Sada je: pet maj 02, 2025 11:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svjedočenja o aktivnostima NLO-a, vanzemaljcima i otmicama
PostPostano: pet jul 17, 2009 9:14 pm 
Početnik

Citat:
Odvratan je :tongue:

Vidiš to je subjektivno, njemu smo mi možda isto ružni.

Citat:
Volio bi ga odalamiti jedanput po toj glavi da vidim jel šta osjeća i da vidim kako bi reagirao :angel4:

Mislim da ne bih dobio šansu, jer bih ti pročitao misli i paralizirao te, a možda i spržio s svjetlosnim kuglom. :mrgreen: P.Schneider je pričao da su poslali zelene, crne beretke protiv njim i da su su ovi napravili iz zraka(mislima, nije ni čudo kad imaju tako velik mozak, neki čak dva) svj. kugle i spržili ih. Moj bi savjet bio petama vjetra ako niste na istom nivou! :lol:

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 11:01 pm 
Član foruma

Angeldon je napisao/la:
Citat:
Odvratan je :tongue:

Vidiš to je subjektivno, njemu smo mi možda isto ružni.

Citat:
Volio bi ga odalamiti jedanput po toj glavi da vidim jel šta osjeća i da vidim kako bi reagirao :angel4:

Mislim da ne bih dobio šansu, jer bih ti pročitao misli i paralizirao te, a možda i spržio s svjetlosnim kuglom. :mrgreen: P.Schneider je pričao da su poslali zelene, crne beretke protiv njim i da su su ovi napravili iz zraka(mislima, nije ni čudo kad imaju tako velik mozak, neki čak dva) svj. kugle i spržili ih. Moj bi savjet bio petama vjetra ako niste na istom nivou! :lol:

Mi njemu nismo ružni jer on kao robot, vjerojatno nema koncept lijepo-ružno, dobro-loše. :lol:

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 11:45 pm 
Član foruma

Rekordan broj viđenja NLO-a u 2009.

http://www.blic.rs/zanimljivosti.php?id=101518

Vrh

PostPostano: sub jul 18, 2009 11:13 am 
Početnik

Citat:
Mi njemu nismo ružni jer on kao robot, vjerojatno nema koncept lijepo-ružno, dobro-loše. :lol:

Možda on nema, ali onaj reptil u njemu ima, ili možda nije robot budući da ima i vrsta sivih koje nisu sonde, ne znam! :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri jul 22, 2009 9:03 am 
Početnik

Pozdrav svima , pre neko vece mi se desilo nesto cudno , ne mogu da ocenim da li je to bio san ili java ali sam sve vise siguran da nisam sanjao.
Bilo je to pre 20.07.2009.
Legao sam da spavam posle 1h.Odjednom sam otvorio oci i pokusao da se pomerim ali nisam uspeo pokusao sam da vicem ali kao da mi je glas otkazao.Oseti sam da mi neko dodiruje vrat, krajickom oka ugledao sam nesto visine oko pola metra , odjednom sam cuo da mi se neko smeje na uvo jasno sam cuo HA,ha,ha trgao sam se i ugledao sam jako svetlo kako ispunjava sobu.
To se dogodilo izmedju 4 i 5 sati ujutru.
NAdam se da ce neko moci da mi kaze sta je to bilo.
Unapred hvala.

Vrh

PostPostano: sri jul 22, 2009 6:33 pm 
Član foruma

O Mihajlo, dobro došao...

Koliko cenim imao si posla sa malim sivim skotovima, koji se uzgred smeju i dobro zabavljaju...
Verovatno će ti sadržaji ovog sajta i iskustva ljudi sa foruma pomoći da malo bolje sagledaš svoje iskustvo. To što se tebi desilo, dešava se i stotinama hiljada ljudi na ovoj našoj planeti... Imao si posetu Greys-a manjih (postoje i veći). To su bića o kojima ćeš naći dosta informacija ovde...

Nemoj se mnogo plašiti, ali nemoj biti ni potpuno cool. Ne zavaravaj sebe da su oni kao dobri ET iz filma, i znaj da im namere nikada nisu časne ni dobre. Oni nemaju osećenja kao ljudi i u stvari su samo tzv. kibernetičke sonde veoma zlih reptilskih gospodara.. Čitaćeš već o tome...

