Sada je: uto apr 24, 2018 7:53 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00
Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon nov 17, 2014 4:30 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Kada govorimo o kanalisanju i komunikaciji sa kosmičkom braćom, nekako sam skeptik i nisam siguran o verodostojnosti materijala s kojim raspolažemo.

Koliko pratim ovaj forum, svestan sam da postoje dezinformacije u svim tim prenosima, da postoje i kontakti upućeni od strane OPD, verujem da ima i tih "medijuma" koji namerno plasiraju s***a o new age-u. Kroz materiju koja je nekom krucijalna oni će uvek ubaciti nešto da ga sputa ili da ga zaključa na jednom stepenu i tu ostavi.

Sve mi je to prihvatljivo i razumno, nego mi je specijalno interesantno, što se samo ti stranci (Amerikanci i Englezi) javljaju kao kanali. Mislim, šta? Recite mi da u zadnjih 30godina 50, 100 niko s Blakana nije uspostavio kontakt i to zabeležio? Niko nije pokušao?
Vanzemaljci pričaju samo engleski end nating bat engleski?

Neću uzeti zdravo za gotovo svaki prenos sa Kasiopeje ili Plejade ili Ra Materijal da mi postane biblija kad saznam da se kanalisao i moj komšija Đoka ili Pera, ali bih voleo da čujem i te druge malo. Nemoguće da na ovoj planeti (kakva god da je) nema više nikog sem Laure, Suzane, Quinseya, Kris-Wona i ostalih koji praktikuju komunikaciju sa braćom.

Ima li neko na forumu ko ima iskustva u tome (kanalisanju)? Da li je neko probao da uspostavi neki kontakt? Da li ste za varijantu ritualnog čina ili da kažem samoinicijativnog (iznutra, čekajući odgovor na intezivan tok misli koje su upućene specifičnom entitetu)? Da li neko to ne pokušava iz straha?

Pre neku noć smo pokušali nas troje da dozovemo arhangela Mihajla. Bez rituala, bez gedžeta vidžeta i ostalih skalamerija. Meditativno stanje, bez muzike i tišina. Jedan je trebao da bude "instrument" a jedan ispitivač, a treći da beleži. Međutim ništa. Kod nas dvoje je energija nekako postla intezivna u jednom momentu, i to je kratko trajalo. To je svo iskustvo.

Svestan sam da za neke radnje je potrebno "vreme", verovatno igra ulogu i čistota duha(prijemnika) kao i neka dozvola, recimo, za uspostavljanje kontakta.

EDIT:Izvinjavam se ako postoji već ova tema. Nisam uspeo da nađem nigde. Ukoliko sam otvorio temu na pogrešnu sekciju, zamolio bih da se ista prebaci. :)


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon nov 17, 2014 8:00 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri okt 14, 2009 2:53 pm
Postovi: 460
Pogodio si u sridu.

Najbolje stvari nam ser(viraj)u ameri i angloameri.
Rijetko ili nikada nitko o tome ne razmišlja......

_________________
Long live and prosper!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon nov 17, 2014 11:30 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: sub jan 24, 2004 11:24 am
Postovi: 3879
Moguće je i da izvor (dez)informacije (ili nove paradigme) izabire medijuma koji će ju najefikasnije plasirati u ovoj realnosti!? Tako bi taj medijum u većini slučajeva istovremeno bio i osnivač novog „kontejnera“, pa mora biti u stanju da propagira njegov sadržaj (dogmu/ideologiju) na takav način da u njega namami što više „ribe“ (vjernika, članova ili žrtava). Tako, sa stanovišta kontrolnog sistema, tu neki Žika, Đoko ili Pero sa Balkana, ne mogu odigrati neku veću ulogu ili napraviti neki veći posao u smislu vrbovanja jednog većeg broja ljudi. Izvori malo žešćih mentalnih programa će naravno preferirati i njihovu distribuciju preko najzastupljenijih jezika, kao što je npr. engleski. Odatle, nikakav slučaj što nam sa anglo-američkog područja stiže većina toga.

