Sada je: pon apr 23, 2018 10:10 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00
Započni novu temu Odgovori  [ 228 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Bringers of the Dawn - Pledijski materijal
PostPostano: pet jan 06, 2006 1:00 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri okt 26, 2005 12:53 am
Postovi: 288
Par primjedbi na pocetku:

- Sto se tice copyrighta, Barbara Marciniak dozvoljava da se prenose informacije slobodno, sve dok nisu namjenjene za prodaju. Ako netko zeli prodavati djelove knjige mora imat njenu pisanu dozvolu.
"In her dedication to the enlightenment and transformation of Planet Earth, Barbara has invited us to freely share the information that was presented by the Pleiadians, so long as it is not sold. However, the information remains the property of Barbara Marciniak, and Bold Connections, under copyright protection, and it may not in total of in part be reproduced in other forms without her written permission."
- sto se tice prijevoda, moze biti da nije sve briljantno prevedeno “na duh hrvatskog jezika”, ali trudim se da na neki smisleni i svima razumljiv nacin prevodim,
- prevodit cu kako stignem, poglavlje po poglavlje, tako da ne znam kad ce ostatak, ako netko jos zeli prevodit, PLIZ javi se na PM da organiziramo poglavlja
Bringers of the Dawn - Barbara Marciniak - DONOSITELJI NOVOG SVITANJA

-------------------------------
Poglavlje I - Izaslanici iz jednog drugog vremena

Mi smo Plejadanci, jedan energetski kolektiv i dolazimo iz vase buducnosti. Iza nas je duga povijest. Nasi preci su dosli iz jednog svemira koji je vec iskusio zavrsetak. Vi sada radite na jednoj planeti koja upravo stoji pred zavrsetkom jednog ciklusa, a mi smo tu da vam pri tome pomognemo. Ova transformacija se najavljuje vec eonima. Ovo sto se sada dogadja na zemlji odrazit ce se na cijeli svemir. Zavrsetak ciklusa znaci da vi shvatite tko ste vi, da bi mogli nastaviti ovaj experiment.

Nasi preci su dosli iz jednog svemira koji je iskusio zavrsetak. Oni su spoznali da je Pra- Stvaratelj uzrok svega, odnosno da je uzrok svega iskustvo Pra-Stvaratelja kroz vrijeme.
Oni su spoznali svoju pravu iskonsku prirodu, a to je MOC STVARANJA. Kad su to spoznali, shvatili su da smo MI svi STVARATELJ. Kao i uvijek, kad jedna kreacija dodje do kraja svog puta, nasi preci su imali IZBOR da se vrate ka Pra-Stvaratelju – na jedan visi nivo ili da se jednostavno krecu dalje. Oni su se odlucili da dodju u ovaj SVEMIR, jer su spoznali da cete i vi jednog dana biti spremni za zavrsetak ciklusa.

Nasi preci su bili jedni od originalnih stvaratelja planete Zemlje, stvaratelja koji su sa puno umijeca i ljubavi “sijali” svijetove i civilizacije. Zbog njihovih kvalifikacija, voljeli su kreirati svijetove, bas onako kako dirigenti vole dirigirati orkestrom. Nasi preci su takodjer i VASI preci, i mi vas rado zovemo nasom “starom obitelji”, sto vi zapravo i jeste. Nasi preci su dali dijelove svoje DNA originalnim stvarateljima Zemlje i ta DNA je postala dio covjecje genetike.

U jednoj verziji naseg “sada” postoji jedno mjesto tiranije i nemira. Mi smo vidjeli vjerojatne verzije zemljine buducnosti u kojima vlada ista takva tiranija i kaos. U trodimenzionalnoj stvarnosti vrijeme je jako krivo razumijeno. Vi vjerujete da se vrijeme mjeri u sekundama. Vrijeme je puno kompleksnije nego sto vi mozete zamisliti. Vrijeme zapravo kodira informacije i igra se s njima. Zbog toga se vi mozete istovremeno kretati u razlicitim realitetima – ako vrijeme rastegenete, savijete, okrenete, uvinete. Vi mozete takoreci, skociti na jednu elipticnu liniju i dozivjeti bezbrojne realitete, jednostavno krecuci se na toj elipsi i otkrivajuci da vrijeme nije nista “cvrsto”, kao niti stvarnost.

Kao sto stvarnost nije cvrsta niti determinirana, tako nije niti buducnost determinirana – mi upravo zato vidimo sada tu mogucnost, da promjenimo “mogucnosti za buducnost” za jednu puno pozitivniju buducnost za Zemlju.

Mi zelimo ponovo donijeti svjetlost na Zemlju i dovesti Zemlju do njene prvobitne SVRHE, a to je da postane velicanstveno intergalakticko sjediste za razmjenu informacija. Tako smo dosli natrag u vremenu, da posadimo “sjeme” koje ce izazvati promjenu na bolje. Ova promjena nece utjecati samo na Zemlju, nego na vasu buducnost, nasu sadasnjost i citav svemir.

To su fantasticne novosti. Vi ste inkarnirani na Zemlji u mjestu i vremenu u kojem slijedi znacajna evolucija.Jedan veliki skok u razvoju ce se desiti uskoro i vi ste dosli da sudjelujete u njemu. Vi niste sami i prepusteni sami sebi, jer puno drugih “energija” dolazi sada, da sudjeluju takodjer u tom velikom projektu.

Oko Zemlje se sada skupljaju “maticini brodovi” koji sluze kao transformatori energije.
Na Zemlju sada dolaze svjetlosna zracenja od starih i prastarih zvjezdanih sistema, koji s vama rade vec eonima. Ova zracenja svjetlosti odnosno zracenja informacija su usmjereni direktno na Zemlju. Kada se ove informacije salju prema Zemlji, vase tijelo mora biti u mogucnosti primiti to zracenje, mora ih moci transformirati i proslijediti dalje svima drugima oko vas u vasoj okolini.Mnogi od vas ce uspostaviti direktnu telepatsku vezu sa tim « maticnim brodovima » i vi cete moci primati raznorazne informacje – po zelji.

Ovo sto sada slijedi na Zemlji je jedna evolucija super-svjesnosti, VASA evolucija u najveci moguci aspekt vaseg bica. Ne brinite se kako cete vi postati to super-svjesno bice, VI to vec jeste, VI se samo morate toga sjetiti.

Od vremena Harmonicne Konvergencije (1987) se gusti zastori oko Zemlje sa kojima je Zemlja bila do tada okruzena razrijedjuju i rastvaraju. Od tada ste vi konstantno bombardirani sa tom energijom iz svemira i nivo te energije se konstantno povecava, u onolikom stupnju u kojem ste vi to u stanju podnijeti.
Vi se sada jako ubrzano razvijate i svaka godina sada ce vam se uciniti kao 10 godina koje ste prozivjeli u proslom stoljecu. Osjetite koliko ste vec do sada postigli u svom osobnom razvoju i osjetite tko cete biti ako i dalje nastavite tim tempom. Bit ce kao da ste zivjeli sto godina u jednom desteljecu.

VI cete biti preplavljeni sjecanjima kao i mnogim drugim stvarima. Mnogi od vas ce poduzeti putovanja svemirskim brodovima u razne dijelove suncevog sistema. Dok vi sada ulazite u “Doba Svjetla”, otvorit ce vam se mnogi novi svijetovi o kojima niste ni sanjali da bi mogli postojati.
Vi ste se kretali kroz mnoga druga doba: broncano, zeljezno, industrijsko, informaticko. Kroz sva ova doba ucili ste lekcije o sadjenju, kultiviranju, uzgajanju - jednostavno o mogucnostima manifestacije zivota u trecoj dimenziji.

SADA se blizi jeadn veliki PRIJELAZ, jedan dimenzionalni pomak, kroz koji se gustoca trece dimenzije smanjuje, tako da se mozete kretati u vislje dimenzije u kojima tijelo nema takvu gustocu materije.
VI ste dosli ovamo, jer ste zeljeli ovladati svojim evolucionarnim procesom i jer ste zeljeli zivjeti s njim. To ce biti jako uzbudljivo, jer to znaci da cete istovremeno funkcionirati u razlicitim stavrnostima.

SVI moguci odgovori na vasa pitanja su zakopani duboko u vama. Pitanja koja vam sada naviru u vasu svijest, dolaze u vasu svijest da bi VI nasli odgovore na njih u VAMA SAMIMA. DA bi VI dobili te odgovore, vi morate kao prvo vjerovati da su sve informacije pohranjene u VAMA.

Covjecanstvo uci sada jednu velicanstvenu lekciju. Ta lekcija je – da vi spoznate vasu BOZANSTVENOST, vasu povezanost sa Pra-Stvarateljem i sa svime sto postoji. Lekcija je da je SVE POVEZANO i da ste VI DIO SVEGA.

Postiji nebrojeno mnogo kultura i drustava u sirinama svemira i ove kulture i drustva su od samog pocetka dolazili i odlazili na vas planet. Ne samo mi - Plejadanci – smo dosli da vam pomognemo, mi smo samo jedna grupacija. Tu su mnogi i svi su oni tu iz razlicith razloga. Vecina ih je tu zbog podizanja razine vase svijesti, ali mnogi su tu i iz drugih razloga.

U vasoj povijesti, vi ste se kretali kroz mnoga vazna razdoblja. Mnogi od vas su prije eona dobili mogucnost, kroz rad sa visim nivoima upoznati Zemlju i raditi na Zemlji.
Upoznati ste sa teskocama kroz koje je Zemlja prolazila, kao naprimjer, koliko puta su se Zemljina kora i kontinenti pomicali i koliko puta je dosla pomoc s neba.

Informacija je tada bila iskrivljena, kada se one koji su dosli s neba i koji su vam pomogli u vasem razvoju pretvorilo u BOGOVE. Kao djeca koja idoliziraju odrasle, jer mogu nesto sto oni ne mogu, vase drustvo je pretvorilo u Bogove one koji su bili tehnoloski razvijeniji i koji su mogli raditi stvari koje vi niste mogli.

VI ste tu da promjenite upravo TAJ koncept, nacin na koji nastaju TAKVA vjerovanja.
Trodimenzionalni svijet je svijet velikih izazova, koji dozvoljava fantasticna ogranicenja. Kroz ta ogranicenja se formiraju strukture i kroz taj proces – ogranicavanja i obez-granicavanja, vi ucite da ste vi zapravo dio PraStvaratejla i da je PraStavratelj taj koji zeli osjetiti to ISKUSTVO.

VI ste velicanstveni, clanovi Obitelji Svjetla i vi ste dosli ovaj put na Zemlju sa zadatkom da kreirate PROMJENU, POMAK, da pomognete pri prijelazu. Ljubav je pri tome kljucni element.
SVEMIR se sastoji od ljubavi. Sadasnja tehnologija na Zemlji ce se moci razviti samo do jednog odredjenog stupnja, jer covjecanstvo jos uvijek ne razumije – da je ljubav neophodno potrebna.

Energija moze poprimiti sve moguce forme kreativnosti, ali kad je pri tome osnovni motiv pohlepa ili mrznja, ili bilo koja druga emocija koja ne tezi prema svjetlu, moze se napredovati samo do odredjenog stupnja razvoja.
Za ovaj stupanj vibracija (vodjeni npr. mrznjom ili pohlepom) stoji na raspolaganju samo jedna ogranicena mjera informacija.
Ako je netko u stanju da osjeca ljubav, ljubav prema svemu postojecem, njemu su sve mogucnosti otvorene.

VAS plan je donijeti natrag na zemlju koncept SVJETLA, koji je koncept INFORMACIJE i koncept LJUBAVI – koja je kreativnost. Za ovakav plan su potrebni upravo odmetnici kao “Obitelj Svjetla”, da dodju u sistem koji je eonima bio pretezno mracan i da izazovu promjenu.

Mi smo takodjer odmetnici, kao i VI. Nas vlastiti sistem takodjer treba transformaciju. MI djelujemo kao inicijator kroz “Obitelj Svjetla” u raznim sistemima – da bi tako promjenili nas vlastiti sistem.
Ako VI sa ljubavlju i odgovornosti podizete svoj nivo svjesnosti, to nas hrani, jaca nas i siri nasu svijest, tako da se mi mozemo dalje razvijati. Tako da - kako smo mi prijatelji i pomagaci VAMA, vi pomazete nama na isti nacin.

Kud ce vas odvesti ova promjena? Mi zelimo da vi postanete kvalificirani da stvarate i oblikujete SVEJSNO druge svjetove. Vi se sada pripremate da date vasu “zetvu” dalje, da pripremite sjeme i da budete vrsta koja ce biti posijana u mnoge nove svjetove koji se upravo formiraju. Zato jer su u vasem sjecanju pohranjene informacije o tome sto se sve desavalo na Zemlji, vi cete biti sposobni da UCITE druge i da svjesno drzite pravac u kojem ce se ti novi svjetovi razvijati.

Vi upravo sudjelujete u jednom grandioznom planu. SVI ste VI zeljeli doci upravo u ovo vrijeme na OVO mjesto. Bili ste sigurni da cete u tom planu uspjeti.

Osim toga, prije nego sto ste dosli ovamo, bilo vam je receno da cete dobiti svu mogucu pomoc koju budete trebali, na raznim tockama vaseg razvitka, razni entiteti ce doci u vas zivot i aktivirati vas i podsjetiti vas, ali ne i da ce odraditi vas posao za vas.
MI smo jedan od tih AKTIVATORA , mi smo katalizator. Kad vi cujete “Plejadanci”, vi osjecate povezanost, jer vam mi pruzamo potporu da otkrijete vase vlastite informacije, vase vlastito znanje.

Dok radimo s vama, nasa namjera je da se vi sjetite tko ste VI, tako da vi SAMI otkrijete najveci izvor vase vlastite inspiracije. Mi zelimo da vi budete sami sebi najveca INSPIRACIJA. Ako postanete sposobni da tako zivite, postat cete inspiracija za sve druge u vasoj okolini, za sve druge sa kojima se srecete i tada cete uistinu zivjeti vase vlastito SVETLO i to je nesto iznimno i posebno.

Sjetite se, mi smo tu iz nasih razloga, vi ste tu iz vasih razloga i mi svi smo tu da bi evoluirali ZAJEDNO i stvorili novu vibracijsku frekvenciju. Mi zelimo raskinuti stare OBRASCE VJEROVANJA koji na sve gledaju kao na razdvojene individue. MI zelimo kreirati jednu igru zajednistva i suradnje, dajuci vam informacije koje prodiru do srzi vaseg bica i dodiruju vas, bez obzira na to sto ste do sada vjerovali.

MI, grupa koja razgovara s vama, imamo namjeru da popunimo nasu vlastitu biografiju sa nekim interesantnim iskustvima. Kad smo vam se prvi put poceli obracati u 1988, nas kolektiv se sastojao izmedju 50 do 75 bica, neke od njih fizicki, neke ne-fizicki, sve Plejadanci. Nas broj je konstantno rastao i nas kolektiv se sada sastoji od oko 100 bica iz razlicitih sistema. Nas se sada moze zvati Plejadanci Plus. Ima i onih u nasoj stvarnosti koji ne vjeruju da mi mozemo postici to sto namjeravamo postici s vama. Oni smatraju da riskiramo previse, pa ipak sjede napeto na ivicama njihovih stolica i promatraju sto ce se dogoditi.

Neki ljudi u vasem sistemu vjeruju da smo mi ovdje da sirimo strah, ali mi to ne vidimo tako.
Mi ne zelimo strasiti nikog od vas: MI vas jednostavno zelimo informirati. Ako sjedite u tamnoj sobi i cujete cudne zvukove, to moze biti zastrasujuce. Ako upalite svjetlo, da vidite sto stvara te cudne zvukove, onda to vise nije tako strasno. Mi zelimo da budete informirani – da spoznate sve sa cime imate posla. Svjetlo je informacija, ingnoriranje je tama. Mi zelimo da vi radite sa svjetlosti, a ne u mraku.

Mi radimo s vama, jer zelimo prosiriti nasu vlastitu svjesnost u pravcu vise slobodne volje i izrazaja. Isto kao sto je vas posao da promjenite sistem u kojem se vi nalazite, takoje i nas posao da promjenimo sistem u kojem se mi nalazimo. MI tu takodjer imamo svrhu i smisao. Kao sto smo rekli, mi dolazimoiz vase buducnosti i imamo u izvjesnom smislu – ruke pune posla. MI trebamo vas, kao sto vi trebate nas. Vi, kao clanovi “Obitelji Svjetla” mozete implementirati fantasticne nove mogucnosti u lanac mogucih realiteta, koji ce implodirati u vasu stvarnost u slijedecih 20 godina od sada, samo zato jer VI FIZICKI zivite na ovom planetu. Vi ste ti kroz koje ce se desiti transformacija. Sve sto vi radite ima utjecaja na nas. Sve sto se sada desava sa Zemljom, ima utjecaja na nas.

