Sada je: pon maj 05, 2025 10:21 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kasiopejci i predrasude
PostPostano: sri mar 17, 2010 2:27 pm 
Član foruma

Jak udarac, steta :(

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 3:34 pm 
Član foruma

Citat:
Sofija je napisao/la:
Java je napisao/la:
Kasiopski eperiment jeste najobičnija ''spiritistička seansa'' po metodi ali otkad se po metodi mjeri sadržaj?

Meni je upravo sadržaj sporan, i još mi nitko od sljedbenika Laurinog kulta nije naveo niti jednu jedinu rečenicu, ideju ili misao do koje se ne bi moglo doći i najobičnijom spiritističkom seansom, odnosno koja dokazuje da je izvor tih informacija 6D OPD!

Aragorn je to i priznao u postu 15-tak postova prije, pa zapravo ne vidim u čemu je problem.

A što se metode tiče, teško da bi se bića takvog nivoa svijesti i orijentacije koristila spiritizmom za kanaliziranje svojih poruka, a pogotovo da bi ih prenosili takvoj jednoj skupini koja ih obasipa OPS pitanjima.

Java je napisao/la:
Ispada da nas Kasiopejci lažu jer skrivaju svoj identitet - može biti da su ''mrtvi'' ili drugi entiteti ...

Zdravo za gotovo prihvaćaš da Laura stvarno, u svakoj seansi, komunicira s Kasiopejcima.
U značajnoj mjeri mislim da je komunicirala s elementalima iz zagrobnog života kojima su naravno poznate sve te činjenice a motiv za njihovo iznošenje im je možda hranjenje našom astralno-mentalnom energijom što bi potvrđivalo da su OPS, pa prema tome ne mogu niti biti 6D.

Dakle ne mislim da Kasiopejci skrivaju svoj identitet već da se možda netko lažno predstavlja kao oni. Čak je moguće da Laura možda nikada, niti u jednoj seansi, nije komunicirala sa 6D OPD bićima, ma kako ih mi nazivali, već sa 4D presretačima. No to ostavljam kao mogućnost a ne tvrdim da je tako.

Java je napisao/la:
Da li na toj liniji razmišljanja mogu da tvrdim da je Moravljevova ''Gnostika'' isto tako laž jer Kasiopejci upućuju na izučavanje tog djela ? Da li saznanje o Organskim Portalima koji nam Kasiopejci prenose znači da Gurđijefovo učenje o adamičnim i preadamičnim ljudima takođe pogrešno? Da nastavim dalje?

Ne trebaš ići dalje jer imaš elementarnih problema s logičkim zaključivanjem.
Ako te ja uputim na Moravljeva ili Gurdjieva, da li to znači da sam 6D OPD?
Dovoljno je 1% pogrešnih informacija pa da budeš dezinformiran ako ih nekritički prihvaćaš.

Ponavljam da nemam ništa protiv objavljivanja i čitanja transkripata, samo ukazujem na neke mogućnosti u vezi s time i potencijalne opasnosti koje bi iz toga proizašle.

Aragorn, u redu je kad moderator isključi forumaše koji miniraju osnovnu ideju i smisao foruma (to mu je i posao), ali mi je žao što si isključio ljude s čijim se mišljenjima ne slažeš. Na taj način će tvoj svjetonazor možda pobijediti, ali po koju cijenu? To nije put traženja istine već put ega. Ako me moj prijatelj uvjeri da sam u krivu, i ja to shvatim i prihvatim, onda sam i ja na dobitku, tj. oboje smo pobijedili - nema poraženog.

:D Idemo od početka:

prvo možemo mi sada komentirati ovako ili onako - sve je uzalud - dogodilo se ono što je bilo namjenjeno...jeste li svijesni toga? pitanje je samo tko se uključio, kako i zašto!

Sofija jasno si izrekla riječ kult - i to je to! To je odraz tvog načina razmišljanja. Ja te sada pitam: što misliš kuda odlaze duše umrlih tijela?
Postoji li mogućnost da odu u 6D?
S koliko si njih komunicirala?
Što znači uopće 6D OPD?
To si iskusila ili?

Ako nisi primjetila nitko od moderatora ovog foruma nikada nije napisao niti jedan tekst u kojem nije upotrijebio riječi koje znače: [url]moguće je, ali ne tvrdim to![/url]

Ali ti i dalje tvrdiš svoje i ako si toliko u gnostici, da li znaš da sve što si mislila - odaslano je kao poruka na određene adrese?

Tvoj je problem klasičan problem nedostatka samopouzdanja - tako to nazivamo ovdje u ovom postojanju - tako neki doživljavaju liječnike kao Bogove, a tako ti doživljavaš u potpunoj suprotnosti sve koji se možda nekome javljaju - ono klasično - ma kako se to njemu/oj javilo - čime je to zaslužio/la? Što je najgore, jer koliko se god trudila ja do sada nsam pronašla tu čarobnu formulu kako se netko nekome javlja! A istina je da se javljaju stalno - i tebi i meni! I svima drugima!

Ta "bića" (koja nam se obraćaju) - kako ih ti nazivaš - mogu se služiti svime što ocijene kao instrument koji će biti pogodan da poruka dođe do onoga do kojeg treba doći! Pa bio to i spiritizam - kako ga ti nazivaš!

Jesi li kada o tome razmiišljala? Po čemu smo ti i ja dobri primejrci za dobivanje informacija, a netko drugi nije. Sad ćeš reći - ja nisam dobar primjerak, a ja ću ti reći - JA jesam - jer sam to živjela! Ako ti nisi to doživjela - otkud ti pravo onda govoriti i davati kritike o nečemu što nisi proživjela?

To ti je ista fora kao kad kažu: svi "oteti" bili su smanjene intelektualne moći! Ma molim te! Pa ljudi moji, gnostičari, ili bilo koji koji ste u nekoj oficijelnoj religioznoj tematici (time mislim i na New Age): tko ste vi da prosuđujete tko će se i kada i kome javiti! Možda se javljaju onom čistom srcu ljubavi o kojoj toliko pričate, a pojma nemate što je!

