Citat:
Sofija je napisao/la:
Java je napisao/la:
Kasiopski eperiment jeste najobičnija ''spiritistička seansa'' po metodi ali otkad se po metodi mjeri sadržaj?
Meni je upravo sadržaj sporan, i još mi nitko od sljedbenika Laurinog kulta nije naveo niti jednu jedinu rečenicu, ideju ili misao do koje se ne bi moglo doći i najobičnijom spiritističkom seansom, odnosno koja dokazuje da je izvor tih informacija 6D OPD!
Aragorn je to i priznao u postu 15-tak postova prije, pa zapravo ne vidim u čemu je problem.
A što se metode tiče, teško da bi se bića takvog nivoa svijesti i orijentacije koristila spiritizmom za kanaliziranje svojih poruka, a pogotovo da bi ih prenosili takvoj jednoj skupini koja ih obasipa OPS pitanjima.
Java je napisao/la:
Ispada da nas Kasiopejci lažu jer skrivaju svoj identitet - može biti da su ''mrtvi'' ili drugi entiteti ...
Zdravo za gotovo prihvaćaš da Laura stvarno, u svakoj seansi, komunicira s Kasiopejcima.
U značajnoj mjeri mislim da je komunicirala s elementalima iz zagrobnog života kojima su naravno poznate sve te činjenice a motiv za njihovo iznošenje im je možda hranjenje našom astralno-mentalnom energijom što bi potvrđivalo da su OPS, pa prema tome ne mogu niti biti 6D.
Dakle ne mislim da Kasiopejci skrivaju svoj identitet već da se možda netko lažno predstavlja kao oni. Čak je moguće da Laura možda nikada, niti u jednoj seansi, nije komunicirala sa 6D OPD bićima, ma kako ih mi nazivali, već sa 4D presretačima. No to ostavljam kao mogućnost a ne tvrdim da je tako.
Java je napisao/la:
Da li na toj liniji razmišljanja mogu da tvrdim da je Moravljevova ''Gnostika'' isto tako laž jer Kasiopejci upućuju na izučavanje tog djela ? Da li saznanje o Organskim Portalima koji nam Kasiopejci prenose znači da Gurđijefovo učenje o adamičnim i preadamičnim ljudima takođe pogrešno? Da nastavim dalje?
Ne trebaš ići dalje jer imaš elementarnih problema s logičkim zaključivanjem.
Ako te ja uputim na Moravljeva ili Gurdjieva, da li to znači da sam 6D OPD?
Dovoljno je 1% pogrešnih informacija pa da budeš dezinformiran ako ih nekritički prihvaćaš.
Ponavljam da nemam ništa protiv objavljivanja i čitanja transkripata, samo ukazujem na neke mogućnosti u vezi s time i potencijalne opasnosti koje bi iz toga proizašle.
Aragorn, u redu je kad moderator isključi forumaše koji miniraju osnovnu ideju i smisao foruma (to mu je i posao), ali mi je žao što si isključio ljude s čijim se mišljenjima ne slažeš. Na taj način će tvoj svjetonazor možda pobijediti, ali po koju cijenu? To nije put traženja istine već put ega. Ako me moj prijatelj uvjeri da sam u krivu, i ja to shvatim i prihvatim, onda sam i ja na dobitku, tj. oboje smo pobijedili - nema poraženog.

Idemo od početka:
prvo možemo mi sada komentirati ovako ili onako - sve je uzalud - dogodilo se ono što je bilo namjenjeno...jeste li svijesni toga? pitanje je samo tko se uključio, kako i zašto!
Sofija jasno si izrekla riječ kult - i to je to! To je odraz tvog načina razmišljanja. Ja te sada pitam: što misliš kuda odlaze duše umrlih tijela?
Postoji li mogućnost da odu u 6D?
S koliko si njih komunicirala?
Što znači uopće 6D OPD?
To si iskusila ili?
Ako nisi primjetila nitko od moderatora ovog foruma nikada nije napisao niti jedan tekst u kojem nije upotrijebio riječi koje znače: [url]moguće je, ali ne tvrdim to![/url]
Ali ti i dalje tvrdiš svoje i ako si toliko u gnostici, da li znaš da sve što si mislila - odaslano je kao poruka na određene adrese?
