Sada je: pet maj 02, 2025 7:45 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 12:37 am 
Član foruma

Svatko okreće vodu na svoj mlin, a nitko živ nema argumente... Kako tipično.
Pa ajmo malo vježbati zdravo razmišljanje. Za početak dvije male opaske ovako sa strane.

@veliki optimista - što ako do tih velikih vrućina ne dođe? Što ako ne potraju do studenog? Što ako ova dosadna forumska prepucavanja potraju još nekoliko godina, dok svi ne ostarite i skužite da ste potratili vrijeme na glupost (na primjer sada, ne kazem da tako je) ili dok vam naprosto ne dosadi i shvatite da mlatite praznu slamu... Samsara bi se reklo u budizmu, vrtite se u krug.
Hoće li se u tom prvom slučaju, izmisliti nešto novo, nešto nove hrane za dokone umove željne promjene i krivaca? Hoće li se uvidjeti stara greška, ili će se frustriran greškom, probati to potisnuti i ići dalje, izmišljajući pritom nove "fantastične katastrofe"(Tm) za nove naraštaje... Mislim da hoće, neki će skužiti, ali na globalnom planu opet se stvari ponavljaju... Ja ne isključujem gotovo nijednu mogućnost i ne kažem da se takvo što ne bi moglo dogoditi. Al' brate, daleko sam od toga da bi nešto tako kategorično tvrdio. A to je problem danas SVIH ljudi, spremni su braniti neku TEZU zubima, rukama, nogama, riječima i sve, da bi na kraju možda i vidjeli da nisu baš bili u pravu... U svemu ima nešto istine, ali u ničemu nema sve istine. Istina nikada nije cijelina, i kome to nije jasno neka još papa malo kelja, sve da ima i 70 godina, da pozna Michael Jacksona i Swerdlova osobno i da na cocktail partijima sa Laurom i Arkom kanalizira Kasiopejce vikendima. Upali ste u "moj guru je jači od tvog" sindrom. Eh eh eh...

@Jack, kako možeš znati pouzdano to za Teslu? Kakav je kanal bio u pitanju? Kako možeš znati:

1. što se moglo događati u umu jednog takvog osebujnog čovjeka?
2. da nije bilo nešto drugo posrijedi, "normalno" ili "paranormalno" nije važno...?
Ja ne mogu znati. Zato to nikada neću tvrditi tako sa sigurnošću. Kada se stvari tvrde sa sigurnošću, odlazi se u dogmatizam i počinju ne-volje. A njih nitko ne vol(j)i. Sustavi na kojima počivaju neke vaše dogme su gotovo kao kule od karata...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 1:28 am 
Početnik

Deckard je napisao/la:
Citat:

ma bas mi simpaticno kad ti tako sa sigurnoscu dijelis savjete o visim densitetima, rekao bi covjek da si zadnji put jutros svratio tamo prije pazara
:mrgreen:

Pa moglo bi se upravo tako reći, vježbom do savršenstva....a ponavljanje je majka znanja.

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 1:32 am 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Sad sam se sjetio još nečeg što mi je "palo" na pamet u vezi Swerdlow-ove tvrdnje da SVO kanaliziranje dolazi sa satelita...
... naime, još je Nikola Tesla "dobivao" informacije kanaliziranjem iz viših nivoa, opisivao je kako je viđao svjetlost i pojavljivale su mu se slike u glavi i slično. Kanal. Kanalom je dobivao poruke.

U doba Nikole Tesle NISU još postojali sateliti...

Eto, to je poznata stvar, pa toliko o tome...

:mrgreen: =D> :mrgreen: :wink:

Vidiš ja se tu ne slažem sa stewartom, ali se slažem da su sva kasiopejska kanaliziranja sa satelita.
Gospodin tesla nije dobijao informacije kako ih djele kasiopejci već upravo onako kako sam ja opisao da dolazu informacije iz viših iteligencija.....pomoću slika.....a slika govori tisuću riječi

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 8:26 am 
Član foruma

Sto o Swerdlowoj tvrdnji da svo kanaliziranje, ukljucujuci i kanaliziranje kasiopejaca kazu Laura i Ark?

Laura navodi: Mnogi ljudi su pitali o tvrdnjama Stewart Swerdlow-a da su sve vrste channelinga ( osim njegovog, naravno ) dio vladinog programa kontrole misli i da su usadivani u ljudske glave iz satelita.
Mi odgovaramo: slažemo se da postoji „Zvjezdana zavjera“ i da je dosta ( ako ne i vecina ) materijala dobivenih channeling-om dio ljudskog programa za dezinformiranje ili je pod utjecajem negativnih snaga.

