Sada je: čet maj 08, 2025 7:06 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kasiopejci - diskusije o materijalu
PostPostano: sub sep 10, 2011 6:09 am 
Član foruma

http://hr.paleochristianity.org/files/2 ... les_hr.pdf

Vrh

PostPostano: sub sep 10, 2011 12:05 pm 
Član foruma

Lampa malo bolje pročitaj ovo:

This is an example how not to use spirit board!

Couple weeks ago, we (Ljubica, Zo and Saša) decided to undertake experiment with spirit board. We made spirit board pretty much similar to the one Laura has, with Croatian diacritical signs (picture attached below).

Prior scientific experiment it is necessary to know what you want to measure, and according to that to design your experimental setup and to calibrate measuring instruments, to check the background (in order to understand the signal correctly), and on the end to conduct the measurement itself.

The example of reliable experiment with spirit board that we followed was Laura’s experiment with the C’s. Except this work, we did not have any other information to compare our experiment with. So the Laura’s work has helped us to design our experiment and actually assisted us to evaluate the background and to conduct the measurement.

Perhaps we even made a mistake with construction of the board itself, this was our first doubt, could someone make a proper experiment with the tool he doesn’t know well? The answer is: probably not.

The most important part of experimental setup are the persons conducting the experiment themselves. In this case: Ljubica, Saša & Zo. In order to obtain reliable results out of measurements, we should know ourselves to the finest details, or in the words of G, “to know our machines”. Any unknown in this area could and probably would produce a false reading.

In posted séances following this initial post you will probably notice many mistakes that we made, for example:
1 - Anticipation and wishful thinking
2 - Leading questions and being led by answers
3 - Too much curiosity and not taking inner alarms (subtle changes in energy) seriously
4 - Using too few check questions
5 - Unconscious mind
6 - Lack of suspicions
7 - Having prejudice
8 - Staying out of the network and thinking we can do it alone, without the help of the experienced elders
9 - Taking information that can't be checked seriously
10 - Not taking the dangers of spiritual world seriously
11 - Not thinking how our activity could affect people around us and those who are connected with us energetically
12 - Personal programs, gullibility, being naive
13 - Lack of critical thinking and channeling
14 - And many others

This all came to the surface during our experiment, and it was interesting to see how these negative aspects of ourselves were coming to light during experimentation with spirit board, about that we had many discussions and we still do, in one part we are happy to experiment with the board because with it we noticed easily all these discrepancies within ourselves.

All information that we could check turned out to be false and a lie. The surprising part is that source we got this information from, identified itself as 6D STO source. Our obvious conclusion is that this source is in fact a STS source.

We have had a more than dozen séances, and we’ll be happy to provide them here to everybody for analysis.

We know that it is easy to get a STS source, our experiment is an obvious example of that. One of possible reasons for not contacting STO source, we could think of, could be that we did not know how to correctly ask.
In order for data to be reliable, experiment must produce same results in various locations and by various researchers. Perhaps one of the first steps would be to standardize tools of trade, in this case standardized spirit board. Second step would be for researchers to have similar or the same knowledge of the tools of trade and themselves (machines), mutual trust among researchers using the same board could also be beneficial. In this case, since we are dealing with spiritual things, it would be interesting to set same standardized questions for checking out the source.

Our quest for Truth has led us so far and, although we contacted STS source or just our subconscious, we are still looking for objective truth.

We are kindly asking for network assistance and exchange of data in case that any of you have had similar experience, in order to reduce possible dangers, misleading contacts and how to recognize them in short period of time, and especially how to validate and cross check data you received or data you are receiving.

We are most grateful to Laura and Chateau crew for encouraging us to share this information with all of you.

Yours,
Ljubica, Zo & Saša

P.S. For the time being we have only couple of transcribed séances translated into English, we’ll add new ones as we get them prepared.

Sami naslov kaže " Kako NE uptrebljavati ouija ploču" a ostalo kako su sve pogriješili u seansi. Za primjer drugima. Zato služi forum!!!

Vrh

PostPostano: sub sep 10, 2011 12:23 pm 
Član foruma

Joyner je napisao/la:
Lampa malo bolje pročitaj ovo:

This is an example how not to use spirit board!