MI smo tu da vam pomognemo, da vas ucimo i da se mi i sami razvijamo, dok idemo zajedno kroz ovaj proces.MI vam dajemo nasu verziju pogleda na stvari, samo da bi se vi podigli na jedan visi nivo svijesti.
MI ne zelimo reci da je ova nasa verzija – kompletna istina. Nasa ucenja imaju cilj, a nase price su tako koncipirane, da vas podignu na jedan visi nivo svijesti. To je nasa namjera.

Rijeci koje mi izabiremo i kocepti o kojima mi pricamo su okidaci za kodove koji su pohranjeni duboko u vasim tijelima. Vasa tijela cekaju, da pitanja budu postavljena, tako da vi mozete uci u rezonanciju sa odgovorima koji su u vama, tako da se vasa stanicna memorjia moze poceti sjecati onoga sto vec zna. Za vrijeme dok mi vama ovo govorimo, vi cete se poceti sjecati.

Dok vam se mi obracamo, mi zelimo da prosirimo vasu predstavu o stvarnosti, ali nemojte sve sto mi kazemo shvacati bukvalno. Uvijek slijedite jednu siru spiralu, koja vam dozvoljava da vidite kompletniju sliku. Ne stanite nikada kod nase definicije jedne ideje, jer mi smo tu da da prosirimo vas pogled na svijet i da prodrmamo vase kaveze, da bi se polako aktiviralo vase stvarno znanje, iskonsko znanje koje je pohranjeno u vama. To je mjesto gdje su informacije i mi smo dosli da probudimo to mjesto u vama.

MI zelimo da vam podastremo ideje o kojima cete vi dalje moci razmisljati. Mi vas zelimo ohrabriti – da ne ostanete “zaljepljeni” na jedoj ideji kao i da se upustite u ono od cega zazirete ili cega se bojite. Shvatite, da kada se suocite sa takozvanim tamnim dijelovima vase licnosti, vi stvarate mogucnost oslobodjenja za svih.

Ovo nas vodi natrag do prvog i poosljednjeg NACELA: MISAO STVARA! Bez obzira u kojoj se situaciji vi nasli, moc vasih misli vas je dovela tamo.

Takodjer, vase duboko uvjerenje, da misli kreiraju, ce transformirati vase iskustvo i cjelokupno postojanje na planeti.

Mi preprorucujemo da preispitate svakog tko vam sve jako tocno definira i tvrdi da su njegove izjave absolutno tocne. VAZNO je da cujete cim vise razlicitih misljenja i cim vise razlicitih prica. Slusajte ono sto vam neko prica i osjetite kakv je osjecaj u vezi s tom pricom. Da li vam korisiti za vase vlastitio dobro? Da li vas uzdize?
MI vas zelimo nauciti, da vi sami odlucite sto cete uciniti. MI vam dajemo informacije, ali vi odlucujete sto cete si time napraviti, VI ste odgovorni za VAS zivot, ne mi!

Mi smo ponosni na nasu ulogu, odnosno na to da vam pricamo price. U nacinu na koji mi vama prezentiramo informacije je i senzacionalizam i vjerodostojnost. Bilo kako bilo, prica koju vam mi pricamo, sigurno nije jedina moguca prica, ona nema kraja i nikad nije absolutno istinita. Ona je samo jedan fragment, samo jedan mali djelic vece slike.

Bez obzira na to kakvu vam pricu pricamo danas, garantiramo vam, da cemo vam za godinu dana pricati jednu drugu pricu, jer za godinu dana bit ce te u stanju pojmiti stvari na jedan globalniji nacin. Tako da ce se prica konstantno razvijati. VAS zadatak je da nadjete VAS identitet u toj prici, da pepoznate ono STO VEC ZNATE, a ne ono u sto zelite vjerovati, ili sto vam je netko rekao. Vi morate vjerovati onom sto vec ZNATE u sebi, jer to znanje je vasa veza sa Pra-Stavrateljem.

Kad se polako pocnete sjecati vase uloge u svemu tome, svatko od vas ce jednostavno morati SAM znati o cemu se u njegovom zivotu radi

VI SAMI ste izabrali da budete ovdje. VAS zadatak je da se sjetite i da postavite ponovo vrijednost covjecjeg postojanja u prvi plan. VI ste trazeni. VI ste za ovaj zivot kroz mnoge druge zivote bili poducavani i vi niste dosli nepripremljeni. SVE sto trebate znati je vec u VAMA i na vama je sada da se sjetite vasih priprema. Ovo nije zivot u kojem cete uciti neko novo znanje. Kao sto smo vec rekli, ovo je zivot u kojem cete se sjecati onoga sto vec ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio naseg zadatka.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet jan 06, 2006 3:34 pm 
Offline
Početnik

Pridružen/a: sri aug 31, 2005 1:46 pm
Postovi: 10
Lokacija: Bogu iza nogu
Svaka cast, samo nastavi sa prevodjenjem i unapred hvala na ulozenom trudu.
postenlopov

_________________
postenlopov


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet jan 06, 2006 4:29 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 7346
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Tina, =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Svaka čast !!!

Kolegice, da li ti treba neki rječnik ili slično, ako što treba, samo reci... s obzirom da radimo isti posao... hehe!

:wink:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet jan 06, 2006 4:36 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2005 11:54 pm
Postovi: 1184
Pridružujem se, Tina puno hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet jan 06, 2006 9:36 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri dec 21, 2005 8:37 pm
Postovi: 283
Lokacija: Na glogu
Citat:
Svaka cast, samo nastavi sa prevodjenjem i unapred hvala na ulozenom trudu.


Pridruzujem se =D> =D> =D> =D>

_________________
Absense of evidence is not evidence of absence.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet jan 06, 2006 11:52 pm 
Offline
Početnik

Pridružen/a: pet jan 06, 2006 11:30 pm
Postovi: 8
Lokacija: um
NESEBIČNO I OD TEBE I OD NJIH,KAKO GOD ZAVRŠI OVA PRIČA AK NAS NE SLOMI UČINIČE NAS JAČIMA,TAK I TAK

_________________
fi na kvadrat puta 1.2(odnos dur/mol)jednako PHI!?!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub jan 07, 2006 11:26 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri okt 26, 2005 12:53 am
Postovi: 288
Hvala ljudi. :) Puno mi znaci kad to sto radim vama nesto znaci. :)


---------------------------------------------


POGLAVLJE II - Pra-Stvaratelj na Putu

Covjecanstvo je jedan eksperiment. Covjecanstvo je stvoreno kao manje-vise sve ostalo sto postoji u ovoj kreaciji. Pra-Stvaratelj je poceo prije mnogo vremena u ovom svemiru da eksperimetira sa stvaranjem, da bi SAM SEBE bolje otkrio, sam sebe bolje izrazio i osjetio vece zadovoljstvo pri tom izrazaju i spoznaji.
Pra-Stvaratelj je u ovaj svemir unio svoju energiju i “produzetke” samog sebe i obdario je te svoje “produzetke“ svim svojim talentima koje je imao. Dao je slobodno, radosno i velikodusno svoje talente i svoje sposobnosti. Postoji jako puno svemira i puno nacina da se stvore svemiri. Ovaj svemir je stvoren tako da je u njemu sve dozvoljeno – jedna zona apsolutno slobodne volje.

Pra-Stvaratelj je rekao svojim produzecima: “Odite, stvarajte i donesite mi sve to natrag.” To je bio jedan vrlo jednostvan zadatak, zar ne?
Drugim rijecima, Pra-Stvaratelj je rekao: Dajem vam sebe samog. Vi idete unaokolo i dajete dalje slobodno sebe same, tako da je sve sto je stvoreno u ovom svemiru i svojoj sustini identicno sa mnom.

Ovi produzeci Pra-Stvratelja, koje cemo mi sada nazvati Bogovi Stvaratelji su otisli unaokolo i poceli eksperimentirati sa energijom Pra-Stvaratelja koja je bila u njima. Poceli su stvarati svoju vlastitu hijerarhiju, koja je opet stvorila svoju hijerarhiju. Svaka slijedeca hijerarhija je stvarala svoju hijerarhiju, da bi je obdarila sa svojom vlastitom sustinom i da pomogne u razvoju ovog svemira. Na kraju, u jednoj galaksiji je nastao plan, stvoriti Zemlju kao jedno mjesto za intergalakticku razmjenu informacija. To je bio nevjerojatan plan.
Zemlja je bila prekrasno mjesto, locirana u rubu jednog galaktickog sistema i moglo se je lako dosegnuti iz drugih galaksija. Bila je jako blizu mnogim portalima – energetskim otvorima kroz koje se energija transportira kroz prostor.

Bilo je vrlo uzbudljivo tada – vladalo je veliko komesanje, kako bi se kreirali svi individualni predstavnici svih galaksija na planeti Zemlji. Neki od Bogova Stvaratelja su bili pravi Eksperti u genetici. Oni su bili sposobni da kroz njihovu Hijerarhiju medjusobno povezu molekule – kodirane molekule jednog odredjenog identiteta, odredjene frekvencije i sa elektricnim nabojem – da bi stvorili ZIVOT.

Mnoge razvijene i svjesne civilizacije u svemiru su dale i njihovu DNA – da bi imale predstavnike njihovog koda na planeti Zemlji.Tada su ti genetski Eksperti kreirali raznorazne vrste, neke od njih ljudske, neke zivotinjske, igrajuci se sa raznoraznim varijacijama DNA koje su te razne civilizacije dale da bi pridonijele cilju: da se Zemlja stvori kao jedan gigantski centar za razmjenu informacija, jedan centar Svjetlosti, jednu Zivuca Biblioteka. Taj plan za Zemlju je bio grandiozan.

Originalni stvaratelji Zemlje su bili clanovi Obitelji Svjetla - bica koja su radila i koja su povezana sa jednim aspektom svjesnosti zvanim SVJETLOST. SVJETLOST je INFORMACIJA.

Obitelj Svjetla je kreirala informacijski centar koji su si zamislili. Imali su u planu da Zemlja postane mjesto
gdje ce galaksije pridonijeti davanjem svojih informacija, gdje ce svi moci sudjelovati i djeliti njihovo specificno znanje. Zemlja je trebala postati kozmicka biblioteka, mjesto nevjerojatne ljepote, mjesto koje ce pokazati kako se informacija moze pohraniti kroz frekvenciju i kroz geneticke procese.

Izvan struktura vremena 100 000 godina moze proci kao jedna godina u strukturi vremena kakvu vi poznajete.
Ovi Bogovi Stvaratelji nisu postojali u vremenu kakvo vi poznajete. Par sto tisuca godina ili miliona godina je za njih nista.

Razlicite energije su bile manifestirane. Prije otprilike 500 000 tisuca godina, na Zemlji su postojale vrlo visoko razvijene civilizacije. MI ne govorimo sada o civilizacijama koje vi zovete Lemurija ili Atlantis, one su za nas moderne. Mi govorimo o civilizacijama koje su prastare, koje su zakopane ispod leda duboko ispod kontinenta Antarktike.

Projekt Zivuce biblioteke je postao s vremenom objekt svadje. Bio je toliko zanosan, da ga je netko htio posjedovati. U zemljinoj vrlo ranoj povijesti su se vodili ratovi zbog posjedovanja ove planete.
Jeste li se ikada zapitali tko posjeduje Zemlju?
Zemlja je prvorazredna imovina. Vjerujete li da bi takvo sto kao Zemlja ostalo u svemiru bez VLASNIKA?

Vodile su se borbe i Zemlja je postala mjesto dualnosti. Izvjesni Bogovi Stvaratelji, koji su imali pravo da rade sto hoce, jer ovo je Zona slobodne volje su dosli i preuzeli su vladavinu Zemlje.
MI to nazivamo: najezda Zemlje. Bilo je upravo kao sto danas velike korporacije preuzimaju druge na Wall Streetu. Ovi Bogovi Stvaratelji su izvrsili invaziju na Zemlju prije otprilike 300 000 godina i povijesno govoreci, to je bio pocetak ljudske civilizacije. Ovo je otprilike period o kojem vas danas uce da su nastali poceci civilizacije. Zapravo, to je bio pocetak kasnije faze, faze modernog covjecanstva.

Kad se ta invazija dogodila, izvjesna grupa bica je pobijedila i dobila vlasnistvo nad teritorijem Zemlje. Ovi novi vlasnici nisu zeljeli da iskonska Zemljina vrsta – ljudi – budu informirani o tome sto se dogodilo. Ako su NEINFORMIRANI, tu vrstu se moze lakse KONTROLIRATI. Ovo je objasnjenje: zasto je SVJETLOST INFORMACIJA, a tama – nedostatak informacije. Ova bica su pobijedila i potisnula svjetlost i Zemlja je postala njihov teritorij. Ovo sve vam daje novu sliku o prirodi SVJETLOSTI, zar ne? Bilo je velike radioaktivnosti i nuklearnog razaranja, mnogi dijelovi Zemlje su bili opustoseni. Originalna vrsta – ljudski rod je bio decimiran i rasprsen posvuda po Zemlji.

Ovi novi vlasnici Zemlje su takodjer bili Eksperti u genetici. Oni su razumijeli – kako kreirati zivot i zeljeli su zadrzati ovaj teritorij iz svojih vlastitih razloga. Teritoriji se stvaraju i odrzavaju od izvjesnih energija iz raznoraznih razloga – od kojih je jedan da je SVJESNOST u svemu, u svim stvarima i bicima.

Svjesnost komunicira konstantno. Svjesnost vibrira ili moze biti dovedena u stanje da vibrira na izvjesnim elektromagnetskim frekvencijama. Elektromagnetske energije svjesnosti mogu biti pobudjene da vibriraju na izvjestan nacin i tako postanu IZVOR HRANE. Kao sto i jabuke mogu biti pripremljene i pojedene na razlicite nacine, tako moze i SVJESNOST biti na razlicite nacine pripravljena i konzumirana.

Neka bica su u razvoju vlastite evolucije otkrila, da ako kreiraju zivot, ispune tu zivotnu formu sa svjesnosti i promjene tu svjesnost frekvencijskom modulacijom da vibrira na odredjenoj frekvenciji – da se tom svjesnosti mogu hraniti i tako odrzavati sebe na odredjenoj vladajucoj poziciji. Smatrali su da je to nacin na koji Pra-Stvaratelj sebe hrani. PraStvaratelj posalje druge da kreiraju elektromagnetsku frekvenciju svjesnosti kao izvor hrane samom sebi.

Novi vlasnici Zemlje su imali drugaciji apetit i preferirali su drugacije stvari nego prijasnji vlasnici. Oni su se hranili KAOSIM i STRAHOM. Ove stvari su ih hranile, stimulirale i odrzavale ih na moci.
Novi vlasnici su dosli ovamo prije 300 000 tisuca godina. To su ona mocna bica o kojima je bilo rijeci u vasoj Bibliji, u babilonskim i sumeranskim plocama i svim slicnim textovima na cijelom svijetu. Oni su dosli na Zemlju i re-organizirali su ljudsku vrstu skroz na skroz.
Re-organizirali su vasu DNA, vase genetsko naslijedje, tako da vi – vasa svjesnost vibrira i emitira elektromagnetsko zracenje samo u jednom odredjenom OGRANICENOM frekvencijskom spektru – koje sluzi njima za hranu i koje ih – kako je vec receno - odrzava na moci.

Originalni ljudi su bili velicanstvena bica, imali su 12 lanaca DNA, koje su bile izgradjene od raznih DNA dijelova drugih svjesnih civilizacija u svemiru, koje su kako je vec receno pridonijele stvaranju ljudske DNA davanjem djelova svoje DNA.
Kada su novi vlasnici dosli, kreirali su u svojim laboratorijima verziju covjeka koji je imao samo dva lanca DNA – duple spirale ili dupli heliks. Uzeli su originalnu DNA informaciju i totalnoje raz-sklopili i rastavili. Originalni DNA obrazac je ostavljen u ljudskoj stanici, ali nefunkcionalan, rastavljen, nepovezan i iskljucen.

U ljudskim stanicama su sa svjetlosno kodirane tanke niti, tanka paucinasta energetska vlakna koja sadrze informacije. Kad ta paucinasta vlakna rade zajedno, na nacin na koji na primjer radi jedan opticki / svjetlosni kabel – oni formiraju spiralnu uvojnicu vase DNA.
Kada su vas novi vlasnici reorganizirali, oni su vam ostavili samo jednu – duplu zavojnicu DNA.

Sve sto nije bilo nephodno potrebno za vase prezivljavanje i sto bi vas informiralo je bilo iskljuceno, ostavivsi vas samo sa duplom DNA zavojnicom, koja vas je drzala u stanju kontrolirane frekvencije koju su oni mogli kontrolirati i nadzirati.

Jedna frekvencijska ograda, nesto kao elektricna ograda je postavljena oko planete, da kontrolira kako se ljudska frekvencija moze modulirati i mijenjati. S vremenom je ta frekvencijska ograda otezala drugim svjetlosnim frekvencijama, koje su nosile informacije da prodru do Zemlje. Cak i kada su svjetlosne frekvencije uspjele prodrijeti do Zemlje – tu nije bilo Svjetla da ih moze primiti. Covjecja DNA je bila iskljucena, svjetlosno kodirana vlakna nisu bila organizirana, tako da svjetlosne kozmicke zrake kreativnosti nisu imale nista na sto bi bi se uhvatile ili zakacile.