Tko si ti da sudiš kakav je Laurin život i njezin odnos prema najbližima? A to si činila - i znaš što je najbolja fora - ti ne staješ - ti ideš dalje i dalje....

Ti pišeš postove koje i na početku imenuješ za kogu su! Pa napiši pm, ja to činim kad nekome želim "osobnije" nešto reći!

Spominješ da su Kasiopejci možda "mrtvi". Sofija draga, nakon izučavanja gnostike ti bi trebala imati uvid u to. Ako ne znaš kako izgledaju te poruke, ja ću ti srediti da ih dobiješ, nema frke i onda ćeš znati isto toliko koliko mi svi znamo danas.
Znaš zašto, zato što niti oni ne znaju točno gdje su, zato što se i oni pitaju isto kao mi ovdje, zato što i oni žive ne znajući da su još uvijek u matrixu!!!! Teško će ti biti ovo prihvatiti, jer ništa od ovoga nije ono što si naučila! Moja mrtva frendica, jako je sretna - obrađuje vrt i čeka da biljka izađe! Ma zamisli, to i ja radim!

Želim ti samo reći - nema ničega što smo dobili i proučavamo to - a da možemo reći - eto to je tako!
Sve što sam ti navela primam s rezervom - za razliku od tebe koja si uvjerena da poruke nisu istinite ako dolaze od onih iz zagrobnog života, a ne Kasiopeje!
Koji zagrobni život - halo - gnostika - besmrtna duša - halo? Oni sade cvijeće, ne svi dakako, neki sade i povrće!

I za kraj, sve ovo nije bitno, ako "vidiš" vidjet ćeš što sam ti napisala, ako ne - nećeš! Ono što ja vidim to je napad na Aragorna! I reći ću samo jednom - ne čini to! Suptilno si ga upozoravala da se ne opeče, ali nemoj zaboraviti - on je Aragorn!

A ja, ja sam blesavi Alf koji voli mačke i nešto ih nema posljednjih dana pa sam gladan!
Možda baš zato primjećujem - Aragornu ovo nije posao - ovo nije takav forum i ovo nije čisto poslovna stvar - ovo je ono što nadilazi Aragorna kojem je srce reklo da odreagira!
A sve ovo što si napisala nalazi se konačno na pravome mjest - naziva PREDRASUDE!

S ljubavlju u koju se svi kunu - Alf :love12:

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 4:04 pm 
Član foruma

Citat:
Takođe trebaš znati da u nevidljivim regijama fizickog sveta, ovde nema govora o Duhovnom svetu, kako pomenuti doktor vidi, postoje regije gde se može naći kompletan duplikat svakog zivog bica koje je ikada boravilo na zemlji. Paraziti tih regija, u nekim tradicijama nazvani demoni (šta drugo) koriste te duplikate da se naivnima na zemlji predstave kao neko sa druge strane. To su tako verne kopije da covek koji nije budan u Duhu nema sanse da vidi razliku.Na taj način „pecaju” ljudska bica kako bi im uzimali elemente dushe. Zato ih nazivaju parazitima. Oni se hrane tim energijama i dok sve ne isisaju, naivnog ne pustaju iz svoji „kandzi”. Zbog toga hipnoza nije dobra i zbog toga se uvek savetovalo da se ljudi okane magije,okultnog i sličnih stvari.Zato sto u tim stanjima ne vladaju svojom svescu.

Ovo je iz onog teksta sa "regresije i hipnoze" i vjerujem da ima jako jako puno smisla, zato i jeste bitno kako se doslo do informacija i kome je preneseno, kome to nije jasno nek jos malo dublje prouci prirodu ove kreacije, prirodu vidljivog i nevidljivog svijeta u domenu materijalne kreacije , prirodu sebe , prirodu varljivog Uma...itd...
Covjek koji nije probudjen u Duhu uglavnom suptilnu sferu materijalnog svijeta zamjenjuje sa duhovnom sferom i ako se tamo kojim slucajem nadje bica koja mu prenose poruke mjesa sa nekim duhovnim naprednim bicima.
Spiritizam, okulutizam i ostale sarene laze su opasne stvari i duhovne sile nikad nece praviti takav most ka nekoj dusi , to nije njihova regija djelovanja a mi mozemo sanjati vjecno , niko nam ne brani da sanjamo ......
U tom smislu se takodje postavlja pitanje Kasopejskih Skripti , koliko u sebi imaju laznih informacija i sila kojima smo mi vrlo na raspolaganju da nam se upletu u Um, pogotovo kad covjek ne poznaje dublje prirodu ovog svijeta.
Mudar covjek se o svemu pita , zasto bi slijepo vjerovao u bilo sto.
Pozdrav.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 4:28 pm 
Član foruma

Slažem se u potpunosti - zašto bi se čovjek slagao ili vjerovao u bilo što! Pogotovo slijep! I pogotovo vjerovao - pa zbog vjerovanja je nastala većina prošlih ratova, a ni budući neće imati drugačiju podlogu!

Eto - ovim završavam za sada "Alfove kronike" trena u kojem je podlegao i otkrio svoje postojanje!
Nemoj zamjeriti, ja nisam odavde!
Ali kako ovaj vaš svijet izgleda, sve mi je jasnije da bih mogao objaviti memoare, osnovati forum, pa malo veću grupu ljudi, vježbe, regresije, savjetovalište...... i na koncu dobro živjeti! Baš sam bedast! Baš sam Alf :angel4:

Alf :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 6:50 pm 
Član foruma

Teza o dohvatljivosti univerzalne istine koja obitava izvan nas samih postala je plodnim tlom za formiranje najrazličitijih ''autoriteta ovlaštenih'' za njenu spoznaju, objavu i iznalaženje mehanizama njezina dosljedna provođenja.
Svaki pojedinac može izreći kritiku objektivističkog pouzdanja u postojanje (doslovne) istine, pregovarajući između osobnog povjerenja u svoju metodu spoznaje i sumnje u univerzalnost njenih dosega. Ali nitko se ne smije postavljati kao arbitar koji odlučuje što je moralno ispravna istina, a što laž koja se istinom predstavlja.