Ukoliko bi postojao neki dobronamijeran ili human entitet više svijesti koji bi stvarno želio da nam pomogne, taj ne bi manipulisao nikoga od nas koristeći ga kao svoje vozilo ili „proxy server“. S njegovog stanovišta, posmatranje ove naše realnosti bi bilo slično kao kad bi mi izvana gledali kako se ponašaju ludaci u dvorištu neke ludnice. Žao ti ih je a ne možeš im pomoći. Naravno, znaš da svi ti ludaci koje vidiš nisu svjesni da su ludi i da svoj pogled na realnost i svoje ponašanje smatraju normalnim, isto kao i dešavanja koja percipiraju oko sebe. Ukoliko bi tu izabrao nekog za koga smatraš da ima potencijal za izlječenje i oslobađanje iz ludnice, te ga uspjeo izlječiti, taj bi se brzo našao pod udarom drugih ludaka ili uprave ludnice, te bi kao takav bio neutralisan. Osim u slučaju da se ovaj osvijestio toliko da razumije gdje je, s kim ima posla itd, te tako i optimizira svoje ponašanje u skladu s datim okolnostima.

S tim u vezi, moramo imati na umu i mogućnost da ovo što nama ovdje, uglavnom uprava ludnice, plasira kao religije, dogme, ideologije, duhovna učenja, mudrolije... itd, služi da nas što duže drži tu gdje jesmo jer s obzirom da mi svoja vjerovanja podrazumijevamo znanjem, istovremeno imamo i utisak da zamjenom jednih VJEROVANJA, drugim VJEROVANJIMA – napredujemo?!

..


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: uto nov 18, 2014 9:35 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri okt 05, 2005 9:01 pm
Postovi: 961
Ima logike u tome što govorite, o anglosaksonskim kanalima, međutim, možda tu ima još nečeg.
Ja sam sigurna, stoposto, izvlasitog iskustva, da i kod nas ima kanaliziranja poruka ali se ne objavljuju. Iz raznih razloga.

_________________
Bitno je očima nevidljivo


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: uto nov 18, 2014 9:44 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Pokušavao sam nekako da sažvaćem drugi pasus, ali mu ne pronalazim mesto kao adekvatnom odgovoru na moja pitanja. Ali shvatam šta si rekao.
Fino si me ostavio da razmišljam malo duže šta bi moglo biti zamena verovanja drugom verovanju, pa tim aktom opravdati želju za napredovanjem.

Mislim da bih se ophodio nekom konstatacijom što mi je pala na pamet malopre. Od jednog ka jednom. Bez obzira ko-šta plasirao, bilo onog ili ovog polariteta, ono što individua "oseti" u sebi i prepozna kao unutrašnji glas/intuiciju/druga spostva/ne znam, time treba da se ophodi, to da traži i to neka mu bude odluka.
Zvuči nerazumno. Ono što ti misliš da je najbolje za tebe, onda je to stvarno najbolje za tebe. Prohibicije su iluzija, slobodna volja je stvarna.

Pokušao bih da se vratim na temu, u želji da razbijem monotoniju anglo američkih standarda. Zašto mi ne bi bili adekvatni prijemnici bilo kakve komunikacije vanzemaljskog?
Oprosti mi galaksija, ali mi je malo nepojmljivo sve to.
Mislim da postoji mogućnost da svi komuniciramo ako želimo. Ne želim da odustanem zato što moje predispozicije ne ispunjavaju ?uslove?
U mojim daljim sesijama pokušavaću da se obraćam glasno i misleno na više jezika.


*Inače, pre nego što sam se osvestio, imao sam nešto što sam mislio da je napad. Dešavalo se noću pred spavanje, telo bi se ukočilo, prožimala bi me neka prijatna jeza i vibriranje energije. Misli bi automatski bile "ograničene", u smislu da ne mogu da razmišljam ni o čemu drugom nego samo o nekim nametnutim mislima ili bih čuo glas koji nije bio moj.