Koja je vasa uloga u cijeloj ovoj prici?
Vi ste clanovi Obitelji Svjetlosti. Sama cinjenica, da vi citate ovu knjigu pokazuje da ste vi – Obitelj Svjetlosti. Za neke od vas – ovo je sve kao san. MI vas podsjecamo na to sto vi vec znate u sebi. MI smo dosli na ovaj planet da bi probudili vase sjecanje, da bi vi kroz Savez Svjetlosti postali inspiracija za covjecanstvo, tako da se VI pocnete sjecati TKO STE VI, da VI pocnete svjesno stvarati svoju stvarnost i da promjenite frekvenciju na planetu, da zatrazite natrag vlasnistvo na ono sto vam punim pravom pripada: vlasnistvo nad vama samima i ovim teritorijem.

MI, Plejadanci smo dosli natrag kroz vrijeme – u nesto sto se moze nazvati nasa proslost, na tragovima predstavnika Svjetla. Mi smo dosli natrag na planet, da bi podijelili frekvenciju s VAMA, frekvenciju za koju SE SVATKO I JEDAN od VAS slozio da ce je nositi na ovom planetu – s namjerom promjene DNA i reorganizacije ljudske rase. Ovo je zbilja posebna prica. I mogla bi glatko ici na sve naslovnice, da znate.

Originalni Stvaratelji planete Zemlje ne zele izgubiti njihov teritorij. Mislite da se oni zele samo tako odreci svega? Originalni Stvaratelji su molili Obitelj Svjetla da dodju i da se polako, skoro neopazice uvuku na Zemlju, da se inkarniraju jedan po jedan i donesu Svjetlost kao INFROMACIJU putem kreativnih kozmickih zraka na mjesto gdje je Svjetlost bila izgubljena. Obitelj Svjetla je pocela raditi ovdje, dosavsi u jedan sistem lisen svjetla i lisen informacija. Mutirajuci zakone covjecanstva, te kreativne kozmicke zrake su pocele prodirati u ljudska tijela, individualno, osobu po osobu, a onda grupu po grupu. Kroz eone su u malim kolicinama te frekvencije informacija bile tako donosene na planetu. Ponekad su zbog toga nastajale velike bitke, sa namjerom da se Svjetlost, koja uvijek tezi tome da se izrazi drzi cim dalje od Zemlje.
Originalni Stvaratelji su znali da je, kozmicki receno, ovo za njih bila jedna lekcija u “dozvoljavanju”, da su morali nauciti – razumijeti – Bogove Stvaratelje koji su im uzeli Projekt Zemlju.

Originalni Stvaratelji su poceli stvarati njihov vlastiti plan i htjeli su da taj plan sprovedu u djelo upravo u trenutku u kojem ce se frekvencija Zemlje promjeniti, u trenutku u kojem ce sadasnji vlasnici ili izumrijeti ili nestati, ako ne budu u stanju da promijene svoju vlastitu frekvenciju.

Emocije su za neka bica izvor hrane. Nekima je izvor hrane ljubav.
Originalni Stvaratelji zele da promjene frekvenciju Zemlje u frekvenciju ljubavi. Izvor hrane za sadasnje vlasnike - strah, brige, kaos, glad, nemir i ocaj mora njima biti oduzet.

Pitate se tko ce njima oduzeti taj izvor hrane?

VI!

Kao pripadnici Obitelji Svjetla, vi ste odmetnici. VI cete razoriti taj sistem, vi ste tu da pobijedite svoje vlastite srahove i da pokazete covjecanstvu da nema razloga da se boje icega. VI jednostavno volite da dodjete i stvarate neugodnosti, VI ste po tome poznati, vasa ogranak Obitelji Svjetla. VI ste poznati po tome da ulazite u sisteme i mjenjate frekvenciju sistema – donoseci informacije. Vas posao kao clana Obitelji Svjetlosti nije da misionarite. VI jednostavno udjete u sistem i sluzite kao primatelj: vi primate kreativne kozmicke zrake u svoja tijela, tijela u kojima stanujete dok ste na planeti Zemlji. Vi ste preruseni u ljude i vi jednostavno dozvoljavate da se taj proces odvija u vama.

Vi ste kodirani i cim se vise pocnete sjecati, reagirat cete na plan sa kojim ste dosli ovamo – da bi sudjelovali u mjenjanju frekvencije. Vi cete poceti da drzite, da nosite jednu izvjesnu frekvenciju i da onda tu frekvenciju zivite. Vas identitet kao frekvencija je suma totalnih emitiranja ili zracenja vaseg fizickog, emocionalnog, mentalnog i spiritualnog tijela – koji zrace ili se emitiraju kao elektronicki pulsevi. Kad vi zivite vasu frekvenciju, vi utjecete na sve i svakoga – svugdje - gdje kod idete. To je ono sto VI radite SADA. Mnogi od vas vec razumiju svoj zadatak, a mnogima se sjecanje na to upravo SADA budi.

Plan da se promjeni to frekvencijsko ogranicenje obuhvaca i novo restrukturiranje vase DNA - tih svjetlom kodiranih vlakana. Plan je gigantican. Zemlja pomaze sada, na svoj nacin evoluciji kompletnog svemira. Zemlja je ono mjesto gdje se te stvari dogadjaju, ona je upravo sada u zizi zbivanja. To je mjesto gdje plan pocima cvjetati, i ono sto se desava na Zemlji ce se odraziti na mnoge svjetove.

Kao clanovi Obitelji Svjetla , vi ste se slozili sa tim, da dodjete na Zemlju puno puta u mnogim oblicima, u mnogim raznim vremenima – da bi se pripremili za vas zadatak, da bi shvatili o cemu se tu zapravo radi i da bi bili trenirani. Bilo je potrebno da iskusite Zemlju i da se pripremite za vrijeme kada ce se promjena vase frekvencije stvarno dogoditi i da se inkarnirate u cim vecem broju – da bi sproveli taj plan u djelo.

Obitelj Svjetlosti je sada na putu da se ujedini, tj. da se njeni clanovi ujedine. VI se morate koncentrirati na to sto vam je zajednicko, a ne na ono sto nas razdvaja. Kao clanovi Obitelji Svjetlosti, vi neutralno donosite informaciju ovom planetu – da bi stimulirali svoj vlastiti razvoj. Potrebno je da vi to radite, jer vas vlastiti razvoj utjece na razvoj planeta.

Vasa DNA ce evoluirati iz 2 spirale u 12 spirala. Tih 12 spirala odgovaraju energetskim centrima – chakrama iznutra i izvana vaseg tijela. Milioni vas su sada na planeti na ovom zadatku i vi ste se svi slozili sa tim da cete nositi tu frekevnciju i izvrsiti zadatak. Jedna sacica vas sada postaje besprijekorna i ova sacica sada utjece na druge. Uskoro ce vam postati kristalno jasno tko ste vi zapravo i sto je vas zadatak.

Ovaj proces je jedan nevjerojatan evolucionarni skok i u slijedecih 20 godina ce se ubrzavati brze i brze.
Ima ljudi koji su vec dobili novo re-strukturiranje 12 spirala DNA. Ovih 12 spiralnih lanaca DNA interagiraju jedni s drugima unutar i izvan tijela. Povezanost 12 lanaca znaci da 12 energetskih i informativnih centara sada mogu poceti funkcionirati i slati informacije jedni drugima.

Tradicionalno, 7 od ovih su locirani u tijelu, a 5 izvan tijela. Vi ih znate kao vase Chakre i povezani su sa vibracijama 12 nebeskih tijela, koje vi momentalno poznajete unutar vaseg suncevog sistema. Tih 12 nebeskih tijela vibriraju sa informacijama u skladu sa chakrama koji se protezu do kraja svemira i oni vibriraju u skladu sa DNA spiralama unutar vaseg tijela.

Kada se ljudska DNA pocne restrukturirati i kad se ove informacije pocnu ispoljavati, pocet ce se oslobadjat nevjerovatna moc. Ljudi ce, samim tim da dodju zajedno i zajedno formuliraju NAMJERU – postati telepatski prijemnici za energije iz citavog svemira – i tako ce promjeniti lice svemira.

Ovo restrukturiranje vase DNA mi nazivamo MUTACIJA. Jednom kad VI, clanovi Obitelji Svjetla postanete sposobni dozvoliti da se ta MUTACIJA odvija u vasem tijelu, bit cete sposobni integrirati 12 informacijskih centara. VI cete poceti shvacati da ste VI TI koji kreiraju VASA iskustva i naucit cete da postanete SVJESNI STVARATELJI. Cak i vise od toga, vi cete postati svjesni sjecatelji (rememberers op. prev.) toga tko ste vi.

Kad se vasa 10, 11, i 12 Chakra pocnu otvarati, mnoge izvanplanetarne energije ce se pojaviti u vasem zivotu. Ove energije ce se pojaviti na planeti, kada cim vise i vise vas bude u stanju drzati vece frekvencije. 10 Chakra je povezana sa suncevim sistemom, 11 sa galaksijom a 12 sa jednim mjestom u svemiru. Kad budete u stanju drzati te frekvencije, donijet cete informacije na ovaj planet koje ce cuditi i sokirati vecinu stanovnistva.

Doci ce do stapanja identiteta, stapanja kultura i pojavit ce se mnogo “novih svjetskih redova” i sve ce to rezultirati u kaosu i zbunjenosti. Kao clanovi Obitelji Svjetla, vi cete jednostavno promatrati stanje stvari jer znate da kaos i konfuzija moraju doci da bi slomili sadasnji sistem i da bi se sistem mogao ponovo izgraditi na svjetlosti.
Kao clanovi Obitelji Svjetla vi mozete razumijeti, da je upravo jedan evolucijski proces u toku i da ce oni koji su u stanju da izadju na kraj sa mjenjanjem frekvencije evoluirati u svakom slucaju. Zemlja je jedno vrlo uzbudljivo mjesto da se bude na njoj u ovo vrijeme.

Ovo je jedan dobar plan, zar ne?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned jan 08, 2006 8:48 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet okt 28, 2004 10:39 pm
Postovi: 1843
Ovde se pominje neki period od 20 godina. Kada je ova poruka primljena? I na koji način?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned jan 08, 2006 12:57 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: sub jan 24, 2004 11:24 am
Postovi: 3879
Zahvaljujem Tini na prevodu ove izuzetno interesantne i važne knjige.

Prevedena poglavlja moći ćete takođe naći ovdje:


http://www.galaksija.com/metafizika/don ... itanja.htmPozdrav!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned jan 08, 2006 4:36 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 7346
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Pantelija, evo predgovora iz knjige:

Content of „Bringers of the Dawn“, pg. xi - xix, Foreword.
When Barbara Marciniak and I met in 1988, we had both just begun an exciting new phase of our lives: I had moved to Michigan to birth a new magazine, Connecting Link, with publishers Barrie and Susie Konicov, and Barbara was birthing the Pleiadian channelings. After years of working many and varied jobs while traveling, searching, and studying consciousnessexpanding material, we had created for ourselves work that encompassed who we were and what we believed, and we were excited about it.
During the next two years, Barbara and I traveled to many expos, played a lot with the Pleiadian teachings, and generally had a great time with all of it. We talked about doing a book of the Pleiadian teachings but never really pushed it; the book would come when it was time.
The year 1990, the beginning of the "unnamed decade," came. Connecting Link was getting well established, and Barbara had made some three hundred tapes with the Pleiadians. I felt it was time for me to move back to New York, where I could continue to do the magazine on my computer as well as do more networking. I also felt it was time to do the book.
When I thought of "the book," I imagined that the Pleiadians would dictate it to me and that I would simply transcribe the tapes, edit the material, and there it would be. It would take no particular effort and very little time out of my pressing magazine schedule. So, in May, when Barbara and I sat down to do a "book channeling," I was quite surprised to hear the Pleiadians' idea of how to do the book.
The Pleiadians assured me that they would not dictate the book to me and that I would have to pull it together through my own process. I was intrigued. They said to me, "If this book was just given to you, you would be an employee. What effort would it be of yours? It is going to be a birthing of something for you, a birthing of process in yourself that is a whole new way of utilizing creativity."
Phew! "OK, so, how do I do this miraculous process?" I asked. "Where do I begin?"
They answered, "You are going to piece this together using your intuition only. This is not at all to be a logical-mind project. By using your intuition, you will be guided and tested to see if you can perform and complete a project without your logical mind knowing the steps that are coming next. It will be a tremendous exercise for you. It will lift you into a much higher place of consciousness, a higher place of order, and a higher place of trust. When it is completed and is very successful, you will say, 'I don't know how I did it. I have no idea.'
"The story will show that if you can clear people of their personal information, they can go cosmic. The process that you will be going through during the next few moons will be very intense for you. You will go through the process of an initiation yourself as you write it. You have some mastering to achieve in a few areas during the next six moons, and all of this is tied together."
:wink:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sri jan 11, 2006 10:59 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2005 11:54 pm
Postovi: 1184
Tina, sjajno prevodiš, još jednom hvala.
Ma ne znam ljudi mene je ovo stvarno dobro prodrmalo. Ima nečeg jakog u ovome. Vrijeme će pokazati.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub jan 14, 2006 11:10 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri okt 26, 2005 12:53 am
Postovi: 288
Par primjedbi:

- ne uzimajte nista zdravo za gotovo, niti ne vjerujte nista slijepo, pogotovo ako vam netko kaze da je u necem istina ili apsolutna istina, ili jos gore “sveta istina” - to se odnosi i na ovo sto ja prevodim

- ucite, citajte, RAZMISLJAJTE, preispitivajte KRITICKI ono sto cujete ili citate, pitajte SEBE: moze li to biti istina za MENE?, slusajte svoju intuiciju, odgovarajte SAMI na svoja pitanja, postignite da postavljate pitanja SEBI, posvetite vrijeme SEBI, gdje cete biti u tisini i odvojeni od buke svijeta i slusajte koji cete odgovor dobiti, najcesce se taj odgovor manifestira kao osjecaj u predjelu vaseg Solarnog plexusa, dakle ukljucuje i dijafragmu – po meni jedan od najvaznijih organa u fizickom tijelu - vazan organ za DISANJE i stupanj energetskog stanja fizickog tijela, informirajte se

- upoznajte nacin na koji vase tijelo reagira na misaone / osjecajne podrazaje

- ovo je vrijeme u kojem ljudi sve VISE I VISE moraju razmisljati, a ne prihvacati stvari zdravo za gotovo, zato je vazno da imamo CIM VISE raznih izvora informacija, da mozemo usporediti, preispitivati, razmisljati

Zasto ovo pisem? Zato sto mi je ova knjiga koju prevodim pomogla da (izmedju ostalog) izgradim UPRAVO OVAKAV stav koji sam gore opisala i stvarno vam od srca preporucam da i vi tako rezonirate – preispitivanjem i razmisljanjen, pitanjem, slusanjem odgovora – kad pocnete koristiti tu “tehniku”, zajedno sa ostalim segmentima samospoznaje usavrsit cete do perfekcije sposobnost da spoznate – sto vam neko drugo bice hoce reci.

Cim vise spoznajete sebe i nacin na koji funkcionirate: vasa uvjerenja, misli, osjecaji, namjere - bite cete sve vise i vise u stanju da brze i brze spoznajete jedno drugo bice / izvor – koje su njegove misli, uvjerenja i najvaznije: koje su njegove namjere – tako da mozete ADEKVATNO reagirati/ djelovati.

Zasto prevodim ovo sto prevodim? Zato da bi na HSB jeziku imali jos jedan izvor – za citanje, proucavanje, razmisljanje, rast intuicije, rast svijesti – to je ono sto nam SVIMA OD SRCA ZELIM.

U TOM SMISLU: hvala svima jos jednom na vasim komentarima, potpori i zahvalnosti!


@Pantelija i ostali: u vezi pitanja o 20 godina i kada je to kanalizirano: u Maju je 1988 Barbara pocela kanalizirati Plejadance, za vrijeme njenog trotjednog putovanja po Egiptu. Ne znam tocno kad je konkretno daj podatak o 20 godina objavljen, s druge strane - ja smatram da je vrijeme relativno i da se buducnost stalno mjenja, tako da – cim vise budemo i cim vise nas bude radilo na razvoju masovne svijesti , tako ce i taj konkretan podatak o 20 godina izgubiti na vaznosti, jer buducnost se i sada mjenja iz trena u tren – mogu se samo nadati da cim kvalitetnije i cim prije obavimo to sto trebamo: eksponencijalni rast masovne svijesti svakog dana u svakom pogledu.
----------------------------------------------------------------------------------

Poglavlje III – Tko su vasi Bogovi


Ima jako mnogo krivih predodzbi o bozanstvenosti. Svemir je prepun inteligentnih bica, koja su se razvila tokom vremena, koja su razvila sve moguce sposobnosti da bi zadovoljila svoju potrebu da izraze sebe na kreativan nacin. Najvaznije u postojanju i svjesnosti je kreativnost i stvaralastvo. Kreativnost se izrazava kroz mnoge razlicite oblike.