Tvoj je problem klasičan problem nedostatka samopouzdanja - tako to nazivamo ovdje u ovom postojanju - tako neki doživljavaju liječnike kao Bogove, a tako ti doživljavaš u potpunoj suprotnosti sve koji se možda nekome javljaju - ono klasično - ma kako se to njemu/oj javilo - čime je to zaslužio/la? Što je najgore, jer koliko se god trudila ja do sada nsam pronašla tu čarobnu formulu kako se netko nekome javlja! A istina je da se javljaju stalno - i tebi i meni! I svima drugima!
Ta "bića" (koja nam se obraćaju) - kako ih ti nazivaš - mogu se služiti svime što ocijene kao instrument koji će biti pogodan da poruka dođe do onoga do kojeg treba doći! Pa bio to i spiritizam - kako ga ti nazivaš!
Jesi li kada o tome razmiišljala? Po čemu smo ti i ja dobri primejrci za dobivanje informacija, a netko drugi nije. Sad ćeš reći - ja nisam dobar primjerak, a ja ću ti reći - JA jesam - jer sam to živjela! Ako ti nisi to doživjela - otkud ti pravo onda govoriti i davati kritike o nečemu što nisi proživjela?
To ti je ista fora kao kad kažu: svi "oteti" bili su smanjene intelektualne moći! Ma molim te! Pa ljudi moji, gnostičari, ili bilo koji koji ste u nekoj oficijelnoj religioznoj tematici (time mislim i na New Age): tko ste vi da prosuđujete tko će se i kada i kome javiti! Možda se javljaju onom čistom srcu ljubavi o kojoj toliko pričate, a pojma nemate što je!
Tko si ti da sudiš kakav je Laurin život i njezin odnos prema najbližima? A to si činila - i znaš što je najbolja fora - ti ne staješ - ti ideš dalje i dalje....
Ti pišeš postove koje i na početku imenuješ za kogu su! Pa napiši pm, ja to činim kad nekome želim "osobnije" nešto reći!
Spominješ da su Kasiopejci možda "mrtvi". Sofija draga, nakon izučavanja gnostike ti bi trebala imati uvid u to. Ako ne znaš kako izgledaju te poruke, ja ću ti srediti da ih dobiješ, nema frke i onda ćeš znati isto toliko koliko mi svi znamo danas.
Znaš zašto, zato što niti oni ne znaju točno gdje su, zato što se i oni pitaju isto kao mi ovdje, zato što i oni žive ne znajući da su još uvijek u matrixu!!!! Teško će ti biti ovo prihvatiti, jer ništa od ovoga nije ono što si naučila! Moja mrtva frendica, jako je sretna - obrađuje vrt i čeka da biljka izađe! Ma zamisli, to i ja radim!
Želim ti samo reći - nema ničega što smo dobili i proučavamo to - a da možemo reći - eto to je tako!
Sve što sam ti navela primam s rezervom - za razliku od tebe koja si uvjerena da poruke nisu istinite ako dolaze od onih iz zagrobnog života, a ne Kasiopeje!
Koji zagrobni život - halo - gnostika - besmrtna duša - halo? Oni sade cvijeće, ne svi dakako, neki sade i povrće!
I za kraj, sve ovo nije bitno, ako "vidiš" vidjet ćeš što sam ti napisala, ako ne - nećeš! Ono što ja vidim to je napad na Aragorna! I reći ću samo jednom - ne čini to! Suptilno si ga upozoravala da se ne opeče, ali nemoj zaboraviti - on je Aragorn!
A ja, ja sam blesavi Alf koji voli mačke i nešto ih nema posljednjih dana pa sam gladan!
Možda baš zato primjećujem - Aragornu ovo nije posao - ovo nije takav forum i ovo nije čisto poslovna stvar - ovo je ono što nadilazi Aragorna kojem je srce reklo da odreagira!
A sve ovo što si napisala nalazi se konačno na pravome mjest - naziva PREDRASUDE!
S ljubavlju u koju se svi kunu - Alf