Matrona je napisao/la:
Ja mislim da meni treba da plaćaju da gledam idiotske reklame. Televizor nemam od 2003 godine a i pre toga ga nisam gledala baš zbog reklama .. i nemogućnosti da biram šta ja oću da gledam.
Vjerovala ili ne, ima i takvih ponuda. Nabaviš kutiju koju prikopčaš na TV i plačaju te po satu da non stop gledaš reklame. E sad sigurno postoji neka caka da ne možeš taj TV strpati u špajz sve pospojiti, upaliti ga i ništa ne gledati. Vjerojatno kakav mikrofon snima barem zvukove i šalje one koji nalikuju na neki razgovor ili nečiji monolog.
U špajzu se mogu čuti samo miševi.
Matrona je napisao/la:
Knjige smo sačuvali na hard diskovima - pa ako nam ukinu internet bar ćemo imati šta da čitamo ..ionako svako ima na stotine sačuvanih naslova koji nikad nisu otvoreni.
Možda smo poskidali neke krive knjige. Možda ustanovimo da nam je neki malware obrisao neke knjige. Meni je obrisao cijeli serijal romana DINA. Ali ajd, to su barem bili romani, pa nije neka žalost. Koliko vidim znanstvenopopularne knjige nisu obrisali, ali to je ionako uglavnom mainstream literatura. Što bi tek bilo da sam u velikim količinama skinuo neko istinsko a malo poznato Znanje?????????
Matrona je napisao/la:
fraza : nema lebe bez motike - nam je ipak u genima .. i odloleva zakonu privlačnosti prilično dobro .
Na ovim zemljopisnim širinama i dužinama jedini zakon privlačnosti je onaj zakon o privlačnosti negativnih sila i negativne karme.
Matrona je napisao/la:
Secikese i zulumćari nam kroje sudbinu i bombarduju glupostima sa ekrana teveprijemnika...
Samim time što si maknula TV i to još tako rano te je oslobodila mnogih negativnosti. Od 2009-te godine kad je Internet postao stalno dosupan ja uopće ne gledam TV.
Matrona je napisao/la:
Ludilo mozga . Rešenje - hektar zemlje - bez komšija i civilizacije .. use i u svoje kljuse ili bar kozu za početak . Sve ostalo je dobrovoljno ili prisilno skakanje u vodenicu za meso.
Što si poduzeo da to ostvariš?
Matrona je napisao/la:
Galaktička federacija ??? Verovatno su je Amerikanci razbucali kao i Jugoslovensku federaciju ..
Galaktička Federacija je kanalizirani materijal i isto je relevantan kao kanaliziranje sibirskih šamana, woodooo vračeva i kanaliziranje poruka najvećih svjetskih religija.
Pozdrav i tebi.