Couple weeks ago, we (Ljubica, Zo and Saša) decided to undertake experiment with spirit board. We made spirit board pretty much similar to the one Laura has, with Croatian diacritical signs (picture attached below).

Prior scientific experiment it is necessary to know what you want to measure, and according to that to design your experimental setup and to calibrate measuring instruments, to check the background (in order to understand the signal correctly), and on the end to conduct the measurement itself.

The example of reliable experiment with spirit board that we followed was Laura’s experiment with the C’s. Except this work, we did not have any other information to compare our experiment with. So the Laura’s work has helped us to design our experiment and actually assisted us to evaluate the background and to conduct the measurement.

Perhaps we even made a mistake with construction of the board itself, this was our first doubt, could someone make a proper experiment with the tool he doesn’t know well? The answer is: probably not.

The most important part of experimental setup are the persons conducting the experiment themselves. In this case: Ljubica, Saša & Zo. In order to obtain reliable results out of measurements, we should know ourselves to the finest details, or in the words of G, “to know our machines”. Any unknown in this area could and probably would produce a false reading.

In posted séances following this initial post you will probably notice many mistakes that we made, for example:
1 - Anticipation and wishful thinking
2 - Leading questions and being led by answers
3 - Too much curiosity and not taking inner alarms (subtle changes in energy) seriously
4 - Using too few check questions
5 - Unconscious mind
6 - Lack of suspicions
7 - Having prejudice
8 - Staying out of the network and thinking we can do it alone, without the help of the experienced elders
9 - Taking information that can't be checked seriously
10 - Not taking the dangers of spiritual world seriously
11 - Not thinking how our activity could affect people around us and those who are connected with us energetically
12 - Personal programs, gullibility, being naive
13 - Lack of critical thinking and channeling
14 - And many others

This all came to the surface during our experiment, and it was interesting to see how these negative aspects of ourselves were coming to light during experimentation with spirit board, about that we had many discussions and we still do, in one part we are happy to experiment with the board because with it we noticed easily all these discrepancies within ourselves.

All information that we could check turned out to be false and a lie. The surprising part is that source we got this information from, identified itself as 6D STO source. Our obvious conclusion is that this source is in fact a STS source.

We have had a more than dozen séances, and we’ll be happy to provide them here to everybody for analysis.

We know that it is easy to get a STS source, our experiment is an obvious example of that. One of possible reasons for not contacting STO source, we could think of, could be that we did not know how to correctly ask.
In order for data to be reliable, experiment must produce same results in various locations and by various researchers. Perhaps one of the first steps would be to standardize tools of trade, in this case standardized spirit board. Second step would be for researchers to have similar or the same knowledge of the tools of trade and themselves (machines), mutual trust among researchers using the same board could also be beneficial. In this case, since we are dealing with spiritual things, it would be interesting to set same standardized questions for checking out the source.

Our quest for Truth has led us so far and, although we contacted STS source or just our subconscious, we are still looking for objective truth.

We are kindly asking for network assistance and exchange of data in case that any of you have had similar experience, in order to reduce possible dangers, misleading contacts and how to recognize them in short period of time, and especially how to validate and cross check data you received or data you are receiving.

We are most grateful to Laura and Chateau crew for encouraging us to share this information with all of you.

Yours,
Ljubica, Zo & Saša

P.S. For the time being we have only couple of transcribed séances translated into English, we’ll add new ones as we get them prepared.

Sami naslov kaže " Kako NE uptrebljavati ouija ploču" a ostalo kako su sve pogriješili u seansi. Za primjer drugima. Zato služi forum!!!

Gle, u tvojoj dobronamjernosti i prijateljsko podršci promiče ti ključna stvar. Forum služi za izmjenu mišljenja, pozitivnu i negativnu. Iznijeli su materijal na forum, ali i na FB. Što kažeš na to? Ako nekome daješ kompletnu recepturu kako nešto NE NAPRAVITI bez da je to itko tražio, zaključi sam što je to. I kakve su mu namjere.