Vrlo je moguće da su te posećivali i ranije više puta, ali su sada bili neoprezni i nisu uspeli da odrade sve radnje kako obično rade... Zato si ih primetio i to je tvoja sreće... Sada će tvoja svest obratiti više pažnje na njihovo prisustvo i na neki način ti si upravo otpočeo borbu protiv ugnjetavanja sa njihove strane i protiv manipulacija... Ovo je oblast u kojoj ti znanje i saznanje o nečemu daje moć u borbi protiv toga nečega...

Ovo je bitno. Potrebno je da im se SVESNO i svojom voljom suprotstaviš. Čak ni oni nemaju pravo da krše Princip Slobodne Volje... Oni ga i ne krše jer ljudi nisu ni svesni koliko su puta njima manipulisani, pa i ne uspostavljaju režim voljnog suprotstavljanja... Postoje, čini mi se Univerzalni zakoni koji važe i za njih...

Šta sve rade i kakve su im rabote, vec ces naci gde da pročitaš... Od hranjenja nekim vidovima negativne energije, straha, panike i slično, veoma su zainteresovani za neke nase telesne tečnosti i hormone u njima. Često uzimaju jajne ćelije od žena ili uopsteno tkiva radi genetskih manipulacijama... To je jedan potpuno ili skoro potpuno prikriven svet koji postoji i ovde na zemlji... Saradjuju i sa ljudima koji su im se prodali za sitne privilegije... Saradjuju i sa Vladama mogih moćnih zemalja...

Za ovaj put dosta od mene, čujemo se još... Nemoj se plašiti , ali budi oprezan... Znaj da su tvoja VOLJA i ODLUKA, kao i tvoje ZNANJE jedina sredstva kojima možeš da uspostaviš odbrambene sposobnosti protiv njih... Nisu svemogući. To ti je jedna deformisana i izopačena gamad koja će uskoro da izumre... jer svemir s vremena na vreme odbacuje škart i ove naše prodane duše će zajedno sa njima... Mlad si , videćeš...

Svako dobro. Javiće ti se još neki članovi forume, nego sad su odmori i rasulo pa nas je malo manje ovde... Samo piši... Pitaj...

Vrh

PostPostano: čet jul 23, 2009 7:01 am 
Član foruma

mihailo1993 je napisao/la:
Pozdrav svima , pre neko vece mi se desilo nesto cudno , ne mogu da ocenim da li je to bio san ili java ali sam sve vise siguran da nisam sanjao.
Legao sam da spavam posle 1h.Odjednom sam otvorio oci i pokusao da se pomerim ali nisam uspeo pokusao sam da vicem ali kao da mi je glas otkazao.Oseti sam da mi neko dodiruje vrat, krajickom oka ugledao sam nesto visine oko pola metra , odjednom sam cuo da mi se neko smeje na uvo jasno sam cuo HA,ha,ha trgao sam se i ugledao sam jako svetlo kako ispunjava sobu.
Unapred hvala.

Uvijek radite štitove prije spavanja jer ste tad najranjiviji. Zamislite se u zlatnom jajetu oko kojega struje energetske vrpce. To je vaša energija koja vas štiti. Vjerujte, djeluje.

Vrh

PostPostano: čet jul 23, 2009 7:58 am 
Početnik

A jel oni posecuju i dok si budan ili samo kad spavas?

Vrh

PostPostano: čet jul 23, 2009 8:44 am 
Član foruma

Uglavnom kad spavas, zato sto ti je tada oslabljena odbrana i paznja... Medjutim, mogu to da ucine i danju. Tada obicno imas tzv. nedostatak vremena, odnosno, nekao ti proleti vreme, a ti nisi bas siguran sta si radio poslednjih sat vremena i slicno... Cesto uticu na emocionalno stanje, pa recimo osetis strah i kad za to nema ni jednog razloga ili uticu na toi da budes agresivan i razdrazljiv prema bliskim osobama... U sustini, cesto provociraju svadje i napete situacije , recimo u porodici... Pa svi izgledaju ko ludi ratnici za svoje sitne egoisticne interese...