Imao sam takvih 5-7 slučajeva u poslednje dve godine. Prvo sam se plašio, posle sam nekako pokušao da kontrolišem. Da li je to neka intezivna razmena energije sa pozitivnim entitetom ili pokušaj komunikacije - ne znam. Nije trans, stanje je blagonosno, prijatno i ispunjava telo neopisivim osećajem. Uglavnom, naučio sam to da "kontrolišem" tako što sam produživao efekat (nisam uspeo duže od 45sec do minut). U zadnje vreme su počele mentalne slike da mi flešuju u glavi. Piramide, žute crvene plave zelene strune se prepliću, jarka bela svetlost, iskre, nepoznati predeli, neba i obrisi entiteta. U nedostatku znanja mislio sam da mi se Bog obraća ili neki anđeo. Glas bi zvonio jako i snažno, reči su se gradile same od sebe, i uglavnom su bile neke laičke afirmacije tipa Ti znaš za Kreaciju, ti se deo nje, sve je normalno, to tako treba da bude, svestani si postojanja, Kreator je Jedan, sve što bi mi u tom momentu palo na pamet da me je interesovalo po pitanju ezoterije bilo bi kao pozitivan odgovor koji sam znao negde u dubini sebe. Izvinjavam se ako je nejasno, jer ni ja do sada nisam mogao da opišem sebi ovo na primeren način.

Neku noć mi se to desilo opet, ali ovaj put 10ak minuta pre nego što će "to" početi, sam osetio i znao da će biti uskoro. Legao sam na krevet i prepustio se. Bilo je predivno, ovaj put sam video samo milijardu iskri koje su treperile ispred mojih očiju i osetio sam te talase unutar duha koji se prožimao i vibrirao celim mojim telom. Pokušao sam da progovorim, da pitam, ali nisam imao glasa, energija je samo dolazila, tačnije TEKLA kroz mene. I kao da je neko izvukao utikač iz struje, tako je stalo.

Moj plan je da se sledeći put spremim na neki način, da probam da u tom osećaju uspostavim kontakt. Deluje egzibicionistički, ali moram probati.
Napominjem, da se nakon te sesije, da kažem, pojave i ovi što khm, kradu energiju, ali ne prođe ni brate mili sekunda. Strah i paranoja. Pre su me jeli i praznili moju energiju. Nakon što sam počeo da posećujem galaksiju, shvatio sam da su napadi entiteta koji nemaju tako dobre namere, pa sam naučio i da ih oteram.

Ovaj forum i njegovi korisnici su mi mnogo pomogli što se tiče daljeg razvoja svesti. Mogu se slobodno izraziti da je ovo već treća škola koja mi se otvorila na mom putu svesnosti.
*

Ostajem pri tom da ću pokušati da se konektujem, pa da prensem nešto.
Ako neko ima slična iskustva ili zna nekog ko ima istu boljku/privilegiju? da se javi. Možda je ovo prvi korak ka kanalisanju?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: uto nov 18, 2014 9:50 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
arwen dor je napisao/la:
Ima logike u tome što govorite, o anglosaksonskim kanalima, međutim, možda tu ima još nečeg.
Ja sam sigurna, stoposto, izvlasitog iskustva, da i kod nas ima kanaliziranja poruka ali se ne objavljuju. Iz raznih razloga.Nije misterija da su monasi u manastirima praktikovali astralne projekcije, i da su sva njihova kanalisanja poistovećivali sa rečju Božijom, pa zatim prohibicijama religije i crvke su tu poruku ograničili, izvitoperili i plasirali u pogrešnom pravcu.
Nedostatak znanja i interesovanja od nepoznatog pravi strašno i opasno od istog.
Mislim da je tu generalni problem što se toga tiče.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: uto nov 18, 2014 11:04 am 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: sub jan 24, 2004 11:24 am
Postovi: 3879
Link za ovu knjigu sam već poslao pod temom Literatura i linkovi a evo i ovdje jer se direktno odnosi na temu kanaliziranja ili uspostavljanja kontakta s entitetima koji često mogu biti prilično dubiozni, kako god da se predstavljali a posljedice interakcije s njima - pogubne:

Siren of Hungry Ghosts (44.5mb)

To bi bio jedan „must read“, prije svakog upuštanja u prizivanje ili kontaktiranje raznoraznih entiteta. Tek toliko, da kasnije ne bude: "...nisam znala... ja sam mislila...".

..