Prije eona, Zemlja je bila samo misao u umu velicanstvenih bica, koji su si postavili zadatak da kreiraju nove oblike postojanja. Mnogi od tih bica su ucestvovali u stvaranju ovog svemira i vi ste ih oznacili sa “Bog”.

To su zapravo bila vanzemaljska bica, nositelji svjetlosti, jako udaljeni od Prastvaratelja. Mi rijetko koristimo pojam Bog sa velikim B. Kad i koristimo, onda time mislimo na bice koje mi znamo kao Prastvaratelj. Prastvaratelj je u svojoj osobnoj imploziji (implozija je suprotnost od eksplozije, op. prev.) kroz ljubav obdario sve stvari sa svjesnosti. Sve stvari su Prastvaratelj na Prastvarateljevom Putu.

MI sebe vidimo kao produzetak Prastvaratelja, uvijek skupljajuci informacije, dozivljavajuci avanture i radeci bilo sta da napravimo nase postojanje cim interesantnije, time hranimo Prastvaratelja. Kad mi tako hranimo Prastvaratelja, mi ga obdarujemo sa jos vecom energijom koju on daje novim kreacijama.

Mi nismo nikad dosli u blizinu Prastvaratelja. Cak i oni najrazvijeniji od nas, sa najvisljom svjetlosnom vibracijom, nemaju kapacitet da izdrze u blizini Prastvaratelja. MI nismo dovoljno spremni da izdrzimo intenzitet njegovog zracenja. Nasa je zelja da se u jednoj tocki nase evolucije priblizimo Prastvaratelju i da se stopimo s njim na neko vrijeme. Mi znamo da je to moguce i stoga tezimo tome.

Da bi se doslo u blizinu Prastvaratelja, mora se imati visoko razvijenu svjesnost i sposobnost pohranjivanja informacija. Mnogi ljudi na Zemlji su osjecali da su se oni stopili s Bogom. Moguce je da su se oni stopili sa dijelom Prastvaratelja koji je najvise odgovarao njihovim vibracijama u to vrijeme. Totalna vibracija Prastvaratelja bi unistila fizicko tijelo u istom tenu jer ono ne moze pohraniti tu kolicinu informacija. Oni koje vi smatrate Bogovima su samo jedan mali dio Prastvaratelja.

Cak i Prastavratelj je jedan mali dio od neceg veceg. Prastvaratelj uvijek otkriva da je on dijete jedne druge kreacije i da je u konstantnom procesu samootkrivanja i osvijescivanja. Sjetite se, svjesnost je u svim stvarima i svjesnost nije nikada izumljena, ona jednostavno jest.

Svjesnost je ZNANJE i vase ZNANJE je vasa veza sa Prastvarateljem. Kada vjerujete u to sto ZNATE, vi aktivirate Boga u sebi.
Sada na Zemlji raste svjesnost o tome koliko je ovaj svijet zapavo velik i tko je tko u ovoj globalnoj igri, ne samo tko je tko u ovoj igri na planeti, nego i u svemiru.

Kao sto vi imate hijerarhije na Zemlji kojih mozda jeste a mozda niste svjesni, tako postoje hijerarhije i u svemiru. VI mozete obradjivati svoju zemlju, placati poreze, odluciti da ne idete na izbore i ignorirati vasu birokraciju. Na jedan slican nacin Zemlja ignorira svemirske birokraticke strukture.

Za vas je vazno da shvatite da takve birokratske strukture postoje i da one imaju drugaciji dozivljaj vremena nego vi. Drugi opet ne zive u strukturi vremena kakva je vama poznata. Ono sto vi zovete jedna godina, moze biti nekima drugima kao jedan dan. Ako ovo zbilja pocnete shvacati, moci cete razumijeti zasto vam se cini da je ovaj planet ostao prepusten sam sebi zadnjih par tisuca godina. Ali sada, ponovo se stvari pocinju zakuhavati i vi cete biti suoceni sa ogromnim kolicinama novog znanja koji ce uci u vase svakodnevne obrasce i u sistem vasih UVJERENJA. Doci ce do jednog velikog kulturnog soka i velikog iznenadjenja.

Vi ste dosli ovamo sa izvjesnom svrhom. Bogovi Stvaratelji koji su prekrojili ljudsku rasu se vracaju. Neki od njih su vec ovdje. Ovaj planet je bio posjecivan iznova i iznova i mnoge razne forme ljudske vrste su bile “posijane” kroz razne experimente. Bilo je mnogo znacajnih faktora koji su stvorili pravac Zemljine povijesti. Na ovoj planeti je bilo civilizacija koje su postojale milionima godina, da bi otisle bez traga. Te civilizacije, na svaku i jednu su utjecala bica koja vi nazivate Bog.

Na vasu povijest su utjecala mnoga bica svjetlosti, koja ste vi nazivali Bog. U BIBLIJI, mnogi od ovih bica su bila kombinirana da prezentiraju jedno bice, ali oni nisu bili JEDNO bice, nego kombinacija vrlo mocnih, vanzemaljskih energija u obliku svjetlosnih bica. Oni jesu u stvari iz naseg ugla gledista bili mocne energije koje su izazivale strahopostovanje i zato je vrlo lako razumijeti zasto su bili glorificirani i obozavani.

Ne Zemlji ne postoji literatura da vam opise pravu sliku ovih bica. Svi ti Bogovi su dosli ovamo da bi ucili i razvijali se, radili na njihovom vlastitom razvoju, radeci sa kreativnosti, svjesnosti i energijom. Neki od njih su bili vrlo uspjesni i svladali su njihove lekcije sa bravurom, a neki su napravili katastrofalne greske.

TKO su ti Bogovi iz prastarog vremena?
To su bila bica koja su mogla stvarati i premjestati realnosti i zapovijedati Duhovima Prirode da se potcinjavaju njihovoj volji. Ljudi su tradicionalno zvala ona bica koja su mogla raditi stvari koja oni nisu mogli: Bog.

Ta bica su poznata u svim starim i prastarim kulturama i o njima se prenosi kao o krilatim kreaturama i kuglama svjetlosti. Svijet je pun znakova, tragova, artifakta o tome tko su ti Bogovi bili. Bilo kako bilo, oni koji su zeljeli manipuliati ljude su izmislili njihove vlastite price, da kreiraju obrasce koji ce vas kontrolirati. Vama je receno da su ta bica stvarno Bogovi i da ih morate obozavati, njima se diviti i biti poslusni. Upravo ovaj obrazac vjerovanja je sada pred velikom promjenom. Istina ce izaci na vidjelo, istina koja ce kompletno promjeniti nacin na koji vi vidite svijet. Nek se paze oni koji nece zeljeti vidjeti. Valovi iznenadjenja ce se prosiriti po cijeloj Zemlji.

Bogovi stvaratejli koji vladaju ovim svijetom imaju sposobnsot da postanu fizicki u ovoj dimenziji, ali oni postoje vecinu vremena u drugim dimenzijama. Oni drze Zemlju na jednoj izvjesnoj vibracijskoj frekvenciji kako bi kreirali EMOCIONALNE TRAUME - tako se prehranjuju. Ima bica koji postuju ZIVOT prije svega, a ima i takvih koji ne postuju ZIVOT ni najmanje i ne shvacaju njihovu povezanost s njim.

SVJESNOST HRANI SVJESNOST. Za vas je tesko da shvatite taj princip jer vi se hranite sa hranom.
HRANA za neka bica je SVJESNOST. Sva hrana sadrzi na nekoj tocki svog razvoja svjesnost, bilo da ju przite, kuhate ili uzmete iz vrta – vi je probavljate da bi se prehranili.

VASE EMOCIJE SU HRANA ZA DRUGE.

Ako vas se kontrolira i usmjerava da manifestirate ludilo i unistvanje, vi STVARATE VIBRACIJSKU FREKVENCIJU koja na taj nacin odrzava ove druge koji se time HRANE.

Ima i takvih koji se hrane vibracijama ljubavi i ta grupa hoce da POVRATI protok ljubavi na ovom planetu. Oni zele preobratiti ovaj svemir u frekvenciju ljubavi, tako da ovaj svemir dobije mogucnost da izadje iz sebe i osnuje druge nove svjetove.

Vi predstavljate odmetnicku grupu svjetla i vi ste se slozili da cete doci natrag na planetu. VI ste na zadatku. VI dodjete u ova fizicka tijela, preuzmete ih i namjeravate, da snagom svog spiritualnog identiteta promjenite svoje fizicko tijelo.
Vi ste svi izabrali vrlo brizno genetske linije u koje ste rodjeni da bi imali najbolji moguci pocetak vase misije. Svatko od vas je izabrao da se rodi u obitelj u kojoj su nekada davno i clanovi Obitelji Svjetla bili zastupljeni.

Davno, kad su ljudi zivjeli na njihovom vlastitiom teritoriju – na Zemlji i kad su mogli razumijeti mnoge realitete, imali su mogucnost da budu multidimenzionalni, da budu totalno jednaki Bogovima. Upravo ovaj identitet vi sada ponovo budite u SEBI.

Drugi Bogovi su preuzeli ovaj teritorij. Bas kao sto kompanije preuzimaju druge kompanije, jer je njihov penzijski fond odlicno popunjen, tako su i Bogovi osvojili Zemlju – jer su njeni fondovi odlicno popunjeni.
Da bi vi tada vjerovali da si ONI Bogovi, oni su vas genetski prekrojili.

Tada se je originalna Obitelj Svjetla rasprsila po svemiru i dosao je Tim Tame, koji je radio u neznanju i ignoranciji.

VASA TIJELA nose sjecanja na drevno znanje koje su vam ovi Bogovi oduzeli, kao i ceznju da povratite to znanje. Bogovi koji su to uradili su velicenstene svemirske kreature. Oni mogu proizvesti mnogo vrsta manipulacija i manipulirati stvarnost na razne nacine. Ljudi su u neznanju poceli zvati ove kreature Bog, sa velikim B.

Bog sa velikim B nije nikad posjetio ovu planetu kao jedno bice. Bog sa velikim B je u svim stvarima. VI ste imali posla sa bogovima sa malim b koji su zeljeli biti obozavani i da vas zbune i koji su se borili za Zemlju jer je smatraju svojim vlasnistvom negdje na rubu ove galaksije u svemiru slobodne volje.

Prije te invazije, vi ste imali nevjerojatne sposobnosti. Originalnom bio-genetskom covjeku je bila dana nevjerojatna kolicina informacija, bio je ionterdimenzionalan i mogao je raditi mnoge stvari. Kada su ti Bogovi Stvaratelji invadirali Zemlju, smatrali su da ljudska vrsta previse zna. Ljudska vrsta je tada imala sposobnosti koji su bile skoro iste kao i one koji su se predstavljali kao Bogovi.

Tada je uslijedila biogeneticka manipulacija i desilo su se mnoga razaranja. Experimentalne verzije ljudske vrste su donesene na planetu sa promjenjenom DNA - gdje je ta originalna geneticka banka podataka u stanicama bila rasprsena , ali ne i unistena. Na pocetku, vasa DNA je bila cjelovita. Bila je kao prekrasna Biblioteka gdje su informacija bile katalogizirane i uredjene – sistematski referencirane i vi ste mogli naci bilo sto, sto ste trazili za cas posla. Kad se desila ta biogeneticka promjena, informacije su se iskljucile iz tog reda i rasporeda u kojem su prije bile. Bilo je kao da je netko bacio referencni katalog sa kljucnim rijecima i jos k tome izbacio sve knjige iz polica i bacio ih na jednu hrpu. Tako je tada vasa DNA od ovih osvajaca postala razbacana i rasprsena.

MI vam pricamo ovu pricu sada, definitivno postoji prica o tome. Mi ne pricamo vasem logickom umu, mi pricamo vasim sjecanjima, tako da se vi mozete sjetiti da ste ucestvovali u ovoj prici. Na ovaj nacin, vi cete se poceti sjecati sto se dogodilo i tko ste vi zapravo u ovom cijelom procesu.

Citava genetska informacija je bila razbacana, nije imala vise nikakav red, ali je OSTAVLJENA unutar stanica. Jedina stvar koja vam je ostavljena da se igrate s njom i da vas ostavi da funkcionirate je bila dupla spirala. Mnoge od banki podataka u sklopu te duple spirale su bile zatvorene, zapecacene, tako da ste vi tada poceli funkcioniarati sa vrlo malo informacija. Vi ste bili jako lako podlozni manipulaciji i kontroli od stane aspekata svjesnosti koji su sebe predstavljali kao Bog sa velikim B.

Invaderi su uzeli vec postjecu vrstu, koja je stvarno bila velicanstvena vrsta i prekrojili su je za svoje vlastite potrebe, za svoju vlastitu korist. Prekinuli su informacijake frekvencije unutar ljudksih bica, promjenili DNA i dali vam samo duplu spiralu, tako da vas mogu drzati u neznanju i ignoranciji. Vasa prijemna frekvencija je jednostvano bila iskljucena, tako da vise niste mogli birati stanice na skali vaseg vlastitiog radio-prijemnika.

Ovi Bogovi Stvaratelji su zeljeli promjeniti DNA u ljudskom tijelu koja znaci inteligenciju, gradjevni plan, kod. Ako kod nema mjesto na kojem ce operirati, ne moze se manifestirati u postojanju, ne moze se izraziti. Ako ste zakljucani u malom, uskom prostoru i ako vam nikad nije dan prostor da rastete, vi nikad ne mozete izraziti sebe. Zadnjih par tisuca godina je vas kod bio prisiljen da pristaje u vrlo ogranicenu DNA.

Jedan od najuzbudljivijih aspekata postojanja i zivljenja na Zemlji SADA je reorganiziranje i prekrojavanje vase DNA. Kozmicke zrake dolaze na vasu planetu, ta promjena je sada iniciirana, promjena se emitira i salje i unutar vaseg tijela dolazi do reorganiziranja.
Posvuda razbacane informacije koje u sebi nose sjecanje i svjesnost o Zivucoj Biblioteci se sada slazu u red.

DNA evoluira. Nove spirale ili lanci se formiraju – tanka svjetlosno kodirana vlakna se pocinju skupljati u sveznjeve. Razbacane informacije se sada ujedinjuju u vasem tijleu – kroz elektromegnatsku energiju Pra-Stvaratelja. Mi smo tu da promatramo taj proces u vama, kao i da sami evoluiramo.
Za vrijeme ovog reorganiziranja odnosno skupljanja u sveznjeve – u vama ce se razvijati jedan napredniji nervni sistem koji ce dozvoliti da sve vise i vise informacija dolazi u vasu svijest. Vi cete probuditi mnoge mozdane stanice, koje su dosada bile “uspavane” odnosno neaktivne i osim toga cete poceti kompletno koristiti svoje fizicko tijelo, za razliku od sadasnjeg stanja – u kojem koristite sam mali postotak.

Ova promjena, ova svjesnost utjece sada na svako mjesto na Zemlji. Oni od vas koji su Cuvari Svjetlosti i koji zele da kompletno promjene sadasnju realnost i donesu druge mogucnosti sada usidravaju frekvenciju. Ako nije usidrena i razumljena, moze kreirati kaos. Kreirati ce kaos. Zbog toge se vi morate UZEMLJITI .

Ako se kaos ispravno iskoristi, on donosi jedno stanje reorganiziranosti. Vrijeme sada kolabrira i energija postaje sve veca i veca. Vi ste dosli ovamo da prvi pocnete koristiti tu energiju. Vi cete biti putokazi za svjesnost – dok vucete tu energiju u vasa tijela – ti putokazi ce pomagati drugima da ne moraju prolaziti kroz sve kroz sto vi prolazite.
Mnogi ljudi ce odjednom poceti osjecati ovu energiju bez ikakve pripreme za to. Vi svi vucete svjetlo – koje je informacija i podatak na planetu i dok to radite – vi stvarate nove putkozae i nove smjerove za svjesnost koja istrazuje bez da kazete i rijec.

Novi smjerovi svjesnosti stvaraju nove realnosti, nove mogucnosti i nove nacine zivota i postojanja.
Zato je kolaps vaseg drustva neizbjezan: u sebi nema svjetla, u sebi nema multidimensionalnih mogucnosti, drzi vas u ogranicenosti i vama je jednostavno dosta toga.

Bogovi stvaratelji su svemirska bica koja imaju svoj vlastiti dom u svemir. Oni takodjer evoluiraju. Ima i onih koji bi htjeli izbaciti ih iz “ Kluba Bogova Svaratelja”, jer oni nemaju postovanja pred zivotom kojeg su stvorili. Prije nego sto su Invaderi osvojili Zemlju, prije 300 000 godina, mnogi od Originalnih Planera su radili ovdje, da bi uzemljili informaciju i stvorili ovaj giganticni informacijski centar, koji je trebao biti koristen da poveze mnoge galakticne sisteme. Onda se desio taj veliki rat izmedju Bogova Stvaratelja. Invaderi su pobijedili i od tada se u raznim starim i prastarim manuskriptima mogu citati njihove price. Oni su dosli ovamo, jer su htjeli Zemlju iz mnogo razlicitih razloga.