Ukratko, nemam namjeru bacati kamenje na našu trojku, mislim da su lekciju naučili. Važno je da ljudi koji su oko njih, prijatelji i simpatizeri shvate pod kakvim su utjecajima ovi bili kako bi u budućnosti mogli prepoznati djelovanje takvog programa ako se nekome pojavi. U redu je biti prijatelj i dati podršku, ali po meni potrebno je reći: "Prijatelju pogriješio si, ali ja te razumijem i dajem ti podršku da kroz to prođeš." Ne treba tražiti vanjske krivce niti opravdanja. Činjenice pokazuju kako stvari stoje.
Iz ove priče svi učimo, uključujući tebe i mene.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: sub sep 10, 2011 12:28 pm 
Član foruma

kries je napisao/la:
Nerado sam se uključio u ovu diskusiju ali kad sam već započeo nastavit ču.
Slažem se sa recimo 90% toga što je Lampa iznnio. Samo imam neke svoje stavove koje izgleda moram ponoviti.
Pojam kult, u ovoj diskusiji uglavnom se koristi s namjerom diskreditiranja, i na to sam osljetljiv.
Gadno je kad ti prilijepe naljepnicu,bilo koje vrste,teško je odlijepit. Imam nažalost loših iskustava sa etiketiranjem u cilju diskreditacije. Za argumentiranu raspravu sam uvijek.
U cijelosti se slažem sa iznesenim glede Saše i Ljubice, ali i dalje ne volim generaliziranje.
Prepostavljam da i na C's forumu ima "sljedbenika" samo to nije njegova osnovna funkcija.
Taj kao i ovaj forum vidim prvenstveno kao skup slobodnomislećih ljudi, koji žele učiti i to znanje dijeliti s drugima. A ipak svi smo različiti, ima nas tu raznih, moguće i sljedbenika.
Vrijeme sve pokaže.
Paleokršćanstvo crkva ili kult.
Lampa mislim da ti je jasno da kad otkrivaš neke stvari koje se godinama ili stolječima skrivaju od očiju javnosti, da si dirnuo u osinjak. Tu se ne biraju sredstva da se nosioci novih ideja eliminiraju (prije su zavšavali na lomači) ili barem diskreditiraju (kult).
Osnivanje Paleokršćanske crkve samo je korištenje zakonske zaštite i usklađivanje djelatnosti sa zakonskim okvirom. Ako sustav nudi mogućnost legaliziranja "djelatnosti", i zakonsku zaštitu zašto to ne iskoristiti. Ili možda misliš da je bolje da su "kult".
A koliko je Paleokršćanska crkva, religija u klasičnom smislu te rijeći, ponovno predlažem da pročitaš Povelju o načelima, pa onda možemo nastaviti diskutirati.
I da završim sa onom druga Mao-a "Neka cvijeta stotinu cvijetova"
:D

Hvala ti Kries, dao si mi visoki postotak točnosti. S ostalim u tvome postu se uglavnom slažem. Cs forum je odličan alat, može se reći uzgajalište novoprobuđenih, nije savršen , ima mana, kada bi se na njima više radilo bio bi još bolji. Tijekom godina se forum ipak pomalo usavršava, ali ne može čovjek cijeli život provesti u pelenama. Dođe vrijeme da se ide svojim putem.

Vrh

Naslov: Re: Čitanje Kasiopejskih transkripti
PostPostano: ned sep 11, 2011 8:56 pm 
Početnik

Pozdrav svima
Zanima me jeli tko u toku sa zadnjim sesijama transkripti ?
Koliko sam uspio shvatiti ekipa hrvatske EE podružnice (urednici bivšeg Matrix-lovišta) su kažnjeni od strane Laure i ostalih aktivnih sudionika Cs komunikacije zbog neuspješnog pokušaja kanaliziranja (bez konzultacije sa gore navedenim),pa bi me zanimao obujam kazne i dali je ugašena EE podružnica u RH.
Hvala

Vrh

PostPostano: pon sep 12, 2011 1:22 pm 
Početnik

Pozdrav
Zna li tko hoće li se još održavati EE u hrvatskoj s obzirom na sankcije od strane Chateu grupe ?