Samo :read: Mihajlo. Shvati sta se zbiva oko tebe i bices postedjen mnogih neprijatnosti u zivotu... :hello2:

Vrh

PostPostano: sub jul 25, 2009 1:58 pm 
Početnik

A mogu li nekako da ih uhvatim pa ja njih da ispitujem sa kuhinjskim nozem ? :D

Vrh

PostPostano: sub jul 25, 2009 2:21 pm 
Član foruma

Meni deluje ko da nas neko ovde dobro zeza... Provo taj nick mi govori da je klinac (93god), i sad ovaka glupa pitanja kad postavi - ocigledno da zeza, cc.. ](*,)

Vrh

PostPostano: sub jul 25, 2009 6:25 pm 
Član foruma

A mogu li nekako da ih uhvatim pa ja njih da ispitujem sa kuhinjskim nozem ? :D

Ne možeš jer za to treba imati nešto više od m**a. :rofl

Vrh

PostPostano: sub jul 25, 2009 7:33 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
Unapred hvala.

Uvijek radite štitove prije spavanja jer ste tad najranjiviji. Zamislite se u zlatnom jajetu oko kojega struje energetske vrpce. To je vaša energija koja vas štiti. Vjerujte, djeluje.

Mislim da su to gluposti. Sivi ako te oče otet otet će te. Jedino šta možeš napravit ako imaš muda i ne bojiš se smrti ko što se ne boji nitko tko me je sve ravno i pada u reaktivni um kad dođe do fighta jest da ih jednostavno pobiješ. Za to tribaš biti takav. To je ono kad ne razmišljaš nego dijeluješ. Kad dođeš sebi oko tebe je već puno mrtvih. Il si mrtav. Svejedno. Uopće nije ni bitno jer i ne razmišljaš o tome. Druga stvar je da vičeš na glas. Visoki C. I ne vidim uopće razloga zašto bi radio štitove. Gamad ako me oće , tu sam , neka dođu ako imaju muda.

Vrh

PostPostano: sub jul 25, 2009 8:25 pm 
Član foruma

Slažem se sa spyrom.U trenutku kad si napadnut treba reagirati i djelovati,a ne pouzdavati se u neke štitove.Ako mi nismo uravnoteženi,niti vizualiziranje da smo u zlatnome tenku neće pomoći.Jednostavno se treba u toj situaciji "probuditi" i ako treba i poginuti.
Citat:
Zamislite se u zlatnom jajetu oko kojega struje energetske vrpce.

Osobno znam 5 tehnika kako probiti taj štit i nemojte mi vjerovati na riječ kad vam kažem da to nije nikakav problem.
Citat:
Uvijek radite štitove prije spavanja jer ste tad najranjiviji.

Ranjivi smo kad nismo sigurni u ono što znamo,ili ako je naše znanje nepotpuno,krivo shvačamo to znanje ili znanje koje nam je dostupno je izmanipulirano.
Tako recept za probijanje bilo kakvog štita je jednostavan:zamislite dakle nekakvo zlatno jaje,najlakše ga je probiti ako ga skuhamo,probušimo,pogodimo pravu frekvenciju,zamislimo nekakvu crnu rupu koja usisava apsolutno sve oko sebe čak i taj štit od zlatnog jajeta,....
Ovo pišem radi toga da bi oni koji koriste takve zaštite počinju konačno koristiti inteligentnije,tj. uvidjeti da je to budalaština koja hrani ego.
:occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jul 26, 2009 2:30 pm 
Član foruma

kolos je napisao/la:
Slažem se sa spyrom.U trenutku kad si napadnut treba reagirati i djelovati,a ne pouzdavati se u neke štitove.Ako mi nismo uravnoteženi,niti vizualiziranje da smo u zlatnome tenku neće pomoći.Jednostavno se treba u toj situaciji "probuditi" i ako treba i poginuti.
Citat:
Zamislite se u zlatnom jajetu oko kojega struje energetske vrpce.

Osobno znam 5 tehnika kako probiti taj štit i nemojte mi vjerovati na riječ kad vam kažem da to nije nikakav problem.
Citat:
Uvijek radite štitove prije spavanja jer ste tad najranjiviji.

