabavištu zbog moje radoznalosti dobio nadimak Sveta-planeta. Sećam se da sam skoro odlepio zbog toga jer mi je bilo krivo, a sada jako drago.
Nedugo zatim, malo sam odrastao i ušao u ozbiljniju tematiku... Koliko se može to nazvati ozbiljnošću. Pošto je majka stalno kupovala Treće Oko, počeo sam i ja da se interesujem za to štivo. Preskakao sam 80% sadržaja jer sam obožavao samo da čitam o eksperimentalnoj parapsihologiji, telepatiji, zagrobnom životu i dušama...
U ranoj adolescenciji, ulazim u jedan bend i brend, black metal. Počinjem da se zanimam okultizmom i paganizom. Ulazim u meni nepoznat svet i otkrivam sklonosti ka nematerijalnom i neobjašnjivom. Forsiram fazu da sve što je nevidljivo je zlo. Stičem taj utisak i bivam vezan bojaznošću prema okultu kao i nekoj neizmernoj čežnji da znam sve o tome i da shvatim.
Upadam u razdoblje depresije i anskioznosti, postajem ogorčen životom i ako nisam znao gde sam šupalj. Krivim Boga za moj nesrećan život.
Nedugo, svedočim spletu okolnosti koje iz korena menjaju moj život i samo ophođenje prema njemu.
Sestra počinje da praktikuje rituale i u dogovoru sa entitetom dobija za uzvrat njene najveće želje koje je trampila ljubavlju, smirenošću i energijom. Prošlo je 12 godina kako ona živi ovaj život kao šuplja čaura, bez razuma, zaglavljena u maštarijama i porivom za novcem. Njeno obitavanje gubi svaki smisao, postaje vođena drugim energetskim telom.

Počinjem da živi u kući kod babe (gde je sestra živela) i tu svedočim raznim dešavanjima. Postajem svestan prisutnosti nekog entiteta, gde on počinje da pravi sranje. Pošto sam za te rituale (što je sestra radila) saznao nedavno, došao sam do zaključka da je nekog pustila "unutra". Da ne dužim priču, svima je poznato. Senke, čudni snovi, neuravnoteženost, nesloga, koraci, lupanje vratima, elektromagnetni poremećaji. I to samo u toj sobi gde je ona radila veći deo tih stvari. A fala bogu, ja sam u toj sobi i spavao. Moja težnja ka saznanju za onostrano me je koštala toga, napokon sam bio uveren da postoji nešto i to nešto mi se nije sviđalo.

Očaran i očajan, vraćam se kući gde zajedno sa majkom ponovo spoznajem Boga u drugoj formi. Čitam malo Koelja, Tajnu, Razgovor sa Bogom, Sveto Pismo... Bavim se teškim OPS-om, vođen slepošću pogrešne duhovnosti postajem bezobrazan i ja od Kreatora potražujem sve nedostatke u mom životu - devojku, novac, posao, bolju kuću... Ne dobijam mogućnost da upoznam bilokakvu žensku osobu, upadam u dugove, radim neplaćeno, isključuju mi internet i struju... Dobio sam sve što sam tražio. Ogorčen, ne padam, počinjem da verujem da je to nužna patnja kako bih lakše spoznao Boga. Počinjem da verujem da to mora da mi se dešava.

Iznenada, posle sto godina dolazi ta neka žena (majčina prijateljica) koja je bila onako, prvržena Bogu i duhovnosti i počinje da propagira neku univerzalnu veru gde ja malo skeptik ulazim u celu tu priču. Počinje da mi se sviđa, priča o onoj Tajni, onom Koelju, sve to nekako sumira, zgužva i napravi jednu jako lepu priču koju je nemoguće primeniti u praksi na ovoj Zemlji. Sve je šareno, ljubav jeeej, svetlost oooo, razum opaaa, svesnost jee... Ali je sve to da izvineš kurac. Afirmacije, sećam se da me je "lupala po ušima" sa tim afirmacijama. Ponavljaj, ponavljaj, ponavljaj. PA PONAVLJAM. Stavljaj u kutiju sve želje, podeli šta ti želiš da uradiš a šta univerzum da uradi za tebe. Debilana do bola.

