daso je napisao/la:
Iz osijeka sam vidio čudnu svjetlost na nebu koja je puno jača od zvijezda i pomiče se u svim smjerovima polako . Najzanimljivije je to što joj svjetlost polako slabi pa se pojača vidljivo je već tjedan dana kažu očevidci. Ja sam je vidio večeras prvi put. Možete je vidjeti na zapadu.
Slika je na [/img]
http://pticica.com/slika.aspx?korisnikid=1554&slikaid=107321 Pogledajte nebo pa sliku pa ako netko nešto zna šta je to neka javi
Citat:
...mi smo ti to sve primjetili u 10 mj. 2006 i odonda svako veče u isto vrijeme dešava se ista stvar..podrobnije..
svjetlost mijenja intenzitet, kretanje je malo u krug, malo lijevo-desno, pa stane pa onda titra pa počne mijenjati boje od jake svjetlosti, roza, plavo, zeleno (toliko o teoriji da se radi o zvijezdi), i tako oko sat vremena..onda se počne polako kretati određenom putanjom prema sjeveroistoku i na određenoj točki (uvijek istoj, koliko mi to možemo ocijeniti gledajući sa prozora) stane..i nastavlja kretanja i mijenjanje svijetlosti kao i prije..nekada kada malo "zamulim", vidim neke obrise kružnice oko te svijetleće točke..prvih dana smo bili šokirani, pa fascinirani, sada smo već jako dugo..ravnodušni..veliki pozdrav svima i svako dobro
daleko mi je dotle pogledam
ali ovo shto opisujete se u mnogochemu poklapa sa nekim mojim iskustvima,a i sa iskustvima josh nekoliko mojih prijatelja,
ko zna,mozda ima veze sa onim oblakom,i kod mene se deshavalo da se nlo pojavi nekoliko sati do par dana posle onakvih oblaka,