Sada je: sub maj 03, 2025 4:02 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon feb 20, 2006 7:47 pm 
Administrator

13.01.1996. Frank, Laura, PZ, PkZ ( Ovo je jedna od nekoliko sesija gdje je bilo gotovo nerazumljivo radi smetnji. To se nikad nije dogodilo s ovim posebnim kazetofonom koji koristimo preko 2 godine, i jedino se izgleda dešava kad je povezano s P. Zapravo, za vrijeme OVE sesije, koristili smo 2 snimača i OBJE trake su skoro neupotrebljive )

P: Pozdrav.
O: Pozdrav.
P: Koje ime koristimo večeras?
O: Yommor.
P: I odakle prenosite?
O: Kasiopeja.
P: Dobro, večeras imamo P. i Pk ovdje sa nama. Željela bi pitati, kao prvo pitanje, nešto o pozivu da to radimo uživo kroz Mike Lindemann-ov "chat" ISCNI. Da li je to prihvatljiv način za komunikaciju iz ovog izvora, jer ako jest, mislimo da bi našli načina kako da to napravimo.
O: Dobro.
P: Da li je taj forum poželjan?
O: Da.
P: Radila sam na pripremi malog biografskog nacrta o Kasiopejcima i željeli bi znati da li je to prihvatljivo kao takvo?
O: To je na vama!
P: Što će se desiti sa Val Valerianom? On zove svaki tjedan i nisam se čula s njim skoro tjedan dana.
O: Izgubio je pojam vremena.
P: Zašto je izgubio pojam vremena?
O: Zaposlen mnogim projektima. Moraš kontaktirati njega jer mi vidimo njegov stol natrpan s hrpom "stvari". On je zainteresiran, ali ne još u nekom periodu. ( kratka pauza ) Isis je imala nekoliko ogrebotina maternice kod procesa rađanja. ( Isis je bila L.-ova kuja koja je izlegla 5 psića, od kojih je dvoje umrlo ubrzo nakon okota jer Isis nije bila u mogućnosti brinuti se za njih. Prošlo je nekoliko dana i Isis su maknuli u kuhinju radi topline, ali je bila "u komi" nekoliko dana. Ovaj komentar smo dobili bez da smo išta pitali ).
P: Što mogu učiniti da joj pomognem?
O: Vitamini A, D, E i otpina Goldenseal-ovog korijena u hrani. ( Te instrukcije smo napravili i Isis se oporavila kompletno unutar 10 dana, sa vidnim poboljšanjima uočenim nakon 2 dana ).
P: Iduće pitanje: Mislim da bi P. trebala pitati o tome. P: Čovjek je došao u naš dućan prošli ponedjeljak i naručio fenomenalnu količinu i obećao još toga u budućnosti ako će biti zadovoljan.
O: Dobre namjere. To je poput "samodizajniranog" dilera automobila.
P: Ima li on novaca za svoje "dobre namjere"?
O: Opruge se projektiraju uz to... Oruđe, i u čekovima. Ponavljamo: dobre namjere.
P: S: Ima ljudi koji znaju da će biti plaćeni u petak, i oni pišu čekove u utorak. P: Da, ali to je zbilja protuzakonito. Ako novac nije u banci kad vi napišete ček, vi kršite zakon.
O: Budite svjesni grešaka u vremenu... savjetujemo da budete konzervativni kod procesa specijalno velikih narudžbi. Uzmite čekove, odnesite ih u banku da ih unovčite, kad je moguće, i budite svjesni čekova izvan ovog područja... Spremni kod odluka velikih zadataka, ne pokušavajte poduzimati velike projekte sve dok niste sigurni u efikasnost financiranja koje se nudi.
P: Iduće pitanje: Kako netko može odrediti da li kanalizira mrtvog momka 3. denziteta, ili biće višeg denziteta?
O: Potrebne su korekcije i objašnjenja: "Mrtvi momci" su bića 5. denziteta. Bilo da su zapeli u 3. denzitetu, bilo da komuniciraju iz 5. denziteta, oni nisu 3. denzitet!!! Oni nisu u 3. denzitetu! 1. denzitet uključuje svu fizičku materiju ispod nivoa svijesti, 6. denzitet je ravnomjeran na nivou formi svjetlosti, kao što je tu i kompletan balans na ovom nivou denziteta, i svjetlost je prikazana kao znanje. 7. denzitet je ujedinjenje s jednim... on je bezvremenski u svakom smislu te riječi, kao i "bit" koja isijava kroz sve što postoji u svim mogućim realitetima svijesti. Svjetlo koje netko vidi kod prekida svake svijesne fizičke manifestacije je unija, sama po sebi. Zapamtite, 4. denzitet je prvi koji uključuje varijabilnu fizikalnost!!! Proučite to pažljivo!!! I zapamtite, ima samo jedan "Bog" i to je kreator koji uključuje sve što je kreirano i obratno!
P: ( Tri imena znanstvenika su iznesena, koji su radili za vladu SAD-a, pitali smo da li su oni bili razlog što je P. bila oteta i implatirana kao što smo opisali u jednoj prethodnoj sesiji. Sva 3 imena su izgubljena u smetnjama, ali odgovor na sva tri je bio "da". Zadnje ime je zapisano u bilješkama i bilo je B.N.@JPL. Onda, sljedili su komentari. )
O: Velika umješanost kod ovoga! Mikrovalna tehnologija ima mnogo primjena. Laser, ELF, elektromagnetska.
P: Da li je V.-ov zadnji ugovor... ( ostatak pitanja izgubljen )
O: Bio je poštivan, ali ne dosljedno.
P: Da li je ono što su rekli V.-u da je posao, da li je to kompletna laž ili kompletno istina?
O: Blizu, ali bez nekoliko detalja.
P: Da li je to bilo zbog toga što je bio prejake volje da bi bio kontroliran implantom, da je zato bio poslan u mirovinu?
O: Bio je treniran u aplikacijama, ne preinačen zapovjednim instrukcijama.
P: Da li to znači da se on nebi prodao onima koji bi mu stavili implant, već je bio lojalan svojim poslodavcima?
O: Nije baš korektan koncept, to znači da nebi mogao biti doveden pod "tečaj" preinake pod aktivacijom podsvjesnih instrukcija.
P: P: Kako bi ja mogla biti korištena da nadgledam osoblje kad nikad nisam primjetila ništa neobično?
O: Vrlo kompleksno, zapravo, paralelna tema. P. je "lokacijska sonda" u svrhu nadgledanja onih u njenoj blizini. Govor nije bitan, čitanje jest. osim toga, većina posla koji se obavljao nije uključivao uobičajenu ( fizičku ) svijest.
P: Da li to još uvijek traje?
O: Djelomično, ali također, P. bi mogla biti korištena kao sonda da nadgleda sve događaje koji se dešavaju u JPL-u i drugim laboratorijima pomoću ispitivanja auralnih otisaka njenog muža i drugih s kojima je ona bila u poznanstvu. Svi događaji ostavljaju stalne otiske kod auralnih energetskih polja. To objašnjava, na primjer, neka viđenja i utvare. "Duhovi" su ponekad samo spontane aktivacije auralnih zapisa kod prirodnog okruženja.
P: ( Pitanje izgubljeno u smetnjama )
O: Ne, P., "plava stvar" koju si ti vidjela nije očitavanje auralnog otiska, već je bila letjelica 4. denziteta djelomično prebačenog u 3. denzitet. Tvoje duboko podsvjesno pamćenje pamti više, mnogo više.
P: Pk želi znati o "zvuku" kojeg on čuje u svojoj glavi i koji je opisao ranije.
O: To je Pk.
P: Mislite, to je njegov interni zvuk?
O: Blizu.
P: Što on znači?
O: Otkrijte.
P: P: Ima li incident s nožem bilo što s time? Pamćenje koje Pk ima, da si reže palac nožem, odmah poslije plavog svjetla?
P: Što je nož imao s time?
O: Slikovno pamćenje. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 22, 2006 12:17 am 
Administrator

20.01.1996. F., Laura, PZ, Pk.Z, SZ, SV, AM, W,...itd.

P: Pozdrav. Imamo mnogo gostiju večeras!
O: Pozdrav. Nema potrebe za direktnim prometom.
P: Koje ime ćemo koristiti večeras?
O: Yodnor.
P: I od kuda prenosite?
P: AM je ovdje večeras s njezinom kamerom koja snima auru. Da li je moguće slikati nas dok kanaliziramo, i hoće li se nešto vidjeti?
O: Probajte to i vidite.
P: Naravno da hoćemo, ali želimo pitati pitanje prije nego što počnemo s tim. Čuli smo glasine da se Betelgeuse pretvorila u supernovu i da se može vidjeti s teleskopom, ali ne još i sa golim okom. Kad se to desilo?
O: Bolje provjerite podatke.
P: Dobro, da li će to kako utjecati na nas?
O: Ne.
P: Hoće li imati kakvog utjecaja na nas u eteričkom smislu?
P: Da li će to jednostavno biti nešto što će nam biti interesantno kad pogledamo na to?
O: Neodređeno.
P: Uzet ćemo malu pauzu i dopustiti da AM postavi kameru. ( Kameru smo postavili, podesili, metalne ploče su postavljene tako da L stavlja desnu ruku na jednu, a F. lijevu na drugu, i njihove preostale ruke stavljene su na plancetu ) L: Bok, momci! Što mislite o ovoj svoj našoj opremi?
O: Da, zgodno!
P: ( Pripreme su napravljene da bi napravili fotografije aura, L. i F. su se ogrnuli crnom odjećom ) S: Laura, imaš nešto u svojoj kosi! F: To je olovka. S: Ona uvijek ima stvari zabodene u svoju kosu. Nećemo govoriti što je još sve tamo! P: Pa da. Prilično je neobično večeras. Izgledaš kao vještica! L: Pa, ljudi, toliko ste zgodni večeras!
O: Koji?
P: ( smjeh ) Dobro, svi... smirite se! Imamo neke planove i pitanja večeras.
P: Da, da li se netko sjeća pitanja? Gdje je lista? W., pitaj pitanje jer sam ja jednostavno ostala bez njih! ( smjeh )
O: Pitaj W. ( smjeh )
P: Pitali smo se što su AM. i S. fotografirali dok su bili u Centralnoj Americi? Bilo je nešto magloviti na slici. Chichen Itza, vjerujem.
O: Otisci aure.
P: Čega? ( fotografirali smo auru od F. )
O: Predstavljanja članova "Quan" sekte u nultom vremenu/prostoru, visokih spiritualista koji su napustili tijela istovremeno.
P: W: Pa ja sam tek sad stigao i neznam što ste prije pitali. Tko je najvjerojatniji kandidat za predsjednika ove godine?
O: Pa, to nije od velike važnosti, jer predsjednik ne donosi odluke, ali lako moguće da bude Dole, kako sada stoje točke. Ali tu ima mnogo toga za vidjeti između sada i tada. Budućnost je otvorena. ( neodređena )
P: AM: Da pomaknemo kameru u stranu, želim slikati sada Lauru. S: Pogledaj Frankovu fotografiju. Izgleda kao da je ruka oko njegove ruke! F: Meni ne liči ni na što. AM: Pokušat ću napraviti jednu na sredini ploče gdje su njihove ruke. L: Momci! Da li ste ovdje i spremni za fotografiju novajlije?
P: AM: Uzmite dah i zadržite... ( slikali smo Laurinu auru ) L: ( gleda na fotografiju svoje aure ) Ovo je čudno momci. Kako da ja nisam na toj slici, a Frank se vidi na svojoj? Zašto sam fizički nestala?
O: Učenje izgrađuje spiritualni rast, a svijest "očvršćuje" znanje.
P: Dobro, momci, nasmijte se za kameru! ( fotografirali smo auru ploče na kojoj su i ruke L. i F. na planceti ) Dobro, ali to ne objašnjava zašto sam ja nestala.
O: Jer je prostor energetskog polja ujedinio tebe s kanalom ( tunelom ), kao što je i uobičajeno za vrijeme sesija kanaliziranja između komunikacija između nivoa 3. i 6. denziteta.
P: ( fotografija ploče se razvila i geometrijska figura se pojavila i zvukovi zaprepaštenja su se začuli iz grupe ) Što je ta geometrijska figura?
O: Bila je to vizualna reprezentacija kanala, uistinu!!! Razlog za takvo čisto osvjetljenje je bio radi toga što su misaoni centri bili čisti i otvoreni u vama u momentu fotografiranja. Drugim rječima, bilo je debalansa energije koja dolazi iz transmisijske točke 6. denziteta. Dakle, ono što vidite je 100% čista svjetlosna energija nekorumpiranog znanja prenošenog kroz vas. To se nikad prije nije vidjelo u 3. denzitetu. Vi još potpuno ne shvaćate posljedice toga, ali budete već. Mi svi smo napravili povijest ovdje večeras, ljudi!!!!! ( pauza i snimili smo još par slika individualnih aura. Kad smo završili, AM. i W. su spakirali opremu i rastavili sve. Diskusija o gramatici. )
P: L: Željela bih da prokomentirate našu diskusiju o gramatici. Da li stjecanje znanja u spiritualnom smislu, pomaže u razvoju znanja u drugim područjima, kao što je npr. komunikacija?
O: Točnost u svim područjima, kao što je dogovoreno pomoću konvencije, može jedino služiti da bi pomoglo ili poboljšalo ili pojačalo sve procese.
P: P: Želim znati što mogu učiniti da poboljšam svoje pamćenje?
O: Imaš poremećaj kod spavanja koja su "kratki spoj" onog što bi uobičajeno bilo krajnje spektakularno kao psihičke i mentalne sposobnosti. Kad si bila mlada, tvoji osjećaji su bili 10 puta oštriji. Ali onda, "počeli su međusobni utjecaji".
P: To je apsolutno točno. Imala sam probleme sa spavanjem godinama. L: Ima li nešto što bi P. mogla učiniti da to prebrodi... fizički ili nekako drugačije?
O: Čišćenje, intenzivno po prirodi; hipnotička regresija; duhovno oslobađanje i dijetalna podešenja. Također, stres, uključujući životne okolnosti, vrlo "obične" prirode, sve to mora biti skrenuto! Obično, u ovom primjeru, ne znači direktno eterične prirode.
P: Pa, poduzela sam nekoliko koraka u tom smjeru.
O: Neke, ali to je poput stavljanja "selotejpa" na ranu od metka.
P: Od čega je implant kojeg imam?
O: Silicijsko bazirana mikronska konačna konstrukcija.
P: Da li zato imam ovaj ožiljak?
O: Ožiljak je manifestacija rane u biću.
P: S: Počela sam imati ozbiljne probleme radi bola u prstima i željela bih znati što da učinim da to poboljšam jer mislim da uzimanje tableta protiv bolova samo krije simptome, a ništa ne čini uzroku.
O: Nije istina, S., ponekad ublaživači bolova izlječe i uzrok, kao i simptom. To je jednostavno suprotna terapija. Simptom umire, tako prekida energetski tok koji je prouzrokovao problem. Onda korijen uzroka umire ako je njegov "dotok goriva" prekinut adekvatnim trajanjem.
P: L: Da li će to raditi i kod mene?
O: Ti trebaš koristiti biljne terapije i nervne ili nervno-blokirajuće tehnike, kao samohipnozu, Reiki i akupunkturu.
P: Pa, imala sam GROZNE bolove u mojoj nozi i nisam mogla hodati bez štake. Što je uzrokovalo tu bol?
O: Zrnca, kvržice tkiva koje prolaze kroz vaskularnu regiju uzrokovane laganom trombozom. Probaj ishranu od biljaka na vodenoj bazi kao npr. spirulina, za početak.
P: Nije li Neutrogena sapun?
O: Baza je dobra za jelo i topikalna.
P: Još nešto oko toga?
O: Chlorella.
P: Gdje ću to nabaviti?
O: Lisnato zeleno povrće.
P: P. je imala skoro identičnu bol u NJENOJ nozi, da li je to slično stanje?
O: Psihološki pritisci registriraju se u fizičkom. Kad su evidentni veliki psihološki pritisci.
P: P: Kad će se ti pritisci završiti?
O: Neodređeno. Preporučamo ginseng ( kineska ljekovita biljka ) i gauranu, a također biljne preparate radi pretjeranih umora.
P: L: Postajem umorna.
O: Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 27, 2006 11:20 pm 
Administrator