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: uto nov 18, 2014 1:38 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
galaksija je napisao/la:
Link za ovu knjigu sam već poslao pod temom Literatura i linkovi a evo i ovdje jer se direktno odnosi na temu kanaliziranja ili uspostavljanja kontakta s entitetima koji često mogu biti prilično dubiozni, kako god da se predstavljali a posljedice interakcije s njima - pogubne:

Siren of Hungry Ghosts (44.5mb)

To bi bio jedan „must read“, prije svakog upuštanja u prizivanje ili kontaktiranje raznoraznih entiteta. Tek toliko, da kasnije ne bude: "...nisam znala... ja sam mislila...".

..


Interesantan materijal. Prelistao sam malo jer sam na poslu, detaljnije ću to ispitati ovih dana. Znam da je rizik veliki, pogotovo u ovom razdoblju kada je aktivnost entiteta sa svih ravni i denziteta prisutna u velikom broju.
Kao neko ko je uvek uzimao u obzir i drugu stranu novčića, odstupiću od masovnog straha koji vlada na ovom forumu (aludiram na iskustva sa tema o negativnim entitetima/demonima, jer ako ja mislim da se na bilo kom nivou javljaju isključivo i samo negativni polariteti, to će me i očekivati. Zar ne?) i sa pojačanom svesnošću ću se okrenuti svetlosti i pozitivnim polaritetima. Ni u ludilu ne nameravam da svoje telo ostavljam bilo kakvom entitetu da ga "obuzima" jer nije došlo njegovo vreme, a moje još nije prošlo.

Mislim da u nekim ezoteričnim praktikumima postoji određeni pravac koji može biti idealan temelj za ovakve sesije.
Ako je ono za šta se trenutno, ovde - sada zalažemo, ako je to pozitivni polaritet kojem težimo, onda treba tako i da gledamo.
Sigurno neću pisati ovde kako mi je sve super i kako je prelepo i ružičasto, a kad se izlogujem čučnem u ćošak sa biblijom i psalmima se obaipam jer Furkas ili Raum pre spavanja moraju da me pomilke po glavi.
Svet ovaj nosi razne grozote na osnovu kojih mi vibriramo na nižoj frekvenciji. Konstantnim ispunjavanjem našeg duha višim vibracijama možemo sa lakoćom prevazići strah.
Radite sa ljudima, ulepšajte nekom dan za hvala ili podeljenu šolju kafe, širite ljubav, budite ljubav, videćete koliko su negativni uticaji zanemrljivi naspram onoga za šta si ti individualno spreman...

Hvala galaksija na iznvanrednim savetima, sve uzimam u obzir.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: uto nov 18, 2014 8:40 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: sub jan 24, 2004 11:24 am
Postovi: 3879
Citat:
Kao neko ko je uvek uzimao u obzir i drugu stranu novčića, odstupiću od masovnog straha koji vlada na ovom forumu (aludiram na iskustva sa tema o negativnim entitetima/demonima, jer ako ja mislim da se na bilo kom nivou javljaju isključivo i samo negativni polariteti, to će me i očekivati. Zar ne?


Mislim da čovjek koji ima tendenciju da svoja lična predubjeđenja plasira kao činjenično stanje na terenu, nije u stanju da odredi ni šta je pozitivni a šta negativni polaritet. Na primjer, možeš li navesti bilo šta s ovog foruma čime možeš poduprijeti svoju tvrdnju da na njemu vlada masovni strah?! Naravno, pokušaj to odraditi pošteno, kako ne bi varao prvo samog sebe a što se nas tiče, nije bitno. (To možeš uzeti i kao osnovnu vježbu određivanja svoje sposobnosti razlučivanja na temu “šta jeste a šta nije”, odnosno, šta je objektivno a šta subjektivno.)

Citat:
…i sa pojačanom svesnošću ću se okrenuti svetlosti i pozitivnim polaritetima.


A jesi li svjestan i toga da su tim entitetima usta puna svjetlosti, pozitivnosti, pa čak i ljubavi, naravno, u prvoj fazi – namamljivanja (kasnije obično slijedi - zagriz, pa – najeb…)?!

Recimo, jedan primjer te dinamike razvoja veze sa entitetom koji se u početku predstavio kao “duhovni vodič” (naravno i redovno - “pozitivni”), može se vidjeti – OVDJE.

Citat:
Ni u ludilu ne nameravam da svoje telo ostavljam bilo kakvom entitetu da ga "obuzima" jer nije došlo njegovo vreme, a moje još nije prošlo.


