Sada je: pet maj 02, 2025 7:20 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:40 am 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
Pantagruel je napisao/la:
A što je sa internetom onda?

Dvosjekli mač za nas i za njih, sve što se nalazi unutar God-Mind-a je iluzija.

Zašto onda govoriš o njima? Ako su i oni iluzija... I ja i ti smo iluzija... Možda si ti sa njima povezaniji nego sa mnom... Zapravo mnogo ljudi je ovdje s njima povezanije nego sa Ljudima, pogotovo neki koji znaju previše i posjeduju istinu. Ja je nikada neću posjedovati...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 10:03 am 
Početnik

Vedran je napisao/la:

Zašto onda govoriš o njima? Ako su i oni iluzija... I ja i ti smo iluzija... Možda si ti sa njima povezaniji nego sa mnom... Zapravo mnogo ljudi je ovdje s njima povezanije nego sa Ljudima, pogotovo neki koji znaju previše i posjeduju istinu. Ja je nikada neću posjedovati...

Pa sve je iluzija jednog beskonačnog uma....ali sve jedno ti to percipiraš i doživljavaš i tebi kao i meni je sve to vrlo realno.
Nebrigaj se ti za te koji "znaju previše", znanje je u tebi samo ga treba odključati ali prvo napravi ključ s kojim ćeš otvorit to znanje.
Pošto kasiopeja ne priča o otvaranju tog u nama zaspalog znanja što je sad čisti paradox jer oni ka govore da je znanje obrana a negovore mnoge bitnije stvari, morat ćeš malo potražiti druge izvore za takve stvari.....google it....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 10:22 am 
Član foruma

Internet bi onda po (pu pu) kasiopejcima bio nesto kao 6. denzitet,sveobuhvatna sveprisutnost,jedno bice iz mnogo malih bica,momentalno znanje (ali ne i shvatanje) o svemu.

Trece denzitetska interpertacija 4. ili 6. denziteta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:03 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Internet bi onda po (pu pu) kasiopejcima bio nesto kao 6. denzitet,sveobuhvatna sveprisutnost,jedno bice iz mnogo malih bica,momentalno znanje (ali ne i shvatanje) o svemu.

Ili nešto kao digitalni apsolut kod Marshalla McLuhana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:05 pm 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
Vedran je napisao/la:

Pa sve je iluzija jednog beskonačnog uma....ali sve jedno ti to percipiraš i doživljavaš i tebi kao i meni je sve to vrlo realno.
Nebrigaj se ti za te koji "znaju previše", znanje je u tebi samo ga treba odključati ali prvo napravi ključ s kojim ćeš otvorit to znanje.
Pošto kasiopeja ne priča o otvaranju tog u nama zaspalog znanja što je sad čisti paradox jer oni ka govore da je znanje obrana a negovore mnoge bitnije stvari, morat ćeš malo potražiti druge izvore za takve stvari.....google it....

Pa meni taj pristup (mi pričamo ti slušaš), ionako ne odgovara niti su Kasiopejci moj lončić čaja. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:05 pm 
Početnik

Arbitrium Liberum je napisao/la:

Da ti ja sad nešto objasnim o 6 denzitetu i kako su to kasiopejci objasnili pa možda ti bude sad jasnije da u tom njihovom objašnjenju nešto ne štima.
Ako je 6 denzitet sveobuhvatna sveprisutnost što gotovo i jest....ne potpuna ali jest jer to je nivo prije God-Mind-a a kao kasiopejci su na tom nivou postojanja.....smatraš li da jednostavno takav chanelling ne štima....zamisli ti da s mravom pokušaš komunicirat koji je samo 1 nivo ispod tebe.....it makes you think about some things different, isn't it?

Internet je skup milijuna servera koji na sebi nose informacije a dosta njih i nije povezano što nije u skladu sa 6-tim denzitetom, jer ovdje ti možeš izvući informacije o nečemu koja se nalazi na bilo kojem serveru bez problema....al probaj ti izvuć informacije od oversoula koji nije tvoj......ha neki su i to pokušali pa su se malo opekli :mrgreen:

Hm...neznam kako bi drugačije objasnija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 3:34 pm 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
Da ti ja sad nešto objasnim o 6 denzitetu i kako su to kasiopejci objasnili pa možda ti bude sad jasnije da u tom njihovom objašnjenju nešto ne štima.

zamisli ti da s mravom pokušaš komunicirat koji je samo 1 nivo ispod tebe.....

Sto tu ne stima?
Kasiopejci lijepo kazu da su oni nase "Vise Ja".
Naravno, od nekih "inkarniranih" ljudi.
Od nekih, naravno, ne, jelte. :mrgreen:
Zasto bi nasem "Vise Ja" bio problem da komunicira s nama??
Ako mi - ljudi - to hocemo i ako smo otvoreni!?
Kod mene to funkcionira bez problema, kad hocu.

Jesmo mi mozda "Vise Ja" od mravi?
Ne.

Znaci, SVE STIMA. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 6:19 pm 
Početnik

Tina je napisao/la:
Vedran je napisao/la:

zamisli ti da s mravom pokušaš komunicirat koji je samo 1 nivo ispod tebe.....

Sto tu ne stima?
Kasiopejci lijepo kazu da su oni nase "Vise Ja".
Naravno, od nekih "inkarniranih" ljudi.
Od nekih, naravno, ne, jelte. :mrgreen:
Zasto bi nasem "Vise Ja" bio problem da komunicira s nama??
Ako mi - ljudi - to hocemo i ako smo otvoreni!?
Kod mene to funkcionira bez problema, kad hocu.

Jesmo mi mozda "Vise Ja" od mravi?
Ne.

Znaci, SVE STIMA. :D

Ne draga ne štima, neželim se svađati s tobom pa ću samo jednom razjasniti a ti se kasnije možeš naviti o tome da sam pogriješio...no iskustvo moje govori drugačije.

1. Moje više Ja ne dolazi sa mnom i s nikim u direktan kontakt osim ako se to zatraži od njega
Naši OverSouli su čista energija, komunikacija s njima se ne odvija preko chanellinga nego preko drugačijih puno starijih i sofisticiranijih metoda gdje se naš um i duša spaja s energijom oversoula.
Odgovori od oversoula nisu takvi nikada, budu kao energetski impuls da skužiš dali je odgovor Da ili Ne ali nikad riječima.
Ako i dođe kakav konkretniji odgovor taj odgovor opet nije kao u kasiopejaca nego dobiješ sliku u glavi koju ti kasnije sam moraš razjasniti da bi svatio o čemu se točno radi.
Svi oni koji su došli u stanje visoke svijesti meditacijom znaju za ovo, samo oni koji ne vježbaju i ne istražuju neznaju.

2. Mi jesmo više ja od mravi na jedan način, problem je u nerazumjevanju funkcioniranja hijearhije svijesti i hyperspace-a gdje su životinje odcjepane energije od nas a mi odcjepane energije od naših oversoula.

Ugodno ti čitanje kasiopejaca, moje iskustvo i izvori govore da su nastali od istih ljudi koji danas drže ovaj planet u robstvu....a vi toga niste svjesni kao što ni jehovi svjedoci nisu svjesni tko je kreator njihove religije.

Nemoj se ljutit, i zaboga miloga nemoj me banirat zbog ovoga ka šta si banirala ostale vrlo pametne ljude koji se nisu slagali s tvojim pogledima. :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 7:18 pm 
Član foruma

Citat:
Da ti ja sad nešto objasnim o 6 denzitetu

Hm...neznam kako bi drugačije objasnija.

A zbog čega uopšte imaš potrebu da nekom nešto objašnjavaš? Ozbiljno te pitam. Jel te neko upitao da mu nešto objasniš, jel ti se neko obratio za pomoć možda? Šta? Nije ovo škola pobogu da neko nekome nešto objašnjava, svi imaju svoje mozgove, svijest, inteligenciju i sve što im je potrebno da sami shvate ono što trebaju da shvate, naravno ako to žele, stvarno ne vidim zašto bi ti ili bilo ko drugi imao bilo kakvu potrebu da nekom nešto objašnjava.
I još nešto, stvarno mi je zanimljiv ovaj fenomen pojedinih ljudi ovdje na forumu da se strahovito pale i ulažu ogromne napore kako bi diskreditovali i što više negirali materijal koji nosi naziv Kasiopjeske transkripte ili popularne Kasiopejce. U čemu je fazon? Ajd Vedrane ti objasni, ti voliš da objašnjavaš.
Pa zaboli me neka stvar šta neko misli i o Kasiopejcima, i o Bibliji i Kuranu i Jehovinim svjedocima i bilo čemu drugom, ja znam šta ja mislim i to mi je sasvim dovoljno.
Ako ikad budem mijenjao svoje mišljenje u pogledu bilo kojeg gore navedenog izvora informacija to neće biti zato što je neki Vedran, optimista ili bilo ko drugi tako htio i u to me ubijedio, odnosno OBJASNIO mi neke stvari, već zato što će to, ako dođe do toga, biti isključivo moja vlastita odluka.

Citat:
Nemoj se ljutit, i zaboga miloga nemoj me banirat zbog ovoga ka šta si banirala ostale vrlo pametne ljude koji se nisu slagali s tvojim pogledima

A zbog čega se bojiš banovanja? :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 8:02 pm 
Početnik

fingolfin je napisao/la:
Citat:

Jep, to mi je najveći strah u životu :mrgreen:

Fing, neman potreba da nešto extra objašnjavam, moga sam to rastegnit još 2 puta, ima sam potrebu da objasnim neke stvari s drugačijeg stajališta i iskustva, na kraju krajeva...što tebi to smeta, nije škola....a moj stari, sve ovo je jedna veeelika škola, ovaj forum je samo jedan milijarditi dio toga svega, oh don't be mad...I'l be good :mrgreen: pa neću ništa više objašnjavat....jao...jao.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 8:23 pm 
Administrator

Citat:
Ugodno ti čitanje kasiopejaca, moje iskustvo i izvori govore da su nastali od istih ljudi koji danas drže ovaj planet u robstvu...

Onda ti ljudi koji drže planet u ropstvu zbilja daju pravo blago u smislu znanja koje je potrebno upravo da se oni otkriju!!!

Pa stari - ovo je totalno besmisleno... ako su kasiopejci=NWO, onda mi se čini da im baš i ne uspjeva ovakvim davanjem informacija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Znam da je moguće da se proturi koja dezinformacija u hrpi informacija, ali im to nije baš stil... oni inače u par informacija stave hrpu dezinformacija, pa im onda stvar uspije...

Neznam... uglavnom, svatko ima svoju slobodnu volju, neka čita što hoće.
Citat:
Naši OverSouli su čista energija, komunikacija s njima se ne odvija preko chanellinga nego preko drugačijih puno starijih i sofisticiranijih metoda gdje se naš um i duša spaja s energijom oversoula.

Tako je. Čista energija. A koje su to stare i sofisticirane metode? ( Daj, molim te znanje, a ne odgovor u stilu: "Nije to za tebe još","Nemaš potreban nivo da bi to razumio","To ti ne mogu objasniti" ili "Nemaš dobitni listić od kladionice da bi ti to rekao"... )

Ako zbilja želiš pomoći ljudima onda ćeš odgovoriti... ako ne, molim te nemoj bezveze mutit vodu i ljudima otežavati pribavljanje znanja.

Dakle, što kaže tvoja slobodna volja o tom starom načinu spajanja nas i nadduše?

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 9:19 pm 
Član foruma

Citat:
Moje više Ja ne dolazi sa mnom i s nikim u direktan kontakt osim ako se to zatraži od njega

Za tvoje licno "vise JA" ne znam, medjutim, generalno ta izjava odgovara za OPD bica 6 denziteta o kojima ovde pricamo.

Dakle, ne dolaze u kontakt sa drugima bez zatrazivanja, niti se mjesaju u slobodnu volju, niti prisiljavaju nekog na nesto, jave se kad zatrazis.

Nasuprot OPS bicima koji se mjesaju u slobodnu volju drugih, manipuliraju, lazu, skrivaju znanje, dezinformiraju, podmecu lazno znanje koje je gore od neznanja, itd.

Laura je zatrazila. Eksperimentirala je dvije godine.

Onda su se javili Kasiopejci i rekli da su oni nase "Vise JA", OPD bica 6 denziteta i daju informacije, onda kad se zatrazi.

Rekli su:"Nisi molila, nisi zapovijedala; zatrazila si/ pitala."

**
A: Don't deify us. And, be sure all others with which you communicate understand this too!
Q: (L) What quality in us, what thing, enabled us to make contact, because, obviously a lot of people try and get garbage.
A: You asked.
Q: (L) A lot of people ask!
A: No they don't, they command.
Q: (L) Well, a lot of people do ask or beg or plead, but they get all discombobulated with the answers.
A: No, they command. Think about it. You did not beg or plead... that is commanding.
**

I dobila je. I mi svi.

Naravno oni koji to zele - da citaju, uce, proucavaju, razmisljaju, analiziraju, misle, osjecaju, rastu, sire percepciju i sire svijest - o tome tko smo i kako funkcioniramo i kako funckionira svijet oko nas - da se u svakom pogledu sve vise osvjestavaju.

Sto se baniranja tice, molim sve sadasnje, buduce, a i prosle clanove koji su mozda previdjeli, da procitaju PRAVILA PONASANJA I KORISTENJA FORUMA u Tehnickoj sekciji.

Namjena foruma je razmjena misljenja i iskustava, kultivirano i civilizirano, odnoseci se jedni prema drugima s postovanjem.

Tko hoce normalno razgovarati i odnositi se prema drugima s postovanjem, bez vrijedjanja ili pokusaja vrijedjanja, bez provociranja, pljuvanja i omalovazavanja clanova, moderatora ili tema/ sadrzaja na forumu nece biti iskljucen.

Tko zeli vrijedjati, provocirati, pljuvati, omalovazavati, bilo druge clanove, bilo moderatore ili teme/sadrzaje i ne pridrzavati se pravila ponasanja bit ce iskljucen.

Bez upozorenja ili objasnjavanja.

Slagali se ja i iskljuceni clanovi kompletno u pogledima ili uopce ne.
Bili oni pametni ili ne-pametni, vrlo pametni, pametniji ili najpametniji.

Uostalom, ako su "vrlo pametni", ne bi trebao biti neki problem shvatiti ovu prostu i jednostavnu stvar, ove osnovne uvjete za normalnu komunikaciju na forumu, naravno ako to shvatiti zele, kad smo/su vec u stanju da diskutiramo mnogo kompliciranije i kompleksnije teme.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 9:34 pm 
Član foruma

Citat:
a moj stari, sve ovo je jedna veeelika škola, ovaj forum je samo jedan milijarditi dio toga svega, oh don't be mad...I'l be good

Da stari moj, sve je velika škola i ovaj život, slažem se, samo ove matrix škole su u nečemu bolje od ove o kojoj ti pričaš, tamo se barem zna ko je učitelj a ko đak. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 9:51 pm 
Član foruma

Vedran je napisao/la:
Ako je 6 denzitet sveobuhvatna sveprisutnost što gotovo i jest....ne potpuna ali jest jer to je nivo prije God-Mind-a a kao kasiopejci su na tom nivou postojanja.....smatraš li da jednostavno takav chanelling ne štima....zamisli ti da s mravom pokušaš komunicirat koji je samo 1 nivo ispod tebe....

analogija ti je totalno pogresna, skroz si promasio prijatelju

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 10:21 pm 
Član foruma

Kako stvari stoje, mnogi od vas non-stop citiraju Kasiopejce kao što se citira Biblija na katoličkim forumima. Zašto bi njihove riječi bile vrijednije od vaših? Zato jer su oni iz 6.denziteta? Odakle vi to znate?
Ljudi koji sumnjaju u k.transkripte imaju potpuno pravo govoriti svoje mišljenje o njima kao što većina ljudi ovdje iznosi svoje teorije o Bibliji a to su da je to knjiga koja je napisana da bi manipulirala čovječanstvom. To se može iznositi, a sve što se iznosi negativno o Kasiopejcima nije poželjno, što je naravno glupost. Time proturječite sami sebi.
Mislim da je većina nas koja prati ovaj forum tu jer kritički promatra teorije, transkripte i sl. Kasiopejske transkripte pokušavam pratiti što pozornije (iako su ponekad zamorni zbog njihovih privatnih pitanja) ne zbog toga što bezuvjetno vjerujem u Kasiopejce nego što pokušavam pronaći neke odgovore o njima koji su obično skriveni između redaka i tu sam pronašao brdo nelogičnosti koje upućuju na to da ta ekipa najvjerojatnije nije iz nekog 6.denziteta kako to oni tvrde. Jedna od njih je npr. iz ove najnovije sesije gdje im Laura govori kako namjerava prodati kuću. Kasiopejci su je odmah prekinuli i rekli da ne prodaje kuću jer bi to bio krivi potez. Hm, čudan odgovor od nekog iz 6.denziteta iz 2 razloga. 1. Zar oni sami nisu rekli da ne postoji nešto pravilno ili krivo, nego samo lekcije? Po tome, Laurina prodaja kuće i sve što bi proizašlo iz toga bi bila samo jedna njezina lekcija u njenom životu. Možda ne žele da proda kuću jer Kasiopejci tu imaju neki interes, što je naravno OPS.
2. Zar taj njihov odgovor nije direktno uplitanje u Laurinu slobodnu volju? Znači opet OPS.
Naravno, ako OPS i OPD uopće postoje, ipak je to njihova teorija.
Jack je rekao da ovi transkripti ne mogu biti lansirani od reptila jer bi tu sigurno bilo više informacija od dezinformacija. Istu stvar je rekao jedan Amerikanac koji promiče Međugorje kad su ga pitali postoji li mogućnost da je to ukazanje zapravo sotonino djelo. On je rekao da to nema smisla jer se u Međugorju stvorila velika količina pozitivne energije jer ljudi mole i sl. Naravno, nema smisla iz 3D perspektive, kao što ne bi imalo smisla iz naše perspektive da reptili daju većinu pouzdanih informacija. Bitan je širi plan, plan koji mi ne možemo vidjeti jer smo ograničeni sa ovim stupnjem na kojem jesmo. Jedan dio tog plana je možda kontrola stanovništva, tko zna. Bolje se ne truditi da razmišljamo kao bića u 4D jer to trenutno ne možemo. Možda nam se ovi gore smiju kad vide što sve pokušavamo samo da bi postali kao oni.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 10:50 pm 
Administrator

Da, ima i nelogičnih dijelova, ali se tek kasnije uvidi zašto su trenutno nelogični. A i moguće je "ubacivanje" dezinformacija u kanal. Ne možemo ništa tvrditi da je 100% točno.

Međutim, ima još jedna stvar, koju vjerojatno zna malo ljudi koji čitaju transkripte. Naime, stanovita članica grupe, koja je zapisivala slova koja su kanalizirana, a poslije sklapana u riječi i rečenice, u nekoliko navrata je krivo zapisala, a nekad čak i izostavila neku riječ ili napisala neku suprotnog značenja! Dakle u par navrata se čak pojavila negacija tamo gdje je u stvari trebala biti potvrda.

Naknadnim preslušavanjem traka na kojima su snimili "dolazak" slova, odnosno njihove odgovore, ispravili su te krive dijelove u raznim sesijama gdje su bile greške. Neznam da li su uspjeli ispraviti sve.

Prevodim iz onog .exe filea koji je bio najprije dostupan na netu kao Kasiopejske transkripte. Postoji identičan .pdf file, samo je on "veći", odnosno ima više MB, pa se dulje skida s neta, a nema tražilicu u sebi kao ovaj .exe file.

Negdje u predgovoru i Laura iznosi da je to sve naporan posao i da se vjerojatno negdje potkrade neka greška, pa definitivno naš um koji na kraju sve sagleda i zaključi sam - najispravniji filter koji pojedinac može napraviti. Ako se stvar slaže s tvojim unutrašnjim osjećajima - znat ćeš sam da li se to uklapa u tvoju istinu.

Nadalje,
Citat:
Kako stvari stoje, mnogi od vas non-stop citiraju Kasiopejce kao što se citira Biblija na katoličkim forumima. Zašto bi njihove riječi bile vrijednije od vaših? Zato jer su oni iz 6.denziteta?

Problem je u tome što većina naših "normalnih" članova ne ide na Katolički forum i tamo radi pizdarije. Nek tamo ljudi imaju svoje, nek proučavaju i nek uče. Njihova je volja što će i kako će se tamo razgovarati i o čemu. Ne idem ja tamo i kažem: "Manite se Biblije, dođite na Galaksiju da vam Kasiopejci kažu što je dobro za vas...". Razumiješ? Istina da i mnogi od njih ne dolaze na ovaj forum s istom stvari, ali zato vrlo rado upadaju "igrači" s jednog trećeg foruma... i non-stop tupe svoja viđenja i omalovažavaju naša i materijale koje mi proučavamo. Nadam se da si shvatio o kojoj "grupi" govorim. Nemam ništa protiv svih koji su tamo na tom forumu, ali nek - ostanu tamo! Oni tamo, mi tu, katolici u crkvi - i "mirna Bosna"! Ne radimo negativnosti jedni drugima.

Pa nek svatko bude tamo gdje sam misli da mu je najbolje.

Što se tiče vrijednosti Kasiopejaca i drugih bića 6. denzića... i oni sami kažu da ih ne obožavamo, ne uzvisujemo, ne klanjamo im se, da oni nisu nikakavi autoriteti... nego samo da sami razmišljamo o informacijama koje smo dobili.

Mislim da je to i više nego OK.

ČAK --- da i daju koju "krivu" informaciju - bilo bi sasvim prirodno. Zašto? Zato da sami uočimo nepravilnost, krivu stvar. Kao na nekom ispitu kad se osposobljavaš za npr. neki borbeni zadatak i tvoj nadređeni složi takav ispit u kojemu ima pregršt zamki, iluzija, lažnih meta koje nesmiješ upucat ako hoćeš proć ispit... kužiš? Namjerne sitne greške koje te tjeraju da neprestano razmišljaš svojom glavom i budeš poluskeptik. Kako kažu, samo ako te vode za ruke - ne naučiš ništa. Naravno, ako ti tvoji roditelji pišu zadaću iz škole - obično ne naučiš te lekcije!!!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 10:56 pm 
Moderator

Citat:
A što je sa internetom onda? Iluzija unutar iluzije? Kao Platonovo poimanje mimeze, tj. slikarske umjetnosti, sjena sjene... Alegorija o pećini.

Virtuelni prostor po kome plove nase (prave) duse ili samo
whiter shade of pale :?: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 11:22 pm 
Administrator

Citat:
Jack je rekao da ovi transkripti ne mogu biti lansirani od reptila jer bi tu sigurno bilo više informacija od dezinformacija.

Ne, rekao sam kontra. Evo:

Citat:
Znam da je moguće da se proturi koja dezinformacija u hrpi informacija, ali im to nije baš stil... oni inače u par informacija stave hrpu dezinformacija, pa im onda stvar uspije...

( užas kad citiram sam sebe... fuj osjećaj... ko da sam neki guru-fanatik-veličina :mrgreen: )

MOONLIGHT:

Citat:
Bitan je širi plan, plan koji mi ne možemo vidjeti jer smo ograničeni sa ovim stupnjem na kojem jesmo. Jedan dio tog plana je možda kontrola stanovništva, tko zna.

Pa definitivno oni hoće kontrolu, to je "prirodno" za njih... a mi, pošto ne možemo vidjeti plan - možemo onda samo igrati - na slijepo!!! I tu je priči kraj. Opali slučajno prema nekud, pa kom obojci, kom opanci. A kako bi drugačije onda mogli?

#-o :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 11:26 pm 
Član foruma

Jack, previse energije trosis da objasnjavas svakome svasta o svacemu , umjesto da uradis onih 5 tibetanskih i slucajno nadjes pravac u sebi.
Cuvaj energiju, to nije ops, samo optimalna raspodjela.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 25, 2006 11:41 pm 
Član foruma

fingolfin je napisao/la:

Obzirom na smajli, vidim da se šališ hehehe...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.