U svemiru Prastvaratelja su sve stvari dozvoljene. Zato sto su sve stvari dozvoljene, mogu se uciti mnoge lekcije. Neki od ovih Bogova Stvaratelja su se vjencali i stopili njihove linije, kao sto se su razne evropske vladarske i kraljevske obitelji vjencavale i ujedninjavale njihova kraljevstva. Bogovi Stvaratejli su mjesali jednu vrstu sa drugom, da vide sto mogu stvoriti. Sjetite se, oni su poznavali genetiku i sve stvari su bile stvorene manifestiranjem i ispravnim koristenjem zivotne snage i razumijevanjem kako se zivotna snaga ispoljava.
Ne mozete u ovom momentu uopce pojmiti, kakav silan projekt je to bio.

Tko su ta bica koja su dosla i unsitila originalni plan za Zemlju? Tko su ta bica koje mi ponekad zovemo ”Mracne Majice” (Dark T-Shirts op. prev.) Imajte razumijevanja kada pricate o tim snagama tame. Nemojte reci za njih da su losi. Jednostavno razumite, da su oni neinformirani i da stvaraju sisteme koji su neinformirani, jer vjeruju da je to nacin na koji moraju funkcionirati. Jednom su se borili i odsjekli su sami sebe od znanja, tako da se sada ocajno drze za svoje postojece znanje i za zivot kojeg su si stvorili. To je zivot baziran na strahu, zivot koji ne postuje drugi zivot, zivot koji iskoristava drugi zivot.

Tko su ta bica?
Oni su REPTILI.

Bolje receno, ova bica su djelom ljudi, djelom reptili. Mi ih zovemo Gusteri (Lizzies op. prev.), jer mi volimo da uzimamo stvari manje emocionalnije, a sa vise humora, tako da ih vi ne uzmete preozbiljno i iznervirate se i uzbudite.
MI nismo ovdje da bi vas strasili, mi smo tu da vas informiramo. Vi ovo sve znate vec unutar sebe i kad se pocnete sjecati toga tko ste vi, neki od vas ce se poceti imati sjecanja na reptilsku povijest. VI ste u iluziji, ako vjerujete da ste se vi uvijek inkarnirali kao ljudsko bice. VI se inkarnirate da bi iskusili kreaciju, da skupljate informacije o kreaciji i da je shvatiite i spoznate kompletno.

Vi sasvim sigurno ne prolazite kroz samo jedno iskustvo. To bi bilo kao kad vecerate u istom restoranu vas cijeli zivot i kazete: “Ja znam sve o hrani!”. To bi bilo djetinjasto. Pocnite otkrivati vase granice, vase stege, i shvatite da morate iskusiti mnoge stvari. U CITAVOM postojanju je briljantnost.

Bogovi Stvaratelji postoje u mnogim formama i nisu svi Gusteri. Postoje Bogovi Stvaratelji koji su slicni insektima. Mi Plejadanci smo povezani sa Bogovima Stvarateljima koji su reptilskog i pticjeg izgleda.
Neki su dosli iz svemira i radili su u raznim kulturama sa energijama ptica. Ako pogledate crteze starih kultura u Egiptu, Juzne Amerike, Sjeverne Amerike, vidjet cete znakove ptica i reptila. Ptice i reptili su nekad radili zajedno, nekad su ratovali medjusobno. Kad budete mogli razumijeti vise, prica ce biti jos veca. VI cete poceti da se sjecate vase povijesti.
Bogovi Stvaratelji su bili povezani s vama. Kad vi odlucite da postanete roditelj, vi imate namjeru uciti od vase djece, biti odgovorni za njihovo dobro i uciti ih da budu odgovorni za sebe same. Isto je i sa Bogovima Stvarateljima. Dok vas gledaju kako rastete, oni uce o zivljenju, uce o tome sto su kreirali, uce takoreci o tome kako biti dobar roditelj.

Neki Bogovi Stvaratelji su stvorili zivot, samo da bi taj zivot zadovoljavao njihove potrebe i brinuo se za Bogove Stvaratelje. Hranili su se vasim emocijama. Jedan od najvecih tajni koje su se skrivale od vase vrste je: koje je bogatstvo i izobilje koje je skriveno u emocijama. Vas se drzalo podalje od toga da istrazujete svoje emocije, jer bi vi mogli kroz vase emocije razotkriti stvari.
EMOCIJE vas povezuju sa vasim SPIRITUALNIM tijelom, koje nije fizicko i koje egzistira u multidimenzionalnoj sferi.

Modulacija frekvencije je sada uspostavljena i energije izvana rade na promjeni planeta.Te energije VAS trebaju. Oni ne mogu promjeniti planet izvana, planet MORA BITI PROMJENJEN IZNUTRA.
Ove energije jednostavno donose kreativne kozmicke zrake koje ulaze u vase tijelo i stvaraju evolucionarni skok u vasem tijelu. Jednom kad shvatite ISPRAVNO koristiti emocije i kad pocnete kontrolirati vasu vlastitu frekvenciju, vi cete moci dalje emitirati te zrake. Onda necete hraniti frekvenciju STRAHA na ovom nivou postojanja.
Cim se frekvencija straha smanji, bit ce poduzete mnoge mjere da povecaju strah, jer oni KOJI SE HRANE STRAHOM GUBE NJIHOVU HRANU.

Oni ce poduzeti sve da uspostave ponovo frekvenciju straha, prije nego promjene svoju vlastitu frekvenciju hrane u frekvenciju ljubavi. Gusteri / Liziji su oko Zemlje instalirali uredjaje koji povecavaju emocionalne frekvecnije kaosa i nemira i zrace ih tako UVECANE NJIMA. To je nacin na koji se odrazavaju na zivotu.

Da bi vi dosli na jedan planet, vi morate znati gdje je portal da udjete kroz njega. Vi mozete letjeti kroz svemir, recimo k Jupiteru, ali ako ne nadjete portal koji vam dozvoljava da udjete u specificnom vremenskom segmentu u kojem na planetu postoji zivot: sletjeti cete na mjesto koje izgleda bezzivotno i neinteresantno. Portali vam dozvoljavaju da udjete u onu dimenziju u kojoj postoji zivot. Portali se otvaraju u koridore vremena i sluze kao zone multidimenzionalnog iskustva.

Na Zemlji ima razlicith portala koji dozvoljavaju razlicitim vrstama – Bogovima Stvarateljima da se ubace unutra. Jedan od najvecih portala oko kojeg se momentalno vode bitke je portal na srednjem istoku. Ako pogledate natrag u povijesti Zemlje, primjetit cete koliko je puno drama ili RELIGIJA i civilizacija doslo upravo kroz taj portal. To je ogoraman portal sa radijusom od oko 1500 kilometara. Zato je na srednjem istoku toliko puno dogadjanja.

To je portal kojeg koriste Liziji.

U izvjesnom smislu, oni su ti koji gospdare tim portalom. Koristili su ovaj portal da bi stvorili njihove podzemene baze i spilje iz kojih djeluju. Stara cililizacija Mezopotamije, izmedju Tigrisa i Eufrata je bila svemirska koloijia jedne odredjene vrste, koja je dosla na Zemlju. Kuwait lezi na otvoru ovog teritorija. Ovo je portal koji obuhvaca manipulaciju ljudske populacije da sluzi svrhama drugih.

U populaciji Lizija ima takvojh koji su zli i onih koji su dobrociniteljski nastrojeni. Zasto vam mi sve ovo pricamo? Zasto vi morate sve ovo znati? Morate znati, zato jer Lizijska stvarnost ponovo ulazi i spaja se sa vasom stvarnosti. U ovom evolucionarnom skoku u razvoju svjesnosti nece biti dovoljno da jednostavno udjete u ljubav i svjetlost i da jedete sladoled svaki dan. Vi morate shvatiti kako je stvarnost slozena i kompleksna, koliko razlicitih formi realnost ima i kako su sve ove facete realnosti jedan dio VAS. Vi morate s njima skopiti mir, vi se morate stopiti s njima i dozvoliti da vi svi zajedno implodirate u vasu DUSU. Na taj nacin – vi se vracate Prastvaratelju.

VI cete biti imati mnogo prilika da osudjujete i etiketirate stvari kao lose. Ali ako osudjujete ili etiketirate, necete iskusiti i osjetiti nove stvarnosti. Sjetite se uvijek da jo ovo Zona slobodne volje i da postoji Bozanski Plan, koji ce biti zadnja karta, ta zadnja karta ce biti AS.

Drama na ovom planetuje jako interesantna. Svaki put kad u jednom sistemu dodje do modulacije frekvencije, iz tog sistema izlazi jedna jako interesantna privlacnost. Ta privlacnost k sebi dovodi sve one energije koje su ikada imale ikakvog posla sa vasim sistemom natrag, kako bi oni takodjer bili dio te evolucije. Vi magnetizirate sebi sve sto ste ikada iskusili, tako da mozete osjetiti sve sto morate osjetiti u vezi tog iskustva.

Bogovi Stvaratelji su privuceni natrag ovamo u ovo vrijeme zbog Bozanskog Plana. Oni moraju sudjelovati u tome i shvatiti da ce se frekvencija promjeniti. Oni se tome opiru, kao sto se i mnogi ljudi opiru. Pa ipak, oni kreriraju svoje stvarnosti. Ovi Bogovi stvaratelji su zadnjih 300 000 godina zaboravili tko je njih stvorio. Zaboravili su svoje Bogove.

Vi – clanovi Obitelji Svjetla niste zaboravili. Vas zadatak je RAZUMIJEVANJE: da na Zemlju “dovucete” razumijevanje i shvacanje, koji ce stabilizirati energiju i generirati kreativnu snagu.
Svjetlo je potpuno podcijenjeno na planeti i ovi Bogovi Stvaratelji podcjenjuju vas. Cak i u njihovoj briljantnosti, oni imaju slijepih tocaka. Toliko su zaludjeni i zaljubljeni u moc, da se bore izmedju sebe.

Bogovi Stvaratelji su predali jedan dio sebe i postali su komotni, zainteresirani samo za njihov vlastiti projekt.
Vi ste povezani sa tim bicima, jer vi ste njihov produzetak ili njihove operativne snage. VI ste ovdje da utjecete na stvarnost, ne izvana, nego iznutra. Vasa namjera je da se toga sjetite.

Ovi Bogovi Stvaratelji dolaze natrag da vas ponovo osvoje, jer oni ne zele umrijeti od gladi. Oni shvacaju, da je jedno “bombardiranje” sistema u toku i to kroz vas, tako da su oni tu i nastoje kreirati jos vise nemira, jos vise straha, zele se boriti jos jednom za ovaj teritorij.

Ovaj izvor hrane im je vazan. Oni gube kontrolu nad planetom, zbog toga se vracaju njihovom primarnom portalu na srednjem istoku gdje je njihovo gnijezdo ispod zemelje, da kreiraju strah i kaos.

Originalni planeri zele donijeti slobodu izbora natrag na ovu planetu. Bogovi koji su u zadnjem periodu evolucije bili odgovorni za ovaj planet, koriste modulaciju frekvencije i ne dozvoljavaju slobodu izbora. Oni vam kradu vasu psihicku energiju dajuci vam krivu sliku o stvarnosti na svaki moguci nacin na koji si vi to uopce mozete zamisliti. MI ne zelimo reci da su ovi Bogovi losi. Mi vas jednostavno zelimo informirati o stvarima koje su se dogodile i kako nevino ste vi bili uvuceni u ove sve dogadjaje. VI ne prepoznajte, da su ove situacije tako koncipirane, da vi mislite na jedan odredjeni nacin, da vasa svijset vibrira na jednoj odredjenoj frekevnciji.

MI igramo istu igru.

Ako pogledate unatrag, nismo li mi namjerno slozili plan o modulaciji frekvencije kod vas? Nismo li vas zatocili, opcarali, uvjerili vas o vasoj slobodnoj volji, tako da vi mozete vibrirati na jednoj izvjesnoj frekvenciji. MI smo ucinili istu stvar kao Stvaratelji. Najbolje za sve vas je da jednostavno odbacite vasu staru definiciju Djeda Mraza. Na isti nacin na koji ste otkrili istinu o Djeda Mrazu , otkrit cete da su vam o mnogim tim Bogovima koje vi obozvate ispricane price koje su sluzile maskiranju prave istine.

Vladajuce energije na ovom planetu izpumpavaju odnosno prikljucucju se na vase sisteme UVJERENJA kako pozele. Taj sistem izpumpavanja vodi i usmjerava nevjerojatnu kolicinu energije i ta energija je ziva.

Vama je receno da SVE VASE MISLI STVARAJU SVIJET: one su stvarne i one idu na jedno mjesto.
Sada postoji na Zemlji 6 MILIJARDI ljudi koji misle – upravo sada. Toliko je zivuce energije na zemlji. Sto mislite koji je dominirajuci osjecaj u toj energiji, i sto mislite sto se moze postici sa tom energijom – kroz SILU ili UVJERENJE?
MI vam ne zelimo reci tko je u pravu, tko je u krivu i tko je tko u toj hijerarhiji. MI jednostavno zelimo da razbijemo vase iluzije, razbijemo vase balone od sapunice o tome sto ste vi do sada vjerovali. Mi ne zelimo reci: to je krivo, mi vam jednostavno sugeriramo da razmisljate u vecim i sirim obrascima.

Osjetite koji ce to biti gubitak u ovoj predominirajucoj energiji kada sve VISE I VISE VAS ne bude vibriralo na frekvenciji na kojoj oni zele. Razmisliteo tome STO VI SVE MOZETE napraviti, kad se izdignete iznad modulacije frekevencije ili iz okova vaseg logickog uma i kada se razvijete u neprikosnosvene CUVARE FREKVENCIJE.

Sjetite se da je vasa fekvencija suma vaseg fizickog, mentalnog, emocionalnog i spiritulanog zracenja – emitirana kao elektromagnetski pulsevi. SVAKI PUT kad uzmete natrag ono sto je netko izpumpao i kad pocnete to kultivirait prema vasoj vlastitoj volji, VI MJENJATE VIBRACIJU NA ovom planetu.

Kao razbijaci sistema, ovo je jedna od stvari koju ste vi spososbni briljantno izvoditi. MI ne zelimo umanjiti vrijednost stvari koje ste radili do sada, mi zelimo da vi prevazidjete vase dosadasnje alate.

Neka od vasih divljenja i vjernosti vrijede uvjerenjima koja vam vise ne sluze, isto kao sto ce mnogi vas jednog dana iza sebe ostaviti ove korake kroz koje vas mi sada vodimo. Jedna druga energija ce doci i reci: Plejadanci su vas doveli do tu, to je ok, dozvolite nama da vas dovedemo dalje. Nema kraja evoluciji, jer ne postoji nista sto je jedna ultimativna istina.

Kad vi pocnete otkrivati vasu reptilsku proslost, naci cete da je bilo mnogo likova u patrijarhalnim sistemima u povijesti koji su bili pripadnici reptilske familije. Kao sto ni svi ljudi nisu losi, nisu svi reptili losi. Oni nisu nista manje djelovi od Prastvaratelja nego sto ste vi. I njihova fizioplogija i njihov izgled nisu manje vrijedni.

Oni su eksperti u genetici i sposobni su “stanovati” u razlicitim formama. Kad se istina kompletno otkrije, uvijek moze doci do velikog shoka, kada se radi sa izoliranom rasom.

Ima mnogo Bogova Stvaratelja, samo neki od njih imaju ljudsku formu. Sada, najveci nemir i najvecu neugodnost u vama stvara postojanje bica reptilskog tipa, jer vam oni sada najstranskiji.

Nasa namjera je bila da prosirimo vasu ideju o tom tko su vasi Bogovi, jer TI BOGOVI CE SE VRATITI NA ZEMLJU. Ovoje razlog zbog kojeg ce sada na zemlji desava veliki nemir i kaos. Kad vi naucite drzati frekevenciju koja dolazi s kreativnim kozmickim zrakama, vi cete biti spremni da sretnete te Bogove. Kao sto smo vec rekli, neki od njih su vec ovdje.
ONI HODAJU VASIM CESTAMA, CLANOVI SU VASIH AKADEMIJA, VASE VLADE I VASEG RADNOG MJESTA.
Oni su tu da promatraju i oni su tu da usmjeravaju energiju. Neki dolaze da budu od pomoci, neki su tu da uce i evoluiraju. Neki od njih nemaju ni najmanje namjere.

VI morate nauciti kako da RAZLIKUJTE VANZEMLJASKE INTELIGENCIJE.

Ovo je svemir slobodnog izbora, tako da su sve forme dozvoljene. Ako vas neka energija ima namjeru strasiti, manipulirati vas ili kontrolirati vas – jednostavno nije u vasem interesu da radite s njom.
Vi imate izbor s kime cete raditi. Samo ako netko ima naocigled mnogo fantasticinih i magicnih sposobnosti, ne znaci da je i SPIRITUALNO RAZVIJEN.
NAUCITE RAZLIKOVATI.

VI zivite u najvaznijem vremenu u kojem energija ozivljuje. Svi vasi osjecaji su rezultat vaseg OZIVLJAVANJA i budjenja vasih skrivenih potencijala. Vjetar puse oko vas, pokazuje vam da su u zraku puno toga dogadja.

