Sada je: pon maj 12, 2025 11:26 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet sep 12, 2008 2:05 pm 
Član foruma

* "Istina je jedna, samo joj ljudi daju razlicita imena!!!

Kako je steceno cjelokupno znanje na svijetu, ako ne usredotocenoscu umnih snaga?
Zivot je spreman da nam otkrije svoje tajne, samo ako znamo pokucati, odnosno dati odgovarajuci podsticaj.
Snaga i jacina podsticaja dolazi putem koncentracije.
Nema granica snazi ljutskoga uma.
Sto je skoncentriraniji, to vise snage djeluje na jednoj odredjenoj tocki.
U tome je tajna!!

Savrsenstvo ne treba postizati, ono je vec u nama.
Srecu i zadovoljstvo ne treba sticati, mi ih vec imamo, oduvjek su bili nasi.
Ako kazes da si zarobljen, zarobljen ces i ostati.
Ako smijes da kazes da si slobodan, slobodan si ovog trenutka.

Pronadji knjige o meditaciji i jogi i upoznaj nacine meditiranja!!!
Pocetni i osnovni korak prije svega je da odbacis sve lose misli iz svoje glave, i da zavolis sve ljude, zivotinje, prirodu... pa i one koji ti rade, zele ili hoce zlo (to mozes pocet odmah primjenjivat)!!! Treba da shvatis da si ovdje gdje jesi svojom vlastitom voljom i izborom i da si sam trazio kusnje i nedace koje dolaze ispred tebe da te ojacaju i usmjere prema dobru!!! Ti si tu u jednoj skoli u kojoj zivis svoj zivot, i samo o tebi ovisi hoces li polozit ili past na popravni!! Stvarajuci dobre vibracije oko sebe, iste takve ces privuci! Dok ako zamisljas, cinis ili zivis zlo isto ces privlaciti.

Mir s tobom tilt "

I to bi bilo to. Samo ne bit ograničen u mišljenju. Pa to sam ja onda već odavno postigao. Samo mi je bezveze dio "ti si tu u jednoj školi." Kakvoj školi? Vjerujete u reinkarnaciju? Moguće je, ali meni je čudno da je netko bio leptir i sad je čovjek. Nelogično, zar ne? JOŠ JE ČUDNIJE MIŠLJENJE DA SAMI BIRAMO KAD ĆEMO SE RODIT I TKO ĆE NAS RODIT. A pogotovo mišljenje da je sve opsjena. Kad sve tako izrelativiziramo (u ovoj sam dimenziji, u ovom denzitetu, imam ovakav mozak, može bit ovako...), što je smisao svega, ako svega nema (opsjena=iluzija). I otkud bi mi znali o drugim denzitetima?!

* "Slazem se sa vama oko meditacije, ali kakve veze imaju meditacija i samospoznaja sa kukcima, reptilima ili grejsima. Oni su deo nekog grupnog nesvesnog i njihova se ikonografija mjenja tokom covekove istorije. Ranije su bili minotauri i vilenjaci, sada neki high-tech vanzemaljci. Valjda je cilj meditacije odbaciti svaku iluzornu mentalnu sliku sveta i isprazniti um od svih bestija.
Velika je verovatnoca da postoje druga inteligentna bica, ali zasto antropocentricnost ili teracentricnost. Sta smo mi u kosmosu? Neka odabrana rasa visih primata? Mozda ce nas primiti u galakticki savez kad predamo sve ratne zlocince"

Meditacija je najobičnije razmišljanje, ništa posebno.

* "Kad kažeš da je 'cilj meditacije odbaciti svaku iluzornu mentalnu sliku sveta i isprazniti um od svih bestija' onda bar počni od sebe meditativnom samospoznajom da ako ti nisi video vanzemaljce o određenom obliku ne znači da oni ne postoje u takvom obliku."

Hvala ničemu (nešto, išta, ništa=ništa ne postoji, ništa nije ništa) imamo logiku.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 12, 2008 3:00 pm 
Član foruma

jesi ti indigo? :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 12, 2008 3:03 pm 
Član foruma

usmereno,jope' :
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?p=52903&highlight=#52903
:rofl :rotfl: :mrgreen:
jeli care,kad smo vec kod usmerenog,
u vreme onih Shuvarevih srednjih usmerenih shkola,za one usmerene na drushtvene smerove :mrgreen: je postojao i predmet Logika,
izgleda da je tvoj Logichni Um,u svoj svojoj velichini,i tu svesku preskochio,jer ovo shto ti nazivash vrhunskom Logikom,ne bi proshlo chak ni po standardima te srednjoshkolske sveske,chak shtavishe,ovo shto ti propagirash kao logiku,se u RL konsenzualno zove fatalno ogranicheni UM sa strukturalnim devijacijama sve do bazichnog nivoa
sa preporukom za izolaciju i hospitalizaciju sve do obnavljanja strukturnog tkiva od korena :wink:
mozesh da prichash o verovanju,ne -verovanju u svashta ili nishta,
ali ja ti brate ,ne verujem da sa ovom tvojom Logikom umesh u zivotu i pertle na cipeli da vezesh :wink: :mrgreen:
:rofl :rotfl: :mrgreen:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 12, 2008 3:36 pm 
Član foruma

* "jeli care,kad smo vec kod usmerenog,
u vreme onih Shuvarevih srednjih usmerenih shkola,za one usmerene na drushtvene smerove je postojao i predmet Logika,
izgleda da je tvoj Logichni Um,u svoj svojoj velichini,i tu svesku preskochio,jer ovo shto ti nazivash vrhunskom Logikom,ne bi proshlo chak ni po standardima te srednjoshkolske sveske,chak shtavishe,ovo shto ti propagirash kao logiku,se u RL konsenzualno zove fatalno ogranicheni UM sa strukturalnim devijacijama sve do bazichnog nivoa
sa preporukom za izolaciju i hospitalizaciju sve do obnavljanja strukturnog tkiva od korena
mozesh da prichash o verovanju,ne -verovanju u svashta ili nishta,
ali ja ti brate ,ne verujem da sa ovom tvojom Logikom umesh u zivotu i pertle na cipeli da vezesh"

Sve uzimam u obzir, znači da nisam ograničen.

Ti jesi, jednom novopokretnom (''new age'') religijom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 12, 2008 3:41 pm 
Član foruma

* "car,o svojoj logici koja je nishta i koje nema"

Naravno, po tvojim dragim kasiopejskim tajnim papirinama (najsuvislija hrvatska riječ za ''transkripte'' koju sam ja izmislio) sve je ništa ("Sve je opsjena!-I Bog je opsjena...-Da...). Opsjena je hrvatska riječ za ''iluziju'' koju ja nisam izmislio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 12, 2008 9:57 pm 
Član foruma

jolo_du je napisao/la:
* "car,o svojoj logici koja je nishta i koje nema"

Naravno, po tvojim dragim kasiopejskim tajnim papirinama (najsuvislija hrvatska riječ za ''transkripte'' koju sam ja izmislio) sve je ništa ("Sve je opsjena!-I Bog je opsjena...-Da...). Opsjena je hrvatska riječ za ''iluziju'' koju ja nisam izmislio.

Cass transkripti nisu "tajni" papiri, jer tu nema tajne, a i nigde u njima se ne pominje eksplicitno da je "sve opsjena/iluzija". U stvari pominje se: "Sve su samo lekcije".

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 6:37 am 
Član foruma

jolo_du je napisao/la:
Meditacija je najobičnije razmišljanje, ništa posebno.

Meditacija je sve suprotno od toga.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 12:25 pm 
Član foruma

tako je! to što on ne zna meditirati pa na temelju toga iznosi zaključke :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 7:03 pm 
Administrator

VANZEMALJCI i NLO

:offtopic:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 14, 2008 2:13 am 
Član foruma

Jeli poznat nekom NLO sjaja i velicine 10 zvijezdi na nebu kad bi se skupilo, bljestavog sjaja. Samo se smanjio sjaj i tako je isceznulo. Jako bljestava pojava

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 15, 2008 4:55 pm 
Moderator

anaman je napisao/la:
Jeli poznat nekom NLO sjaja i velicine 10 zvijezdi na nebu kad bi se skupilo, bljestavog sjaja. Samo se smanjio sjaj i tako je isceznulo. Jako bljestava pojava

Raspitaj se za "svečkare" po selima prigorja i zagorja, ako koga znaš.
Stari ljudi znaju što je to! Nekad je to bila jako česta pojava, a možda i sad, ali ljudi ne vide....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 19, 2008 2:43 pm 
Početnik

mozda je van teme ali evo...ljetos na moru dode mi u svjest prilcno jasno recenica sama od sebe "vi jedete njih mi jedemo vas" ovo jedete njih se misli vjerovatno na zivotinje...mozda je samo neka moj podsvjesna poruka a mozda poruka od "njih" ko zna el eto htjedoh to podjeliti sa vama...
pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 19, 2008 11:00 pm 
Član foruma

Ovo sam još neđečuo :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 20, 2008 11:51 am 
Član foruma

Tu se često govori da je stvarnost opsjena. Isto tako, kaže se, da smo svi mi Jedno. To i ima smisla. Isti se zrak diše danas i prije 500 000 godina, kad se umre tijelo se opet razgrađuje i opet nešto postoje i opet nešto postaje i opet nešto postoje itd. Ali ako je sve Jedno, kako onda stvarnost ne postoji? Ako je sve Jedno, ne možeš vidjet nego Jedno (stvarnost)? Dakle, po tome, stvarnost postoji, samo je netko percipira ovako, a netko ovako. Za prirodu ''vremena'' imamo samo teorije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 5:57 pm 
Početnik

Lijepi pozdrav!
Nova sam u ovome svemu, intervju sam procitala,ali me muci jedno pitanje- kao studentica medicine jako sam skepticna prema ovoj kao i prema vecini slicnih teorija jer bi vecina psihijatara ovo proglasila shizofrenijom. Zanima me, ako mi itko moze objasniti i pomoci u razumijevanju i razlikovanju ovih ljudi od onih koji su psihicki bolesni jer trenutno razliku ne vidim... vjuerujem da su neke stvari i istinite, ali kome vjerovati?
Hvala puno na pomoci...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 6:24 pm 
Moderator

Pozdrav, mara, dobrodošla!

Ako te zanima fenomen interakcije ljudi i vanzemaljaca, naredni linkovi vode do tekstova nekih istraživača koji po mom mišljenju spadaju u red najrelevantnijih u ovoj oblasti.

http://www.galaksija.com/karlaturner.htm
http://www.galaksija.com/metafizika/b_bartholic.htm
http://www.galaksija.com/metafizika/ote ... nicija.htm
http://www.galaksija.com/metafizika/van ... ibridi.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 23, 2008 7:52 pm 
Član foruma

O samopouzdanju:

* ''...ljudi jedu stoku, vanzemaljci jedu vas...''
* ''...vi nemate nadzor nad samima sobom, vi ste pokus...''

Zaista diže samopouzdanje. Zatim, za vrlo se kompliciranu i razgranatu teoriju daje vrlo jednostavno rješenje: slijediti samog sebe i prestati nametati drugima svoje. Isto tako, kaže da se mi ne možemo oduprijeti dok smo u ''3D,'' a da će na nas navalit kad prijeđemo u ''4D.'' Na užasnu teoriju nadovezuje se prekrasno ''proročanstvo'': doći će opet Zlatno doba, budimo se, prelazimo u 4D.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 24, 2008 1:13 am 
Moderator

Ajmo se igrati,

zašto 4D za one koji budu OPD ne bi bila tek odskočna daska za 6D?

A za one koji ostanu OPS i u 4D, neka se igraju predatora i žrtve.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 24, 2008 2:05 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ajmo se igrati,

zašto 4D za one koji budu OPD ne bi bila tek odskočna daska za 6D?

Tihi :
tako se Igra i igra, \:D/
nema preskakanja :love6:
i nije 4D bash odskochna daska :blob: :blob: :blob: ,
ima i tamo gomila lekcija za nauchiti :read: ,
samo su uslovi uchenja bolji,
bolja uchionica,inventar,shkolska pomagala i sl.
a i lakshe se dishe ,opd/ops uchionice su odvojene malo nisu kao ovde na gomili :evil: :twisted:
ah,da,i nastava je tamo interaktivnija nego ovde u 3D
// mozda se zbog toga toliko ponavlja ovaj 3D razred :mrgreen: ,
ljudi,zbog pasivnosti tokom nastave, i po nekoliko zivota prespavaju ne shvatajuci da su u shkoli i zaboravljajuci shta su u ovom zivotu uopshte uchili #-o
Onaj koji u ovoj Shkoli/Igri ne zeli vishe da bude Ponavljach
treba jasno i glasno
da izrazi chvrstu Nameru 8) ,
nepokoreni Duh :love3:
i bezuslovnu Ljubav :love5: :
Majko(Zemlja)
Oche(Vishe Ja aka Oversoul)
JA vishe necu biti Ponavljach
Vracam se kuci domu svom
:love3:

i verovali ili ne,sve-jedno
I Majka Zemlja
i Otac Oversoul
ce vam pomagati
i u jachanju Namere 8)
i u oslobadjanju Duha :love3:
i u negovanju Ljubavi :love5:
na Putu povratka ka Ocu svega shto Jeste,ka 7D aka Kreatoru :love3:
///

Citat:
A za one koji ostanu OPS i u 4D, neka se igraju predatora i žrtve.

Prle :
da,shta reci takvima,njima je ta igra predatora i zrtve i uvek i jedino na/u Umu :twisted:
P.S. i malo tishe,probudicemo Jocu,mnogo je ljut kad ga buka probudi iz ne-rada,bolje da ne znate :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 24, 2008 6:19 am 
Član foruma

Nat,
znam kako deluje kada se napiješ rođene, :mrgreen:
al' ipak malo smanji slova i otkrij pravu kodnu stranu svoga pisma. :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.