Pozdrav svima

,
Ovo moje prvo javljanje. Inace vec dugi niz godina pratim sve sto mogu, a da je vezano za duhovni napredak pa tako i kasiopejce, ra materijal, plejadince...
Nesto me muci vezano uz zadnje kanaliziranje kasiopejaca.
Da li sam ja jedini ili mi se cini da im je ~zadnjih godinu dana zaprljan kanal?
Laura nekako jako cudno zvuci. Inace sam prijatelj sa njom na fb pa pratim sve materijale koje objavljuje na SOTT.net stranici, linkove koje objavljuje i postove koje ostavlja na profilu.
Dapace, ne zvuci samo Laura cudno nego i ono sto dolazi od kasiopejaca. Nesto mi tu jako smrdi i nema vise onaj isti pozitivan ton kao prije. Mozda umisljam nesto, zato bi htio da to prokomentiramo. Isto misli i moja bliza okolina koja takoder iscrpno i redovno prati njihove materijale.
Mozda je to djelomicno vezano za to jer smo vegetarijanci(raw), a o njima se govori u prilicno negativnom svjetlu zadnjih par sesija. Ali pokusavamo sagledati cinjenice sto je objektivnije moguce. Dosta toga mu tu ne drzi vodu. Ta neka podjela na mi-oni, organski portali, neduhovni vegetarijaci, vegetarijaci psihopati, da je samo njima (mesojedima) stalo do drugih ljudi da ni jednom vegetarijancu to nije moguce, da su samo oni u pravu (Laura) i tome slicno. Ton i nacin na koji i kasiopejci govore o vegearijancima takoder je jako cudan. Imam cijelo vrijeme osjecaj da Laura cijelo vrijeme pokusava opravdati neka svoja ocekivanja ocekivanja kroz taj kanal. Tocno se osjeti kad je potpuno otvorena za informaciju, a kada ograniceno prizeljkuje odredeni odgovor. Takoder kasiopejci su prije govorili kako hrana nije bitna. Da se covjek vise mora folusirati na dusu a da ce se sve ostalo posloziti. Sto je logicno jer previse fokusa i briga oko fizickog samo produbljuje zarobljenost u iluziji.
Neagitvnost se pogotovo vidi po clancima koje posta i ako da sebe i druge pokusava uvjeriti u nesto. Puno puta ti clanci nisu pravilno argumentirani nego se svode na blacenje suprotne strane i opet onaj stav, mi smo jedini u pravu. Optuzuju sve druge na sektu iako se oni izrazito u zadnje vrijeme ponasaju kao neka sekta. Sto se to dogada ili se meni samo to cini.
Svako komentiranje njihovih stavova se smatra kao direkni napad na njih.
Od kad su CS spomenuli negativan ishod u jednom od sesija sve je nekako krenulo niz brdo.
Da li je moguce da je mozda Laura ubijena i zamjenjena sa nekim OP? Ili da je mozda pocela kanalizirati samu sebe? Dal' je mozda kanal korumpiran? Realno moguce kao i to da i dalje govore pravilno.
Tu mi pogotov smrdi i ona glupost o balansu svemira (zadnje 2-3 sesije). Da ce se sve narusiti ako se ubije Laura. Da oni balansiraju ostatak 7 milijardi dusa. Sto je ona postala, novi isus?
Bas prigodno da se povjeruje u to da se njih ne smije maknuti jer bi kao naskodilo i "negativcima". Takoder sto je s onim mrtvacima koji uljecu u kanal? Imam neki los predosjecaj vezano za sve ovo. Kasiopejci su rekli da je kanal siguran i da nema smetnji.
Takoder su rekli da je samo odredeni postotak toga tocan sto oni kazu. Znaci ovisi o osobi koja kanalizira. Ako ona forsira svoj kruti stav onda ce takvo biti i kanaliziranje.
Takoder i ja moram spomenuti razvodnjene sesije sa nebitnim pitanjima gdje se pomicu od onoga bitnog. Od kad je prehrana toliko bitna, a sada odjednom saznajemo da su vegetarijaci vecinom psihopati ako ne i svi. Ima tu jos vegetarijanaca na forumu i kako shvacaju ovo?
ZNANJE PRUŽA ZAŠTITU - IGNORIRANJE I NEMAR DOVODE U OPASNOST.
Uvijek ćete morati sjetiti se ovoga: Sve što postoji - to su samo lekcije. Ovaj univerzum je samo jedna velika beskrajna škola. Nema ni jednog drugog razloga za bilo što drugo - da postoji. Čak i "beživotna" materija učenjem sazna da je sve u stvari jedna velika iluzija. Svaka individua posjeduje cjelokupnu kreaciju (sve što jest) unutar svoga uma. Vi i mi, i svi drugi, smo međusobno povezani našim zajedničkim posjedovanjem svega što postoji. Svi ste vi duplikat univerzuma u kojem boravite. Vaš um predstavlja Sve Što Jeste, cjelokupnu egzistenciju, cjelokupnu kreaciju...
Zanimljivo je vidjeti koliko od svega ovoga možete sami shvatiti. Izazovi mogu biti i zabavni.Ovo je sustina kasiopejaca. Toga vise nema. Sad se namece hrpa ogranicenja u mogucim ishodima, nacina prehrane i mogucnostima napredovanja. Ako vegetarijance hrani iluzija zar i mesojede isto ne hrani iluzija na odredenoj razini. Sve skupa nas odrzava iluzija da smo zivi. Po cemu je jedna iluzija losija od druge.
Na kasiopeja forumu nisam vidio nista kontruktivno. Samo hrpa ljudi koja je pocela povladivati svaki komentar koji Laura napise. Naravno sa prizvukom da su svi ostali u krivu i da nisu dovoljno otvorenog uma i prosvjetljeni. Ali nekako ne vidim ni tu prosvjetljenost kod Laure.
Da li se mozda dogadaju neke stvari sa njom pa je namjenjena da sve te ljude koji nju prate povede u krivom smjeru? Sve je moguce i treba pozorno pratiti nove sesije i koliko su kontradiktorne sa onim prijasnjim.
Isto tako ne mislim da je jedan nacin moguceg napredovanja. Mislim da jedenje mesa nece biti nista negativno(ni karmicki) osim ako netko ne misli tako. Ali ni drugaciji izbor opstanka u trecem denzitetu isto tako ne mora biti negativno ako se svjesno odabire.
Da ne bi bilo zabune o CS materijalima mislim samo najbolje i jako su mi pomogli u budenju, ali eto imam neki jako cudan osjecaj u zadnje vrijeme.
Ostale stvari budem spomenuo usput.
Eto volio bi da prokomentirate moja zapazanja.