Vjerujemo cak i da su imali utjecaja na jedan dio našeg materijala.

Ark(adiusz) je naveo: Ne mogu uzet Swedlow-a za ozbiljno.
Zašto?
Jer sam znanstvenik. Gledam na stvari na drugaciji nacin nego drugi ljudi. Više kritiziram. Cak sam i veci kriticar od mojih kolega.
Kad vidim izjave kao ovu „Sav materijal dobiven iz channeling-a je smece. To je 100% dezinformacija“ ili „Sav materijal iz channelinga je dezinformacija“ i „Kanaliziranje ( channeling ) dolazi sa satelita“, postajem vrlo sumnjicav.
Zašto?
Odmah vidim da govore ciste gluposti – u TIM recenicama.

Ali kad vidim nekoga da prica gluposti u par recenica i kad je netko toliko siguran – ONDA tu osobu ne uzimam za ozbiljnu u svim ostalim njegovim tvrdnjama.

Koje su cinjenice? Koje su mogucnosti? Dobro, imamo mogucnost da neka ( ili mnoga ) današnja kanaliziranja dolaze preko satelita ili drugih izvora programiranja. To JE moguce. Iduce pitanje je: ZAŠTO?

Evidentni odgovor je: da bi dezinformirao, zavarao, preko New-Age naivnih ljudi.

Da li je Kasiopejski materijal mogao tako doci?

To nije tako jednostavno. Mi nismo naivni. Mi smo kriticki osvrnuti na to. Mi razmišljamo, analiziramo. Testiramo i istražujemo.

Da li je DIO od naše komunikacije mogao biti izmanipuliran na taj nacin?

DA. Postoji takva mogucnost.

Može li SVE, ili bar 95% materijala biti primljen na taj nacin?
NE.
Jer tu su previše slucaja i primjera kad Kasiopejci odgovaraju na pitanja koja bi kroz „satelitski nacin“ prenošenja informacija od strane neke inteligencije trebala imati trenutan uvid u sve umove na ovom planetu odjednom i naravno, pristup u njih.

Zbog toga, mislim da Stewart-ove izjave da je SVO kanaliziranje lažno i dezinformacija i da pristiže sa satelita više od 95% pokazuje da:

1) On nije u mogucnosti razmišljati logicki

2) On nije zainteresiran u pronalaženju istine.

I to je glavna razlika izmedu pristupa.
Dok smo mi spremni zapitati bilo što o bilo cemu, i UVIJEK tražimo nove cinjenice, drugi individualci tvrde „MI ZNAMO ISTINU“. Evo je!

I onda mi pronalazimo jednu ili više besmislica i izjava za koju se tvrdi da je savršena, a pobija sve ostalo što govore.

Mislim da je vjerojatnije da NAŠE kanaliziranje slicnije starom nacinu kanaliziranja, znanom vec godinama.
Moja majka je razgovarala s duhovima koristeci porculansko posude. Duhovi su joj odgovarali. Bila je preplašena. Nije bila u nekoj New-Age zajednici, ona je samo bila obicna starica.

Nema svrhe da sateliti troše svoju energiju i kompjuteri svoje resurse da bi pricali sa mojom majkom.

Vidite na što mislim? Vrag je uvijek – u detaljima.

Kad god netko tvrdi:“Sve bijelo je crno“ – postajem sumnjicav. I odbacujem sve ostalo što oni kažu. Ne zbog toga što „bijelo koje je crno“ nije moguce, a znamo da IMAMO paradokse, nego ZATO što je ta osoba koristila tu rijec od tri slova: „SVE“.

Kao za pararelne realitete. Da, vjerojatno je to dio zakljucka.

Kao i za pokušaje preko satelita – njihovi prljavi pokušaji – da, i to je vjerojatno. I mi ih UZIMAMO u obzir. Ali UVIJEK pokušavamo primjenjivati naše razmišljanje 3. denziteta – našu „osudu“ koja je karakteristicna za 3. denzitet. Ta provjera u 3. denzitetu NIKAD NIJE DOVOLJNA kad imamo posla s snagama 4. denziteta, ali je UVIJEK NEOPHODNA. To znaci u prakticnom smislu:

1. UVIJEK MAKSIMALNO PROVJERAVAJTE CINJENICE

2. NIKADA NE SMATRAJTE DA SE MOŽETE OSLONITI KOMPLETNO SAMO NA NJIH!

Ono što želim reci je: ovo kanaliziranje, Kasiopejsko kanaliziranje JE drukcije od ostalih.

Ono je drukcije iz samog pocetka, nastavlja se i bit ce drukcije od drugih. Možemo mu dati i ime: KRITICKO KANALIZIRANJE.

