Citat:
nat:
Treci se bas potrudio,ali uzalud.Prica im covek da su lobanje tako izduzenog oblika pronalazene po svetu u razlicitim vremenima,u J.Americi(Maje), Egiptu,da je cak i jedan od faraona,ne mogu se setiti imena,imao takvu lobanju,da je zvanicna nauka to objasnjavala(zataskavala) kao veoma retke genetske mutacije,bolesti i sl.
Cak im je i sliku postao jedne takve lobanje,da bi ljudi videli i uporedili.
ik:
Priznajem, lobanja lici na lobanju mumije .... Ali ... Jeste li zaboravili da ljudi nisu izgradili piramide, barem ne sami .... Pre nekoliko godina sam gledao emisiju na Discovery-u da je i Tutankamon imao isto tako izduženu lobanju i prste ... Tako da je moguce da su Tutankamon i ovaj alien sto se kod nas srusio bili iste vrste ...
pozdrav ik,
vidim da nisi razumeo informacije i nameru mog posta,pa da probam ponovo:
Namera je bila da iskazem cudjenje zasto ovako intrigantne fotografije i prica uz njih na jednom americkom sajtu sa ogrooomniiiim "ugledom" i planetarnim uticajem nisu uopste komentarisane a komentarise se sve i svasta(procitaj pazljivo moj prvi post).
Informacija koja je sadrzana u izjavi onog treceg postera sa tog foruma je informacija koja ide U PRILOG tome da se radilo o lobanjama vanzemaljaca(ili hibrida,meni je ovo blize istini)u svim tim slucajevima lobanja koje su nadjene u J.Americi i Egiptu se povezuje sa vanzemaljcima.To sto zvanicna nauka to zataskava i skriva nekakvim teorijama o bolestima i sl. je glupost,na fotografiji lobanje iz J.Amerike se lepo vidi komparacija sa "obicnom" ljudskom lobanjom i treba biti slepac pa ne videti da je oblast u koju je smesten kognitivni deo mozga(korteks,mozdana kora) je duplo veca od te oblasti na ljudskoj lobanji.
Upravo tu fotografiju sam probao postati ovde ali nema je vise na netu.Ja je imam i mogu ti je poslati na mail.
Panteliji sam poslao pa ako on ima mogucnost da to postuje ovde bio bih zahvalan da svi mogu videti tu lobanju iz J.Amerike.(ja se bas ne razumem u komp. i sve to pa,sta da ti pricam...

fliper/pinball generacija ).
Ima i fotografije lobanje faraona,ali nije Tutankamon vec njegov tata Ekhnaton,link imas u temi linkovi,"Misterije,neobjasnjivi fenomeni 1"tamo imas tu sliku faraona a pise i kako je prikazivan na letecem disku i jos puno toga.
Kad sve ovo procitas,uvideces da su te informacije o mumijama i lobanjama po svetu upravo informacije u prilog tome da se radilo o vanzemaljcima(ili hibridima) sa odredjenim zadatkom,recimo,da uvedu monoteizam Ekhnaton/Mojsije.
Vidis,moj stav je da nas vanzemaljci nisu poceli posecivati od Rozvela naovamo,vec su uvek bili tu,u svim fazama,svih civilizacija,a ako zelis da odemo i dublje u problematiku - svi smo mi vanzemaljci.
Ukratko:Mumije - Da;ali mumije Vanzemaljaca(hibrida).
Sto se mene tice Ekhnaton,onaj kod Maja i ovaj sto se srusio u Sloveniji su mozda rodjena braca.Ovaj prvi uspesno slece u Egipat i uvodi monoteizam,zeni Nefertiti ali hibrid hibrida Tutankamon (losa tehnologija) umire vrlo mlad.Ovaj drugi u J.Americi isto zavrsio posao,piramide,gradovi i sve to,a ovaj nas valjda na putu prema piramidi u bosni,zbog kvara na letilici promasi vreme i pravo u Novembar 1966 g. u nesvrstanu

,kako je sve zavrsilo vidi se na slikama obdukcije,te slike vidim imas,a i link koji je Jack dao radi(provereno).
Sto me ponovo vraca na nameru mog prvog posta zasto se na tom americkom forumu nije o ovome raspravljalo,ali evo i ovde je atmosfera"americka",osim par ljudi,niko nista da kaze o ovom slucaju,a Slovenija,sto se kaze u komsiluku.Mene zanima recimo ako neko zna tacan datum,kojeg Novembra(1-30).
Ehhh,ta Coca-Cola,kako to dobro uspavljuje

Jack,
Citat:
Istina je da ih ima u našem 3 D u raznim oblicima i izgledima... ali, znaš li da neki izgledaju BAŠ KAO i LJUDI ?!? Haha, pa mogu izgledati kako god požele... odnosno napraviti baš svoj izgled kakvim ga žele.
O da