Dobijam posao u Novom Sadu i počinjem da živim sam sa svojih 19 godina. Prvi mah kreće teško, borba za opstanak, mala plata, kirija, hrana, potrebštine. Padam, bivam zlostavljan od strane šefa, upadam u sranja, kradem, počinjem da pijem i da gubim dodir sa realnošću i na kraju otkaz. Ali za svaki peh, uvek je bilo afirmacije ili psalmi ili hvalospevi. Jer verovao sam da je volja njegova kako su me trovali. Volja jeste bila njegova, al čija?

Vraćam se nazad u rodno mesto i momentalno se oslobađam svega. Bukvalno. Zapalio sam jebenu kutiju, po drugi put odjebao Boga i nastavio dalje. Gandža, ispijanje, rad na građevini, prividna socijalizacija, druženje iz interesa, rizično ponašanje, neuravnoteženost, haos i brlog.

Srećem onu ženu što mi je onda nasrala svašta. Taman me je zaustavila pre nego što treba da krenem kod ortaka da uzmem neku vutru. Hvata me za ruku i nekim drugim glasom mi reče: "Počeće da ti se dešavaju stvari koje nećeš razumeti, nemoj se ni truditi da ih razumeš, samo slušaj. Svedočićeš divnim promenama i istina će doći na svoje." Kako je to završila, tako me je oblio hladan znoj, um prazan, stanje svesti - nema je. Ne znam šta da mislim. Pa kad sam došao sebi, razmišljam da li je bila naduvana ili šta? Il je odlepila od silnog Boga?

Tu je ta prekretnica bila krucijalna. Spoznajem istinu na neočekivan način, počinju mi nesvesne astralne projekcije, počinjem da se sećam projekcija iz detinjstva, bizarnih susreta, suštinske sreće i odbojnost prema celom svetu, okruženju. Počinjem da vibriram na drugoj frekvenciji. I onda to jedno veče imam prvo kanalisanje. Ne tražeći, neočekivano snažno i jako. Zakucava me neki umor za krevet, gde počinjem da imam neku vrstu vrtoglavice, tačnije spiralno kretanje energije u predelu čela, kroz grlo i koncentracija u stomaku. Talas kreće iz stoamak prema nogama i onda odatle prema glavi, i nastavlja da teče. Telo je u grču i oči mi treptere, zujanje u ušima i onda glas: "Ti si svestan postojanja i snage Kreacije, on je jeste i ti to znaš, ti jesi, sve što si ikada čuo sve što si ikada video jeste. Toliko dokaza, sve što ti je palo na pamet jeste istina" (preformulisano je jer se poruke ovakve vrste jako teško pretvaraju u reči zbog brzine transmisije i trajanja (15 - 25 sekundi)) Pored toga tog nekog glasa imao sam mentalne slike svetlosti, anđela, nasumičnih ljudi, prostranstava, prirode i galaksija. Dva dana nisam mogao doći sebi. Nisam znao šta da radim.

nastaviće se...


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: pon mar 16, 2015 1:04 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri aug 20, 2008 11:51 am
Postovi: 37
Lokacija: HIGHLAND
nije loše , čak je zanimljivio, pa nastavi ...možda se netko i nađe u toj priči :twisted: :twisted:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: uto apr 28, 2015 8:32 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Često sam razmišljao o tome da napišem neku knjigu koja bi uokvirila moj put samospoznaje, ali onda shvatam da bi knjigom samo zagrebao površine sveukupnog iskustva i da bi ona bila nasilna granica svega onog što kušam i živim svakodnevno.

Čitajući ovaj prvi post shvatam koliko sam prevazišao flešbekove i analize te neke moje prošlosti, čak i to moje izražavanje i stil pisanja je očajan bio u tom trenutku.

Zaobišao bih sve ono što mi se desilo već bih se u ovom ličnom ispovedanju dohvatio nekih mojih shvatanja, prihvatanja i učenja.

Ono što sam mogao da sumiram jeste simbioza raznih religija, filozofija, knjiga, foruma itd što čine moj sadašnji put. Zahvalan sam svima, ponajviše galaksija.com gde sam zagazio onako duboko u ceo koncept. Iako sam znao već dobar komad svega, ovde sam dobio priliku da saznam tuđa iskustva ipreko razne literature proširim percepciju.