Takva mu je namjera i nije slucajno baš takvo. To je kanaliziranje u kojem je namjerno pošiljatelj važan kao i sama poruka sama po sebi.

Oni su nerazdvojno zapleteni medusobno u kvantnom smislu; medudjelujuce kvantne amplitude. One formiraju jedinstvo, cjelost. Odstranjivanje poruke od pošiljatelja bi bilo, u ovom Kasiopejskom kvantnom eksperimentu, kao zatvaranje rupe u dvostrukom rasporu kod eksperimenta.
Kad zatvorite jednu rupu, cijeli uzorak je drugaciji, ne samo jedan njegov dio.

Što je to „kriticko kanaliziranje“? U kojoj mjeri je drugacije od ostalih?

Trebalo bi jako puno prostora i vremena da se to opiše u detalje. Jednog dana cemo to i napraviti. Ali zasad, dozvolite mi da napravim samo mali pogled na to: Kasiopejsko kanaliziranje ima svojstva znanstvenog eksperimenta.

Zamislite znanstvenike u njihovim laboratorijima kako rade na glavnim zakonima univerzuma. Oni rade citav niz važnih eksperimenata. Oni su istrenirani profesionalci, oni znaju tematiku, znaju koju opremu imaju u laboratoriju i njihovu namjenu i mogucnosti. Ali oni su ljudska bica. Jednom ce netko od njih ispricati koji prljavi vic, jednom ce odbaciti cijelu seriju nekih podataka jer je miš preko noci poremetio njihovo mjerenje u nekom pokusu.
Sada, razmislite koju bi korist imali od toga da sve to upišu u njihove papire ukljucujuci prljav vic, i krive podatke koje su dobili radi miša, i mrlje radi razlijane tinte... itd.

To nije nacin na koji se radi znanost. I Kasiopejski eksperiment ce se nastaviti kao znanstveni projekt. Sa standardima znanosti koje imamo na umu. Kasiopejsko kanaliziranje je Kriticko Kanaliziranje. Ono je drugacije od ostalih, a takvo ce i ostati.

Razlika je u pristupu. Mi tražimo istinu.
Swerdlow je siguran da on to zna, i da to želi nametnuti drugim ljudima, odnosno manipulirati drugim ljudima, uvjeravajuci da je istina ono što on govori.

Kad nešto tvrdi – to dolazi iz Skupne duše i Božjeg uma. Ali kad se netko drugi usudi to isto reci, samo sa drugacijim pristupom – to je odmah nužno „100% dezinformacija“ i „glupost“.

Mi pokušavamo podijeliti sa drugima naša razmišljanja, i kad je neophodno – mi smo spremni nauciti nešto i PROMJENITI naša razmišljanja. I to je najvažnije. Taj stav – biti otvoren ( prema necemu novom ).

Što ako je Swerdlow u pravu? Cak i ako možemo to smatrati vrlo nevjerojatnim, ali što ako je u PRAVU? Može li on biti u pravu?

Naravno, znanstvenik sam i koristim moj mozak za prosudivanje. Moram ukljuciti i tu mogucnost takoder – iako mi izgleda nevjerojatna. I ja sam zakljucio da on ne može biti u pravu.

Evo zašto: zakljucak se donosi preko „reductio ad absurdum“ – što je obicno korišteno u logickim i matematickim dokazima. Vi pretpostavite nešto da je istina i onda nekim logickim lancima i zakljuccima dolazite do rješenja da vaša pretpostavka ne može biti istinita. Nekako zapetljano – ali korisno.

Primjenimo tu metodu na Swerdlowa i njegove tvrdnje da je „svo kanaliziranje 100% dezinformacija jer dolazi sa satelita“.

Pretpostavimo da je to istina.

Da bi to bila istina, mora ukljucivati mogucnost citanja i kontroliranja SVIH umova CITAVO vrijeme.

Ali ako je to slucaj, zašto bi onda Swerdlow bio iznimak u toj kontroli?
Zato logicki, Swerdlow je takoder kontroliran i programiran preko satelita ( ako su svi, onda je i on ).
Ako je tako, onda ono što je napisao, je krivo. I zato jer je toliko glasan i toliko siguran o ovoj temi, bez neke svrhe, logicki zakljucak je da NIJE istina ono što govori, odnosno da je to dezinformacija.

Dakle, vidimo da pocetak koji nastaje iz pretpostavke da je u pravu ( sateliti uticu na svakoga ), dolazimo do zakljucka da ono što govori je laž ( jer on jednostavno ponavlja satelitsko dezinformiranje ). Dakle, imamo reductio ad absurdum.

Ali možemo ici cak dalje. Možemo li vidjeti zašto Swerdlow tvrdi takve ocite gluposti? Zašto?

Pa i hipotezu možemo imati takoder.
Iz prijašnje analize možemo imati: ako NIJE SVE kanaliziranje iz satelita, onda NEKO kanaliziranje može biti i sa stvarnim informacijama od „blagonaklonih viših bica“, od „nas iz buducnosti“ ili iz „Božjeg uma i grupne duše“, zovite ih kako god hocete, tada je i prirodno da ima snaga koje pokušavaju diskreditirati OVO kanaliziranje.

Dakle, rješili smo jedan problem ovdje.
On naziva sudionike kanaliziranja dezinformirajucim agentima, i ako je u pravu ili bar malo u pravu, tada imamo razloge za pretpostaviti da je Swerdlow agent tih snaga.

Imamo još jednu vježbu u logickom rezoniranju i kritickom razmišljnju koja mi pada na pamet.
Swerdlow nije siguran o tome što je kanaliziranje, pa da navedem primjer posebnog primjera korištenja Ouija ploce, kao što je objašnjeno na našim web stranicama.

Zašto koristimo Ouija plocu?
Da bi izlucili vanjske utjecaje i poremecaje. Tako da je to jako teško za satelite, ili ostalo programiranje i signale koji dolaze iz ljudskih i hibridnih izvora, da ako i bude pokušaja utjecaja – da ne utjecu na poruke.

Najmanje su potebne dvije osobe. Bez rituala. Kriticko razmišljanje, ponekad šala, ceste kave, cisti umovi, glasna diskusija, i ploca.

Razmišljanje u smislu moguce kvantne fizike koja zadire u interakcije umova sa materijom. Jasno mi je da metode koje koristimo su više robusne i zašticene od slobodnog bombardiranja izvana od strane signala za kontrolu razmišljnja.

S druge strane, razgovarati direktno sa „Božjim umom“ kao što Swerdlow radi, je više izloženo vanjskim utjecajima. Na primjer, slabi elektromagnetski ( EM ) signal izvana može utjecati na sicušni implant ( umetnuti uredaj ) u vlastitom zubu, i tada to izgleda kao da ga primamo od „grupne duše“...

Dakle, logicko razmišljanje i kriticke analize prethode dobivenim hipotezama.
Ali, molim vas, ne skacite u zakljucke da mi rješavamo sve probleme. Važni problemi su još uvijek tu i trebaju biti rješeni. Dana analiza ne govori KOJE je kanaliziranje ( ako ijedno jest ) legitimno. Ona daje indikacije. Da bi odgovorili na to pitanje, neophodno je napraviti kompletnu analizu i uzeti u obzir mnoge aspekte. Kompletno drugacije metode se trebaju koristiti. Ako je A u suprotnosti sa B, i ako nademo da je A krivo, to ne znaci da je B u redu !!! Da vidimo da li je B u redu ili ne, to je drugi problem.

Još bi samo naglasio da smo diskutirali mnogo puta Kasiopejsko kanaliziranje na web stranicama i sa mnogim drugim grupama, cak i naši „neistomišljenici“ su priznali otvoreno da su ove kasiopejske transkripte izvanredni zapisi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 8:51 am 
Član foruma

Pa dobro kaže ovaj svat Arkadius. Pametan čiča. To su na kraju krajeva, osnove logike. Generalizacija i osnovni primjer "svi labudovi su bijeli" i slične spike... Maltene osnovnoškolsko gradivo... Reductio ad apsurdum je već treći razred :mrgreen:...

Možda su i načela logike kanalizirana preko satelita LOLOLOLOLOLOL...
Možda su sateliti stvorili svemir prije no što je uopće bilo ičega. U početku bijaše satelit. Ne, ne branim Kasiopeju, branim zdrav razum i osnove logike. A ostalo kuda koji mili moji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 9:43 am 
Administrator

Citat:
Jack, kako možeš znati pouzdano to za Teslu? Kakav je kanal bio u pitanju?

Pa ima masu dokumentaraca u kojima sam Tesla priča ( čitatelj koji čita njegove tekstove ) da je primao poruke iz "viših" sfera.

@Vedran:

Kanaliziranje je svaka komunikacija s višim nivoima, bilo da se kanalom komunikacije dobivaju slike, tonovi ili slova.

To ti je kao internet - prenosiš informacije u raznim oblicima. To što ti tvrdiš bilo bi analogno npr. ovome:

Ja tebi šaljem mail u obliku word dokumenta ( niz slova ), a ti šalješ mail svojoj prekrasnoj susjedi u obliku nekih slika... i sad netko treći tko uopće nezna što je internet i kompjuteri - vidi kod susjede tvoje slike i kaže:"Oooo, pa super je taj internet... vidi te lijepe slike!" Isto tako njegov prijatelj vidi tekst koji je tebi stigao od mene u obliku teksta. I on kaže:"Oooo, pa super je taj internet... vidi te lijepe rečenice!" I tako se njih dvojica kasnije nađu i svađaju da li se internetom prenose slike ili slova...

Ono što hoću ovime reći: sve je to komunikacija, neke vrste.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 9:56 am 
Član foruma

:roll: :roll: oho,vidim da casiopejci barem u ljudima bude duhovitost,ako već ne duhovnost....koliko će bit godišnja članarina u toj crkvi ili će pop jack i deckard volontirat zabadava? :mrgreen: :mrgreen: šalu na stranu,jack vidi se da si gradski tip te nisi upućen u neke stvari,ali nema veze možemo pojasniti.krenimo od najkonkretnije-pšenica-ona znači kruh i život našem ljudskom tijelu i teško da išta vrijedi više od 1 tone pšenice u teškim i gladnim vremenima.možeš je slobodno uskladištit na tavan ili bilo gdje na suho i trajat će ti i 10 godina ako ne dozvoliš pristup određenim insektima.i još će možda imati klijavosti za novo sijanje.znači kriza može trajati godinama,može sve sagorijeti ili se smrznuti ali ako imaš zrno,imaš sve.a gledaj,krećem se u agrarnom biznisu i definitivno nisam glup niti ćorav da ne vidim kud to sve globalno ide.uništava se mali poljodjelac po cijelom svijetu snižavanjem do bagatele njegovih proizvoda a nameću se golemi inputi(konkretno za pšenicu koja je osnova svega---doslovno kao da netko želi da je ima što manje),nameće se surovi tržišni odnos u proizvodnji i distribuciji hrane i vjeruj mi na riječ,neka pukne bilo što veće,globalno u svijetu ako već ne bude globalne gladi i teških nestašica ,kod nas u hrvatskoj će biti 100%,jer mi smo im očito neka experimentalna zona tu na balkanu,gdje su uspostavili već sve ono navedeno x10.gledaj, hrvatska ti je zemlja koja sada u normalnim vremenima ne može sebe prehraniti niti 2 mjeseca u godini a da ne uvezu čak i prerađena govna kao hranu za bilje.vrlo dobro pratim distribuciju hrane u ovoj državi i upućen sam u samu proizvodnju i vjeruj mi,ako mi nismo budući poligon za ispitivanje kako preko noći iz prepunih dućana možeš past u red za truli kruh,onda sam zbilja ćorav....ne mora to nitko vjerovati ali to su moja zapažanja i iskustvo.dalje,oko vode--mi smo zemlja koja doslovno spava na vodi,ali svi je piju iz vodovoda.ali prastarih sa azbestnim cijevima i ta voda je već sada u 70% slučajeva,ajdmo reći ,nesigurna.a u kriznim vremenima,prvo i osnovno nestat će struje a onda odmah i vode jer bez struje ne rade pumpe i to je to.tko može i želi već sada piti vodu bez klora i azbesta te nitrata najbolje da kopa dobar bunar.dok još nije gužva pri majstorima.da ne bi sada rekli da sam veliki materijalista,idemo na konkretnije stvari.znači ako smo već tu,ako trebamo sačuvati fizičko tijelo od sranja koja nam planiraju,treba se brinuti i što i kako dalje ako izgubimo tu bitku tj. odapnemo.zna li itko ovdje što cassiopejci kažu o tome?ništa,naravno.baš ih briga .zato, brinite se sami.imam o tome hrpu stvari za reći ali drugi put a do tada--čuvajte se njihovog 5. denziteta ako tko odapne u međuvremenu,jer nije baš sve bajno kao što oni kažu.....ima tu nekih,recimo zamki...... :wink: :wink: :wink:

Vrh

Naslov: javi se
PostPostano: čet jul 27, 2006 10:56 am 
Član foruma

Optimisto!
Davno sam te već zvala na Zdravlju - tema GMO hrana - daj tamo napiši nešto više o svom iskustvu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 11:15 am 
Početnik

Tina oprosti ali neda mi se čitati taj veliki post...pročita sam ga djelomično jer sve to navedeno već znam odavno.
Jack, jezik hyperspace-a je boja....slika...zvuk, nikakva slova tu nemogu biti.
Zaista mi nije jasno ako su kasiopejci na istom levelu kao i moj OverSoul, zašto meni i svim mojima koje poznajem nedolazu odgovori kao od kasiopejaca nego dolazu pomoću impulsa...boje...zvuka ili simbola....zašto moj oversoul koji me toliko u životu štitija negovori kao kasiopejci...pa bilo bi mi 100 puta lakše.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 2:18 pm 
Administrator

A u kojem si ti Oversoulu? Možda nisi ( zajedno s ostalim tvojim prijateljima ) u istom kao i netko drugi? Tko kaže da postoji samo jedan Oversoul za sve???

Citat:
zašto meni i svim mojima koje poznajem nedolazu odgovori kao od kasiopejaca nego dolazu pomoću impulsa...boje...zvuka ili simbola....zašto moj oversoul koji me toliko u životu štitija negovori kao kasiopejci...

Ti bi to sam trebao saznati. Nisi u istom "kontejneru" duša kao i duše koje su Kasiopejski orijentirane... eto, možda je i to.

Ti i ja možda izgledamo "ljudski" i možda smo i vrlo slični fizički - ali smo totalno drugačiji u dušama i pripadamo različitim Oversoul-ima, duševnim kontejnerima, nad-dušama ili kako god tu skupinu zvali...

... nije uvijek sve onako kako IZGLEDA...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 2:27 pm 
Član foruma

@VEDRANE

OverSoul,Kasiopejci ista stvar verovatno,razlika je samo sto je tebi nesto lakse da shvatis u slikama a Jacku u recima,meni naprimer ne odgovaraju ni slike ni reci nego imam nekakav osecaj za sve to koji uopste ne mogu ni na koji nacin da opisem,ni recima ni slikom ne mogu drugome da docaram,najlakse bi bi mi bilo kada bih jednostavno to mogao da prenesem na druge ljude nekako pa da i oni osete.

@VELIKI OPTIMISTO

Uzmi pa procitaj te Kasiopejce vise,mada ja mislim da bi tebi vise lego David Icke,ima sve to pop Jack :mrgreen: ,pa mozes ga zamoliti da ti posalje,kao sto je bio ljubazan pa poslao i ovamo za Beograd.

REPETITIO MAGISTRA VITAM EST je tacno,ali nezaboravite da bolji djaci lakse uce,a losijima malo teze ide,vazno je da svi na kraju nauce isto.

I jos jedna stvar,verujem da se vezbom i meditacijom moze doci u stanje kada stvarno pocinjes da vidis razne stvari (denzitete,duhovna bica,hyperspace, sta vec) a sada zamislite da to pocinjete da vidite a da nikad niste radili takve vezbe niti meditirali,vec to jednostavno vidite.

Hocu da kazem da je cilj isti samo su nastavna sredstva drugacija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 2:34 pm 
Član foruma

Citat:
Ti i ja možda izgledamo "ljudski" i možda smo i vrlo slični fizički - ali smo totalno drugačiji u dušama i pripadamo različitim Oversoul-ima, duševnim kontejnerima, nad-dušama ili kako god tu skupinu zvali...

Neko je mali prst na desnoj ruci,a neko domali na levoj,al' smo svi na kraju deo istog tela,pa cak i oni nesrecni lizardi.

mozda........

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 3:08 pm 
Član foruma

Pantagruel i Tina su konacno vratili ovaj topic u vode u kojima bi trebao ploviti
- Da li je Val samoobmana ili ne?
- Koliko je kanaliziranje objektivno i sl.
- Sta vas vezano uz cijeli materijal najvise muci?
- Sta vam je nelogicno?
- Sta niste najbolje shvatili?

Molim diskutante da se pridrzavaju teme , medjusobne prozivke diskutanata smatrat ce se spamiranjem i biti ce brisane bez pardona.

Reverend Feel Good

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 27, 2006 4:42 pm 
Početnik

Arbitrium Liberum je napisao/la:
@VEDRANE

OverSoul,Kasiopejci ista stvar verovatno,razlika je samo sto je tebi nesto lakse da shvatis u slikama a Jacku u recima,meni naprimer ne odgovaraju ni slike ni reci nego imam nekakav osecaj za sve to koji uopste ne mogu ni na koji nacin da opisem,ni recima ni slikom ne mogu drugome da docaram,najlakse bi bi mi bilo kada bih jednostavno to mogao da prenesem na druge ljude nekako pa da i oni osete.

Jako jako pogrešno.
OverSoul je jedno a kasiopejci su neko udruženje i svaki put se netko drugi javi.
Ti imaš svoj oversoul kojem možeš pristupiti dok tuđim oversoulima ne možeš pristupiti.
Objašnjavati nemogu jer nemate iskustva i nebiste shvatili kako god ja to pokuša objasnit.
Valjda ćete jednom u ovom sada životu doći do iskustva da možemo razmjeniti ih među sobom.
Over and out.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 28, 2006 12:54 am 
Član foruma

Citat:
OverSoul je jedno a kasiopejci su neko udruženje i svaki put se netko drugi javi.

"Neko udruzenje"?!

Cini mi se da ti ipak nisi shvatio sustinu "nekog udruzenja", njihov smisao kao i sustinu citavog koncepta na koji nam skrecu paznju.Nesmotreno je prihvatiti ga u startu i usvojiti, ali je mnogo gluplje odbaciti ga. Rado bih sada objasnio moje vidjenje kasiopejaca ali se plasim da bi post bio predugacak pa ga neces procitati.

Inace, kao sto tebi tvoje iskustvo govori da su kasiopejci manipulacija, meni moje kaze da bar 60% toga nije manipulacija, a gotovo ceo tekst ne pamtim kao reci, nego mi je tekst u mislima vezan za slike, boje, zvukove, pokrete. Kako sam citao tekst, meni su se slike javljale u glavi, nikad precizne i jasne, samo u bojama, linijama i pokretima, evo npr: lizarde vezujem za crnu, maslinasto zelenu tj neku vrstu zelene, sa belim i sivim linijama, onako nejasnih obrisa ali tih boja. A sa svakom slikom ide mi i odredjena vrsta osecanja, ja to nazivam utisak, koji jednostavno ne mogu da objasnim. Mada meni je to sve svakidasnje, a o mojim "nesvakidasnjim" senzacijama prilikom citanja kasiopejaca sam vec pisao u toj temi, pa ne bih da se ponavljam.

Ali ja svejedno imam veliku skepticnost prema kasiopejcima, i cesto se zapitam da li su manipulacija, ali ih svakako necu odbaciti, a na kraju krajeva mislim da je bar 50% istinito, a verovatno i vise. Ali moguce je i da gresim!

A ono u sta sam siguran jeste da NE POSTOJI niko ovde na trecem denzitetu ko moze na bilo koji nacin, bilo kojom tehnikom da "zaviri" na 7D, i svako ko veruje da je to moguce treba da se zamisli jer je ozbiljno izmanipulisan. To je samo moje misljenje koje takodje moze biti izmanipulisano.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 28, 2006 7:49 am 
Član foruma

aragorne ima i onih koji vole citati duge postove, dakle slobodno pisi

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 28, 2006 11:53 am 
Početnik

Kada sam se, 19.07, poslednji put javio rekao sam da je došlo vreme da napravimo val. Nije više vreme da se, retorićki, pitamo da li je val samoobmana, da li su Kasiopejci samoobmana, da li je Bog samoobmana... Svo znanje ovog izmaštanog apsolutno stvarnog sveta upućuje nas na to da pred nama postoje samo dva puta. Ne beskrajno mnoštvo alternativnih, individualno stvorenih realnosti, nego samo dva puta. Jedan put je put o kome govore, nazovimo ih skraćeno, Kasiopejci, o kome govori Apokalipsa, o kome govore sve one civilizacije koje vreme mere u ciklusima. Drugi put je neput, nemrdanje, neputovanjke. Negacija prvog puta. Zadržavanje postojećeg stanja. I jedan i drugi put stvaramo kolektivno, a biramo individualno. Ali kada ga jednom stvorimo, on je onda stvaran i konačan. Onda ustaju mrtvi ili mrtvi zauvek ostaju mrtvi. O tome kakav put želimo bi trebalo raspravljati. Umesto toga, razvila se opširna diskusija o tome čiji je veći. Deco draga, to nije bitno. Okrenite oči, zagledajte se duboko i daleko u sebe i videćete šta je bitno. Pričati na forumu samo da bi se pričalo i da bi, samozaljubljeno, mogli pročitati svoje reči i diviti se svojoj pameti - to je najveća samoobmana. To je konačna pobeda ega. Reptila, Letača ili već kako ih sve zovemo. Naravno i prizivamo. I zato, gospodo draga, okrenite oči i skupite hrabrosti da , u tami sopstvene kreacije, vidite suštinskog sebe i da shvatite svrhu.
F.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 28, 2006 1:14 pm 
Administrator

Citat:
Objašnjavati nemogu jer nemate iskustva i nebiste shvatili kako god ja to pokuša objasnit.

Predrasuda.

Istina je: ne želiš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 28, 2006 5:42 pm 
Početnik

Moje pitanje je da li je val uopste potreban tj. da li je toliko vazno da on postoji? Zasto je nekom potreban val ili apokalipsa da bi postao bolji covek i da bi spoznao univerzalnu istinu. Zasto cekati nesto sto mozda nece doci da bi ziveli bolje, srcnije i ispunjenije zivote. Zasto jednostavno ne zapocnemo sad i odmah nesto sto zelimo da uradimo npr. da kao pojedinci nacinimo ovaj svet bolje i lepse mesto za egzistenciju uostalom osecaj srece i zadovoljstva dolazi iz nas samih tako da jedino sto treba da promenimo je SEBE, a time cemo i svet. Naravno neki od vas ce reci da nas u tome sprecavaju vise sile kao sto su Lizardi, Orionci, Sivi…. To je naravno zabluda ( ili se samo meni tako cini )! Zar stvarno neko moze da misli da pakost i zloba mogu da pobede ljubav? Da li bi vi poslusali nekog ko bi vam rekao da ne volite ili cak mrzite svoju zenu, decu, bracu, roditelje? Samo je na vama da odlucite. Nijedan val i nijedna apokalipsa nema vecu moc od vase moci i volje da zelite i radite na tome da postanete bolji ljudi.
Nije mi namera da tvrdim da val ne dolazi, jednostavno ne zelim da verujem u to vec zelim da znam, da spoznam. Do tad sve dolazi u obzir, ipak zar treba da se ceka nesto sto ce promeniti svet?
Mi vec imamo vrata samo je pitanje ko i kada ce kroz ta vrata proci. :) :) :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 28, 2006 9:00 pm 
Početnik

Sto se tice talasa, da bi covjek promjenio misljenje nesto ga mora na to natjerati. A prvo se mora zemlja prilagoditi odnosno svoje pulsiranje
sa talasom, prema tome bice da se vec to desava:

Haraju zemljotresi, erupcije, oluje, vrućine...

Zemljotresi su u petak uzdrmali Tajvan i Japan, erupcija vulkana na indonezijskom otoku Sulawesi natjerala je hiljade stanovnika da napuste svoje domove, bilans žrtava tropske oluje Kaemi u Kini dostigao je 32, dok je nezapamćeni toplotni val u Kaliforniji odnio 90 života.
Zemljotres jačine 6,1 stepen Richterove skale pogodio je u petak Tajvan u 03.40 sati po lokalnom vremenu, a njegov epicentar bio je lociran 82 kilometra istočno od tajvanske luke Nanao, saopćio je meterološki zavod.

Zemljotres se osjetio i u prijestonici Taipeiju, a za sada nema podataka o žrtvama i materijalnoj šteti, kao ni u slučaju zemljotresa jačine 5,9 stepena Richterove skale koji je, u 04.40 sati po lokalnom vremenu pogodio grupu manjih ostrva na jugozapadu Japana.

Epicentar zemljotresa je lociran oko 40 kilometra ispod površine okeana, u blizini otoka Jonaguni, oko 2.120 kilometara jugozapadno od Tokija, a kako je saopćeno iz metereološke agencije, ne postoji opasnost od nastanka plimskog vala, cunamija.

Ukupno 3.941 stanovnik pet sela na indonezijskom otoku Sulawesi evakuiran je nakon što je vulkan Karangetang počeo izbacivati lavu i oblake dima, saopćili su indonezijski zvaničnici.

Broj žrtava tropske oluje Kaemi, koja je u utorak pogodila obale Kine, dostigao je 32, dok se 65 ljudi vodi kao nestalo, pošto su jake kiše izazvale poplave i klizišta, izvijestila je agencija Xinhua.

Bilans žrtava je porastao pošto su vlasti istočne provincije Anhui prijavile još četiri smrtna slučaja.

Najteže pogođena nevremenom je oblast Jangsi, gdje su 23 osobe nastradale, a 53 se vodi kao nestale, navela je kineska agencija.

Leševi se gomilaju u mrtvačnicama usljed nezapamćenog toplotnog vala koji je prije dvanaest dana pogodio američku državu Kalifornija i do sada odnio 90 života.

Nezabilježena vrućina primorala je zdravstvene ekipe da idu od vrata do vrata kako bi provjerile zdravstveno stanje starijih sugrađana nadajući se da će tako spriječiti porast broja žrtava.

Iako je živa na termometru neznatno opala u nekim dijelovima Kalifornije, u Fresnu i Backerfieldu se očekuje da temperatura dostigne 43 stepena.

Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger najavio je otvaranje 75 centara s klimatizacijom širom države koji bi bili dostupni ugroženim građanima.
FENA
28/07/2006 20:24

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.