arja obozavam te, predivno pises
kako ja vidim tu cijelu pricu o autenticnosti:
kada je kanaliziranje u pitanju uvjek imam problem,
od urantia materijala preko neala donalda walsha pa do nasih dragih casiopejaca nikad se ne mogu oteti utisku da i ako tu ima neceg istinskog ima i dosta osobnih projekcija. Nagledao sam se svega i svacega a dragulj u kruni je bila Jennie King - novozelandjanka koja kanalizira svemirsku inteligenciju zvanu Ptah ( mogla je barem biti kreativnija kod izbora imena).
ali mislim da odgovor lezi upravo o ovome sto je Arja spomenila, u srcu, ono uvjek zna prepoznati istinu
npr. neki dan sam konacno otisao na dugo ocekivanu hipnoticku regresiju tamo je ispao najupecatljiviji jedan dozivljaj,medjutim ja sam se cijelo vrijeme pitao- kako mogu znati da li je stvarno jedan od mojih realiteta unekoj tocki vremena i prostora bio pripadnost sekti katara ili me toliko fascinirala cijela prica i dio povjesti o kojem sam dosad dosta citao da sam jednostavno sve projecirao?!
Medjutim onog momenta kada sam se koncentrirao na emocije i osjecaje u tjelu sve mi je postalo kristalno jasno.
Kljuc je uvjek u srcu i emocijama i to nikad ne mozemo dovoljno naglasiti. To i jeste snaga nase vrste, neuhvatljivi peti element...
sto se tice kasiopejaca moram priznati da su kod mene veci klick izazvali Donosioci svitanja nego kasiopejci, ali u sustini radi se o istim stvarima
i kada pogledas svijet u kojem zivis, sve sto ti se desava i ljude koji te okruzuju oba ova materijala daju odgovore koje ti nikad nitko prije nije mogao dati, to nije za potcijeniti
Laura K. Jadzik je daleko od idola i u nekim transkriptima mi lagano ide na jetru medjutim u okviru svoji ljudskih sposobnosti zena je na sasvim dobrom putu kao sto sam vec rekao u prethodnom postu,
malo cituckam i njihov Sign of the times forum i mogu primjetiti da su dosta skepticni i pomalo paranoidni prema svemu sto ne dolazi iz njihovog izvora, to je ujedno i karakteristika cijelog ovog alternativnog kruga - dosta energije se trosi na dokazivanje toga da netko nije autentican samo da bi dokazao da si jedino ti i nitko drugi u pravu,
eto to je moje zapazanje