znak je napisao/la:
Sve ok, Judžiin,kontam.
Ovi opisi gore su mi super, ono ismijala sam se pravo.
Znam ja za teoriju hrane ,negativne energije, farme i kokošiju.
Evo šta meni nije jasno. Ako smo mi kokoši, tj. hrana za njih i ako se ide na ta objašnjenja i poređenja,šta rade ljudi, pa što bi to bilo čudno da oni idu istom linijom.
Ako se ljudima sviđa jesti kokošije meso,neće se ti isti ljudi baš puno obazirati jel kokoš odašilje samo pozitivnu energiju i jeli svjesna da postoji mogućnost da će biti pojedena, tako mislim da ni njima nije to baš NAJPRIMARNIJI razlog.
Evo mojih par razmišljanja na koncept koji je iznio Judzilin i znak se nadovezala, a što po onom sam do sada vidio spominje Castanedin Don Juan, i s dodatnim objašnjenjem C's (dobar prijevod jednog dorađenog teksta može se naći i na Galaksiji pod
predatorov um).
Mislim da je važno razumjeti što je na kojoj razini hrana: u 3D je hrana primarno meso kokoške, a na 4D je hrana energija inducirana negativnim emocijama hrana, znači ništa materijalno. Ako se vratimo na meso kokoške mislim da ćemo i mi razmisliti da li je isto smrdljivo (jer je dobilo miris zbog recimo nekog parazita/bolesti) ili ne. Mada čini mi se da na koji način je ubijena (prisustvo šoka?) može donekle utjecati na okus, ali mislim da je to uglavnom igra za možda gurmane koji znaju kakav je uopće okus mesa (prave) kokoške.
znak je napisao/la:
Istina je da će se recimo prvo obrušiti na slabije, potom svjesnije i one sa znanjem.Za praznik se obično koristi i najbolja pečenka tj. ona što je recimo bila na nezagađenoj ishrani, što bi to bilo nemoguće da i oni za svoje specijalne gozbe ostave kokoši koje su hranjene samo na prirodnoj tj. pozitivnoj energiji, (tragači)
Ne znam odakle ova istina (ili je to samo figurativno). Ako se ponovno vratimo na C's ako se ne varam oni spominju da 4D ne jedu što im dopadne nego što im se prohtje! Ako spustimo 4D na naš 3D i vidimo nekog seljaka koji ima prepun kokošinjac, pa može birati, mogli bi uzeti u obzir i da će taj jesti kako mu se digne on stvar, koja ne mora nužno biti vezano za izgled kokoške na koju je bacio pogled.
Drugo, ako isti taj seljak vidi da mu primjerak, bez obzira bio on bio punašan, jak ili sav očerupan, a koji želi pobjeći iz kokošinjca ("tragač") moguće da će baš takav primjerak preko reda završiti u loncu, uz komentar "ma kome ćeš ti bježati, jade!" (no, mora je još i uloviti, ima nade da i odustane, i dohvati se neke druge).
znak je napisao/la:
Sad istina je da životinje nemaju svijest, a i kad bi pobjegle iz kokošinjaca i da žive u šumi, opet će biti neki predator kojem će završiti u stomaku, tako da je to tako, po meni uštimano nekim experimentom.Mi isto možemo birati samo između kokošinjca i šume, i samo se putem pozitivne energije i znanja nadati da ćemo sa tim izbjeći bar trpanje u startu, u lonac među ovim prvim skupinama, (ali eto i to je nešto)
Još jedan komentar na još jednu
istinu. Mislim da bi trebali uzeti u obzir da životinje ipak imaju svijest, to što je ona (2D) neusporediva s našom to zvuči poprilično ignorantno, moguće onoliko ili čak i više nego da netko iz 4D kaže da ljudi nemaju svijest.
Što će se dogoditi u šumi s kokošom koja je imala srca i mozga da pobjegne iz kokošinjca trebalo bi tek vidjeti, ali moguće da bi takva mogla biti teži plijen nego mnoge divlje prepelice koje su u šumi na "svome" i u svojoj ignorantnosti, padaju u kandže predatora kao i rođaci naše hrabre koko-tragalice na farmi

Ovdje mi padaju na pamet sve one anegdote o našim pametnim ljudima koji su se snašli u bijelom svijetu, postali uspješniji od mnogih tamo. Da, zato što su trebali napraviti i naučiti puno više da bi došli do tamo i taj novi svijet vidjeli kao mogućnost, a ne kao prokletstvo (kako to često vide domorodci, pa onda svako toliko drvlje i kamenje po gastićima, itd.)
znak je napisao/la:
Jest da bi ja voljela da to nije tako, ali ipak nekako sumnjam da je tako, hrana je hrana, više ili manje ukusna. Ko je gladan, ne bira.

Pozz.
Moguće, ali držim da gazda koji ima izdašnu farmu, jede ono što mu se prohtje.
I to što se ovi iz 4D hrane "samo" energijom negativnih emocija je očito postavljeno radi balansa, da i od nas nešto ostane, jer da to mogu i s energijom pozitivnih, brzo bi se farma raspala.