Naše vrijednosti nisu neovisne, već tvore koherentni sustav s metaforičkim konceptima prema kojima živimo, a u kojima su uvijek iznova tražili utočište različiti vrijednosni sustavi, pronalazeći u obećanjima vječnog onostranog blaženstva konačni cilj.

U Cs transkriptima, pozicije su subjekata unaprijed zadane i nepromjenjive, odnosno njihovi ih identiteti preegzistiraju, a uvjetovani su strogom hijerarhijskom podjelom uloga. Identifikacijski se proces temelji na ideji ''stabilnoga subjekta'' kao autonomnog nositelja identiteta predeterminiranog njegovim duhovnim ili inim statusom.

Sintagma'' kanaliziranja'' razotkriva metaforički koncept povezanosti uma i tijela, odnosno otjelovljenosti ljudskoga uma. Slika objektivne stvarnosti i postulati koji iz nje proizlaze preobražava se time u viziju ili konstrukt koji subjekt izvodi iz sposobnosti vlastita osjetilnog/tjelesnog aparata, te zatim tom konstruktu pridaje oznake univerzalnosti i objektivne istinitosti.

Međutim njegovo pouzdanje u objektivni realizam moralo bi biti neprekidno u sukobu s pretpostavkama da je znanju potreban nosilac, odnosno subjekt, pa prema tome svako znanje, a dakle i istina, može biti samo subjektivno, odnosno potpomognuto pretpostavkom da je svijet sastavljen od objekata koji postoje neovisno o ljudskom iskustvu, odnosno neovisno o načinu na koji ih ljudi doživljavaju.

Vrijednost doslovne ili objektivne istine nadređuje mogućim drugim istinama (moralnoj, alegorijskoj i anagoškoj), međutim samim priznavanjem njihova postojanja i funkcioniranja priznaje se mogućnost kreiranja istine u smislu proizvodnje konstrukta koji ne mora imati interakciju s relacijama objektivnoga svijeta. Istina može biti proizvod subjekta u interakciji s njegovim ciljevima i predrasudama, proizvod u funkciji ostvarivanja i propagiranja jasno definirane namjere. U kontekstu relativiziranja objektivne istine i uvođenjem pojmova različitih istina kroz metodu spoznavanja, sažimajući svaku spoznaju u pretpostavku da je ona moguća, ali i sumnjajući istovremeno u njezinu univerzalnost.

Cs daju polemičku perspektivu koncepta istine, polazeći od krajnosti objektivističkoga mita i vjerovanja u univerzalnu istinu predpostojeću ljudskom razumu, pa sve do njegova propitivanja kroz dimenziju tjelesne uvjetovanosti razuma i određenosti kategorije istinitosti ljudskim subjektom, njegovim doživljajem svijeta i osobnim afilijacijama.

Mi razumijemo svijet posredstvom kategorija i koncepata koji odgovaraju svojstvima koja objekti imaju sami po sebi te u suodnosu s drugim objektima. Ovakva povezanost svojstava svijeta što nas okružuje omogućuje funkcionalnost te metode kao jednog načina spoznavanja. Iz vizure objektivizma objektivna realnost postoji, a mi o njoj možemo izražavati istinite ili pogrešne sudove. Ovisno kako tko doživljava realnost i sebe u njoj.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 8:37 pm 
Član foruma

boristurk je napisao/la:
...Mozda se svi mi trebamo samo sjetit...

i ja mislim!

:love3:

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 8:52 pm 
Početnik

Alf?
Cujes li me? jesi pri slusalici?
Ne seri.

Ona fraza „Draga Sofija“... govori i vise nego dovoljno. Ta cinjenica da se postavljas iznad govori o tome koliko si ti otvorena prema svemu.
Okrece mi se zeludac dok to citam

A ovo moram citirat:
Alf:
I za kraj, sve ovo nije bitno, ako "vidiš" vidjet ćeš što sam ti napisala, ako ne - nećeš! Ono što ja vidim to je napad na Aragorna! I reći ću samo jednom - ne čini to! Suptilno si ga upozoravala da se ne opeče, ali nemoj zaboraviti - on je Aragorn!

koncept slobodne volje je vama potpuno nepoznata tema. Ili vam je jako dobro poznata. Sta otvara jedno drugo pitanje, zasto ga krsite? Cemu tolike rasprave i mnogobrojne teme ako krsite osnovni postulat slobodne volje?

A svi ostali, zanima me kako mozete, i koliko dugo cete trpit ova sranja? Vrtite se u krug, a kad netko pokusa samo malo sramezljivo postavit kakvo pitanjce van koncepcije, dobije odmah po prstima.
Ili, u mom slucaju, dobije uvjet da procita razne topice na forumu da bi mogao nastavit dalje. E pa Aragorne (ko ti dade takvo ime majke ti), sve te topice sam ja procitao prije nego sta sam se ukljucio aktivno u forum.
Ali problem je sta sam kad sam dao neke poveznice izmedju Plejadanaca, Ra materijala i Kasiopejaca izasao iz okvira razmisljanja "vas", kako sam kazes, sa foruma.
Pa onda sam jos, sacuvaj boze, dirnuo u Laurinu svetost, to je jos gori prekrsaj.... Onda su uslijedila "pojacanja", kako se ono zove onaj pripravnik? On je bio "911 energency" :rofl ..... i moram priznat, dobro ste razradjeni.
Nazalost, odgovor koji bih ti ja dao za ono slanje na onaj topic, izmedju ostalog, o psihopatiji, nakon sta se rasprava razvila (a ja sam pokrenuo tu raspravu, izmedju ostalog i jer znam koja je definicija psihopata) nije adekvatan ovako preko tipki. Tu zavrsavam sa "vama".