Bogovi su ovdje. VI STE TI BOGOVI.

Kad se kompletno sjetite svoje povijesti, pocet cete otvarati vase prastare oci. To su oci Horusa, koje ne vide samo kroz ljudske oci, nego sa stajalista vidjenja jednog Boga. One vide povezanost i svrhu svih stvari, jer prastare oci mogu vidjeti u mnoge realitete istovremeno i sloziti vecu sliku, citavu povijest.

Kada otvorite prastare oci, ne samo da cete biti u stanju da se stopite sa svojom osobnom povijesti, bit cete u stanju da se stopite sa planetarnom povijesti, galakticnom povijesti i povijesti cijelog svemira.

Onda cete vidjeti i otkriti tko su vasi Bogovi.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pon jan 16, 2006 10:11 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon jan 17, 2005 10:05 pm
Postovi: 69
Topalovicu, svidja ti se ovo? Vidis, upravo sam vas zato pitao ko su ustvari Lemurijanci! Jel taj par sto pise taj tekst, oni prestavljaju Lemuriju.

Pozdrav...


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pon jan 16, 2006 11:18 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet okt 28, 2004 10:39 pm
Postovi: 1843
Kakva Lemurija, koji par, koji tekst, kakvi bakrači?

Nisam ovo još dovoljno pročitao da bi video kako je. Nema veze da li mi se sviđa ili ne, ja o nečemu sudim na osnovu činjenica i stečenog iskustva. To nažalost često bude ono što mi se najmanje sviđa. :?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned jan 22, 2006 12:51 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri okt 26, 2005 12:53 am
Postovi: 288
Poglavlje IV – Sjecanja u Zoni Slobodne Volje


Jednom davno, postojala su bica koja su zeljela nesto stvoriti. DA bi to napravili, morali su vrlo subtilno promjeniti jedan dio kreacije. Ova bica su radila i bila povezana sa aspektom svjesnosti zvanim SVJETLO.
Pazljivo su ga cuvali. U raznim vremenima, ovi Cuvari svjetla su se sretali, radili zajedno i ponovo se sretali u raznim podrucjima realnosti. Oni su izgradjivali planove, dijelili nacrte i odredili vrijeme kada ce taj plan uci u fazu ispunjenja.
Izvjesni clanovi ovog Tima Svjetlosti su smislili koje bi bile moguce vjerojatnosti Prastvaratelja: sto bi Prastvaratelj ucinio, sto bi ga stimuliralo. Ova bica su shvacala sto sve moze biti ucinjeno sa Svjetlom i njihov plan je bio jako pazljivo koncipiran. Ova bica su bila trenirana nekoliko stotina tisuca godina da izvrse taj plan. Dio tog plana je bio da budu spremni za jedan kozmicki potres za koji su znali da ce jednog dana doci od Prastvaratelja.
Sa puno predanosti i priprema stvoren je temelj i trening je poceo. Bilo je mnogo toga za nauciti prije nego sto je plan mogao biti implementiran, jer to je bio jedan jako smjeli plan. Namjera ovih Cuvara Svjetlosti je bila da donesu svjetlost ili znanje u jednu realnost gdje svjetlost ili znanje nisu dobrodosli i gdje nisu pristajali. Biloje kao da pokusavate uvuci nogu u cipelu koja ima manji broj od vase stvarne velicine.
Ova bica su imala plan da se pripreme za vrijeme kada ce SVJETLO pristajati.

OVA BICA STE VI I TO VRIJEME JE SADA.

Sve je pazljivo pripremljeno i svako od vas zna u najdubljem dijelu svog bica da ste dosli ovamo sa nekom svrhom. Vi ste dosli da pocnete odlucujuci pokret, da se rijesite svega sto vas je za vasu realnost vezalo do sada, sve tanke niti sto su vas kao celicna uzad drzala zakljucane u vasim idejama o tome tko ste vi i kakva je vasa povezanost sa svemirom.

Za one od vas koji su dosli da odrade svoj plan da rade sa svjesnosti svjetla, vase vrijeme je SADA.

Vase djelovanje otpocinje u ovom trenutku. Sve sto trebate napraviti je da dozvolite energiji da udje u vase tijelo. Vi morate poceti vibrirati sa tom energijom i ocistiti djelove sebe, ocistiti emocionalne energije koje su zatocene u u vasem tijelu.
Kad pocnete da istrazujete SEBE, otkriti cete da unutra ima mnogih “vas” sa kojima mozete putovati po unutarnjem nervnom sistemu svjesnosti.

Vi cete otkriti da je vase drustvo bilo jako pronicljivo dizajnirano da vas drzi cim podalje od ovog najintimnjijeg, najnagradjujuceg i najuzbudljivijeg djela sebe. Kao cuvari svjetlosti, vi cete stvoriti opcije za nove realitete i donijeti ih masovnoj svijesti na planeti. Vi cete to napraviti tako da prvo to napravite za sebe same, kreirajuci jedan unutrasnji mir i unutarnju ljubav, prihvacajuci sve – tko ste vi i sve sto ste u zivotu napravili i sve sto je vama bilo napravljeno u zivotu. Vi cete prihvatiti i integrirati te stvari, jer cete znati, da su upravo sve te situacije bile potrebne da vas dovedu do finalnog stupnja usidravanja svjetlosti.

Ovo je drevna prica i ona je pohranjena u vasem tijelu. Dio toga sto mi zahtjevamo od vas je da otvorite ovu arheolosku riznicu i postanete unutarnji arheolog. Budite voljni da putujete putevima sjecanja ovog zivota i mnogih drugih zivota, tako da mozete dobiti sliku o svrsi svjesnosti.

Kad pocnete shvatati svrhu vase vlastite svjesnosti i otkrijete puteve koje ste prosli, mnoge maske koje ste nosili i mnoga dogadjanja u kojima ste ucestvovali, naucit cete prihvatiti cjelovitost svog bica.
Kada budete u stanju da prihvatite svoje ponasanje koje nije bilo idealno, kada prihvatiite svoj vlastiti seksualni identitet i prihvatite kako ste cijenili ili niste cijenili zivot u mnogim vasim zivotima, u vasem zivotu ce se otvoriti chakra-centar koj je lociran oko timusa, izmedju 4 i 5 chakre. Kroz to mjesto ce se otvoriti nervni sistem i informacije ce poceti teci i kroz to mjesto ce se vase tijelo poceti regenerirati i kretati prema bezuvjetnoj ljubavi.

Kad vi prihvatite i istrazite sve u cemu ste ucestvovali, steci cete vece razumijevanje za ovo sto se sada desava na planeti. Onda cete vi dozvoliti drugima da od sada uce na za njih najboljoj melodiji, najbolji moguci nacin. Na zemlji se sada vrte razne kaoticne melodije i svaka od njih ima svoju svrhu. Svrha je da se ojaca SEBE, tako da vi mozete postati kompletno informirani o stvarnosti. VI odlucujete onda jasno da li kroz stvarnost zelite ici putem vase duse ili putem vase licnosti.

Originalni plan za zemlju je bio da Zemlja postane centar za razmjenu informacija iz razlicitih galaktickih sistema. Originalni planeri nisu digli ruke od tog plana. Oni su bili clanovi Obitelji Svjetla i neki od vas su bili sa Originalnim Planerima jako prisni. Osjetite to jedan za jedan trenutak.

MI zelimo probuditi vasu memoriju. MI zelimo da vi pocnete razumijeti velicinu i razmjere ovoga sto se desava vasoj vrsti na Zemlji, tako da mozete djelovati sa mudrosti, znanjem i opusteno. Originalni Planeri su jako uspjesni u smisljanju novih realnosti i novih kurseva realnosti.

Kao sto smo spomenuli, u Svemiru slobodne volje sve je dozvoljeno. Zato sto vrijeme ne postoji izvan obrazaca koji su vama poznati, stvari su ostale prepustene same sebi. Tako da vama ljudima se cini, da se vec odavno na Zemlji nisu desile nikakve ubudljive kozmicke avanture. Evolucionarno gledajuci, i nije bilo tako dugo, ali posto ste vi opkoljni Zemaljskim vremenskim okvirima, cini se da je proslo vec jako puno vremena.

Svjetlo daje informaciju, tama zadrzava informaciju. Tako da ce ubuduce za vas biti lakse da razlikujete tko je tko i sto je sto kad se budete kretali izvan trodimenzionalnog prostora. Sve sto trebate je da razlikujete da li je nesto SVJETLO i da li vam daje informacije ili je tamno – dakle -laze vam se ili vam se ne daju nikakve informacije.

Svjetlost i tama dolaze od istog izvora – Prastvaratelja, koji je stvorio mnoge Bogove Stvaratelje da idu po kreaciji i ostvaruju njegovu volju. Prastvaratelj je dao ovim Bogovima slobodu da stvaraju svjetove, da otkriju kako da formiraju zivot, kako da postanu odgovorni Nadzornici zivota i kako da postanu roditelji za planete u galaktickim sistemima koje su stvorili. Uciti – kako da budu dobri roditelji je konstanatan proces koji nikad ne prestaje.
Bogovi Stvaratelji su sebe iz samog stvorili sebe i hranili su njihove svjetove iz sebe samih. U Egiptu, postoji prica o Bogu Stvaratelju koji je masturbirao i stvorio svijet. Bog je uzeo sebe i napravio male kopije iz samog sebe, tako da je mogao biti u svemu sto je stvorio, a ne izvan toga.

Od vas se trazi da ostvarite pristup sjecanju koje je dio Bogova Stvaratelja. Tko su ti Bogovi?
Tko su Bogovi koji su se borili protiv ovih Bogova? Tko su neki od tih Bogova koji su dosli ovamo i kontroliraju vas?
Dio vaseg zadatka je da se sjetite.

Kad se ova bica vrate na Zemlju, mnogi od vas ce reci: “Oh, da, to su predivni Bogovi. Oni su tako velicanstveni, tako fantasticni. Pogledaj, sto oni sve mogu!” Ucinit ce se kao da su dosli da spase svijet. To je trenutak u kojem ce bit malo teze da sagledate vecu sliku. Izgledat ce kao da su dosli da spase i “poprave” vas svijet, dok su zapravo dosli da kreiraju jos jedan oblik autoriteta i kontrole. Ljudi ce u vezi ovih bica razviti nove obrasce uvjerenja i izgraditi ce u sebi sliku o njima. Vodit ce se velike kampanje da vam se proda postojanje i nazocnost ovih bica. Jedan takav program je upravo u toku.

VI NISTE KAO mase na zemlji, jer vi ste clanovi Obitelji Svjetla i vi znate stvari koje drugi ne znaju.
Vi cete znati stvari koje ostali nece znati. VI cete jednostavno znati da ova bica ne dolazi od Svjetlosti, jednostavno cete to znati u dubini vaseg bica. Vam ce mozda biti zlo od drustva koje ovo nece znati. Mnogi ljudi ce poceti obozavati ta bica, jer ce im se ciniti da se desava cudo, da se desava najveci moguci dogadjaj u povijesti svijeta. Cinit ce se kao da su covjecanstvu dane nove mogucnosti, da dolazi jedno zlatno doba.
Onda ce doci do velikog iznenadjenja i ljudi ce shvatiti da je tiranija VECA NEGO IKADA PRIJE.

Radi se zapravo o tome da SVATKO POSTANE SVOJ VLASTITI GOSPODAR i da se planet UJEDINI.
Nece svatko sudjelovati u tom evolucijskom skoku, jer nisu svi sada u toj vibraciji kojoj je cilj “raditi zajedno i harmonicno”.

Ima puno onih koji padnu u ekstazu kada otkriju novi autoritet, jednu novu sliku svijeta, jednog novog Boga, bilo sta.

Tako da ce si Obitelj Svjetla, koja je infiltrirala ovaj planet, stvoriti jednu svoju sferu, jednu takoreci vlastitu Zemlju.

Vi svi ucite o autoritetu. Tko je sef bica koja su sada ovdje? Tko je njihov Bog? Tko je njihov autoritet? Taj autoritet se vraca sada na Zemlju. U ovome je lekcija za Zemlju. Ova bica, koja nisu ni spiritualno informirana, niti imaju teznju da uce o spiritualnosti negiraju postojanje spiritualnih snaga. Razvili su naucne metode i tehnologije koje totalno ignoriraju zakone spiritualnosti.

Vi mozda mislite, buduci da poznajte spiritualne zakone ili u njih vjerujete, da ce svatko jednog dana prihvatiti spiritualnost, samo treba da je dovoljno razvijen.
Tome nije tako.
Netko moze biti vrhunski umjetnik u manipulaciji vremena i prostora, bez da ima i trunke spiritualnog razumijavanja. VAZNO je da ovo razumijete.

Doci ce bica na ovaj planet i imati sposobnosti koje ce ljudima djelovati apsolutno nevjerojatno.
Ali ta bica nece imati osjecaj, jer nisu u potrazi za spiritualnosti.
Naravno da svako bice na Zemlji i u cijelom svemiru ima izbor da probudi spiritualnog SEBE.
Ali – bas svatko se ne odlucuje na taj korak.

Kao sto i na Zemlji postoje mocne individue, koje nemaju ni najmanju povezanost sa svojim osjecajima – nikakvu emocionalnu ili spiritualnu svijest, tako postoje i bica u svemiru koja su vrlo mocna i nemaju ni trunke spiritualnosti u sebi.
Ova bica su jako mocna. Kad bi ih vi sreli, osjecali bi ste se kao David protiv Golijatha. ZATO je jako vazno za vas, da naucite kako da promjenite svoju stvarnost, tako da mozete plesati izmedju frekvencija ili izabrati onu stvarnost koju zelite da iskusite.

Sadasnja frekvencija kontrole na Zemlji je: Zelim imati nesto sto cu obozavati i cemu cu se diviti.
Ovaj planet je upravo na putu da kreira nekog ili nesto novo za obozavanje. Upravo to je jedna potencijalna holografska projekcija: NOVI BOG za obozavanje. Bogovi Stvaratelji, reptili, znaju da je njihov stari plan upravo na izmaku i sada namjeravaju stvoriti novi plan, jednu novu diverziju, novi nacin kako da vam jos vise uzmu vasu moc.

ZBOG TOGA – VISE NEGO ISTA – SLUSAJTE SEBE.
Slusajte unutarnju poruku koja vam dolazi kroz vas i sklopite prijateljstvo s njom.
Vi sami morate razotkriti realnost iznutra i tako rezirati svoj vlastiti zivot. TO je poklon, koji vam je dan u Zoni slobodne volje.

U Zoni slobodne volje, da bi balans izmedju polariteta bio moguc, moraju sve stvari biti dozvoljene, cak i tiranija.
U ovoj Zoni slobodne volje svatko je obdaren sa potencijalom da kreira svoju vlastitu stvarnost. Takodjer je i izbor slobodne volje – dozvoliti nekom drugom da kreira nas realitet. Vecina ljudi na Zemlji DOZVOLJAVA nekom drugom da im diktira njihov vlastiti realitet. Kroz kontrolu frekvencije, vi ste dovedeni do toga da odgovore trazite izvan vas. Kad se novi Bogovi pojave, vi ste spremni da ih obozavate. I to tako ide dalje i dalje.
Oni koji kontroliraju frekvenciju na ovaj nacin su izgubljeni u istoj toj stvari, a vi ste njihovo ogledalo. Kad pocnete zivjeti svoj zivot SMJELO na osnovu vaseg unutarnjeg vodstva, sve se mjenja kompletno. To se sada desava na mnogim mjestima.

Kao sto misli putuju na Zemlji, tako postoje i putevi kojima se misli mogu slati kroz svemir.
Mrezna struktura i kreativne kozmicke zrake su djelovi intergalaktickog sistema koji salje ono sto vi vjerujete na druga mesta postojanja. Tako ste i vi danas – jedna zivuca inspiracija drugima – inspiracija koja se salje u druge sisteme.

Na isti nacin, na koji mi vucemo energiju iz drugih sistema u vas sistem, vi saljete energiju u druge sisteme i utjecete na njih, bez da to znate. Mi zelimo da shvatite vas utjecaj i moc koju imate da utjecete na sisteme.
Vi cak ni ne znate koliko ste mocni i koliko vi mozete biti opasni. Vi ste na sebe preuzeli nevjerojatnu kolicinu ove mutacione energije. Sto cete uciniti sa time? Na sto cete ju upraviti? Da li volite sebe?

Originalni planeri imaju puno vise u planu: oni imaju namjeru da promjene univerzalnu DNA. Oni zele da citav svemir orkestrira jednu novu simfoniju svjesnosti. Oni ne zele samo da su na Zemlji ponovno sve frekvencije pristupacne, oni zele puno vise: oni zele da se podigne vibracija citavom ovom svemiru. Oni to namjeravaju postici tako da dodju u kljucne zone, tu se infiltriraju i tako postignu simultanu imploziju. Desit ce se univerzalno budjenje u tim kljucnim centrima, tako da ce u jedno odredjenno vrijeme cijeli svemir promjeniti frekvenciju.