Jesi li siguran da će te neko uopšte nešto pitati u vezi s tim?! Recimo, Dr W. Baldwin se bavio skidanjem “nakačenja” s ljudi i tvrdio je da su mu mnogi klijenti dolazili nakon što su prisustvovali seansama kanaliziranja. LINK

Dakle, bilo je sasvim dovoljno da prizivaju nekoga, neki “diskarnat” dođe, zakači se jer se smatrao pozvanim ali ne želi više da se otkači. Naravno, neki domaćini će tu vezu smatrati pozitivnom jer tu može doći i do jednog naprasnog širenja svjetlosti i ljubavi (sve dok ga na kraju ne popuše). Mnogi to doživljavaju i kao neke pozitivne promjene svoje ličnosti a misli, nagone, težnje itd. novopristiglog entiteta doživljavaju kao svoje. Dakle, manipulacija ljudskog bića može se često odvijati i izvan percepcije njegove ličnosti.

Tako bi se možda moglo reći i to, da mnogi na Balkanu (i drugdje) već odavno “kanaliziraju” ali nisu toga svjesni!?

..


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: sri nov 19, 2014 9:57 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48
Pre nego što sam se upustio u bilo šta, podlogu sam namazao tezama i antitezama stručnjaka/istraživača koji su posvetili svoj život ili enorman vremenski period na eksperimentisanju i sakupljanju dokaza i tvrdnji onostranog/vanzemaljskog/paranormalnog.

Kao neko ko potiče iz porodice gde sam intezivno vaspitavan spiritualno i duhovno vozdizan, imam jasnu svest o svemu sa čime sam se susreo ili čuo.

Pokušaću da odgovorim na tvoje pitanje. Iz primera koje sam pročitao ovde na forumu, realizovao sam jednu sliku da su ljudi prečesto dolazili u susret sa negativnim entitetima u svom životu i tim iskustvima izgradili sebi jednu imaginaciju o postojanju zla, a dobro zanemarili. Tendencija je onda ka negativi, strahu, paranoji, stresu, nervozi i depresiji.
"Majmun koji se rodio u kavezu, ceo svet mu je kavez".

Ako smo već zatrovani dualizmom, dobro i zlo, zašto isključujete mogućnost pozitivnog?

Vlada masovni strah, jer se niko ne usuđuje da istupi ispred. Uzmimo u obzir kanalisani materijal, svaki prenos je neko sa one strane predlagao konkretnom akcijom i zalaganjem za ono što nam prenose.
Jebeš ti što mi težimo 4.denz - promenama - boljitku, a sedimo na forumu i pričamo kako ne smemo da otvorimo čakre, ne smemo da kanališemo, ne smemo intezivno da mislimo, JER, svaki put kad želimo dobro da uradimo dođe taj neki entitet zakači se sjebe nam život i kao mi umremo u agoniji.

Prvi primer si ti galaksija. Neko ko je uložio određeni trud i volju i energiju u ovaj forum, kao glasnik Zakona Jednog, i neko ko se probudio na vreme, zašto me uporno odvraćaš kroz svaki sledeći post, ne pružajući nadu, ne meni, već sebi za postojanje pozitivnog kontakta.
Znam za Baldwina, to mi je nešto od prvog materijala što sam pročitao ovde, ali ja neću da satrem ostale mogućnosti na osnovu negativnih zapažanja i iskustava DRUGIH.

Pogledajete svi malo iza sebe, zalažete se za pozitivu, a propagirate negativno. Čekaj, gde se pravi greška?

Citat:
A jesi li svjestan i toga da su tim entitetima usta puna svjetlosti, pozitivnosti, pa čak i ljubavi, naravno, u prvoj fazi – namamljivanja (kasnije obično slijedi - zagriz, pa – najeb…)?!

Recimo, jedan primjer te dinamike razvoja veze sa entitetom koji se u početku predstavio kao “duhovni vodič” (naravno i redovno - “pozitivni”), može se vidjeti – OVDJE.


