04.05.1996. Frank, T.H., T.K., Laura
P: Pozdrav.
O: Pozdrav.
P: I koga večeras imamo sa nama?
O: Lorra.
P: I od kuda prenosite?
O: Kasiopeja.
P: Jedna od stvari o kojima smo govorili prošli put kad je T. bio ovdje, bilo je o podzemnim bazama i vojnim mješanjima u civilne stvari i miješanje civila u vojne stvari. Što bi još mogli reći o tome?
O: Pitajte specifična pitanja, molimo.
P: Jedno od pitanja s kojima smo imali posla bilo je ono o tome kako se upotrebom ratovanja kreiraju situacije u kojima se tijela mogu uzeti...
O: Ratovanje ima mnogo "upotreba".
P: Možete li nam dati neke od najuobičajenih upotreba ratova?
O: Generiranje okoline da bi se olakšala neprimjetna zamjena genetskog bazena. Faktori u pomaku obrasca kroz stimulaciju konceptualne aktivnosti, zamjena ključnog osoblja prema prethodno očitanim frekvencijskim vibracijama...
P: TH: Tko ili što se u genetskom bazenu mijenja? TK: Koga god oni žele zamjeniti. L: Pa, znate kako je to u filmovima... svi neopisivo vode ljubav prije nego idu u bitke... F: Da... oni su rekli "Faktori u pomaku obrasca kroz stimulaciju konceptualne aktivnosti..." L: "...zamjena ključnog osoblja prema prethodno očitanim frekvencijskim vibracijama..." Dobro: mislili ste reći da rat...
O: Kreira "okolinu" za neprimjetne genetske modifikacije radi većih pojačanja izmjena i fizičkih i eteričkih faktora.
P: Što ste mislili pod "zamjena ključnog osoblja"? Ključnih osoba prema čijoj definiciji?
O: OPS 4. denziteta.
P: Da li su te ključne osobe ljudi?
O: Da.
P: Kad kažete zamjena, da li mislite jednostavno kao da netko umre, kao npr. poglavar države i on biva zamjenjen drugom osobom koja dođe na vlast? To bi bio najjednostavniji scenarij koji bi se uklapao u to objašnjenje.
O: Vaš scenarij nije jednostavan.
P: Mislila sam jednostavan u smislu makinacija...
O: Oboje.
P: Da li bi to također moglo biti kao zamjena osoblja i u smislu duplikacije?
O: Da. I micanje u realitet tajnih aktivnosti. Dosta ratova se zbilo kod kojih su uspješno kreirane čitave nove "podzemne rase" ljudi, što iz direktnog hvatanja koje slijedi "re-edukaciji", što aktivnostima razmnožavanja koristeći te osobe, kao i druge.
P: Što ste mislili pod aktivnostima razmnožavanja?
O: Ti koji su uhvaćeni, reproduciraju se i imaju potomke, i oni nikad ne vide vaš svijet.
P: Hoćete reći... TK: Djeca su se rodila i ona nikad nisu vidjela naš svijet... L: Kako može čitava rasa ljudi, ili grupe ljudi, živjeti ispod površine ove planete, bez 6 milijardi nas ostalih na površini, ili čak i više, bez da shvate što se tamo događa? To je toliko luda ideja...
O: Ne. Koliko mjesta postoji ispod zemlje, kao suprotnost onom na površini?
P: Mnogo, pretpostavljam. Kažete da je Zemlja šuplja, zar ne?
O: Ne, ne baš tako.
P: Pa, kako je duboko najdublji od tih podzemnih gradova?
O: 3108 milja. ( oko 4973 km )
P: To je prilično duboko! Ali, nebi li bilo prevruće na toj dubini?
O: Ne. Temperatura je prosječno 20 stupnjeva Celzija. ( 68°F )
P: TK: To je prilično komforno! L: Kako dobivaju svjetlost?
O: Magnetskom rezonancijom.
P: Pa, nisu li oni podložni da budu smrvljeni zemljotresima?
O: Ne, zemljotresi se ne osjete toliko duboko ispod površine!!!
P: Da li bilo koja od aktivnosti tih podzemnih civilizacija ima nešto s tom masivnom podzemnom bazom koju Rusi izgrađuju?
O: Ne.
P: TK: Da li je neki od njih i ispod oceana?
P: Pa mi nikad nismo ni istražili sve ono što je ispod oceana. L: To jednostavno bode um da se razmisli oko toga. Zašto oni žele te ljude?
O: Da zamjene vas.
P: TK: I zašto? Jer njih mogu bolje kontrolirati. Točno?
O: Kompletno ih mogu.
P: L: Da li ti ljudi koji su uzgojeni u tim podzemnim gradovima imaju duše?
O: Da, većinom.
P: TK: Da li su oni poput nas, samo što su se drugačije razvili?
O: Kompliciranije je od toga.
P: Koliko dugo oni to čine?
O: 14000 godina, otprilike.
P: Da su oni to činili toliko dugo, očito da su oni, koje su uzeli na početku, zastarjeli i ne mogu se koristiti za zamjenu bilo koga na Zemlji jedino ako nisu mijenjali ljude s vremena na vrijeme iz raznih razloga...
O: Ne, njihova tehnologija čini vašu poput Neandertalske, kod usporedbe! Hibernacijske tube... Jedan otkucaj srca na sat, na primjer.
P: TH: To znači da svaku godinu koju mi živimo, oni bi živjeli 4200 godina... L: Ima li bilo što od ovoga nešto s tom ludom jamom na Oak Islandu ( TDARM )?
O: Na indirektan način.
P: Kako se mi uklapamo u sve to? TK: Ne uklapamo se!
O: Vi ste bili "pripremna komisija".
P: Što smo mi radili? Da li je to dio plana, da uništimo planet, uništimo ozonski omotač, zagadimo mora, itd., da napravimo pogodniji okoliš za njih?
O: Te stvari su beznačajne i lako se mogu popraviti.
P: TK: S njihovom tehnologijom oni to mogu popraviti sve to. L: To je zbilja strašno, znate! Kad pomislim na sve to... TK: Očito, onako kako razumijem, oni ne mogu samo doći i izbrisati nas i zamjeniti nas, jer "pravila" to nebi dozvolila.
O: Pa ipak, prirodni ciklusi unutar okvira prirodnih poretka stvari će dozvoliti sve te stvari da se uklope u svoje mjesto.
P: L: Ima li kakvog zakona unutar realiteta tih bića, nešto poput zakona gravitacije, koji ih sprečava da jednostavno dođu i preuzmu sve od nas?
P: TK: Ne mislim da je to poput zakona gravitacije...
O: Koji "zakon" postoji i sprečava vas u vašoj volji da manipulirate bićima 2. denziteta?!?
P: L: Pa ja neidem van i svojevoljno ozljeđujem ili manipuliram nekime ili nečime. TK: Naravno, u našem rukovanju tim "bićima", mi ih konzerviramo na neke načine da bi imali neprestanu opskrbu hranom... Mislim da su tu pravila igre. To je kao šah. Oni ne mogu samo doći i promjeniti stvari, to se mora razvijati na neki način. Ali tu su uske rupe i oni se mogu prikrasti, manipulirati i pobjeći s nekim stvarima... TH: Onda, tu nema pravila - to su samo vodstva.
O: Dvije važne točke ovdje: 1) Kad smo rekli "vi", mislili smo kolektivno 3. denzitet. 2) Propustili ste našu izjavu o prirodnom ciklusu i poretku stvari, gotovo kompletno. Savjetujemo ponovno pročitajte pažljivo... Također, što ako je vaša rasa manipulirana da uništi samu sebe, ili, jednostavno da se vucara unaokolo do iduće prirodne kataklizme?
P: TK: Pa izgleda da je tu druga strana koja ih pokušava spriječiti od stjecanje kontrole. L: Pa kako ja razumijem, jedina stvar koju su dobri momci u mogućnosti napraviti, radi slobodne volje, je to da čekaju da ih se pita za pomoć, i da jedina stvar koju oni mogu napraviti je da daju informaciju. F: Pa to je vrijedno ako se time koriste pravi ljudi u pravo vrijeme. TK: Morate izaći i sa pravim pitanjima, također. Morate imati i dosta informacija da bi to mogli. Sigurna sam da su informacije tu. Imate jednu grupu sa svim tim ljudima ispod zemlje i oni žele preuzeti ovaj planet. Ta grupa voli biti 4. denzitet - oni ne žele da napredujemo. Oni žele blokirati napredak. Onda, imamo grupu koja želi napredak; oni žele da se nastavi prirodan proces. Ta negativna grupa želi ostati tamo i držati sve od tamo koga god mogu. L: I zbog toga što su se iscrpili i smanjili u broju, oni nastavljaju osiguravati svoju potrebu za egzistencijom. TK: Ako je, nekako slučajno, Zemlja jedino mjesto gdje ljudi mogu napredovati, onda će prije ili kasnije to prestati, ako ti drugi momci preuzmu, onda će to stati... implodirati. TH: Znam! Zemlja je zabavni park 4. denziteta! L: već to znamo... mi svi imamo karte za vožnju "E" klase! TK: Očito imamo informacije, ali nismo zbilja kopali dovoljno duboko pa neznamo pitanja koja bi trebali postaviti i pitati. Da li je to istina?
P: Da li je ono što sam rekao blizu istine?
O: Da. Totalna istina je varljiva.
P: Dakle, ono što sam rekao je suština onoga što se dešava ovdje. Dakle, mi trebamo naći način kako učiniti ono što bi trebali tako da bi Zemlja mogla ostati...
O: Vi ćete učiniti ono što ćete učiniti.
P: To je istina.
O: Dali vi, generalno, kontrolirate bića 2. denziteta na Zemlji?
P: L: Da.
O: Pa, što je "fer" kod toga?
P: Ništa.
O: Dobro, dakle, u čemu je onda razlika?!?!???
P: TK: Dakle, pojednostavljeno, mi kontroliramo 2. denzitet, a 4. denzitet kontrolira nas. Tu ima loših i dobrih momaka. L: I mi ćemo učiniti ono što ćemo učiniti. Bilo da odlučimo prikloniti se dobrim ili lošim momcima.
O: Na vama je.
P: TK: Pa ipak, ako previše ljudi prikloniti se lošim momcima, onda balans teži u njihovu korist i tu više nema napretka, pa bi tu trebalo biti edukacije tako da ljudi mogu znati...
O: T., blizu si, ali promašio si bit.
P: L: Što je bit?
O: Bit je da tu "ne mora biti" ičeg. Vi ćete učiniti ono što ćete učiniti. Vi odabirete. govorimo vam to neprestano, ali vi još uvijek patite od vaše samo-centrirane percepcije.
P: TK: Svatko je zabrinut za sebe. Svi žele biti sigurni i da ne brinu o drugima.
O: Bliže suštini, svi se vide u OPS realitetu nešto kao "specijalan, izabran, ili zaštićen". To jednostavno nije tako!!
P: TK: Što će se dogoditi - dogodit će se. Ljudi...
O: Nisu važna tijela. Duša je ta koja ili napreduje ili nazaduje, samo pitajte S.!
P: L: Da li S. napreduje ili nazaduje?
O: Neodređeno.
P: Dakle, drugim rječima, mi bi jednostavno mogli sjediti i živjeti naše živote i provoditi se i zabavljati i ne brinuti oko bilo koje stvari. Da li je to bit?
P: Nego, naši izbori?
P: TK: Bit je da će se to dogoditi...
O: Ali, nitko nije tamo da se umješa u vašu korist kao što bi mnogi željeli vjerovati u to.
P: L: Dakle, mi smo ovdje na ovoj planeti i mi ćemo ili uspjeti, ili nećemo, kao što su i Dorothy i Toto u Ozu, bazirano na našim vlastitim sposobnostima da to shvatimo, da prevaziđemo nejednakosti, vješticu, majmune i vojnike... TK: Možda ono što oni pokušavaju je to da daju ljudima informacije, ili naprave informacije dostupnima tako da bi ljudi mogli napraviti izbor, da li žele ostati...
O: Mi ne "pokušavamo" ništa učiniti. Mi smo ovdje da odgovorimo ako nas se pita. Mi se ne možemo umješati.
P: Da, ideja ne-miješanja je prilično jasna i razumljiva. Dakle oni se ne mogu umiješati...
O: I čak kad mi odgovaramo, vi možda nećete vjerovati, to je na vama!
P: L: Dakle, mi smo zbilja sami na svojem!
O: Vi ste uvijek bili, i mi smo, i svi ostali također!!
P: TK: Onda, nagađam, to je stvar upita pravih pitanja tako da bi vi znali kojim smjerom treba ići akcija. Mislim, da li vi želite napredovati? Da li želite ići u 4. denzitet? Ili da li želite ići više? Ili želite li ostati ovdje? Kako vi možete napraviti informirani izbor ako neznate istinsko stanje i koje su vam opcije? L: To je iz razloga što su religije napravljene i utrapljene čovječanstvu, i dizajnirane su da daju ljudima osjećaj ugode ili vjere u nešto izvan samih sebe i to ih sprečava od traženja znanja, od otvaranja njihovih očiju, suočavanja s činjenicama njihove egzistencije i zato ih drži u ropstvu?
O: To su samo poteškoće, kao i uvijek. Vi primjenjujete to isto, na vaše prijatelje 2. denziteta!!
P: TK: Koje stanje uma morate imati da bi željeli napredak? F: Pa, znaš kad si na putu kad možeš vidjeti da se riječi ne slažu s činjenicama života. Pomisli na sve ljude koje si sreo s kojima si imao filozofske razgovore. Koliko će ih reći: Oh, sve što trebam je Biblija. To je sve na što obraćam svoju pažnju. TK: Nisam imao nikakvih filozofskih razgovora s ljudima jer se rijetko slažem sa bilo čime što je rečeno. F: Pa, moraš odlučiti o tome jer si pokušao i nije išlo. TK: Imam ozbiljan problem... da, Biblija je bila unaokolo dosta vremena i religija je bila unaokolo mnogo vremena... ali imam ozbiljan problem vjerovanja u nešto što je toliko očito napravljeno od strane ljudi koji imaju svoje planove! F: Ali većina ljudi kojima ćeš to reći kažu: O, ne! Ljudi nisu napisali Bibliju, Bog jest! Ili, oni mogu biti kompletni ateisti i samo vjerovati u religiju znanosti. TK: Vjerujem da bi osoba trebala živjeti časnim životom prema pravilima i odnositi se prema drugim ljudima s poštovanjem... i neke ideje religija su dobre... ali oni jednostavno pređu te granice. F: Tako oni uvlače ljude u to. Izmješaju laži s istinama. L: Da, laž u sendviču između 2 istine je lakše progutati. F: Da, ako je SVE bila laže, velika većina ljudi bi to odmah primjetila. Ili, vrlo brzo. TK: Velika većina ne mari. Oni samo žele biti vođeni kao ovce. Oni ne žele nikakvu odgovornost. F: I što se desi većini stoke? Ona žvače u svoje slobodno vrijeme sve dok ih njihov pastir ne odvede kod mesara. TK: Pa, poslije svih ovih mojih godina provedenih u vojsci, jednostavno sam došao na to da ne vjerujem bilo kome s autoritetom. F: I ako razgovaraš s religioznim tipovima, oni će reći: Oh, nemam bilo kakve odgovore... ja samo slijedim Bibliju. L: Ne samo da nemaju bilo koje odgovore, oni ni nemaju bilo kakva pitanja, također. I mislim da je to ključ. Ljudi koji još uvijek pitaju pitanja nakon prolaska kroz sve religije i mistične mambo-jumbo, oni koji misle da su našli ultimativni odgovor su - hmmm - ručak! TK: Čitav smisao života, izgleda mi da je postizanje znanja i napretka. Vi zaglavite na ovom nivou sve dok to ne shvatite. Ali, što bi vi trebali shvatiti? L: Mislim da je to saznanje. TH: "Vi bi trebali znati istinu i istina će vas osloboditi". To je u Bibliji!!! L: Da li je saznanje ključ?
P: Mislim da znanje mijenja tvoju frekvenciju. Da li je to istina?
P: Saznanje je uviđanje?
P: Ono što su nam jednom rekli... nije stvar u tome gdje si, već tko si i ono što ti uvidiš se broji. TK: Dakle, mi nećemo promjeniti ono što se događa. Tu nema načina da mi možemo osjetno utjecati na podzemne vojske... to je samo stvar mijenjanja sebe i onih s kime to možemo podijeliti.
O: Točno, krava nema utjecaja na stanje stočarske industrije...
P: TK: Krava nema utjecaja na stado. Jedna krava nema... ili čak dosta krava nema. F: Ali tu bi mogle biti jedna ili dvije krave koje slijede onu koja izađe iz stada. TK: Da, mogao bi biti u mogućnosti utjecati na nekoga drugog i njegov život, ali ne čitavu grupu. Dakle, brinuti se oko podzemnih stvari je beznačajno. L: Ali, znati o njima, nije. TK: Sve te organizacije, policija, vojska, itd. To je kompletan gubitak vremena. F: Dobro je znati što se dešava. TK: Ali, da li bi mogao znati da si imao implant? L: Da... TK: Kako, da pitaš? L: Pa, to i ispitivanje svog života i usporedba s drugima. Kad pročitaš materijal, nađeš mnogo tragova. On zbilja otvori tvoje oči. TK: Nije li implant i ispiranje mozga malo više od dozvoljenog kod miješanja OPS-a 4. denziteta? L: Mi smo naučili da znanje o tome da imaš implant i o tome što on može učiniti; da onda ti to možeš poništiti svojim izborima. Oni koji vjeruju da je njihov implant za vlastito dobro, oni su naravno kompletno podvrgnuti njemu. TK: Jesam li kad bio otet?
O: Pitaj Toma o tvojem kidnapiranju... T. mora naučiti.
P: L: Što može biti učinjeno...
O: Što pretpostavljate, zašto je T. izabrao ići u Mornaricu?
P: Radi toga što je bio izmanipuliran tako?
O: Bio je vođen tome.
P: Koje su se stvari dogodile u Mornarici?
O: Pitaj T-a.
P: Izgleda da je on rađe živio na kopnu... nisi li provodio dane i dane bez razmišljanja o tome? TK: Aha.
O: Ne. To je ono što tvoja "memorija" kaže tebi.
P: Počinje me boljeti glava. L: To je interesantno. Zašto ga je počela boljeti glava?
O: Istražite problem da bi naučili. Ako vam kažemo odgovore na sve te stvari u ovoj točki, vi bi samo slegnuli ramenima i to zaboravili.
P: Da li je sljeganje ramenima njegova programirana reakcija?
O: U nekoj mjeri.
P: Dobro, on je spomenuo glavobolje koje su počinjale kad je išao na posebna logorovanja. I on sada pokušava to upamtiti i to mu uzrokuje bol.
O: Hipnoza.
P: TK: Najgoru glavobolju koju sam ikad imao bila je ona kad smo išli u Japan i zaustavili se na Hawaiju. Pošao sam na drugi brod da dobavim neku hidrauličku tekućinu... na putu natrag, kad sam se vraćao natrag na brod, imao sam glavobolju koja je bila toliko jaka da čak nisam mogao trpjeti svjetlo ili zvuk. L: Misliš, kao ona koja boli kad čak udišeš? TK: Aha. L: Pa, ja samo imala takve poslije onoga kad sam se probudila naopačke u svom krevetu sa mokrim donjim dijelom svoje spavačice. Znam kakve su to boli. Nevjerojatne boli.
P: TK: Da, ništa ne pomaže. L: Možete li malo pomoći Tomu oko toga?
O: Oprostite, Tom je na točki kad mu više neće pomoći da mu "damo još malo".
P: F: Pa, nikad nam ni nedaju prazne odgovore. L: Pa od svih ljudi koji su dolazili na sesije, on je prvi koji je odmah razumio ono što se dešava i što to znači. F: Većina drugih misle da već znaju odgovore... L: Vratimo se natrag na podzemne baze, da li je HAARP projekt povezan s tim podzemnim bazama?
O: Ne direktno.
P: Jednom ste rekli da je HAARP nešto što je bilo korišteno za "transfer parametara". Pretpostavljam da to znači da se manipulira prostorom, vremenom i denzitetom.
P: Da li je moguće da su oni planirali koristiti to da bi pobudili kristale Atlantiđana da bi ih koristili?
O: Ne toliko "pobudili", nego više koristili.
P: Ima li što u ideji BRH-a o "harmonijama", tj. da bi to moralo biti spremno da funkcionira izvjesnog dana i u određeno vrijeme?
P: Na način kako mi razumijemo stvari - znam da nećete odgovoriti na taj način - ako T. pokuša sjetiti se svojih memorija i ima razumijevanje, glavobolje bi trebale prestati... TK: Nisam imao niti jednu od kad sam izvan Mornarice.
O: O'Brien je "lažan".
P: Što je O'Brien?
O: Otkrij. Zašto je Tom tamo, na svim mjestima?!?
P: Ima li nešto u tom području, neka frekvencija iz Zemlje, neki elektromagnetski valovi ili nešto, što može voditi do...
O: Možda, možda, možda, možda...
P: To drži osobu mirnom i u mraku?
O: Odugovlačenje frekvencije... I usput, može li netko izaći s idejom o tome što je svrha postojanja Camp Blanding-a? Pa...?
P: TK: Pitaj o Dave W.-u... on živi blizu...
O: Prvo, nešto "raznog materijala za vitezove"... Potražite detaljnu mapu i promotri, zapamti putovanja kad si bio sam, davno, i počni odblokiravati i razbijati misterije koje će dovesti do otkrića koja otvaraju vrata za veće učenje i eksploziju!!
P: F: Oh. MNOGO pitanja... L: Da li je bilo više nego jedno putovanje u Camp Blanding?
P: Samo jedno?
O: Za tebe.
P: Više nego jednom za T.?
O: ?
P: Rekli ste za "vitezove", kao da ima tu nekog značaja u imenu...
O: Otkrijte...
P: Da li je tu bilo nekog genetskog inžinjeringa?
O: Ne, ne u smislu kako vi mislite. Ali, svi su u neku ruku.
P: Zašto se moja majka udala za čovjeka koji je utjecao na naše živote na tolike strašne načine?
O: Pitaj nju.
P: Ona nema odgovora. Ona se ogradila.
O: Dakle, pođite njoj da otkrijete. Tu tragovi leže.
P: Dakle, tragovi leže tamo kod tih ljudi... Pamtimo putovanje s jednim od njih - u Sjevernu Karolinu - kad smo odvedeni u školu...
O: Zašto je on inzistirao da vi idete u školu skijanja? I zašto je vaša majka pristala?
P: Sve to vodi originalnom pitanju, zašto je T. u O'Brien-u, blizu Camp Blanding-a...
O: EM valovi zgušnjavaju um kod proizvodnje ugode u ime izmišljene mizerije. Koči um kroz utjecaje izoliranosti. Zašto si tamo, T.? Tko te je molio da ostaneš tamo? EM valovi dolaze od kuda?? Preporučamo tebi, Laura, odi u knjižaru i istraži Camp Blanding. Možeš naći "crnu rupu", takoreći!!
P: Crnu rupu. Dobro. Pa tamo je sigurno mnogo stvari koje su prošle našim životima za koje nema jednostavnih, racionalnih objašnjenja. TK: Oni sigurno daju mnogo stvari bez puno pitanja...
O: Posjete kroz drveće, šume, vodi do savršenog zgodnog razjašnjavanja...
P: Aha. Da li je Aunt H jedan od generatora EM frekvencija?
O: Ne, ona je samo nesvjesni agent.
P: Pa, L. je jako izolirana u svojim tendencijama. Da li je to rezultat jer je bila u tom području?
O: Isto.
P: Pa, ono što ZBILJA želim znati je to ZAŠTO smo mi imali sve te LUDE stvai koje su se dogodile u našim životima, i sve te ljude koji su lutali oko nas i izgleda postavljenih tu, ili su svojevoljno manipulirani da utječu na nas negativno? Mislim, da li sam u krivu, ili to nije VRLO neobična luda situacija?
O: Što vi mislite?
P: Pa, nemam ideje!
O: Jer ste vi ekstremno rijetki i nekoliko vas je koji imate sposobnosti složiti slagalicu skupa.
P: Dakle, što bi trebali učiniti? TK: Otkriti.
O: Da. I za večeras, laku noć.
|