Lepo je živeti ovaj život, ne znam za druge al mene teši ova "teška" situacija, nemaština i svakodnevna borba. S razlogom živim u Srbiji i vodim ovaj skromni život, gde usled nedostatka fizičkih zadovoljstava dobijam ona duhovna. Jednom sam rekao, što mi zvuči logično, da, ukoliko sebi dozvoliš materijalno siromaštvo, očekuje te duhovno bogatstvo. Što i jeste u principu. Iz gore navedenih razloga nikada nisam dobio priliku da "uživam" to fizičko i materijalno, al je, nadam se, od mene to napravilo poštena čoveka i mudrog. Iskustvo i ta neka borba (nije ni borba) grade u čoveku njegovu suštini, peglajući neravnine i poremećenost u celokupnosti.

Život nije lak, al je lep. Težak je sa razlogom, daje ti mogućnostda iskusiš u avim oblicima. I ono, po meni bitno, jeste da ne osuđujemo, da ne padamo pod nameštaljke velike većine koja pati u kandžama prokletstva i robovanja materijalnosti (iskrvljenoj)

Još neke bitne stavke mom obitavanju jeste poštovanje života. Krivo mi je što nemam jak karakter da batalim meso i mlečne proizvode, verujem da se stvari dešavaju s razlogom, almi to ne može biti doveka izgovor. Znam da sam ovdepročitao da ako želimo promene, moram krenuti da menjamo sebe. logično...

(nastaviće se)


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: sub maj 30, 2015 2:26 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Često kada sanjam, fragmenti snova se dese tokom sledećeg dana. Vodim evidenciju u vidu dnevnika, gde piše dnevne aktivnosti, vreme i lunarni ciklus, kako bih lakše odredio materijal koji kreiram na astralu. Ispostavilo se da u retkim slučajevima dnevna aktivnost služi kao podloga za obrazac jednog astrala. Ono što sam primetio jeste da potisnuta sećanja, emotivni krahovi i potrebe u stvari se realizuju na astralu, nasumično, bez ikakvog reda i smisla (u mom slučaju) Drugo, postoji obrazac kada prisustvujem već stvorenom obrascu i otprilike sam primoran u snu. Treće, kada se osvestim u snu, teško menjam koncepte, ali sam recimo svestan paradoksalnosti.

Na astralu predviđam banalne stvari, poput vrste posla koji ću obavljati, broj ljudi u nekoj prostoriji, šta ću da jedem, sa čim ću doći u susret, nekada bude i spoznaja u vidu poruke... Stvari koje vidim, nisu istaknite da ja znam tačno kada kako i gde će se desiti, već više kao slikovita, odigrana vizija u izmenjenom stanju sa totalno drugim akterima i mestima dešavanja. Napomena, stvari koje vidim i sa kojima dolazim u susret NISU delovi svako dnevnice, niti cikličnog ponavljanja. Nemam redovan posao, obično se budim bez alarma, svaki dan se viđam sa drugim ljudima, krećem se svugde.. Uglavnom sam zaobišao monotoniju, tako da ono što se desi u snu, postanem svestan sutradan tokom događaja koji jeokidač,tačnije prisetim se vizije iz sna.

Još par detalja nevezano za prediktivne snove, jesu utvare, entiteti i astralne ljušture. Ima svega tamo, često sam sanjao preminule, deda mi se često javlja zbog nekih nerešenih stvari - stvar već lične prirode. Jednom me je neki dečko "pronašao" verovatno je obitavao na astralu nakon smrti (40 dana ili tako nešto) i stvarno je bilo creepy, jer se pojavljuje niotkuda u mojoj projekciji prisustvuje jednom razgovoru, i počne da me, bukvalno smara, kako je on mrtav. Moj zaključak je, da verovatno nije bio spreman da prihvati smrt. Mada opet, može biti svašta. Sretao sam sukube, lepo ali otrovno, najlepši ertski snovi posle kojeg se budiš prazan.Pre nisam znao šta je sukub, pa pročitah ovde nečije iskustvo, i dođem ti ja u dodir sa jednom takvom, sačekala me u klonji, polu gola, hoće svašta da joj radim i ona meni, i ja kao, ne, ne smem, krenem nazad, tup, astral ko astral, otvoriš vrata od svoje sobe uđeš u Carnex (parabola) / ja u nekoj prostoriji ko zna gde kad evo je opet, rekoh sad, buđenje.