Hvala

Vrh

Naslov: Re: Čitanje Kasiopejskih transkripti
PostPostano: pon sep 12, 2011 2:46 pm 
Član foruma

vortex je napisao/la:
Pozdrav svima
Zanima me jeli tko u toku sa zadnjim sesijama transkripti ?
Koliko sam uspio shvatiti ekipa hrvatske EE podružnice (urednici bivšeg Matrix-lovišta) su kažnjeni od strane Laure i ostalih aktivnih sudionika Cs komunikacije zbog neuspješnog pokušaja kanaliziranja (bez konzultacije sa gore navedenim),pa bi me zanimao obujam kazne i dali je ugašena EE podružnica u RH.
Hvala

Ako sam dobro shvatio, ne postoji nikakva "kazna" prema ljudima iz HR, nego je stvar u tome da su oni prestali da komuniciraju sa Laurom i ekipom, i nisu im odgovarali na postavljena pitanja, sto po meni jedino znaci da vise ne zele da budu deo te "grupe". :? A mozda mi je i nesto promaklo s obzirom da ne pratim redovno taj forum.

Vrh

PostPostano: uto sep 13, 2011 5:38 pm 
Početnik

OBAVIJEST ČITATELJIMA MATRIX WORLD-A

Poštovani čitatelji MW-a, u svrhu poboljšanja naših usluga MATRIX WORLD je prešao na novu adresu:

http://matrixworld-hr.com/

S obzirom da su nam uskraćena prava na copyright nekih dosadašnjih tekstova nakon našeg eksperimenta s Ouija pločom, pokrenuli smo novi Matrix World na novome i jeftinijem provideru, za sada je naš novi Matrix World tek u povojima i s vremenom ćemo ga unaprijediti i dopuniti na vaše i naše zadovoljstvo.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni novim ruhom i istraživanjima naše stranice.

MATRIX WORLD UREDNICI

Koliko sam shvatio sa njihove naslovne stranice i Cs foruma oni su pod nekom sankcijom,a s obzirom da bih povremeno rado došao na EE u Zg zapitah se hoće li se još održavati,ali nema veze pričekati ću još malo da vidimo kako će se sitacija razvijati.

Vrh

PostPostano: uto sep 13, 2011 6:50 pm 
Moderator

A dobro je da se Ouija ploča smije koristiti bez dozvole.
Ovo što se dešava je takođe "trešenje grmlja" da se vidi što će sve izletjeti van.

Vrh

PostPostano: sri sep 14, 2011 12:16 pm 
Član foruma

Citat:
P: Sad, što će se dogoditi kad se Krist vrati i sve će biti u neku ruku ispravljeno i on će poučavati... da li će se svi s planete okupiti skupa na jednom mjestu da bi primali ta učenja?

O: Ne.

P: Da li će on putovati unaokolo i poučavati?

O: Tehnologija.

P: On će poučavati preko medija?

O: Da.

P: I mi ćemo još uvijek imati pristup našim medijima, televiziji i radiju...itd?

O: Neki.

P: Da li će neki ljudi u toj točki vremena ili malo prije te tranzicije, otići u velikim grupama sa Lizzardima?

O: Da.

P: Da li će biti velike grupe ljudi koje će se useliti u gradove pod kupolama na planeti, živući u "zajednici" s Lizzardima?

O: Blizu.

P: Drugim riječima tamo će možda biti područja pod kontrolom Lizzarda na planeti i područjima po kontrolom Krista?

O: Krist ne kontrolira.

P: Da li će ljudi pod kontrolom Lizzarda izaći iz svojih gradova s vremena na vrijeme i "uznemiravati" sljedbenike Krista?

O: Možda.

Posle tranzicije, nova inkarnacija Hrista (pojava znanja) će ljude podučavati tehnološkim putem, dok će Liziji i ovi njihovi da se lepo zavuku pod neke kupole, tu žive ''sretno i berićetno - i možda zaskakati ove koji primaju Hristova učenja ... Zar 4D OPS i 4D OPD ne bi trebali da su razdvojeni (druge sfere postojanja), a ne još da žive na istoj planeti?

Vrh

PostPostano: sri sep 14, 2011 12:26 pm 
Član foruma

Citat:
Posle tranzicije, nova inkarnacija Hrista (pojava znanja) će ljude podučavati tehnološkim putem, dok će Liziji i ovi njihovi da se lepo zavuku pod neke kupole, tu žive ''sretno i berićetno - i možda zaskakati ove koji primaju Hristova učenja ... Zar 4D OPS i 4D OPD ne bi trebali da su razdvojeni (druge sfere postojanja), a ne još da žive na istoj planeti?

Dobro pitanje...

http://putnikova-pjesma.webnode.com/
http://balada-o-bezimenom.webnode.hr/
https://pleromabl.blogspot.com/

Vrh

PostPostano: sri sep 14, 2011 1:11 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Nigdje se ne navodi niti potvrđuje kako će obje strane živjeti na istoj planeti jedan pored drugog, čak kad bi i bila ista planeta može biti neka druga dimenzija.

Na pitanje o gradovima pod kupolama odgovor je bio "Blizu", znači nešto slično u prenesenom značenju, u svakom slučaju nekakva izolacija je u pitanju.

Vrh

PostPostano: sri sep 14, 2011 1:22 pm 
Član foruma

Citat:
Drugim riječima tamo će možda biti područja pod kontrolom Lizzarda na planeti i područjima po kontrolom Krista?

Ali u pravu si, Observer. MOŽDA ... :P A mož biti i da se to odnosi na onaj period tranzicije, i dešavanja tokom njega ...a može biti i da se to odnosi na ono mestašce gde bi Gugiše odvele ove naše ...a mož' bit ...a mož bit' ....a sad koje je ...a šta ak nije ... ček, škripi mi nešto mašina ahahaha :D

Živeli! :occasion5: ... (pa videli)

Vrh

PostPostano: čet sep 15, 2011 9:56 pm 
Administrator

Citat:
Zar 4D OPS i 4D OPD ne bi trebali da su razdvojeni (druge sfere postojanja), a ne još da žive na istoj planeti?

To su dva različita realiteta... pa možda žive na "istom" mjestu, ali malo "fazno pomaknuto"... pa se međusobno neće moći doticati. Recimo, nešto poput 2 različite frekvencije radio-valova... oba radio vala su na istom prostoru, samo drugih frekvencija - tako da možeš izabrati i slušati samo jednu stanicu, na jednoj frekvenciji, kad se uskladiš sa prijemnikom... ako imaš varijabilni tuner - možeš se podesiti i na drugu frekvenciju i slušati ovu drugu radio-stanicu, no onda istovremeno ne možeš onu prvu...

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet sep 15, 2011 10:07 pm 
Član foruma

Gradovi pod kupolama... te kupole bi mogle biti mobilne i/ili druge mreže koje (po jačini signala) pokrivaju gusto naseljena mjesta.

Gugiji će odvesti ljude... ili ljudi (već) dolaze-odlaze dobrovoljno, sami npr. kroz ekonomsku migraciju selo – grad; uzimaju kredite i sve ostale "pogodnosti" koje današnje društvo nudi?

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 10:44 am 
Član foruma

Evo, da zadovoljim težnju intelekta za ludovanjem:

Da, Jack! Zato i nema govora o nekoj ''promeni dimenzija'' i zaskakanja od strane OPSovaca. Da bi taj OPS dopro do 4DOPD on mora promeniti svoju frekvenciju, a kad i ako dođe do promene polariteta - izgubiće nameru koju je prvobitno imao, hehe...što nas uvlači u svojevrstan paradoks, iz više razloga. A tjuner ko tjuner - služi samo za voajerisanje :D a od toga vajde nema, hehe. Kontam da i takvog varijabilnog gadžeta (ili ekvivalenta unutar svesti koji vrši tu funkciju) ne može biti osim možda na ''spratu iznad'' za voajerisanje ovih sa ''sprata ispod''. 5 - 6D ? :P (lele, gde ja odoh)

@Toda
Te kupole me dosta zanimaju jer sam par puta sanjao takva izolovana mesta,sa nekom vrstom štita oko njih. Ne toliko fizičkog, nego više neka forma vibracione izolacije, kao da se oni unutar toga štite od nečega ... radijacije? Talasa? Jbmlg. Sad, to može da ima koren u SF filmovima koje sam gledao, al opet, možda i ne.

Što se odvođenja tiče, verovatnije mi je da su to oni koji će fizički da se evakuišu na brodove (ili pod kupole zarad zaštite) jer su isprepadani događajima na Zemlji. Naravno, pojma neće imati da im je glavna funkcija tamo - funkcija grickalica ... :twisted:

Ova sesija čiji sam deo quotao mi je zbog nečega još pre par godina, kada sam prvi put čitao kasiopejce zapala za oko, pogotovo ovaj deo vezan za Hrista, tehnologiju i te krvave kupole. Nešto mi tu ... ne štima, da tako kažem haha. Ali kontam i da je pravilna interpretacija tih informacija za nas jako bitna ...

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 3:28 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Evo, da zadovoljim težnju intelekta za ludovanjem:

Da, Jack! Zato i nema govora o nekoj ''promeni dimenzija'' i zaskakanja od strane OPSovaca. Da bi taj OPS dopro do 4DOPD on mora promeniti svoju frekvenciju, a kad i ako dođe do promene polariteta - izgubiće nameru koju je prvobitno imao, hehe...što nas uvlači u svojevrstan paradoks, iz više razloga.

Mala, ali značajna korekcija. Prilikom prijelaza iz jednog denziteta u drugi, neće se promjeniti namjera onoga koji prelazi,već će ostati sukladna njegovim/njezinim mislima i frekvenciji. Znači, bilo da se ide u 5D ili 4D direktno, frekvencija osobe i usmjerenost misli su skretničari za OPD ili OPS svijetove. Namjera se ne mijenja sama od sebe, mi je mijenjamo. Netko može biti čisti OPS, a da u trenutku prijelaza doživi prosvjetljenje i prijeđe na OPD stranu i obrnuto. Znači, nemamo garancije da ćemo biti OPD. Ovo što sada radimo je samo vježba kako bi nam rasla frekvencija, kako ne bi padala od straha koji se može javiti ako smo iznenađeni i zatečeni. Unatoč svemu što nas okružuje trebamo se izdignuti i održavati svoju frekvenciju visokom. Stalno. Važna je koncentracija, da nam misli ne bi lutale k'o ovce po livadi.

Ako netko može podijeliti iskustvo kako održava koncentraciju i frekvenciju visokima, ne samo za vrijeme tehnika meditiranja već i u svakodnevnom životu, na poslu, u obitelji, bilo bi nam jako korisno to čuti. Mislim da je ovo ključ za vrata koja nas zanimaju.
:love3:

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 3:52 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:

Ako netko može podijeliti iskustvo kako održava koncentraciju i frekvenciju visokima, ne samo za vrijeme tehnika meditiranja već i u svakodnevnom životu, na poslu, u obitelji, bilo bi nam jako korisno to čuti. Mislim da je ovo ključ za vrata koja nas zanimaju.

Da bi netko podijelio takvo iskustvo - prvo bi, slutim, trebao biti u spoznaji da je zaista na visokoj frekvenciji, zar ne? A ako i je - nije tamo zbog toga što je naučio održavati koncentraciju - pretpostavljam da tamo više nema nečega što nazivamo koncentracijom. Ili?

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 4:00 pm 
Moderator

Skinuti teret koji se drži za ljudsko obličje kad god se čovjek sjeti, onako samo pustiti ga nek se nosi sam ako hoće. Na trenutke to može izgledati ko ponor, sklisko, a i je sklisko... no bez brige, ostane svijet na svojem mjestu kad ga skineš sa sebe i čeka svoju priliku da se opet manifestira.
Mnogi to nesvjesno rade tako da se jednostavno prepuste alkoholu.... pa prema težim stvarima, ali onda te stvari preuzimaju kontrolu.

Alf, ovo što sam napisao ne podrazumjeva da se ide na visoku frekvenciju nego daje bolji pogled na stvari, bude se bliže svojoj suštini... a onda možda i je nekakvo "podizanje frekvencije".

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 4:30 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

``Ljutis se na ljude onda kad mislis da su njihovi postupci vazni.Ja tako vise ne mislim``-Don Huan
Karlos Kastaneda

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.