Evo, uz odobrenje, prenosim mail koji sam dobio ( thanx Nat ):
Jack prijatelju,izgleda da si opet pogodio “bull’s eye”.
Psychomantium.
Na sliku entiteta koji se pojavio na slici pri svetlosti svece,posle meditacije,uputio si me na Kasiopejce i Psychomantium.Sto vise citam,sve vise sam ubedjen da je to moj sledeci korak.Kasiopejci kazu ako se “vidi” dovoljno “duboko” mogu se i oni videti,pa kad vec “vidim” neke entitete,sto da ne probam da vidim i Kasiopejce
Pitanja, mali milion.
Kasiopejci.Poceo da ih citam prvo na Laurinom sajtu, jer tada jos uvek nisam znao za sajt galaksija.Kasnije sam se prebacio na galaksija i citam tvoj odlicni prevod.Svaka cast.Ne citam ih redom vec spontano kako mi dodje, sto mozda i ne valja ali takav mi e stil, sto nekad zna biti interesantno, na pr. –kad sam dosao do uvida da su avioni 9.11. bili daljinski upravljani, ubrzo posle toga sam procitao nesto slicno u jednog seansi Kasiopejaca.
Uglavnom mnoga saznanja do kojih sam dosao meditaciom i dr. tehnikama su mi se potvrdila kod Kasiopeaca.
Nisam jos sve procitao o Psychomantiumu jer citam pazljivo, ima ga u 25 sesija,ali koliko vidim Laura i ekipa su se bas namucili(od 97 do 2000) da naprave taj Psychomantium, a jos uvek nisu sigurni kako i dali funkcionise.
Iscitacu sve pa cu ti pisati sta mi nije jasno.
Po onome sto sam dosad shvatio,Kasiopejci im kazu da posle ploce za komunikaciju i hipnotiziranog mediuma ,Psychomantium je sledece sredstvo za komunikaciju.
Ako znas koliko su napredovali od 2000 do danas sa Psychomantiumom ,zeleo bih da znam,da bih se zastitio od opasnosti.
Nameravam da sam sklepam Psychomantium jer mi deluje kao prirodan sledeci korak u poboljsavanju mojih kontakata i iskustava.Nisam sve procitao ,ali izgleda da Kasiopejci spominju mnoge opasnosti,uostalom slicne opasnosti vrebaju i pri astralnim kontaktima,kojih sam imao nekoliko,a i kod drugih tehnika kontaktiranja sa 4,5,6D,postoje gore-dole,iste opasnosti da privuces neki OPS entitet koji ce ti uradit mali milion pakosti ako ga se ne znas otarasiti,pa cu prvo prouciti dobro i onda krenuti polako sa Psychomantiumom
Moja iskustva;za vreme i posle meditacije,kontakt sa oversoulom,narocito kad sam savladao lekciju kontanja “vremena” stvari su se naglo ubrzale.
Izgleda da je kontanje “vremena” srusilo neke barijere u meni i prosirilo mi percepciju ne samo ovde u 3D vec i sire prema 4,5,6D.Do Kreatora nisam stigao,najdalje saznanje mi je mozda ovo,da nije 1univerzum=Kreator,vec da ima bezbroj univerzuma koji su svi deo Jedne Svesti,Kreatora,pa i ona praznina izmedju univerzuma nije Nista vec je sastavni deo Svesti.
Istovremeno,percepcija mi se prosirila i u shvatanju vremena u smislu proslost/buducnost,pa sam dosao do nekih saznanja iz proslosti i buducnosti,nesto razumem,puno toga ne razumem,o mnogo toga ne mogu da govorim jer ne mogu da formulisem reci kojima bih to opisao,jednostavno,za neke stvari ne postoje reci ovde u 3D,znacenja reci su izmenjena,ukalupljena i niko me ne bi razumeo.Za neke stvari mi uopste nije jasno odakle mi dolaze,recimo dodje mi”bice serija zemljotresa,3manja,1veliki,1mali,” i za nekoliko dana se dogodi serija.Jedno vreme sam pratio,bilo mi zanimljivo,od 24zemjotresa,22osetio pre vremena.
Ali ne znam kad tacno i gde,pa sam rekao sebi:
ovo nije OK,koj ce mi k..ac ove informacije kad ne mogu nikome da pomognem,ovo
ili neko mene zeli zajebat i nabildat mi ego i skrenuti me s Puta,
ili su one tu samo kao pokazatelj da mi je percepcija prosirena i da verujem Sebi,da bih bio spreman za nesto sto tek dolazi?neku novu lekciju za koju me oversoul sprema?
Tako sam prestao da obracam paznju na te informacije,osim,kad se digla frka da ce 25.05.2006 udariti neki deo komete,dva dana ranije,23.05. uvece,meditiram,i dodje mi posle “mozda i nece udariti kometa,ali bice jak zemjotres i aktivacija vulkana u istom reonu” i za 4 dana desi se to isto u Indoneziji???????????????
Na slican nacin mi je doslo i ono u Novembru 2005g.(napisao sam u temi “Udar ruskih bogova”)da ima jos 4-6 piramida u Bosni,i mozda i sire na Balkanu.
\
Nadam se da razumes zasto ne mogu govoriti o ovome na forumu,prvo ni sam sebi ne mogu recima objasniti mnoge stvari,drugo,to bi samo povuklo lavinu pljuvanja i stavljanja u kalupe predrasuda i pretpostavki,i umesto da omoguci znanje,da spreci znanje i stvori atmosferu u kojoj niko ne moze uciti i napredovati,ili mozda mislis da je doslo vreme skinuti sve sa sebe,do gole koze ,Istinu na Sunce,pa kome se ne svidi neka stavi naocare i nastavi spavati u Iluziji,
Sto se mene tice,mozes ceo ovaj mail staviti na forum,dzaba je,kome ce pomoci?Razumece oni koji ionako vec shvataju,a ostali ce pljuvati i racionalizirati iz R-mozga.
Zar ne?