Zbog života koji živim, često idem na niži astral, vuku me nerešene stvari, emotivni bolovi koje sam sahranio u sebe, neke gluposti iz prošlosti koje ne mogu da smislim... Sve ima svoje zašto, snovi su jedna lepa slikovita knjiga vaših delovanja iz prošlosti, kao i crte budućnosti. Ako bih rekao da ovonisam tražio, slagao bih. Slobodno mogu reći da rad na sebi donosi izvanredne rezultate koji se ogledaju kroz sve, snovi su jedan segment života koji zanemarujemo, a ima mnogo toga da nam kaže.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: sri jun 03, 2015 11:30 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri aug 18, 2010 2:07 pm
Postovi: 778
Jel si usao u vode svesnog sanjanja dragi Svetislave?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: ned jun 07, 2015 10:57 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
snoopy je napisao/la:
Jel si usao u vode svesnog sanjanja dragi Svetislave?


S obzirom da sam aktivno počeo da idem mojim putem nakon iskustva sa astralnom projekcijom, mogu reći da je prvo pto sam želeo da uradim, jeste da se projektujem. Radio sam bilion tehnika, od konopca, do pranayame za samohipnozu i ostalo.
Ono što me je sprečilo da nastavim da pokušavam jeste da kada bih trebao da "skliznem"" osetim neko prisustvo oko mene, ali je stvarno zastrašujuće, jer niotkuda dolaziosećaj da me neko kontinuirano gleda, osetim hladnoću i nelagodnost.
E sad, svesno sanjanje, ako misliš na lucidne snove, dešavalo mi se, "probudi" me paradoks u snu, recimo guram ruku u džep i vadim novac, i kao da mi klikne nešto u svesti, tipa, nemaš pare otkud ti ovo, verovatno sanjaš, i tu postanem svestan toliko da čitav san počinje da bledi dok se ne probudim. I to je baš kratkotrajno. Dok ove, "nesvesne projkecije" su mi nekako lepše, s vremena na vreme se javi ta činjenica da sanjam, ali to sebi ne ponavljam nego, ajd sad, teraj.

Voleo bih kada bih stvarno jednom uspeo, onako bez problema da se projektujem, ali verovatno ima svoje zašto neće. :)


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: pon jun 08, 2015 11:45 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri aug 18, 2010 2:07 pm
Postovi: 778
Uvek volim da konstatujem kako je upraznjavanje sanjanja ustvari upotreba najmocnije droge na nasoj planeti, DMT-a, besplatno i zdravo.

Jel si cuo za Tajnu?

Obrati paznju, ovo je jedan od prirodnih zakona koji ovaj svet odrzavaju organizovanim.
Knjigu je pisala Rhonda Byrne.
Mnogi je podcenjuju zamerajuci joj kako je komercijala i kako samo o parama pricaju, ali takvi potpuno mase poentu.

Verujem da sam ti pruzio uvid u moc koja bi tvoju poslednju recenicu mogla da promeni :thumbup:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: čet jun 18, 2015 9:08 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Nisam imao prilike da konzumiram halucinogene, pogotovo ne DMT, tako da ne mogu da uporedim.

Čitao sam Tajnu, kao i film što sam pogledao. To je bila među prvim knjigama koje su me pokrenule.
Sad sam se malo upustio u literaturu druge vrste. S obzirom da sam uvek imao neku bojaznost prema okultizmu, uzeo sam sadda gaprevaziđem, tačnije da saznam šta se tu u stvari radi.

Gledam da čitam ono što me interesuje i nešto iz čega mogu dosta da naučim. Generalno, Tajna mi i nije ostavila neki utisak, ali sam recimo saznao za moć afirmacije (molitve).


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: čet jun 18, 2015 11:30 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri aug 18, 2010 2:07 pm
Postovi: 778
Svetislav je napisao/la:
Nisam imao prilike da konzumiram halucinogene, pogotovo ne DMT, tako da ne mogu da uporedim.