Ljudi, vec sam jednom rekao, da kad nesto zapazim, imam potrebu to reci, jer mi nije jasno kako mozete radit kompromise sa samim sobom. Ne slazete se sa nekim stavovima „ovih“ sa foruma, ali ne ustrajete u njima. Ali zato oni ustraju u rezanju svih takvih pokusaja. Sta ne stima sa tom slikom?
Nemojte se dat uvuc u gubljenje bespotrebno energije, da ne kazem sta gore. Mi ovisimo sami o sebi, i ono sta mislimo, to jesmo. Tu nema kompromisa. Ali ima slobodne volje. A na ovom forumu je nema. Ako sam u krivu, nitko sretniji od mene, zbilja.
Ali, nemojte si dopustit onako nesto kao Aamon neki dan:
"Ma ta Laura je meni, u najmanju ruku, sumnjiva osoba!
Ponekad mi djeluje kao čisti dezinformator!
Pa, dobro! Jeste li ikada imali dojam čitajući kasiopejce da baš ona naj-naj-naj važnija pitanja koja vam se sama nameću i koja biste logično pitali kasiopejce - Laura jednostavno preskoči!?!

(ne trebate ovo komentirat, ali se, molim vas, zapitajte barem duboko u sebi!)"

Zatim slijedi reakcija Aragorna, natrag u stado!, i Aamon se vise ne javlja posle toga.....

Zasto? Aamone, oprosti, nije mi bila namjera uvrijedit te uopce, samo mi je primjer bio dosta dobar. Inace, volio bih da mi odgovoris na onu poruku sta sam ti poslao, mozda i jesi, ali vidis da sam u medjuvremenu izletio....

Eto ljudi, toliko od mene, ostavit cu mail, ako netko misli da ima smisla ovo sta sam napisao, bilo bi mi drago da se javi, kao ustvari i svi ostali. A ne bih ni volio izgubit svaku mogucnost kontakta s vama, pa makar se ne javio nitko.
Ima me i na facebooku, mada sam tamo jako rijetko, ona prepiska sa Laurom je bila zadnja, ali mi dodje mailom obavijest kad mi neko posalje poruku, pa eto i te mogucnosti.

boristurk@email.t-com.hr

pozdrav, boristurk

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 8:52 pm 
isključen/a

Cega se mi to bojimo, O LJUDI!!

Da nam ne bi umro neki kontejner? Pa i treba da umru svi.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 9:28 pm 
Član foruma

Citat:
A svi ostali, zanima me kako mozete, i koliko dugo cete trpit ova sranja? Vrtite se u krug, a kad netko pokusa samo malo sramezljivo postavit kakvo pitanjce van koncepcije, dobije odmah po prstima.

stvarno mi je svejedno jesi li izbačen jer sam te prestao čitat nakon tvog posta: ned ožu 14, 2010 9:59 pm (Indigo djeca i osobe)

npr. ti kažeš slijedeće: kod vec "opjevanog" slucaja sa Laurom
shvaćaš, to je za tebe OPJEVANI slučaj. meni je to mali alarm u vezi tebe.

dalje, ti kažeš slijedeće: Ta netolerancija i pristranost koja se proteze kroz citavu temu je jedan od razloga zasto sam uostalom i pokrenuo bio raspravu. Da potvrdim to zapazanje, ili negiram.
shvaćaš li da je to mala manipulacija. direktno pitanje je iskrenije a ne skriveni motiv.

dalje, ti kažeš slijedeće: Ta zapazanja su naravno, odraz MOJIH razmisljanja, spoznaja, i na kraju osjecaja, ali sam ih probao argumentirat i NEPRISTRANO objasnit zasto su takva.
ovde ti ne treba komentar: MOJIH razmišljanja = NEPRISTRANO

isto tako dizanje velike buke u vezi samog sebe je nešto šta ljudima dosta smeta iako ti možda i ne prigovore.
a u stvari me na ovaj post ponukala primjedba u vezi alf koja se obraća s draga sophia, jer se tako i ja znam obratit ako želim spustit potencijalnu tenziju i dobro vidiš nakon odgovora jel to ima efekta. dakle draga znači: imam dobre namjere.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 11:39 pm 
Član foruma

Sofija je napisao/la:
Aragorn, u redu je kad moderator isključi forumaše koji miniraju osnovnu ideju i smisao foruma (to mu je i posao), ali mi je žao što si isključio ljude s čijim se mišljenjima ne slažeš. Na taj način će tvoj svjetonazor možda pobijediti, ali po koju cijenu? To nije put traženja istine već put ega. Ako me moj prijatelj uvjeri da sam u krivu, i ja to shvatim i prihvatim, onda sam i ja na dobitku, tj. oboje smo pobijedili - nema poraženog.

Mislim da razumem sta si htela da kazes, ali rekao bih da se ovde ne radi o pobednicima i porazenima. Niko nije do sada iskljucen sa ovog foruma zato sto ima razlicito misljenje, i ako obratis paznju, na forumu ima puno clanova koji imaju razlicita misljenja koja slobodno iznose, kao na primer sto ga ti iznosis. Ali, vecina njih nikada nisu dosli u situaciju da budu iskljuceni zbog toga. Ono sto je vaznije od toga da li nam se dopada necije misljenje ili ne, jeste nacin na koji ga iznosi, na koji nacin uvazava i razmislja o tudjim misljenjima, i postavlja se prema drugim ljudima. U tom smislu je dovoljno pogledati poslednje postove, a cini se i one ranije, i primeniti znanje o kojem inace pricamo na forumu.

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 12:09 am 
Administrator

Zbilja je žalosno vidjeti - poslije toliko raznoraznih knjiga, tekstova, ma bilo kojeg izvora i sadržaja - da se ljudi kače oko "izvora", dok istovremeno zanemaruju sadržaj istog.

To je poput situacije da se nađemo u šumi, i vidimo izvor čiste, podzemna vode. I recimo kasnije vidimo kanalizacijsku cijev koja se ulijeva u neki potok... i netko se svađa oko toga koji je izvor bolji ili ljepše izgleda ( prirodna hrpa kamenja iz koje izvire voda - ili fino oblikovana kanalizacijska cijev iz koje isto izvire neka "voda" ), a istovremeno ne razlikuje govna od čiste vode ( ili ga to uopće ne zanima ).

Dakle, ljudi... SADRŽAJ, a ne PROIZVOĐAČ!!!

Ionako sve ide, na nekim nivou, od ISTOG.

Ljudi - uvijek bi rekli da je čist izvor vode "prava stvar". Dok bi neke vrste bakterija "rekle" da je kanalizacija baš "prava stvar za njih". I to je to - svatko ima svoju percepciju i frekvencije prema onome što "izvire", pa sad... nekom se sviđa čista voda, a nekom govna. Svatko se hrani drugim stvarima. Tako je to u piramidalnom, OPS svijetu, u jednoj vrsti njega trenutno i živimo.

Kako je većina ljudi koja ovdje dolazi na forum, a neki i aktivno sudjeluju - frekvencija sličnih sa Ra, Pledijskim, Kasiopejskim i sličnim materijalima, gnostikom i uglavnom, svim materijalima koji daju na volju čitatelju da SAM MISLI SVOJOM GLAVOM - tako je i sukladno tome da svi koji uživaju u nekim drugačijim frekvencijama - da idu na neke web stranice sa pripadajućim adekvatnim sadržajima, a ne "glavom kroz zid" u ovom frekvencijskom području djelovanja, ovom forumu.

Dakle, svi koji se osjećaju da znaju drugačije, misle da imaju neke svoje ideje, da su u pravu, da bi mogli postići bolje učenje ili bilo što - neka probaju otvoriti svoje blogove, web stranice i forume - pa neka tamo pišu štogod poželjeli i neka skupljaju ljude svojih frekvencija. I neka vide koliko su posjećeni i koliko ih ljudi čita. I to je to - čista matematika. I onda će se susresti sa raznoraznim drugačijim energijama koje će dolaziti na njihove forume, stranice i slično, u smislu drugačijih ljudi - pa će uvidjeti koliko je truda i muke potrebno da se održi forum kvalitetnim! Puno uspjeha!

Jer ionako smo svi u istoj situaciji, bilo ona ružičasta ili crna - sve su ovo samo iskustva, učenje i lekcije. Svi učimo iz svega ovoga.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 2:03 am 
Član foruma

Ja mogu u svoje ime. Nije mi vazan izvor, nije mi vazan ni nacin na koji je dobijena poruka, nije mi vazno ko prenosi poruku. Cak se usudjujem reci da mi nije vazan ni sadrzaj poruke jer znam da ja sam to mogu da shvatim na ko zna koliko nacina.

Ono sto mi je jedino vazno je efekat koji ta poruka ima na mene, da li me navodi na razmisljanje, da li ce kod mene potaknuti neku promenu, da li je inspirativna da li cu ja od toga biti "bolji covek" i to je sve.

Takodje mi se cini da primecujem te neke tonove, obojenosti, ili kako god da to nazovem, u porukama. Mozda bi najtacnije i bilo frekvencija i vibracija kao sto rece Alf. Naprimer dreammerovi postovi mi nisu negativni ali su klasicni "word salad" tesko razumljivi. Boristurkovi postovi su izrazito negativni, kao da nesto debelo opasno tiho rezi iz njih. Mozda u takvom slucaju pre sadrzaja pratim taj neki (subjektivni) osecaj poruke (ili u ovim slucajevima postova).

@Alf
Citat:
Ako nisi primjetila nitko od moderatora ovog foruma nikada nije napisao niti jedan tekst u kojem nije upotrijebio riječi koje znače: "moguće je, ali ne tvrdim to"!

Lepo primeceno, vidi se da imas izvezbano oko za te stvari :D

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 1:33 pm 
Moderator

Arbitrium Liberum je napisao/la:
. Boristurkovi postovi su izrazito negativni, kao da nesto debelo opasno tiho rezi iz njih.

Prije bih rekao iza njih, pozadina se nalazi iza tog momka. Pozadina je u onom stanju koje je opisao (na temi o indigo djeci) a to stanje je shvatio, čini mi se, kao napad na njega a ne kroz njega. U tom stanju leži problem i njegovoj (boristurkovoj) nemogućnosti da shvati da to nije dio njega. Sa tim stanjem dolaze i ideje koje su mu doslovno ''padaju na pamet''. Sve ovo što smo vidjeli je potaknuto sa strane. I ako imamo znanje onda bi trebalo shvatiti boristurka i ne reagovati istom frekvencijom ka njemu (a to je jedan od ciljeva suprotne strane, zar ne ?). Teško, jako teško je objasniti ili ukazati ljudima koji su van balansa (a pod tim stanjem svijesti ) bilo što ako unutar čovjeka nema svjesti o neprirodnosti stanja u kojem se nalazi. Zato takvi ljudi neće napraviti svoj blog, sajt i sl. jer im teba adekvatna količina povratne energije. Zato će doći ovdje. Jednim dijelom i to nesvjesnim, da im se pomogne ( podsvjesni alam ) a prije je to snažna želja da nam nešto pokažu ili ukažu ili dokažu. Sve ovo što se dešava nije tako jednostavno... Ako ne uoče u sebi taj alarm, to situaciju čini gorom i onda imamo rasplet kao sa boristurkom ... U sebi on ima materijal da se izbori s tim ali za to bi trebalo vremena a njemu se činilo, nažalost, da vremena nema... :(

Sve najbolje boristurk. Ako uočiš u sebi alarm, ako zaškripi negdje, evo ti moj mail pa se javi a ako nema alarma nemoj...(tj. ako bi htio pričati kako na forumu nema slobodne volje i kako mi nemamo muda da se ''odupremo'' ( ovo me uvijek :shock: ) Aragornu, AL-u, galaksiji ili slične teme...za to nisu potrebna muda, to je vrlo lako učiniti, ništa lakše od toga, sam si pokazao sljepilo te lakoće...ali kad pišem o mudima... muda su potrebna da se suočimo sa samim sobom e tu se bitke biju... :hello2: :love3: :mrgreen: )

rghmgh@gmail.com

Nastaviću kasnije, obaveze...

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 7:50 pm 
Početnik

Mačka lovi miševe i jede ih .....

Ćao svima ovdije!

Da, da, ja sam to! Osijećam odgovornost, prema Znanju, da Vama i poslednji put pišem ovo, jer ipak i ja pomalo sam sa svojom potpuno nevažnom subjektivnom prićom ovdje sagradio novu iluziju (ili manipulaciju, ako tako je modernije).
Jako mi je žao, pošto autori onsosno njihov ozljedeni ego pali su na "na lanac ove igre kao ribe u moru." Vidim i smijem se zapravo - što sve može da producira takav izmanipuliran um odnosno mentalni-stav.

Moj predlog za takve je, da slijede ovom ovdje:

http://www.cassiopaeacult.com/the-great ... -delusion/ možda će biti jasnije.

Ako naruši se "wishefulthinking" Ego-Kult: eto, novi su već i ovdje, samo treba da ćitat e i slijedite i napravite nove sajte i blogove (hehehe):
http://www.pleiadians.net/

Jer ne vjerujete???
Pokušajte... POstoji desetino slićnih foruma i blogova .... a ćak i quantum.org na koji priziva se sada već popularna Laura, ništa neće da i sluša o Css-forumu, kontaktirao sam ih.

Ma u stvari ovo nije bitno, koja vansjka forma i poruka .... ali loše, vrlo loše i pogubno je za našu ljudsku vrstu ili naše sobstveno stanje, koje mogu nama narušiti sa sugeriranom i jako selektivno strukturiranom metodom manipuliranja i to tačno u slućaju, gde individualni tragari za istinom to i najmanje oćekuju (nisu u stanju primjetiti)

ne treba mi matematiku (= masu slijedbenika), koja će mi pljaćkati i pružati pumpanje ega. Jako jeftini metod.

Samo na kratko i moj poslednji put izlaganja ovdje, pa naravno, znam da bude novi lanac mog ego-fishinga opet jako provokativan (hehe):

- dali bi, ako su Css tako napredna rasa, sa tako nama strane D, isabrali "Oui" metod transformiranja? Dobro, moguće je. Ne želim sudjeti o kanalizacijskoj cjevi (@Jack), ali važno je, što stoji iznad ovog ettituda!
PA što je to?

- Koje kriterije uopšt e imamo mi, da stvarno i objektivno sudjujemo ono Poruku iz viših d??? (dihotomija polariteta, onaj iz rijeke gore, zlatko)

- kakvo vsebino, suštinu i sve o kvalitativnoj razini i vrijednosti mi ovdje uopće imamo o onome izvan 3-D; 4-D; 5-D, 6-D i 7-D i takisto kriterije za razumijevanje one iste poruke????

- što mi ovdje u osnou možemo napraviti?

Ako tako pratimo suštinu Znanja, ali može je i drugćije - i ako je onda stavimo u box:
in ------ box ------ out što dobijemo?????

ako ja pratim nove oblike transkriptiranja Znanja, vidim ništa drugo nego novu popularno vezu sa produktima moderne kulture i nove virtualne ljudske mašte, koja radja nove oblike iluzije i izbeganja zaista važnim temama Samospoznaje. Tragićno i manipulativno ali "žetva" za suptilne razine radja se ponovo.... Hrana producirana je i toj joj je i cilj. Masa postaje robovana novim sredstvima - što više: sa kompleksnostjo ljudske kulture nastaju i novi obliki robovanja, naravno.

Napravite novu kritiku - smijeat ću se ali odgovarat neću više na jeftine postove.
Ali možda neće doći - jer i miševi uće se nešto novo ....

Java: vidim, da si dobar i iskren. Želim ti mnogo sreće!! I svima takisto.

Posted by dreammer nordianac ---------

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 11:01 pm 
Administrator

Citat:
- dali bi, ako su Css tako napredna rasa, sa tako nama strane D, isabrali "Oui" metod transformiranja? Dobro, moguće je. Ne želim sudjeti o kanalizacijskoj cjevi (@Jack), ali važno je, što stoji iznad ovog ettituda!
PA što je to?

Pa možda bi bilo najbolje da ih sam pitaš... što su, tko su... probaj sam uspostaviti komunikaciju sa nekim više svjesnim entitetima - jasno - što ćeš dobiti, koga ćeš dobiti... to može biti vrlo širok spektar raznoraznih entiteta, bilo dobroćudnih, bilo zloćudnih... pa budi svjestan samo mogućnosti i broja vjerojatnih "pogodaka" pravih entiteta koji bi mogli pomoći.

Najbolje je da sam probaš naći neke odgovore na svoja pitanja, kad ih već na forumu ne možeš isčitati kroz zbilja OGROMAN broj tema, usporedbi, iskustava drugih, itd.

I možda bi bolje bilo da DAJEŠ neki prijedlog za "izlazak iz krize čovječanstva", a ne da kritiziraš bez prethodnog čitanja samog materijala, niti bez dovoljne svijesti o čemu se tu sve radi. Glupo je kritizirati neku knjigu koju nisi pročitao, niti shvatio. Argumentirane kritike su uvijek dobrodošle, ali njih jedino možeš davati kad svjesno shvatiš materijal, te analiziraš sve druge knjige, tekstove koji imaju paralalnu tematiku. Jasno, uz razmišljanje svojom glavom, a ne onim što ti u nju stave kao "tvoje".

Evo, recimo... još jedna jako dobra web stranica... pa ti vidi:

http://www.soulwise.net/

Pa sad... da li će ju netko razumjeti ili ne... ovisi o njegovom stupnju svijesti.

Pozdrav!

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 11:04 pm 
Član foruma

Mislim da se ovo pretvorilo u pravu komediju.

Inace drimer nordijac, pre nego sto treci put dodjes da odredjujes drugima sta je dobro za njih, upotrebi funkciju "search", jer taj link koji si stavio je odavno poznat na forumu, a svako ko cita kas transkripte se pre ili kasnije susretne sa Vinsentom Bridzisom i njegovim pljuvanjem po Kasiopeji.

viewtopic.php?f=5&t=1283&hilit=kasiopeja+kult

Vrh

PostPostano: pet mar 19, 2010 9:21 am 
Član foruma

Obzirom da sam pročitala sve više napisano, odlučila sam još nešto reći: naime, pogrešno je misliti kako samo neki entiteti mogu biti ti koji uz poruke šalju i popratne pojave. Tako sada mogu priznati da sam pišući sve što sam napisala posljednjih dana, ostavljala mjesta za slučaj da sam pogrešno ocijenila nečiji post i njegovo djelovanje. Upravo je daljnja komunikacija s moje strane nastavljena kako bi svi pokušali doprijeti do činjenice da ne znamo, a shodno se tome i ponašati.
I kako vrijeme prolazi, a odgovori stižu, noseći unutar sebe sakrivene poruke moram primjetiti da su poruke stigle do mene. Stigle su na način na koji to rade entiteti - koje neću sada detektirati, jer nije uopće važno - važnije je otkriti - baš kao i kod svih tekstova o kojima pričamo - sadržaj istoga.To je riješilo moju upitnost - te sam sada svijesna točnosti one početne vibracije koju sam imala.
Naravno, to se odnosi na mene i samo mene - u ovim slučajevima nema globalizacije.
Tako da sad mogu reći da sam bila na liniji s telefonskom slušalicom u ruci - ali nisam prva okrenula broj - samo sam se javila kad sam čula zvonjavu. Pa ovim putem želim reći da sam shvatila aluzije mačaka, miševa i svega ostalog i u biti - drago mi je. U mom postojanju meni je to i više nego dovoljna potvrda da idem dalje.
Jer u konačnici - što nam preostaje osim slušati kako na nas djeluje nešto što vidimo, okusimo, pročitamo ili dobijemo kao "poklon" na našem putu učenja. Netko će reći "dobila si po prstima" - da ponekad to tako izgleda, meni je međutim potvrda kako je sve energija - izmiješana, živa i sveprisutna. Upravo zato u tom sljubljivanju s njom, bez obzira na cilj koji smo si zadali, moramo biti svijesni da niti smijemo - niti je način koristiti je ili dozvoliti da budemo iskorišteni u činjenju nečega što nekoga može na bilo koji način povrijediti. U tom smislu - a navikla sam na "napade" - ne preuzimam ulogu žrtve - već ponekad i dopustim da se oni dogode, znajući naravno da moje namjere nisu bile negativne, jer vjerovali ili ne - nema jače zaštite.
Ja vam neću poželjeti svako dobro, neću vam poželjeti ništa, jer samo sam čovjek -ali čovjek koji je dovoljno svijestan da je bolje da vam ništa ne poželi - obzirom da vjerujem nitko od nas još nije shvatio koliko možemo biti jaki. Pa ću biti oprezna i sebe ograditi.

Što se mačaka i njihova spominjanja tiče - ako ste gledali seriju Alf - to je samo šala vezana uz nju. Nemojte razbijati glavu ima li to neko sakriveno značenje, jer ništa što pišem na ovom forumu nema sakrivenog značenja - sve što mislim to i kažem. Dakle, radi se o seriji koja je meni bila jako draga. Pa evo Jack mi nije zamjerio što spominjem mačke i glad - a on mi je baš mljac, mljac!

Aragorn je spomenuo komediju - nadam se da nije mislio na onu Božanstvenu - jer ako je, ovo će još trajati i trajati....

Alf :-#

Vrh

PostPostano: pet mar 19, 2010 3:10 pm 
Član foruma

@alf :love3:

Pozz. svima koji su se nasli u odredjenom trenutku, na ringispilu, i zao mi je sto nisam stigla
da se ukljucim.Pratila sam sve na blic i taman kad sam htela da dodam zaprsku, pa da jelo dobije dobar ukus, a ono zagorelo.

Moram priznati, bilo je simpaticno na poceku, puno energije i nestrpljenja i naravno kad su krenule da vrcaju varnice i kratak spoj je morao da se desi. Ljudi smo i naravno, takve situacije nam u mnogome pomazu, da ispravljamo svoje greske.Ja licno ne bezim nikad od konflikata i smatram ih produktivnim.Kao sto sam rekla, ne volim jake udarce i odmah je to trebalo da lici na komediju, ali i sad je skroz ok.

Ovo je bio poveci uvod, a ja sam alfu htela da kazem, da se slazem sa tim sto je napisala, da je bila iskrena i da ne treba to da sakriva, jer mozda gresim, ali imam osecaj da sada
ulazi u sebe i pazi sta pise, a to onda ometa onu energiju koju ona nosi, kao da je pridodata neka tuga.

Taj kontakt koji ti imas, imam i ja i to odavno i bila je i meni smesna ona slusalica, jer nisam verovala sta cujem.Kod mene je to bila bukvalno slusalica, jer sam sanjala da mi zvoni telefon, i tu sledi sok.Jedan prilicno strog glas mi je saopstio, to sto je trebalo da znam, i ja sam pocela da se salim, a u isto vreme sam bila u nekom polu snu, jer sam od panike i pocela da se budim, i odmah mi je odgovoreno da se ne pravim blesava, da ja znam o cemu ona prica.
To je bio moj prvi kontakt te vrste, ostali su bili slicni, da li kroz snove koje sam odmah prepoznavala i uvazavala ili zanemarivala, ali sam im i ja zabranila da mi se vise obracaju, tj.vise sam ih zamolila da me preskoce, sto se i desilo.Vec deset godina ko god da je postuje tu moju zelju.Verovatno mi salje znakove druge vrste, ali on line mi bas i nije prijalo.
Odgovorila sam sada na dve strane, a kad procitam Kasiopejce, javljam se.

pozz :glasses7:

Vrh

PostPostano: pet mar 19, 2010 7:58 pm 
Moderator

alf je napisao/la:
naime, pogrešno je misliti kako samo neki entiteti mogu biti ti koji uz poruke šalju i popratne pojave.

Alf, tačno tako-potvrdilo se i u mojim iskustvima. Kad smo već kod ''telefonskih poziva''... posljednji sam odbio ljetos. Razlog odbijanja je jedno zauzimanje stava da je to jedan negativan uticaj-''sa strane'', jer nisam tražio nikakav kontakt sa nematerijalnom inteligencijom. Isprva sam nasjeo ali sam poslije shvatio da je to bio pokušaj uvlačenja u neku priču koja nije u interesu mog razvoja i odrastanja. Naime hoću sam, vlastitim trudom po putu hoditi. Ako i treba da dođe neki učitelj, on će doći kao ljudsko biće... a učitelja ima ...gle koliko vas je :love3:

Hvala Zlatko. Trebalo mi je dva dana da skontam što si rekao i to jasno do polovine tvog posta, što je bilo dovoljno, a od pola mi nije jasno. Da li bi mogao da napišeš jednostavnijim jezikom taj post ?

:hello2:

Vrh

PostPostano: pet mar 19, 2010 8:09 pm 
Član foruma

Stavila sam negdje na forumu ranije , mislim na hipnozi jedan tekst o "Glasovima u Glavi" ili takvim pokusajima , tekst je vrlo poucan, mi smo na raspolaganju raznih sila u ovoj kreaciji i mogu nam se mnogo lakse obratiti nego duhovne sile sa autenticnim porukama . Za autoenticno duhovno vodjstvo covjek mora biti mnogo mnogo svjesniji i izgraditi sebe da bi ga takvo vodjstvo i moglo dotaci i takve se poruke ticu samo individualnog napredka nekog bica , ne mora on znati nikakve tajne spoljne da bi tim Putem isao.
Poznato je u raznim tradicijama da se pri molitivi i meditaciji se desavaju takva iskustva , razni entiteti pokusavaju privuci paznju i kroz nekoga ostvariti to sto ne mogu sami u ovoj materijalnoj kreaciji.
Nije neka velika opasnost za pronicljivog covjeka citati KS , mnogo su vise u opasnosti oni koji su primali te poruke jer su sebe izlozili raznim uticajima ,i jedna napredna Duhovna civilizacija u ovom slucaju Kasopeja ili bica iz 6D bi sigurno trebala znati da primanjem poruka preko te ploce , onaj tko te poruke prima se izlaze raznim uticajima pa ga ne bi nikad ni izlozili takvoj situaciji ili mu slali poruke na takav nacin ,pogotovo ne znajuci hoce li ta poruka biti protumacena pravilno i sta sa onih drugih hiljadu poruka iz drugih izvora.
Nije uopce sporno sto sto pise u KS i da ima tu i istine , naravno da postoje sile koje znaju sta se kad odigralo ovdje na planeti i kakvih ima sve vrsta manipulacija, bica, tu se moze i dodati sopstvena masta i neka druga metafizicka znanja, nije to nista sporno, sporno je tko je poruku prenio i da li se mogu nazvati "Mi iz buducnosti" , tako da stvari treba postaviti na svoje mjesto. Tako ja vidim iz mog nacina rasudjivanja a rasudjivanja svakako ima raznih, ne znaci da je jedan bolji od drugog samo je takvo , kakvo je.
Ako se mi postavimo neutralno prema nekom materijalu , bilo da nam se svidja ili ne svidja ..nema tu mjesta za licna raspravljanja , ko je kakav i kakav mu je psiholoski profil, sto nije prevazisao ...itd..rasprava je uvijek posljedica neke vezanosti za nesto.
Sigurno da je veliki izazov odrzavati mir na forumu i komunikaciju u granicama pristojnosti i jasnoce i da nema smisla u spamanju 15 poruka kad se moze reci i u dvije sve jasno i glasno , na kraju krajeva jos nikome nije zabranjeno da pise.
Medjutim radi se o jednom fenomenu koji je karakteristican za ovaj materijalni svijet da svaka spoljna forma se odrzava na suprotnim silama , tako da ce uvijek biti neslaganja na forumu, razlicitih misljenja ...sto i vidimo iz istorije ovog foruma...kad bi svi pricali isto i jedni druge tapsali po ramenu brzo bi to preslo u dosadu i komunikacija bi zamrla , znaci mora postojati jedna vrsta trenja a kako odrzati brod da ipak plovi nekom prihvatljivom stazom, svakako nije lako jer subjektivnost trese svakog covjeka ma koliko se trudio biti objektivan i mora se svatko individualno zastiti od nepotrebnog gubitka energije to ga niko drugi ne moze nauciti.
Zato iz ovakvih diskusija , koliko god izgledale u nekim momentima haoticne se dosta nauci o sebi a to je i krajnji cilj ovog putovanja , sto kaze Java ..da se suočimo sa samim sobom e tu se bitke biju.....na kraju krajeva cilj svega sto nas inspirise je da budemo bolji ljudi , ako se to ne desava ili smo u krivoj inspiraciji ili ne znamo to da koristimo na najbolji nacin...tesko je znati sto je od to dvoje.
Pozdrav.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.