Sada je: pet maj 02, 2025 12:42 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet dec 19, 2008 7:55 pm 
Član foruma

Jack dal slijedi nastavak tvojih prijevoda? Zelim ti uspjeh, pozdravljam

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 19, 2008 11:21 pm 
Administrator

Heh, kad QFS objavi novu sesiju - ja ću je s radošću prevesti!!!

Dakle, čekam da naprave neku novu sesiju, obično ju objave na njihovom forumu, pa ću je kopirati i prevesti ( ili će to možda i netko drugi prije mene, tko je već pomagao... ).

Dobro, idem baš sad pogleati ima li nova sesija na Cassiopaea forumu...

http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?board=48.0

Nažalost, još nema kako vidim... dakle, "standby" do daljnjeg...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 20, 2008 12:12 am 
Član foruma

Da li je onaj avatar LAURA zaista ona zena ili neki obicni administrator sa foruma Jack? Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 20, 2008 12:24 am 
Administrator

Pa mislim da je.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 20, 2008 2:08 pm 
Član foruma

okic :P thx

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 18, 2009 12:48 am 
Član foruma

Citat:
Session Date: January 3rd 2009

Laura, Ark, family, Chateau Crew, a guest

A: !Hello QFS! How is the weather? Gonna get nippy!

Q: (L) Who do we have with us?

A: Sonoriaea transmitting through Cassiopaea.

Q: (L) We have a guest here tonight who would like to ask some questions. I'd to keep it short since I don't have a lot of energy. So, D*****? (D) Okay, I'd like to know what to focus on during my transitional period?

A: Find the desire of the heart. Not so easy, though.

Q: (D) Any clues?

A: False personality must die for the heart to be revealed.

Q: (D) Okay, so how can I move in that direction?

A: It cannot be done alone. You know the drill quite well, just a bit shy about commencing.

Q: (D) Okay... I'm not sure what to make of that. (L) Well, I guess that's it. That's the same thing they would tell me! (D) It can't be done alone, okay. Can I ask one more? So is there someone specific, or...

A: The process of the mirror is the most reliable way of seeing one's true reflection. You can see your soul that way.

Q: (L) When you say "mirror" do you mean a literal mirror, or do you mean "mirror" as we use it in QFS?

A: Both.

Q: (L) I have a question I want to ask. A lot of people say that esotericism and politics shouldn't be mixed together, that somebody who has esoteric pursuits - or spiritual pursuits, let me put it that way - shouldn't be interested in "worldly" things. I would like to have your view on this. Have we gone completely astray by mixing in politics?

A: Absolutely and vehemently not!!! There is no possibility of true spiritual work progressing without full awareness of the world that surrounds you. What have we said about "true religion?" Let your curiosity guide you. In its pure state curiosity is a spiritual function.

Q: (L) There was something else I wanted to ask also... Oh yeah! We did an I Ching for the year 2009. Basically it's "Biting Through", that once you've got the bite in your mouth, you've got to chew it. So, I was wondering if you had any comments on the year ahead?

A: Biting Through may apply more to those who are unprepared.

Q: (L) Unprepared in what sense?

A: 2009 is going to be a "smashing" year.

Q: (L) Swell. (J) Comets.

A: Maybe one...?

Q: (Discussion of answer) (L) Alright, what do you want to ask, J***? Nothing in particular? (L) How about ____'s health? ...

{...}

A: Remember there are those "out there" that would desire greatly to see this work end and will stoop to attack in insidious ways.

Q: (L) When you say "out there", what do you mean?

A: Both on and off planet.

{....}

Q: (___) What about the diet I'm eating now: mostly fruits and vegetables and a little bit of meat?

A: More protein needed for amino acids of a natural and balanced type.

Q: (____) So that means the amino acid supplements I'm taking aren't good?

A: Stop and eat meat. Your type needs the highest level and quality of protein.

Q: (_____) But I don't like meat! (C) You used to! (J) You do like meat. (____) No I don't!

A: Many of your current ideas and preferences may not be "yours."

Q: (A****) We all kind of knew that...

A: Do not underestimate the opposition.

{....}

Q: .... (J) Are we talking about things being beamed? Is that the main...

A: "Beamed" and otherwise. Hitchhikers and image formation and projection along with emotional manipulation via [planchette is moving too fast for Laura to call out letters, then it slows] various EM frequencies.

Q: (L) Thanks for slowing down there! (laughter) (A****) How do you protect yourself against these frequencies?

A: Few people on the planet get treated to such special attention.

Q: ...... (S) I have a question. They said "various EM frequencies". Well, what I'm thinking is the WiFi inside the house, and...

A: Very bad!!!!!!!!!!

Q: (S) Okay, so we can just use a very long ethernet cable instead of the WiFi.

A: Research frequencies and cancelling frequencies for ideas. But the main thing is mental blocking. Notice that ______ is similarly affected due to frequency similarity.

Q: (J) Frequency of the person, or frequency of the...

A: Note birth dates.

Q: .... (A****) Is this numerology based? (L) Well, I dunno, I think it's probably numerology/astrology, plus maybe the time of year and some kind of frequencies of the sun sign maybe. Is that it?

A: Yes. More or less.

{...}

Q: .... (Ark) You were asking about this WiFi, and it's bad, but I want to ask about this USB stick with the little antenna on our Asus? It radiates microwaves like cellphones. Is it strong?

A: Also bad. You would be surprised what tiny things can do. In all cases, however, there are remedies and safety measures.

Q: (S) Well, this kind of my question. Because we have cell phones that are so evil, right? The problem is that even if you never use a cell phone, there are towers EVERYWHERE. If a cell phone is on and it's close to you, that's worse, but... (L) You can't escape it all. (S) So we can obviously turn off the evil stuff, but... (L) I think there's also the stuff out there for cancelling that is dietary {like minerals}, or something you can do.

A: Silk is always good.

Q: (Ark) But coming back to this USB stick and little antenna which is probably very weak, what would be the distance from this that you would consider to be safe?

A: 2 meters.

Q: (Ark) Oh, so this is really weak. (S) Is it the same for WiFi? (discussion of evil microwaves and what to do)

A: Consider a "Faraday cage" for ___ until she is stronger.

Q: (___) They're gonna put me in a cage! Aah!! (L) Where the heck would we get one? (Ark) No, that's impossible. (J) You can build one! (L) Well, they put it in quotes, so they must have meant something special. (S) Drape silk around her bed. (Ark) Yes, because Faraday cage to prevent from microwaves would have such tiny little openings that there would be no air to breathe...

A: Scottie has the right idea.

Q: (L) What did Scottie say? (S) I was saying that if she's going to be in her bed, instead of mosquito netting, you have a silk netting. (Ark) No! A suit of armor like the warriors in the old times used. (L) I don't think that's very practical, dear. (laughter) (Ark) Silk is a Faraday cage. (S) Why silk? Why silk protects against these things is totally bizarre to me. (Ark) Well, it's made by animals. (L) It's made by caterpillars.

A: Mulberry.

Q: (L) That's what the caterpillars eat to make silk. (J) So _____ should take Mulberry extract? (laughter) (_____) And Then I can start making silk? (L) If you start doing weird things, I'm outta here! (laughter) (_____) What can I do to mentally block?

A: Right now you need help as you are ... weak. But the general principle can be understood from the term "righteous anger." If you think about the expression that the fate of the universe may depend on you it should make you angry.

Q: (L) That wasn't very clear, was it? (A****) That expression?

A: No. The fate of the universe can be altered negatively and many will suffer if you are out of the picture. That is what "they" want.

Q: (D) So your first priority has to be to stay healthy and make sure you take care of yourself. (S) We need to get you a superhero outfit. (_____) Made of silk! (laughter)

A: Each of you here tonight have a specific role to play in the coming cosmic drama. Best to always keep that in mind.

Q: (A****) Can I ask a question? (L) Yes, dear. (A****) What would be a good way to calm my anxiety?

A: Carefully avoid foods that play havoc with your system and remember that all which affects those with whom you are genetically connected can affect you also.

Q: (L) So you're probably getting some of what's hitting ____. (A____ Oh, YOU! God, get better, would you? (laughter) (J) How much vitamin C should ____ take?

A: No more than 6 grams per day.

Q: (L) I would have said 8. (Ark) 6. (S) I thought you could take like 50 grams a day or something. (L) Well, that was when she was really sick, but she needs to stop doing that. (Ark) 6. (S) For silk, is it more important to protect the head and brain, or the body, or doesn't it matter?

A: Everything. And D_____ should keep a silk scarf about her throat.

Q: (L) Do you have any? (D) Yeah. Even in the summer though? It's hot in the summer.

A: Thin silk.

Q: (D) Well, thin silk. Right, okay. (A____) Can I ask another question? (L) Yes. (A____) Why do I have so much deja vu?

A: The program is constantly being meddled with at present.

{...}

Q: ....(D) I have a question for Laura and Ark. What can bring them more happiness to balance out all the stress and difficult things in their life?

A: Not to worry. They have a gold star or two already. More help of a practical nature is also good.

{....}

Q: (D) Can I ask what country might be a good place to think about for me?

A: As things develop that will be obvious. Must not interfere here!

Q: (L) If they told you such-and-such a country and you met somebody from that country then it might change the way you reacted to them. (D) Oooh, yeah, that's a good point. (L) So, if you don't know, everything will be clean and clear. (D) Thank you. (A____) Good night Wisconsin, we love you!

A: Goodbye.

END OF SESSION

Izvor:

http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=11560.0

Jack, u akciju! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 12:37 am 
Administrator

Borg - hvala na obavijesti !!! =D> =D> =D>

Od sada si ti naš "izvidnik" na Cassiopaea forumu, tako kad se pojavi nova sesija - ti javiš, pa dalje "po proceduri"...

Idem prevoditi... uskoro postam prijevod...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 3:20 am 
Administrator

03.01.2009. Laura, Ark, obitelj, Chateau Crew, gost ( neki dijelovi sesije su izostavljeni radi osobnih pitanja, bilo je problema sa zdravljem člana obitelji )

O: ! Pozdrav, Quantum Future School ( QFS )!. Kakvo je vrijeme? Postat će oštro!

P: (L) I koga imamo sa nama večeras?

O: Sonoriaea prenosi kroz Kasiopeju.

P: (L) Imamo gosta s nama večeras koji bi htio pitati neka pitanja. Htjela bih da to kratko traje jer baš nemam puno energije. Dakle, D*? (D) Dobro, želio bih znati na što da se fokusiram za vrijeme mog putovanja?

O: Nađi želju svojeg srca. Iako to i nije baš tako lako.

P: (D) Neke naznake?

O: Lažna osobnost mora umrijeti da bi se otkrilo svoje srce.

P: (D) Dobro, kako se mogu pomaknuti u tom pravcu?

O: To se ne može učiniti ako si sam. Ti znaš proceduru prilično dobro, samo si malo sramežljiv na početku.

P: (D) Dobro... Nisam siguran što me čini takvim. (L) Pa, mislim da je to - to. To je isto što bi i meni rekli! (D) Ne može se to postići sam, dobro. Mogu li pitati još jedno pitanje? Dakle, ima li netko specifičan, ili...

O: Proces ogledala je najpouzdaniji način viđenja nečije istinske refleksije. Možeš vidjeti svoju dušu na taj način.

P: (L) Kad kažete "ogledalo", da li doslovce mislite na ogledalo ili ste mislili na "ogledalo" kako to mi zovemo u QFS?

O: Oboje.

P: (L) Imam pitanje koje želim postaviti. Mnogo ljudi kaže da ezoteriju i politiku nebi trebali miješati skupa, da netko tko se bavi ezoterijom, ili spiritualnošću, da se tako izrazim - da se nebi trebao interesirati za "svjetske" stvari. Željela bih znati vaš pogled na to. Jesmo li totalno otišli u krivo radi toga što se miješamo u politiku?

O: Apsolutno i žestoko - ne!!! Nema mogućnosti u istinskom spiritualnom napretku bez potpune svijesti o svijetu koji vas okružuje. Što smo rekli u vezi "istinske religije"? Neka vas vaša znatiželja vodi. U svojem čistom stanju znatiželja je funkcija duhovnosti.

P: (L) Postoji još nešto što sam željela pitati također... Oh, da! Napravili smo I Ching za godinu 2009. Jednostavno smo "zagrizli" i jednom dok nešto zagrizeš svojim ustima, moraš to i prožvakati. Dakle, pitam se imate li kakvih komentara na ovu nadolazeću godinu?

O: Griz se može primjeniti više na one koji su nepripremljeni.

P: (L) Nepripremljeni u kojem smislu?

O: 2009. će biti "udarna" godina.

P: (L) Ufff. (J) Komete.

O: Možda jedna...?

P: ( diskusija u vezi toga ) (L) Dobro, što si željela pitati, J.? Ništa posebno? (L) Što je sa ( ime izostavljano )-im zdravljem?

(...)

O: Zapamtite, postoje oni "tamo vani" koji bi jako željeli vidjeti da se ovaj posao prekine, a napadi će se strelovito obrušavati na podmukle načine.

P: (L) Kad kažete "tamo vani", što ste mislili?

O: Oboje, na planeti i izvan nje.

(...)

P: (_) Što je s dijetom koju sad provodim? Jedem većinom voće i povrće i vrlo malo mesa.

O: Trebaš više proteina, za amino-kiseline, prirodne i balansirajuće ( uzimanje suplemenata )?

P: (_) Dakle, to znači da suplementi koje uzimam, nisu dobri?

O: Prestani ih uzimati i jedi meso. Tvoja vrsta treba najviše i najkvalitetnije proteine.

P: (_) Ali ja ne jedem meso! (C) Ali jesi nekad! (J) Ti voliš meso. (_) Ne, ne volim!

O: Mnoge od vaših trenutnih ideja i pretpostavki možda i nisu "vaše".

P: (A*) Svi mi smo nekako znali da...

O: Ne potcjenjujte opoziciju.

(...)

P: (J) Govorimo li o stvarima koje su bile svjetlosni snop? Da li je to glavni...

O: "Usnopirane" i drugačije. Otmičari, formiranje slika i projekcija, zajedno s emocionalnom manipulacijom pomoću ( planceta se pomiče prebrzo za Lauru da bi izgovorila slova, a onda se usporava ) raznih EM frekvencija.

P: (L) Hvala za usporavanje! ( smijeh ) (A*) Kako da sebe zaštitimo od tih frekvencija?

O: Nekolicina ljudi na planeti je počela tome obraćati posebnu pozornost.

P: (S) Imam pitanje. Oni su rekli "razne elektromagnetske frekvencije". Pa, ono na što mislim je WIFI ( bežična kompjuterska mreža ) unutar naše kuće, i...

O: Vrlo loše!!!!!!!!!!

P: (S) Dobro, možemo koristiti vrlo dugačak UTP ( mrežni ) kabel umjesto WIFI-ja.

O: Istražite frekvencije i poništavanje frekvencija, radi ideje o tome što bi mogli. Ali, glavna stvar je mentalna blokada. Primjetite da je slično utjecalo na (_) radi sličnih frekvencija.

P: (J) Frekvencija osobe, ili frekvencija...

O: Primjetite datume rođenja.

P: (A***) Da li je to bazirano na numerologiji? (L) Pa, da, mislim da je vjerojatno numerologija/astrologija, plus možda i koje doba u godini, i još neke frekvencije znaka Sunca, možda. Da li je tako?

O: Da, više-manje.

(...)

P: (Ark) Pitali smo u vezi WIFI-ja, i on je loš, ali želim pitati u vezi ovog USB stick-a s malenim odašiljačem i antenom na našem Asus kompjuteru? On zrači mikrovalove poput mobilnih telefona. Da li je jako to zračenje?

O: Također loše. Začudili bi se što mogu te malene stvarčice. U svim slučajevima, ipak, postoje lijekovi i mjere sigurnosti.

P: (S) Pa to je neka vrsta i mog pitanja. Radi toga što svi mi imamo mobitele, to je također zlo, točno? Problem je i u tome da i ako nikad ne koristite mobilne telefone, još uvijek SVUGDJE postoje odašiljači! Ako je mobitel uključen i ako je blizu tebe, to je najgore, ali... (L) Ne možeš pobjeći iz toga. (S) Dakle, očito je da možemo isključiti te zle stvarčice, ali... (L) Mislim da postoje također i stvari koje to poništavaju, što bi moglo smanjiti utjecaj ( poput minerala ), ili nešto što možemo učiniti.

O: Svila je uvijek dobra.

P: (Ark) Ali vratimo se na ovaj USB stick i maloj anteni koja je vjerojatno slaba, ali na kojoj udaljenosti od toga bi se moglo smatrati sigurnim?

O: 2 metra.

P: (Ark) Oh, dakle, to je zbilja slabo. (S) Da li je isto sa WIFI-jem? ( diskusija o štetnim mikrovalovma i što bi se moglo učiniti )

O: Razmislite o "faradejevom kavezu" za ( ime izostavljeno ) sve dok ona ne bude jača.

P: (_) Stavit će me u kavez! Aaaaaj!!! (L) Pa gdje bi ga mogli nabaviti? (Ark) Ne, to je nemoguće. (J) Možete ga napraviti! (L) Pa, stavili su to u navodnike, valjda su onda misliti na nešto posebno. (S) Svileno platno oko njenog kreveta. (Ark) Da, faradejev kavez protiv mikrovalova bi imao jako sitne otvore i nebi se moglo disati kroz njega...

O: Scottie ima dobru ideju.

P: (L) Što je Scottie rekao? (S) Rekao sam da ako će ona biti u svom krevetu, bit će omotana umjesto mrežom za komarce - mrežom od svile. (Ark) Ne! Treba joj odijelo-oklop kao što su ga koristili ratnici drevnih vremena. (L) Mislim da to i nije baš praktično, dragi moj. ( smijeh ) (Ark) Svila je faradejev kavez. (S) Zašto svila? Zašto svila štiti od tih stvari? To mi je malo bizarno. (Ark) Pa, napravili su je životinje. (L) Nju proizvode gusjenice.

O: Murve.

P: (L) Zato gusjenice jedu toliko da bi napravile svilu. (J) Dakle, ___ bi trebala uzeti ekstrakt murvi? ( smijeh ) (_) I onda bi mogla početi proizvoditi svilu? (L) Ako počneš raditi čudne stvari, ja odlazim odavdje! ( smijeh ) (_) Što mogu učiniti da napravim mentalnu blokadu toga?

O: Zasad trebaš pomoć jer si... slaba. Ali generalni princip se može razumjeti iz izraza "pravedna ljutnja". Ako razmisliš o tome kao izrazu da bi sudbina univerzuma mogla ovisiti o tebi, to bi te moglo razljutiti.

P: (L) Ovo nije bilo baš jasno, zar ne? (A***) Takvo izražavanje?

O: Ne. Sudbina univerzuma se može promijeniti negativno i mnogi će patiti ako si ti izvan cjelokupne slike. To je ono što "oni" žele.

P: (D) Dakle, tvoj prioritet je da ostaneš zdrava i osiguraš da se možeš sama brinuti za sebe. (S) Trebamo ti nabaviti super-heroj opremu. (_) Napravljenu od svile! ( smijeh )

O: Svatko od vas, ovdje večeras, ima specifičnu ulogu u nadolazećoj kozmičkoj drami. Najbolje je uvijek imati to na umu.

P: (A***) Mogu li ja pitati pitanje? (L) Da draga. (A***) Kakav bi bio dobar način za smiriti moju mučninu?

O: Pažljivo izbjegavaj hranu koja radi razaranje u tvojem sistemu i zapamti da bi to moglo utjecati i na sve druge s kojima si genetski povezana, također.

P: (L) Dakle vjerojatno imaš nešto od toga što je pogodilo i ___ . (A) Oh, TI! Bože, ozdravi, hoćeš li? ( smijeh ) (J) Koliko bi vitamina C trebala uzeti ___ ?

O: Ne viiše od 6 grama dnevno.

P: (L) Ja bih rekla 8. (Ark) 6. (S) Mislim da možeš uzeti i 50 grama dnevno, ili tu negdje. (L) Pa to je bilo ok onda kad je bila jako bolesna, ali sad treba s tim prestati. (Ark) 6. (S) U vezi svile, da li je bitno zaštititi glavu i mozak, ili treba tijelo? Ili nema veze?

O: Sve. I D., trebao bi omotati svilenu maramu oko njenog vrata.

P: (L) Imate li koju? (D) Da. Čak i po ljeti? Vruće je ljeti.

O: Tanku svilu.

P: (D) Pa, onda svila. Dobro, u redu. (A***) Mogu li ja pitati još jedno pitanje? (L) Da. (A***) Zašto doživljavam toliko deja vu-a?

O: Program se konstantno miješa u sadašnjost.

(...)

P: (D) Imam pitanje za Arka i Lauru. Što im može donijeti više sreće da bi sve ovo balansirali, sav ovaj stres i teške stvari u njihovim životima?

O: Ne brinite o tome. Već imaju zlatnu zvijezdu ili dvije. ( sinonim za medalje hrabrosti u vojsci ) Pomoć u vezi praktičnih stvari je također dobrodošla.

(...)

P: (D) Mogu li pitati koja bi država mogla biti dobro mjesto za mene?

O: Kako se stvari razvijaju, to će biti očito. Ne smijemo se miješati u to!

P: (L) Ako bi ti rekli ta-i-ta zemlja, a ti sretneš nekog iz te zemlje, onda bi to moglo promijeniti način na koji bi inače reagirao na njega. (D) Oooh, pa da, dobro zapaženo. (L) Dakle, ako to neznaš, sve će biti čisto i očišćeno. (D) Hvala vam. (A***) Laku noć Wisconsin, volimo vas!

O: Laku noć.

Kraj sesije

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 09, 2009 10:29 pm 
Član foruma

evo nova sesija

Session Date: March 7th 2009

Laura, Ark, G**, Scottie, Ch**, Craig P**, Simon, Don D**, Ar**, An**, Joe

[Craig is playing the piano - a piece he composed entitled 'Cassiopaea'.]

Q: (L) Now, come sit. Tell me why did you decide to name it Cassiopaea? (Craig) Well, I'm not... maybe we could just ask the C's? (laughter) (Craig) What was in my mind as a man of 23 years old? Aspiring for knowledge? Why I chose that word, why I was so attracted to that word... I mean, that is my memory of it, it just came. As a composer you look for a name for a piece of music. For that sound it seemed appropriate.

A: To be amazed!

Q: (L) And who have we got with us here? Hello.

A: Hiperionia of Cassiopaea.

Q: (L) And what does, "To be amazed" mean? What does that refer to?