Čitao sam Tajnu, kao i film što sam pogledao. To je bila među prvim knjigama koje su me pokrenule.
Sad sam se malo upustio u literaturu druge vrste. S obzirom da sam uvek imao neku bojaznost prema okultizmu, uzeo sam sadda gaprevaziđem, tačnije da saznam šta se tu u stvari radi.

Gledam da čitam ono što me interesuje i nešto iz čega mogu dosta da naučim. Generalno, Tajna mi i nije ostavila neki utisak, ali sam recimo saznao za moć afirmacije (molitve).


A jel tajna okultizam?
Ovo za dmt, je ustvari metafora, ali realna metafora zato sto su naucnici otkrili da se ta droga nalazi u telu svih sisara a neki je povezuju sa mogucnoscu snova, naime, da prisustvo ove hemikalije stvara vizije. Veruje se da je u pinelanoj zlezdi


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: sub jun 20, 2015 11:23 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
S obzirom na definiciju okultizma da je skriveno znanje koje nije dostupno većini, moglo bi se uzeti u jednu ruku da pripada toj strani.
Međutim, po meni, ceo koncep okultizma gubi svoj smisao u današnjici zbog dostupnosti informacija.
Ne mogu se setiti tačno šta je W.E.Butler rekao o samom okultizmu (što je u principu sinonim ezoterije) ali bi takav jedan pravac obuhvatao praktikovanje u potpunosti, od mantre, meditacije, rituala, hermetizam i oruđa za /da se slobodno izrazim/ fizički pristup duhovnosti.
Ono što sam uspeo da sumiram po nedovoljno pročitanim knjigama, jeste da okultizam predstavlja prečice ka duhovnoj spoznaji u samom njenom ekstremu. (, magija, talismani, simboli, klatna, kristali, kugle...) Neretko i nezahvalno je predstavljen kao jedan loš primer duhovne spoznaje jer je često bio neshvaćen i samim tim prohibitovan od strane aktuelnih masovnih religija.

Znam ponešto o stimulansima i drogama, i da u principu, sami sebe "drogiramo" lučenjem pojedinih komponenti koje se nalaze u žlezdama. (Seratonin, dopamin, taj dmt, adrenalin...)

Da li si čuo za salviu divinorum? Navodno isto droga koja služi za povezivanje na više delove svesti. 80% "urađenih" imaju isti "trip". Vide obrise energetskih tela, nalaze se u procepu dimenzija i prečesto stupaju ukomunikaciju sa entitetima. Droga, sama po sebi može biti dobra i loša za te egzibicije, jer je to naprasno prodiranje u suptilan svet za koje svest nije spremna. Šamani to s oprezom koriste. :D


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: ned jun 21, 2015 2:11 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri aug 18, 2010 2:07 pm
Postovi: 778
Svetislav je napisao/la:
S obzirom na definiciju okultizma da je skriveno znanje koje nije dostupno većini, moglo bi se uzeti u jednu ruku da pripada toj strani.
Međutim, po meni, ceo koncep okultizma gubi svoj smisao u današnjici zbog dostupnosti informacija.
Ne mogu se setiti tačno šta je W.E.Butler rekao o samom okultizmu (što je u principu sinonim ezoterije) ali bi takav jedan pravac obuhvatao praktikovanje u potpunosti, od mantre, meditacije, rituala, hermetizam i oruđa za /da se slobodno izrazim/ fizički pristup duhovnosti.
Ono što sam uspeo da sumiram po nedovoljno pročitanim knjigama, jeste da okultizam predstavlja prečice ka duhovnoj spoznaji u samom njenom ekstremu. (, magija, talismani, simboli, klatna, kristali, kugle...) Neretko i nezahvalno je predstavljen kao jedan loš primer duhovne spoznaje jer je često bio neshvaćen i samim tim prohibitovan od strane aktuelnih masovnih religija.

Znam ponešto o stimulansima i drogama, i da u principu, sami sebe "drogiramo" lučenjem pojedinih komponenti koje se nalaze u žlezdama. (Seratonin, dopamin, taj dmt, adrenalin...)