Originalni Planeri su se zalozili za interese Prastvaratelja. Prastvaratelj uci od svih stvari koje egzistiraju, jer on je u svim stvarima. Kao sto vi ucite da cijenite svoje lekcije koje manifestirate za sebe, Prastvaratelj cijeni citavu kreaciju. Prastvaratelj dozvoljava kreaciji da postoji i uci o svom vlastitom potencjialu posmatrajuci ono sto je stvorio, kao sto mudri roditelji uce od svoje djece. Prastvaratelj treba vas, da izadjete van i da mu doneste najnovija otkrica, tako da on to moze iskusiti i razvijati se.

Prastvaratelj koncetrira svoju energiju prema ovoj Zoni slobodne volje, jer je u jednom momentu u buducnosti vidio kuda ovaj experiment moze dovest ako se ostavi bez nadzora. Energija bi mogla izmaci kontroli i preuzeti drugu energiju. Postoji velika mogucnost nekoliko stotina ili cak nekoliko tisuca godina diktatorstva u ovom univerzalnom sistemu. Iz jednog mjesta u dalekoj buducnosti ovaj experiment je sada preuredjen, njegova esencijalna energija se mjenja i transformira. VI ste dio te transformacije – vi idete u razlicitim maskama u unutrasnjost sistema i budite se.

Ljudski dio u vama odredjuje – tko pripada Dobrima, a tko Losima i tko je tko u svemirskoj hijerarhiji. Na ovu temu ima jako pun literature i vi ste sve to pokupovali. Bacite sve te ideje, sve i jednu, ukljucujuci i onu o tome tko smo mi.

U nizu slijedecih godina, oni koji dodju sa neba, mozda nece biti clanovi Obitelji Svjetla. Oni ce biti ogledalo ljudi. MI smo vam rekli da je vasa lekcija sada AUTORITET: postanite sam SVOJ autoritet i prestanite davati drugima da odlucuju umjesto vas – vladama, roditeljima, uciteljima ili Bogovima. VRIJEME JE da vi ljudi postanete suvereni.

Potrebno je da ljudi budi prvo prevareni, da bi postali svjesni. Mnogi od vas ce biti jako frustirani. VI cete vidjeti stvari koje drugi nece vidjeti.VI cete dozivjeti kolektivno ludilo na ovoj planeti i necete moci zivjeti s time. Vi cete vidjeti kako se mase ljudi okrecu prema jednom LAZNOM Bogu.

Vi polako pocinjete osjecati sto bi se moglo dogoditi. Nositi SVJETLOST je strasan zadatak: jednom kad je u vasem tijelu, tu nema kraja. Nema tu onda: “Dajem otkaz kod Tima Svjetlosti, ne racunajte vise na mene.”
Neki od vas mozda zele da ucine tako nesto, ali kad je SVJETLO tu, tu je.

Mi zelimo da vi shvatite da ta bica navasem planetu i oko vaseg planeta, koje vi smatrate “Losim Deckima”, koji su sklopili ugovore sa vasim vladama – oni se bore sa istim temama kao i vi. Oni su bica koja vama reflektiraju vasa uvjerenja i vase drame. Oni su optuzeni za odvratno ponasanje kao na primjer otmice i eksperimnti na ljudim i zivotinjama, koje je izazvalo uzas kod organizacija koje proucavanju UFOe.

Ta bica su na koncu konca samo ogledalo da vam pokazu vas vlastiti svijet: sa cim se vi mirite i na sto pristajte bez pogovora i sto dozvoljavate da vasi vodje na cijelom svijetu rade? Kakvo je vase prepustanje vladama i medijima – i kako je nacin na koji ste vi od vase vlade i medija koristeni drugciji od nacina na koji vas vanzemaljci iskoristvaju? Vanzemaljci koji dolaze ovamo ne rade nista drugo od onog sta vasa vlastita vrsta isto ne radi.

Mase DOZVOLJAVAJU njihovim vodjama da rade sto god pozele u njihovo ime, jer mase ne USTAJU i kazu: “HEJ, ja se ne slazem s tim!” Na zemlji vlada jako puno pasivnosti. Svijst koja vlada na Zemlji je: “TI TO URADI ZA MENE. Ne zelim bit odgovoran. TI budi moj predstavnik u vladi. TI budi MOJ UCITELJ. TI BUDI MOJ SEF. Neka mi NETKO kaze sto da radim!”

Vanzemljaci vam ovo sve samo pokazuju kao u ogledalu. Sjecate se filma i serije “V”koji su bili prikazivani na televiziji ? ( http://movies.yahoo.com/movie/1800341899/details op-prev.) Ovaj film/ serija vam moze dati ideju o tome kakva su bica koja ce doci iz svemira; neki ljudi ce zbilja obozavati ova bica i misliti da su oni apsolutno mocni. MI vam kazemo da ce se ovaj scenario pokazati kao tocan. U toku je stapanje ljudske svijesti sa vanzemaljskim prisustvom na ovom planetu. Upravo ubrzano raste “marketing” za to.

Mnogi od vas, koji su se informirali i koji ukljucuju njihov kriticki razum ce biti shokirani glupim nacinom na koji ce ostatak covjecanstva idealisticno obozavati ova bica, koji ce se predstaviti kao vasi kreatori, iako nemaju tijela koja lice na vas. Bit ce tehnoloski razvijeni i moci ce raditi razne stvari. Mozda ce izlijeciti ili pomoci izlijeciti neke bolesti KOJIMA SU SAMI PRIJE TOGA PRIDONIJELI, tako sto su naucili vase znanstvenike voditi rat bakterioloskim i biokemijskim sredstvima.

Vama ce se to gaditi, jer vama to s novim Bogovima nece odgovarati i vi cete se povuci.
RAZUMIJETE li vi da bi vasi novi Bogovi mogli biti gusteri. VI mislite da je to malo smijesno? Samo se drzite cvrsto za vasa sjedala, jer nemate pojma sto dolazi. DA vam mi kazemo sve o tome sto ce doci, vi bi se spakovali i otisli bi davnih dana.

Ima i onih koji su dvostruki agenti - zaposleni su kod oba tima. MI zelimo prodrmati vasa uvjerenja i zelimo rastegnuti i omeksati vas identitet, jer mi vas pripremamo za nesto. Ako ste PRIPREMLJENI, moci cete se othrvati najezdi dogadjaja koji bi vas inace shrvali.

OK, dragi ljudi, pred vama je jedna avantura i samo vi mozete proci kroz to. Ne-fizicki svjetovi vas konstantno podrzavaju i clanovi Obitelji Svjetla su uvijek pored vas. Ali na koncu konca – na vama je da uzmete stvari u svoje ruke, da ovladate informacijama koje smo vam mi dali i da ih usidrite u ovom planetu.

Kad pocnete zivjeti ono sto vas mi ucimo, kad pocnete VJEROVATI VASEM IDENTITETU, tome da ovaj plan ima smisla, da ste vi dio plana, otkrit cete da ste sposobni cak i u vrijeme najvecih kriza prkositi zakonima covjecanstva.

Bogovi Stvaratelji imaju svoje vlastite kreatore, kojima teze u svojoj evoluciji. Skok u svjesnosti izmedju Bogova Svarateljka i njihovih Bogova se desio u kontekstu manipuliranja svjetova i svemira, ne nuzno u kontekstu manipulacije vrsta. Vi kao vrsta ste manipulirani u velikom broju realiteta.
Vas je zadatk da otkrijete u koliko realiteta istovremeno vi postojite. Bica koja vas manipuliraju moraju otkriti – to jest njihov zadatak je da otkriju u koliko svjetova oni manipuliraju realnostima.
Bogovi stvaratelji zongliraju realnostima, ali tko zonglira njihovim realnostima i tko ih postavlja u sve ove svjetove?

SVE OVO SE MOZE OSJETITI. Dozvolite vasim mozdanim stanicama da se pokrenu, bez da se vas racionalni, svjesni razum odmah ukljuci i zeli sve definirati do zadnjeg detalja.

Ovo iskustvo pocinje tako da prvo u sebi razvijete OSJECAJ i onda jednog dana, u jednom trenu, jednog popodneva imate mozda jedan preplavljujuci osjecaj SPOZNAJE i sazetak tisuca stranica ozivljava u pet sekundi bozanstvene ekstaze.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub feb 04, 2006 8:24 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: uto okt 19, 2004 2:48 pm
Postovi: 225
Kad ce nastavak?
Ovi odlomci su tako dobri za citanje.

Pozdrav.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub feb 04, 2006 10:36 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2005 11:54 pm
Postovi: 1184
Pridružujem se :) .
Btw. Tina nemoj da te požurujemo, vjerujem da imaš puno obaveza a praviti ovakve prevode nije ni malo lako.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub feb 04, 2006 2:26 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri okt 26, 2005 12:53 am
Postovi: 288
Dragi Baron, fingolfin i ostali: drago mi je da vam je ovo interesantno! :)
Nije ni najmanje da zapostavljam ili zanemarujem, nego buduci da sam samostalni obrtnik radim prakticki dan i noc, pogotovo sada, kad mi se naguzvaju klijenti i obaveze. Cim imam slobodnog vremena koristim ga za prevod. Znam da u principu imate strpljenja i razumijete, tako da ovo spominjem cisto informativno.
JOS JEDNOM apeliram, ako ima neko – tko ima i najmanje volje da prevodi – pliz javite se, zajedno ce nam biti lakse i prije cemo biti gotovi sa svime. TO ionako radimo JEDNI ZA DRUGE i za SVIH NAS ZAJEDNO, ne za svoju osobnu korist. Ima li kod ikog od vas bar i najmanji unutarnji glasic koji kaze: i ja zelim sudjelovati u tome!, barem jedno poglavlje?
I’m waiting for YOU! :D

------------------------------


Poglavlje 5 - Tko u sebi nosi Liniju Svjetla?

Vi drzite povijest svemira memoriranu u vasim tijelima. Vase tijelo mutira sada da bi jednog dana moglo odrzati te informacije u sebi.

Ovo se desava zahvaljujuci biogenetskom inzenjerstvu u kojem vi osobno ne sudjelujete. Vi mozete naravno olaksati proces, ako postavate namjeru da kooperirate s njim. Kao vrsta, vi sada bivate genetski mjenjani od bica koja su vas stvorila i koja u odredjenim vremenskim tockama vase povijesti redizajniraju vasu DNA.

Ovo vremensko razdoblje je dizajnirano od originalnih Bogova Stvaratelja, oni dolaze natrag na ovo mjesto i vracaju sada svoj originalni plan.
Milioni bica su bili pozvani da sudjeluju u ovom projektu i milioni od VAS su rekli: “DA, mi smo buntovnici. Idemo preuzeti ovaj projekt, mi cemo sloziti sve natrag u red, mi cemo srediti te rusevine i mi zelimo vidjeti da li nam to moze uspjeti.”

Tako su se poceli crtati nacrti i planovi, studirala se genetika, da bi se otkrilo tko nosi u sebi recesivne gene i Liniju Svjetla. VI ste sa najvecom paznjom izabrali roditelje koji su vas mogli obezbijediti sa najvise moguce svjetlosnih kodiranih vlakana koja mogu evoluirati dalje.

Prije nego sto ste usli u tijelo, svi vi ste se obavezali stvoriti situacije u ovom zivotu koje ce potaknuti vase kodiranje i koje ce aktivirati vasu memoriju. Onda ste dosli u tijelo i zaboravili ste. Svi vi imate svoje nacrte, planove i kodiranje i to kodiranje je do jedne izvjesne mjere vec aktivirano u vama – jer ste vi cijeli zivot znali da postoji jedan Bozanstveni plan i svrha i da ste VI DIO TOG PLANA.

Aktiviranje i otvaranje vaseg koda, kao i realizacija vaseg identiteta ce biti fenomenalno intenzivni. Razlog za ovo je evoulucija vase DNA. Kad budete imali 12 spirala DNA, te spirale ce se poceti spajati sa Sistemom od 12 chakri.

12 Chakri su vrtlozi koji su ispunjeni informacijama i vi morate moci prevesti te informacije. VI evouluirate, cak i kad niste na planeti i kad ste mozda vise involvirani sa vasim drugim identitetima sebe nego sa ovim identitetom na Zemlji.

Da bi evoluirali, vi izaberete jako izazovne situacije u kojima morate narasti iznad SVEGA sto ste dosada smatrali svojim ogranicenjem. VI morate postati SUPER-bica, svejedno u kojoj realnosti se nalazite, jer kao clan Obitelji Svjetla, ogranak BUNTOVNICI, ovo je vasa jacina.

Vi ste namjerno dosli na Zemlju da si date takav IZAZOV, tako da mozete pruziti OTPOR – ne na nacin da vam stvori probleme ili da stvori konflikte, nego na nacin da ostvarite harmonicni otpor. Kroz vasu harmoniju, vi se opirete staroj frekevenciji.

Jedan dio napetosti koju osjecate prema drugima nastaje tako, jer vi se nalazite na vasem PUTU i napredujete. DRUGIMA se to ne svidja, jer oni nisu kodirani da u ovo vrijeme reagiraju onako kako vi reagirate. Neki ljudi nisu uopce kodirani za ovo. Neki su znali za plan i za promjene i dosli su ovamo da bi promatrali. Neki su dosli jer su znali da ako budu imali hrabrosti da dodju na planetu cija se struktura temeljno mijenja, da ce to povecati njihovu svijest samim tim sto su dosli na planetu i sudjelovali u ovoj promjeni.

Samo i biti u blizini ovog dogadjanja daje snagu. Tako da – cijenite sve one koji su dosli na planetu SADA da bi ucestvovali u ovoj promjeni frekevencije. Svi ovi ucesnici su potrebni, jer cim vise se frekvencije zadrzava na planeti, tim vise energije se moze preraditi i promjeniti stara frekvencija. Oni koji su se otvorili SVJETLU - njihova tijela postaju doslovno restrukturirana. Nekad, vi se probudite u sred noci i doslovno osjecate to restrukturiranje. Ovo restrukturiranje tijela je restruktura vase DNA.

Vasa DNA je jedno vlakno. Znanstvenici koji su do sada dali sve od sebe, mogli su identificirati samo odredjene dijelove DNA. Nasli su takodjer dijelove DNA koje su smatrali nepotrebnima, jer nisu mogli dokuciti njihovu svrhu i nazvali su te dijelove “junk DNA” (smece DNA). ALI ti znanstvenici grijese.

MI smo pricali da su vas napravili/ kreirali Bogovi Stvaratelji. Napravljeni ste kao kuca koja moze biti nadogradjena. Sada je vrijeme u kojem oni koji su vas stvorili – dodaju jos nesto NOVO u vasu DNA. Ono sto znanstvenici zovu “junk DNA” se sada aktivira u vama. U nasim ucenjima mi uvijek iznova naglasavamo obogacivanje vase krvi sa KISIKOM, jer KISIK jaca kodiranje i BUDI “junk DNA“ u vasem tijelu koja je sve ostalo samo ne smece.

Ono sto znanstvenici zovu junk DNA je temelj za kompletnu percepciju – JUNK DNA ce vam omoguiti da postanete kompletno cetverodimenzionlano bice. Ova junk DNA ce promeniti vas vid, vas sluh, produziti vas zivotni vijek i tako dalje. Ovi uspavani djelovi DNA, koji su za znanstvenike enigma, sada se bude u zivot.

Vi mutirate tako brzo, da izvjesni znanstvenici smatraju taj proces bolescu. Neki su vrlo zabrinuti zbog toga.Oni su uvjerili vladu da ulozi milijarde dolara u istrazivanje DNA. Ono sto se desava sa vasim tijelom zasigurno nije bolest, vi mutirate prirodno i restrukturirate se. Ova mutacija se dogadja najcesce dok spavate tako da moze biti da se probudite ujutro i osjetite da se osjecate nekako drugacije, da je nesto drugacije u vasem tijelu. Mozete ocekivati da ce se promjene poceti pokazivati i da cete razviti nove sposobnosti.
VI cete mnoge stvari automatski jednostavno ZNATI.

Originalni planeri covjecjeg tijela su bili dobronamjerna bica. Ovi Bogovi su vas biogenetski vrlo velikodusno obdarili sa nevjerojatnom duhovnom vitalnosti i fantasticnim sposobnostima. Velika kolicina tih informacija je pohranjena u razbacanim i rasprsenim kodiranim svjetlosnim vlaknima, koji se SADA ponovo re-strukturiraju.

Vase kosti i vas skelet su povezani sa tim informacijma.

Kad je vas skelet pravilno ispravljen i poravnan u jednu liniju, vi mozete koristiti energiju iz izvjesnih “podrucja snage”, kozmicke zrake se “dovlace” u vase tijelo, kodirana svjetlosna vlakna u vasem tijelu se pocinju reorganizirati i vi cete spoznati da se mjenjate. Ta promjena ce biti prisutna kud god da se okrenete.

Ovaj sadasnji evolucionarni sistem je dizajniran od Bogova Stvaratelja, da vam priblizi nove dimenzije odnosno frekevencije.

