Citat:
Moje više Ja ne dolazi sa mnom i s nikim u direktan kontakt osim ako se to zatraži od njega
Za tvoje licno "vise JA" ne znam, medjutim, generalno ta izjava odgovara za OPD bica 6 denziteta o kojima ovde pricamo.
Dakle, ne dolaze u kontakt sa drugima bez zatrazivanja, niti se mjesaju u slobodnu volju, niti prisiljavaju nekog na nesto, jave se kad zatrazis.
Nasuprot OPS bicima koji se mjesaju u slobodnu volju drugih, manipuliraju, lazu, skrivaju znanje, dezinformiraju, podmecu lazno znanje koje je gore od neznanja, itd.
Laura je zatrazila. Eksperimentirala je dvije godine.
Onda su se javili Kasiopejci i rekli da su oni nase "Vise JA", OPD bica 6 denziteta i daju informacije, onda kad se zatrazi.
Rekli su:"Nisi molila, nisi zapovijedala; zatrazila si/ pitala."
**
A: Don't deify us. And, be sure all others with which you communicate understand this too!
Q: (L) What quality in us, what thing, enabled us to make contact, because, obviously a lot of people try and get garbage.
A: You asked.
Q: (L) A lot of people ask!
A: No they don't, they command.
Q: (L) Well, a lot of people do ask or beg or plead, but they get all discombobulated with the answers.
A: No, they command. Think about it. You did not beg or plead... that is commanding.
**
I dobila je. I mi svi.
Naravno oni koji to zele - da citaju, uce, proucavaju, razmisljaju, analiziraju, misle, osjecaju, rastu, sire percepciju i sire svijest - o tome tko smo i kako funkcioniramo i kako funckionira svijet oko nas - da se u svakom pogledu sve vise osvjestavaju.
Sto se baniranja tice, molim sve sadasnje, buduce, a i prosle clanove koji su mozda previdjeli, da procitaju PRAVILA PONASANJA I KORISTENJA FORUMA u Tehnickoj sekciji.
Namjena foruma je razmjena misljenja i iskustava, kultivirano i civilizirano, odnoseci se jedni prema drugima s postovanjem.
Tko hoce normalno razgovarati i odnositi se prema drugima s postovanjem, bez vrijedjanja ili pokusaja vrijedjanja, bez provociranja, pljuvanja i omalovazavanja clanova, moderatora ili tema/ sadrzaja na forumu nece biti iskljucen.
Tko zeli vrijedjati, provocirati, pljuvati, omalovazavati, bilo druge clanove, bilo moderatore ili teme/sadrzaje i ne pridrzavati se pravila ponasanja bit ce iskljucen.
Bez upozorenja ili objasnjavanja.
Slagali se ja i iskljuceni clanovi kompletno u pogledima ili uopce ne.
Bili oni pametni ili ne-pametni, vrlo pametni, pametniji ili najpametniji.
Uostalom, ako su "vrlo pametni", ne bi trebao biti neki problem shvatiti ovu prostu i jednostavnu stvar, ove osnovne uvjete za normalnu komunikaciju na forumu, naravno ako to shvatiti zele, kad smo/su vec u stanju da diskutiramo mnogo kompliciranije i kompleksnije teme.