Da li si čuo za salviu divinorum? Navodno isto droga koja služi za povezivanje na više delove svesti. 80% "urađenih" imaju isti "trip". Vide obrise energetskih tela, nalaze se u procepu dimenzija i prečesto stupaju ukomunikaciju sa entitetima. Droga, sama po sebi može biti dobra i loša za te egzibicije, jer je to naprasno prodiranje u suptilan svet za koje svest nije spremna. Šamani to s oprezom koriste. :D


Drago mi je da si pomenuo temu ovih mocnih biljaka.
Da. Cuo sam za Salviu i licno je nisam probao ali moji drugari iz hooda su je probali i to su urnebesne price sta su doziveli.
Jedan je mislio da je drvo iz Dote :)
Deluje toliko brzo da dok je ispusteni dim jos ispred face usao si u novi svet, tako su mi rekli.
Sto kazes za entitete, citao sam davno jos na nekom forumu coveka koga su pri svakom tripu odvodila 2 gola coveka negde a on sto je cesce uzimao to mu je manja doza trebala.
Na kraju su ga ta 2 coveka odvela kod neke ''kraljice'', vrhovnog bica koje je ustvari duh Salvie koje mu dalo zadatak da siri svest o upotrebi ove biljke.

A za upotrebu biljaka stvarno treba biti oprezan i pun postovanja poput samana jer onda jedna biljka moze postati zastitnik( kao sto Don Huan kaze) i moze nas nauciti kako da zivimo.
Nije potreban niti je jedini pejotl za to vec skoro bilo sta drugo.
Kanabis je isto vrlo mocna biljka koja je srodnija Balkanskom podnedblju bas kao sto je Pejotl u Meksiku i ona me je nakon sto sam promenio stav prema njoj naucila mnogim stvarima koji su mi popravili zivot.
Problem je sto ljudi koje ja znam koriste kanabis da bi jednostvano izmenili percepciju, kao alkohol.
Ja je koristim vise kao savetnika.
To sto se oseti i shvati u tom stanju ostaje kao trajno stanje nakon efekata.

Ali kao sto kockica cokolade prija i pojacava osecaj srece, a 10 pojedenih cokolada stvara dijabetes tako je i za ovo.
Ako je zloupotrebljavamo ili preterujemo, pokvarice se veza sa energetskim telom i postacemo sve tvrdji za osecanja suptilnih energija i prirodnih pomeranja skupne tacke u sanjanju.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: pon jun 22, 2015 12:36 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
snoopy je napisao/la:

Drago mi je da si pomenuo temu ovih mocnih biljaka.
Da. Cuo sam za Salviu i licno je nisam probao ali moji drugari iz hooda su je probali i to su urnebesne price sta su doziveli.
Jedan je mislio da je drvo iz Dote :)
Deluje toliko brzo da dok je ispusteni dim jos ispred face usao si u novi svet, tako su mi rekli.
Sto kazes za entitete, citao sam davno jos na nekom forumu coveka koga su pri svakom tripu odvodila 2 gola coveka negde a on sto je cesce uzimao to mu je manja doza trebala.
Na kraju su ga ta 2 coveka odvela kod neke ''kraljice'', vrhovnog bica koje je ustvari duh Salvie koje mu dalo zadatak da siri svest o upotrebi ove biljke.

A za upotrebu biljaka stvarno treba biti oprezan i pun postovanja poput samana jer onda jedna biljka moze postati zastitnik( kao sto Don Huan kaze) i moze nas nauciti kako da zivimo.
Nije potreban niti je jedini pejotl za to vec skoro bilo sta drugo.
Kanabis je isto vrlo mocna biljka koja je srodnija Balkanskom podnedblju bas kao sto je Pejotl u Meksiku i ona me je nakon sto sam promenio stav prema njoj naucila mnogim stvarima koji su mi popravili zivot.
Problem je sto ljudi koje ja znam koriste kanabis da bi jednostvano izmenili percepciju, kao alkohol.
Ja je koristim vise kao savetnika.
To sto se oseti i shvati u tom stanju ostaje kao trajno stanje nakon efekata.

Ali kao sto kockica cokolade prija i pojacava osecaj srece, a 10 pojedenih cokolada stvara dijabetes tako je i za ovo.
Ako je zloupotrebljavamo ili preterujemo, pokvarice se veza sa energetskim telom i postacemo sve tvrdji za osecanja suptilnih energija i prirodnih pomeranja skupne tacke u sanjanju.


