TheOne je napisao/la:
Pozdrav svima

,
Ovo moje prvo javljanje. Inace vec dugi niz godina pratim sve sto mogu, a da je vezano za duhovni napredak pa tako i kasiopejce, ra materijal, plejadince...
Nesto me muci vezano uz zadnje kanaliziranje kasiopejaca...
Moram priznati da sam i ja primjetio nešto slično u ovu zadnju godinu dana, kao da se polako mijenjaju stavovi koje su zastupali na početku prije destak i više godina.
Prevelik je naglasak na neke stvari koje se čine ne toliko bitnima, ne znam koliko je prehrana bitna ali zaista nema logike da oni koji ubijaju i goste se sa mesom su zato napredniji od drugih, tipičan OPS primjer fizikalnih potreba a gdje je tu "duhovna hrana"?
Iako nisam vegetarijanac vjeruj mi da bi volio biti jer kad vidim ovo užasno exploatiranje životinja zaista me "boli duša" i pokušavam meso svesti na minimalne potrebe a oću li uspjeti skroz ne znam ali trudim se.
Meni osobno su jako draga sva živa bića, poštujem životinje i teško mi je gledati što im neki okrutni ljudi rade, znam da im sam nikako ne mogu pomoći ali suosjećam sa njima.
Nedavno čitam u skriptama kako ljudi kojima je stalo do očuvanja životinja i koji ih poštuju su u stvari i sami nedavno bili životinje ili su životinjske duše nekako upale u ljudsko tijelo.
Aha znači ja sam životinja u duši jer mi je grozno gledati kako ih ljudi muče, kasape, seciraju utd... ma divota, zaista nemam riječi za neke djelove skripti i nije mi jasno gdje vode, kao da su skrenuli sa onog prvog pravog puta.
Osim ovog ima još primjera ali neču da Vas zamaram time, međutim po meni se nešto promijenilo u vezi Kasiopejaca ovu zadnju godinu dana. Izlasci novih materijala su u početku bili svako par dana pa kasnije jednom mjesečno a evo sad već mjesecima ništa nobog nema.
Što je najgore i kad napokon dočekamo novu seansu opet će se baviti manje bitnim stvarima a ona bitna pitanja neće biti spomenuta:
- Što je sa Valom, jesmo li već u njemu? Očito da jer se nešto u glavama ljudi cijelog svijeta događa, pobune i revolti na sve strane jer ljudi više ne žele trpit kontrolu i okove.
- Kuda vode najnoviji ratovi u režiji američke vlade u sjeni? Ovo u Libiji je tipičan primjer nametanja kontrole putem bombardiranja i ubijanja a sve je opravdano brigom za civile koji se štite tako da ih likvidiraju a čitava akcija je zbog nevjerojatno dobre propagande naišla na odobrenje velike većine svijeta, barem šlužbeno.
- Obamina marionetska uloga? Ništa što je obećavao nije ispunio a samo je prouzrokovao još više patnje i mučenja svjetskom stanovništvu.
- Što nam prijeti iz svemira, solarne oluje, meteori, vanzemaljska invazija?
- Dokle će ići glupost kolektivne ljudske svijesti u samouništavanju? Najbolji primjer nam je Japan gdje nakon ogromne ekološko nuklearne katastrofe priglupa vlada i dalje ne misli ugasiti nuklearke, znači bolje radijacija i smrt nego smanjenje potrošnje el. energije, genijalci!!!
Ima još mnogo aktualnih zbivanja ali biti ću sretan ako se u seansi dotaknu makar jedne od navedenih stvari iako sumnjam.
Dakle zaključak? Smatram da se nešto dogodilo sa njima, bojim se da su (vjerojatno nesvjesno) stavljeni pod nekakvu kontrolu, možda su reptili našli najbolji način za ubaciti se u kanal i davati "svoje" informacije i na taj način kontrolirati Laurinu grupu i tako pretvoriti "neprijatelja" u svoje oružje.
I dalje se nadam da mogućnosti koje sam iznio nisu istinite ali svatko tko prati ovu grupu (ja već desetak godina) može primjetiti neke promjene u stavovima i informacijama koje čitamo i koje svaki mjesec(i) sa toliko nestrpljenja čekamo.