Sećam se svoje projekcije pre 15 godina, bio sam klinac, izašao sam u dvorište jer me je zvao neko. Napolju je lebdela bogorodica ili tako neko(što sam ja mislio da jeste), šljašteći belo, u nekim čudnovatim mantijama, nisi mogao gledati u nju. Koja je samo tako stojala, ćuteći, čuo se glas koji je propovedao kako je ona svemoguća i puna ljubavi i kako je snažna.
Iako klinac glupavi koji nije znao gde je šupalj, znao sam da ego demona govori iz nje/njega.
To je moje prvo iskustvo sa prevarantom koji se reprezentovao kao neko ko je OPD.

Otišao sam offtopic.
Molim vas, sve, da moje namere nisu da razbijam predrasude, ljuljam stavove ili obrćem ubeđenja. Nisam tu kao neko ko je juče otvorio oči i dohvatio se praktikovanja i zajebancije, jer mi je dosadno, pa kad me prođu hirovi da odjebem sve.
Dovoljno dugo sam svestan da već znam koja mi je svrha u 3du. Morao sam proći razni spektar poslova, iskušenja i grozota da bih se opametio, probudio i negovao put koji mi je predodređen.

Verujem da postoji bojaznost u svom tom odnosu/kontaktu, ja sam odlučio da probam uz maksimalnu zaštitu i svesnost. Spremam se za konkretna dela godinama i mislim da osećam poziv koji me je čekao.
Ovako pričam i mislim, jer sam jedan od onih koji su na svu sreću iz teških situacija i negativnih iskustava izvalčili pozitivne savete, jačali duh i nakon svakog pada ustajali veći i jači, težeći ka Jedinstvu i konsolidaciji sa Kreatorom...

Voleo bih da mi sledeći odgovori pomognu sa pozitivnim kritikama ili materijalom koji možda ima adekvatne savete za bilo kakav kontakt.
Mislim da nema potrebe da u mojim daljim pisanjima pokušavam opet da opravdavam moje mišljenje prema konceptu mreže korisnika i njihovim stavovima.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: sri nov 19, 2014 8:09 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: sub jan 24, 2004 11:24 am
Postovi: 3879
Samo da podsjetim da su članovi ovog foruma pokazali veliku hrabrost (u ovoj realnosti, hrabrost se još uvijek više cijeni od tamo neke svjesnosti!?) izvođenjem projekta kanaliziranja “pozitivnih inteligencija” još prije nekih 8 godina i gdje drugo, do na Balkanu. Mislim da je sasvim evidentno da istina do koje se tada došlo još uvijek važi, tako da u međuvremenu nije bilo potrebe za ponavljanjem tog projekta.

Transkript te seanse može se naći – OVDJE

Naravno, stvar nije prošla i bez fizičkih posljedica po neke učesnike jer koliko znamo, u ovom univerzumu dominira Zakon stare babe („nema džabe ni kod stare babe“), tako da se i za istinu mora pošteno platiti.

Napomena: u transkriptu su korišteni pseudonimi, tako da se korisnici foruma koji su učestvovali u tom projektu, ne mogu prepoznati, bar na prvi pogled.

..


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: čet nov 20, 2014 12:37 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: ned okt 04, 2009 11:42 am
Postovi: 1916
Evo i on je imao susret s Gospom:

http://www.vecernji.hr/zvijezde/mario-m ... ove-463917

_________________
www.udruga-trag.hr


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: čet nov 20, 2014 10:57 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sub jun 01, 2013 2:47 pm
Postovi: 63
alf je napisao/la:Zanimljivo je osnivanje vlastite crkve i čini mi se da je sarkastičan (možda se varam). Ukoliko je ozbiljan (kao i naši religijski radnici) onda radi u dosegu znanja kojeg je dosegao. Ustvari navijam da tjera neku šegu i da oponaša Hrkljuša.

Kanalizirao je nešo u Zagorju. Kakav je to entitet bio, upitno je. Vjerojatno ne nešto naročito dobro, jer mu se entitet nametnuo. A možda je susreo sebe u budućnosti?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: sub nov 22, 2014 1:58 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon sep 22, 2014 4:03 pm
Postovi: 48


Evo i ovog lika... Navodno je Andromeđanin...


Ne znam sve to sa Andromedom.... "Javili" su se u nekom "neproverenom" kanalu i plasirali opštu uzbunu, o broju brodova u atmosferi koliko vidljivih koliko nevidljivih. Prepoznao sam da je OPS poruka jer u jednoj minuti spomene najmanje 3x reč Draconian, fear, darkness...