Sistem je izgradjen na razvoju 12 spirala ili heliksa, koje su povezane sa 12 Chakri; 7 u vasem tijelu, 5 izvan njega. To je nacin na koji sistem funkcionira. Za ovu evoluciju heliksa u tijelu se morao naci jedan zajednicki nazivnik tako da bude obuhvacen i najdonji nivo frekvencije.

Ima i ljudi koji ce ici i dalje od 12 spirala. Medjutim, generalno gledajuci, stupanj svjesnosti covjecanstva ne moze doseci takvu akceleraciju. Za ljude vec predstavlja veliki skok razviti se od 2 spirale u 12 spirala.
Neki ljudi ce funkcionirati sa 12 spirala u najkracem roku, dok ce drugi tek na kraju desetljeca dostici taj stupanj. To potice od toga, da svatko primi individualno frekevenciju tek onda kad je sposoban tu frekevnciju i integrirati. Mnogi se i sada na pocetku plana, tesko nose sa promjenama. Vecina covjecanstva je ubijedjena da postoji samo jedan realitet i da osim toga ne postoji nista drugo. Ovaj pogled na svijet bi moglao znaciti pad covjecanstva.

Kad spirale u covjecjem tijelu preuzmu svu svoju funkcjiu, budi se jedno unutrasnje znanje koje prelazi granice svega sto je taj covjek ikada naucio. To je znanje iz SAMOG SEBE, koje kaze: Postoji puno vise nego ovaj fizicki svijet! Vjerujte to. Znajte to. Shvatite to.

Fizicki svijet je kljuc za spiritualni svijet. Svijet DUHA i samospoznaje stoji pred jednom eksplozijom informacija: jeftina energija, slobodna energija – sve ce vam biti dano. Sve to je povezano sa razvojem kodiranih svjetlosnih vlakana, sa milionima i milionima tankih vlakana.

Kao sto smo vam vec pricali; Bogovi Stvaratelji koji su dosli i preuzeli moc imali su namjeru da vi funkcionirate na jedan odredjeni nacin, da vas mogu kontrolirati. Morali su iskljuciti vasu inteligenciju i to su ucinili tako da su tanka kodirana vlakna koja grade DNA rasprsili i razbacali. OVA vlakna se upravo sada pocinju skupljati i pocinju izgradjivati nove spirale. To ce se dogoditi u grupama od TRI, dok se konacno ne dodje do 12 spirala. Kad tih 12 spirala pocnu vibrirati u tijelu, svaka spirala ce poceti vibrirati u skladu sa jednom Chakrom.

Ima puno chakri i puno potencijlanih spirala koji se mogu formirati. Momentalno je zajednicki nazivnik za covjecanstvo 12. Sa 12 chakri i 12 spirala ljudska svijest moze izaci na kraj, bez da samu sebe unisti. Znaci sada imamo posla sa 12 spirala i 12 chakri – od toga 7 u tijelu i 5 izvan tijela.
Sa 7 chakri u tijelu se moze prilicno lako raditi. Moze ih se sve fizicki dodirnuti i osjetiti kako rade, kada dozvolimo sebi da ih osjetimo.

Prve tri su Chakre: prezivljavanja, seksualnosti i dozivljavanja osjecaja. Cetvrta je srce – cenatar za suosjecanje i povezanosti sa svim stvarima. Peta je vratna /grlena chakra, koja je povezana sa govorom, sesta je trece oko, nalazi se izmedju ociju i povezana je sa vidovitosti. Sedma je krunska chakra i otvara covjeka za spoznaju da njegov stvarni identitet lezi izvan granica fizickog svijeta. Kada se dodje do 5 chakri izvan tijela, mora se pronaci nacin, da se nesto integrira, za sto jos uvijek niste sigurno dali uopce postoji.

8 chakra lezi sada izvan vaseg podrucja aktiviteta, 30 cm iznad vase glave. Vecina ljudi je drzi skroz blizu njihovog fizickog tijela. Cak i 9 je u blizini, samo par metara udaljena od tijela. Kad su 9 spirala skroz razvijene, ova cakra ce se premjestiti u Zemljinu atmosferu i onda biti vise Zemljina Chakra, jedan link izmedju energetske mreze univerzuma i Zemlje.

10, 11 i 12 Chakra su udaljeniji. Kad vasa 10 Chakra bude aktivirana i ukljucena, bit ce u vasem Suncevom sistemu. 11 ce biti u vasem galatickom sistemu, a 12 ce biti usidrena u unverzumu. VI cete od ovih vasih licnih centara dobivati informacije, jer oni su takodjer i kolektivni centri. Kada naucite interpretirati sva ova iskustva sa chakrama, vidjet cete da ZIVOT nije vise isti kao nekada.

Ne prolaze svi na Zemlji kroz ove promjene, jer nisu svi kodirani da u ovom vremenskom segmentu reagiraju. SVATKO od vas je dosao sa jednom specijalnom zapovijedi, koja vam kaze kada, gdje i kako trebate najbolje djelovati. Mnogi od vas uce upravo sada kako da slijede taj plan, plan SEBE SAMOG, koji ce vas dovesti do toga da otkrijete vase vise JA.

Kad to jednom otkrijete, vas zivot ce biti prilicno jednostavan, bez naprezanja, jer vi ste sada jedna alatka SVJETLA i vi ste vodjeni, samim tim sto ste postavili namjeru – da se posvetite SVJETLU.

Ljudi ce se mjenjati postepeno, jer ne bi funkcioniralo da se sve dogodi odjednom, TO bi stvorilo kaos, upravo tu gdje je potreban red. Ovako se moze netko tko upravo prolazi kroz promjenu obratiti nekom ko je kroz tu promjenu vec prosao. Za one od vas koji su PRVI, ovaj proces moze biti jako tezak, VI krcite taj put i ostavljate putokaze. Kad vi budete u stanju da prodjete kroz promjene, vi cete drugima moci lako pokazati put.

Ako ste voljni, mozete se ukljuciti i u mrezu VREMENA i tu cete otkriti izvjesne pokazatelje za buduce dogadjaje. CIM VISE se vi u SVAKOM momentu posvecujete svojoj vlastitioj promjeni, tako ce ta promjena puno prije dostici i zadnju osobu u nizu.

Bilo je vremena kad je covjecanstvo bilo sposobno postojati u visim dimenzionalnim frekvencijama i imalo je moc da se krece kroz realitete i manipulira materiju. Mnoge od ovakvih mogucnosti su namjerno unisteni od bica koja gospodare vasom stvarnosti. VI morate znati da svaka stvarnost ima svoje cuvare i da
ima raznih cuvara.

MI koristimo termin Cuvar neutralno. Vi korisite termin Cuvar za nekoga tko stiti. MI kazemo da cuvari stvarnosti stite realnost u smislu da ne dozvoljavyju drugima da dodju i promjene njihovu realnost. Cuvari u nasem smislu nisu bas uvijek dobronamjerna bica. Cuvari koji cuvaju vasu stvarnost mogu recimo druga bica koja bi vas oslobidila drzati podalje.

VI ste zaboravili puno toga jer ste bili prepravljeni i mnoge vase prirodne sposobnosti su bile unistene i iskljucene. U vasem drustvu je bila nastupila kontrola umova. Oko Zemlje su polozeni velovi zasitite jer cak da i dobijete informacije izvana, ne bi imali niti alate niti mogucnost, da sa tim realitetima nesto pocnete.

Ali sada, citav planet stoji u sred ekspandirajucih realiteta. Da bi mogli ici u druge realitete, vi morate kao prvo vrlo duboko istraziti vas licni realitet. Nema vise vremena za 20 godina psihoanalize.VI morate razviti sposobnosti sa kojima cete u roku nekoliko sati proci desetljeca svog emocionalog razvoja. Morat cete uzeti emocionalni auto-put, jer covjecje tijelo se IZRAZAVA KROZ EMOCIJE.
TO je posebnost i talent vase vrste.

Kao prvo, morat cete otvoriti puteve prema podrucjima koja ste u ovom zivotu sakrili od vas samih. Moze biti da ce vas, kad pocnete sredjivati informacije u sebi preplaviti sjecanja, sjecanja na dogadjaje koje su za vas tada bili jako teski i koje niste mogli razumjeti. Neki ce mozda otkriti da su, kad su bili djeca imali kontrakte sa vanzemaljcima. Neki ce mozda otkriti seksualne dozivljaje, koje tada nisu razumjeli, bilo da su pri tom bili aktivni ili pasivni. Takve stvari su bile zakopnae u emocionalnom tijelu, jer je emocionalno tijelo jako osjetljivo na osude, a mentalno tijelo osudjuje jako tesko. Emocionalno tijelo, koje je povezano sa spiritualnim tijelom se krije od mentalnog tijela.

Vi svi vjerujete da znate tko ste. VI svi imate ideje o tome tko ste vi, ideje koje su nastale za vrijeme odrastanja u ovom zivotu. MI vam zelimo reci da vi imate jedan izvjestan broj paralelnih, legitimnih egzistencija koje maju skroz drugacija sjecanja od ovih koje vi imate. Vi ste sebe odsjekli od ovih sjecanja, ili ste ih jednostavno ignorirali, jer vase emocionalno tijelo to nije moglo preraditi.

Mnogo od toga sto cete otkriti ce biti povezano sa vasom seksualnosti, jer seksualnost je dio vas kojeg niste razumjeli, ali kojem se morate posvetiti, da bi razumjeli smisao. O cemu se radi kod seksualnosti? Tko je sve stvorio sva ova pravila o tome sta je ispravno a sta krivo? Osim toga, otkrit cete da se vam se desavali kontakti i da je energija stalno bila oko vas kad ste bili mladji, da vas uci; vi ste blokirali te dogadjaje jer vam nije pruzena podrska da vjerujete da su se ti dogadjaji stvarno desili.

Kad pocnete vase multidimenzionalno istrazivanje, sva ona sjecanja koja ste sakrili od sebe ce doci na svjetlo.Vi cete se cuditi tome da ste kompletene dogadjaje i velike komade vasih zivota kompletno zaboraviti, posebno dozivljaje iz vremena kad ste bili mladji od 12 godina. Vi cete se cuditi o mogucnosti vaseg nervnog sistema, koji je u stanju da prekine protok inforamacija, kad vas razum nije u stanju da preradi te informacije.
A ipak: SVE je pohranjeno, dakle vi cete dozvati sve te informacije. Sada cete moci preraditi puno toga, jer cete nauciti kako da budete NEUTRALNI i da ne osudjujete ono u cemu ste sudjelovali.

Dok vi sada istrazujete vase tijelo, vas identitet i vas sadasnji zivot, cinite to brzo! Nemate vise vremena da to istrazujete dugi niz godina.
U onoj mjeri u kojoj se vasa DNA ponovo sastavlja i aktivira, moci ctee osjetiti, kako svi dogadjaji iz vaseg zivota imaju jedan smisao i kako su povezani sa razlicitim mjestima na kojima ste zivjeli i ra razlicitim identitetima koje ste imali.

Idealno bi bilo, da vi sada vise NE osudjujete i kad to postignete – dobit cete uvid u povijest odnosno u to sto se stvarno desilo ovdje i to cete moci osjetiti i dozivjeti kroz vasu stanicnu memoriju.

Jedini nacin na koji mozete doci na vecu frekvenciju i odrediti buducnost vasih zivota na planeti je da ne osudjujete vase ucestvovanje u ovom procesu. Ovoje jako kompleksno i JAKO VAZNO: Osjetite ovo sto smo sada rekli.

Ovaj proces znaci: rusenje postojecih paradigmi i postajanje heretika realnosti (heretik – krivovjerac op. prev.).
VI cete poceti shvacati da je stvarna realnost jednostavno bila sakrivana od vas citavo vrijeme.

Najvaznije je i bezuvjetno je potrebno da se VI POCNETE PRISJECATI TKO STE VI ZAPRAVO.

VI NISTE SAMI. VI to ne bi mogli uciniti sami. Cak i kad kazemo da ste vi predvodonik vase duse, ima i drugih aspekata vase duse, koji imaju potpuni uvid u dogadjanja i povijest i koji se vracaju sada ovamo u jedan vremenski period, da bi ostvarili jedan energetski vrtlog koji ce dodirnuti sve stvarnosti.

MI vam ne mozemo dovoljno naglasiti koliko je vazno ovo vrijeme SADA i koliko je uzbudjenje i radost u njemu – UKOLIKO STE VI VOLJNI DA SE PROMJENITE.

Ako niste voljni da se promjenite i ako niste u stanje da se prepustite, morat cete proci kroz stvari koje nece biti tako lijepe. Svatko d vas ima nesto za sto se drzi cvrsto. To moze postati jako tesko.

Pa ipak, svatko od vas je dosao ovamo da nesto obavi, tako da moze nasatviti svoj put i da moze ponovo raditi ono za cim njegova dusa cezne. Vama je citavo vrijeme tako kao da imate ovdje jos nesto za obaviti, neke nedovrsene poslove.

Zastor je za mnoge od vas povucen vrlo usko svuda oko vas, samo da vi ne bi rekli: “Hej, sto ja radim zapravo ovdje!? Odoh ja!”

Oni od vas koji razumiju vise nivoe postojanja su se mnogo puta osjecali JAKO SAMI na planeti.
Ali ovaj put ima miliona od vas – vi si upravo formirate jednu nevjerojatnu grupu podrske. VI polako pocinjete da se srecete - jedni druge i VI upravo pocinjete isprepletati vasu svijest jedni s drugima - kao sto jedna svilena nit plete platno sa drugim svilenim nitima.

VI CETE VIDJETI: sada nastaje jedan predivan zajednicki rad bez puno muke, jer je to dio plana i vi ste jednostavno vodjeni da uradite odredjene stvari.

Citav planet je tako kontroliran, da su vas od prvog momenta od kad ste dosli ovamo ucili da nemate kontrolu nad svojim realitetom. Vas su ucili da sve ovisi samo o slucaju i o faktorima na koji nemate nikakvog utjecaja.

TO JE KRIVO!

VI STE TI KOJI KONTROLIRAJU VASU DNA!

VI IMATE KOMPLETNU KONTROLU NAD SVIME!

Dok vi to ne otkrijete i pocnete vjerovati, vi ste izlozeni svemu sto netko DRUGI zeli da VI RADITE U OVOJ ZONI SLOBODNE VOLJE!

U vasoj nevinosti i neznanju vi ste bili izlozeni stvarima koje su omogucile da su vasa DNA, vasa INTELIGENCIJA i mnoge druge stvari bile manipulirane.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub feb 04, 2006 10:43 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: čet okt 28, 2004 10:39 pm
Postovi: 1843
Da li zbog nestručnosti prevođenja (ipak nije profesionalni prevodilac!) ili je sam tekst dvosmislen, tek ovde nije jasno ko su Originani Planeri a ko Bogovi Stvaraoci? Negde se tvrdi da su to Reptili, kao na pr.
'Bogovi Stvaratelji, reptili, znaju da je njihov stari plan upravo na izmaku i sada namjeravaju stvoriti novi plan.'

Pre toga se kaže:
'Svjetlost i tama dolaze od istog izvora – Prastvaratelja, koji je stvorio mnoge Bogove Stvaratelje da idu po kreaciji i ostvaruju njegovu volju. Prastvaratelj je dao ovim Bogovima slobodu da stvaraju svjetove, da otkriju kako da formiraju zivot, kako da postanu odgovorni Nadzornici zivota i kako da postanu roditelji za planete u galaktickim sistemima koje su stvorili. Uciti – kako da budu dobri roditelji je konstanatan proces koji nikad ne prestaje.
Bogovi Stvaratelji su sebe iz samog stvorili sebe i hranili su njihove svjetove iz sebe samih. U Egiptu, postoji prica o Bogu Stvaratelju koji je masturbirao i stvorio svijet. Bog je uzeo sebe i napravio male kopije iz samog sebe, tako da je mogao biti u svemu sto je stvorio, a ne izvan toga.'

Govori se o više 'Bogova Stvaratelja', neki 'izvesni' su došlii pre 300.000 godina i započeli ljudsku civilizaciju. Tu se misli na Reptile.
Koliko ja znam Reptili nisu Stvaraoci već pre čuvari i tirani neophodni za kristalizaciju svesti u individui. Zaista liče na sve samo ne na 'dobre roditelje'! Niti išta stvaraju 'iz sebe samih' jer im je data sva tehnologija koju imaju. Dali su im je Siriusi, koji su najstarija vrsta u fizičkom univerzumu, neka vrsta kosmičkih Jevreja. Oni su zaduženi za razvoj na fizičkom planu. Možda se na njih misli kao na 'Bogove stvaraoce'.
'Originalni staraoci' bi ovde mogli biti druge ljudske rase, Plejadanci.

Ima malo nejasnoća oko ovoga.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned feb 05, 2006 12:04 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: uto aug 23, 2005 1:25 pm
Postovi: 207
Lokacija: Varazdin
Bringersi su pisani jako konfuzno i vrlo ih je tesko prevesti. Na momente dok ih citam ( na engleskom ) imam osjecaj ko da su pisani u nekom getu novopridoslih Kubanaca u SAD :D

Tina, ako moze, ja bi preveo osmo poglavlje " Outside the ultimate tyranny " ?!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 228 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz