Sto o Swerdlowoj tvrdnji da svo kanaliziranje, ukljucujuci i kanaliziranje kasiopejaca kazu Laura i Ark?
Laura navodi: Mnogi ljudi su pitali o tvrdnjama Stewart Swerdlow-a da su sve vrste channelinga ( osim njegovog, naravno ) dio vladinog programa kontrole misli i da su usadivani u ljudske glave iz satelita.
Mi odgovaramo: slažemo se da postoji „Zvjezdana zavjera“ i da je dosta ( ako ne i vecina ) materijala dobivenih channeling-om dio ljudskog programa za dezinformiranje ili je pod utjecajem negativnih snaga.
Vjerujemo cak i da su imali utjecaja na jedan dio našeg materijala.
Ark(adiusz) je naveo: Ne mogu uzet Swedlow-a za ozbiljno.
Zašto?
Jer sam znanstvenik. Gledam na stvari na drugaciji nacin nego drugi ljudi. Više kritiziram. Cak sam i veci kriticar od mojih kolega.
Kad vidim izjave kao ovu „Sav materijal dobiven iz channeling-a je smece. To je 100% dezinformacija“ ili „Sav materijal iz channelinga je dezinformacija“ i „Kanaliziranje ( channeling ) dolazi sa satelita“, postajem vrlo sumnjicav.
Zašto?
Odmah vidim da govore ciste gluposti – u TIM recenicama.
Ali kad vidim nekoga da prica gluposti u par recenica i kad je netko toliko siguran – ONDA tu osobu ne uzimam za ozbiljnu u svim ostalim njegovim tvrdnjama.
Koje su cinjenice? Koje su mogucnosti? Dobro, imamo mogucnost da neka ( ili mnoga ) današnja kanaliziranja dolaze preko satelita ili drugih izvora programiranja. To JE moguce. Iduce pitanje je: ZAŠTO?
Evidentni odgovor je: da bi dezinformirao, zavarao, preko New-Age naivnih ljudi.
Da li je Kasiopejski materijal mogao tako doci?
To nije tako jednostavno. Mi nismo naivni. Mi smo kriticki osvrnuti na to. Mi razmišljamo, analiziramo. Testiramo i istražujemo.
Da li je DIO od naše komunikacije mogao biti izmanipuliran na taj nacin?
DA. Postoji takva mogucnost.
Može li SVE, ili bar 95% materijala biti primljen na taj nacin?
NE.
Jer tu su previše slucaja i primjera kad Kasiopejci odgovaraju na pitanja koja bi kroz „satelitski nacin“ prenošenja informacija od strane neke inteligencije trebala imati trenutan uvid u sve umove na ovom planetu odjednom i naravno, pristup u njih.
Zbog toga, mislim da Stewart-ove izjave da je SVO kanaliziranje lažno i dezinformacija i da pristiže sa satelita više od 95% pokazuje da:
1) On nije u mogucnosti razmišljati logicki
2) On nije zainteresiran u pronalaženju istine.
I to je glavna razlika izmedu pristupa.
Dok smo mi spremni zapitati bilo što o bilo cemu, i UVIJEK tražimo nove cinjenice, drugi individualci tvrde „MI ZNAMO ISTINU“. Evo je!
I onda mi pronalazimo jednu ili više besmislica i izjava za koju se tvrdi da je savršena, a pobija sve ostalo što govore.
Mislim da je vjerojatnije da NAŠE kanaliziranje slicnije starom nacinu kanaliziranja, znanom vec godinama.
Moja majka je razgovarala s duhovima koristeci porculansko posude. Duhovi su joj odgovarali. Bila je preplašena. Nije bila u nekoj New-Age zajednici, ona je samo bila obicna starica.
Nema svrhe da sateliti troše svoju energiju i kompjuteri svoje resurse da bi pricali sa mojom majkom.
Vidite na što mislim? Vrag je uvijek – u detaljima.
Kad god netko tvrdi:“Sve bijelo je crno“ – postajem sumnjicav. I odbacujem sve ostalo što oni kažu. Ne zbog toga što „bijelo koje je crno“ nije moguce, a znamo da IMAMO paradokse, nego ZATO što je ta osoba koristila tu rijec od tri slova: „SVE“.
Kao za pararelne realitete. Da, vjerojatno je to dio zakljucka.
Kao i za pokušaje preko satelita – njihovi prljavi pokušaji – da, i to je vjerojatno. I mi ih UZIMAMO u obzir. Ali UVIJEK pokušavamo primjenjivati naše razmišljanje 3. denziteta – našu „osudu“ koja je karakteristicna za 3. denzitet. Ta provjera u 3. denzitetu NIKAD NIJE DOVOLJNA kad imamo posla s snagama 4. denziteta, ali je UVIJEK NEOPHODNA. To znaci u prakticnom smislu:
1. UVIJEK MAKSIMALNO PROVJERAVAJTE CINJENICE
2. NIKADA NE SMATRAJTE DA SE MOŽETE OSLONITI KOMPLETNO SAMO NA NJIH!
Ono što želim reci je: ovo kanaliziranje, Kasiopejsko kanaliziranje JE drukcije od ostalih.
Ono je drukcije iz samog pocetka, nastavlja se i bit ce drukcije od drugih. Možemo mu dati i ime: KRITICKO KANALIZIRANJE.
Takva mu je namjera i nije slucajno baš takvo. To je kanaliziranje u kojem je namjerno pošiljatelj važan kao i sama poruka sama po sebi.
Oni su nerazdvojno zapleteni medusobno u kvantnom smislu; medudjelujuce kvantne amplitude. One formiraju jedinstvo, cjelost. Odstranjivanje poruke od pošiljatelja bi bilo, u ovom Kasiopejskom kvantnom eksperimentu, kao zatvaranje rupe u dvostrukom rasporu kod eksperimenta.
Kad zatvorite jednu rupu, cijeli uzorak je drugaciji, ne samo jedan njegov dio.
Što je to „kriticko kanaliziranje“? U kojoj mjeri je drugacije od ostalih?
Trebalo bi jako puno prostora i vremena da se to opiše u detalje. Jednog dana cemo to i napraviti. Ali zasad, dozvolite mi da napravim samo mali pogled na to: Kasiopejsko kanaliziranje ima svojstva znanstvenog eksperimenta.
Zamislite znanstvenike u njihovim laboratorijima kako rade na glavnim zakonima univerzuma. Oni rade citav niz važnih eksperimenata. Oni su istrenirani profesionalci, oni znaju tematiku, znaju koju opremu imaju u laboratoriju i njihovu namjenu i mogucnosti. Ali oni su ljudska bica. Jednom ce netko od njih ispricati koji prljavi vic, jednom ce odbaciti cijelu seriju nekih podataka jer je miš preko noci poremetio njihovo mjerenje u nekom pokusu.
Sada, razmislite koju bi korist imali od toga da sve to upišu u njihove papire ukljucujuci prljav vic, i krive podatke koje su dobili radi miša, i mrlje radi razlijane tinte... itd.
To nije nacin na koji se radi znanost. I Kasiopejski eksperiment ce se nastaviti kao znanstveni projekt. Sa standardima znanosti koje imamo na umu. Kasiopejsko kanaliziranje je Kriticko Kanaliziranje. Ono je drugacije od ostalih, a takvo ce i ostati.
Razlika je u pristupu. Mi tražimo istinu.
Swerdlow je siguran da on to zna, i da to želi nametnuti drugim ljudima, odnosno manipulirati drugim ljudima, uvjeravajuci da je istina ono što on govori.
Kad nešto tvrdi – to dolazi iz Skupne duše i Božjeg uma. Ali kad se netko drugi usudi to isto reci, samo sa drugacijim pristupom – to je odmah nužno „100% dezinformacija“ i „glupost“.
Mi pokušavamo podijeliti sa drugima naša razmišljanja, i kad je neophodno – mi smo spremni nauciti nešto i PROMJENITI naša razmišljanja. I to je najvažnije. Taj stav – biti otvoren ( prema necemu novom ).
Što ako je Swerdlow u pravu? Cak i ako možemo to smatrati vrlo nevjerojatnim, ali što ako je u PRAVU? Može li on biti u pravu?
Naravno, znanstvenik sam i koristim moj mozak za prosudivanje. Moram ukljuciti i tu mogucnost takoder – iako mi izgleda nevjerojatna. I ja sam zakljucio da on ne može biti u pravu.
Evo zašto: zakljucak se donosi preko „reductio ad absurdum“ – što je obicno korišteno u logickim i matematickim dokazima. Vi pretpostavite nešto da je istina i onda nekim logickim lancima i zakljuccima dolazite do rješenja da vaša pretpostavka ne može biti istinita. Nekako zapetljano – ali korisno.
Primjenimo tu metodu na Swerdlowa i njegove tvrdnje da je „svo kanaliziranje 100% dezinformacija jer dolazi sa satelita“.
Pretpostavimo da je to istina.
Da bi to bila istina, mora ukljucivati mogucnost citanja i kontroliranja SVIH umova CITAVO vrijeme.
Ali ako je to slucaj, zašto bi onda Swerdlow bio iznimak u toj kontroli?
Zato logicki, Swerdlow je takoder kontroliran i programiran preko satelita ( ako su svi, onda je i on ).
Ako je tako, onda ono što je napisao, je krivo. I zato jer je toliko glasan i toliko siguran o ovoj temi, bez neke svrhe, logicki zakljucak je da NIJE istina ono što govori, odnosno da je to dezinformacija.
Dakle, vidimo da pocetak koji nastaje iz pretpostavke da je u pravu ( sateliti uticu na svakoga ), dolazimo do zakljucka da ono što govori je laž ( jer on jednostavno ponavlja satelitsko dezinformiranje ). Dakle, imamo reductio ad absurdum.
Ali možemo ici cak dalje. Možemo li vidjeti zašto Swerdlow tvrdi takve ocite gluposti? Zašto?
Pa i hipotezu možemo imati takoder.
Iz prijašnje analize možemo imati: ako NIJE SVE kanaliziranje iz satelita, onda NEKO kanaliziranje može biti i sa stvarnim informacijama od „blagonaklonih viših bica“, od „nas iz buducnosti“ ili iz „Božjeg uma i grupne duše“, zovite ih kako god hocete, tada je i prirodno da ima snaga koje pokušavaju diskreditirati OVO kanaliziranje.
Dakle, rješili smo jedan problem ovdje.
On naziva sudionike kanaliziranja dezinformirajucim agentima, i ako je u pravu ili bar malo u pravu, tada imamo razloge za pretpostaviti da je Swerdlow agent tih snaga.
Imamo još jednu vježbu u logickom rezoniranju i kritickom razmišljnju koja mi pada na pamet.
Swerdlow nije siguran o tome što je kanaliziranje, pa da navedem primjer posebnog primjera korištenja Ouija ploce, kao što je objašnjeno na našim web stranicama.
Zašto koristimo Ouija plocu?
Da bi izlucili vanjske utjecaje i poremecaje. Tako da je to jako teško za satelite, ili ostalo programiranje i signale koji dolaze iz ljudskih i hibridnih izvora, da ako i bude pokušaja utjecaja – da ne utjecu na poruke.
Najmanje su potebne dvije osobe. Bez rituala. Kriticko razmišljanje, ponekad šala, ceste kave, cisti umovi, glasna diskusija, i ploca.
Razmišljanje u smislu moguce kvantne fizike koja zadire u interakcije umova sa materijom. Jasno mi je da metode koje koristimo su više robusne i zašticene od slobodnog bombardiranja izvana od strane signala za kontrolu razmišljnja.
S druge strane, razgovarati direktno sa „Božjim umom“ kao što Swerdlow radi, je više izloženo vanjskim utjecajima. Na primjer, slabi elektromagnetski ( EM ) signal izvana može utjecati na sicušni implant ( umetnuti uredaj ) u vlastitom zubu, i tada to izgleda kao da ga primamo od „grupne duše“...
Dakle, logicko razmišljanje i kriticke analize prethode dobivenim hipotezama.
Ali, molim vas, ne skacite u zakljucke da mi rješavamo sve probleme. Važni problemi su još uvijek tu i trebaju biti rješeni. Dana analiza ne govori KOJE je kanaliziranje ( ako ijedno jest ) legitimno. Ona daje indikacije. Da bi odgovorili na to pitanje, neophodno je napraviti kompletnu analizu i uzeti u obzir mnoge aspekte. Kompletno drugacije metode se trebaju koristiti. Ako je A u suprotnosti sa B, i ako nademo da je A krivo, to ne znaci da je B u redu !!! Da vidimo da li je B u redu ili ne, to je drugi problem.
Još bi samo naglasio da smo diskutirali mnogo puta Kasiopejsko kanaliziranje na web stranicama i sa mnogim drugim grupama, cak i naši „neistomišljenici“ su priznali otvoreno da su ove kasiopejske transkripte izvanredni zapisi.
|