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: sub nov 22, 2014 6:04 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: ned dec 09, 2012 2:34 am
Postovi: 792
M22 je napisao/la:
alf je napisao/la:Zanimljivo je osnivanje vlastite crkve i čini mi se da je sarkastičan (možda se varam). Ukoliko je ozbiljan (kao i naši religijski radnici) onda radi u dosegu znanja kojeg je dosegao. Ustvari navijam da tjera neku šegu i da oponaša Hrkljuša.

Kanalizirao je nešo u Zagorju. Kakav je to entitet bio, upitno je. Vjerojatno ne nešto naročito dobro, jer mu se entitet nametnuo. A možda je susreo sebe u budućnosti?
Svaki guru je osnivač vlastite crkve, da parafraziram jednoga Zapadnjaka, kulturološkoga radnika.
A dobro će mu i doći nakon dva infarkta: ima i mladu djevojku uz sebe, a i Zlatko Pejaković će mu dati podršku.
Ne bi me čudilo da završi slavno, kao neka inačica Brune Šimleše.
A ni poklonicima ne mora biti loše: i ovako su se ljudi otuđili jedni od drugih, pa možda na tom mjestu upravo dobiju priliku da budu jednom u životu iskreni pred sobom i drugima.
:ontopic:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon feb 16, 2015 7:03 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: ned feb 08, 2015 12:59 pm
Postovi: 32
Da li postoji opcija zarobiti entitet kakav god da je dobar los i koristiti njegove sposobnosti za licne ciljeve, materijalne, psiholoske?

Da li je neko ikada uspeo zarobiti entitet?

Koliko jak razum i volja moraju biti?

Kako se to radi?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon feb 16, 2015 2:02 pm 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: sri okt 10, 2007 7:18 pm
Postovi: 5029
Mislim da si tako možeš samo napraviti još problema koje možda nećeš na vrijeme ni prepoznati, lako bi mogao postati više "nešto" nego ti, a to već koliko čitam i imaš, čitaj - ne treba ti još toga.
Ako si u mogučnosti promjeni okolinu - mjesto stanovanja u neko gdje nećeš biti u centru pažnje od nekih lošijih slojeva društva ali ne u osamu, nego samo u neutralniju okolinu. To bi moglo biti dobro na dulji rok.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon feb 16, 2015 5:02 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: čet aug 19, 2010 5:15 pm
Postovi: 246
Moonfish je napisao/la:
Da li postoji opcija zarobiti entitet kakav god da je dobar los i koristiti njegove sposobnosti za licne ciljeve, materijalne, psiholoske?

Da li je neko ikada uspeo zarobiti entitet?

Koliko jak razum i volja moraju biti?

Kako se to radi?


Extra ideja :rofl Pa da ga izvodis u setnju ko psa :rofl Zamisli samo pitanja tipa koja rasa je,jel ima pedigre,aj da ih parimo kad odrastu i tako to???

:occasion5:

_________________
Kad sam prestao da se plasim smrti,prestao sam da se plasim i zivota


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon feb 16, 2015 6:23 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: ned feb 08, 2015 12:59 pm
Postovi: 32
Moonfish je napisao/la:
Da li postoji opcija zarobiti entitet kakav god da je dobar los i koristiti njegove sposobnosti za licne ciljeve, materijalne, psiholoske?

Da li je neko ikada uspeo zarobiti entitet?

Koliko jak razum i volja moraju biti?

Kako se to radi?


Nista nije ne moguce.
Meni su tri planete u ribama, i sam sam jako ambivertan i cenim da je u meni inkarnacija nekog boga ribe ;)
Samo jos da kanalisem ovoliku energiju jer mi je trenutno u haosu.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Kanalisanje - kanali sa balkana
PostPostano: pon feb 16, 2015 8:55 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: pon sep 28, 2009 5:56 pm
Postovi: 514
Sta ti to treba u zivotu? Potrudi se sam za finansijske tj.materijalne ciljeve, mani se entiteta,oni nikom nisu donijeli dobra.Samo ih pusti imaju i oni svoj zadatak, ne komuniciraj s njima, idi svojim putem...

_________________
"Putujem da upoznam sebe"-Zuko Džumhur


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz