Sada je: pet maj 02, 2025 11:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svjedočenja o aktivnostima NLO-a, vanzemaljcima i otmicama
PostPostano: pon jul 27, 2009 7:41 am 
Član foruma

kolos je napisao/la:
Ok,jedno konkretno pitanje koje sam si postavljao kad sam "vjerovao" u štitove.Gdje se oni nalaze s obzirom na auru,ako znamo da imamo više energetskih tijela,pogotovo zadnje koje se širi do u beskraj?
Na koje mjesto postaviti taj štit?I zašto baš tu?
I kao što si sam rekao,štit je građen od tvoje energije,tj ako nisi u energetskoj ravnoteži (a teško da bilo tko od nas je-savršeni čovjek) taj štit dakle ne izvršava funkciju već čovjek koji ga "gradi" gubi još više energije na tu zamišljenu gradnju i održavanje.
Dakle ako i pretpostavimo da je moguće postojanje nečeg takvog kao energetski štit,on bi djelovaosamo na čovjeku koji je duhovno savršen,ali tad se postavlja pitanje što će njemu štit ako je sveznajući,sve je spoznao?
Spyro ti je postavio zanimljivo pitanje,što radiš ili što bi učinio u tome slučaju?Što bi učinio da ti u noči dođe lopov u kuću?

Nemam što "vjerovati" u štitove, znam da djeluju. Nisam ni ja bio povjerljiv prema njima, no sila prilika je bila da sam primijenio ono što sam prije čuo za zaštitu i djelovalo je. Štit je bitan za energetsku obranu, ne fizičku, tako da, kad bi me netko napao u fizičkoj realnosti, postupio bih isto kao i vi. Iako dobro bih razmislio čime sam ih to u datom trenutku privukao, da mi to naprave, no to je posebna tema.
Čovjek ne gubi energiju dok ima štit. Gubi je jedino od energetskih pijavica koji mu kradu energiju, a da ima adekvatnu zaštitu, ne bi mu to mogli raditi. Štit je dobro napraviti svugdje gdje ima puno ljudi, uključujući i internet forume. Najveće energetske pijavice ili vampiri su ljudi sa slabom energijom, te neki tzv. magičari i "prosvjetljeni" likovi koji jedva čekaju ljude sa jačom energijom da im istu izvuku. Bitno je znati ne rasipati svoju energiju na gluposti i druge ljude no svladavanje toga je obično dugotrajni proces. Ne trebate se zamarati sa time gdje se točno nalazi štit i sl. Time samo svoju energiju rasipate a ne štitite se. Jednostavno, ako vjerujete da imate svoju energiju, zamislite da ste u kugli ili zlatnom jajetu, koje je napravljeno od vaše energije. Vizualizacija štita je dobro pomoćno sredstvo u efektu no vjerujem da sa vremenom te vizualizacije više neće biti ni potrebne je će, kako si rekao, ako dosegnemo određeno duhovno savršenstvo i spoznaju, štit biti dio nas, imat ćemo uvijek nekakvu osobnu zaštitu, koja će se podrazumijevati.
Štitevi se razlikuju po jačini, te su slabiji štitovi podložni probijanju od strane uljeza. Zato je potebno štit pojačavati, a pojačavate ga na način kako vam vaša unutarnja intuicija kaže. Možete ga pojačavati kako želite i ne možete se trošiti jer je to vaša energija koja ostaje vama, ne rasipa se nigdje. To je bitno. U datom trenutku možete osjetiti da vam štit nije jak, te ga intuitivno pojačate. Djeluje. Bitno je znati: to je VAŠA energija, a ako vjerujete da čovjek ima ogromne sposobnosti, koje još nismo ni približno istražili, a vjerujte ima, onda je moguća obrana na ovaj način. Treba samo biti siguran u sebe i vjerovati sebi.

Vrh

PostPostano: pon jul 27, 2009 7:32 pm 
Član foruma

Nije mi cilj uvjeravanje nekoga u bilo što samo prezentiram kakvo je moje mišljenje o tome i zašto sam "izbacio" bilo kakve štitove iz svoje prakse.
Zar nije onda jednostavnije tu energiju koju koristimo za izradu štita upotrijebiti u balansiranje energije,tako da nam štit nebude potreban.Ako mi imamo energije za napraviti štit,opnu koja nas štiti od pijavica,...onda možemo i dobro izbalansirati svoju energiju,jer ako nije tako naš štit nema smisla,a ako nemamo dovoljno energije nemožemo ni napraviti dobar štit.Ili?
Razumijem da je ljudima potreban "osjećaj" siurnosti iza "štita",koji je veoma lako zamisliti.I to funkcionira psihički,ali nije stvarno.
Ako idemo gledati prema energetskim slojevima tijela,nema granice ili štita koji bi djelio ta tijela.To ne postoji.
Ako se ništa ne događa slučajno i sve ima svoje zašto,onda ni jedan napad nije uzaludan i od svaki je prilika da nešto naučimo.Ako uzmemo da štit funkcionira,jeli pravilno da odbijamo napade,nije li to odbijanje učenja???Jel nas netko izmanipulirao time,ponudio jedno privremeno rješenje kao konačno?
MOONLIGHT vjeruj mi da te ne napadam,ali po meni zaista nemaju smisla štitovi.Nemam ništa protiv nikog ko ih koristi i ako misli da to funkcionira,ok.Al,ako uzmeš informacije koje imaš,koje su nam dostupne i ako nam je cilj istina i samo istina... čemu onda štitovi,zašto jaje,zašto na duljinu odprlike dužine ruke,..miljon se pitanja nameće.
he he he odosmo u :offtopic: ,ako želiš odgovoriti nađimo odgovarajuću temu.
:occasion5:

Vrh

PostPostano: ned aug 02, 2009 6:03 pm 
Član foruma

http://arhiva.net.hr/planet-x/page/2009 ... tml?pos=n2

http://www.youtube.com/watch?v=uykDylhxaUI

Zanimljivo...

Vrh

PostPostano: uto aug 04, 2009 12:19 pm 
Član foruma

Evo nesto sveze...

http://www.blic.rs/zanimljivosti.php?id=104610

Ali najjaci su mi komentari, degeni samo ismejavaju, a ne vide dalje od svog prsta cc ](*,)
A sto je najgore, moderatori samo i odobravaju takve komntare, a ozbiljnije ne odobravaju, matrica #-o

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 4:58 pm 
Član foruma

Vanzemaljci redovito posjećuju neku porodicu na Floridi, samo se boje fotoaparata

http://www.nbc-2.com/global/story.asp?s=10841013

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 6:48 pm 
isključen/a

Boje?

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 8:31 pm 
Član foruma

Posecuju oni njih na milione - pa se ostali ne dice po vestima i novinama na sav glas...
Nemaju bas neki dokaz, mada im verujem 100%

Vrh

PostPostano: čet aug 13, 2009 11:19 am 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=g9cZ8F1KTTM

Ovo vredi pogledati. Ne razumem se mnogo u cuda tehnike, i nisam merodavna, da procenim, da li je istinit ili ne, ali, doooobar jeste!

Vrh

PostPostano: čet aug 13, 2009 10:27 pm 
Član foruma

Extra video sigma =D>
Ali moze biti svasta, posto nisam strucnjak za ph , hoax itd ne mogu zakljuciti dali je fake or not...
Svakako ako je uradjeno u programu onda mu svaka cast jer zaista izgleda stvarno, a sad ko ce ga znati... :roll: :dontknow:

Vrh

PostPostano: sri aug 19, 2009 3:50 pm 
isključen/a

Izvještaj Britanskog UFO viđenja u 1990

Državni arhiv Ministarstva obrane objavio je tisak kartoteku od 1981-1996
Vrijeme: Ponedeljak, August 17, 2009 | 1:20

CBC - News
Povećanja javne svijesti o svemircima i UFOs je vjerojatno doprinijelo rekordan broj viđenja koji su prijavljeni Ministarstvu obrane Britanije u 1996. prema Britanskoj National Archivi i NLO konzultantantu, Davidu Clarku.

Nacionalni arhiv izdao 14 slika iz Ministarstva obrane u ponedjeljak, a vezane su za UFO viđenja između 1981 i 1996. Datoteka sadržani više od 4000 dokumentiranih stranica i 800 navodnih UFO susreta s vanzemaljcima.

Viđenja su najviše iskazana u 1996. kada je Ministarstvu obrane prijavljeno 609 UFOs, u skladu s dokumentima iz arhive.

Očito je da su filmovi i TV program uticali na podizanju javne svijesti o UFOs i fascinantno je vidjeti kako to izgleda da sve više ljudi prijavljuje vlastima ono što vide – kaže David Clarke, NLO stručnjak

To je najveći broj UFO viđenja koji su do sada dokumentovani, rekao je Clarke.

"Veći porast u broju prijavljenih je bio tijekom 1996. vjerojatno kao odraz povećane javne svijesti o UFOs i vanzemaljcima te zbog popularnosti TV serije „The X-Files“ ... i projeciranjem filma „Dan neovisnosti“, rekao je Clark.

Čini se da postoji veza između medija i popularnih referenci o UFOs i broja prijavljenih viđenja, rekao je Clark.

Ranije 1978. kada je počelo emitovanje filma „Zatvori susrete“ od Third Kind-a održan je rekord u prijavljenim viđenjima.

"Očito je da su filmovi i TV programami uticali na podizanju javne svijesti o UFOs i fascinantno je vidjeti kako to izgleda da sve više ljudi vlastima prijavlju što vide na", rekao je Clarke.

U Britaniji imaju zabilježena UFO viđenja od 1950, a Ministarstvo obrane je i prije postepeno puštalo tajne dokumente vezane za NLO viđenja, nakon suočavanja sa zahtjevom javnosti o „Slobodi Informacija“.

Sve slike će biti objavljene tijekom tri projekta, koji je zakazan za nastavak kroz 2010.

Među dokumentiranim viđenjima - četvrti u grupu je NLO incident snimljen u Rendlesham šumi, koji je postao poznat kao „Britani Roswell“.

Krajem prosinca 1980, u Američkoj vazduhoplovnoj bazi koja je stacionirana na RAF Woodbridge, u istočnoj Engleskoj, navodno su vidjeli misteriozna svjetla na trokutastom obliku u šumi izvan ograde i išli su da to istraže. Na zemlji su vojni dužnosnici indentatifikovali čudna zračenja i čitanja.

Datoteka se odnosi da Rendlesham sadrži prave dokaze o incidentu ali je iz US Air Force Lt. pukovnik Charles sve zaustavio, nakon čega je Ministarstvo obrane to okarekterisalo kao "beznačajno", dok je istraga od strane vlade pozvala Ministarstvo obrane da se funkcioneri koji se bave sa UFOs uozbilje .

Podložniji neovlaštenom upadu
"Ako je [USAF] izvješće ... točno, postoje dokazi da je britanski zračni prostor i teritorij podložniji neovlaštenim upadima do zabrinjavajućeg stupnja ali s druge strane, [klimava izvješća] moraju biti razriješena, a zatim prestaviti samo dokaze bez uznemiravanja - da je priličan broj osoblja u USAF važnoj bazi na Britanskoj teritoriji sklon ozbiljnim mistifikacijama čije bi posljedice mogle biti pogubne u vojnim uvjetima ", rekao je u dokumentu Lord Peter Hill-Norton, bivši glavnog ureda za obranu.

Među riješenim predmeta o viđenjima NLO-a u datotekama navedeno je da su mnoga viđanja bila reklamna kampanja ruske raketne letilice nakon njenog re-ulaska u atmosferu.

Tu su i bilješke vezane za briefing do 1993. o UFO viđenjima u kome se sumnja da su američki špijunski avion, navodni vanzemaljci pokušali oteti i parlamentarna rasprava o žitnim krugovima.

Vrh

PostPostano: pet aug 21, 2009 2:58 pm 
Član foruma

Dakle, ne mogu a da ne svjedočim!
Sinoć oko pola deset, kao i obično , pušim na balkonu i gledam nebo, kad...
Stvar bih nazvao - letećom vatrenom kuglom.
U trenutku kada mi je ušla u vidokrug, letjela je onako sa moje pozicije , ukoso od straga sa lijeve strane pa prema naprijed desno, veličina joj je bila , kao četvrtina veličine punog mjeseca . Boja - baš kao vatra, crveno narandžasta,i izgledalo mi je kao da gori, a brzina dosta velika. U jednom trenutku mi je zašla za zgradu preko puta i kada se ponovo pojavila bila je mnogo manja, otprilike 2-3 puta veća od venere kad je naj jasnija. Bilo je oblačno, tako da mi se na kraju, sada već veličine veće zvijezde, izgubila u oblacima u daljini. Nije padala , nego se baš kretala , rekao bih, paralelno sa površinom.
Avion nije jer je u to vrijeme na nebu bilo i par aviona, a i znam kako sve može izgledati avion, živim blizu aerodroma. Nije bio ni onaj kineski lampion - preveliko i kretalo se mnogo brže od bilo kakvog vjetra. Da li meteor može da izgleda tako, i da ne ostavlja za sobom nikakav trag, ne znam.
Nisam, naravno, stigao da uslikam, tražio sam po netu sliku nečega sličnog i najviše liči na ovo, ali bez "repa".

slika

Možel bit ona kuglasta munja?
Žao mi što ne stigoh slikati, ali evo svjedočim da sam vidio nešto što u najmanje 10% slučajeva ne mogu objasniti :)

Eh da, pogledam dolje na ulicu, dosta ljudi... ma niko ništa...nemaju šta ni objašnjavati...

Vrh

PostPostano: uto aug 25, 2009 12:50 pm 
Član foruma

UrosZlo je napisao/la:
Posecuju oni njih na milione - pa se ostali ne dice po vestima i novinama na sav glas...
Nemaju bas neki dokaz, mada im verujem 100%

Ipak ništa. Ispostavilo se da alžu jer tip prodaje otisak koji je "našao" za milijun dolara, prodaje majice aliena i vlastitu kuću

http://www.nbc-2.com/Global/story.asp?S=10972985

Vrh

PostPostano: pet aug 28, 2009 10:47 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: sri sep 30, 2009 11:12 pm 
Član foruma

I Olivia Newton-John priznala da je vidjela NLO i to kad je imala 15 godina. Kaže da je bio metalne boje i da je letio brzo po nebu. Također kaže kako je fascinirana tim fenomenom
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... jects.html

Vrh

PostPostano: uto okt 06, 2009 7:04 pm 
Član foruma

Evo nesto najsvežije sa americkog History Channel -a, na kome je sinoć
prikazan zaista dobar dokumentarac koji se bavi mnogobrojnim svedočanstvima
o NLO: "I know what I saw"
Pocinje dogadjajem iz Phoenix -a, Arizona. Citav grad svedoči: piloti, domaćice,
studenti, mnogo običnog sveta kojima je zajedničko to sto su svi davne 1997
godine ugledali ogromni crni bumerang...
Zanimljivo to kako je amer. vlada resila slučaj, za koji nikada nije ponuđeno nikakvo
zvanicno obavestenje. Na konferenciji za štampu su čitav slučaj jednostavno ismejali,
dovodeći u studio prerušenog marsovca ....

Link 1 deo

Nastavci (ukupno 9 delova) se mogu naći na linkovima You Tuba ispod.

A pogledajte i ovaj možda najjasniji "dnevni" snimak NLO - cigare, pa je
vrlo prepoznatljiv izduzen oblik
Ako se ne varam, baš se za tu vrstu NLO-a misli da je matični brod vanzemaljaca.
Po onome sto moze da se vidi iz snimke, dimenzije su mu zaista ogromne

Ako imate vremena da procitate komentare ispod snimka na You Tubu, mnogi ljudi koji
su iz tog kraja potvrdjuju da tamo često proleću (a ponekad i lebde) neobični objekti.
To podrucje se zove San Luis Valley i odavno je poznato po čudnim desavanjima. Napisane
su čak dve knjige o toj neobičnoj dolini: The Misterious valley i Enter the valley

Vrh

PostPostano: sri okt 07, 2009 8:25 pm 
Član foruma

Zanimljivo..
Inace taj History Channel ima odlicne emisije, pogotovo o NLO i vanzemaljcima, imaju cak posebnu ekipu za to tipa UFO Huntersi, samo sto uvek nesto cackaju kao da ce otkriti nesto i na kraju nista ne otkriju vec nadju neko objasnjenje debilno, al dobro, nema veze.. :wink: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet okt 08, 2009 4:38 pm 
Član foruma

Slažem se sa ovim što si napisao, a izgleda da im se veoma često “potkradu”
površno obradjene teme, dok je pristup uglavnom senzacionalistički jer po svaku
cenu moraju da naprave "show". Moze biti da prave više štete nego koristi, pa neko
ko možda ne zna dovoljno o tom fenomenu mogao bi bas zbog tog njihovog pristupa
da pomisli da je sve totalna fikcija.

Ipak mi je ovaj zadnji dokumentarac zapao za oko i bilo ga je korisno pogledati zbog
direktnih svedočenja svih onih ljudi koji "znaju da su nesto videli".
Pozdrav

Vrh

PostPostano: pet okt 09, 2009 12:44 pm 
Član foruma

Citat:
Zanimljivo..
Inace taj History Channel ima odlicne emisije, pogotovo o NLO i vanzemaljcima, imaju cak posebnu ekipu za to tipa UFO Huntersi, samo sto uvek nesto cackaju kao da ce otkriti nesto i na kraju nista ne otkriju vec nadju neko objasnjenje debilno, al dobro, nema veze..

pa zapravo nikakvo debilno rješenje ne daju već zaključke da sve počiva na pričama drugih ljudi a svaki od članova tih voditelja zaključe ono što je po njihovom najlogičnije s tim da napominju da se mora ostati otvorena uma za sve, inaće baš su mi ok voditelji, jedan je vjernik, druga dva su skeptici, jedan blaži drugi tvrđi ali svi otvorena uma za svaku mogućnost :occasion5:

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 12:54 pm 
Administrator

Richard Dolan (autor knjige UFO and the National Security State):

...

Vrh

PostPostano: čet okt 29, 2009 3:03 pm 
Početnik

Ovako, činjenica je da ne znam puno o vanzemaljcima i otmicama, prije otprilike godinu i pol provodila sam dosta vremena na ovom forumu upoznata sam s osnovnima stvarima...denziteti, greysi..OPD,OPS...ali nisam expert...Također iz nepoznatih razloga sam se povukla, prestala sam istraživati, no većinu stvari sam prestala raditi, postala sam izrazito pasivna u gotovo svim aspektima života...
Pročitala sam neka iskustva, i simptome otmica, no glavni razlog zašto se javljam ovdje na forum je ono što se dogodilo prošle noći, odnosno jutros.. :shock:

Ovako, budim se u sekundi (nema razbuđivanja), skočim iz kreveta jer mi je više nego loše, imam osjećaj da sam udahnula zrak tako kao da jedno vrijeme nisam disala pa udišem po ''prvi put'', no nemogu reći da nisam disala za vrijeme sna, čak nemogu reći niti da sam prije tog trenutka spavala...O.o Tada, otrčim, oteturam, način na koji to činim neznam, uglavnom odem do toaleta. (Cijelokupno ovo iskustvo se dogodilo već nekoliko puta i svaki put završim u kupatilu...O.o) Nemogu pronaći riječ kojom bih opisala to stanje, ali uglavnom osjaćaj je nešto između umiranja, kao da nestajem, to je tjelesno što osjećam, a u mislima, odnosno stanje uma mogu jedino usporediti s nekim teškim drogama (neznam točno jer nemam iskustva s time, ali me na to podsjeća). U isto vrijeme osjećam da je nešto u meni što moram izbaciti, jer jedino o čemu o čemu mogu razmišljati je da moram izbaciti iz mene sve što postoji, no tijelesno sam toliko slaba da neuspijevam, pored toga imam suprotan osjećaj da moram disati, pa sam uvijek u toj dilemi hoću li disati ili izbaciti ''to'' (nešto, sve, neznam) iz sebe...I svaki put me podsjeti na borbu za život, logično valjda; također javlja mi se i osjećaj da ludim...Inače uvijek čučnem kako ne bi udarila glavom negdje, i ostanem tako dok to stanje ne prođe, no ovaj put mi je zvonio alarm na mobitelu i ja sa sam uporno pokušavala otić ga isključit, zapravo stalno su se borile dvije misli da odem jer mi smeta(što nije istina jer ni jedan alarm nije mogao učinit situaciju gorom nego što jest, pored toga sam bila svjesna da mi ne smeta zvuk i da ne želim krenuti ga isključit jer ću najvjerojatnije pasti putem...) ili da sačekam da se vratim u normalu (s obzirom da mi se ovo već događalo, nako nekog vremena postanem svijesna da će proći i time se tješim..). Kako god, ja sam pokušavala uporno, izlazila iz kupatila i vraćala se nazad po nekoliko puta..Kada je to stanje prošlo, i kada sam postala svijesna, tek onda sam isključila glupi alarm, i nisam mogla vjerovat kako mi u trenutku može opet biti dobro, sasvim sam svijesna i normalno se osjećam...

Tada sam zaspala, a nakon što sam se probudila i sjetila što se dogodilo, zajedno s sjećanjem došao je i osjećaj da mi je potrebna pomoć i prvo što mi je zatim palo napamet jest ovaj forum...Ne znam kako se vama čini ovo iskustvo i liči li na otmicu...No meni se čini nemoguće da je riječ o bolesti pa da me neki zdravstveni uzrok budi na takav način usred noći, i onda opet sve bude dobro nekoliko mjeseci... :-k

Znam da je ovaj post malo zbrčkan, pa se usput ispričavam. Od ostalih stvari za koje mislim da bi mogle biti povezane s ovim iskustvom jest da sam u prošlosti imala veze s okultnim, tj. Imala sam neka iskustva s bićima koja su za sebe rekla da su ''iznad demona'', to je daleko iza mene, odnosno neznam zašto ali imala sam pravo povući se, što sam i učinila...To mi je ''ponuđeno'' od istih kao ''prilika za bijeg'', no koliko sam čitala o OPS entitetima, mislim da je to bilo zbog moje slobodne volje, jer nisam željela više biti dijelom toga...Također isti su naglasili da ''nesmijem nikome živome govoriti o tome što se događalo''... I posljednje od ključnijih stvari jest da moja baka ima vizije, ona je vjernik i navodno joj je anđeo dolazio u snove, tako je primjerice prije rata na balkanu dobila informaciju tko će doći na vlast u Hrvatskoj i da će biti rat...No ima toga s njom podosta...

Uglavnom, zbilja bi mi značilo čuti mišljenje nekoga tko je zbilja upućen, jer sama neznam točno što da činim, a da ne napravim situaciju još gorom nego jest... :oops:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.