A: Craig's question.

Q: (L) Is that the answer to why he chose that name?

A: Yes.

Q: (J) Well, he asked what was in his mind as a 23-year-old, and asking about spiritual things? Wasn't that what you asked? (L) What was in the mind of a 23-year-old composer searching for... (Craig) That sound and that name... (L) Okay, so the answer was, "To be amazed".

A: Most amazing now considering all that has gone between, eh?

Q: (L) I guess they're asking you that. (Craig) Such a long gap that it's still amazing now? (L) Yeah I guess. (Craig) Maybe that connection was felt - that I'm here now - that connection was felt back...

A: Exactly!

Q: (L) Alright. We're here because people have pressing questions. Ask away. (Craig) So. This is a big one for me. Who was behind the attempted assassination of my first spiritual teacher Maharishi Mahesh Yogi?

A: You aren't going to like the answer. Let's just say elements of secret services were involved.

Q: (L) Were any of those elements people that were known and that were not seen as being possibly secret service? What I'm trying to say is was there anybody who was well-known to the people involved and trusted who was involved?

Q: (Craig) Was it because of his work establishing meditation groups to effect world peace?

A: Partly.

Q: (Craig) Any other reason that would be useful for me to know now?

A: Nothing of significance more than to divert attention and focus in the wrong direction. But isn't that always the case?

Q: (L) Okay, divert attention from what?

A: The concept of spirit.

Q: (L) And to focus on what?

A: Focus on the man.

Q: (L) When you say, "focus on the man" what do you mean? I feel like this is getting into a very touchy area. (Joe) I think they mean to focus on the man himself, like to create a martyr or deity out of him. We've talked about this a lot where basically people who propose an idea or a concept and it's got a following, but it maybe it's not really going anywhere. Well, then you kill that person and then suddenly, everyone says, "Oh! He was killed because he was onto something!" (Craig) So the implication is that this is to divert attention away from the concept of spirit?

Q: (Joe) That would kind of suggest that the concept of spirit that he was promoting was not a correct concept, because attention was focused on him by attempting to kill him. That's how they create a false idea of spirituality... (Craig) Was his teaching in line with the consortium or any of the unpleasant or undesirable elements?

A: Not exactly the way to ask the question.

Q: (Simon) Yeah. You have to ask something like: Was what he was teaching beneficial to the increasing of knowledge?

A: No.

Q: (L) But that was your specific question: Was what he was teaching beneficial to the increasing of knowledge? (Craig) Is there any value in his particular angle, the revival of the ancient Vedic knowledge?

Q: (L) So, obviously there's a little more to this than meets the eye. (Craig) Is this continued in the right direction by Sri Sri Ravi Shankar?

Q: (Craig) Is there a whole new direction by the work of Sri Sri Ravi Shankar?

A: Could be...

Q: (L) So what's this Sri Sri guy into? (Craig) He's [teaching "Art of Living" breathing/meditation]. Is this a worthwhile program for the benefit of mankind?

A: In certain respects, yes. But it is lacking balance.

Q: (Craig) Which area does balance need to be improved?

A: Remember that nearly the entire world was against the war over sixty years ago and it came nonetheless. Meditation to calm the mind and commune with higher realms will do nothing to balance this realm.

Q: (L) Clearly from my experience, meditation to master yourself and your reactions is a very beneficial thing.

A: Yes. But then what does one do with that mastery?

Q: (Craig) It serves to help people who don't know how to control their mind or their emotions.

A: Yes. And teach them when where and how to use those emotions for change. Overcoming emotions so that one is not affected by what is out there and inside is little more than becoming an automaton.

Q: (Craig) Can these breathing techniques help [prisoners]?

A: Absolutely!!!!!!!

Q: (Craig) Is it one of the best tools we can use to revive people's humanity?

A: Yes. But don't forget the balance. Facing reality and mastering the self alternating with meditation for recovery.

Q: (Craig) Is there any chance for OPs to be rehabilitated?

A: Very likely not.

Q: (Craig) What percentage of prisoners are OPs?

A: Lower than you might expect in this present reality.

Q: (L) So that would suggest that more people with souls are in prisons. (Craig) That was my experience teaching breathing techniques in prisons. There was a lot of fantastic guys. Would showing these breathing techniques here in this household for the present company be beneficial?

A: Sure.

Q: (Craig) Can we do it soon?

Q: (Craig) Should the present distinguished company give up smoking before we do it?

Q: (laughter) (DD) Nice try, though! (Craig) Is that the full program - the five day course? (L) You're going to do the five day course? (Craig) Is that the right thing for this environment?

Q: (An**) We don't have to give up garlic, do we? (laughter) (Craig) As long as you don't smoke during the sessions or eat garlic during the sessions. (L) How long are the sessions? (Craig) Two and half hours, two and half hours... (L) Well, we're going to have to cut them back to 45 minutes. (laughter) (Craig) So, the origins of this [breathing technique], is this from the ancient Vedic times - or is it from modern times?

A: Modern.

Q: (Ark) What is it? (Craig) It's a technique with sound and breath to get rid of stress in the system, bring balance, joy, get more energy. Oh, relating back to my first question: If it was to divert attention against Maharesh Mahesh Yogi, then why did they keep the assassination attempt secret?

A: It wasn't secret from those intended to be influenced.

Q: (Craig) Right... (L) I doubt it would have made any difference to the wider public at all I don't think. (Craig) Well, they kept it secret to keep the organization going, which was in the wrong direction... So, lastly, what is the relationship between Maharesh Mahesh Yogi and Sri Sri Ravi Shankar?

A: 5th density pact.

Q: (Craig) Are they masters that work with 5th density?

A: Came from... with a mission here.

Q: (L) Well, everybody essentially comes from 5th density, but not everybody comes with a mission. (Craig) Will there be attempts by the consortium to stop Sri Sri Ravi Shankar?

A: Not too likely.

Q: (Craig) How can that be if he's doing world-changing work? How can that be?

A: It isn't balanced to be world changing alone.

Q: (L) If he added some elements into it then he'd have to go into hiding.

A: Remember what we have previously said: Life is religion...

Q: (Craig) Life is religion? [discussion of quote] (Joe) Life is religion. Those who pay attention to reality left and right become the future. (L) Those who seek to shut out life become a dream of the past. Something like that... Who's next?
(Simon) I'd like to know when Avebury was built?

A: 4233 BC

Q: (Simon) What was its original purpose?

A: Observation and calculation.

Q: (Simon) Of what?

A: The sky was rather busier than you have thus far known it.

Q: (Simon) So is it something to with observing the comets?

Q: (Simon) Is there anything useful we can understand from it today?

A: Not really, except of course the abilities of the builders.

Q: (L) I think whatever they were observing or calculating is no longer there, so it's like a defunct machine. (DD) Which leads us to the Palomar observations that they said, with the 4th density occupation beneath the mountain. How long had Palomar been a base before the Rockefellers or the human aspect was added to it?

A: 200 years.

Q: (DD) So 4th density STS had been in the mountain for 200 years before. Were the Rockefeller faction the first humans that were brought into that particular operation?

Q: (DD) Obviously 4th density STS didn't need an observatory on that mountain. What was their purpose?

A: Of course not, but their minions do. Keeps them in line.

Q: (DD) We went up to the mountain after the Cassiopaean remarks about that - three times. We noticed that there were some very in-plain-site openings beneath the mountain and into the ground. What was the 10-12 foot diameter manhole with a big lid on it. It would take a crane to lift this lid. It looked like you could drop a truck down this hole. What was the purpose of that?

A: Leads to facilities which have another entrance. That entrance is actually an "exit" and opens easily from the inside.

Q: (DD) Okay. We noticed a couple of other smaller, similar manhole structures down there. And we also noticed what looked like a ventilator shaft. I got pretty close to it and listened and it sounded like there was some form of machinery. Was that some sort of life support for the human...

A: Not that. Remember that a large telescopic observatory requires a great deal of technological support, including its own power supply, etc.

Q: (DD) Ah, okay. Is that the purpose of the three buildings on rails that we saw that had the pipes that all came together and ran down the hill or underground?

A: Part of the observation apparatus.

Q: (DD) Okay. Why did 4D STS choose that particular location to build a base?

A: Ah! Now an interesting question! Perhaps you should research the history of the place and factor in the concept of windows between realities.

Q: (DD) I noticed that there were things that struck me as numerous underground operations when I was living on the West Coast in South Orange County. The first thing that caught my eye was the possible underground component of the ziggurat pyramid federal building on Laguna {???}. Was that building connected to any other subterranean works in that region?

A: Oh indeed. And it will be surprising to see how these things factor into the future police state.

Q: (DD) When we were involved in that El Toro airport fracas, it came to light that during World War II, they built a rather large underground component at the El Toro base ostensibly for weapons storage. Did that particular base operation link down toward Palomar or that federal building, or does it now?

A: Now you are catching on. There are a lot of linkages down there.

Q: (DD) Linkages meaning tunnel systems? So are most of the military bases on the West Coast linked that way?

Q: (DD) Are they linked to the federal building systems?

A: In some cases.

Q: (DD) Back to Palomar. The juniper that you suggested we locate, I think we did. It stuck out like a sore thumb. It was an orange {colored} tree. Was that the tree that you were specifically referring to?

Q: (DD) What significance was that tree?

A: Sign post and locater for entry controls.

Q: (Simon) If you pulled the right branch, Don... (laughter) (L) Enough on Palomar... (Simon) Can I just go back and ask why have I always been so attracted to Avebury?

A: Past life connection.

Q: (Joe) I have a question for A***. She was interested in asking a question about her niece. Her niece is the one who said that was in the tower on 9/11. Is this a case of her being reincarnated...

Q: (Joe) And she's been talking about seeing dinosaurs at night. So is she having interactions with 4D STS lizard types?

Q: (An***) Was A*** her grandfather in a past life?

Q: (Joe) Over the past couple of years there have been periodic reports of feet in shoes - disembodied feet - washing up on the shores. The most recent one was in February, last month, and it started this year. I just wondered where these are coming from?

A: Let us just say that some individuals have a very sick sense of humor.

Q: (An***) Are they real feet from real people? (L) Yes, is somebody being murdered to provide these feet?

Q: (L) They're getting the feet from already dead bodies?

Q: (Joe) And tossing them over from boats?

Q: (Joe) Just to appear in the news?

Q: (laughter) (DD) We were discussing this at dinner tonight. (L) Alright, if nobody has any other pressing questions... (Craig) Simon has a past life connection with Avebury. I'm so attracted to it, do I also have a past-life connection to Avebury?

A: Yes. Why do you think you are living there?

Q: (L) I mean, of all the places to live. What's the name of this place you live? M_____? [discussion of name and joking about its pronunciation] (L) Okay, anybody got anything pressing? (Ar****) Can I ask this one question? What causes this relaxing feeling I get when certain people talk? Like their voices mesmerize me and I feel relaxed. Why do I get that way?

A: Frequency match.

Q: (Craig) Like a resonance. (Joe) It resonates with your brain. (L) It resonates with the relaxing part. Just like my voice must resonate with the part that makes you irritable and angry. (laughter) (Ar***) It's just that occasionally even if I don't know them I just hear a person's voice and I start feeling calm and very relaxed.

A: Now have fun!!!!! Goodbye.

END OF SESSION

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 11, 2009 6:59 pm 
Član foruma

čeka se prijevod za one koji nerazumiju eng.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 11, 2009 7:27 pm 
isključen/a

daco je napisao/la:
čeka se prijevod za one koji nerazumiju eng.

Evo ovde jedan aktivni recnik za Mozilu. Mozda ce ti moci pomoci.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4154

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 14, 2009 10:51 pm 
Administrator

07.03.2009.

Laura, Ark, G**, Scottie, Ch**, Craig P**, Simon, Don D**, Ar**, An**, Joe

[Craig svira klavir – pjesmu koju je on napravio i nazvao 'Cassiopaea'.]

Q: (L) Hajde, dođi i sjedi ovdje. Reci mi zašto si ju nazvao Cassiopaea? (Craig) Pa, nisam... možda bi jednostavno mogli pitati Kasiopejce? ( smijeh ) (Craig) Što mi je bilo na pameti kao čovjeku starom 23 godine? Težnja k znanju? Zašto sam izabrao tu riječ, zašto me je ona toliko privukla... mislim, tako ju pamtim, samo tako je došla. Kao kompozitor, tražite ime za neku pjesmu. Za ovu mi je ovo zvučalo prikladno.

A: Da bude začuđujuće!

Q: (L) I koga imamo sa nama ovdje? Pozdrav.

A: Hiperionia s Kasiopeje.

Q: (L) I što, " Da bude začuđujuće" znači? Na što se to odnosi?

A: Craig-ovo pitanje.

Q: (L) Da li je to odgovor na pitanje zašto je izabrao to ime?

A: Da.

Q: (J) Pa, pitao je što mu je bilo na pameti, kao 23-godišnjaku, i da se raspituje za duhovne stvari? Nije li to ono što si pitao? (L) Što je bilo na umu 23-godišnjeg kompozitora da traži... (Craig) Taj zvuk i to ime... (L) Dobro, dakle odgovor je bio, " Da bude začuđujuće".

A: Uzevši sve u obzir, najčudnije je to da je to posredovalo, ha?

Q: (L) Mislim da te to pitaju. (Craig) Toliko duga praznina, a još uvijek je začuđujuće sada? (L) Pa da, mislim da je. (Craig) Možda sam osjećao tu povezanost – da sam sada ovdje – tako da sam tu povezanost osjetio natrag...

A: Upravo tako!

Q: (L) U redu. Ovdje smo jer ljudi pritišću sa pitanjima. Pitaj. (Craig) Dobro. Ovo je jedno veliko pitanje za mene. Tko stoji iza pokušaja ubojstva mojeg prvog duhovnog učitelja Maharishi Mahesh Yogi-ja?

A: Neće ti se svidjeti odgovor. Recimo samo da su bili umješani elementi tajnih službi.

Q: (L) Jesu li ti elementi ljudi koje znam i za koje nisam znao da su u tajnoj službi? Ono što pokušavam pitati je sljedeće – da li je umješan bio netko poznat i komu je vjerovao?

Q: (Craig) Da li je to zbog njegovog rada i uspostavljanja grupa koje meditiraju radi postizanja svjetskog mira?

A: Djelomično.

Q: (Craig) Još neki razlog koji bi bio koristan sada da znam?

A: Ništa značajnijeg nego skretanje pažnje i fokusiranja na krivi smjer. Ali, nije li to uvijek slučaj?

Q: (L) Dobro, skretanje pažnje od čega?

A: Koncepta duha.

Q: (L) I fokusiranje na što?

A: Fokusiranje na čovjeka.

Q: (L) Kada kažete, "fokusiranje na čovjeka", što mislite? Osjećam da tu dolazimo na vrlo osjetljivo područje. (Joe) Mislim da su mislili na fokusiranje na samog čovjeka, poput kreiranja mučenika ili božanstva od njega. Govorili smo dosta o tome gdje pojedinci jednostavno propagiraju neku ideju ili koncept, i onda se tu pojave sljedbenici. I onda to možda nikud ne vodi. I onda netko odjednom ubije tu osobu i svi kažu: "Oh! Ubili su ga jer je bio na nečemu važnom!" (Craig) Dakle, posljedice su te da odvuku pažnju podalje od koncepta duhovnog života?

Q: (Joe) To bi značilo da duhovni koncept koji je on promovirao, da nije točan koncept jer je pažnja usmjerena i fokusirana na njega pomoću toga da se pokuša ubiti ga. Na taj način oni kreiraju lažnu ideju o duhovnosti... (Craig) Da li je njegovo učenje u skladu s Konzorcijem ili s bilo kakvim neugodnim ili nepoželjnim elementima?

A: Nije baš način na koji se postavlja pitanje.

Q: (Simon) Pa da. Moraš pitati nešto poput: Da li je to što je on podučavao korisno za povećavanje znanja?

A: Ne.

Q: (L) Ali to je bilo tvoje specifično pitanje: Da li je to što je on podučavao korisno za povećavanje znanja? (Craig) Postoji li tu neke vrijednosti u tom posebnom kutu gledanja, ponovno buđenje drevnog Vedskog znanja?

Q: (L) Dakle, očito je tu nešto više nego što se može trenutno vidjeti. (Craig) Da li je to nastavljeno u dobrom smjeru kod Sri Sri Ravi Shankar-a?

Q: (Craig) U radu Sri Sri Ravi Shankar-a je skroz novi smjer?

A: Može biti...

Q: (L) Dakle, da li je taj momak Sri Sri na nečem? (Craig) On podučava "Art of Living" ( umjetnost življenja ) disanje/meditaciju. Da li je to vrijedan program za dobrobit čovječanstva?

A: U izvjesnim slučajevima da. Ali mu nedostaje balans.

Q: (Craig) Koje područje zahtjeva poboljšanje i balansiranje?

A: Sjećate li se da je skoro čitav svijet bio protiv rata, otprilike prije 60 godina, i on se svejedno dogodio. Meditacija za mir uma i komunikaciju sa višim realitetima neće ništa napraviti da bi se balansirao ovaj realitet.

Q: (L) Čisto iz mojeg iskustva, meditacija za upravljanje sobom i svojim reagiranjima je vrlo korisna stvar.

A: Da. Ali onda, što netko može napraviti s tim?

Q: (Craig) Ona služi kao pomoć ljudima koji nemaju pojma kako kontrolirati svoj um ili svoje emocije.

A: Da. I uči ih kada, gdje i kako koristiti te emocije, za promjenu. Nadilaženje emocija, tako da na nekog ne djeluje ono izvana ili iznutra, nije ništa manje nego postati automat

Q: (Craig) Mogu li te vježbe disanja pomoći [zatvorenicima]?

A: Apsolutno!!!!!!!

Q: (Craig) Da li je to jedno od najboljih alata koje možemo koristiti da bi ponovno pobudili ljudskost?

A: Da. Ali ne zaboravite balans. Suočavanje sa stvarnosti i ovladavanju promjena sebe uz meditaciju za oporavak.

Q: (Craig) Postoji li kakva šansa da se organski portali rehabilitiraju?

A: Najčešće ne.

Q: (Craig) Koji postotak zatvorenika su organski portali?

A: Manje nego bi mogli očekivati u ovom trenutnom realitetu.

Q: (L) Dakle, ono što bi to moglo značiti je to da je više ljudi u zatvorima sa individualnim dušama. (Craig) To je bilo i moje iskustvo kad sam podučavao vježbe disanja u zatvorima. Tamo je zbilja bilo dosta fantastičnih momaka. Da li bi pokazivanje tih tehnika disanja ovdje u kućanstvu, za sve prisutne, također bilo od koristi?

A: Naravno.

Q: (Craig) Možemo li to uskoro učiniti?

Q: (Craig) Trenutno, da li bi se ova izvrsna družina trebala odreći pušenja prije nego što to počnemo raditi?

Q: (smijeh) (DD) Ipak, dobar pokušaj! (Craig) Da radimo cjelokupni program – petodnevni kurs? (L) Održat ćeš petodnevni kurs? (Craig) Da li je to u redu s obzirom na ovu okolinu?

Q: (An**) Nećemo se morati odreći bijelog luka, zar ne? (smijeh) (Craig) Sve dok ne pušite za vrijeme sesija ili ne jedete bijeli luk. (L) Koliko dugo traju te sesije? (Craig) Dva i pol sata, dva i pol sata... (L) Pa, morat ćemo ih skratiti na 45 minuta. (smijeh) (Craig) Dakle, izvor tih tehnika disanja je u drevnim Vedama ili je iz modernog doba ( današnjice )?

A: Modernog doba.

Q: (Ark) Koji je to izvor? (Craig) To je tehnika disanja sa zvukom koja oslobađa od stresa u sistemu, donosi balans, užitak, daje više energije. Oh, vratimo se na moje prvo pitanje: Ako je to bilo skretanje pažnje na Maharesh Mahesh Yogi-ja, zašto su onda pokušaj ubojstva držali u tajnosti?

A: Pokušaj nije bio tajna za one na koje su namjeravali vršiti taj utjecaj.

Q: (Craig) U redu... (L) Sumnjam da bi to napravilo neku preveliku razliku da se i šire sazna za to. (Craig) Pa oni to drže tajnim da bi organizacija nastavila dalje, što vodi u krivi smjer... Dakle, na kraju, koja je veza između Maharesh Mahesh Yogi-ja i Sri Sri Ravi Shankar-a?

A: Sporazum u 5. denzitetu.

Q: (Craig) Jesu li oni učitelji koji rade s 5. denzitetom?

A: Dolaze iz njega... sa misijom ovdje.

Q: (L) Pa, u biti svatko dolazi iz 5. denziteta, ali ne dolaze svi sa nekom misijom. (Craig) Hoće li biti pokušaja Konzorcija da zaustavi Sri Sri Ravi Shankar-a?

A: Ne baš vjerojatno.

Q: (Craig) Kako to može biti kad on djeluje za svjetske promjene? Kako to može biti?

A: Nije balansirano kad sam radiš svjetske promjene.

Q: (L) Da je dodao još neke elemente u to, onda bi se morao skrivati.

A: Sjećate se što smo prije rekli: Život je religija...

Q: (Craig) Život je religija? [diskusija o tome] (Joe) Život je religija. Oni koji obraćaju pozornost na stvarnost, gledaju lijevo i desno, postaju budućnost. (L) Oni koji teže uništavanju života postaju san iz prošlosti. Nešto poput toga... Tko je idući?
(Simon) Želio bih znati kad je Avebury bio izgrađen?

A: 4233.g. p.n.e.

Q: (Simon) Što je bila njegova prvobitna svrha?

A: Promatranje i kalkulacija.

Q: (Simon) Čega?

A: Na nebu je bila puno veća gužva nego što zasad znate.

Q: (Simon) Dakle, da li je to nešto u vezi sa promatranjem kometa?

Q: (Simon) Ima li danas nečeg tamo što bi bilo korisno, i što bi mogli razumjeti?

A: Ne baš, osim, naravno, sposobnosti njegovih graditelja.

Q: (L) Mislim da ono što su promatrali ili računali, nije više tamo. Dakle, to je mašina koja više nije u funkciji. (DD) Što nas vodi do Palomar-ovih obzervacija koje su iznijeli, da su tamo stanovnici iz 4. denziteta, ispod te planine. Koliko dugo je Palomar bio baza prije nego što su Rockefelleri ili ljudski pripadnici došli tamo?

A: 200 godina.

Q: (DD) Dakle, 4D OPS-i su bili ispod planine 200 godina prije. Da li su Rockefelleri bili prvi ljudi koji su uvedeni u tu posebnu operaciju?

Q: (DD) Očito 4D OPS-i nisu trebali obzervatorij na toj planini. Koja je bila njegova svrha?

A: Naravno da ne, ali njihovi miljenici da. Da su obavješteni.

Q: (DD) Otišli smo na tu planinu poslije naznaka Kasiopejaca u vezi toga – tri puta. Primjetili smo tamo neke vrlo tanke otvore u podnožju planine koji idu prema dolje. Bile su promjera 10-12 stopa ( 3-4 m ) i pokrivene velikim poklopcima. Trebala bi dizalica da digne taj poklopac. Izgledalo je kao da bi mogao baciti kamion u tu rupu. Kakva je bila njihova svrha?

A: Vode do objekata koji su imali ulaze na drugim mjestima. Taj ulaz je zapravo „izlaz“ i lako se otvara iznutra.

Q: (DD) Dobro. Uočili smo nekoliko drugih, manjih, sličnih, ljudskom rukom napravljenih, struktura. Također smo uočili nešto što je ličilo na otvor za ventilaciju. Došao sam prilično blizu toga i osluškivao i zvučalo je kao da unutra postoji neka vrsta mašinerije. Da li je to bila nekakva ventilacija za ljude...

A: Ne to. Zapamtite da veliki obzervatorij sa teleskopom zahtjeva velik dio tehnološke podrške, uključujući i vlastito napajanje energijom, itd.

Q: (DD) Ah, u redu. Da li je to isto i sa tri građevine na tračnicama koje smo vidjeli i koje su imale cijevi koje su se spajale skupa i vodile dolje, ispod brda, u podzemlje?

A: Dio mašinerije obzervatorija.

Q: (DD) Dobro. Zašto su 4D OPS-i izabrali tu posebnu lokaciju da bi sagradili bazu?

A: Ah! Sad interesantno pitanje! Možda bi trebali istražiti povijest tog mjesta i njegov faktor s obzirom na koncept prozora između realiteta.

Q: (DD) Primjetio sam da su tamo bile stvari koje su me upućivale na brojne podzemne operacije dok sam živio na West Coast-u u South Orange County. Prva stvar koja mi je zapela za oko je bila moguća podzemna komponenta ziggurat piramide, federalne zgrade u Laguni {???}. Da li je ta građevina povezana s bilo kojim drugim podzemnim radovima u toj regiji?

A: Oh, svakako. I bit će zanimljivo vidjeti kako će se te stvari uklopiti u buduću policijsku državu.

Q: (DD) Kad smo bili umješani u taj metež na El Toro aerodromu, sjevnulo mi je da su za vrijeme 2. svj. rata izgradili prilično veliko podzemno područje u El Toro bazi, navodno za pohranu oružja. Da li je ta baza imala vezu koja vodi u Palomar ili tu federalnu zgradu, ili da li i danas ima?

A: Sad imate nešto. Mnogo je povezanosti tamo dolje.

Q: (DD) Povezanosti, mislite na sisteme tunela? Dakle, većina vojnih baza na West Coast ( zapadnoj obali ) je povezana na takav način?

Q: (DD) Da li su povezani sa federanim sistemom zgrada?

A: U nekim slučajevima.

Q: (DD) Vratimo se Palomar-u. Borova šuma koju ste predložili da ju lociramo, mislim da jesmo. Strši poput velikog palca. Tamo je bilo narančasto ( obojeno ) drvo. Da li ste mislili na to drvo?

Q: (DD) Kakav značaj ima to drvo?

A: Putokaz i lokator za ulazne kontrole.

Q: (Simon) Ako ste potegnuli ispravnu granu, Don... (smijeh) (L) Dosta u vezi Palomara... (Simon) Mogu li samo pitati zašto mi je Avebury uvijek bio privlačan?

A: Veza u prošlom životu.

Q: (Joe) Imam pitanje za A***. Željela je pitati u vezi svoje nećakinje. Njena nećakinja je bila jedna od onih ljudi u neboderu prilikom slučaja 9-11. Da li je slučaj da se ona reinkarnirala...

Q: (Joe) I govorila je da viđa dinosauruse po noći. Dakle, ima li interakcije sa 4D OPS Lizard tipovima?

Q: (An***) Da li je A*** njena baka u prošlom životu?

Q: (Joe) Prilikom zadnjih nekoliko godina, bilo je periodičnih izvještaja u vezi stopala u cipelama – otrgnutih stopala – nađenih na obali kako ih zapljuskuje more. Zadnji je bio u Februaru, prošli mjesec, a to je počelo ove godine. Pitam se od kuda su ta stopala?

A: Recimo samo da neke individue imaju vrlo bolestan način za humor.

Q: (An***) Da li su to stvarna stopala od stvarnih ljudi? (L) Da, da li je netko bio ubijen radi tih stopala koja su bačena?

Q: (L) Oni su uzeli stopala sa već mrtvih tijela?

Q: (Joe) I bacili ih sa broda?

Q: (Joe) Samo da bi se pojavilo u vijestima?

Q: (smijeh) (DD) Raspravljali smo o tome večeras. (L) Dobro, ima li još netko pitanja... (Craig) Simon je u prošlom životu imao vezu sa Avebury-jem. I mene privlači to mjesto, da li sam također povezan s njim iz prošlog života?

A: Da. Što mislite, zašto živite tamo?

Q: (L) Mislim, od svih mjesta za živjeti. Kako se zove mjesto gdje ti živiš? M***? [diskusija o imenu mjesta i šale u vezi kako se izgovara ime tog mjesta] (L) Dobro, ima li netko nešto hitno za pitati? (Ar****) Mogu li ja pitati jedno pitanje? Što uzrokuje ovaj osjećaj olakšanja, koji imam kad izvjesni ljudi govore? Kao da me njihovi glasovi hipnotiziraju i osjećam se tada opušteno. Zašto je to tako?

A: Frekvencijsko podudaranje.

Q: (Craig) Poput rezonancije. (Joe) Glas rezonira s tvojim mozgom. (L) Rezonira s centrom koji opušta. Isto kao i kad moj glas rezonira s dijelom koji te čini iritantnim i ljutim. (smijeh) (Ar***) To se dešava samo povremeno, čak i kad i ne poznajem te ljude. Samo čujem glas osobe i osjećam se onda vrlo smiren i vrlo opušten.

A: A sad se zabavite!!!!! Laku noć.

Kraj sesije

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 01, 2009 1:03 pm 
Član foruma

Datum sesije: 30-ti maj, 2009-te

Laura, Ark, G***, Skoti, C**, A***, Dzo, A***

{Muzika za hor Tomasa Talisa svira u pozadini}

(Ark) Zaglavilo se! (L) Nije se zaglavilo. Samo ceka.

{Jedan minut se nista ne dogadja}

(L) Mozda im se ne svidja muzika. {Muzika je iskljucena}

A: Hvala!

Q: (L) U redu. Koga imamo sa nama?

A: Lorienia

Q: (L) I odakle emitujes?

A: Kasiopeja

Q: (L) I zasto vam se nije svidela muzika?

A: Uspavljivala nas je!

Q: {Smeh} (L) Shvatam. Pa dobro, koju vrstu muzike volite?

A: Mnoge za razlicite prilike.

Q: (L) {Prvo pitanje} L*** A*** je upravo juce morala da da svoje dve stare kuce da se uspavaju, delom zbog toga kako bi mogla da zapocne svoj novi zivot, ali takodje i jer nije bilo drugog izbora, kada se cela situacija uzme u obzir. {Beleska: Osoba se seli u drugi grad gde je dobila ponudu za posao, a u stanu ne prihvataju pse. Oba su bila vrlo stari i na lekovima, tako da nisu bili bas dobri kandidati za usvajanje.} Veoma je uznemirena i nedostaju joj. Da li postoji nesto sto bih mogla da kazem ili nesto sto biste vi rekli da bi joj pruzili bilo kakav pokazatelj da je ovo bila dobra odluka?

A: Pravo na 5-ti denzitet za kucne ljubimce.

Q: (L) U redu. Da li postoji neki odredjeni cilj za nju na koji bi mogla da se usredsredi u ovom trenutku?

A: Poboljsanje zdravstvenog stanja ce biti pomognuto fokusiranjem na druge kao razlogu za poboljsanje. Davanje njenog zivota za zivote pasa ne daju mnogo svetu, niti dobija mnogo osim subjektivne iluzije. Kao sto je Gurdjijev rekao, od zivota dobijas ono sto mu dajes.

Q: (L) Dobro, duze vremena nije imala nista osim pasa, a sada su psi otisli. Mislim da se oseca dosta tuzno. A kazete da su kuce otisle pravo na peti denzitet za kuce, takoreci ...

A: Jednog dana, imace psa koji ce uzvratiti usluge.

Q: (L) Rekla je da posto su njeni psi bili stari, bolesni i na lekovima, a i ona je bolesna i na lekovima, da mozda ni ona nije vredna toga da se odrzava u zivotu.

A: Babe i zabe. Psi su subjektivni i licni a ljudi mogu biti objektivni u smislu sta bi se moglo davati drugima.

Q: (L) Znaci, kazete da bi odrzavanje psa u zivotu {svim sredstvima} bilo jednostavno odrzavanje zivog necega sto je vama licno i subjektivno, dok bi covek mogao da bude odrzavan u zivotu i da daje dosta toga sto je objektivno od pomoci drugima (zavisno od osobe, naravno). Jel to to?

A: Da

Q: (L) Sta je sledece? (Diskusija o listama sa pitanjima) (L) Aha! Jednom prilikom ste pomenuli da je moj metabolizam, koji zahteva nikotin i koji je bio tako "stedljiv" da se tako izrazim, da je idelan metabolizam ili genetika za post apokalipticni svet. E, sad, moja ideja je da se meni ne svidja ideja koju ste tu rekli. Skoro kao da ste rekli "u post apokalipticnom svetu bicete unazadjeni u stanje pecinskog coveka, i . . . " O cemu se radi ovde?

A: Promasila si totalno. "Post apokalipticni" svet, moze biti i svet na visem denzitetu, gde bi primila sastojke koji bi ti hranili telo.

Q: (L) Znaci, kazete da je moj metabolizam, moja genetika, da su ustvari napravljeni za visi denzitet?

Q: (L) To je cudno. I tom prilikom ste takodje rekli da cu ja "dati Arku hranu" ako situacija zahteva, tako nesto. Da li je to imalo neko viseslojno znacenje?

A: O da!

Q: (L) Pa dobro, hocete li mi reci?

A: Provali to sama!

{Referenca na sesiju od 27. juna 1998, sledi deo:

Q: U redu, nastavicu da trazim. Ark je ljut na vas, znate.
Volela bih da znam koje su prednosti, ako ima ikakvih, ovog profila koji ste opisali, kakva je to evoluciona prednost sa ovakvim bolesnim
metabolizmom?

A: Ko kaze da je bolestan?

Q: Dobro, ja to kazem onako u slobodnijem znacenju. Mislim, nije normalno, nije prirodno, veoma je neobicno . . . skoro svako koga sam srela a ko ima problema sa tezinom ima i problema sa jedenjem, a ja mogu da vam garantujem da ja nemam!

A: Bolji metabolizam za PAS ... Izvinite, to je bio nas pokusaj skracenja reci!

Q: A sta to pokusavate da skratite?

A: Pogodi.

Q: {Smeh} Je li "Putem medijuma" prva rec?

A: PAS.

Q: Sledece slovo?

A: Kako vam se cini "Post Apokalipticni Svet.

Q: Dobro, ali Ark nema takav metabolizam ... ne zelim da budem u post apokalipticnom svetu bez njega . . .

A: Onda mu daj hranu.

Q: Kakvu hranu?

A: Kakvu god hranu da imas, ako ... dodje do takve situacije.

Q: Da li kazete da cemo da zaglavimo na post apokalipticnom svetu?

A: To je uvek mogucnost.}

Q: (L) Da li to ima neke veze sa sposobnoscu da se manifestuje ili da se ljude hrani energijom bukvalno?

Q: (S) Znaci, umesto da idemo u MekDonalds ici cemo kod MekLaure ili tako nesto? (smeh)

A: Prestanite da razmisljate trecedenzitetski.

Q: (Dzo) Mozda je stvar u tome da ces moci da absorbujes sastojke iz okoline i onda nekako energetski da ih das drugima.

A: Setite se maruta i njihovih korpi sa "neba".

{Ova referenca se poziva na materijal iz “Tajne istorije sveta”}

Q: (L) Znaci, drugim recima, pricamo o mogucnosti da se bude sposoban da se nekako manifestuje iz visih dimenzija, ili drugih dimenzija, ili direktno manifestuje ono sto je potrebno, naprimer hlebovi i riba?

A: Manje vise.

Q: (L) Pretpostavicu da to znaci da cu da se podmladim. Pomalo sam umorna za takve stvari sada!

Q: (L) To bi znacilo da cu morati da prezivim do te tacke u vremenu. Koja jos pitanja imamo na spisku?

Q: (J) Da li ce se svinjski grip vratiti ove zime?

A: Naravno. Rade na drasticnom smanjenju populacije pre nego sto promena klime ode predaleko. Ne mogu da dozvole da svi ti izgladneli ljudi krenu na njih, zar ne?

Q: (J) Pitam se da li ce to uticati na nas?

A: Sa vasom ishranom?!?! Toksicnost cini mnoge podloznijima u odnosu na druge pandemije. Zbog cega drugog mislite da se takva toksicnost dozvoljava pa cak i ohrabruje?

Q: (L) Sta imamo sledece?

A: Sta kazete na "Paleohriscanstvo"?

Q: (Smeh) (L) Pa kad ste pomenuli ... (J) Nee, trebalo je da odgovoris sa, "E sad, to je zanimljivo pitanje!" (smeh) (L) Sta mislite pod Paleohriscanstvo? (smeh) (L) Mozete li nam dati definiciju Paleohriscanstva?

A: Znanje iz realiteta koje su svi ljudi shvatali pre "pada".

Q: (L) Zasto se zove hriscanstvo? Zar nije hriscanstvo striktno povezano za ovo hriscanstvo kakvo poznajemo danas?

A: O ne! Rec je usvojena i sve sto vi znate kao "Hriscanstvo" je poremeceno. Na primer, najraniji "Hrist" je bila zena.

Q: (L) U redu. Da li su Bogumili i Katari - kao sto sam pretpostavljala - bili blizu razumevanja tog originalnog realiteta?

A: Imali su neka bliska poredjenja, ali i dalje su bili pod uticajem mnogih izopacenih religijskih ideja tog vremena.

Q: (L) U redu, kakvog je znacaja Paleohriscanstvo?

A: Jedina nada za spasa vaseg realiteta i vase vrste.

Q: (L) U kom smislu to mislite?

A: Ujedinjenje ciljeva/ujedinjenje oko jednog cilja: prezivljavanje i izbegavanje unistenja koje vam visi nad glavama kao posledica mahinacija psihopatije.

Q: (L) Znaci, drugim recima, neke od misli i diskusija koje smo imali zadnjih nedelju, dve (oko globalne situacije) piju vodu?

A: Da. Manje vise. Bilo je takodje i malo signaliziranja odavde. Vremena "ponestaje" iako ustvari vreme ne postoji. Setite se sta smo rekli o onome "biti mudar kao zmija i nezan kao golub".

Q: (L) Koliko ti jos imas pitanja Dzo? (J) Sa tim scenarijem kraja sveta, sva moja pitanja gube na znacaju. (smeh) (L) Koja ti imas pitanja? (Ark) Ne bi se uklopila u ovu sesiju. (L) Sta, pripadaju drugacijim sesijama sa sve Dzoovim pitanjima? (smeh) (L) Okej onda. Koja bi bila najvaznija stvar za znati oko tog Paleohriscanstva, sta je potrebno da ljudi znaju?

A: Ljudi moraju da znaju o patologiji, kako je vi zovete. U proslim vremenima to se cesto nazivalo i "posednutost demonima". U nekim slucajevima, bili su u pravu.

Q: (L) Ali jasno, ne u svim slucajevima i to mora da bude apsolutno jasno, jer postoje ljudi koji su jednostavno bolesni.

A: Da. Hiperdimenzionalni uticaji su cest uzrok patologije. To moze biti i zahvaljujuci i uticajima na ovom nivou realnosti, ukljucujuci i prehranu.

Q: (L) Dobro, sta jos?

A: Kao sto detoksikacija tela moze dovesti do dobrog zdravlja, tako i detoksikacija uma i okoline moze dovesti do dobrog zivota i srece za sve. Ali kao sto je bilo i za "Pad" to mora biti grupna odluka i razlike i patoloska blokiranja objektivnog razumevanja moraju biti uklonjena.

Q: (L) Drugim recima, nema nade za nasu planetu ili nasu vrstu osim ako se normalna ljudska bica ne sloze i prevazidju razlicite patoloske sisteme verovanja i religija i "moja istina" i "tvoja istina" i sve te takve slicne stvari?

A: Da. Svega sto je stvoreno i rasireno od strane patoloskih tipova pod uticajem njihovih hiperdimenzionalnih gospodara a u cilju pretvaranja ove planete u "pakao na Zemlji" sa njima kao gospodarima. U tome su uspeli vise nego u svim svojim najludjim snovima. Ono sto je potrebno za mnoge ljude (potrebno je mnogo ljudi) da pocnu da ostvaruju direktnu vezu sa svojim visim centrima. Ovo je radjeno putem "rada na sebi" do sada, ali postoje i druge metode da se ubrza ovaj proces i da se dobije potrebna pomoc.

Q: (L) Kao sto su?

A: Ostanite na vezi. Sledeci put. Pozdrav.

KRAJ SESIJE

Vrh

Naslov: Re: Kasiopejske Transkripte - prevedene
PostPostano: čet jun 11, 2009 10:01 am 
Član foruma

http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=12634.0
nova sesija :read:

Vrh

PostPostano: čet jun 11, 2009 8:54 pm 
Administrator

Jes, hvala, znam već... prevodi se... u toku je, pa kad će biti gotova - stavit ću je ovdje!

Vrh

PostPostano: ned jun 14, 2009 4:22 pm 
Član foruma

Jack nam je nešto "zahrđao" što ste tiče prevođenja CT-a.

Jack preporučam:

slika

:mrgreen:

Vrh

PostPostano: ned jun 14, 2009 5:05 pm 
Član foruma

Polako ljudi, velika je sesija i zajebana. Jako teska za prevesti.

Vrh

PostPostano: ned jun 14, 2009 10:39 pm 
Administrator

09.06.2009.

Laura, Ark, An**, Joe, Allen B, Craig P, Pierre L, Ar***, Chu, Gaby, Scottie

P: (L) Ovdje počinjem biti nervozna. Što ako ne odgovore?

O: Kasiopeja vas neće iznevjeriti!!!!

P: (smijeh) (L) I koga imamo sa nama večeras?

O: Fortunaea koja nas podsjeća da bi vam se to moglo svidjeti kao u Carmina Burana (http://en.wikipedia.org/wiki/Carmina_Burana).

P: (Diskusija o Carmini Burani)

O: Neke od tih pjesama su istinski drevne, pa čak iako muzika nije.

P: (L) Pitanja? (J) Što je uzrokovalo pad aviona Air France? ( nedavno se srušio u Atlanski Ocean )

O: Eksplozija komete, varijante kao u Tunguskoj, iako na većoj visini i nešto slabija.

P: (L) Pa to smo i mi rekli na početku. To je ono što sam od početka govorila, iako su tu neki ljudi koji su sumnjali u to i koji su rekli da je to "nemoguće!" (Ark) Ne. (L) Da! (Ark) Malo vjerojatno. (L) Pa, rekao si da je vjerojatnost bila nula, a ja sam rekla da nije nula. (Ark) Vjerojatnost koju smo izračunali je bila nula! (An**) Da li vlasti znaju za to i da li oni to pokušavaju zataškati?

O: Neki iz vlade da.

P: (J) Koji način za „otići"... odjednom. (L) Ali mislim da ako želiš otići u blještavoj slavi, ovo je način na koji to možeš. (Ar**) To je najbrži način.

O: Prirodna karta za 5. denzitet! Oni su tako izabrali otići, na nekom nivou. Doći će dani kad će smrt izgledati kao blagoslov.

P: (Diskusija o zastrašujućem odgovoru)

O: Za neke.

P: (Ar***) Recite li da će se to desiti u idućih 20-tak godina?

O: Manje.

P: (Ar**) O, bože... (Allen) Iduće godine?

O: Pet godina.

P: (Ar**) Dakle, ono što će se dogoditi u idućih 5 godina - bit će gore i gore?

O: Čekajte i vidite!

P: (J) Možemo ti dati neke hipoteze ako ih želiš, Ar**. (Ar**) U redu. (L) Možemo to kasnije. Iduće pitanje? (Chu) Što kažete o našoj muzici za vrijeme Craig-ovog [Art of Living] kursa? (http://www.heaven-on-earth-music.co.uk/ ... /cpcv.html)

O: Zbilja ste odlični!

P: (smijeh) (An**) Potoji li kakva povezanost između ljudi sa OCD ( poremećajima radi depresija, http://en.wikipedia.org/wiki/OCD ), koji lako prepoznaju i ulaze u hipnotizirajuće stanje - jesu li oni više-manje podložni sugestijama kad dođu u stanje hipnoze ili odsutnosti?

O: Ne. Drugi faktori su vezani uz sugestibilnost.

P: (L) Dakle, što si imao na umu? (An**) Samo sam razmišljao kako mi je jučer nekako bilo teško otići u stanje transa ({za vrijeme Kriye} http://en.wikipedia.org/wiki/Kriya ). Primjetio sam da sam dosta razmišljao, brojao, prepoznavao ritmove disanja i fokusirao se na to, i pitao sam se da li me to sprečavalo od odlaska u stanje transa. Postoji li tu neka veza?

O: Puno si manje sugestibilan onome što dolazi izvana, a više onome što dolazi iznutra.

P: (An**) Dakle mislili ste da si nagovještavam stvari i onda slušam sebe?

O: Više-manje.

P: (An**) Dobro, promjena teme! (smijeh) (Allen) Imam pitanje. Da li se točno sjećam, ili sam to izmislio kad se sjećam kako govorim svojoj majci, kao dijete, da će svijet završiti kad ću imati 50 godina?

O: Tvoje pamćenje je u redu, iako si malo promašio svoje predviđanje.

P: (L) Dobro, želimo znati što je uzrok Pierre-ove djelomične paralize ruke. Da li je to zbog njegovih dijeta i promjena i (previše) uzimanja magnezija, itd.?

O: Ne baš. To je jako psihosomatski (izazvano) iako tu postoji i jaka fizička predispozicija za to.

P: (P) Kako promijeniti ili smanjiti psihosomatske faktore?

O: To će zahtijevati rad. Glavna stvar je odnos sa majkom. Lijeva strana predstavlja majčinsku i žensku energiju. Osjećaš se paraliziranim radi odnosa sa svojom majkom i bijesom koji je neispoljen i preusmjeren u sebe.

P: (P) [nešto u vezi pamćenja zlostavljanja u prošlosti] Da li je to moja izmišljotina ili je to nešto drugo?

O: Ništa nije loše s tvojim pamćenjem, također!

P: (L) Smješno je to da nakon što si {počeo} pričati u vezi toga, da je sve to (paralize) ubrzo počelo se dešavati. (P) Dakle, to znači da... (Ar**) Nekako moraš smiriti svoj bijes. (L) Ili ga ispoljiti.

O: To je odvratna stvar da bi to činio svojoj majci iako si prevaren do korijena.

P: (P) Da li to znači da joj oprostim, da ju volim, unatoč ovakvoj prošlosti?

O: Što smo upravo rekli u vezi neispoljenog bijesa? Što će ljubav i opraštanje napraviti tome što je začepljeno unutar tebe?

P: (P) To znači da ću morati ispoljiti bijes, taj bijes i ljutnju koji su unutar mene...

O: Također, postoji nekoliko načina da bi se to napravilo bez uništavanja. To nebi donijelo nikakvo dobro ako bi bijes otvoreno ispoljio prema svojoj majci, iako bi bilo od pomoći da ograničiš svoje interakcije samo toliko koliko traje proces.

P: (L) Dakle, drugim rječima, oni ne kažu da „Izbaciš sve na svoju majku". To nije dobra stvar. (Ark) Što smo naučili u vezi neispoljavanja negativnih emocija? (L) Moraš naći način da ih ispljiš i kanaliziraš negdje drugdje, bez da radiš još više štete. (Craig) Da li bi uobičajena Kriya tome pomogla?

O: Vrlo pomaže, da!

P: (Ark) Vidite, prva stvar na koju pomislim je da samo priznamo činjenice u vezi svojih osjećaja, priznati da SMO bijesni i onda pogledati objektivno na čitavu situaciju i pronaći najbolje rješenje, bez skrivanja. (L) Ti ideš unaokolo skrivajući to, poput tvoje ruke. (Allen) Prva tvoja pomisao je bila da joj oprostiš i da ju voliš - samo da bi cijelu stvar stavio pod tepih. (P) Pa da. (L) Način na koji se pas vraća svojim bljuvotinama. (P) Nisam bio siguran [u vezi sjećanja] jer sam bio tako mlad. Imao sam brze prikaze i slike. Sad sam sigurniji i mogu učiniti nešto s tim. Inače, nisam bio siguran i osjećao sam krivnju jer imam toliko loše misli o mojoj mami...

O: Krivica je dio problema.

P: (L) Dakle, drugim rječima, ti se osjećaš krivim jer si napisao to što si napisao svojoj majci... Zbog tih misli, zbog pričanja o tome! (P) Da li se osjećam krivim zbog toga što kod čestih zlostavljanja djece, vidimo da se žrtva osjeća da je ona kriva, da je ona bila odgovorna... (J) Ali Pierre, onda si bio dijete. (P) Znam, ali...

O: Seksualni osjećaji su prirodni. Dužnost i odgovornost roditelja, i svih odraslih, je ta da ne iskorištavaju djecu u vezi toga.

P: (J) Rekli su da je tu bila jaka fizička predispozicija. Pitam se da li postoji nešto što bi uzeo, što bi mu moglo pomoći...

O: Stara rana o kojoj smo diskutirali.

P: (L) Dakle, to je vjerojatno povezano. (Chu) Dakle, da radi na toj rani bi pomoglo tom procesu?

O: Da. Također bi moglo pomoći da se bude "Rolf-iran". (http://en.wikipedia.org/wiki/Rolfing)

P: (L) Poruka dubljeg mekog tkiva.

O: To može pomoći da se oslobode emocije koje su držane u tkivu.

P: (L) Dakle, morat ćeš ići na Rolfiranje i raditi Kriyu u isto vrijeme! (Allen) I osloboditi bijes. (L) Vjeruj mi, ako ideš na rolfiranje, ispoljit ćeš svoj bijes! (smijeh) (Craig) Da li bi bilo od pomoći da Pierre ide na napredni tečaj [of the Art of Living, http://www.artofliving.org/]?

O: Da.

P: (L) Dobro. Iduća tema? {...} (P) Želim pitati u vezi te škole borilačkih vještina koju sam pohađao, kad smo ujedinjavali naše krunske čakre. Jesmo li mi ujedinjavali naše krunske čakre?

O: Ne baš, ali to bi mogli i sami shvatiti. Prestanite biti toliko lakovjerni i skrenuti i vjerovati u iluzije kad već znate bolje od toga.

P: (L) Iduće? {...} (Gaby) Čije smo glasove čuli prije par dana kad smo radili vježbe disanja?

O: Curenje ( prolaz ) alternativnog realiteta.

P: (Ar***) Da li je ono što smo radili prouzrokovalo da se to desi?

O: Otvoren portal.

P: (L) Da pitamo u vezi Art of Living (Umjetnost življenja), disanju, itd. Da li netko želi formulirati pitanje ili dva sada? (diskusija o pitanju) {...} (An**) Zašto sam vidjela menorah (židovski hram sa 7-račvastim stupovima) danas za vrijeme vježbanja {Kriye}?

O: Tamo je bilo dosta curenja (između dimenzija). Sjeti se svojeg prošlog života!

P: (An**) Bila sam Židovka?!

P: (Ar**) Da li sam bila slavna osoba?

O: Možda!

P: (Ari**) Oh, zašuti! (An**) Da li sam bila lijepa Židovka?

O: Da...

P: (An**) Što to znači?

O: Taj život nije dobro završio. Spoji svoj otpor sa vanjskim sugestijama i potrebu unutarnjih sugestija s menorahom i s bolom i tragedijom tog iskustva.

P: (Ar**) To je jako zlo.

O: Sad si sigurna.

P: (Ar**) Dakle, bila si Židovka koju su zarobili Nijemci, ha? Jadna An**! Nije ni čudo što ih toliko mrziš. Zar ne? Ne voliš Nijemce? (An**) Ma ne sve. (smijeh) (J) Završit ćeš tako da ćeš mrziti Cioniste ako... (L) Ona je bila jedna Židovka u Njemačkoj. (An**) Hej, zbilja imam prošlost s kojom se moram boriti. (Ar**) Mogu li pitati zadnje "Ar**-pitanje"? Postoje li čudovišta koja žive u pećinama u francuskoj?

P: (smijeh) (An**) Moramo imati bar jedno „čudovišno" pitanje po sesiji kad je tu Ar**. (Ar**) Ne moram ići na Maltu!!! U kojem smjeru, Pariz, sjevernije, južnije, istočno, zapadno - koje pećine?

O: Centralni planinski masiv.

P: (Ar**) Gdje je to? (L) Nemoj ju ohrabrivati! (P) Da li je to povezano za zvijer iz Gévaudan-a?

P: (P) Da li to znači da je zvijer koju su vidjeli u 18. stoljeću - još uvijek tamo?

O: Ili rođaci i druge ( vrste ).

P: (P) Ali nema izvještaja o viđenjima kao u 18. st.

O: Čekaj da se prozor ( između realiteta ) opet otvori.

P: (P) Vratit će se. (An**) Kada je došla prvi put kad je prošla...

O: Ta je bila nečiji „ljubimac".

P: (Ar**) Ima li načina da ju slijedim tako da bi ju mogla naći? Samo bi ju slikala.

O: Nema kockanja!

P: (A**) Hajde, recite mi!

O: Vjeruj nam, ne želiš sliku!

P: (J) 4D ljubimac Lizzarda koji se strgnuo sa lanca...

O: Sjećate se "Cheddar" monstruma? To je bio mladunac!

P: (smijeh) (diskusija o većem, ružnijem monstrumu) (Craig) U vezi UK, da li pokušavaju državni udar kako bi promijenili vladu u Velikoj Britaniji?

O: Samo da dovedu patološke tipove na mjesto.

P: (J) To je ono na što smo sumnjali, znate? Vin je rekao da to izgleda kao čišćenje, kao da se žele riješiti ljudi vezanih uz taj skandal. (P) Pronašao sam neke izjave od Daniel Cohn-Bendit-a u vezi Zelene stranke, izjavio je neke stvari 1996.g., da je bio pedofil. Ali nije bilo citata, suđenja, ničeg. Dakle, želim znati da li je blefirao, ili je to bila istina?

O: Da li bi itko blefirao u vezi toga? Pierre, stvarno bi više trebao koristiti svoju sivu materiju ( mozak )!

P: (L) Imaš tu svu silnu sivu materiju, a ne koristiš je. Dopuštaš svojim emocijama da vladaju tvojim životom. (Allen) I tvoja ruka je vjerojatno samo početak ako se ništa ne promijeni. (J) Natrag na disanje? (L) Da. Dakle, što mislite o toj Kriyi?

O: Dobra stvar, ha? Razvedrite se malo maljevima makar.

P: (J) Maljevi bi bili... (Craig) Bubnjanje?

O: Bubnjanje je dobro i moćno. Tamo, u promjenjenim stanjima svijesti, previše je "slobodnog vremena".

P: (J) Sjećate li se onog što dam jučer rekao u vezi toga, da smo previše vremena samo ležali tamo i ništa nitko nije rekao... to bi netko trebao voditi.

O: Kad pometete i ispraznite kuću i ostavite ju čistom, ako ne odlučite što ćete u nju natrag vratiti - onda će drugi to učiniti umjesto vas.

P: (Craig) Da li se to odnosi na ovu grupu, ili generalno na sve?

O: Ne ovu grupu. Ali definitvno na one koji nisu integrirali svjesnost. Disanje je alat, tehnika i trebalo bi biti percipirano kao takvo, a ne kao rezultat.

P: (L) Ima li to smisla? (Craig) Da. (J) Da li bi trebalo biti nekih modifikacija kod tog disanja? (Allen) Pa da, da li je disanje - dobro podučavano?

O: Da, ali vaše prijašnja promatranja su bila vrijedna i najkorisnija.

P: (L) Mislim da kad smo pričali u vezi "huh" stvari, da se rješi bijesa - možda bi to trebalo doći na početku? I mislim da bi to ovisilo o individuama i kakav je bio njihov problem. Neki ljudi nisu u mogućnosti otpustiti (bijes). Mislim da bi to moralo biti različito u različita vremena, ovisno o grupi, ovisno o problemu, ovisno o instiktima sudionika. (J) Što je s pitanjem koje smo istakli u vezi gledanja i prijedlogom da uzmeš drugu osobu u svoje srce? (Craig) Ima li kakvih opasnosti kod buljenja u oči?

O: Da, kao i kod svega. Ali znanje štiti. Taj posebni dio je djelić iz New Age paperja. Buljenje i sjedinjenje vježbi trebalo bi biti uzeto s određenom opreznošću.

P: (L) Kao što sam rekla, mislim da bi to bilo vrlo dobro kod parova. (A**) Pa da, to je nekeko osobna, intimna stvar, kad smo već odlučili kad nam se netko sviđa. (J) To je dobar kut gledanja, Craig, disanje parova! (Craig) Za to i služi Kama Sutra! (smijeh) (J) Ne, nisam mislio... ti to možeš podesiti, znaš? Mogao bi imati neke ideje o dovođenju parova, ili ljudi koji imaju problema sa svojim odnosima... (Ark) Ali, to bi moglo biti suprotno originalnom indijskom načinu. (J) Ali to je za New Age, Arky! (Ar**) Ovo je evolucija, ljudi! Ovo postaje veliko, gdje još nitko nije išao. (L) Pa mislim da, koliko mogu reći, čak iako je tu mnogo crkvene ponerizacije u indijskom društvu, i takvog mišljenja, izgleda mi da je to relativno slobodno od oslobađanja psihopatije. Dakle, u tom društvu - to nije toliko opasno. Ali u zapadnom društvu, koje je odraslo na Judeo-Kršćanskom psihopatskom... (Craig) Dobro. Kako psihopate ili organski portali ( OP-i ) odgovaraju kad prvi put naprave Kriyu?

O: Ovisi o individui. Ali, generalno, budući da je to većinom fiziološki proces, oni sigurno lete ispod radara (izraz kad avioni nisko lete da bi se prikrili).

P: (Craig) Da li to omogućava bilo kakvu zaštitu kod gledanja u oči, a da se prethodno Kriya koristila prije toga?

O: Ne. Zapravo, budući da su organski portali većinom emocionalno-reakcijske mašine, oni bi mogli tražiti proces katarze (etičko čišćenje).

P: (Craig) Da li bi trebao izostaviti to iz kurseva? (L) Izostaviti što? (Craig) Gledanje u oči.

O: Suzdržavamo se govoriti bilo kome što mu je za činiti, ali u ovom slučaju savjetujemo da - da - bilo bi sigurnije... [slova se redaju vrlo brzo] Nemojte se izgubiti u iluziji da tehnike disanja mogu zaštititi od psihopatije! Samo znanje to može, i ponekad treba dosta vremena da se sakupi dosta informacija i da se napravi odluka.

P: (L) To je bilo prilično odlučno. Dakle, nemojmo misliti da to disanje i prana... Mislim da nebi trebali izostaviti činjenicu da psihopate i organski portali i sva živa bića koriste pranu. (An**) Pa da. (L) I oni ju vole. To je životna sila. (Craig) Da li ta Kriya ima bilo kakvu mogućnost za rehabilitaciju organskih portala?

O: Zašto bi oni trebali biti "rehabilitirani"? Da li vi želite "rehabilitirati krave"?

P: (smijeh) (Craig) Muuu! (Chu) Ohmuuuu! (L) Mislim, očito im to pomaže. Oni također dobivaju pranu. (Craig) Pa da, stvar je u tome što to može biti još opasnije. (L) Pa mislim da je stvar u tome što ljudi imaju krivu ideju u vezi organskih portala. Mislim da su OP-i normalni, prirodni dio okoliša. Oni su korisni - sve dok su na svojim mjestima i rade ono što bi trebali raditi, za što su kreirani da bi radili. I sve dok imaju propisno vodstvo. To nije nešto čega se treba bojati. Mislim, ne želite biti oženjeni ili udati za njega/nju ili imati privatne odnose s njima, jer oni direktno kače vašu energiju i izvlače je. Ali da ih se treba bojati - to je potpuno krivi stav. Imali smo par ovdje koji smo proučavali poduže, preciznije i s oprezom, i oni su to što jesu. Oni imaju emocije i mogu voliti životinje, mogu voliti svoju djecu i obitelj. Mogu biti dobri u kućanstvu. (Allen) Također, "rehabilitirati" podrazumijeva da nešto s njima nije u redu. (Craig) Oni su blokirani od bilo kakvog spiritualnog napretka. (J) Što bi to značilo rehabilitirati OP-a? (L) Učiniti ih takvima da prestanu biti OP-i? (Craig) Pa, ne, pomoći im da evoluiraju. (L) Pa oni evoluiraju tako da primaju određeno vodstvo u smislu kako živjeti svoje živote. I u tom smislu... (Ark) Činjenica je ta da ne očekuješ da će se OP ponašati kao ljudi s individualnom dušom (adamični čovjek). (Craig) Eh, to nije moje pitanje, moje pitanje je bilo... (Allen) Ono što si specifično pitao je to da li oni mogu biti rehabilitirani, a rehabilitacija je nešto što se radi nekome tko je bio ovdje gore, a sad je pao tamo dolje. Nešto im se desi i oni dobiju... OP-i su samo OP-i. (L) Oh, pa ti si mislio... (Craig) Pa zato što sam radio sa zatvorenicima. (L) Pa da. (J) Dakle, onda pitanje nebi trebalo biti... (L) Evo, da pitamo.

O: Većina zatvorenika nisu organski portali. Većina OP-a su vrlo dobri „građani".

P: (Ar**) It's To je poput tostera. Tosteri su korisni, oni peku tost, i možete im pružiti mogućnost da prže bolje, ali oni će uvijek biti tosteri. I ti ne želiš spavati s tosterom jer bi to zbilja bilo bolno. (Craig) Pretpostavljam da ovo dovodi do pitanja evolucije individualnih duša. (J) Kriya bi mogla biti korisna za ljude sa potencijalnom individualnom dušom koji su u borbi, ili koji već imaju individualnu dušu. (Craig) Dakle, ima li dobrobiti da OP-i rade Kriyu?

O: Naravno!

P: (L) Dobrobit, samo ne rehabilitacija. Mislim da je ona korisna za svakoga. Osim što bi ti psihopati mogli...

[druga kazeta je stavljena]

(L) Pitaj svoje pitanje. (Craig) Dakle, jesu li OP-i u javnosti upisivali Art of Living tečaj? Da li se zanimaju?

O: Ne.

P: (L) Nagađam da bi oni upisali tečaj, vjerojatno u istom broju kao i potencijalno duhovni ljudi jer su vjerojatno isto često kao i svi drugi imali traume u svojim životima, jer su bili zlostavljani, ili... (Craig) Dakle, želim pitati isto pitanje u vezi psihopata. Da li je to problem?

O: Oh svakako. Posebno kad proces postane šire poznat.

P: (L) To je samo nešto s čime ćeš se morati nositi, situacijom po situacijom, baš kako se i mi nosimo s time u našoj grupi (forum). Dajemo dobrobit sumnji, imamo načine i sredstva za testiranje. (Craig) Ali moja glavna briga je da zaštitim ostale ljude koji idu na tečaj. (Allen) Ali, kako to pljeviš? Psihopate nije lako uočiti. (L) Da, uspješne psihopate je zbilja teško za uočiti...

O: Glavna stvar koju bi trebali gledati je: Kako ljudi uče i stvaraju praksu i to provode, njihova vlastita svjesnost može narasti zajedno sa „bićem". I ako tu postoji paralelni rast u znanju, Kriya će poboljšati to znanje, a time i zaštitu.

P: (L) Dakle, to je poput jedne stvari koje oni trebaju obaviti, mislim. Jer jasno mi je da je ona vrlo pomaže. Ali kao što su rekli prije, ako očistiš i isprazniš kuću, i ako ne staviš nešto unutra što je ispravno, onda netko drugi stavlja nešto umjesto tebe - poput religije, društva, televizije, ma što god to bilo. (J) Specifično, koji aspekt onog što smo radili je otvorio portal u alternativni realitet?

O: Oslobađanje emocionalnih blokada prema svjesnosti.

P: (Ar**) Koga smo čuli u hodniku? Imaju li oni imena? Da li je to netko koga znamo u drugom realitetu?

O: Moglo je biti da ste to bili „vi" u budućnosti.

P: (Ar**) To je ono što sam i ja pomislio. To je mogao biti netko od nas u nekom drugom realitetu. (An**) Što je s mojim sjećanjima ili štogod to bilo vezanim uz moj prošli život? Što se desilo? Kako sam umro? (L) Koja sjećanja? (J) Vezano uz menorah.

O: Eksperimantirano sa biološkim supstancama.

P: (An**) Postoji li nešto što bi mogao učiniti sa tim emocijama iz tog vremena?

O: Svjesnost je prvi korak. Ništa nije potpuno lako. Ali vježbanje Kriye sa zapisivanjem onog što proizađe i otpuštanje emocija - dovest će te do dobrog starta.

P: (An**) Što u vezi G**? Da li je ona u redu? {odnosi se na novosti da je bliski prijatelj iz djetinjstva poginuo u saobraćajnoj nesreći prije 3 dana}

O: Na kraju ona razumije i osjeća mir... Ona vam poručuje da nemojte biti u žalosti. Nije željela iskusiti stvari koje dolaze. Niti vi nebi htjeli za nju da to doživi.

P: (An**) To je nešto o čemu sam brinuo. (L) Svi smo mi brinuli o tome. Mislim, hajde, ona je Libanonka u Americi. (Craig) Mogu li pitati da li bi QFG trebala ići na Art of Living kurs, ma gdje oni bili?

O: Da. To je već u planu!

P: (J) To već imate u planu? (L) Planirala sam to, da. To je moj plan. Iako ćemo ih morati upozoriti u vezi gledanja u oči. (Craig) Vrijedi pitati: Da li bi trebali upozoriti lokalnu QFG grupu u vezi gledanja u oči?

P: (J) To bi bilo lako za mnoge od njih. (L) Pa da, toni to nebi baš voljeli. Osjećali bi se trenutno okupirani. (J) Izašli bi sa istim brigama koje smo i mi imali. (Chu) Mogu li ja pitati pitanje? Prije otprilike mjesec dana, pojavile su mi se te vizije o tome kako sam pao u san i tamo je bilo nešto iz prošlog života što me je sprečavalo da vidim nešto u sadašnjosti. Možda od jedno prošlog života, ili više njih, nemam pojma. Želio bih znati da li je to istina ili postoji li nešto u sadašnjosti...

O: Prošlost i sadašnjost su međusobno prepletene. Ista metoda će pomoći tebi kao i što smo savjetovali za An**.

P: (L) U redu, ima li još netko drugi pitanja? Mislim da bi trebali pitati u vezi našeg Paleokršćanstva. (J) Zadnji put, rekli su da će nam reći kako ubrzati proces...

O: U ovoj točki već znate odgovore poslije današnjeg umrežavanja mozgova, zajedno sa direktnom porukom koju smo vam slali za vrijeme Kriye!!!

P: (L) Dakle, drugim riječima, to je bila poruka u vezi transkripti [koje je Laura primila za vrijeme kad je radila Kriyu]. Da se sastave te stvari zajedno da bi se razumio bit. Da li je to?

O: Da. Mi smo vam davali ključeve godinama! Vrijeme je da ih koristite.

P: (L) Još neka pitanja? Ima li nešto što nismo pitali, a trebali smo? Smatrajte da to pitamo. (smijeh)

O: Nema kockanja! Laku noć.

Kraj sesije

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 9:50 pm 
Administrator

20.06.2009. - prevodi se!

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 10:06 pm 
Moderator

Jack987 je napisao/la:
20.06.2009. - prevodi se!

Može, molim, link na original?

Hvala!
:occasion5:

Sve pet, nađeno http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=12737.0

Zadnja izmjena: vjetar; pon jun 22, 2009 10:10 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.