Mislim da sam negde naišao ovde u Srbiji, tip je prodavao online i strejnove i svašta, od Salvie.
Božanska žalfija, stvarno ima interesantnih događaja, jer po definiciji, toliko je jako da fizičko telo bukvalno ne radi, ali zato percepcija svesti van poimanja.

Što se tiče kanabisa, da, ko klinac sam duvao, a sada je druga svrha svega toga. Pušim kada stvarno to želim, volim da to fizičko stimulacijom zataji kako bih sa mentalnim i duhovnim išao gore.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: sri okt 14, 2015 1:46 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Imao sam priliku da se honorarno zaposlim u udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama. Radim na jednom projektu kao kreativni učitelj/radioničar. Od jula ove godine aktivno posećujem njihove prostorije i radim sa tim osobama svašta, od individualnih tretmana, što fizioterapeutskih tako i jednostavne nege bolesnika, osamostavljivanje i kreativni razvoj.

Ono što mi je vreme i znanje dozvolilo jeste da sagledam kompletan opis pojedinih mentalnih nedostataka, uticaj retardacije na sazrevanje svesti, logičko-aritmetičko sazrevanje, memorija i emocija. Na osnovu svih segmenata koje sam uzimao u obzir zaključio sam da ljudsko telo (fizičko telo) nije jedino. U praktičnom primeru sam se uverio u višeslojevno biće koje obitava u čauri materijalnog tela.

Akcentovao bih posebne bolesti koje još studiram, a to bi bili slučajevi potpune oduzetosti mentalnog i fizičkog sklopa, gde bolesnik na osnovu mogućnosti svog tela percepira realnost onako kako je njemu najprirodnije. Neartikulisani pokreti i zvuci su samo njemu svojstvena percepcija ili ispoljavanje kontrareakcije na realnost.

Saznao sam da pojedini korisnici našeg boravka imaju nedefinisane aktove, poput delimičnog ili potpunog gubljenja u prostoru i promena na emotivnom nivou, neartikulisani govor i zvuci koji se mogu prepisati bolesti? (Momak je prisutan, aktivan i razgovara, u jednom momentu ustaje i prilazi zidu koji je prazan, kretajući se nervozno, s noge na nogu (ljuljajući se) steže šake i ispušta nedefinisane zvuke, potom se vraća još malo se ljulja na stolici i "vraća se" - ovo posmatranje me je navelo na to da možda jednim delom on ne kontroliše napuštanje njegovog astralnog ili eteričnog tela, mental gubi svojstvo, percepcija je van dimenzije i on fizički ponire unutar dimenzije, kretajući se nesvesno na fizičkoj ravni i ako je on u stvari na nekoj drugoj)

Mentalno i emocionalno telo su blisko povezani, jedno bez drugog mogu da rade, ali će raditi nedefinisano i drugačije za razliku od nas koji smo zdravi.
Moramo uzeti u obzir da mental sadrži nekoliko segmenata koji obrazuju potpuno telo, a to bi, po meni bilo sledeće: um, svesni deo mentala, inteligencija, razum i logika. Možda bi razum i svesni deo mentala stavili u isti koš, ali kroz sledeće primere ću sve objasniti. Razum ide usko sa logikom, pojedini nemaju osećaj razuma da treba čaša da se ostavlja u sudoperi, ali razum je prisutan kada u slučaju nevolje ili sukoba oni ne napadaju druge, nisu agresivni. "Razumem šta je prirodno, ne razumem šta moram jer je drugi neko zapovedio" dečiji mental ili korenski mental ponašanja čoveka koji ne poznaje strah, sukob i paniku.

Nastaviće se... Imam još da vam prepišem lična zapažanja, još istraživanja o mentalu i emociji kod ovih ljudi, uzrocima zbog kojih se deca sa mentalnom retardacijom rađaju.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Ono što jesam
PostPostano: sub okt 17, 2015 2:05 am 
Offline
Početnik

Pridružen/a: sub okt 17, 2015 1:36 am
Postovi: 1
Jesi li upoznat u učenje Gurđijeva?


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz