Sada je: sri maj 07, 2025 4:55 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kasiopejci - diskusije o materijalu
PostPostano: sub jul 02, 2011 12:11 pm 
Član foruma

I ja bih jako voljela čuti mišljenja, ja sam nekako očekivala više informacija u zadnjim sesijama a na kraju su mi nekako isprazne. Ja sam dobila osjećaj kao da nabadaju neke nevažne teme i skreću s onoga što bi nam trebali prezentirati. Ovo o prehrani mi je malo... pa... nevažno, nisam stekla dojam kakav ste vi stekli TheOne, meni se eto samo čini da razvodnjavaju.
A razlog- tko će ga znati? Osobno se nikoga i ničega ne držim ko pijan plota i ni Kasiopejci ni Plejadanci mi ne predstavljaju neki Zakon.
Možda nam Kasiopejci kriju nešto važno, eto to je moj dojam. I baš mi se to ne sviđa.

Vrh

PostPostano: sub jul 02, 2011 7:37 pm 
Član foruma

TheOne,

Slazem se sa ovime sto si napisao previse buke oko prehrane i nesto zbilja smrdi.
Gdje ima dima ima i vatre.

Ionako smo prepusteni sami sebi pa tako treba i dalje...
"Ja putujem bez GPS-a, GPS-a sa nebesa" :mrgreen: kako bi reklo Ladno pivo

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 7:31 pm 
Administrator

http://4dlog.blogspot.com/2011/06/e-pur-si-muove.html

Taman kad sam pomislio kako sam usamljen u svojim razmišljanjima u vezi nekih stvari, naletih na jedan (meni) zanimljiv post na kasiopejskom forumu :
(piše Antony iz Rusije, na ne baš perfektnom engleskom pa ću nastojati najbolje izraziti njegove misli, tj., pokušati prevesti to na najbolji način)

Dobra večer svima iz Rusije! Moje ime je Antony.
Pročitao sam sve sesije od 1994.g. do sada. Dakle, pažljivo me slušajte!
Informacije koje su dane od 2000.g., ne sadrže zapravo ništa bitnog; to je mlaćenje prazne slame i ništa bitno! Niti točno! Najinteresantnije mi je kako se svi zahvaljujete na tim sesijama, u kojima se općenito radi NI O ČEMU! Jeste li primijetili brdo smeća ni o čemu?
U tim sesijama ona mnogo govori ni o čemu, a zatim slijedi potvrdno "DA" od strane Kasiopejaca.

U početku, 1994.g. - to su bili konstruktivni dijalozi! Kasiopejci su odgovarali, a ne samo potvrđivali sa "DA" cijelo vrijeme.

Gdje su informacije o zbivanjima koja će uslijediti ove jeseni? Gdje su informacije o promjenama na Zemlji ove jeseni koje neće pogoditi samo Ameriku?
Dosta je bilo brbljanja o svemu i svačemu, a SAMO NE O ISTINI! Postoje daleko važnije stvari od vaše dijetalne prehrane, pušenju i životnim stilovima ljudi!

Da li vam je zaista potrebna konstantna reinkarnacija? Vaš izbor je u vama!

Upamtite, Istina se nalazi iznutra, a ne izvana! I cijelo ovo vrijeme sile tame još uvijek skrivaju istinu! Ali vrijeme za skrivanje više ne postoji, svjetlost se probija kroz tamu!
-
A zapravo je svima vama mnogo važnije – napraviti izbor nematerijalnosti sljedećeg "života" – odbiti transformaciju u bilo koju materijalnu oblast (i tako evoluirati svijest) i zaustaviti svoje reinkarnacije. To je vrlo važno. Naravno, svatko od vas odlučuje da li to želi ili ne.

Promislite hoće li biti dosta onih koji će napraviti izbor u smjeru nematerijalnog poslije smrti, kojima neće biti potreban sljedeći život, makar u njemu bili dobrostojeći, zdravi, bogati, kraljevi, predsjednici – i koji će sve to odbiti.
~
Napravite Svoj Izbor! Prestanite se reinkarnirati! Izađite iz nereda i zla univerzuma!

A evo, i ovaj prethodi post od TheOne-a se spominje u:

http://4dlog.blogspot.com/2011/07/e-pur-si-muove-2.html

:angel4:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 9:20 pm 
Član foruma

ne želim se miješat u raspravu ali možda koristi shvatiti koji ne uopće naćin funkcioniranja tog fenomena:
,ali prilog raspravi,
na brzinu prevedeno:

Citat:
Kada mi sebi kažemo “Ja”, kada smo potpuno Ego-svjesni, ta svjesnost je ukorijenjena u posebnim dijelovima mozga. Ti dijelovi mozga su od medija izolirani i, umjesto ljudskog ega, određeni entiteti razreda koji sam upravo opisao osjećaju nagon da se uvuku u te dijelove mozga. Takav medij onda postaje vozilo onih bića čija je prava funkcija postignuća civilizacije prenositi u budućnost. Kada ti entiteti zaposjednu mozak iz kojeg je, u određeno vrijeme, ego odsutan, oni osjećaju neodoljivu žudnju da se smjeste u mozgu. I kada je medij u stanju transa, kada je mozak izoliran, entiteti ove vrste koji su predmet ahrimanskih utjecaja i čija je funkcija je prenositi postignuća civilizacije u budućnost, uvuku se u mozak. Umjesto da je nositelj ljudskog ega, takav medij je, privremeno, vozilo elementarnih bića koja zanemaruju svoju dužnost u Kozmosu. Želim da uzmete sasvm doslovno ovaj izraz: biće koje zanemaruje svoju dužnost u Kozmosu.
Dužnost takvog bića je promatrati kako čovjek piše. Čovjek piše sa snagama koje su ukorijenjene u onim dijelovima mozga o kojima govorim. Umjesto samo promatranja, što je normalna praksa, ta bića su stalno na osmatračnici za medijski mozak koji može biti izoliran. Zatim se u njega uvuku i predstave u suvremenom svijetu što su ih njihove opservacije naučile o umjetnosti pisanja. Dakle, uz pomoć medija oni u sadašnjost projektiraju ono što, u skladu s njihovm misijom, trebaju prenositi u budućnost. Medijstvo počiva na činjenici da ono što će postati buduća sposobnost je več sada razvijeno na nejasan i kaotičan način. To je porijeklo proročkog dara medija i fascijacije koju imaju ostali. Zaista je njegovo djelovanje savršenije nego od današnjih ljudi, ali je uvedeno od bića na već opisani način.
Baš kao što bunika posreduje astralnom svijetu — djeluje kao medij za određene astralne sile koje apsorbira u svoj plod — tako je i ljudsko biće preko svog posebnog tipa mozga medij za ona elementarna bića koja u neko buduće vrijeme moraju imati udjela u našoj civilizaciji, jer čovjek ne može sve prenostiti od jednog zemaljskog života do drugog. To je prava tajna medijstva — zaposjedanje od bića određenog ranga.
Sada možete zaključiti da su ta bića, u jednu ruku, stvarne kreacije ahrimanskih bića. Ahrimanska bića postoje u Kozmosu i posjeduju inteligenciju daleko superiorniju onoj od čovječanstva. Kada susretnemo ahrimanska bića u svijetu koji graniči s našim vlastitim ili ih, pošto smo stekli uvid, susretnemo u fizičkom svijetu isto tako, zaprepašteni smo njihovom golemom, izvanrednom inteligencijom. Njihova inteligencija doseže daleko iza one od ljudske vrste. I prvo ih naučimo poštovati kada shvatimo kako su beskonačno inteligentni. Nešto od te inteligencije prelazi u njihovo potomstvo, elementarna bića koja se uvlače u medijske mozgove, tako na taj način preko medija mogu biti otkrivene značajne informacije. Možemo naučiti mnogo toga od velike važnosti, posebno ako smo pri potpuno razvijenoj svijesti prisutni onome što komuniciraju. Kada ispravno razumijemo prirodu i ustrojstvo duhovnog svijeta, ne možemo poreći da mediji mogu priopćiti mnogo autentičnih informacija. Premda od njih mnogo važnog možemo naučiti, to nije pravi put do duhovnog znanja.

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 9:52 pm 
Član foruma

Uf, uf, ovaj 4D Log je odličan, naročito neki raniji postovi, elokvencija vrhunska, promišljanje dubinsko, upravo o tome mozgam već neko vrijeme iako na bitno primitivnijem nivou.
=D>

Vrh

PostPostano: pon jul 04, 2011 7:39 pm 
Moderator

Jack987 je napisao/la:
h

Upamtite, Istina se nalazi iznutra, a ne izvana! I cijelo ovo vrijeme sile tame još uvijek skrivaju istinu! Ali vrijeme za skrivanje više ne postoji, svjetlost se probija kroz tamu!
-
A zapravo je svima vama mnogo važnije – napraviti izbor nematerijalnosti sljedećeg "života" – odbiti transformaciju u bilo koju materijalnu oblast (i tako evoluirati svijest) i zaustaviti svoje reinkarnacije. To je vrlo važno. Naravno, svatko od vas odlučuje da li to želi ili ne.

Promislite hoće li biti dosta onih koji će napraviti izbor u smjeru nematerijalnog poslije smrti, kojima neće biti potreban sljedeći život, makar u njemu bili dobrostojeći, zdravi, bogati, kraljevi, predsjednici – i koji će sve to odbiti.
~
Napravite Svoj Izbor! Prestanite se reinkarnirati! Izađite iz nereda i zla univerzuma!

A evo, i ovaj prethodi post od TheOne-a se spominje u:

http://4dlog.blogspot.com/2011/07/e-pur-si-muove-2.html

Istina.
Vrlo korisne informacije za sadašnji trenutak Jack.
Grofe, možeš li ostaviti link ka cijelom predavanju, molim te, trebaju mi informacije. Hvala.

Vrh

PostPostano: pon jul 04, 2011 7:52 pm 
Član foruma

Ove informacije ako se donekle prihvate znace i veliki pomak na forumu...
Hvala Grofe i hvala Jack :occasion5:
Ostali tekstovi na 4dlogu takodjer jako kvalitetni :hello2:

Vrh

PostPostano: pon jul 04, 2011 8:45 pm 
Moderator

Da Toner. Meni su bas legle i naravno, treba to sve izanalizirati pa potom promatrajuci doci do sireg razumjevanja.
Idem sad da istrazim dubine 4dloga.

:hello2:

Vrh

PostPostano: pon jul 04, 2011 8:58 pm 
Član foruma

Nisam verovao...

...Izgleda da ''Val'' il' šta god da je - perfektno radi svoj posao! :D A ni ljudima ne ide loše!!!

:occasion5: :occasion5: :occasion5: :love3: :love5:

Vrh

PostPostano: pon jul 04, 2011 9:28 pm 
Član foruma

cijelo predavanje:
http://wn.rsarchive.org/Lectures/GA243/English/RSP1969/19240819p01.html

inače taj ciklus("svijest inicijata") je jako zahtjevan.

Vrh

PostPostano: pon jul 04, 2011 9:32 pm 
Član foruma

o somnabulizmu (mjesečarstvu) postoji izvrstan esej arthura shopenhauera: esej o vidovitosti.
iako pristupa bez duhovnog znanja na nivou steinera, schoperhauer je dao izvanredan prikaz procesa u mozgu i tijelu. intelektualni vrhunac. ali samo intelektualni. ima to po knjižnicama.

Vrh

PostPostano: čet jul 28, 2011 8:17 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
Uf, uf, ovaj 4D Log je odličan, naročito neki raniji postovi, elokvencija vrhunska, promišljanje dubinsko, upravo o tome mozgam već neko vrijeme iako na bitno primitivnijem nivou.
=D>

I ja isto mislim da je taj 4D Log odlican blog, ali ipak samo raniji postovi. Za razliku od novijih postova koji mi se cine vise kao odraz odredjene frustriranosti i donekle "wishful thinkinga". Mada, to je moje subjektivno misljenje pa je moguce da gresim. :-k

Jack987 je napisao/la:
http://4dlog.blogspot.com/2011/06/e-pur-si-muove.html

Taman kad sam pomislio kako sam usamljen u svojim razmišljanjima u vezi nekih stvari, naletih na jedan (meni) zanimljiv post na kasiopejskom forumu :
(piše Antony iz Rusije, na ne baš perfektnom engleskom pa ću nastojati najbolje izraziti njegove misli, tj., pokušati prevesti to na najbolji način)

Dobra večer svima iz Rusije! Moje ime je Antony.
Pročitao sam sve sesije od 1994.g. do sada. Dakle, pažljivo me slušajte!
Informacije koje su dane od 2000.g., ne sadrže zapravo ništa bitnog; to je mlaćenje prazne slame i ništa bitno! Niti točno! Najinteresantnije mi je kako se svi zahvaljujete na tim sesijama, u kojima se općenito radi NI O ČEMU! Jeste li primijetili brdo smeća ni o čemu?
U tim sesijama ona mnogo govori ni o čemu, a zatim slijedi potvrdno "DA" od strane Kasiopejaca.

U početku, 1994.g. - to su bili konstruktivni dijalozi! Kasiopejci su odgovarali, a ne samo potvrđivali sa "DA" cijelo vrijeme.

Gdje su informacije o zbivanjima koja će uslijediti ove jeseni? Gdje su informacije o promjenama na Zemlji ove jeseni koje neće pogoditi samo Ameriku?
Dosta je bilo brbljanja o svemu i svačemu, a SAMO NE O ISTINI! Postoje daleko važnije stvari od vaše dijetalne prehrane, pušenju i životnim stilovima ljudi!

-

~

Sto se mene tice, svako na svom blogu moze da pise sta hoce, kao i da odabira ono sto ce prevoditi shodno vlastitom misljenju, medjutim kada resimo da to prenesemo ovde na forum, mozda bi ipak trebalo malo vise da razmislimo pre nego sto to uradimo. To vazi i za prevod tog posta sa cass foruma koji je Jack postovao ovde, koji je prevodilac cak morao i da modifikuje kako bi se bolje uklopio u njegovo misljenje. Evo na primer ova recenica iz prevoda:

Citat:
Postoje daleko važnije stvari od vaše dijetalne prehrane, pušenju i životnim stilovima ljudi!

koja u originalu glasi ovako:

Citat:
There are things more important than your vegetarian diet, smoking and lifestyle of living а man!

http://cassiopaea.org/forum/index.php/t ... #msg267880

Po meni, ovde se postavlja pitanje kako neko kao sto je taj "Antony iz Rusije" moze da ima kriticko misljenje o novijim sesijama kasiopejaca, a da mu je promakla takva znacajna stvar da se ne radi o "vegeterijanskoj dijeti" nego upravo suprotno?! Ispada da u stvari i nije pazljivo citao poslednje sesije, ali ih eto kao kritikuje. Jasno je zasto je prevodilac tog posta morao da modifikuje tu recenicu u "vaše dijetalne prehrane" jer u suprotnom bi citirao coveka koji kritikuje nesto sto nije ni procitao, a prevodilac je ocigledno to hteo da izbegne. I to nam u stvari govori o prevodiocu i njegovoj nameri da prevodi ono sto potvrdjuje njegove stavove, cak i ako, kao u ovom slucaju originalni autor posta kritikuje nesto sto ocigledno nije pazljivo procitao. Moguce je da gresim, ali po meni to nije u redu i predstavlja odredjeni "wishful thinking".

Ili na primer ove recenice:

Citat:
Dosta je bilo brbljanja o svemu i svačemu, a SAMO NE O ISTINI!

Na ova pitanja tog "Antony-a iz Rusije" licno bih mu odgovorio slicno kao sto je i jedan od clanova na cass forumu:
http://cassiopaea.org/forum/index.php/t ... #msg267887

Otprilike, odkud on zna sta ce se desiti sledece jeseni? Ili, kako on zna sta je "istina"? Posto vec sa takvom sigurnoscu prica o tome i zamera sto kasiopejci ne govore o tome. Medjutim, izgleda da nije nasao za shodno da detaljnije objasni svoje misljenje.

Sa druge strane, svako ko je pazljivo citao kas transkripte od pocetka do danas je mogao uvideti da kasiopejci vrlo retko ili uopste i ne govore o nekom tacnom datumu, godisnjem dobu ili nesto slicno. Sta vise, kazu da je "vremenska linija" fluidnog karaktera i da nista nije striktno odredjeno, pa je u tom smislu i nesvrsishodno davati predvidjanja da ce se nesto desiti u neko tacno odredjeno vreme. Ne uzimati u obzir taj princip u stvari znaci ne primenjivati "znanje" koje je prezentovano u tom materijalu, ili u najmanju ruku ne razumevanje materijala, ili mozda povrsno citanje. U tom smislu, kritika i procena takve osobe da od 2000-te godine informacije u transkriptima nisu bitne i da su smece je ipak vrlo upitna, bar sto se mene tice. Osim toga, neko ko svoj post zapocinje recenicom "Dakle, pažljivo me slušajte!" ili npr "Upamtite" za mene licno ima previse sugestivnu intonaciju koja se meni ne dopada, medjutim to je moje subjektivno misljenje pa je moguce da gresim.

Ili na primer izjave kao sto su ove:

Citat:

-

~

Sto se mene tice, sve to lepo zvuci, medjutim malo mi je to onako romanticarski new age naivno. Jer u sustini mi jedva da imamo pojma i o nasem zivotu i bicu ovde i sada u ovom realitetu, i sa teskom mukom i puno truda jedva da shvatamo nesto o nama samima ovde gde trenutno jesmo i sustini sveta koji nas okruzuje, tako da mi je malo naivno sugerisati nekome da se "prestane reinkarnirati" posle smrti kao da je to neka "gotova stvar" na koju tako lako mozemo uticati nasim pukim izborom. Mada ko zna, mozda i gresim, ali meni to zvuci kao neki "wishful thinking".

...

Sve u svemu, mislim da je u redu prevoditi takve postove i stavljati na svoj blog, ali sa druge strane cudi me da neko takav prevod bez objasnjenja i kritickog osvrta kopira i ovde na forum, tim pre sto je u pitanju administrator koji je procitao, pa cak i preveo cele kas transkripte. Jedino sto mogu da zakljucim da tu nedostaje odgovarajuca primena procitanih "informacija/znanja" iz materijala koji je prevodio. Ali opet kazem, moguce je da gresim.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: uto aug 02, 2011 10:30 pm 
Administrator

Jbga... samo sam copy-pastao tekst, nisam pregledavao originalni post tamo na forumu... teško je toliko toga svega stavljati na stranice i provjeravati izvor - to bi se na kraju pretvorilo u duboko "špijuniranje" i trošilo bi previše energije ( tko je koga, kako i gdje... da li je ili nije pri tom mislio ovo ili ono... ) - to bi bile "igre bez granica". A to ni ne želim, hehe! Ima pametnijih stvari za raditi i o čemu drugome razmišljati, a ne tko je koga i kako...

Inače, osobno mi je Kasiopejski materijal jedan od najboljih, tu su i Pledijci i Ra materijal... a ima i ponešto drugih u kojima se znaju naći izvrsni koncepti i stvari za razmišljanje.

No, kako i u svemu, i u transkriptama ima stvari koje su ( za mnoge ) bezveze, jer su osobnog karaktera ili se tiču samo njihove grupe. Dakle, sve one trenutno nevažne stvari o prehrani ( to je fokusiranje na materijalno, pa bilo ono vegeterijansko ili mesoždersko ), pa onda da li netko od njih treba prodati kuću ili ne, seliti se ili ne... da li da ide na neki tečaj ili ne... to su totalno nevažne stvari ako želimo gledati na stvar iz pozicije cijelog čovječanstva.

Dakle, ponekad malo pretjeraju sa osobnim stvarima, a ima toliko drugih stvari koje bi mogli pitati. Ne tipa što će se sutra desiti, već pitanja iz raznih područja znanosti. Barem onih na "rubnom dijelu" ljudskih saznanja. Čak ima i puno nejasnoća iz tematike i dinamike rasta duša, načina reinkarnacije, pitanja fragmentiranja i diobe grupnih duša, ili nadduša, ili kolektivne svijesti ( kako god nazvali... ako je to uopće i isto?! ), pa bi više informacija iz te sfere dobrodošlo.

Još jedna stvar mi nije baš "legla" je ta da ako cijelo čovječanstvo ovisi o Lauri ( u smislu njene duše i njenih viših dijelova - gdje vjerojatno ima i naših viših dijelova skupa sa njezinim ) - onda fućkaš takav univerzum - jer je glupo da 8 milijardi duša ( ili koliko ih već trenutno ima na Zemlji ) ovisi o jednoj i da ta jedna odabire put i vremensku liniju na kojoj sve "ne stradaju". Trebalo bi biti barem da većina kolektive "nosi odluku", ako ne svaka duša za sebe. Dakle, ako jedna duša "zakaže" - glupo bi bilo da milijardu njih zato "ispašta". Nema mi neke logike, a da je to i apsolutna istina - mislim da takav univerzum nebi bilo u redu.

Kako god... materijal ima fantastičnih koncepata, jako dobrih saznanja, te i dalje mislim da je to jedan od najvrednijih informacija koje je čovječanstvo dobilo, barem u ovom "velikom finalu", tj. kraju velikog ciklusa. Bilo je toga i prije, jedino se nije toliko proširilo radi toga što nije bilo interneta, te su bile drugačije okolnosti i to nije bilo moguće proširiti dalje ljudima u toliko velikom broju.

Razmišljao sam izvaditi iz svih transkripti "važnije" dijelove, tematski fino posložiti... možda čak i paralelno istaknuti i druge izvore, čisto da se mogu usporediti iste teme... no to kad uhvatim malo više vremena jer to zahtijeva malo veći posao i zahvat ( ako val prije ne zapljusne, hehe )!

Vrh

Naslov: Re: Kasiopejske Transkripte - prevedene
PostPostano: pet aug 05, 2011 9:12 am 
Početnik

Vec nekoliko nedjelja citam ovaj sajt, i moram priznati da su me neke teme iznenadile, za druge sam vec cuo, dok su mi neke bile i pomalo smjesne za povjerovati...

Iskreno za Kasiopejske transkripte i bica visih denziteta nisam cuo do sada. Inetersantna prica moram priznati. Ono sto me najvise zanima je sigurnost i njih, tj koliko mozemo biti siguri da osoboa koja je sve to ispricala nije malo nuts... Jer cesto kopajuci po netu i citajuci sve i svasta u velikom broju sam nailazio, citiracu jednu sarkatsticnu kolumnu :"Again we must refer to scientific phenomena called people making up bullshit."

Ako bi mi neko mogao barem malo razjasniti ovu dilemu bio bih zahvala... ili me mozete uputiti na neki topic sa foruma gdje bih mogao pronaci objasnjenje :))

Vrh

PostPostano: pet aug 05, 2011 4:26 pm 
Član foruma

u vezi razjasnjenja dileme bilo bi dobro procitati barem ovo ispod:
viewtopic.php?f=7&t=3074
viewtopic.php?f=7&t=20
viewtopic.php?f=7&t=815
viewtopic.php?f=2&t=2274
viewtopic.php?f=7&t=23
viewtopic.php?f=7&t=501
viewtopic.php?f=2&t=2868
viewtopic.php?f=2&t=2133
viewtopic.php?f=2&t=1478
viewtopic.php?f=5&t=3281
viewtopic.php?f=5&t=419
viewtopic.php?f=5&t=141
viewtopic.php?f=5&t=222

a kasnije krenuti odavde:
index.php

Sretno... :love3:

Vrh

PostPostano: pet aug 05, 2011 9:17 pm 
Član foruma

liske,

u svakom slučaju možemo biti sigurni da ima i istine i neistine u kas materijalu....
tj. možemo biti sigurni da ima svačega tamo u svakojakim kombinacijama.... stoga čovjek može da se lahko zajebe ako srlja i biva nesmotren; stoga valja biti pažljiv i oprezan prilikom baratanja s kojekavkim kanaliziranim materijalima :thumbup:

ako te interesira nešto što stoji na čvrščim temeljima onda su ti sljedeće teme od interesa:

viewtopic.php?f=7&t=2886
viewtopic.php?f=7&t=39

+ tema koju je i gordan međuostalima naveo:

viewtopic.php?f=7&t=20

samo istraj i dalje, i ako te ozbiljno interesira istina onda nećeš požaliti uloženi trud-napor docnije u nalaženju iste! :thumbup:
živ bio! :kiss: :love9: :love9: :love9:

Vrh

PostPostano: sub aug 06, 2011 1:17 am 
Početnik

Hvala narode, bacam se na citanje...

Vrh

PostPostano: ned aug 07, 2011 12:35 pm 
Početnik

C's su rekli da se treba susdržavati od seksa, pa se ja ne suzdržavam.

Što bismo bi sada trebali, oni kažu hop, a mi skok :)

Čitam puno komentara u zadnje vrijeme tipa "one sesije od početka su tako dobre i pune znanja, a ove zadnje samo nekakvi osobni Laurini prioblemi i zapažanja." Uopće nije istina. Laura i njezino društvo cijelo vrijeme pita za svoje osobne probleme.

I sve to oko "napada" na Lauru na njihovom forumu, malo sam istraživao pa to nisam osobno tako doživio. Sve što sam zapazio je njihov stav tipa "uvijek očekuj napad".

Ti kojekakvi "sljedbenici" što je prate po forumu to je njihov problem, to onda znači da nisu ništa naučili od Kasiopejaca. Zašto bi to bio moj ili tvoj problem ili bilo čiji tko razmišlja svojom glavom, sluša svoj instikt kako naprijed i koristi poučavanja Kasiopejaca kako živjeti na 3D OPS Zemlji.

Primijenimo samo ono što smo pročitali u svim tim materijalima i nema nikavih problema. Ako smo razumjeli. Ako ne, pitajte na mreži (druženje u živo, forum, e-mail) i nemojmo se ljutiti ako nam se odgovor ne svidi.

Svi mi moramo shvatiti. Sve je ovo oko nas OPS. Pa i mi sami. Nikome od nas se ne sviđa kada netko drugi popljuje ono što mi radimo. Osobno nikad nisam sebe zamljišao kao vegetarijanca, JER MI MOJ INSTIKT govori da je to "bedastoća", ali ja nikada neću nekoga popljuati radi toga i govoriti kako je svejedstvo bolje od vegetarijnstva. Ja sigurno ne znam što je netko odlučio u 5D da će raditi u 3D tj. kakve lekcije želi naučiti.

Vrh

PostPostano: pon aug 08, 2011 9:01 pm 
Početnik

TheOne je napisao/la:
Pozdrav svima :hello2: ,
Ovo moje prvo javljanje. Inace vec dugi niz godina pratim sve sto mogu, a da je vezano za duhovni napredak pa tako i kasiopejce, ra materijal, plejadince...
Nesto me muci vezano uz zadnje kanaliziranje kasiopejaca.
Da li sam ja jedini ili mi se cini da im je ~zadnjih godinu dana zaprljan kanal?
Laura nekako jako cudno zvuci. Inace sam prijatelj sa njom na fb pa pratim sve materijale koje objavljuje na SOTT.net stranici, linkove koje objavljuje i postove koje ostavlja na profilu.
Dapace, ne zvuci samo Laura cudno nego i ono sto dolazi od kasiopejaca. Nesto mi tu jako smrdi i nema vise onaj isti pozitivan ton kao prije. Mozda umisljam nesto, zato bi htio da to prokomentiramo. Isto misli i moja bliza okolina koja takoder iscrpno i redovno prati njihove materijale.
Mozda je to djelomicno vezano za to jer smo vegetarijanci(raw), a o njima se govori u prilicno negativnom svjetlu zadnjih par sesija. Ali pokusavamo sagledati cinjenice sto je objektivnije moguce. Dosta toga mu tu ne drzi vodu. Ta neka podjela na mi-oni, organski portali, neduhovni vegetarijaci, vegetarijaci psihopati, da je samo njima (mesojedima) stalo do drugih ljudi da ni jednom vegetarijancu to nije moguce, da su samo oni u pravu (Laura) i tome slicno. Ton i nacin na koji i kasiopejci govore o vegearijancima takoder je jako cudan. Imam cijelo vrijeme osjecaj da Laura cijelo vrijeme pokusava opravdati neka svoja ocekivanja ocekivanja kroz taj kanal. Tocno se osjeti kad je potpuno otvorena za informaciju, a kada ograniceno prizeljkuje odredeni odgovor. Takoder kasiopejci su prije govorili kako hrana nije bitna. Da se covjek vise mora folusirati na dusu a da ce se sve ostalo posloziti. Sto je logicno jer previse fokusa i briga oko fizickog samo produbljuje zarobljenost u iluziji.
Neagitvnost se pogotovo vidi po clancima koje posta i ako da sebe i druge pokusava uvjeriti u nesto. Puno puta ti clanci nisu pravilno argumentirani nego se svode na blacenje suprotne strane i opet onaj stav, mi smo jedini u pravu. Optuzuju sve druge na sektu iako se oni izrazito u zadnje vrijeme ponasaju kao neka sekta. Sto se to dogada ili se meni samo to cini.
Svako komentiranje njihovih stavova se smatra kao direkni napad na njih.
Od kad su CS spomenuli negativan ishod u jednom od sesija sve je nekako krenulo niz brdo.
Da li je moguce da je mozda Laura ubijena i zamjenjena sa nekim OP? Ili da je mozda pocela kanalizirati samu sebe? Dal' je mozda kanal korumpiran? Realno moguce kao i to da i dalje govore pravilno.
.
.
Ovo je sustina kasiopejaca. Toga vise nema. Sad se namece hrpa ogranicenja u mogucim ishodima, nacina prehrane i mogucnostima napredovanja. Ako vegetarijance hrani iluzija zar i mesojede isto ne hrani iluzija na odredenoj razini. Sve skupa nas odrzava iluzija da smo zivi. Po cemu je jedna iluzija losija od druge.
Na kasiopeja forumu nisam vidio nista kontruktivno. Samo hrpa ljudi koja je pocela povladivati svaki komentar koji Laura napise. Naravno sa prizvukom da su svi ostali u krivu i da nisu dovoljno otvorenog uma i prosvjetljeni. Ali nekako ne vidim ni tu prosvjetljenost kod Laure.
Da li se mozda dogadaju neke stvari sa njom pa je namjenjena da sve te ljude koji nju prate povede u krivom smjeru? Sve je moguce i treba pozorno pratiti nove sesije i koliko su kontradiktorne sa onim prijasnjim.
Isto tako ne mislim da je jedan nacin moguceg napredovanja. Mislim da jedenje mesa nece biti nista negativno(ni karmicki) osim ako netko ne misli tako. Ali ni drugaciji izbor opstanka u trecem denzitetu isto tako ne mora biti negativno ako se svjesno odabire.

Da ne bi bilo zabune o CS materijalima mislim samo najbolje i jako su mi pomogli u budenju, ali eto imam neki jako cudan osjecaj u zadnje vrijeme.

Ostale stvari budem spomenuo usput.
Eto volio bi da prokomentirate moja zapazanja.

Sorry svima, moj prethodni post se odnosio na ovo iznad.

Vrh

PostPostano: pon aug 08, 2011 11:22 pm 
Član foruma

Eagle je napisao/la:
TheOne je napisao/la:
Pozdrav svima :hello2: ,
Ovo moje prvo javljanje. Inace vec dugi niz godina pratim sve sto mogu, a da je vezano za duhovni napredak pa tako i kasiopejce, ra materijal, plejadince...
Nesto me muci vezano uz zadnje kanaliziranje kasiopejaca.
Da li sam ja jedini ili mi se cini da im je ~zadnjih godinu dana zaprljan kanal?
Laura nekako jako cudno zvuci. Inace sam prijatelj sa njom na fb pa pratim sve materijale koje objavljuje na SOTT.net stranici, linkove koje objavljuje i postove koje ostavlja na profilu.
Dapace, ne zvuci samo Laura cudno nego i ono sto dolazi od kasiopejaca. Nesto mi tu jako smrdi i nema vise onaj isti pozitivan ton kao prije. Mozda umisljam nesto, zato bi htio da to prokomentiramo. Isto misli i moja bliza okolina koja takoder iscrpno i redovno prati njihove materijale.
Mozda je to djelomicno vezano za to jer smo vegetarijanci(raw), a o njima se govori u prilicno negativnom svjetlu zadnjih par sesija. Ali pokusavamo sagledati cinjenice sto je objektivnije moguce. Dosta toga mu tu ne drzi vodu. Ta neka podjela na mi-oni, organski portali, neduhovni vegetarijaci, vegetarijaci psihopati, da je samo njima (mesojedima) stalo do drugih ljudi da ni jednom vegetarijancu to nije moguce, da su samo oni u pravu (Laura) i tome slicno. Ton i nacin na koji i kasiopejci govore o vegearijancima takoder je jako cudan. Imam cijelo vrijeme osjecaj da Laura cijelo vrijeme pokusava opravdati neka svoja ocekivanja ocekivanja kroz taj kanal. Tocno se osjeti kad je potpuno otvorena za informaciju, a kada ograniceno prizeljkuje odredeni odgovor. Takoder kasiopejci su prije govorili kako hrana nije bitna. Da se covjek vise mora folusirati na dusu a da ce se sve ostalo posloziti. Sto je logicno jer previse fokusa i briga oko fizickog samo produbljuje zarobljenost u iluziji.
Neagitvnost se pogotovo vidi po clancima koje posta i ako da sebe i druge pokusava uvjeriti u nesto. Puno puta ti clanci nisu pravilno argumentirani nego se svode na blacenje suprotne strane i opet onaj stav, mi smo jedini u pravu. Optuzuju sve druge na sektu iako se oni izrazito u zadnje vrijeme ponasaju kao neka sekta. Sto se to dogada ili se meni samo to cini.
Svako komentiranje njihovih stavova se smatra kao direkni napad na njih.
Od kad su CS spomenuli negativan ishod u jednom od sesija sve je nekako krenulo niz brdo.
Da li je moguce da je mozda Laura ubijena i zamjenjena sa nekim OP? Ili da je mozda pocela kanalizirati samu sebe? Dal' je mozda kanal korumpiran? Realno moguce kao i to da i dalje govore pravilno.
.
.
Ovo je sustina kasiopejaca. Toga vise nema. Sad se namece hrpa ogranicenja u mogucim ishodima, nacina prehrane i mogucnostima napredovanja. Ako vegetarijance hrani iluzija zar i mesojede isto ne hrani iluzija na odredenoj razini. Sve skupa nas odrzava iluzija da smo zivi. Po cemu je jedna iluzija losija od druge.
Na kasiopeja forumu nisam vidio nista kontruktivno. Samo hrpa ljudi koja je pocela povladivati svaki komentar koji Laura napise. Naravno sa prizvukom da su svi ostali u krivu i da nisu dovoljno otvorenog uma i prosvjetljeni. Ali nekako ne vidim ni tu prosvjetljenost kod Laure.
Da li se mozda dogadaju neke stvari sa njom pa je namjenjena da sve te ljude koji nju prate povede u krivom smjeru? Sve je moguce i treba pozorno pratiti nove sesije i koliko su kontradiktorne sa onim prijasnjim.
Isto tako ne mislim da je jedan nacin moguceg napredovanja. Mislim da jedenje mesa nece biti nista negativno(ni karmicki) osim ako netko ne misli tako. Ali ni drugaciji izbor opstanka u trecem denzitetu isto tako ne mora biti negativno ako se svjesno odabire.

Da ne bi bilo zabune o CS materijalima mislim samo najbolje i jako su mi pomogli u budenju, ali eto imam neki jako cudan osjecaj u zadnje vrijeme.

Ostale stvari budem spomenuo usput.
Eto volio bi da prokomentirate moja zapazanja.

Sorry svima, moj prethodni post se odnosio na ovo iznad.

Što se događa s Cs?
Dakle i drugi postavljaju ista pitanja. Razmišljam o svom osjećaju razočarenja svaki put kad provjeravam da li je postana nova sesija i vidim da je nema. Čemu taj osjećaj? Vjerojatno navika ili možda neka ovisnost? Kako se riješiti ovisnosti? Tako da ono o čemu si ovisan imaš manje i rjeđe, valjda? Da se možeš lakše odvojiti. A upravo je takva učestalost i sadržaj Cs transkripta u zadnje vrijeme.

Pretpostavljam da su materijali odradili svoj posao, mi smo uspjeli stati na svoje noge u potrazi za Istinom i stoga se trebamo odlijepiti od Cs. Inače ćemo nazadovati očekujući da će nas stalno netko voditi za ruku. Negdje u tekstovima (više ne znam kojim) se napominje da oni sada odlaze/povlače se iz komunikacije da bi se mogli spojiti s nama. No ako vrijeme kod njih ne postoji, čemu sada..? Hmmm...
U svakom slučaju previše je otvorenih pitanja, vjerojatno odgovore možemo naći i sami. Lauri i društvu zasigurno trebamo biti zahvalni na tvrdoglavoj ustrajnosti na provedbi zadatka. Pretpostavljam da je on manje - više završen. Ekipa se vjerojatno treba pripremati za vlastiti sudar s Valom.
A novo probuđeni imaju dovoljno materijala da ih usmjerava prema postizanju ciljeva osobnog razvoja. :read:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.