27.01.1996. Frank, Laura, PZ, PkZ, SV

P: Koga imamo sa nama?
O: Sorria.
P: I odakle se vrši prijenos?
P: Ako ćete nas trpjeti večeras, mi bi željeli pitati par pitanja u vezi zdravlja.
P: Prvo, da li su bolesti koje doživljavam dio "napada"?
O: Kao i uvijek.
P: Ima li nešto što bi mogla učiniti da prekinem tu vrstu napada?
O: Uvijek gledaj sve portale! Ti oko tebe su uvijek portali!
P: Dakle, svi mi smo portali. Ako su svi portali, izgleda da bi mogli potrošiti svo naše vrijeme na gledanje svih njih i nikad ništa drugo nebi stigli napraviti!
O: Netočno, kad su portali aktivirani, vi ćete to znati ako gledate!!! Vaš problem je bio "padanje u posao", pogotovo niste bili svjesni prisutne opasnosti onih koji su vam najbliži. Vi uvijek imate tendenciju očekivati napad od više-manje nepovezanih strana, i često vas bune stvari: način i izvor!
P: Pa, da li je to pogotovo istina jer smo na samoj granici izdavanja magazina i stavljanju nekih stvari na internet?
O: Naravno, to bi trebalo biti očito.
P: Da li to također uključuje P.-ine boli svaki put kad to pokušavamo napraviti?
O: Da, i očekujte još.
P: Pa, ja sam toliko bolesna da sam spremna povratiti u ručnik.
O: Povratiti u ručnik?!? Prekasno je!! Osim toga, tvoj će se život dramatično popraviti ako ne odustaneš, kao što smo ti već rekli.
P: SV je imala nekoliko snova o nadolazećoj oluji, padalinama i premještanju...
O: SV mora pitati.
P: S: U mojem snu, bilo je ili fizičkog premještanja ili premještanja na nešto. Da li se ja selim iz grada u fizičkom smislu, ili je to duhovna selidba, ili idem prema nekom drugom smjeru u vezi mog puta?
O: To je četiri pitanja odjednom.
P: Da li ću napustiti područje?
O: Da li to želiš?
P: Ne, ne želim.
O: Tada, zašto očekuješ da bi mogla?
P: Pa, takav je bio san, ali znam da je to simbolički. Mislite li da bi se mogla preseliti u duhovnom smislu? Što to znači, moje premještanje ili micanje?
O: Nejasno.
P: Pa, pitam se na taj način... L: SV je rekla da misli da to znači da će ona umrijeti...
O: S., pitaj svoje pitanje direktno, molimo! Ako "pucaš okolo", i mi ćemo također!
P: S: Da li ću se premjestiti ubrzo u 5. denzitet?
O: Što je "ubrzo"?
P: Da li će to biti nekada ove godine?
O: Samo ako ti učiniš nešto što bi najbolje moglo biti opisano kao "preporuka za bolest".
P: Svi ti snovi oko toga da ću se premjestiti, da li to ima nešto s onim što smo opisali u jednoj ranijoj sesiji, da ste rekli da sam ja zadržana u 5. denzitetu kao kanal učenja. Sad, mora biti važno da sam zadržana toliko puta koliko jesam. Da li će bilo što, što sam naučila u 5. denzitetu, biti kao pogodno u ovom životu, možda?
O: Što ti misliš, što si radila cijelu ovu prošlu godinu, kao što vi mjerite "vrijeme"? I, što je "nastaviti dalje"?
P: Napredovanje?
O: Da!!
P: Mislite na ono što sam naučila ovdje, znanje koje ovdje dobijam?
O: To je nekako blizu toga cilja.
P: Jedina druga stvar je terapija... da li je to kanaliziranje?
O: Oboje, i još toga dolazi.
P: Pa, osjaćam se da sam protratila vrijeme radeći terapije...
O: Neka ide svojim tokom, S., ne brini oko svih tih brda i dolina na cijelom putu... Važan je cilj i on se broji, ali još nije za tebe da ga znaš.
P: U svim tim snovima, neprestano se pakiram i idem. L: Zašto brineš oko toga? Nek ide svojim tokom. S: Jer nikad nisam imala snove koji su se ponavljali opet i opet. To je prvi takav koji...
O: Jesi li imala ikada nekih drugih "prvih puta"?
P: Da...
O: Da li si paničarila kod njih?
P: Ponekad.
O: I što se desilo?
P: Preživjela sam.
O: Dakle...?
P: Naučila sam iz njih i izrasla iz toga... L: I nismo li time odgovorili na naša vlastita pitanja? P: Imam pitanje... gospođa koja je slikala aure prošli put, rekla mi je da mogu vršiti astralnu projekciju. Da li je to istina?
O: Svatko može.
P: Da li sam ja posebna?
P: Amerika ima svoju zastavu, ima li Kasiopeja svoj simbol? Želim simbol za svoj magazin... mislim vaš magazin...
O: Dali smo dva.
P: L: kotač sa 7 prečki i trostruka piramida sa krugom. P: Zajedno?
O: Ne. Pitajte još, Patrick, kao što su nedavna dva događaja služila da eksplozivno otvori tvoj kanal učenja.
P: Onda oni moraju znati točno što ću pitati. Želim znati mogu li mi oni staviti nešto u moju podsvijest što bi mogla biti naslovnica. Trebam dokaz.
O: Dokaz, što je to?
P: Što je dokaz? Nema veze. Strah me pitati.
O: Pitaj, što misliš, što ćemo mi napraviti? Dezintegrirati te tamo na tvojem mjestu?
P: Klepetanje... ima li netko to... taj klepetajući zvuk u svojoj glavi?
O: Nejasno, ali mi ćemo odgovoriti ako se "svi" slože da ga imaju, i onda će ga svi imati.
P: L: Što je to što Patrick opaža kao klepetanje u njegovoj glavi? Očito, kad mu se to dešava, to ima izrazit efekt na njegovoj auri.
O: Podesite radio između kanala i što čujete?
P: Smetnje ( šum ). P: Zujanje. Više nego jedan kanal? L: Što su kanali?
O: Nije stvar u tome. Upalite radio kojem je tuner podešen između kanala i što ćete čuti?
P: L: Čujete šum. I to bi pokazivalo da bi radio onda mogli podesiti.
P: P: I to je ono na čemu bi trebao poraditi?
O: Ako želiš.
P: L: Neznam previše ljudi koji mogu to uključiti i isključiti...
O: Ali znaš ljude koji to imaju "uključeno" cijelo vrijeme i uvijek su podešeni.
P: Valjda. P: Ima li to nešto s time što me vanzemaljci nisu oteli 1987. na cesti kroz Pennsylvaniju?
O: To nije važno.
P: L: Da. Oni su htjeli njegovu majku, ne njega! P: Imam li implant?
P: P: Da li ću imati implant?
O: ?
P: L: Sheldon Nidle je napisao knjigu zvanu "Postajanje galaksijskog čovjeka". Rekao je da će Zemlja proći kroz fotonski pojas ovog ljeta, da će biti 3 dana mrak i ljudi će se zaprepastiti, takoreći, vanzemaljci će sletjeti u kasno ljeto i da će svi dolaziti ovdje da nam pomognu. Možete li komentirati ta predviđanja?
P: Da li će flota vanzemaljaca sletjeti na Zemlju i da li će to objaviti mediji u 1996?
P: P: U 1997?
P: L: Možete li komentirati izvor ove knjige: "Tri dana tame", od Divine Merey?
O: Izvor?!?
P: Pa, hoće li biti 3 dana tame u 1998, kao što kaže?
O: Zašto se to nastavlja biti toliko popularno mišljenje? I zašto su svi opsjednuti s, jeste li spremni za to, trivijalnošću...? Da li je važno ako će biti 3 dana tame??? Da li mislite da će to "biti sve i kraj svega?" Što je s razlozima za takve stvari? ... na svim nivoima, posljedice? To je kao opisivanje atomskog rata u proročanstvima kao da se kaže: "Oh, oh, bit će tri sata mnogo bing-bangova, oh, oh!!!"
P: Pa, niste rekli da će se to desiti krajem 1998. Zar ne?
O: Prvo i prvo, kao što vas upozoravamo neprestano, doslovce je nemoguće prikačiti umjetno stvorenom kalendaru datume bilo kojoj vrsti predviđanja ili proročanstva iz mnogih razloga koje smo vam istaknuli mnogo puta. ( Bilješka: fluidna priroda budućnosti, vjerojatnost, itd. ) I nismo rekli da će se to dogoditi.
P: Znam da govorite oko tih 3 dana tame, da je trivijalno smatrati glupe stvari koje se dešavaju kod križanja realiteta. Ali mnogo od tih ljudi to objašnjavaju samo kao trodnevna tama, i onda se bude u raju. Željela bi imati nekakvu vrstu odgovora na to pitanje.
O: Vjeruj nam da te vodimo kad je i kako je to prigodno. Trebali bi već do sada znati da 3.-denzitetski pokušaj primjene proučavanja i interpretacija događaja 4. denziteta i realiteta je ekstremno beskorisno... Zato NLO istraživači neprestano dobivaju 3 nova pitanja za svaki odgovor koji dobiju svojim "istraživanjima". Ako ćete nam vjerovati, mi ćemo vam uvijek dati ne samo najtočnije odgovore svakom pojedinom pitanju, već također i najpotpunije odgovore. Ako individua ne razumije, onda to znači da ili ima predrasude, ili nije propisno podešena.
P: Prethodno ste nam govorili o Jugozapadnoj regiji SAD-a kako postaje 4. denzitet. Da li će ljudi koji tamo žive postati bića 4. denziteta? Ili će oni biti bića 3. denziteta u 3. denzitetu?
O: Nešto od oboje, ulasci i izlasci. ( bleedin & bleedout, prim. prev. )
P: Nedavno je Frank imao doživljaj gdje je čuo da ga zovem i došao na ova vrata. Onda, čuo je J. kako mu govori iz kuhinje, dok je J. bio gore, u krevetu. On je zabrinut da je to nešto značilo i da se desilo, ali očito nije bilo ništa takvog. Dakle, što je to bilo?
O: Povećana svijest eteričkih otisaka.
P: Kad sam stajala kod perilice rublja neke noći, čula sam pljesak ruku iza sebe vrlo glasno. Nitko nije bio tamo.
O: Isto.
P: Rekli ste ranije da ako ne odustajem da će se moj život poboljšati dramatično i odmah. Dakle, kad ste to rekli, da li je to značilo odjednom i uveliko?
P: Da li ćete mi dati kakav trag u vezi toga?
P: Pk: Da li se vi ikad smijete?
P: Da li vam nedostaje 3. denzitet?
O: Da li vama nedostaje 2. denzitet? Ili prvi?
P: Da li nam se smijete?
O: Da. I ne, Pk, mi smo bili bića 3. denziteta, u stvari, mi smo vi u "budućnosti"! Mi smo bili vi, i mi jesmo vi, i mi smo bili u 3. denzitetu. Da li razumijete značenje zadnje izjave, ili bi rađe samo prešli preko toga? Mi smo vi i mi smo bili vi i mi smo bili 3. denzitet, ali mi sad nismo 3. denzitet i vi još niste 6. denzitet.
P: L: Kako vi provodite svoje "vrijeme"?
O: Učenje, dijeljenje s drugima, asistiranje.
P: Što radite za zabavu?
O: To je zabavno!
P: Pz: Jedni s drugima?
P: S kime?
O: Denzitetima 1,2,3,4,5.
P: Imamo li mi čuvare anđele? Svatko od nas? Jednog na jednu osobu?
O: Nekorektan koncept.
P: L: Koji je korektan koncept?
O: Nije moguće za vas da razumijete.
P: Kako mi dobivamo pomoć iz viših realiteta?
O: Pomoću pitanja i...
P: Koji je limit vrsti pomoći koju mi možemo primiti? ( limit = ograničenje )
O: Limit?!? Mi živimo unutar realiteta koji ne uključuje takvu vrstu stvari!!!
P: Pa, "stvari anđela" su prilično velike u današnjici. Tu ima prilično mnogo anđela koji kruže unaokolo. Moja prva misao je bila: "Koji je bolji način, za loše momke, da prevare, nego da se pojave kao anđeli?"
O: Nije istina!!! OPS se MOGU pojaviti kao entiteti koji se nekorektno percipiraju kao "anđeli", ali ako je to zbilja biće 6. denziteta, nekorektna percepcija nije moguća.
P: Ne razumijem. Tu ima MNOGO bića koja varaju ljude. Oni rade fenomene, čine mnogobrojne stvari uključujući i omogućavanje ljudima da se osjećaju "dobro", da imaju snove, i sve to. Što ste mislili pod tim da nekorektna percepcija nije moguća? To se dešava cijelo vrijeme!
P: Pa, kakva je priča oko toga?
O: Vaše percepcijske mogućnosti su kratko-spojene radi vibracijskih interakcija.
P: Ako imate negdje u sebi pitanje oko toga što to percipirate, onda je to pitanje indikacija da sve ono ostalo što percipirate da bi moglo biti lažno?
O: Dio jednadžbe.
P: Dakle, ako je to zbilja biće 6. denziteta, ono će vas "raznijeti" u tolikoj mjeri da tu NEĆE biti pitanja?
P: Sad, koji je drugi dio jednadžbe?
O: Pa, zašto nas ispitujete? Prvo i prvo, vi ispitujete nas radi toga što je komunikacija ograničena u ovoj točki... vi još niste pripremljeni za jače pokrivanje.
P: Pz: Dakle, trebao bi nastaviti moliti se?
O: Sve ide u 6. denzitet.
P: Dobro, recimo da imam malo dijete koje umire od leukemije i molim sa svim svojim bićem i dijete umre svejedno. Ne shvaćam. U čemu je tu stvar?
O: Pogrešno. Ako dijete umre, to je profil tvoje lekcije.
P: Pa, zašto nije moj profil lekcije u vezi te posebne situacije koja se dešava u mojem životu upravo sada, zašto se on ne nastavlja? Mislio sam da možda trebam...
O: Da li je već gotovo, Pat?
P: Ne, nije još gotovo, ali...
O: Dakle, što je tvoje pitanje, ako ono još nije zaključeno?
P: Možete li osjetiti što želim pitati?
P: Dakle, zašto onda trebam pitati?
O: Jer se mi nikad ne umiješamo u slobodnu volju.
P: Ako se nastavim moliti, stvari će postajati sve bolje?
O: Stvari će ostati na svojem namjerenom smjeru.
P: Da li mi kažete da je moj život bio predodređen?
O: Ne. Ako ti nastaviš moliti, tu nema šanse da se tvoje lekcije prekinu ili odlože. Razjasni.
P: Pa, to zvuči kao da će se nastaviti, neće prestati.
O: Ne, razjasni znači učvrsti svoje razumijevanje odgovora.
P: Pa, ne razumijem. L: Mislim da je to čisto jasno da stvari koje očekuješ, da su to dio lekcija.
O: Štogod to jest... tj.: Que sera sera.
P: Pz: Ali onda, mi se vraćamo unaprijed određenome?
O: Ne, lekcijama.
P: Pa koliko prokletih lekcija moramo naučiti?
O: Toliko "prokletih" lekcija koliko trebaš!
P: S: Što je s onima čije su molbe usmjerene Isusu?
O: Isus je jedan od nas u sektoru "specijalnih servisa".
P: L: Kao "zelena beretka"?
O: Ne, više kao "bež beretka". ( bež = drap, žutosiva boja )
P: Što je "bež beretka"?
O: Samo naš naziv.
P: Pz: Pa uvijek sam se pitao da li ta stvar moljenja samo hrpa besmislica. L: Oh, ne. Pz: Ako molim brojalicu, molim se Djevici Mariji. Tko je ona? Gdje je ona?
O: "Ona" je ovdje, također.
P: Da li ta molba ide direktno njoj i da li onda ona vraća tebi štogod?
O: Ona i nije baš ona. I kad ti pišeš "Anni Landers", da li to ona stvarno vidi? I laku noć. Kraj sesije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 28, 2006 2:58 am 
Administrator

03.02.1996. F., Laura, SV, PZ, SZ, MM, S, Tom F., C, D, Pk, Z.

O: Riječi malo znače.
P: Što to znači?
O: Vaš komentar.
P: Moj komentar?
O: Od SV.
P: Dobro, koga imamo sa nama večeras?
O: Vostokokki.
P: Od kuda prenosite?
O: Kas.
P: Zašto ne izgovarate Kasiopeja, kao i obično?
O: Objasnili smo to u prijašnjim sesijama. Molimo pogledajte ponovo.
P: Imamo nekoliko pitanja večeras. Imate li kakvih posebnih poruka za bilo koga od nas ovdje prije toga?
O: Potreba za isporučivanjem poruka dolazi prirodnim tokom; tu nema načina da se izvede takva "koreografija" pomoću zahtjevanja specifičnog "vremena" za tu proceduru. I molimo recite SV da izmjeni, posebno kad stavimo riječi u navodnike!!!!! Neprijatno je ne dobiti poruke propisno prenesene kad je to važno za svaki entitet koji to prima da bi apsorbirao svaki detalj danih poruka, kao što se namjeravalo. Dosad nismo ništa rekli o tome, u nadi da bi ona to sama mogla naučiti, ali "teško nama", ona to nije. Zato, žalimo zbog neophodnog prigovora. Oprosti SV, ali sad molimo, budi svjesna onog što ti je bilo rečeno i nemoj napraviti tu grešku ponovo!
P: Bože! Sve što sam napravila je to da sam pitala ima li kakvih poruka za nekoga!
O: Ali je to važno da nastavite istim čvrstim korakom.
P: Mogu li sada nastaviti s pitanjima?
O: Očito, uvijek je moguće napraviti sve što vi želite postići.
P: Prvo pitanje: ima glasina na internetu koje opisuju kako poštovani znanstvenik opisuje "brod" u orbiti oko planete Saturna, koji je velik kao Zemlja. I navodno, rekao je da fotografije iz svemirske stanice - sonde koje su poslane natrag, saturnovog prstena, pokazuju taj brod jasno sa otvorima na sebi. Da li je ta stvar viđena u orbiti oko Saturna, opisana od znanstvenika NASE na tv-u, što ja ne mogu potvrditi jer nisam to vidjela, u stvari, umjetno konstruirana neka vrsta letjelice?
P: Što je bilo viđeno?
O: To je umjetno konstruirana priča.
P: Dobro, tu je momak TF, koji se muvao oko PZ-ine izdavačke kuće, koji je imao VRLO čudnu priču vezanu za njegovu prošlost i sadašnjost. Smješna stvar je ta da sve stare stvari oko njegove priče o kojoj smo nedavno razgovarali, on objašnjava malo po malo sljedeći dan iako je slušao naš razgovor i znao naše sumnje i skeptičnost. Tko je taj momak i koji su mu ciljevi u vezi PZ?
O: Najbolje je ne diskutirati stvari koje se mješaju u direktivu slobodne volje. Predlažemo da ostanete "na vašim vlastitim nogama" u vezi ovoga!
P: Ima li nešto oko toga što biste nam mogli reći i što se nebi mješalo sa slobodnom voljom?
O: Niste li pomislili da nježno zahtjevate to od osobe o kojoj ste postavili pitanje? I ako ne, zašto ne? Generalno, oni koji su umješani u smicalicu, bilo ona jednostavna ili komplicirana, neugodno im je sa završenim dodatnim otkrićem!
P: Da li je to jedan od razloga zašto vi ne možete diskutirati o tome otvorenije jer imamo toliko veliku grupu večeras?
O: Tko je rekao da ne možemo o tome diskutirati otvoreno? Podsvjesni odgovori koji zahtjevaju nastojanje rasjecanja, potpomažu intenzitetu učenja.
P: Dobro. Napravila sam opservaciju da ako je momak vladin špijun, on bi sigurno imao bolju priču za prekrivanje nego onu koju je iznio. Da li sam na pravom putu?
O: Možda.
P: I ponekad to izgleda kao da programirane ili kontrolirane individue od strane vanzemaljaca, imaju priče koje nemaju smisla, ili su nevjerodostojne, je možda tu ima nekakav manjak u njihovom razumijevanju ljudske kulture. Da li sam na pravom tragu ovdje?
O: Ponekad nije uvijek.
P: Pa, momak je zbilja OGROMAN i ima stopalo veliko pola metra... izgleda mi kao Nefil! da li sam na pravom putu?
O: Bilo bi zabavnije da je imao stopalo od "metra"!
P: Tko ima stopalo od metra?
O: Ako ih sretnete, "nazovite nas"!
P: Zbijate šalu samnom? Šalu na stranu...
O: Trebate biti svjesni svih "momaka".
P: Da li bi se PZ trebala nečeg bojati?
O: Što smo vam rekli o znanju, kao suprotnosti ignoriranja?!?
P: PZ želi znati koje su njegove namjere.
O: Ponovno pogledajte odgovor broj dva.
P: PZ: Da li je on bio paranoičan radi pitanja koja smo mi pitali tjedan dana prije?
O: Što se desi onima kojima postane neugodno?
P: L: Pa oni odu iz takve situacije. Dakle, počnimo ga peći...
O: Ne "peći". Savjetujemo podsvjesni pristup, ili ga specite stilom "pečenjare".
P: Večeras izgleda da svi žele znati tko je ili što ta El Chupacabra ( El Kupačabra, zvijeri koje se pojavljuju... )
O: Nismo gotovi s prošlom temom. To teško sjeda na neke umove koji su ovdje prisutni. Pitajte, tako neko uči!!
P: PZ: Imam li bilo kakvog razloga zbog čega bi tebala brinuti u vezi mojih akcija prema njemu, kao što sam poduzela, zvala sam policiju da ga provjere i prijavila ga uredu Državnog Odvjetništva?
O: Moguće.
P: Da li je moguće da su "krtice" u maloj policijskoj stanici ovdje?
P: Da li trebam nabaviti tjelohranitelja?
O: Zalutala si, molimo ponovo pogledaj.
P: L: Da li je zaključak taj da ako ona ostane "na svojim stopalima", on neće više stupiti ovdje sa svojim stopalima od pola metra?
P: PZ: Pk izgleda da vjeruje u sve što je rekao.
O: Pitaj Pk-a.
P: L: Što ti misliš, Pk? Pk: Mislim da je malo imalo dvostruko značenje, ali ne toliko kao što svi misle.
O: Nije stvar u tome.
P: L: Da li je specijalno stvar u tome ima li taj momak nekakvih povezanosti s vanzemaljcima...
O: Ne, nije to.
P: PZ: Da li nas on nadgleda?
O: Pogledajte odgovor broj dva.
P: L: To mora biti onaj oko raspitivanja oko podsvjesnog načina.
O: Sad, pitaj sebe PZ.: Koliko je vjerojatno da bilo tko s takvim ogromnim mogućnostima da navodno kreira toliko velike svote dobitka, dođe jednostavno "na vrata" i ponudi partnerstvo u nastojanju koje će proizvesti takva bogatstva, kao što je bila osoba opisana u pitanju? Ako ta individua ima tolike ogromne sposobnosti, zašto bi to htjela podijeliti "dobrotu"? Zapamti staru izreku: ako nešto zvuči predobro da bi bilo istina...
P: L: Dobro, možemo li sada pitati o El Chupacabrama?
O: To je ono što jest.
P: To je "proždrljivac koza". Otkud dolazi?
O: Pročitajte ponovo transkripte koje se odnose na: "one koji su pali kroz prozor".
P: Ako je to onaj koji je pao kroz prozor, da li dolazi iz drugog denziteta, ili doslovce dimenzije?
O: Bliže ovom drugom.
P: Dobro, to je poput horizontalne dimenzije. Što mu je dopustilo da uđe u naš realitet?
O: To je kompleksno, ali se najbolje može opisati kao "EM valni prekid uzduž varijacija frekvencijskih granica".
P: Ima li nekog načina da se uhvati ili zaustavi to biće?
O: Vi još kompletno ne razumijete sve "mehanizme" fenomena pada kroz prozor. Fizikalnost je potpuno prijelazna i djelomično ovisna od varijacija svijesti, kao i očekivanja svjedoka.
P: Da li energija u obliku straha svjedoka ono što ga drži da se ono manifestira?
O: Blizu, ali jako malo. To je drugi način oko toga, i retro-činitelj od jedne polovice.
P: Što ste time mislili?
O: To je uzajamno, više nego jednostrano. Također zapamtite da pad kroz prozor ( vremena/prostora ) predstavlja križanje-nabijanja energijom realiteta, jednako predstavljenom iz svake "dimanzije" iz pitanja. Drugim rječima, radi dimenzionalne zavjese koja je bila "razdvojena", pola iz jednog i pola iz drugog pridonosi čitavom realitetu ( stvarnosti ).
P: Da li to znači da nešto iz našeg realiteta također plaši nešto u tom drugom realitetu?
O: Ne, to ne "djeluje" na taj način uopće.
P: Ima li kakve mogućnosti da to uzajamno biće okrene svoju pažnju sa životinja na ljude?
O: Da zadnjem odgovoru. I pogledajte odgovore prije toga!
P: Dobro, sad, ima mnogo tenutnih učenja koja kažu da su "ostaci" sa drugih planeta bili poslani na Zemlju da se "pročiste", takoreći, i da je zato ljudska rasa toliko podijeljena i neprijateljska... da su interakcije navodno rezultat istrebljenja slabih i opstanak jačih u oba pogleda, fizičkog i spiritualnog.
O: Prvo i prvo, zbunjenost obiluje ovdje radi nekorektnih interpretacija zadnje teme o kojoj smo diskutirali. Dimenzije nisu denziteti!!! Dimenzije su striktno rezultat univerzalne svijesti koji se manifestira u sektoru imaginacija misli. Denzitet znači nivo razvoja koji se mjeri na način bliskosti sa unijom s jednim... Ciklusom. Dakle, očigledno, "cupachabre" su manifestacija ljudske svijesti i ljudska bića su manifestacija Chupacabrine svijesti. Razumijete? Sad, šok za vas: vi nebi postojali da vas netko nije "izmislio".
P: Tko me je izmislio?
O: Još to jednostavno nije važno. Vi ste doslovce "izmišljotine" nečije mašte, i ništa više!!!
P: Mislite, Bog nas je izmislio i doveo u egzistenciju?
O: Zapamtite, "Bog" je zbilja sva egzistencija u kreaciji, drugim rječima, svoj svijesti. To je zbog toga što je sva egzistencija u kreaciji - svijest, i obratno.
P: Dakle, na stvari rasnih superiornosti koje su iznijete u Urantia knjizi ( Urantia book, prim.prev. ) može se odgovoriti pomoću "sve je moguće"?
O: Blizu, ali zapamtite, sve što postoji - su lekcije!
P: Da li je istina da su "ostaci" sa drugih planeta poslani na Zemlju?
O: To bi bilo subjektivno.
P: MM: Želio bih znati da li su Kasiopejci upoznati s entitetom koji je na trodimenzionalnom nivou poznat kao Paramahansa Yoganada?
O: Trećem denzitetu, ne trodimenzionalnom. I da, ali taj entitet ima mnogo različitih imena: Thorn, Christian, Mobson Singh, itd.
P: Gdje je Paramahansa sada?
O: 5. denzitet.
P: Da li je on Avatar ( inkarnacija božanstva )?
O: To je subjektivno, umjetni koncept samo-istilizirane raznovrsnosti.
P: Tko je iznio taj koncept? W: Neznam. Pročitala sam to u knjizi negdje. L: Dakle, netko je rekao da je sad on božja inkarnacija ( Avatar )?
O: Da li je Debbie "šaman", da li je Billy "junak", da li je Oscar "Blade runner"?
P: Čitala sam Yoganadinu knjigu i izgledalo je da je mogao biti vrlo sveta osoba. Izgledao je da ima vrlo voljene koncepte i praksu u svom životu. MM: Samo sam želio znati gdje je sada. L: 5. denzitet, rekli su. MM: Ima li 5. denzitet nešto da Venerom?
O: To nije propisna konceptualizacija.
P: Pa, 5. denzitet je kontemplacijska i reciklirajuća "zona". MM: Pa, u centrima, Ashrams i Shrines, ljudi su se kleli da im se prikazao. Bio sam znatiželjan također i u vezi entiteta kod mene doma.
O: To je čankoliz ( hanger-on, prim. prev. ) u posjeti W. u njenoj domeni. To je E.-ino traženje energije za produženje.
P: L: Da li je MM-ino biće OPS ili OPD entitet?
P: Kako se osjećaš u vezi toga? MM: Umorna sam cijelo vrijeme. L: Kako ga se ona može rješiti?
O: Duhovno oslobađanje.
P: MM: Da li je prvobitno bilo zakačeno za W.?
P: Da li je to uključilo moj protupožarni alarm?
O: Energija od tamo. ( pauza )
P: L: S. želi znati o svom ujaku koji je umro u Januaru. S: Gdje je on?
O: On je u 5. denzitetu.
P: Da li mu je teško priviknuti se?
O: Ne, ali zapamtite, tamo nema "vremena".
P: Mnogi članovi obitelji su izjavili da su imali vizije i snove o njemu. Što je to uzrokovalo?
O: Razni procesi.
P: L: Mislim da moraš pitati o specifično jednom. Da li su bilo koji od njih uzrokovani ujakom Andrewom koji ih je posjetio?
O: To je previše pojednostavljeno.
P: Mislim da ćeš morati specificirati...
O: Ne, vi ne razumijete. Mislili smo da je tvoj komentar previše pojednostavljen. Pitanje jest: da li su bilo koja od tih manifestacija, ujak Andrew?
P: S: On se pojavio svojoj najstarijoj kćerki...
O: Koncept je pogrešan.
P: L: Ideja da je bilo koji od njih bio Andrew, mislim. S: Dakle, poavljivanja su sva njihova vlastita očekivanja?
O: Ne, ne uvijek, ali mi pokušavamo naučiti vas.
P: S: Da li je u miru?
O: Da. Da li želite naučiti, ili bi više preferirali pretpostavljati?
P: L: Što su te manifestacije?
O: One su energetski valovi misaonih projekcija 5. denziteta.
P: dakle, njegova familija je pokupila te misaone energetske valove 5. denziteta.
O: Ne sljedite to baš dobro.
P: S: Dakle, kad članovi familije vide negativne stvari, to je samo njihova vlastita krivica?
O: Tu nema vremena u 5. denzitetu. Sve sekvence događaja se dešavaju vječno i trenutno odjednom.
P: L: Kako je to vezano uz pitanje?
O: Jer ste pitali da li je u miru, i da li se "priviknuo". Zar ne vidite da pomoću vremena vi shvaćate kad je netko "mrtav", oni su već, u biti, iskusili svoje recikliranje u 5. denzitetu, naučili i sagledali doživljaje u "nultom vremenu"!?
P: S. želi znati koliko se ona puta "reciklirala" kao ljudsko biće?
O: 84.
P: S: Znala sam! Zato je moje tijelo toliko izlomljeno u komadiće! Pk: a ja?
O: 73.
P: L: SZ?
O: 73.
P: PZ?
O: 65.
P: PZ: da li smo se Shayna i ja znali u drugom životu?
O: Da, svi jesu i znaju se. Broj inkarnacija ne određuje unaprijed plan za unapređenje. I ti si, draga moja, preumorna, pa zato laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 28, 2006 5:29 pm 
Administrator

08.02.1995. F., Laura, SV.

P: Koga večeras imamo sa nama?
O: Wikijia.
P: I od kuda si?
P: Prošle nedjelje imali smo vrlo veliku grupu ljudi ovdje i imala sam vrlo neugodne osjećaje. Željela bih znati koji je njihov izvor.
O: Pitanje je neodređeno.
P: Da li je kanal bio korumpiran?
O: Nije korumpiran, već razvodnjen. Smetnje EM pražnjenjem iz sektora dva entiteta.
P: Koji je izvor tih sektora entiteta?
O: Objasnili smo u detalje te strukture u prijašnjim sesijama.
P: Da li je to bilo radi prisutnosti neke ili više osoba u sobi?
O: Jedna, ali dva.
P: Jedna osoba ali dva entiteta?
P: Tko je bila ta osoba?
P: Pa rekli ste istovremeno da ( ime izbrisano ) ima privjesak i treba duhovno oslobađanje, da li je to ista ta osoba?
O: Vi učite pomoću odgovaranja, koristeći svoja vlastita učenja, a ne iz jednostavnih naših potvrda.
P: Pa očito nisam naučila previše dobro jer sam bila u totalnom krivu kod djevojke koja je izgubljena i vi ste mi govorili o mojim "posebnim sposobnostima" koja nisu bila toliko posebna u tom slučaju!
O: Svi koji imaju posebne mogućnosti moraju se jako čuvati korupcijskih snaga unutar samih sebe i bez da imaju išta s predrasudama, pretpostavkama i predviđanjima i željama uključujući i strukturne predrasude, tj. zadrži otvoren um, uvijek!!!
P: Pa to me vodi do situacije s mojom majkom: možete li nam dati kakav trenutni savjet oko toga. Znak kako da sredimo tu situaciju.
O: Savjet je dan; nisi ga poslušala!
P: Koji savjet ste dali koji nisam napravila? SV: Jedino oko životne volje za moju majku.
O: Da li smo identificirali izvor savjeta?
P: Što je izvor savjeta?
O: Prenijeto od S.!!!
P: Da li ste mislili na to da je Frank dao savjet S.?
O: Prvo na prvo mjesto! Molimo, S., pokušaj biti točna!
P: Pa, situacija je ljigava upravo sada...
O: Bila si upozorena, S.! Molimo, molimo, molimo, molimo, kad zovete ili tražite pomoć ili savjet, znajte da ćemo mi uvijek, uvijek, uvijek odgovoriti. Na vama je da budete svjesni i onda da vjerujete i slijedite. Ako vaša duboka podsvijest to sprečava, to neće rezultirati kao ništa loše, odnosno to nećete učiniti! To je radi toga što mi nikada ne dajemo takva upozorenja, osim kad je od Vitalnog značaja! To se i odnosi na sve ostale prisutne, također!!!
P: Pa, zapamti da ti ne želiš ništa raditi protiv svog nepreduzimanja ničeg. Mislim, ti bi trebala početi prevazilaziti svoju podsvijest oko toga da se ne suočavaš sa stvarima s kojima se trbaš nositi i raditi ih. I iz onog što ti oni kažu, dobit ćeš svu podršku koju trebaš od nas i njih ako samo pitaš. SV: Lekcija naučena, nadam se. L: To je teška, još nešto oko toga?
O: Na vama je.
P: Ima li nečeg što bi još mogli dodati?
O: Situacija će se rješiti prirodno, kao i što se sve situacije rješe...
P: Ima li kakvog savjeta kojeg bi mogli dati mojoj mami tako da se ona bolje može nositi sa situacijom?
O: Čitanje će pomoći osloboditi njen stres. Ona može nabaviti korektne materijale sama.
P: Dakle, mislim da je na tebi da vidiš što može dobiti za čitanje da se odmori i opusti. Dobro, iduća stvar: kompjuterski problem. Da li je to napad da bi se spriječio izlazak časopisa?
O: Mogao bi biti viđen kao takav.
P: Da li će se brzo to riješiti?
P: Da li je naša povezanost s Pat slučajna ili potencijalno štetna?
O: Niti jedno.
P: Rekli ste prije da kad postavimo stvari na svoje mjesto da će se odjednom sve poboljšati dramatično i trenutno. Razumijemo da to znači da napravimo dijaloge uživo ( online ) i izdamo časopis. Da li ćemo biti u mogućnosti to učiniti ubrzo?
O: Ubrzo koliko će god biti potrebno.
P: Hvala vam. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 28, 2006 11:52 pm 
Administrator

17.02.1996. F., Laura, SV

P: Imamo nekoliko pitanja na listi koje bi htjeli pitati prije nego što još netko stigne ovdje. Zapravo, S. ima neka pitanja o njenoj strategiji investiranja.
O: Tko smo mi?
P: Oprostite. Koga večeras imamo sa nama?
O: Piliah.
P: Dobro, sad smo konektirani ( spojeni )...
O: Pitajte specifična pitanja.
P: U vezi sesije o ekonomiji i investiranju, itd., pitala sam se da li smo barem na pravom smjeru.
P: Jedna stvar koja je bila iznesena bila je: "Ako igrate po pravilima, vi ne možete preživjeti, ako ne igrate po pravilima, ići će vam dosta dobro". Na koja ste specijalno pravila mislili?
O: Nejasno. Ponovno pročitajte tekst.
P: Pa, jedno od pravila kaže da "radi naporno i teško zaradi svoj kruh pomoću svog znoja". Rekli ste da je to zamka broj jedan...
O: Ne, rad za nekog drugog; ne kako "teško" to netko radi.
P: druga stvar je bila o investiranju. Rekli ste da je pohranjivanje novca u banku beskorisno i da savjetujete ulaganje...
O: To su bili savjeti, ne ograničenja.
P: Također ste preporučili izdavanje...
O: Preporučili smo da pitaš direktno da se to objavi.
P: Razgovarala sam s Val-om ( Valerian ) i on je očito postao zaljubljen u Drunvalo Melchizidek-ove i Frank De Marco-ve materijale.
O: To su samo dva, i niti jednom nisi pitala direktno i s poniznošću. Zapamti, sofisticiranost i neprestano pojavljivanje kao "visina ili profesionalizam" tu trebaju biti izbjegnuti! Zaboravi "izglede" i koncentriraj se na namjeru sa iskrenošću. Vrlo si talentirana "dobiti svoje ciljeve na drugoj strani", ako si dovoljno motivirana da to učiniš. Ne dozvoli da se ovdje umješa važnost samog sebe!
P: O čemu vi to govorite?!? Imate li kakve ideje koliko radim i koliko sam napravila? Koliko sam toga poslala? Kolikim ljudima?!
O: Jednostavno pitaj: Molim objavite ovaj rad.
P: Mislim da ne shvaćate situaciju ovdje! Tu su dva izbora: izdavačka kuća koja plaća vas ili VI njoj plaćate!
O: Nisi kontaktirala sve izvore.
P: Naravno da nisam SVE!!! Imate li kakve ideje koliko novca to košta da se pošalju te manuskripte? Nema načina da bi ih mogla poslati njima svima! Bili ste potpuno nerealni za 3. denzitet ovdje!
O: Onda, mreža.
P: To je smješno! Vi neznate o čemu govorite. Vi ste u 6. denzitetu, ovo je 3. denzitet. S: Ne, pogledaj na kompjuter. Tu ima mnogo ljudi koji znaju druge ljude. Sigurno netko zna nekog tko radi za izdavača? L: S., ti ne shvaćaš to... imam brdo pisama odbijanja. Da li ih želiš vidjeti?
O: Koji tekst si im poslala?
P: Noah, to je jedina stvar koja je u formi da se može pročitati.
O: Tko kaže?
P: Pa za boga miloga, vi bi trebali znati da transkripte nisu pogodne da se ikome pošalju u isjeckanom stilu i rasijane kakve su sada.
O: Izbjegavaj predrasude!
P: Dakle, ono što kažete je da pošaljem transkripte sesija. Da li je to?
P: Pa, nisam o tome govorila! Ako vi momci toliko znate, kako ovo neznate?
O: Znali smo.
P: Pa, "priče lako drže vodu kad jedini ti znaš prošlost!"
O: Dobra!
P: Pa da, vi ste mi to dali!
O: Ako zamoliš da bude objavljeno, bit će objavljeno! Također, savjetujemo da to nebude iskomadano, već da sadrži sve! I koristi svoje vještine umreživanja.
P: S: Pogledaj koliko ti ljudi piše pisma i pitaju razne...
O: Ne treba to biti daljnje "organizirano". Mi smo to napravili za vas. Samo imajte vjere!!!! Rrekli smo vam, mi ne dajemo lažne savjete.
P: L: Sad sam zbunjena.
O: Onda pitaj.
P: Mislili smo da je stavljanje toga u Pat-in magazin dobar način. I sve druge stvari bi mogle ići tamo... Da li je to uobražena pretpostavka?
O: Stvari, možda, ali ne knjiga. Magazin je "cool" ( super ), ali ne i knjiga. Objavi knjigu negdje drugdje!
P: Pa budući da ste mi mogli dati ime kiropraktičara, zašto mi nebi mogli dati i ime izdavača?
O: Jer to krši direktivu učenja. Ali bilješka: on je blizu, pri "ruci".
P: Ne shvaćam.
O: Što ti činiš sa svojim rukama dosta "vremena"?
P: Pišem,... pisma mnogim ljudima sa interneta...
O: Žarulja?
P: S: Ideja! L: Ne, to mora biti kompliciranije od toga.
O: Pogledaj u direktorij izdavača i njihove mail-adrese, na primjer.
P: Pa, imam ih doste u vezi toga. To je dovoljno.
O: Ne, nije!!!
P: Dobro, pogledat ću direktorij izdavača... i onda što?
O: Što ti misliš?
P: Još nešto?
P: Što je još tamo?
O: Mnogo toga... Ti znaš kako voliš lov na blago, Laura?!? Onda nauči voljeti i ovaj.
P: Dobro, koji je idući trag u ovom lovu na blago?
O: Mreža!!! Zar ne razumiješ što smo mislili kad smo to rekli? Još uvijek ne?
P: Mislim da to znači da podijelite informacije na mrežu ( internet )?
O: Da. I... Pročitaj John Naisbitt-a. Imamo s njim direktnu komunikaciju također!
P: Tko je on?
O: "Megatrends".
P: Oh, imam tu knjigu. Da li mi kažete da komuniciram s njim?
O: Da. Sad, pročitaj naslove odlomaka!!!
P: Dobro: "Industrijsko društvo u informacijsko društvo", "Sila tehnologije, prema visokoj tehnologiji", "Nacionalna ekonomija u svjetsku ekonomiju", "Kratkoročno u dugoročno", "Centralizacija u decentralizaciju", "Institucionalna pomoć u samopomoć", "Hijerarhije u mrežno", itd. 211 stranica, interesantni brojevi. Dobro, još nešto za dodati?
O: U svoje "slobodno vrijeme", pročitajte i apsorbirajte, i pogledajte tamo te zaključke. To će vam omogućiti da koristite vaše resurse efikasnije, i zbog toga, brže postizanje ciljeva.
P: Dobro. F: Sa otvorenim umom. Bez predrasuda!
O: Yup! ( da )
P: L: Mogu li pitati svoja druga pitanja? Neki ljudi sa interneta žele da ja pitam o tom HAARP-u... izgleda neka vrsta stvari sa nekim antenama...
O: Maskiranje za nešto drugo.
P: Što je to drugo?
O: Projekt upotrebe EM valnih teorija da se prenose opsezi.
O: Ako se koristi kako je dizajnirano, dozvolit će kontroliranu nevidljivost i lako premještanje između nivoa denziteta na površini planete kao i u unutrašnjosti.
P: Tko je odgovoran za izgradnju te stvari?
O: Više nego jedan entitet.
P: Koje grupe?
O: INVELCO je jedan oblik kao i UNICON i bankovni interesi.
P: Tko je prerušen kao INVELCO i UNICON? Da li su oni samo glupe kompanije za pokriće?
P: Možete li nam reći da li je to ljudska ili vanzemaljska organizacija, ili kombinacija?
O: Ljudska na nivou površine.
P: Čija je bila ideja tog projekta?
O: Nije prikladno.
P: Ima li još što bi nam mogli reći o tome?
O: To nema ništa s vremenom ili klimom. Te stvari potiču iz 4. denziteta, kao što smo vam već rekli prije.
P: To je nešto kao Trans-Dimenzionalni Atomski Remolekularizator? ( TDARM )
P: Da li je to nešto poput onog što ste rekli da će čitav Jugozapad preći u 4. denzitet?
P: Dakle, HAARP nema ništa s vremenom?
O: I također EM povezanost sa istim spomenutim.
P: Dakle, kad je predviđeno da taj HAARP počne djelovati?
P: Da li trenutno radi?
O: Eksperimentalno.
P: Koliko dugo rade na toj stvari?
O: Od 1920-tih.
P: Što? 1920-tih?
P: Pa to je prilično čudno. Mijenjamo brzine. Pročitala sam o povezanostima NLO-a i razbijenim stvarima. Ima li veze?
O: Neke, da.
P: Kod doživljaja koje sam ja doživjela, bilo je mnogo stvari ili polomljenih na neki čudan način, ili nestalih, i specijalno kod incidenta kad smo C. i ja dolazili iz Sjeverne Karoline i prozor na autu je eksplodirao. Da li su bilo koji od tih događaja vezani za NLO aktivnosti?
P: Pa, C. je htjela da pitam o toj vožnji. Možete li prokomentirati?
O: Možda bi ti trebala nastaviti ispitivati s C. da vidiš koje je ona druge doživljaje imala, i zašto. Tu ima mnogo skrivenog.
P: Pa, prepričala sam joj slike pamćenja koje sam imala kod incidenta koji se desio 1987. kad sam se probudila i kuća je bila okružena superoštrim svjetlom. Moja prva misao je bila da je tamo čitava hrpa kamiona i automobila koji okružuju kuću s njihovim sjajnim svjetlima koja osvjetljavaju kuću, da su to ljudi koje zna moj muž, pa bi on to trebao rješiti. Mislila sam da je šala i da ne trebam brinuti oko toga. Kasnije, kad sam se probudila, naopačke okrenuta u krevetu, gornja polovica moje spavaćice je bila mokra, i umjesto da sam poludila radi toga, isplazila sam iz kreveta, koji je bio ispred zida, okrenula se natrag i uplazila u krevet i ponovo zaspala. Rekla sam to C. i istakla kako je to bila previše luda stvar. Znati da je tamo bilo svjetlo koje je obasijalo čitavu tvoju kuću, a ja samo nastavila spavati i onda se probudila u toliko nastanom stanju i ništa ne pomislila oko toga... i jednostavno to "pomela ispod otirača". To se desilo otprilike kada su se stvari slomile. Što se desilo?
O: Što ti misliš?
P: Pa, to može biti san. To jednostavno može biti samo lucidni san.
O: Izgleda da snovi imaju tendenciju okretanja nečije pozicije u krevetu, kao generalno pravilo, zar ne?
P: Pa, nije to baš smješno. Činjenica je da je moje fizičko tijelo bilo okrenuto i da sam bila mokra, a to bi moglo indicirati na stvarnu fizičku otmicu, mislim.
O: Yup.
P: Pa, niste li rekli da su stvarne fizičke otmice nekako rijetke?
P: To je bilo kad su me moje ruke počele trnuti, očajne glavobolje su počele...
O: Ispitaj C., da vidiš koje stvari ona potiskuje.
P: Rekla mi je da počinje viđati neke stvari... Ostavit ćemo sad to. Jedne večeri na vijestima bilo je izvještaj o novom tipu AIDS-a. Od kuda je došao?
O: Mutacija virusa.
P: Priča dolazi s Thailanda, da li je to istina?
P: Da li je već u SAD-u?
P: Pa, navodno je 8 puta jače zarazan...
O: Ali se još uvijek prenosi na isti način.
P: Da li se AIDS može prenijeti, recimo, preko insekta?
P: Pomoću bilo kojih drugih načina, nego što je rečeno?
P: Koliko je ljudi umrlo istinski od AIDS-a u SAD-u?
O: 189000.
P: Koliko ga ljudi trenutno ima?
O: Otprilike je 1 milion HIV pozitivan. Samo 39% će ikad otkriti AIDS.
P: Još nešto što bi trebali pitati, a nismo? Možete li mi reći bilo što, što bi pomoglo?
O: Nastavite s oprezom, jer će ubrzo objavljivanje "eksplodirati".
P: Imamo taj online chat ( razgovor uživo ) s Mike Lindemann-om na ISCNI sutra navečer. Neki savjet?
O: Držite se teme, koristite jednostavan engleski, izbjegavajte pretjerano pričanje ili koncepte koji nisu općenito shvaćeni, jedino ako nisu postignuti adekvatnim objašnjenjima.
P: Dobro. Mislim da se zasad samo držimo na mreži i magazinu... nadam se da će to kreirati neki tok novca jer sav taj papir i printanje košta me "ruku i nogu"!
O: Uskoro će biti rješeno!!
P: Pa, trebam to znati, da ne ulijevam novac na beskorisan projekt.
O: Ne, nećeš! Otkrivanje je zabavno!
P: Da li će se nešto neobično desiti na konferenciji idući mjesec?
O: Čekaj i vidi!
P: Hvala vam i laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 02, 2006 6:12 pm 
Administrator

21.02.1996. Frank, Laura, SV

P: Koga imamo sa nama?
O: Yona.
P: Od kuda prenosite?
P: SV ima neke stvari za pitati večeras, i mislim da je prva u vezi leta u Zaljev. Ona želi znati: da li će avion sretno stići?
O: Zašto bi očekivali drukčije?
P: S: Pa, Lizziji mi mogli doći usput i raznijeti ga u komadiće!
O: "Lizziji" mogu doći i raznijeti i vaš auto.
P: L: Imamo li mi kakvu zaštitu protiv njih?
O: Znanje/svijest djeluju kao štiti, kao što smo vam rekli.
P: Pa, govoreći o tome, SV ima pitanja o njezinom investiranju u 12. mjesecu i vi ste opisali strategiju...
O: Jedan mogući smjer akcije, ali nije jedini mogući po prirodi.
P: Prije nekoliko tjedana rekli ste "savjet je dan" koji SV nije sljedila. Onda ste rekli da ona zove vas za savjet, i da je to na njoj da li će vjerovati savjetu i da li će ga slijediti. Onda ste rekli da ako ona "u dubini podsvijesti" spriječi to, to će rezultirati "totalnim nepoduzimanjem". Ona želi znati koji ste joj to savjet dali a da ga ona nije slijedila.
O: Sve.
P: Ona misli da je to rješila.
O: Ostavili ste portale "nenadgledane".
P: S: Koji su to bili portali?
O: Emocije u pokretu.
P: U vezi čega?
O: Pitaj sebe.
P: L: Pa mislim da je to stvar u vezi njezine majke.
O: Što specifično?
P: Pa njena majka i njene emocije prema njoj.
O: Međusobno povezano.
P: S: Bila sam zabrinuta.
O: Što je s potencijalom za razgovor?
P: Što mislite pod razgovorom? L: Razgovor ili neslaganje?
O: Ili - ili.
P: Znali smo da je tu potencijal za naslaganje. S: Da, razgovarili smo oko toga.
O: I što si ti S. napravila da bi spriječila neslaganje? Da li razgovor o tome između vas to rješava?
P: L: Što SV nije učinila?
O: Pitaj S.!!
P: S: Pričala sam s njima...
O: Razgovor oko korova ne rješava problem štetočinja, zar ne?
P: L: Što ste mislili?
O: Razmislite! Izbjegavanje ne rješava stvar!
P: Da li im ikada rekla da ćeš ih staviti natrag u dom ako oni nebudu htjeli surađivati? S: Ne, nikad to nisam rekla. L: Dakle, ti si samo razgovorala o korovu, a nisi spomenula štetočinje. I tvoja mama i Dick toliko lutaju i manipulativni su da im zbilja moraš reći na lijep način o posljedicama njihovog ponašanja i što ćeš ti UBUDUĆE učiniti ako se to nastavi. I morat ćeš se držati toga. Ti jednostavno izbjegavaš čitavu stvar. S: Pa, pozvat ću ih kod sebe u subotu i pitati kako se osjećaju... F: To neće rješiti problem. Naravno da će oni lagati oko toga svega i da će se sve nastaviti kako su i dosad radili. L: SV, to nije suočavanje s TVOJIM stvarima s tvojom majkom. Njenom kontrolom tebe. To moraš raskinuti!
P: Da li to SV još nije napravila?
O: Djelomično.
P: Što još?
O: Diskutirajte radi procesa učenja!
P: Imam jaki osjećaj da bi SV trebala ne riskirati više sa svojim financijama. SV je isplatila sve svoje dugove svojim kapitalom, umjesto da ga je investirala i umnožila. Da li je to bila dobra ideja?
O: Što je "dobra ideja"?
P: Pa, ona nema više kapitala za investiranje i ako se što desi njenoj majci... S: Imam samo oko 8000 koje su mi ostale, ali vjerujem da bi samo trebala učiniti s njima što je najbolje... možda neću imati tone novca koji dolaze, već malo tu, malo tamo...
O: Dobro, evo zadnjeg financijskog savjeta: uzmi jednu polovinu od tvojeg preostalog kapitala i kupi zlato.
P: Zlato ili zlatne predmete?
O: Na tebi je.
P: L: Dakle, kažete da se sad čitav sporazum promjenio?
O: Pa naravno, situacija se promjenila radi promjena okolnosti koje su rezultirale SV-inim izborima.
P: Da li bilo za savjetovati da se ona rješi gotovine kojom ulaže?
O: To smo savjetovali. Ovisi o njoj.
P: I tu još ima jedna stvar: ona je uvijek pod stresom radi mjesta gdje radi. S: Pa, nemam vremena otići kiropraktičaru za bilo koju manju stvar poput ove...
O: Uzmi vremena i pođi na jedan jedini kompjuterski terminal! I ne možeš biti drska prema "stvarima poput ove"!
P: Želim znati što ste mislili pod "dubokom tvrdoglavošću"?
O: Mislili smo na to kako smo rekli, samo-objašnjivo.
P: Mislim da je svatko tvrdoglav na neki način. L: Promjenimo temu. Počela sam dobijati mnogo e-mailova na internetu o dijelovima transkripti koje sam stavila na net.
O: Nagovještaj ledenjaka.
P: Pa ako se to nastavi, trebat ću tajnicu jer izgleda da sve što radim, da odgovaram na pitanja ili šaljem kopije odgovora na pitanja jer ljudi pitaju ista pitanja...
O: Koja zabava!
P: Pokušavam sve stići ali postajem izmorena. Radim 18 sati dnevno... pokušavam se održati sa svim tim stvarima koje dolaze...
O: I oni mudri, znaju sljediti puteve koji se najlakše utabaju.
P: Pisala sam MNOGIM ljudima u vezi objavljivanja... kad ću naći ono što tražim? Zaprepaštena sam koliko ljudi želi pročitati taj materijal poslije toga kad sam poslala te izvode.
O: Tada bi trebala znati naš odgovor.
P: Čekaj i vidi?
O: Bingo!! Zar ti nismo rekli, zar ti nismo savjetovali za umreženje??!??
P: Naravno...
O: I što si učinila?
P: Pa, napravila sam to čim sam mogla...
O: I što se desilo?
P: Lizziji su pokušali ubiti me! ( smjeh )
O: Lizzardske Sile, tj., OPS, napadale su te još od prvog dana. Mi smo te savjetovali samo kroz godinu i pol, kao što vi mjerite vrijeme.
P: Situacija je takva da mi nedostaje snage kod rada protiv tih konstantnih terora i suprotstavljanju. Možete li mi reći da li ću ikad imati neki mir u umu da bi mogla nastaviti funkcionirati?
O: Moramo li?
P: Mislim da da. Dobro, ima neka dolina u Kanadi koja je navodno vrlo misteriozna i izgleda da nitko više ne želi ići u to područje jer svi završavaju mrtvi sa otkinutim glavama. Tko to radi? Ima li kakvih Indijanaca tamo ili špiljskih ljudi ili čega?
O: OPS bića, denzitet 4.
P: Oh, bože! Pa, mislim da ću trebati pitati nešto drugo jer imam taj osjećaj koji je tu negdje iza ugla, ili nešto izvan moje linije pogleda, što ne mogu vidjeti. Mislim da pitam za znanje koje neznam.
O: Znanje neznano po prirodi nije znanje.
P: Dobro. Još nešto za nekoga? SV, mislim da znaš to što bi trebala znati sad... zeznula si mnogo vremena... S: Pa, uvijek sam mislila da...
O: Pravila. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 05, 2006 6:34 pm 
Administrator

24.02.1996. Frank, Laura, S., PZ, SZ, MM, W

O: Vorta.
P: Prva stvar: izgleda da je svatko u ovoj sobi iskusio neku vrstu, velikih, kumulativnih problema, svi istoga dana. Da li bi vi dali komentar na to, molim?
O: Izuzetak.
P: Koji izuzetak?
O: Frank. Pomaknite ploču ulijevo. Vaše lijevo. ( napravljena podešenja ) Više. ( još podešavanja ) Ok. Bolje je centrirana.
P: Možete li komentirati SV.-inu situaciju budući da je ona najviše uznemirena?
O: Ne, sve dok ne pitate specifično.
P: S: Znam da sam pod napadom i da ću se morati suočiti s tim najbolje kako mogu. Teško je, ali ništa više ne mogu tu učiniti. Znam da sam došla pod napad jer sat koji nije radio, počeo je zujati ponovo i to je uvijek siguran znak.
O: Sakrivenost uzrokuje teške gubitke.
P: L: Tko je izgubljen?
O: Tko sakriva?
P: Da li pokušavaš sakriti svoje emocionalno stanje? S: Naravno. To je moj problem. L: Pa, sjećaš se što su mi rekli: kad ja patim, svi ostali pate. S: Ali, ako to nikom drugom ne kažem, onda nitko drugi neće patiti.
O: Umreženje omogućuje rješenja i ne samo kod kompjutera!!!
P: S: Pa uznemirena sam sa svime oko moje majke. Znam da je sve to moja krivica... Da sam ih ostavila kod kuće, sve bi bilo u redu.
P: Pa, sad nije u redu. Svi su uznemireni. Svi su jadni. F: Definitivno nije dobra situacija. S: Želim znati oko tog sata. Da li je to zbilja upozoravajući signal loše situacije, kao što ja mislim da jest?
O: Što ti misliš? Zapamti, vi učite eksponencijalnom krivuljom, jednom kad postanete "usvirani". To znači da vi postajete uveliko sposobni pristupiti univerzalnoj svijesti. Molimo naučite vjerovati svojoj povećanoj svjesnosti. Svi koji su prisutni ovdje su na nekoj točki na tom ciklusu, ili nekoj točki progresa, napretka, neki su dalje od drugih. Ako vi propisno komunicirate u mreži bez predrasuda, vi svi bi mogli postići istu točku u ovom ciklusu. Također smo mislili i da možete pristupati univerzalnoj svijesti da bi pronašli odgovore i pronašli neviđene istine, kao što je vibriranje sata znak povećanoj prisutnosti OPS 4. denziteta, i to je samo jedan primjer.
P: L: Pa, po tom pitanju, MM je imala vrlo strani objekt koji se pojavljuje u njenim fotografijama aure u njenoj kući i više-manje, kod nje. Pojavljuje se kao stupac svjetla, ili neka vrsta lumiscentne tube. Što je to?
O: Predstavlja tunel kreiran prisutnošću lokatora koji je u direktnoj komunikaciji s višin nivoima denziteta. I, zapravo, tu postoje neki stupnjevi presjecanja između istih.
P: O kojem prisustvu ovdje govorimo?
O: Mnogim i variraju.
P: I to je također točka presjecanja denziteta?
O: Ne baš; presjecanje se dešava do izvjesnog stupnja.
P: Da li oni predstavljaju OPS ili OPD?
O: Oboje.
P: To je kao portal?
O: Ne portal, to je tunel ( kao crvotočina ). Portal je otvor koji dozvoljava utjecajima iz viših denziteta da se manifestiraju prema dolje. Tunel je "dvosmjerna cesta".
P: W: Što su oni htjeli da MM učini?
O: To nije korektan koncept. Ispravak: tunel razvija oboje radi lokatora i... prisutnih entiteta. Lokator nije fiksiran.
P: L: Što bi MM trebala učiniti u vezi tog otvaranja i tih prisutnosti?
O: Ništa posebno... Ali je na MM da odluči kako rješiti tu situaciju.
P: Da li su te prisutnosti vezane uz kip?
P: Koja vrsta entiteta je povezana s tim kipom?
O: 5. denzitet, vlasnik.
P: Zašto je to biće tamo?
O: Izabralo je da bude. I ne, Laura, to nije Lizzard!!!
P: Pa, onda što je?
O: Nismo li ti upravo rekli?
P: Da. Razgovarali smo o tome ranije. Kako se "mrtvi momci" mogu priljepiti ili zakačiti na stvari ili ljude, ili kuće ili štogod. Kako ćemo mi to rješiti?
O: Što se treba rješiti?
P: Može li ona koristiti taj tunel?
O: Naravno. I već je!!! Da nije, tunel nebi postojao!
P: MM: Kako ga mogu koristiti efikasnije?
O: To bi povrijedilo direktivu učenja.
P: Koja je povezanost između kipa i mene?
O: Sve je međusobno povezano. Molimo, pogledaj prvih par naših odgovora u ovoj sesiji!
P: L: Može li ga ona koristiti da bi pristupila univerzalnoj svijesti?
P: Pa što može ona učiniti da bi maksimizirala OPD prisutnost i minimalizirala OPS, kod korištenja tunela?
O: Oh Laura, draga moja, izgleda da trebaš popravni kurs kod transkripti. Možda bi ti preporučili da ih pročitaš, opustiš se i privatno preslušaš one koje još nisi prepisala ( zapisala na papir, preslušavajući kazete ). To bi bilo ekstremno od pomoći kod tvojih mnogih i povećavajućih komunikacija preko "mreže" ( interneta ). Zapamti, mi vam pomažemo da vi otključate odgovore koji su bili smješteni u vašu supersvijesne zapise od prije "vremena" rođenja vašeg fizičkog tijela. Također, lažne informacije su gore nego da ih uopće i nemate. Sad, za PZ: molimo označi navodnike u svojim zapisivanjima odgovora, da bi zadržali najbolje moguće značenje! Hvala ti!
P: MM: Što se dešava samnom kad se osjećam dotaknutom u snu ili u polu-snu?
O: Razni entiteti.
P: Koji je njihov razlog da to rade?
O: Preteško da bi se ovako objasnilo i ovo je materijal za učenje. Pogledaj karmičke stvari u njemu.
P: Željela bi pitati o mojoj karmi i vezi s W.?
O: Zapamtite dvije stvari: prvo, ima boljeg načina za pristupiti ovim informacijama, nego očekivati od nas da vas vodimo za ruke, to nije učenje. Drugo, previše osobnih pitanja počinje ograničavati kanal!
P: L: Mike Lindemann nas je pitao jesmo li zainteresirani sudjelovati u forumu ISCNI, radi materijala. Da li je to prihvatljiv forum?
O: U redu.
P: također ste rekli da bi objavljivanje "eksplodiralo". Možete li reći još nešto o tome?
O: Da li je ovo "noć osobnih podataka"?
P: Pa, ne mislim da je to osobno. Imam brojna pitanja od ljudi iz cijelog svijeta, na koje trebam odgovoriti i izgleda da su ljudi zainteresirani i željeli bi imati materijal.
O: Već smo te savjetovali na tu temu i strpljenje je vrlina koja izgrađuje snagu!
P: Mike Lindemann je predložio da kanaliziranje podvrgnemo "rigoroznom testiranju".
O: Mike Lindemann ne kanalizira, zar ne? Koju vrstu rigoroznih testiranja je on predložio?
P: Nije rekao. Mislim da oni žele kratkoročna predviđanja i svu vrstu malih testova...
O: Upravo tako, sad, što vam to govori?
P: To nam govori da on želi dokaz.
O: "Dokaz" trećeg denziteta nije upotrebljiv, kao što smo vam objašnjavali opet i opet. Sad, slušajte vrlo pažljivo: Ako bi dokaz te vrste bio moguć, što bi se desilo sa slobodnom voljom, i zato, učenjem, Karmičkom Direktivom Nivoa Jedan?
P: Pa, mislim da ako tu ima dokaza, da vi vjerujete u dokaz, a ne u duh te stvari. Vi stavljate svoj oslonac na materijalne stvari. Vi ste izgubili svoju slobodnu volju. Netko je povrijedio vašu slobodnu volju pomoću akta DOKAZIVANJA nečega vama.
O: Ako netko IZABERE vjerovati, to je njihovo isključivo pravo!
P: PZ: ( nerazuman znak )
O: Ti nisi kompletno raumjela prethodni odgovor, Pat. I što bi trebao sačinjavati dokaz?
P: L: Predskazanja koja postanu istina, odgovori koje bi bilo moguće provjeriti kod mnogih stvari.
O: To bi još uvijek bilo odbačeno mnogo puta kao slučajne koincidencije. Mi smo već dali predskazanja, nastavit ćemo s njima, ali zapamtite, "vrijeme" ne postoji. To je iluzija 3. denziteta. Mi se ne igramo u tom pješčaniku i nemožemo i nikad nećemo. Glavni razlog naše komunikacije je pomoći vama da učite pomoću učenja vas kako učiti, i tako ojačati vašu duhovnu energiju i asistirati vašem napredovanju.
P: Vi kažete da je vaš primarni razlog samo naučiti nas? Ovu malu grupu?
O: Jer ste pitali za pomoć.
P: Dakle, vi ste se javili zato što smo mi pitali. Da li je ovaj materijal bio dan i drugima, ili je on dizajniran i namjenjen da bude podijeljen s drugima?
O: Ako oni pitaju na neophodan način. Drugačije rečeno, dijeljenje poruka koje vam dajemo će naučiti milione drugih.
P: Koji je "neophodan način"?
O: Koliko "je vama trebalo"?
P: Pa, trebalo je čitav naš život i MNOGO teškog rada.
O: Dobro, sad što smo mislili kad smo rekli "milioni drugih"?
P: Hoćete reći da će ove informacije biti prenesene na neki način milijunima drugih ljudi?
O: Na koji način?
P: Pa, jedina stvar mogu pomisliti jest - kroz knjige.
O: Bingo!!
P: W: To je mnogo posla.
O: Taj posao je u procesu, W.!
P: Pa, sve to treba biti otipkano, pregledano i ispravljeno i stavljeno u pripadajući oblik, i to će biti nekoliko godina da...
O: Za sve ćemo/ćete se pobrinuti, i ne, W.!
P: L: Pa to je zaključak! Dozvola ( koncesija )! W: Pa, razmišljao sam o vremenskom trenutku i tolikim stvarima koje su spremne za desiti se bilo kada u ovom vremenu. Izgleda kao da informacije trebaju izaći uskoro ili će to biti zastarjelo.
O: Predrasude ne služe ničemu! Također, tko kaže da će informacije zastariti?
P: PZ: Što ima veze ako bi samo napravili fotokopije i uvezali ih?
O: Čekajte i vidite. I nemojte biti iznenađeni ako događaji prevaziđu takve opcije.
P: L: Pa, to je zaključak! Pitam se što su time htjeli reći?
O: Čekaj i vidi?
P: W: Želio bih znati oko te komete o kojoj se govorilo na internetu i za koju su ljudi rekli da će se sudariti sa Zemljom 07.04....
O: Gluposti!!!
P: L: Pa, znatiželjna sam oko PZ-ovih i MM i W-inih misterioznih telefonskih poziva i čudnim momkom koji se prikradao PZ i koji je bio viđen kako bulji kroz prozor na Frankovom poslu. Da li su sve te stvari međusobno povezane?
O: Nez komentara. Sve od tih stvari mogu biti otkrivene pomoću korištenja metoda koje smo vas naučili i talenata koje posjedujete i koje ste naučili negdje drugdje.
P: Pa, grupo, nismo li odgovorili već na ta pitanja?
O: Duhovitost je šaljiva, toliko dugo dok svi prisutni razumiju namjeru!
P: Nedavno sam čula zvuk pljeska iza mene, i okrenula sam se i nikoga nije bilo tamo. Gene B. je spomenuo "pljeskanje" iza njega kad je jednom meditirao. Razumijem da je to poput probijanja zvučne barijere kad nešto dođe, prođe iz nekog drugog denziteta...
O: Nije "zvučna" barijera, nego samo "barijera" će tako napraviti!
P: Pa, u vezi PZ-ine situacije...
O: PZ je imala "situacije" neko vrijeme, kao što ga vi mjerite.
P: Pa, što se tiče posla njenog muža, njenog vlastitog posla, njenih sigurnosnih rješenja... i onog da prima vrlo smješne pozive na telefon i sad je također i W. počeo primati takve...
O: Sivi.
P: Pa, ima žena koja je na tv-u tvrdila da je bila oteta. Ostavila je kazetofon da snima na njenom noćnom ormariću, i za vrijeme noći, čudan, metalni glas je snimljen koji govori: "nemoj se probuditi" i to je bila najčudnija stvar koju sam ikad čula. I Karla Turner je iskusila sličnu stvar u njenom slučaju. MM govori W: Da li bi im trebali reći tko je zvao? L: Tko, bože? MM: Ne. Nastavite. W: Mogu vam reći samo što je taj tvrdio, tko je. On je umro 1952. Bio je to Paramahansa. MM: Da. Izašao sam i pronašao traku od Yoganande, i to je bio NJEGOV glas! I onda je traku uništio moj karaoke sistem. L: Pa, bio je to, ili nije... glas Yoganande? Možemo li pitati?
O: Možete.
P: Pa, da li je bio?
O: Da li je?
P: Pa, gdje je Yogananda sada?
O: 5. denzitet.
P: Dakle, Yogananda je u 5. denzitetu. Cayce je jednom rekao da će se on vratiti 1998. kao "osloboditelj". Da li je mislio da će se on roditi 1998., ili "aktivirati" 1998.?
O: To nije važno.
P: Sad, moje pamćenje datuma i vremena je uvijek bilo malo teško. Ali, u zadnje vrijeme, zbilja je loše. Što je uzrok tog gubitka mogućnosti sekvencijalnog zapisivanja onog što netko napravi, tko je nešto vidio, itd.? Zbilja je to čudno.
O: Nije to čudno. Kad netko "stari", iluzija prolaza vremena počinje slabiti jer vaš "viši um" počinje razumjeti iluziju.
P: Danas, ranije, čitala sam neke transkripte. Jedna od stvari koju sam pročitala je o Nefilima i njihovoj interakciji s ljudskim bićima i o drugim planetama, molekularizaciji, itd. Onda, čitala sam o planeti Kantek. Ima li tu negdje, na Zemlji, u sadašnje vrijeme, ljudi koji nose Nefilske gene?
P: MM ima kćerku visoku dva metra. Ja imam dijete koje je prilično visoko. Može li to biti manifestacija Nefilskih gena?
O: Možda, a možda ne.
P: Ima li netko tko to može otkriti?
O: Da li bi to željeli?
P: Da.
O: Ne, nebi!
P: Da li bi se ta nefilska genetska struktura prenosila prirodnim načinom ili bi to bio rezultat genetske manipulacije pomoću mijenjanja fetusa i vraćanjem natrag?
O: Ne ovom drugom. Jedan trag: dvostruki Y kromosomi.
P: W: To su muški...
O: Nefilski su bili.
P: L: Oni su bili muški. Žene su dvostruki X, muški su XY.
O: Zatvori su puni osoba s dvostrukim Y s monstruoznim osobnim defektima, skoro uvijek Kavkaškim i prekomjernim. Također, "motoristi" često nose gen. Preporučamo da to ne podijelite uobičajeno preko interneta!!!
P: Na tv-u su intervjuirali serijskog ubojicu. Bio je OGROMAN! Opisao je ubijanje. Psihijatar koji ga je analizirao je rekao da je to učinio jer je htio biti uhvaćen. NISAM stekla taj dojam. Mislim da je to napravio samo radi toga što je tako htio. Motoristi često nose gene... i zato oni formiraju "bande". Nefili. Motoristi. Velik. Kavkažanin. Oh, oh, oh... Ima li još nekog traga koji bi nam mogli dati?
O: Nefili nisu trenutno u vašem svijetu, samo se nalaze ostaci u tragovima.
P: Tragovi u ljudima. I navodno ih ima 36 miliona koji dolaze...
O: Sa valom.
P: To me podsjeća: da li je moguće da ta skupina kometa o kojoj ste govorili, egzistira u 4. denzitetu?
P: Skupina kometa je u 3. denzitetu?
O: Prelazi između 3. i 4.
P: Dobro, dakle ona je u oba, u 3. i 4....
O: Bit će vam vidljiva.
P: Pa svatko ju svrstava u Hale Bopp, da li su povezane?
O: ? Mnogi svemirski objekti su trenutno ili nedavno viđeni kao misteriozni.
P: F: Pa, prošlu noć na vijestima su izvjestili da je nešto bilo viđeno 1991. i 1992. što se više nije pojavljivalo... mislili su da ja to bio komet, onda su rekli da to nije bio komet, i također da je viđeno kako pulsira. Čak su i astronomi bili izgubljeni oko toga kako je to moglo nestati. PZ: Da li je ta stvar koja je viđena 1991. i 1992. dio vala?
P: Razumijem da su napravili najveći teleskop ikad na vrhu planine u Peruu. Da li će taj teleskop imati mogućnost da nas prethodno upozori na val?
O: Ima mogućnost da prethodno upozori na skupinu kometa, ali ne na val jer on nije vidljiv. Pitanje je više hoće li ili neće biti dano upozorenje radi skrivenih i političkih faktora.
P: W: Pa, oni već imaju tehnologiju i pretražuju nebo sa SETI teleskopom u Puerto Ricu...
O: SETI Schmetti, W! SETI stoji radi "potrage za vanzemaljskom inteligencijom", sad, zašto vi svi ne krenete u potragu za izumom metode postavljanja cijevi u kućama?
P: Pa znate, Carl Sagan... L: Oh, znam. I oni uvijek pitaju za novce. Svaki put kad dobijem njihov mail, napišem na vrhu:"Oni su već tu! Kad ćete se vi momci već probuditi?!" I to im pošaljem natrag. Da li Carl Sagan zna da smo već bili "posjećeni"?
P: Dakle, on jednostavno laže?
P: Ima li nečeg što bi trebali sada pokriti, neke stvari, u ovoj točki? MM: Da. Da li je bio Yogananda?
O: Učenje je zabava. Drugačije, vi bi još uvijek vozili svoje bicikle, kompletne s pomoćnim kotačima, i na to, laku noć.
P: Laku noć. Hvala vam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 05, 2006 10:29 pm 
Administrator

10.03.1996. Frank, Laura

P: Imam brojna pitanja koja bih večeras postavila. F. i ja smo diskutirali o prirodi napada. Prva stvar koju bi pitala je: imala sam sesiju hipnoze sa ( ime izbrisano ) i koristila sam neke Greenbaum tehnike. Ona je odgovorila pozitivno. Rečeno mi je da je imala nekoliko promjena osobnosti:"master programer, čuvar vrata ( gatekeeper, prim.prev. ), Alfa, Beta, Theta i Delta, nulto", i da je tu bilo preko 3000 instaliranih programa. Da li su ti odgovori vjerodostojni?
O: Vjerodostojnost je subjektivna.
P: Da li je ( ime izbrisano ) imala preko 3000 tih "programa"?
O: Budite oprezni s podacima koji dolaze od izvora koji vode u krivo.
P: Koji je izvor koji krivo odvodi?
O: Može krivo odvesti.
P: Tko krivo vodi: ( ime ) ili Greenbaumov tekst?
O: Ne, njegov izvorni centar.
P: To što ja percipiram kao negativni privjesak?
O: Taj "subjekt" se pojavljuje podijeljeno.
P: Dakle, ( ime ) pati od poremećaja multiosobnosti ( MPD, multipersonal disorder, prim. prev. )?
O: Nije toliko jednostavno.
P: Da li su njeni fragmenti ( dijelovi ) uzrokovani otmicama?
O: Ona je bila otimana i poput toga, ali nije to stvar ovdje. Ona "traži" i kad netko traži... ( Sesija prekinuta radi inozemnog razgovora telefonom )

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 07, 2006 1:22 am 
Administrator

13.03.1996. Frank, Laura

P: Koga imamo večeras sa nama?
O: Vinxyoh.
P: I odakle si?
P: Jednom ste rekli da ste uvijek sa nama. Ako je tako, onda ste morali čuti raniju diskusiju o efektu koji, budući da smo radili ovaj projekt, magazin i to sve, izgleda da donosi najodvratnije napade iz najrazličitijih smjerova na koje bi i mogli pomisliti. Ja sam zbilja umorna. Napadi stižu od ljudi tamo vani i od ovih ovdje, doma. Dosta mi je drama, dosta mi je žalbi i pogoršanja, umoran sam od sveg ovog posla, a svatko dolazi samo dolazi s još problema k meni da ih rješim. Dosta mi je toga da budem bolesna, dosta mi je boli. Dosta mi je toga da neznam odgovore. Jednostavno sam umorna. Zbilja sam spremna prestati - završiti s ovim. Da samo sjedim u svojoj sobi i vegetiram. Neki komentar?
O: Što želiš znati?
P: Želim znati da li će ova aktivacija svih Murphy-jevih zakona prestati.
O: To nije problem.
P: Pa, za bića koja mogu čitati misli, vi baš i ne pomažete mnogo! Zašto vi jednostavno ne pročitate moje misli i kažete ono što bi trebala znati?
O: Ti trebaš pročitati svoj vlastiti um!
P: S obzirom na um kakav mi je sada, to skoro zvuči kao šaljiv odgovor!
P: Što je u mom umu?
O: Pitaj samu sebe. Otkrij.
P: Pa najbliže što mogu reći je to da patim od najozbiljnijeg gubitka vjere kojeg sam ikad doživjela. SV i njena majka. PZ i igre oko štampanja magazina. Školska ploča. Luđaci u ISCNI. ML...
O: Upozorili smo te da bi moglo biti napada.
P: Ja sam na točki gdje ne želim više napada. Mi možemo prekinuti kanaliziranje, pisanje, internet... sve. Samo želim prestati.
O: I što ti misliš, što bi to moglo učiniti tebi?
P: Pa, možda bi neki od napada prestali.
O: A možda i nebi!!
P: Onda mi recite što mogu učiniti. Utapljam se ovdje! Trebam znati kako se zaštititi.
O: Ponovo naciljaj smjer nekako.
P: Prema čemu?
O: Upitaj sebe.
P: Očito, budući da je magazin bio toliko stresna situacija, radeći sve bez pomoći. Mislim da ću trebati odustati od njega.
O: Ako želiš, ili možda promijeni format?
P: Promjeniti format u što?
O: U bilo što donosi manje stresa.
P: Pa, čitava stvar kod toga je bila da se kreira "vozilo" za transkripte. I to izgleda da je ono što uzrokuje stres jer ljudi jednostavno ne žele to čuti!
O: To nije istina; nego kako je to predstavljeno!!
P: Poslali smo ih na stotine adresa. Imam poštanske liste. To je koštalo bogatstvo za dozvolu masovne pošte, a da ne spominjem printanje. Poslala sam jedne D.-u i Val-u i tone drugim ljudima. D. mi je rekao da ga je Val nazvao i rekao da nije jednostavno ništa učinio s materijalima jer je bio toliko zauzet i dezorganiziran. Bila je to zbrka.
O: Ako je magazin samo naše poruke, nebi li to bilo manje stresno?
P: Pa tu i neće biti drugih stvari ako će ovo biti stresno. Moj cilj je bio doći dovoljno blizu toga da bi se velika masa ljudi mogla zainteresirati i pretplatiti se na časopis.
O: Da li je tvoj "cilj" samo jedan?
P: Naravno da ne! Ali ja sam jedna koja je pala kao nasljednik ovoga i jednostavno samo radim najbolje kako mogu bez ikakve pomoći.
O: Jer želiš rukovoditi bez vodstva.
P: Sada, čekajte malo! To NIJE fer, pitala sam za vodstvo i rečeno mi je da to shvatim sama. To je ono što sam napravila, sukladno onom što sam mislila da je najbolje kako to mogu napraviti!
O: Mi ti pokušavamo pomoći, ne ometati, ali moraš imati volju da razumiješ što je bilo rečeno. I to zahtjeva voljnost da se ima vjera i da se zbilja ima vodstvo. Nije dobro da se "izgubi", kao što se može desiti kad interveniraju drugi problemi, kao što su predrasude i nedostatak tunela misli, tj. opsesije.
P: To je upravo ono na što dolazim ovdje. Kako netko može zadržati tunel misli, ili nedostatak opsesija, ili bilo kojih drugih takvih stvari; to nisu problemi, to su samo rezultati problema. Problemi su napadi, kao što je situacija s mojom majkom, SV i svi njeni problemi, djeca, muž, magazin, PZ i Pk...
O: Pokušaj izbjeći opterećenja, kad je god to moguće. Također, savjetujemo da pokušaš prekinuti rješavanje problema za druge, pogotovo kad ti to kažu tvoji instinkti! Zapamti, svi imaju drugačiji "raspored" učenja, ili put.
P: Pa to je sve lijepo i dobro, ali kad se problemi drugih ljudi umješaju s završavanjem posla, izdavanjem magazina, sa mirnim umom, pa da se mogu fokusirati. Teško mi je da ne pokušam pomoći i rješiti te probleme!
O: Sad, daj jedan primjer kako se nečiji problem može umješati u izlazak magazina, molimo.
P: Pa, Pz-ovo dijete u štampariji nije u mogućnosti podržati bilo koji dio procesa na dobrom putu, puno manje se trudi oko toga, uzrokuje mi da idem tamo svako malo i radim kao luđak da bi sastavila kopije zajedno, tako da bi to moglo biti učinjeno na vrijeme. I to je bilo POSLIJE 18-satnog tipkanja i formatiranja! Mogu vas uvjeriti, ad to nisam napravila, da nebi bilo magazina... u međuvremenu SV se ponaša kao kretenuša jer se njena majka ponaša kao kretenuša... ma hajde! Momci, vi možete vidjeti te stvari!!!
O: Mi također možemo "vidjeti" ono što vi ne možete!
P: Zato sjedim ovdje i pitam. I zašto sam pitala ranije... i sve što ste mi dali je bilo "neodređeno" i "na vama je" i "čekaj i vidi". I sada, fizički sam izmorena, istrošena. Konstantno sam bila bolesna mjesecima... Mogli ste nam to jednostavno reći! SV je mogla ostaviti svoju majku u domu kod sestara! Ja jednostavno želim dopuzati do kraja i PRESTATI!!!
O: Da smo ti to rekli, ti nebi to naučila!!!
P: Mogli ste mi samo reći da će SV biti iskra koja će to početi, i da će mi uzrokovati svu tu bol.
O: Subjektivno.
P: Znam da je to subjektivno i nisam mislila zapravo na taj način, ali da je SV radila ono što je njena vlastita odgovornost i da mi nije neprestano plakala na telefon, ili dolazila ovamo i svaljivala krivicu na mene... onda bi i mogla rješiti ono što sam trebala... i ona nije učinila baš ništa što nije htjela i ja sam ta koja ispašta za to!
O: Da nisi učinila ništa, situacija bi se rješila sama po sebi.
P: Mrzim vam reći ovo, ali ako ne pomažete ljudima kad oni zovu upomoć, zvuči kao dobra OPS pozicija.
P: Oprostite, ali tako to zvuči. Reći nekome: "to je tvoj problem, sayonara!" Ne zvuči mi baš od pomoći!
O: To nije ono što treba reći.
P: Uvrijedile su me mnoge stvari koje su učinjene. Uvrijedila me činjenica kad sam pitala SV da učini jednu malu stvar za mene, što je bilo da ode u štampariju poslije mog 24-satnog rada, da mi donese novu kutiju papira... ona to nije mogla jer je imala ukočen vrat. I ona mi je to rekla! Meni, kojoj su već oči ispale. I uvrijedila me PZ i njeni sati i sati žaljenja i da jedino što može učiniti je to da učvrsti svoje vlastite ciljeve, i to sve kompletno ignorirala ili učinila suprotno. I SV nije rješila sa svojom majkom i rezultat je bio da me moja majka zvala telefonom i u stvari govorila da sam ju ja uvukla u to i da je to odvratno i da što ću učiniti? I na neki način, bila je u pravu. Osjećala sam se odgovornom. Vjerovala sam SV, ona mi je lagala i sve se kompletno zakompliciralo.
O: Da je tvoj fokus bio samo na projekt, niti jedan od tih problema nebi rezultirao. I zato dalje, to nije OPS stav. Ništa te vrste!!! Ako slušaš svoj unutrašnji "glas", lako je razlikovati stvarni poziv za pomoć i asistenciju, i još jedne stupice, drugačije znane kao portal napada.
P: Pa, da li vi razumijete mučan i težak koncept mjesta na kojem smo? Nisam bila u poziciji da pomognem mojoj majci, a još uvijek sam čovjek. I nisam mogla vidjeti da SV-ina majka pati i ništa ne učiniti. Izgledalo je kao idealno rješenje.
O: Interesantna alternativa: što bi bilo da si predložila SV da se njena majka preseli s njom?
P: Savjetovala sam to.
O: I...
P: Pa, rekli smo da bi onda ona trebala odustati od svog posla i svojeg života da bi zbrinula svoju majku i da ona to ne može.
O: I to je srž: da je to bilo istina, SV bi onda trebala pronaći alternativu koje su joj uvijek otvorene. Također, tvoja majka je imala drugih alternativa koje su otvorene za nju, ali je izabrala "sjesti natrag" i dopustiti tebi da to rješiš, kao što ste tako uvijek i radile. To je karmički krug, koji iako težak, ubrzava proces učenja, i tako napredak duše i karmički napredak.
P: Pa, osjećam neki smisao obaveze da pomognem SV jer je ona uvijek kupovala stvari mojoj djeci i donosila ih, inzistirajući da ih zadrže. Koji su njeni motivi?
O: "Kupovanje tvog prijateljstva". Još se uvijek nastavlja...
P: Pa, tu su i druge stvari koje su vezane uz ovo. Nisam bila u mogućnosti kupovati neke od tih stvari i ona je to znala. Uložila sam MNOGO novaca u magazin i to je vodilo drugom problemu. Financijskom. I to izgleda da je još uvijek u procesu i da je to napad kroz portal ovdje! Mnogo problema bi bilo rješeno da nisam trebala brinuti oko preživljavanja!
O: Rekli smo ti da ćemo pomoći kod financiranja i jesmo, i nastavit ćemo tako.
P: Dobro, da li je magazin, kako je učinjen, djelovati i financirati se sam dalje?
O: Savjetujemo da budeš otvorena prema promjenama.
P: On može biti promjenjen idući put... ali ne sad, odštampan je.
O: Dobro. Kako se može kreirati knjiga... samo se koncentriraj na uređivanje naših poruka i ničemu drugom, sa svakom temom, sve dok nije spremna za "konzerviranu" kopiju, i na kraju, samo je pripremi za izdavača!!
P: Dobro, već sam razmislila o tome. Dobro. Prije nego što prekinemo za noćas, želim pitati jedno pitanje koje je nevezano uz sve ovo o čemu smo danas diskutirali. Jednom sam pitala o "nefilskim genima" i rekli ste "ne želite znati". Dakle, da izjavim. Mi već znamo da se ljudi koriste kao "eksperimenti", da se muče, isisava ima se emocionalna energija, čini im se stvari da pate na razne načine iz raznih razloga. I ne govorimo o nečemu čemu bi bila toliko privržena, na način da mi to nedostaje, kao djetetu, jer sam to prerasla odavno. Ali ono što bi željela znati je nešto o toj nefilskoj djeci, kad sam pitala da li imam djecu s nefilskim genima... vi ste tako odgovorili na taj način...?
O: Koje specifično?
P: Neznam. Dakle, odložit ćemo ovo sad. Iscrpljena sam. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 12, 2006 4:07 pm 
Administrator

23.03.1996. Frank, Laura, V.

( Početak na drugoj strani kazete je imao anomaliju u zvuku, opisanom kao: počelo je kao da su snimljeni glasovi meki, daleki i dolaze iz nekog "dna". To se pročistilo, glasovi su čišći i bliži. Onda su opet bili daleko i nerazgovjetni. Ovo se nastavilo: na zvučnicima ste mogli doslovce "čuti" rotaciju sa jednog zvučnika u drugi. To je zvučalo poput toga kao da su se ili mikrofon, ili ljudi okretali jedan oko drugoga. Provjerili smo na drugom kazetofonu, koji je imao samo jedan zvučnik, i tog nije bilo na drugoj strani trake, pa fizička istrošenost trake nije bila u pitanju. )
P: Pozdrav. Ima li koga?
O: Fopillion sa Kasiopeje.
P: Dobra večer, drago nam je da ste nam se pridružili. Ima nekih situacija u koje želimo pogledati i onda pitati neka pitanja koja su opća po prirodi. Da li je to u redu za večeras?
P: Na što se možda odnosilo?
O: Vaše pitanje.
P: Prvo pitanje koje imam jest naša situacija vezana uz SV i različite naznake koje su iznesene i različite opservacije koje sam sama napravila i diskusija ili mrežnih interakcija koje smo imali na tu temu. Možete li nam reći bilo što na generalni način, ili ćemo zbilja morati pitati specifična pitanja o toj temi?
O: SV je skladište vitalnih informacija, vaš trag je bio u imenu, ali to niste uspjeli primjetiti!
P: Dobro, ali SV...
O: Zato ste i isfrustrirani; ništa vrijedno ne dolazi bez cijene!!
P: Broj jedan, SV nam je lagala. Broj dva, izgleda da je počela demonstrirati emocionalni efekt, nakon što smo diskutirali činjenicu da je tu bilo ozbiljno pomanjkanje emocionalnog utjecaja nakon što ste nam rekli da su ti ljudi-roboti oni ljudi koji potroše mnogo svojeg vremena sami i imaju...
O: Cijena, draga moja, nastavlja...
P: V: Pomoću nastavka veze?
O: Nordijski Sporazum ( Nordic Covenant, prim. prev. ) bio je dualitet.
P: L: SV dolazi iz tog područja gdje se donio taj Nordijski sporazum, onakav kakav jest, iz Minnesote. Ona je iz Minnesote? Oh, nikad nisam uvidjela tu vezu! Sveca mu! "Nordijski Sporazum bio je dualitet"... dakle, kad ste spomenuli Nordijski sporazum i bankovni skandal, bila je to izjava dvostrukog značenja za nas?
O: Možda, ali ne vidite bit! Sve osobe Nordijske baštine drže tajne centre moći, mogu biti mraka, ili svjetla... SV je Teutonske krvne loze koja vodi direktno tolikom izvoru moći kao što je Thule Society ( Thule društvo ) i druga, i ona je svijesna svojih moći i misije. Ona je pozitivne orijentacije. Pa ipak, vi ste bili testirani od sila od 4. pa do 6. denziteta da bi se odredilo da li imate snagu i mudrost za nastavak!
P: Čitava stvar jednostavno nema smisla... Mislim s tom užasnom crvenom aurom koju ona ima...
O: Crvenu auru još trebate daljnje prostudirati. Vaši izvori za takve informacije mogu vas prevariti.
P: Pa onda...
O: I mi smo Kasiopejci, ali je vaša volja da živite kako želite.
P: Pa... Onda zašto ste joj rekli, momci, da nije učinila neke izvjesne stvari, da bi ju to odvelo u totalno nepoduzimanje ničega?
O: Vratite se natrag i proučite tu poruku još jednom, sa asistencijom zapisa na traci, i sa otvorenim umom prema svim kutevima. Provjerite namjeru, ali ipak, bez mržnje i pakosti. Primjetite razlike. Dualitet sporazuma!!!
P: Pa, Frank je iz Nordijskog sporazuma. Da li je on član tog sporazuma, također?
P: F: Ako je tako, to je novost za mene. ( smjeh ) L: Kažete da je ona svjesna svoje misije?
O: Nekih je.
P: Da li je njena majka nešto na putu da bi se blokiralo izvođenje njene misije?
O: Majka je nedosljedna.
P: V: Njena majka, njena prisvojena majka... nedosljedna. Dobro, dakle da li...
O: Zanimljivo je kako je zaleđe mračno, da!
P: L: Pa, da zanimljivo je. V: Nešto mi govori da to može ići dalje... L: Pa da, ali oni su također govorili o njenom rođenju i njenom usvajanju i svim takvim stvarima u jednoj drugoj sesiji. Stvari koje su mutne, ona nije ništa znala o tome i ona tvrdi da nije. Dakle čudno... Da li je SV "walk-in"?
O: Nije korektna terminologija.
P: Pa onda, koja je korektna terminologija? Što je SV?
O: Rođenjem nasljeđeno pravo.
P: Sad, što to znači?
P: Kažete da kad smo spomenuli Nordijski Sporazum i Thule Društvo, da je tu neka mogućnost da je SV bila isprogramirana, ili ima nivoe programa i da neki dijelove njenog programa zna što ona radi, i da možda drugi dio ne?
O: Da, ali to nije negativna stvar.
P: Dobro, sad mi dopustite da odem malo dublje u to. Može li SV biti ono što vi opisujete kao osoba-robot, ali programirana u korisne svrhe?
O: Ne, "ljudi"-roboti nemaju krvne veze.
P: Dakle, to je nešto što je genetski programirano u krvnoj vezi?
O: Ne baš, ti koji imaju krvne veze imaju odgovarajuće orijentacije duša.
P: Mi govorimo o genetskoj krvnoj vezi koja aktivira izvjesne sposobnosti i gene koji su povezani s odgovarajućim dušama koje su pripremljene za tu manifestaciju u tim krvnim linijama?
P: Ima li kakvog značaja činjenica da je SV potrošila sve te godine živući s bandom motorista i tim načinom života?
O: Da, i to je ono što je vodilo i vodi uništenju "bezakonitih" bandi, grupe koja je povezana direktno s OPS 4. denziteta.
P: V: Njezina prisutnost tamo je uzrokovala da prekinu? To je bila dobra stvar. Da li je to tu značajno? Da ih je njezina prisutnost podigla? L: Pa, nije njih podigla, razbila ih je; oni će svi ići u zatvor!
O: Da i zbog okolnosti posijanih od "Agenta SV". Zato je opažen manjak emocija povezan s tom čitavom situacijom. Vitale je najhrabrija je osoba koju ste vi ikad poznavali! Svi dokazi protiv toga su veo; dio procesa testiranja.
P: L: Ako smo bili testirani, zašto nam to govorite? V: Pa da vi nebi pali?
P: L: Da li je SV svjesna toga što se događa?
O: Bitno je da vi ne padnete.
P: V: Da li je SV svjesna toga...
P: Ima li kakvih osnova koje bi mogle prekinuti ovaj nesporazum i da se to bolje razumije?
P: L: Sad, kad smo letjeli natrag kući, proletjeli smo kroz oluju. Da li je ta oluja, koja je počela prije nego što smo krenuli, i kroz koju smo proletjeli kad smo se vraćali, bila nusprodukt ili "bleedthrough" bitke između sila?
P: Da li su pokušavali naštetiti nam na bilo koji način, jer smo trebali proletjeti kroz nju i nismo mogli proletjeti iznad nje? Mislim, čak je i pilot bio zabrinut, a letio je godinama!
P: Što ih je zaustavilo?
O: Vitale. Primjetite kako se nije moglo "utjecati" na nju?!?
P: Rekla sam vam da je čitava stvar oko toga da se plašila bila lažna! F: Da, ona je bila preplašena kad smo išli i kada se ničeg nije trebalo bojati, i na putu natrag, kad smo skakali unaokolo kao kuglica u fliperu, ona je spavala, meni je pozlilo, a Laura je vikala "Zajaši ih, kauboju!!!" ( svi se smijali ) L: Dobro, dakle, kako bi trebali reagirati na tu situaciju?
P: Dobro, znali smo da to dolazi. To nebi bila dobra noć bez toga! V: Neke stvari se nikad ne mijenjaju, ha? L: Pa Frank izgleda da misli da tu ima puno više u vezi njezinog zaleđa kojeg je ona imala. Da li je to točno?
P: Pa, dobro, vjerovat ću vam momci, poći ću zajedno s tokom i pretpostavit ću da ste u pravu i da je to najbolje i radi dobra. I prekinut ću svoje kretenske reakcije i prestati brinuti oko takvih stvari.
O: Savjetujemo da pogledaš prije nego što skočiš. Sve može biti krivo kod brzih osuda, bilo da je rezultat prihvaćanje ili odbijanje. Nije sve kako izgleda... Zapamtite, ti koji dođu u vašu grupu, ili vaš krug utjecaja mogu biti različiti od onog kako vi mislite.
P: Rekli ste da smo bili testirani. Testirani za što?
O: Nastavak.
P: Nastavak čega?
O: Svega.
P: Nastavak svega. Dobro, i mi smo bili testirani kroz SV?
O: Trenutno.
P: Kažete da su ono što smo smatrali napadima bili samo testovi?
O: Oni vezanih uz Vitale. I ne, nisu svi s tim imenom te orijentacije, ali taj trag je bio instaliran za vas.
P: Kažete da je SV naš Nordijac 4. denziteta?
P: V: Možda samo pomoću svrhe njenog bića, ona je od vitalnog značaja za vas! L: Ok, Whitley Streiber mi je uzvratio pismo i rekao da je upoznat s tom školom koju sam doživjela u snu i mislim da sam vas to pitala jednom momci, i rekli ste da trebam otkriti još toga više oko toga. Rekao je da je upoznat sa svim tim...
O: Nije sve još isporučeno.
P: Rekao je da je on jedan od patrijarhalnih učitelja koji su poučavali...
O: I to isto.
P: Pa moj osjećaj mi govori da je to bila škola na astralnom nivou, da je to bila škola višeg denziteta, da ona čak i nije bila fizička, škola 3. denziteta. To su bile moje impresije toga i da sam bila poslana u taj denzitet da bi iskusila, nakon što sam bila poučavana od strane te grupe patrijarhalnih bića. Da li je to točno?
P: Dakle, škola koju Withley opisuje i onako kako on misli da je on jedan od tih bića višeg denziteta, da to on krivo tumači da je to fizička škola. Da li je to točno?
P: Da li je on, dali je...pa... Neće odgovoriti na to, zar ne? Zašto uopće marim za to da mislim da ću to okrznuti pomoću...
O: Sad, kao podsjetnik ove sesije, željeli bi istaći takozvane zemaljske promjene radi vaše dobrobiti, jer ste ovdje zapeli. Ti koji su prisutni trebaju biti opre... ( anomalije u zvuku na traci na drugoj strani počinju ovdje )... mljeni time da prestanu gristi popularne prevare jednom za uvijek! Ponovno pročitajte Bramley-a.
P: Smješno, uzela sam ga danas s police... ( njegovu knjigu ) V: O čemu govori Bramley? L: Pa, čekajte. Da li želite da ga upravo sad pročitam?
P: Dobro, iznesite stvari.
O: Sve takve promjene su uzrokovane samo od 3 stvari! 1) ljudsko nastojanje 2) Kozmički objekti padaju jer su preblizu Zemlji 3) Odstupanje u planetarnoj orbiti.
P: Dobro, nastavite.
O: Ne vjerujte u bilo koju od tih gluposti koje čujete iz drugih izvora. To je izdizajnirano da bi se ostvarilo masovno programiranje i prevara.
P: Dobro, u redu.
O: Kao što vaša biblija kaže: "Vi nećete znati niti dan niti sat". To znači tu neće biti upozorenja. Nema. Nema traga. Nema proroka. I ti događaji... ( anomalija počinje opet ovdje, jače )... su "prošlost" također. ( i završava ovdje )
P: V: Koji događaji prošlosti, također?
O: Kozmički i "ljudskom rukom napravljene" kataklizme.
P: L: Pa budući da ste istakli "ljudskom rukom napravljene" u listi, da li bi mogla zaključiti da možda neki od aktivista konzorcija, tajne vlade, da će požuriti neke od tih aktivnosti?
P: Da. Dobro, ima li još nešto što bi mogli reći o tome? hajde, vi nastupate. Molimo.
O: Pitajte.
P: Pa, rekli ste da postoji skupina kometa koja dolazi prema nama. Da li je to još uvijek točno?
P: Da li to tijelo, koje je nazvano Hale-Bopp, da li je to skupina kometa?
P: Da li to skupina kometa koja dolazi i za koju ste istakli da će stići bilo kada unutar 18 godina, ili nešto poput toga, točno?
P: Sad, da li se to može vidjeti na tolikoj udaljenosti?
P: da li je to nešto što će udariti na našu posebnu lokaciju i pojaviti se odjednom, kao kometa koja je upravo preletjela nedavno? Nitko je nije vidio sve dok nije došla i odjednom su je svi vidjeli?
O: Skupina je simptom, a ne fokus.
P: V: Što je fokus?
O: Val, zapamtite, je presjecanje "granica realiteta"... što to implicira? Konzultirajte vašu bazu znanja za Latinske korijene i nastavite.
P: Dakle, latinski korijen za realitet ( realm, prim. prev. ) je oblik vladavine ( regimen, prim.prev. ), što znači domena ili vladanje ili sistem za poboljšanje zdravlja. Da li to znači to, kako pretpostavljam, da se sad premještamo u OPD realitet, i izlazimo iz OPS realiteta?
P: I također, mogu zaključiti iz toga, da skupina kometa postoji i u drugom realitetu?
P: Pa, prije ste rekli da bi skupina kometa mogla doći prije granice realiteta. Što pokazuje da komete...
P: Pa kako nešto može tako... rekli ste da se pojavljuje kao da je jedan veliko objekt, i da naša vlada zna da je ona na putu i da ju je očito netko primjetio. Iz kojeg smjera dolazi?
O: Smjera?
P: Pa, skupina kometa. Ona je, pretpostavljam, stvarno tijelo, u doživljaju 3. denziteta, točno? Dio stvarne skupine tijela u doživljaju u 3. denzitetu. Da li je to točno?
O: Skupina može doći iz svih pravaca.
P: dakle, mogu li zaključiti iz onog što je rečeno da ćemo se kretati u tu skupinu kometa, kao u taj realitet?
O: Granica mijenja pravila.
P: Ali ako mi uletimo u skupinu kometa prije nego pređemo granicu, onda, mislim, razumjela bih da prođemo prvo granicu...
O: Djelomično unutra, djelomično van.
P: Dobro, da li taj takozvani HAARP projekt djeluje na bilo koju od tih promjena granica realiteta, tih promjena realiteta?
O: Sve je međusobno povezano, kao i obično.
P: Ima li netko neko pitanje u vezi toga? Što se u današnje vrijeme dešava... da pitam o tome. Roxanne mi je poslala neke informacije o Do-ma, ili svemirskoj božici koja vlada sivima, navodno. Očito je tamo čitava grupa ljudi, uključujući i oficijalne vlasti, koja je umješana u taj Do-ma kult.
O: Ma da, ziher!
P: Pa, to je bio moj osjećaj oko toga. Poslala sam...
O: Prevara je svugdje! Da li je netko za "smućkane mozgove"?
P: Shvaćam. Poslala sam nekoliko odlomaka kasiopejskih transkripti Frank DeMarco-u. Kao što je i bio zahtjev.
O: Čekaj i vidi.
P: Jezgrovito, možete li nam reći što slike božanstva, koje se ponovno pojavljuju, prezentiraju u današnjici? V: Programiranje?
P: L: Frank, ima li nešto što bi htio znati? V: Ja samo želim znati ima li nečeg što bi htjeli podijeliti samnom, to je sve. Oni znaju koja su sva moja pitanja.
O: Otvorenost svim mogućnostima. Krutost ne pomaže!
P: V: O čemu su to rekli? L: Mislim da je zadnji komentar za sve. Budi otvoren prema svim mogućnostima. Dobro, pa sad ćemo prekinuti za večeras. Laku noć.
O: Laku noć. Kraj sesije. ( poslije prekida sesije, imala sam sumnje oko nekih stvari vezanih uz SV, pa sam pitala Kasiopejce da se na trenutak vrate i komentiraju )
P: Pozdrav. Da li ste tu? Nisam smirena u vezi tih informacija dobivenih u vezi SV. Izgleda da je to kontradiktorno svemu što mogu osjetiti i vidjeti.
O: Ovdje Kasiopeja. Ne brini dalje! Uznemirenost nije nužno i opasnost, i indikativna je rasta i učenja. Dakle, nastavite i slavite!! Kraj sesije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 13, 2006 10:49 pm 
Administrator

29.03.1996. Frank, Laura

O: Womol.
P: I od kuda si?
P: Prošlog tjedna prolazila sam kroz nekoliko prilično jakih trauma radi izvjesnih ideja i realizacija s kojima sam bila prisiljena suočiti se...
O: Stres da, trauma ne.
P: Pa osjećala sam to kao traumu. Prvo pitanje koje bih željela postaviti je: kod čitanja i analiziranja bajke Bluebearda, kao mape svijesti, jesam li koraktna kod mojeg razumijevanja, da ja jednostavno živim život kao Bluebeard-ova žena?
O: Dovoljno blizu zasad.
P: Moja primjena te mape svijesti, takoreći, nije samo u području mojeg braka, već također i u brojnim drugim interakcijama. Da li ja to točno razumijem?
P: Koji dio je možda?
O: Učenje je kompleksan proces, odgovori slijede proučavanju.
P: Proučavala sam situaciju poduže. Jedna od prvih stvari koje sam otkrila bila je ta da moja ocjena na...
O: Miješanje iz pupoljka koji je blizu.
P: Mislite, upravo sada?
P: ( dijete je otkriveno u blizini, poslano je u krevet ) Koju vrstu miješanja ste uvidjeli kod "pupoljka", kako ih vi zovete?
O: Duševna pražnjenja uzrokovana naporima, napravljena pomoću privlačenja i utjecaja, pokušaj kanaliziranja da se uzme tijelo djeteta da bi se doživio osjećaj totalne euforije!!
P: Dakle, kao generalno pravilo, da li je ta euforija uzrokovana gledanjem televizije?
O: Može biti pojačana. Upozorenje!! Najmanji je najpogodniji za totalnu posesiju ekstremnih OPS orijentiranih snaga za vrijeme sesija i mora se držati podalje pod svaku cijenu!!!! Bilo je slučajeva kad su se vidjeli zdravstveni poremećaji kod ovoga i drugih, u stvarnosti, čak i do 30% posesije. Pluća su "slaba veza" i vaše psihičke mogućnosti su te koje su uzrokovale probleme u prošlosti.
P: Mislite da ono što činim da uzrokuje probleme mojoj djeci?
P: Tada, zašto su moje psihičke sposobnosti uzrokovale probleme u prošlosti?
O: zato što si bila manje svjesna u toj točki i tvoje sposobnosti su išle uzburkano.
P: Pa izgleda da imam jaku tendenciju da manifestiram moje psihičko i emocionalno stanje fizički; ne samo u svojem vlastitom tijelu, već također i u manifestacijama i događajima oko mene.
P: Vratimo se onda kad smo se prvi put doselili ovamo, u ovu kuću, imali smo provalu u kuću u noći. Uvijek sam bila u neprilici radi činjenice da je strani čovjek provalio u moju kuću, simbolike toga. Druge noći, čitala sam o snovima ljudi, kad sanjaju provalu u svoju kuću, to znači kao upozorenje ekstremne opasnosti iz duboke podsvijesti. Ti snovi uvijek imaju jaku psihološku manifestaciju. Pa, ja sam imala "provalnički" san, i BIO je poput toga. Ali onda, mislila sam o stvarnom provalniku kao fizičkom manifestiranju upozorenja u tijelu.
P: Da li je činjenica, da se to moglo manifestirati na fizički način, bila kakva indikacija ozbiljnosti prijetnje?
P: Ima li kakva posebna stvar koju bi ubuduće mogla napraviti da bi zaštitila djecu?
O: Neodređeno, ali savjetujemo bolju organizaciju.
P: U kojem smislu?
O: Djece.
P: Ne razumijem. Mislite da budemo stroži u vezi ostajanja?
P: U smislu rituala za krenuti u krevet ili nešto tako? Molitve?
O: Možda, ali također i drugog.
P: Ograničavanje gledanja televizije?
O: Rekli smo vam neke stvari...
P: Dobro...
O: Zamislite prekid koji vodi problemima.
P: Hoćete reći da su "ruke koje ništa ne rade Vražji alati"?
O: Ne jer je slobodna volja najvažnija.
P: Dajte mi još nešto o tome.
O: Organizirajte.
P: Da ih pošaljem u krevet prije nego što mi kanaliziramo?
P: Da li je moja najstarija kćer također osjetljiva na to?
O: Ne cvjeta.
P: Da li je dobro da su u svojim sobama?
P: Ima li tu nečeg sa fizičkom udaljenosti?
O: Svijesti.
P: Da li kažete da njihova svijest onog čime se mi bavimo postavlja konekciju ( vezu )?
P: I trebala bih to organizirati bolje. Dakle, trebala bi ih strpati u krevete prije nego što mi radimo.
P: Vratimo se mojem pitanju: san o provali druge večeri, bio je VRLO uznemiravajući. U snu, pokušala sam probuditi mog muža da mu kažem da je netko ili nešto u našoj kući, otkrila sam da je on bio paraliziran. Bio je poput mog prijatelja Keitha... možete li mi pomoći kod te slike?
O: Učenje je zabavno!
P: Pa, nije to bilo zabavno! Moje srce htjelo je iskočiti iz mojih grudi i završila sam sjedeći u naslonjaču do jutra. Uvidjela sam da sam bila iscrpljivana od mnogih ljudi dugo vremena...
O: Na tebi je da pogledaš i otkriješ. Nije na nama da ti pomognemo da ti "varaš"!
P: Bez varanja, uh. Ne mogu pogledati samo odgovore na kraju knjige. Dobro, da vas pitam ovo: ima li tu nekog značaja kod činjenice da je L-ina majka imala djevojačko prezime Rheindress?
P: Pa vi ne pomažete! Gledala sam na stvari toliko drugačije u zadnje vrijeme. Čak vidim da ste dali svakakvih vrsta tragova o tome da su mi neprestano iznad glave...
O: Laura, molimo nauči da jednostavno vjeruješ svojoj proširenoj pronicljivosti. To će te dovesti do neprestanog povećavanja znanja i mogućnosti. Ali, ti želiš da te vodimo za ruke. Sve što to može učiniti od ovog kanala i tunela je to da se on pretvori u OPS vozilo!
P: To ne želim napraviti ovdje! Pokušavam proširiti doživljaje učenja da bi pomogla drugim ljudima.
O: Ti imaš mogućnosti da to sama učiniš!! Zar to dosad još nisi uvidjela?
P: Još sam uvijek u procesu velikih promjena u mojem životu baziranih na takvim uočavanjima...
O: I, kako se osjećaš kad napraviš odluku da napraviš jednu takvu promjenu?
P: Boli kad doneseš takvu odluku, čak i kad osjećam da je to prava stvar. To može biti bolno i užasno.
O: Olakšanje?
P: Definitivno olakšanje!
O: I...
P: Imam malo nade da će se možda nešto drugo dogoditi da mi pomogne kod posla i da budem sigurna da je moj život čist. Prekidam svoju vlastitu financijsku podršku i to me plaši. Ali, upravo sada, imam drugu pomisao... Nedavno sam primila neke informacije oko Denver aerodroma. Izgleda da tamo ima neke povezanosti sa misterioznim stvarima. I to ste iznijeli u prvom kontaktu. Imate li nešto više o tome?
O: Čekajte i vidite.
P: Također sam naučila da viđenja letećih bumeranga u Engleskoj, prije nekoliko godina, da je to također priloženo u porukama koje prolaze kroz ovakvu ploču nekim klincima u gradu i da su te poruke vrlo slične onima koje mi primamo. U stvari, poruke kod otvaranja su bile upozorenja o vanzemaljskim bazama! Vrlo sam znatiželjna oko toga. Bilo je tu mnogo stvari oko tog posebnog slučaja koje su toliko slične u dinamici... Kad se nešto vrlo negativno desi na Zemlji, da li to neophodno napravi otvor za balansiranje za pozitivnu energiju?
P: Možete li mi reći bilo što još oko toga? Clapham Wood incident u 1970-tima?
P: Pa, to mi ne pomaže.
O: Pomaže, ali ne tako kako ti misliš. Stonehenge moć, vrtlog, magnetski principi koje ste razumjeli kad ste okupirali druga tijela, pitaj Hilliarda, naftaša.
P: Bilo je mnogo naznaka da Hilliard ima neko znanje koje možda zadržava. Da li on ima znanje koje je važno i kako ga mogu uvjeriti da mi ga kaže?
O: Obilnije i ispituj direktno poslije obećanja apsolutnog povjerenja... i ne krši ga!!!
P: Dobro, neću. Pa, natrag na ovu situaciju. Teško mi je.
O: Ne baš.
P: Lako je vama reći.
O: Čekaj i vidi.
P: Pa, pročitala sam ponovo transkripte i tu je bilo vrlo interesantnih stvari o Thule Društva i Nordijskog Sporazuma i to izgleda vrlo misteriozno i povezano s aktivnostima koje se zbivaju na Antarktiku. Pa pročitala sam mjesto na kojem je rečeno da su Lizard bića bila robovi i ljubimci Orionaca. To izgleda da je vrlo značajno.
O: Kad dobiješ novce, plati nekom da napravi prijepis.
P: Ja ću to sama napraviti i najbrže što je moguće... SV je trebala pomoći oko toga... ali očito ona izlazi iz ovoga...
O: Možda, a možda ne, vi niste kompletno u kontroli svih mogućih faktora.
P: Pa ipak, stvar radi, ne marim više za to. Što ću prije moći, vratit ću se na prepisivanje. Poslala sam neke primjere na nekoliko mjesta. Dobila sam neke VRLO pozitivne odgovore...
O: Zabavljaj se!
P: Što to treba značiti? Ne želim čuti to! Neki dan kad ste rekli "slavite", patila sam!
O: Prestani patiti!
P: Ne mogu si pomoći! Toliko mi je žao L-a! On je učitelj, a bio je žrtva! To me presjeca! Natrag na pitanja. Da li je Nordijski Sporazum ono što će omogućiti taj genetski projekt za pripremu "plodnog tla" za Nefile?
P: Što Nordijski Sporazum znači?
P: Kako ću to učiniti? Mogu vidjeti sebe kako idem nekome i pitam: "Bok! Da li ste vi član Nordijskog sporazuma? Željela bih znati što se zbiva u vašoj glavi?! Što vi mislite o tome?" Ma ziher! Pa, umorna sam. Još nešto u vezi zaštite djece?
O: Rekli smo ti.
P: Nešto što bih trebala znati u vezi moje situacije? Osjećam se prilično očajno.
O: Da li si bila "očajna" prije?
P: Da.
O: Da li si se pretvorila u prah?
P: Ne, ali mislila sam da ću se raspasti!
O: Što je s tvojim ugovorom?
P: Bog zna kad će se to desiti! Vi mi nećete reći!
O: Da ti kažemo, postala bi "mekana".
P: Izgleda da ste nas vremenom okrenuli sve više i više prema pravcu da učimo sami. Da li to znači da će se "prozor" zatvoriti?
P: Možete li mi reći što to znači?
O: Trebali ste više asistencije ranije.
P: Pa, da li sam u pravu kod ideje MPD ( poremećaja višeosobnosti ) kod SV?
O: Razvijajte se s otvorenim umom i unakrsno provjerite sve analize.
P: Dobro. Zabrinuta sam za dijete. Da li bi joj trebala napraviti duhovno oslobađanje?
O: Zašto?
P: Pa, njena pluća izgleda da prilično reagiraju upravo sada. Ona ima težak period upravo sada.
O: Reguliraj dijetu, to je krajnje!!!
P: Što s dijetom?
O: Izbaci šećer!!! Masnoće smanji, svježe povrće povećaj, spavanje koordiniraj.
P: Dobro, govoreći o dijeti... Atkinsova dijeta izgleda logična... ali ona povećava korištenje masnoća i proteina.
O: Linija struka dobra, ali srce pametno?! Neee!
P: Jednom ste govorili o prolazu na testu, i da sam bila testirana na neki način... da je to imalo nešto sa SV... Željela bih znati da li je to bio test?
P: Pa, moram se rano ustati i moje misli skreću, pa ću reći laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 14, 2006 5:31 pm 
Administrator

24.04.1996. Frank, Laura

P: Pozdrav. Da li je u redu da radimo u ovoj sobi, budući da je moja najstarija kćerka trebala onu danas?
O: Potrebe stvaraju promjene.
P: I koga večeras imamo sa nama?
O: Siril.
P: Željela bi se nositi s izvjesnim stvarima vezanih uz napredak ove "misije" ili "projekta", kao što ste ga vi opisali. Kao što znate, iskusili smo ozbiljne smetnje i "napad" zadnijh par mjeseci. Došla sam do zaključka da je moj muž osoba-robot. Ali, neću vas pitati da to potvrdite ili opovrgnete. Došla sam do te ideje kroz informacije u transkriptama. Ono što bih željela znati jest: da li će sada većina napada prestati budući da je ta energija maknuta iz moje okoline?
O: Možda, ali ne neophodno na način na koji ti misliš!
P: Pa, budući da sam prolazila kroz toliko grozna iskušenja ovu godinu, što je tu da me ohrabri?
P: Dobro, da li je moj muž osoba-robot?
O: Slušaj. Neodređeno.
P: Što trebam slušati?
O: Vidi.
P: Da li ću vidjeti nešto?
O: Robot ili ne, svi su programirani.
P: Svi smo programirani uključujući mene i Franka?
P: Pa, kad promotrim mnoge moje interne doživljaje, već sam došla do tog zaključka. Što je cilj tog programiranja?
O: Još je prekompleksno da bi se objasnilo.
P: Što je izvor ili uzrok kompletnom gubitku mog glasa nekoliko tjedana?
O: Q plazma bakterijska infekcija. Pitaj Wu.
P: Mislite na dr. Vu-a?
O: Da. Izgovoreno kao Wu vuče na južnjački drevni ton. ( Da, on i JE Wu, i pitala sam ga. To je definicija za "nepoznatu" ili "neidentificiranu" bakteriju koju medicinska znanost naziva "quelle" da bi se naznačio njen nepoznat izvor. )
P: Analizirala sam nešto materijala u vezi nedavne epizode o SV i njenoj majci. Zasad ona još uvijek nije učinila niti jednu stvar koju ste joj savjetovali da napravi, kad je ona to zahtjevala. Rekla sam joj da sam bila vrlo ljuta što joj je uzela toliko mojeg vremena i energije, a nije još poduzela niti jednu stvar koja je dana kao savjet, i to je rezultiralo da su SVI bili uznemireni. Sad, netko me je zvao i rekao mi da je SV bila umješana u neku vrstu vrlo mračne organizacije. Upravo mi je vrlo teško da u to vjerujem. Kako ona može govoriti takve stvari s toliko poniženja i onda biti dio takvih istih? Pa ipak, izvor te informacije je znao stvari koje su "škljocnule" i koje vjerojatno nisu bile rečene, osim ako je to bila istina. Da li je moguće da bi SV mogla imati višebrojne osobnosti i jedna od njenih drugih "ja" to radi? Kao u Greenbaum ( programiranju )?
O: Naravno!
P: Da li je moguće čak i za Franka i mene, da smo umješani u nešto takvo, a da uopće nismo toga svjesni?
O: Da, ali nije tako.
P: Da li to znači da tu IMA neka druga stvar u koju smo uključeni, u neke druge aspekte sebe, kojih nismo svjesni?
P: Da li je to nešto što se dešava u promjenjenim stanjima svijesti ili za vrijeme sna?
O: Ne dešava se, desilo se.
P: Nešto što se desilo u prošlosti?
O: Laura, trebaš konzultirati moćnog, praktičnog, efektivnog hipnoterapista da bi otključao ta pitanja za tebe.
P: Da li je to nešto što bi mogao Frank u međuvremenu? Očito bi Frank mogao imati veliki dio te slagalice koja je tu zaključana...
O: Oboje od vas i drugi. Ključevi su bili instalirani na takav način da ih je doslovce nemoguće vama otključati, jer su bili instalirani sa punim znanjem trenutnih okolnosti.
P: Tko je instalirao te ključeve ( brave )?
O: Superiorni moćni OPS konzorcij!!
P: I kojih su okolnosti oni bili svjesni, kako ste spomenuli, onda kada su instalirali te ključeve?
O: Svih.
P: Vi ste Kasiopejci, točno?
P: I vi ste OPD?
P: I vi nama kažete da mi imamo ključeve u znanju koji su instalirani u nas, instalirani od strane superiornog moćnog OPS konzorcija. Zar mi ne možemo, u našem svjesnom stanju, odbiti to programiranje i moliti vas da nas vi informirate o tome?
O: Nije moguće!
P: Što nije moguće?
O: Ono što ste upravo pitali.
P: Mislite, mi nemožemo promjeniti naše umove, ili vi nas ne možete informirati?
O: Nekorektna analiza.
P: Dajte mi korektnu analizu.
O: Vi ne možete otključati i mi vam ne možemo reći detalje kako i zašto.
P: Zašto nam nebi mogli reći?
O: Povreda slobodne volje, i opasnosti za vas ako vam to kažemo.
P: Ima li nekog načina da to učinimo koji nas nebi ugrozio?
O: Rekli smo vam.
P: Da li je opasnost za nas da NE otključamo te stvari?
O: Na neki način.
P: Kad sam bila kidnapirana u 3. ili 4. godini u Jacksonville-u, koliko dana sam nedostajala? Moja majka se jednostavno toga nije mogla sjetiti što ju je zaprepaštavalo.
O: 12 dana.
P: Tko me je kidnapirao?
O: JR.
P: Tko je bio JR?
O: Član korpusa.
P: Koji je to korpus?
O: Selektirana divizija ekonomske legije pod kontrolom G5.
P: Ekonomska legija? Što je G5?
O: Intel.
P: Koja je bila svrha tog kidnapiranja?
O: Instaliranje programa za samouništenje.
P: Dakle, taj JR nam je je znan kao "Cecil Brien".
P: I on je manje-više nadvladao moju majku i uvjerio ju da se uda za njega samo da bi došao do mene? Mislim da je to nevjerovatno!
O: Bilo je to lako tada. Bila je ranjiva.
P: Dakle, imam program "samouništenja". I Frank ima također?
O: Slično, ali ne točnu kopiju iza maske.
P: Da li je Frank otet na sličan način?
O: Blizu, ali ne točno tako.
P: Da li je Frankova upala pluća dok je bio dijete, što ga je skoro ubilo, dio tog programa samouništenja?
P: Da li je Frankov otac također bio programiran?
O: Poluprogramiran.
P: Pa mislim da možemo sigurno pretpostaviti da je svaki član naših obitelji imao neku vrstu instaliranog programa, da samo omogući naše programiranje. Ta čitava situacija počinje zvučati neopisivo strašno.
O: Strašno?!? Vi ste živjeli dekadama poslije tih epizoda! Koliko vaše braće ( ljudi )? Milione!
P: Zato sam i rekla da je to prilično strašno...
O: I to je dio prirodnog procesa, ne zaboravite.
P: Pa, trebamo neku pomoć od dobrih momaka. Ili, to se dešava sve dok ne nađemo izlaz odovud gdje smo zaglavili?
P: To zvuči toliko grozno. trebamo neku pomoć ovdje. Postajem VRLO umorna.
O: Ti samo trebaš znanje.
P: Da li je neko od moje djece bilo programirano?
P: A.A. prolazi kroz grozno razdoblje. Odvela sam ju doktorima nekoliko puta. Možete li mi reći što nije u redu s njom?
O: Želja za prihvaćanjem.
P: Što će pomoći?
O: Strpljenje. Ona je tvrdoglava.
P: Možete li TO reći još jednom!? Nedavno sam razgovarala s momkom koji mi je rekao o otkriću natrpanih Nazi bogatstva u špilji u Harz planinama. Pitao je za investitore. Ako ću dobiti onu pogodbu na vrijeme, da li bi trebala investirati u to?
O: Da li herpetologist proučava svoj subjekt pomoću toga da putuje gol u zmijsku rupu?
P: Dobro, to smo rješili. Što je s rješenjem o pogodbi?
O: Bila je otkazana od onih koji svjedoče da su na tvojoj strani.
P: Da li će mi LM zadati kakvih daljnjih problema?
O: Ne ako ga "odsječeš" kompletno.
O: Daj mu krajnju slobodu.
P: Pa, želim mali smjer oko toga.
O: Koncentriraj se na pogodbu. To može biti rješenje problema ako se rukuje pažljivo, ali i prokletstvo ako ne! koristi nešto od novaca da bi locirala "superhipnotizera-terapeuta".
P: Tko bi to mogao biti? Neki trag?
P: Ima li nekog napretka kojeg možemo sami postići?
P: Dajte mi trag... Želim nešto što će me srušiti s mog stolca i obogatiti moj život koji je toliko strašan... proizvesti znanje koje će me zaštititi...
O: Nećeš moć postići sve dok se ključevi ne sruše na propisan način.
P: Pa nadam se da ću do tada preživjeti.
O: Pogledaj prethodni odgovor.
P: Da ste vi momci ovdje, bacila bih nešto na vas!
O: Mi bi se izmakli.
P: Pa, vidite moj problem ovdje... mislim da samo želim znati da tu ima nekog kome je stalo...
O: Ti bi to rebala znati dosad.
P: Onda bi vi momci trebali biti iza mog advokata i srediti ga...
O: Hoćemo, kroz tebe.
P: Recite mi o DF, koji je navodno dio Intel mreže?
O: Ne baš tako.
P: Što nije tako?
O: Intel.
P: Mislite, veza za koju se tvrdi između službi?
O: "Sjećate se Brockinton-a!"
P: Pa, DF ne ide okolo i tvrdi da je povezan kao što je bio AB...
O: Intel se ne stavlja na internet.
P: Dakle, imamo MNOGO stvari zaključanih unutra i sve što trebamo je naći ključ...
O: Da, upravo tako.
P: Još nešto...
O: Budite svjesni srčanih smetnji. Nije ono što jest, ono što bi moglo biti.
P: Što specifično?
O: Moguće tromboze u budućnosti.
P: Što mogu učiniti da to izbjegnem?
O: Mnogo stvari, ali najvažniji je vaš stav. Morate smanjiti vaš bijes.
P: Pa, mislila sam da sam to jednostavno napravila s tim kad sam pitala Lewisa ( Franka ) za razvod? Kod čega sam bila bijesna?
O: Mnogo toga, ali posebno mračna dešavanja u prošlosti, neka zaključana, neka ne.
P: Koja dešavanja u prošlosti?
O: Ono što ti je učinjeno.
P: Mislite na kidnapiranje i moguće mješanje vanzemaljaca?
O: I drugo.
P: Mislite na LM?
O: Ne uglavnom.
P: Pa, mogu li pitati ovo: da li je LM ikada, u bilo kojoj točki našeg braka, mario za mene uopće?
O: Na način na koji jest.
P: To sve govori. Ali, o čemu su oni govorili? Što mi je učinjeno?
O: Povrede.
P: U procesu mojeg programiranja da sama sebe uništim, da li sam bila fizički ili seksualno povrijeđena? Uopće se NIČEG ne sjećam BILO čega takvog. Kažete kad sam bila dijete?
O: Da. I kasnije.
P: Možete li mi reći u kojim godinama?
O: 2,4,7,10,17,22,44.
P: Kad sam imala 2, bila sam oteta?
P: I kad sam imala 4? Bila sam kidnapirana i programirana?
P: I kad sam imala 7, bila sam oteta?
O: Da, i...
P: I onda sam programirana također?
P: Kad sam imala 10... oteta?
O: Da...
P: Pa, morat ću razmisliti o svemu tome... Izgledaju kao dobri brojevi za loto!
P: Da li vi momci vjerujete u ZABAVU?
O: Da. Laku noć. Kraj sesije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 21, 2006 12:57 am 
Administrator

28.04.1996. Frank, PZ, Laura

P: I koga imamo sa nama večeras?
O: Vordkon.
P: Malo smo pričali sa Sandrom i hvala vam na tome. Sad, diskutirali smo mnogo o raznim stvarima ovdje, i glavna stvar na koju sam se fokusirala je zamka emocijama. Željela bih znati da li su nam tu zamku utrapili iz vanjskih izvora?
O: Formulu su "utrapili".
P: Koja je formula?
O: Namjestiti formu, kao labirint.
P: Dobro. I koji je najefikasniji način da se izađe iz tog labirinta emocionalne kontrole?
O: Izračunati.
P: Ima li nešto što bi mogli učiniti u tom procesu izvlačenja sebe iz emocionalne zamke i prekinuti ili olakšati bol? Ona doslovce boli.
O: Nema potrebe olakšati.
P: Pa, jednom kad ste ju iskusili i prošli kroz nju, a posebno jednom kad vidite da je to zamka, ona više ne povređuje - ili bar smanjuje. Druga stvar je ta da smo mi svi bili uvučeni u emocionalne zamke, izgleda još od rođenja. Da li je to uobičajeno za sve ljude?
O: Sve? Ne, većinu da.
P: Da li bi bilo točno za tvrditi i reći da ljudi koji imaju potencijal za učiniti vrlo pozitivne stvari u smislu čišćenja i razumijevanja realiteta u kojem egzistiramo, da bi mogli biti primarne mete za te emocionalne nemire?
P: Možete li nam reći koje bi mogle biti karakteristike osobe koja nije uhvaćena u emocionalnu zamku?
O: Zagrljeni? Ne. Ujedinjeni? Da.
P: Ah! Dakle, kažete da ljudi koji mogu rješiti emocionalne zamke, da se mogu ujediniti u višem emotivnom smislu?
O: Emocije su samo kemikalije.
P: Dakle, ako su emocije samo kemikalije, da li je istina da kad je netko u fizičkoj blizini izvjesnim osobama, da možda njegova frekvencija uzrokuje te kemikalije da budu stimulirane ili generirane unutar nas?
P: I to uzima veliku silu volje i mentalne snage da se suprotstavi toj fizičkoj akciji?
O: Ne, samo treba vježbati.
P: Dobro, jednom kad ju napravite nekoliko puta pomalo, onda možete raditi i velike?
O: Nije baš točan koncept.
P: Čitala sam poruku koju su nam poslali preko interneta gdje je Cosmic Awareness, izvor koji govori o ljudima koji su svojevoljno došli ovdje radi toga, budući da dobri momci ne mogu intervenirati izvana jer bi time prekršili slobodnu volju, da su se mnogi od njih inkarnirali i zato iskusili fizičke doživljaje, i onda probudili i postali sposobni raditi stvari koje su potrebne na planeti. Cilj je da pokušaju biti sigurni da će se probuditi iz njihovih razloga, i da se emocionalne zamke i emocije koriste neprestano i tako ih se pokušava spriječiti od njihovog buđenja. Ono što me zanima: koje su stvari koje mi trebamo napraviti da bi se probudili? Rekli ste nam mnogo puta da se mi trebamo probuditi. Očito mi nismo potpuno probuđeni. Mi smo svjesni toga. Ima li tu neka druga stvar koju možemo učiniti?
O: Neka se to desi prirodno. Ako ste na putu, da li vi tražite skakanje u zrak i let na kraj puta? Da ste to napravili, žalili bi za nedostatkom "ostatka puta".
P: Mnogo se čudnih stvari dešavalo ... S. i njen srčani napad, A. i njen gležanj, grozne bolesti koje sam imala prošlih mjeseci, A. govori o stvarima koje su se njoj dešavale... meni to izgleda kao da je situacija koja predstavlja napad koji se zahuktava. Možete li to komentirati?
P: Pa, mnogo hvala! Možemo li pitati pitanja o tome?
P: Pa, moje infekcije oka, problemi s ušima, gubitak mog glasa toliko dugo... da li su to dijelovi procesa napada?
P: Moja majka je također pala i ima crnu masnicu. Pokušavam naći portal. Tko je portal kroz koji se dešava taj napad?
P: Da li smo ga već otkrili u dijelu kad smo govorili o SV i njenoj majci i njihovim problemima?
P: Kažete da SV nije portal?
O: Ljudi nisu portali!!! Oni su samo žrtve stvari koje prolaze kroz portale. Drugačije, mnogi bi mogli tebe opisati kao "portal".
P: Pa, nikad nisam rekla da nisam. Govoreći oko toga...
O: Kad se koncentrirate na ljude kao portale, vi krivo usmjeravate negativnu energiju na duševne jedinice tih ljudi. Kao da lječite akne sa terapijom gađanja iz puške!
P: Koji je odgovarajući odgovor kad ste u situaciji i kad znate da je osoba žrtva, da od strane sila koje dolaze kroz portal, ali njihovo žrtvovanje uzrokuje veliki dio problema? Kako bi bilo adekvatno djelovanje kod toga?
O: Kako vi vidite one koji su zaraženi sa bolestima? Da li bacate kamenje na njih?!?
P: Pa, ne, ne bacamo kamenje na njih...
O: Što onda radite?
P: Pa osoba koja je bolesna: pošaljete ju ili ju odvedete doktoru ili savjetujete da ode doktoru.
O: Iz kojeg razloga?
P: Da bi otkrili dijagnozu bolesti, da bi joj dali lijekove, ili bar ublažili simptome ili izlječili bolest.
O: Bingo!
P: Mi govorimo o ljudima koji čak i ne priznaju da su bolesni! Kako nekom možete reći da ide doktoru kad on ne misli da je bolestan? Većina ljudi NE vjeruje da su subjekti kontrole i manipulacije iz drugih denziteta! Morate reći brojnim ljudima da će biti podvrgnuti napadima i manipulaciji i oni slijepo kažu: "Oh, nema ništa u našim životima što bi to moglo dopustiti...".
O: Poricanje nije neizlječivo sve dok ne odustanete. Strpljenje kombinirano s pristojnim pozivima za sudjelovanje u procesima učenja eventualno dozvoljava žrtvi da se probudi, i tako je otvorena za lječenje. To vam pomaže da sagradite "vojsku" koju trebate. Izolacija ne lječi ništa. Zato gušenje napretka, kao netko i svi, ultimativno će izgledati kao "portali". Bolje nego "okretati nečije kotače", zar ne?
P: Dakle, drugim rječima, kažete da bi ja trebala ostati vjenčana sa svojim suprugom, trebala bih imati SV i druge koji prekidaju i uništavaju ljude ovdje konstantno, da bi "sudjelovali" u procesima učenja?
O: Bit nije da se striktno ostane uz specifični stil života, niti ostati kos istog uzork ponašanja, već da se ne zatvore vrata kompletno i zauvijek.
P: Dobro, da je osoba bila, racimo, robot-osoba, kad ona to postaje, što se dešava sa dušom te osobe?
O: Isti proces.
P: Kao i što?
O: Umiranje.
P: Dakle, osoba može umrijeti i napustiti svoje tijelo, koje može biti uzeto i reanimirano i kontrolirano da funkcionira i da radi stvari dugo vremena. U međuvremenu, originalna duša je kompletno premještena u 5. denzitet, i sprema se za recikliranje?
O: Da, ali tijelo je zamjenjeno, ne reanimirano.
P: Da li se to desilo Lewisu kad je bio operaciju 1981. godine?
O: Mi smo upozorili na to, čak iako si srela 7 "robota" u svojem čitavom životu, ne trebaš ih "vidjeti" u svakom grmu iza ugla. Srela si toliko ljudi u svom životu. Rekli smo ti za jednog, i samo tog jednog!!
P: Što je bio izvor sna gdje mi je to rečeno prilično jasno?
O: Snovi su najbolji način i forum za dezinformiranje koji postoji.
P: Dobro. To mogu vidjeti. Ali istovremeno oni su i jedan od najboljih načina za dobivanje informacija iz podsvijesti i više svijesti, točno?
O: Spomenuli smo dosta dualiteta!!
P: Preskočimo dezinformirajući dio samo da dođemo do analize, priče od Bluebearda... još uvijek mislim, osoba-robot ili ne, da radim pravu stvar. Da li je moguće da, čak i u ovoj situaciji, da sam uhvaćena u emocionalnu zamku?
O: Naravno. Ta stvar koju trebaš naučiti je svakakva osim lagana!
P: Da, to je sve lijepo i krasno, ali mi govorimo o raskidu sa mojim čitavim životom ovdje...
O: Možda, možda i ne.
P: Koje je dobro u kanaliziranju ako ti ono ne pomogne da doneseš jednom odluke za neko vrijeme. Kažem, neko vrijeme, ne za stalno. Ili da pomogne pojasniti stvari! Da stavi dodatno svijetlo na to umjesto da muti vodu!
O: Mi ne "mutimo" vodu, to samo vi možete!
P: Pa dosta o tome...
O: Ne, nije dosta o tome. I toliko potrebni znak za tebe: odgovori na pitanja globalnog ili univerzalnog značaja omogućuje bolje osobno učenje nego direktna osobna pitanja. Ako se ne slažeš, provjeri transkripte i posebno nezapisane ( na kazeti ) sesije za vjerodostojnost! Vidjet ćeš, draga moja!!
P: Pa, zato sam i rekla da je dosta toga jer ne želim pričati više o mojim osobnim stvarima. Mislila sam da su stvari u vezi osoba-robota važne, ali očito to nije toliko važno ili značajno. Tu ih je 2 milijuna na planeti i rečeno mi je da sam srela sedam. Mislim da je to prilično veliki odnos osoba-robota na jednu osobu koja ih je susrela...
O: Da, ali tvoj životni put je bio neobičan. I osobno si srela 4588 ljudi.
P: Koliko je ljudi Frank sreo?
O: 2754.
P: Koliko njih su bili roboti?
O: 3.
P: Koliko je PZ susrela?
O: 3856.
P: Koliko robota?
O: 1.
P: Dakle, zašto sedam za mene - pa da, znamo da je put neobičan...
P: Možete li mi reći u kojem smislu je neobičan?
O: Možeš li ti reći?
P: Pa, mislila sam da ću vas prevariti da mi to kažete...
O: Nema trikova, mi samo častimo.
P: Oh, dobro... P: Hoće li nam reći koje smo robote sreli? L: Vjerojatno ne...
O: SV.S.
P: To je bilo ime koje su prije imenovali...
O: Koje je najbolje prerušavanje? Nudist!
P: To je smješno! Rekla sam vam, Car nije imao odjeće! P: Nebi mi rekli tko je to bio, kojeg sam srela?
P: Toliko sam umorna sada da ne mogu formulirati legitimno, prihvatljivo, inteligentno ili dosljedno pitanje globalnog ili univerzalnog značaja, pa ćemo reći laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 30, 2006 10:20 pm 
Administrator

04.05.1996. Frank, T.H., T.K., Laura

P: I koga večeras imamo sa nama?
O: Lorra.
P: Jedna od stvari o kojima smo govorili prošli put kad je T. bio ovdje, bilo je o podzemnim bazama i vojnim mješanjima u civilne stvari i miješanje civila u vojne stvari. Što bi još mogli reći o tome?
O: Pitajte specifična pitanja, molimo.
P: Jedno od pitanja s kojima smo imali posla bilo je ono o tome kako se upotrebom ratovanja kreiraju situacije u kojima se tijela mogu uzeti...
O: Ratovanje ima mnogo "upotreba".
P: Možete li nam dati neke od najuobičajenih upotreba ratova?
O: Generiranje okoline da bi se olakšala neprimjetna zamjena genetskog bazena. Faktori u pomaku obrasca kroz stimulaciju konceptualne aktivnosti, zamjena ključnog osoblja prema prethodno očitanim frekvencijskim vibracijama...
P: TH: Tko ili što se u genetskom bazenu mijenja? TK: Koga god oni žele zamjeniti. L: Pa, znate kako je to u filmovima... svi neopisivo vode ljubav prije nego idu u bitke... F: Da... oni su rekli "Faktori u pomaku obrasca kroz stimulaciju konceptualne aktivnosti..." L: "...zamjena ključnog osoblja prema prethodno očitanim frekvencijskim vibracijama..." Dobro: mislili ste reći da rat...
O: Kreira "okolinu" za neprimjetne genetske modifikacije radi većih pojačanja izmjena i fizičkih i eteričkih faktora.
P: Što ste mislili pod "zamjena ključnog osoblja"? Ključnih osoba prema čijoj definiciji?
O: OPS 4. denziteta.
P: Da li su te ključne osobe ljudi?
P: Kad kažete zamjena, da li mislite jednostavno kao da netko umre, kao npr. poglavar države i on biva zamjenjen drugom osobom koja dođe na vlast? To bi bio najjednostavniji scenarij koji bi se uklapao u to objašnjenje.
O: Vaš scenarij nije jednostavan.
P: Mislila sam jednostavan u smislu makinacija...
O: Oboje.
P: Da li bi to također moglo biti kao zamjena osoblja i u smislu duplikacije?
O: Da. I micanje u realitet tajnih aktivnosti. Dosta ratova se zbilo kod kojih su uspješno kreirane čitave nove "podzemne rase" ljudi, što iz direktnog hvatanja koje slijedi "re-edukaciji", što aktivnostima razmnožavanja koristeći te osobe, kao i druge.
P: Što ste mislili pod aktivnostima razmnožavanja?
O: Ti koji su uhvaćeni, reproduciraju se i imaju potomke, i oni nikad ne vide vaš svijet.
P: Hoćete reći... TK: Djeca su se rodila i ona nikad nisu vidjela naš svijet... L: Kako može čitava rasa ljudi, ili grupe ljudi, živjeti ispod površine ove planete, bez 6 milijardi nas ostalih na površini, ili čak i više, bez da shvate što se tamo događa? To je toliko luda ideja...
O: Ne. Koliko mjesta postoji ispod zemlje, kao suprotnost onom na površini?
P: Mnogo, pretpostavljam. Kažete da je Zemlja šuplja, zar ne?
O: Ne, ne baš tako.
P: Pa, kako je duboko najdublji od tih podzemnih gradova?
O: 3108 milja. ( oko 4973 km )
P: To je prilično duboko! Ali, nebi li bilo prevruće na toj dubini?
O: Ne. Temperatura je prosječno 20 stupnjeva Celzija. ( 68°F )
P: TK: To je prilično komforno! L: Kako dobivaju svjetlost?
O: Magnetskom rezonancijom.
P: Pa, nisu li oni podložni da budu smrvljeni zemljotresima?
O: Ne, zemljotresi se ne osjete toliko duboko ispod površine!!!
P: Da li bilo koja od aktivnosti tih podzemnih civilizacija ima nešto s tom masivnom podzemnom bazom koju Rusi izgrađuju?
P: TK: Da li je neki od njih i ispod oceana?
P: Pa mi nikad nismo ni istražili sve ono što je ispod oceana. L: To jednostavno bode um da se razmisli oko toga. Zašto oni žele te ljude?
O: Da zamjene vas.
P: TK: I zašto? Jer njih mogu bolje kontrolirati. Točno?
O: Kompletno ih mogu.
P: L: Da li ti ljudi koji su uzgojeni u tim podzemnim gradovima imaju duše?
O: Da, većinom.
P: TK: Da li su oni poput nas, samo što su se drugačije razvili?
O: Kompliciranije je od toga.
P: Koliko dugo oni to čine?
O: 14000 godina, otprilike.
P: Da su oni to činili toliko dugo, očito da su oni, koje su uzeli na početku, zastarjeli i ne mogu se koristiti za zamjenu bilo koga na Zemlji jedino ako nisu mijenjali ljude s vremena na vrijeme iz raznih razloga...
O: Ne, njihova tehnologija čini vašu poput Neandertalske, kod usporedbe! Hibernacijske tube... Jedan otkucaj srca na sat, na primjer.
P: TH: To znači da svaku godinu koju mi živimo, oni bi živjeli 4200 godina... L: Ima li bilo što od ovoga nešto s tom ludom jamom na Oak Islandu ( TDARM )?
O: Na indirektan način.
P: Kako se mi uklapamo u sve to? TK: Ne uklapamo se!
O: Vi ste bili "pripremna komisija".
P: Što smo mi radili? Da li je to dio plana, da uništimo planet, uništimo ozonski omotač, zagadimo mora, itd., da napravimo pogodniji okoliš za njih?
O: Te stvari su beznačajne i lako se mogu popraviti.
P: TK: S njihovom tehnologijom oni to mogu popraviti sve to. L: To je zbilja strašno, znate! Kad pomislim na sve to... TK: Očito, onako kako razumijem, oni ne mogu samo doći i izbrisati nas i zamjeniti nas, jer "pravila" to nebi dozvolila.
O: Pa ipak, prirodni ciklusi unutar okvira prirodnih poretka stvari će dozvoliti sve te stvari da se uklope u svoje mjesto.
P: L: Ima li kakvog zakona unutar realiteta tih bića, nešto poput zakona gravitacije, koji ih sprečava da jednostavno dođu i preuzmu sve od nas?
P: TK: Ne mislim da je to poput zakona gravitacije...
O: Koji "zakon" postoji i sprečava vas u vašoj volji da manipulirate bićima 2. denziteta?!?
P: L: Pa ja neidem van i svojevoljno ozljeđujem ili manipuliram nekime ili nečime. TK: Naravno, u našem rukovanju tim "bićima", mi ih konzerviramo na neke načine da bi imali neprestanu opskrbu hranom... Mislim da su tu pravila igre. To je kao šah. Oni ne mogu samo doći i promjeniti stvari, to se mora razvijati na neki način. Ali tu su uske rupe i oni se mogu prikrasti, manipulirati i pobjeći s nekim stvarima... TH: Onda, tu nema pravila - to su samo vodstva.
O: Dvije važne točke ovdje: 1) Kad smo rekli "vi", mislili smo kolektivno 3. denzitet. 2) Propustili ste našu izjavu o prirodnom ciklusu i poretku stvari, gotovo kompletno. Savjetujemo ponovno pročitajte pažljivo... Također, što ako je vaša rasa manipulirana da uništi samu sebe, ili, jednostavno da se vucara unaokolo do iduće prirodne kataklizme?
P: TK: Pa izgleda da je tu druga strana koja ih pokušava spriječiti od stjecanje kontrole. L: Pa kako ja razumijem, jedina stvar koju su dobri momci u mogućnosti napraviti, radi slobodne volje, je to da čekaju da ih se pita za pomoć, i da jedina stvar koju oni mogu napraviti je da daju informaciju. F: Pa to je vrijedno ako se time koriste pravi ljudi u pravo vrijeme. TK: Morate izaći i sa pravim pitanjima, također. Morate imati i dosta informacija da bi to mogli. Sigurna sam da su informacije tu. Imate jednu grupu sa svim tim ljudima ispod zemlje i oni žele preuzeti ovaj planet. Ta grupa voli biti 4. denzitet - oni ne žele da napredujemo. Oni žele blokirati napredak. Onda, imamo grupu koja želi napredak; oni žele da se nastavi prirodan proces. Ta negativna grupa želi ostati tamo i držati sve od tamo koga god mogu. L: I zbog toga što su se iscrpili i smanjili u broju, oni nastavljaju osiguravati svoju potrebu za egzistencijom. TK: Ako je, nekako slučajno, Zemlja jedino mjesto gdje ljudi mogu napredovati, onda će prije ili kasnije to prestati, ako ti drugi momci preuzmu, onda će to stati... implodirati. TH: Znam! Zemlja je zabavni park 4. denziteta! L: već to znamo... mi svi imamo karte za vožnju "E" klase! TK: Očito imamo informacije, ali nismo zbilja kopali dovoljno duboko pa neznamo pitanja koja bi trebali postaviti i pitati. Da li je to istina?
P: Da li je ono što sam rekao blizu istine?
O: Da. Totalna istina je varljiva.
P: Dakle, ono što sam rekao je suština onoga što se dešava ovdje. Dakle, mi trebamo naći način kako učiniti ono što bi trebali tako da bi Zemlja mogla ostati...
O: Vi ćete učiniti ono što ćete učiniti.
P: To je istina.
O: Dali vi, generalno, kontrolirate bića 2. denziteta na Zemlji?
P: L: Da.
O: Pa, što je "fer" kod toga?
P: Ništa.
O: Dobro, dakle, u čemu je onda razlika?!?!???
P: TK: Dakle, pojednostavljeno, mi kontroliramo 2. denzitet, a 4. denzitet kontrolira nas. Tu ima loših i dobrih momaka. L: I mi ćemo učiniti ono što ćemo učiniti. Bilo da odlučimo prikloniti se dobrim ili lošim momcima.
P: TK: Pa ipak, ako previše ljudi prikloniti se lošim momcima, onda balans teži u njihovu korist i tu više nema napretka, pa bi tu trebalo biti edukacije tako da ljudi mogu znati...
O: T., blizu si, ali promašio si bit.
P: L: Što je bit?
O: Bit je da tu "ne mora biti" ičeg. Vi ćete učiniti ono što ćete učiniti. Vi odabirete. govorimo vam to neprestano, ali vi još uvijek patite od vaše samo-centrirane percepcije.
P: TK: Svatko je zabrinut za sebe. Svi žele biti sigurni i da ne brinu o drugima.
O: Bliže suštini, svi se vide u OPS realitetu nešto kao "specijalan, izabran, ili zaštićen". To jednostavno nije tako!!
P: TK: Što će se dogoditi - dogodit će se. Ljudi...
O: Nisu važna tijela. Duša je ta koja ili napreduje ili nazaduje, samo pitajte S.!
P: L: Da li S. napreduje ili nazaduje?
P: Dakle, drugim rječima, mi bi jednostavno mogli sjediti i živjeti naše živote i provoditi se i zabavljati i ne brinuti oko bilo koje stvari. Da li je to bit?
P: Nego, naši izbori?
P: TK: Bit je da će se to dogoditi...
O: Ali, nitko nije tamo da se umješa u vašu korist kao što bi mnogi željeli vjerovati u to.
P: L: Dakle, mi smo ovdje na ovoj planeti i mi ćemo ili uspjeti, ili nećemo, kao što su i Dorothy i Toto u Ozu, bazirano na našim vlastitim sposobnostima da to shvatimo, da prevaziđemo nejednakosti, vješticu, majmune i vojnike... TK: Možda ono što oni pokušavaju je to da daju ljudima informacije, ili naprave informacije dostupnima tako da bi ljudi mogli napraviti izbor, da li žele ostati...
O: Mi ne "pokušavamo" ništa učiniti. Mi smo ovdje da odgovorimo ako nas se pita. Mi se ne možemo umješati.
P: Da, ideja ne-miješanja je prilično jasna i razumljiva. Dakle oni se ne mogu umiješati...
O: I čak kad mi odgovaramo, vi možda nećete vjerovati, to je na vama!
P: L: Dakle, mi smo zbilja sami na svojem!
O: Vi ste uvijek bili, i mi smo, i svi ostali također!!
P: TK: Onda, nagađam, to je stvar upita pravih pitanja tako da bi vi znali kojim smjerom treba ići akcija. Mislim, da li vi želite napredovati? Da li želite ići u 4. denzitet? Ili da li želite ići više? Ili želite li ostati ovdje? Kako vi možete napraviti informirani izbor ako neznate istinsko stanje i koje su vam opcije? L: To je iz razloga što su religije napravljene i utrapljene čovječanstvu, i dizajnirane su da daju ljudima osjećaj ugode ili vjere u nešto izvan samih sebe i to ih sprečava od traženja znanja, od otvaranja njihovih očiju, suočavanja s činjenicama njihove egzistencije i zato ih drži u ropstvu?
O: To su samo poteškoće, kao i uvijek. Vi primjenjujete to isto, na vaše prijatelje 2. denziteta!!
P: TK: Koje stanje uma morate imati da bi željeli napredak? F: Pa, znaš kad si na putu kad možeš vidjeti da se riječi ne slažu s činjenicama života. Pomisli na sve ljude koje si sreo s kojima si imao filozofske razgovore. Koliko će ih reći: Oh, sve što trebam je Biblija. To je sve na što obraćam svoju pažnju. TK: Nisam imao nikakvih filozofskih razgovora s ljudima jer se rijetko slažem sa bilo čime što je rečeno. F: Pa, moraš odlučiti o tome jer si pokušao i nije išlo. TK: Imam ozbiljan problem... da, Biblija je bila unaokolo dosta vremena i religija je bila unaokolo mnogo vremena... ali imam ozbiljan problem vjerovanja u nešto što je toliko očito napravljeno od strane ljudi koji imaju svoje planove! F: Ali većina ljudi kojima ćeš to reći kažu: O, ne! Ljudi nisu napisali Bibliju, Bog jest! Ili, oni mogu biti kompletni ateisti i samo vjerovati u religiju znanosti. TK: Vjerujem da bi osoba trebala živjeti časnim životom prema pravilima i odnositi se prema drugim ljudima s poštovanjem... i neke ideje religija su dobre... ali oni jednostavno pređu te granice. F: Tako oni uvlače ljude u to. Izmješaju laži s istinama. L: Da, laž u sendviču između 2 istine je lakše progutati. F: Da, ako je SVE bila laže, velika većina ljudi bi to odmah primjetila. Ili, vrlo brzo. TK: Velika većina ne mari. Oni samo žele biti vođeni kao ovce. Oni ne žele nikakvu odgovornost. F: I što se desi većini stoke? Ona žvače u svoje slobodno vrijeme sve dok ih njihov pastir ne odvede kod mesara. TK: Pa, poslije svih ovih mojih godina provedenih u vojsci, jednostavno sam došao na to da ne vjerujem bilo kome s autoritetom. F: I ako razgovaraš s religioznim tipovima, oni će reći: Oh, nemam bilo kakve odgovore... ja samo slijedim Bibliju. L: Ne samo da nemaju bilo koje odgovore, oni ni nemaju bilo kakva pitanja, također. I mislim da je to ključ. Ljudi koji još uvijek pitaju pitanja nakon prolaska kroz sve religije i mistične mambo-jumbo, oni koji misle da su našli ultimativni odgovor su - hmmm - ručak! TK: Čitav smisao života, izgleda mi da je postizanje znanja i napretka. Vi zaglavite na ovom nivou sve dok to ne shvatite. Ali, što bi vi trebali shvatiti? L: Mislim da je to saznanje. TH: "Vi bi trebali znati istinu i istina će vas osloboditi". To je u Bibliji!!! L: Da li je saznanje ključ?
P: Mislim da znanje mijenja tvoju frekvenciju. Da li je to istina?
P: Saznanje je uviđanje?
P: Ono što su nam jednom rekli... nije stvar u tome gdje si, već tko si i ono što ti uvidiš se broji. TK: Dakle, mi nećemo promjeniti ono što se događa. Tu nema načina da mi možemo osjetno utjecati na podzemne vojske... to je samo stvar mijenjanja sebe i onih s kime to možemo podijeliti.
O: Točno, krava nema utjecaja na stanje stočarske industrije...
P: TK: Krava nema utjecaja na stado. Jedna krava nema... ili čak dosta krava nema. F: Ali tu bi mogle biti jedna ili dvije krave koje slijede onu koja izađe iz stada. TK: Da, mogao bi biti u mogućnosti utjecati na nekoga drugog i njegov život, ali ne čitavu grupu. Dakle, brinuti se oko podzemnih stvari je beznačajno. L: Ali, znati o njima, nije. TK: Sve te organizacije, policija, vojska, itd. To je kompletan gubitak vremena. F: Dobro je znati što se dešava. TK: Ali, da li bi mogao znati da si imao implant? L: Da... TK: Kako, da pitaš? L: Pa, to i ispitivanje svog života i usporedba s drugima. Kad pročitaš materijal, nađeš mnogo tragova. On zbilja otvori tvoje oči. TK: Nije li implant i ispiranje mozga malo više od dozvoljenog kod miješanja OPS-a 4. denziteta? L: Mi smo naučili da znanje o tome da imaš implant i o tome što on može učiniti; da onda ti to možeš poništiti svojim izborima. Oni koji vjeruju da je njihov implant za vlastito dobro, oni su naravno kompletno podvrgnuti njemu. TK: Jesam li kad bio otet?
O: Pitaj Toma o tvojem kidnapiranju... T. mora naučiti.
P: L: Što može biti učinjeno...
O: Što pretpostavljate, zašto je T. izabrao ići u Mornaricu?
P: Radi toga što je bio izmanipuliran tako?
O: Bio je vođen tome.
P: Koje su se stvari dogodile u Mornarici?
O: Pitaj T-a.
P: Izgleda da je on rađe živio na kopnu... nisi li provodio dane i dane bez razmišljanja o tome? TK: Aha.
O: Ne. To je ono što tvoja "memorija" kaže tebi.
P: Počinje me boljeti glava. L: To je interesantno. Zašto ga je počela boljeti glava?
O: Istražite problem da bi naučili. Ako vam kažemo odgovore na sve te stvari u ovoj točki, vi bi samo slegnuli ramenima i to zaboravili.
P: Da li je sljeganje ramenima njegova programirana reakcija?
O: U nekoj mjeri.
P: Dobro, on je spomenuo glavobolje koje su počinjale kad je išao na posebna logorovanja. I on sada pokušava to upamtiti i to mu uzrokuje bol.
O: Hipnoza.
P: TK: Najgoru glavobolju koju sam ikad imao bila je ona kad smo išli u Japan i zaustavili se na Hawaiju. Pošao sam na drugi brod da dobavim neku hidrauličku tekućinu... na putu natrag, kad sam se vraćao natrag na brod, imao sam glavobolju koja je bila toliko jaka da čak nisam mogao trpjeti svjetlo ili zvuk. L: Misliš, kao ona koja boli kad čak udišeš? TK: Aha. L: Pa, ja samo imala takve poslije onoga kad sam se probudila naopačke u svom krevetu sa mokrim donjim dijelom svoje spavačice. Znam kakve su to boli. Nevjerojatne boli.
P: TK: Da, ništa ne pomaže. L: Možete li malo pomoći Tomu oko toga?
O: Oprostite, Tom je na točki kad mu više neće pomoći da mu "damo još malo".
P: F: Pa, nikad nam ni nedaju prazne odgovore. L: Pa od svih ljudi koji su dolazili na sesije, on je prvi koji je odmah razumio ono što se dešava i što to znači. F: Većina drugih misle da već znaju odgovore... L: Vratimo se natrag na podzemne baze, da li je HAARP projekt povezan s tim podzemnim bazama?
O: Ne direktno.
P: Jednom ste rekli da je HAARP nešto što je bilo korišteno za "transfer parametara". Pretpostavljam da to znači da se manipulira prostorom, vremenom i denzitetom.
P: Da li je moguće da su oni planirali koristiti to da bi pobudili kristale Atlantiđana da bi ih koristili?
O: Ne toliko "pobudili", nego više koristili.
P: Ima li što u ideji BRH-a o "harmonijama", tj. da bi to moralo biti spremno da funkcionira izvjesnog dana i u određeno vrijeme?
P: Na način kako mi razumijemo stvari - znam da nećete odgovoriti na taj način - ako T. pokuša sjetiti se svojih memorija i ima razumijevanje, glavobolje bi trebale prestati... TK: Nisam imao niti jednu od kad sam izvan Mornarice.
O: O'Brien je "lažan".
P: Što je O'Brien?
O: Otkrij. Zašto je Tom tamo, na svim mjestima?!?
P: Ima li nešto u tom području, neka frekvencija iz Zemlje, neki elektromagnetski valovi ili nešto, što može voditi do...
O: Možda, možda, možda, možda...
P: To drži osobu mirnom i u mraku?
O: Odugovlačenje frekvencije... I usput, može li netko izaći s idejom o tome što je svrha postojanja Camp Blanding-a? Pa...?
P: TK: Pitaj o Dave W.-u... on živi blizu...
O: Prvo, nešto "raznog materijala za vitezove"... Potražite detaljnu mapu i promotri, zapamti putovanja kad si bio sam, davno, i počni odblokiravati i razbijati misterije koje će dovesti do otkrića koja otvaraju vrata za veće učenje i eksploziju!!
P: F: Oh. MNOGO pitanja... L: Da li je bilo više nego jedno putovanje u Camp Blanding?
P: Samo jedno?
O: Za tebe.
P: Više nego jednom za T.?
P: Rekli ste za "vitezove", kao da ima tu nekog značaja u imenu...
O: Otkrijte...
P: Da li je tu bilo nekog genetskog inžinjeringa?
O: Ne, ne u smislu kako vi mislite. Ali, svi su u neku ruku.
P: Zašto se moja majka udala za čovjeka koji je utjecao na naše živote na tolike strašne načine?
O: Pitaj nju.
P: Ona nema odgovora. Ona se ogradila.
O: Dakle, pođite njoj da otkrijete. Tu tragovi leže.
P: Dakle, tragovi leže tamo kod tih ljudi... Pamtimo putovanje s jednim od njih - u Sjevernu Karolinu - kad smo odvedeni u školu...
O: Zašto je on inzistirao da vi idete u školu skijanja? I zašto je vaša majka pristala?
P: Sve to vodi originalnom pitanju, zašto je T. u O'Brien-u, blizu Camp Blanding-a...
O: EM valovi zgušnjavaju um kod proizvodnje ugode u ime izmišljene mizerije. Koči um kroz utjecaje izoliranosti. Zašto si tamo, T.? Tko te je molio da ostaneš tamo? EM valovi dolaze od kuda?? Preporučamo tebi, Laura, odi u knjižaru i istraži Camp Blanding. Možeš naći "crnu rupu", takoreći!!
P: Crnu rupu. Dobro. Pa tamo je sigurno mnogo stvari koje su prošle našim životima za koje nema jednostavnih, racionalnih objašnjenja. TK: Oni sigurno daju mnogo stvari bez puno pitanja...
O: Posjete kroz drveće, šume, vodi do savršenog zgodnog razjašnjavanja...
P: Aha. Da li je Aunt H jedan od generatora EM frekvencija?
O: Ne, ona je samo nesvjesni agent.
P: Pa, L. je jako izolirana u svojim tendencijama. Da li je to rezultat jer je bila u tom području?
P: Pa, ono što ZBILJA želim znati je to ZAŠTO smo mi imali sve te LUDE stvai koje su se dogodile u našim životima, i sve te ljude koji su lutali oko nas i izgleda postavljenih tu, ili su svojevoljno manipulirani da utječu na nas negativno? Mislim, da li sam u krivu, ili to nije VRLO neobična luda situacija?
O: Što vi mislite?
P: Pa, nemam ideje!
O: Jer ste vi ekstremno rijetki i nekoliko vas je koji imate sposobnosti složiti slagalicu skupa.
P: Dakle, što bi trebali učiniti? TK: Otkriti.
O: Da. I za večeras, laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 10:32 pm 
Administrator

25.05.1996. F., Laura, SV

P: Pozdrav. ( Točno u ovom trenutku se planceta počinje micati, crijevo na pumpi za oticanje vode iz bazena puca i počinje izbacivanje vode ravno u zrak i pri tome je zvučalo kao pljusak po krovu kuće. Svi smo požurili van da vidimo, privremeni popravak je napravljen i vratili smo se natrag, smjestili i počeli opet. )
O: Pozdrav i pozdrav.
O: Yxorra.
P: Ovo je bilo čudno. Možete li mi reći što je značilo pucanje cijevi na pumpi, nekoliko minuta prije?
O: Oslabljena plastična vlakna.
P: Očekivala sam to. Ali bilo je to sinhronizirano i trenutno s početkom! ( sesije )
O: Slučajnost.
P: Pa, ne mislim da su to koincidencije. Šalite se?
O: Ne šalimo se.
P: Dobro. Imamo nekoliko stvari zasad...
O: Flauta.
P: Što je to značilo?
O: Imate jednu.
P: Nemam flautu. Recite mi nešto o flauti.
O: Razmislite.
P: Flauta kao sviranje melodije? Neki drugi trag?
P: I vi želite da stanem i da razmislim o tome upravo sada? Pa, svirate muziku na flauti. Obično svirate veselu muziku na flauti.
O: Nije bit. Na njoj ili ne.
P: Vi ste momci zbilja nejasni večeras. Da li je flauta značajna nekako?
P: Možete li nam dati riječ-dvije kao trag?
O: D.
P: Svirao flautu?
P: Da li sviranje flaute ( frule ) ima nešto sa "usviravanjem"? ( usviravanje je proces sinhroniziranja bilo muzičkih izvođača, ili tehnike, kablova, zvučnika... )
O: Stupci.
P: O kojim stupcima govorite?
O: Ionskim.
P: Zašto govorimo o ionskim stupcima flaute?
O: Jer su oni veza sa prethodnim direktnim kontaktima ljudi i OPD 4. denziteta!
P: Dobro, ionski stupci odsvirani i "usvirani"...
O: Plastične cijevi, odsvirale i usvirale.
P: Pa, sve ste više nejasni. Kako mi uspostavljamo taj direktan link ( vezu ) između OPD 4. denziteta i nas, kroz koncept sviranja flaute, i usviravanja i stupaca?
O: Profil magnetske telemetrije.
P: Da li kažete da, crijevo s vodom koje brzo teče kroz njega, može prenesti nešto od OPD-a 4. denziteta nama?
O: Dovesti u trans. ( tranceive, prim.prev. )
P: Originalna ionska stupanjska struktura bila je šuplja cijev?
O: Nije bit.
P: Da li je sviranje, usviravanje i zavijanje ono važno? ( zavijanje nije ovdje loše pjevanje, već zavijanje kao u nekoj zavojnici )
P: Dobro, jednom ste spomenuli da bi trebala pomaknuti bazen i napraviti labirint, ili spiralu. Pa, nadam se da ću dobiti neke novce od osiguravajuće kompanije ubrzo i razmišljala sam da napravim bazen u zemlji, kao dio mojih poboljšanja. Mogu li imati spiralu koja bi ležala na dnu mog bazena na pločicama?
O: Dobro. Savjetujemo da postaviš trostruki ionski stup ( vodoskok ) sa jednim na vrhu i jednim u bazi, kao što su Rimljani i Grci radili, blizu najdubljeg dijela. ( Idući dio diskusije uključio crtanje plana rečene strukture i dizajna spirale )
O: Dvostruki trokut kad se gleda odozgora, ravno prema vrhu, bez skretanja. 1,3 metra između baza triju stupa. Stupovi: 1,6 metra visoki. Bazu podesiti pod 30 stupnjeva. Centralni stupac smješten prema istočnoj strani bazena. Koristite čistu spiralu, obratno od smjera kazaljki na satu, odgovarajući prema Sjevernoj hemisferi planete.
P: Dobro, jednom kad to sredimo, što će to činiti za nas?
O: Jača primopredaju kanala od 4 - 6. denziteta.
P: Pa, mislim da će mi trebati zbilja dosta novaca da to napravim!
P: Pa, da li ću to biti u mogućnosti ubrzo?
O: To je na tebi. Ako slijediš upute, da.
P: Dobro, D4 je htio da pitam pitanje za njega. On je nedavno bio u doticaju s čovjekom koji tvrdi da je čarobnjak poslije istoimenog Alister Crowley-a...
O: D4 nije slijedio naše upute. Ako D4 traži odgovore, nije mudro za njega da ignorira "upute" i umjesto toga traži neprimjerene puteve!
P: Pa... ništa ja tu ne mogu učiniti. On mi neprestano šalje stvari od "Cosmic Awareness" i kaže "Uh što bih želio da Kasiopejci mogu smućkati ovakve stvari kao što su ove...". Pa ipak, ta Cosmic Awareness ( Kozmička svijest ) je govorila mnogo o 1996. da je to godina u kojoj će biti masovnih sljetanja i hrpu drugih stvari koje se očito NISU desile... pa, što vi onda sad želite? Preopširna mašta, ili tragovi na kojima treba poraditi? To je neopisivo frustrirajuće! Zašto bi mi željeli smućkati smeće poput toga?
O: Pritisnite čovjekove gumbe.
P: Pa, na što ste mislili?
O: Mount Palomar.
P: Oh, vi zbilja želite da on ode u Mount Palomar?
O: I ne, njegov kontakt nije čarobnjak... Leži na supstancama promjene razmišljanja, D4, ili bilo tko drugi, izgubit ćete ga!!!
P: Ali, D4 kaže da on više ne uzima droge, pa što ste mislili?
O: Pitajte D4. Kad kažete "droge su loše", da li očekujete one koji žele da ste kao i oni, da priznaju da ju uzimaju?
P: Naravno da ne. Mislim da sam pretvrda prema tome. Sad, kao što znate, L. je bio ovdje ranije i vodili smo razgovor. Željela bih znati da li ima kakve šanse da će on biti u mogućnosti otvoriti svoj um i dobiti pomoć?
P: On zbilja treba pomoć. Ima li nešto što bi mi mogli reći što bi moglo olakšati moje misli?
O: Ne brini.
P: Znam da to obično kažete, ali ponekad je zbilja TEŠKO! Dobro, jednom kad sagradimo naše malene stupove, vodoskoke, bazen i druge stvari, što bi onda trebali napraviti jednom kad ćemo biti u tom bazenu?
P: Ima nekih posebnih vježbi?
P: Samo BITI u bazenu?
P: I što onda?
O: Čekaj i vidi!
P: Baš mi uljepšavate večer! S: Ne želim zvučati paranoično, ali svi izvještaji o programiranju umova... to je toliko rašireno da smo vođeni vjerovati? To bi mogao biti netko iza susjednih vrata, i na izvjesnu boju, riječ ili zvuk bi se mogli pokrenuti?
P: To nije baš nejasno. Koji je postotak programiranih ljudi?
O: 2 na svakih 100.
P: Koliko je programirano od strane ljudi?
O: 12 % od 0,02 %.
P: Dakle, na svakih 1000 ljudi, tu su 20 programiranih i 12 od tih su programirani od strane vanzemaljaca, OPS-a 4. denziteta?
O: Razumijte da je 4. denzitet ipak i fizički. Vi skrećete sve više i više prema samo eteričkom pogledu/teorijskoj poziciji.
P: Hoćete raći da ljudi koji rade na toj vrsti stvari... i...
O: Ne, Laura, mi kažemo da je tu zbilja vrlo jako "istraživanje" realiteta tog fenomena, i ne ignorirajte to!
P: Svaćam! Mi smo gledali televiziju i oni su pokazali film o čovjeku i njegovoj kćeri koja je snimila vrlo veliki objekt na nabu i bio je dosta dugo vremena tamo. I također, razumijem da je netko drugi snimio to isto sa druge lokacije. Bio je to dugačak, bijeli, cjevasti objekt. Procjenjeno je da je bio dugačak oko 1 milje ( 1,6 km ), jer su procjenili to pomoću perspektiva sa dvije trake, nešto kao promjena prividnog mjesta promatrača ( parallax, prim. prev. ), i imao je svjetla po sebi koja su se kretala, i samo je lebdio, i bio tamo dosta dugo. Što je bila ta stvar?
O: "Matični" brod Orion OPS-a, skenirali vektore proizvedenih kontinuuma realiteta.
P: Pa govorili su o izvještavanju sličnog događaja na tom istom mjestu, samo što je to bilo 78 godina prije. Da li je tu neka veza?
O: Da. Povezanost prostorno/vremenskih koordinata.
P: Da li je taj brod radio i nešto drugo, nego što ste spomenuli?
P: Da li matični brod nosi mnogo manjih brodova?
P: Koliko ih može nositi matični brod?
O: 150000.
P: Dovraga! Koliko su oni veliki? I moramo zapamtiti da su ti brodovi veći iznutra, kao pravilo, radi neke vrste stranog principa na tom nivou.
O: Upravo tako, zapamtite, tu je varijabilnost fizičkog na 4. denzitetu, ali ne i manjak fizikalnosti.
P: Bilo je očito i viđenje u zaljevu isto prošle noći ili noći prije toga. Trokutasti brodovi s narančastim svjetlima. Da li su bili ljudski ili vanzemaljski?
O: Vanzemaljski.
P: Kome su oni pripadali?
P: Zašto ima toliko vrsta vanzemaljskih brodova?
O: Vidite prijašnje izjave. VFI ( varijabilnost fizičkog izgleda ).
P: Varijabilnost fizičkog. Dobro. također sam čitala o mutilaciji stoke, da su specifični dijelovi tijela odstranjeni...
O: Nastrano.
P: Što?
O: Dijelovi stoke.
P: Zašto oni uzimaju oko? Zašto oni žele samo jedno oko?
O: Proučavaju uzorak duše.
P: Možete li proučavati uzorak duše kroz oko?
O: Kao kazetofon.
P: Zašto uzimaju dio usne?
O: DNA knjižnica.
P: Pa koliko oni trebaju očiju i DNA knjižnica? To se uveliko dešava.
O: Nešto je kopiranje od strane "tajne vlade".
P: Nedavno sam čula glasine da Chupacabre naprave tri točkice kao znak, i da se jedan od njih proširi skroz u mozak. Da li je to istina?
P: Da li su priče koje smo čuli od SW i iz Meksika, a čak i iz Južne Floride, da li su to sve Chupacabre?
O: Neke.
P: Koliko ljudi u SAD-u imaju implante?
O: 2 posto.
P: Zašto sam nedavno izgubila svoj glas?
O: Upala glasnica. Preporučamo da odeš kupiti i onda pročitati knjigu od Oescheler-a za poboljšanje učenja. Dobro zasad, laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 06, 2006 4:21 pm 
Početnik

Citat:
O: Dobro. Savjetujemo da postaviš trostruki ionski stup ( vodoskok ) sa jednim na vrhu i jednim u bazi, kao što su Rimljani i Grci radili, blizu najdubljeg dijela. ( Idući dio diskusije uključio crtanje plana rečene strukture i dizajna spirale )
O: Dvostruki trokut kad se gleda odozgora, ravno prema vrhu, bez skretanja. 1,3 metra između baza triju stupa. Stupovi: 1,6 metra visoki. Bazu podesiti pod 30 stupnjeva. Centralni stupac smješten prema istočnoj strani bazena. Koristite čistu spiralu, obratno od smjera kazaljki na satu, odgovarajući prema Sjevernoj hemisferi planete.
Pitanje:
Gdje da nadjem nacrt (plan) gore navedenog opisa strukture i dizajna spirale?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 06, 2006 4:58 pm 
Član foruma

Mozda na http://www.cassiopaea.org/cass/site_map_qfg.htm
Ne znam da li ima tamo negde da se nadje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 06, 2006 7:44 pm 
Početnik

A da nemas nesto konkretnije, dok sve ovo pregledam , trebace mi cjela godina!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 06, 2006 8:14 pm 
Član foruma

Trebace i meni.Citam polako ono tamo pa ako naletim javicu ti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.