Ranjivi smo kad nismo sigurni u ono što znamo,ili ako je naše znanje nepotpuno,krivo shvačamo to znanje ili znanje koje nam je dostupno je izmanipulirano.
Tako recept za probijanje bilo kakvog štita je jednostavan:zamislite dakle nekakvo zlatno jaje,najlakše ga je probiti ako ga skuhamo,probušimo,pogodimo pravu frekvenciju,zamislimo nekakvu crnu rupu koja usisava apsolutno sve oko sebe čak i taj štit od zlatnog jajeta,....
Ovo pišem radi toga da bi oni koji koriste takve zaštite počinju konačno koristiti inteligentnije,tj. uvidjeti da je to budalaština koja hrani ego.
:occasion5:

Jesi li ikada koristio štitove? Ako nisi nemoj ovo komentirati jer nisi kompetentan, kao ni ostali koji nisu koristili. Štit je građen od tvoje energije. Itekako znam da se štitovi mogu probiti, i za to postoji razlog. Ako imaš slabu auru, ako je aura probušena i sl. moguće su ovakve pojave. Uglavnom, negativno djelovanje na nečiji štit se itekako i negativno vrati svakome koji je to pokušao. Samo budale koji ne znaju neke stvari to rade, no to neka im bude škola. Baš je neznanje uzrok ovim negativnim djelovanjem na druge ljude, njihovu auru, štitove i sl. Dobro znam što govorim, mnogi su napadi spriječeni ovakvim načinom. Ok, ne primjenjujete štitove, a dođe do napada. Što ćete sad? Obraniti se znanjem iz Kasiopejskih transkripti, Ra materijala, Donosiocima svitanja i ostalim materijalima do kojih ste došli VAN sebe? Mlatit ćete ih skriptama? Ne bih rekao. Uđite u svoju nutrinu, razgovarajte sa svojim višim Ja, tu se kriju odgovori na sva vaša pitanja.

Vrh

PostPostano: ned jul 26, 2009 2:39 pm 
Član foruma

A koga ti braniš s tim štitovima ?

Sebe ?

Pa čovijeće ti si besmrtno biće koje nije ni materija ni energija niti išta od tih stvari.

Previše dramatiziraš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :wink:

Vrh

PostPostano: ned jul 26, 2009 2:44 pm 
Član foruma

spyro je napisao/la:

Sebe ?

Pa čovijeće ti si besmrtno biće koje nije ni materija ni energija niti išta od tih stvari.

Previše dramatiziraš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :wink:

Naravno, i druge oko sebe, i djeluje. Rekao bih da ne znaš neke stvari, tj. nisi iskusio, no nema veze.

Vrh

PostPostano: ned jul 26, 2009 3:08 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
spyro je napisao/la:

Sebe ?

Naravno, i druge oko sebe, i djeluje. Rekao bih da ne znaš neke stvari, tj. nisi iskusio, no nema veze.

:angel4: Da baš zanimljivo. :mrgreen: Možda se ne razumijemo jer tebi kad dođu tri lika u fizičkom svijetu i napadnu te onda ti vjerovatno staviš najilon kesu na glavu. Bojiš se za svoj život i ušupiš se. Isto kako se ponašaš na fizičkoj razini tako ćeš se ponašat i na astralnoj. Da , vjerovatno se ne razumijemo jer imamo dva potpuno različita načina pristupa stvarima.

Vrh

PostPostano: ned jul 26, 2009 3:34 pm 
Član foruma

Legao sam da spavam posle 1h.Odjednom sam otvorio oci i pokusao da se pomerim ali nisam uspeo pokusao sam da vicem ali kao da mi je glas otkazao.

Sad ću još nešto reči , a vezano je uz ovaj detalj gore. Sivi nisu otvoreni ratnici. Oni dolaze s leđa i onda napadaju. Šupci su , ukratko rečeno. Postoje dva razloga zašto blokiraju kod ljudi zvuk. Prvi je da se ne bi tko od ukučana probudio jer njima to nije u interesu. Oni to žele napraviti tiho i bez puno buke. Osim toga pobjeći će ako tko od ukučana doleti. Druga stvar je šta ako se zaderete onda je to odma alarm bićima sa višeg nivoa da se krši vaša slobodna volja i oni dopilotaju. Onda sivi biže. Mali sivi su visoki oko metar i nešto sitno. Nije čak ni bitno , al čisto da vidite jednu stvar. Kad bi recimo ja koji imam skoro metar i deveset na otvorenom naletia na malog sivog i probia ga nogom u onu njegovu glavatu glavurdu , taj se više ne bi diga. Toliko o malim sivim i njihovoj taktici.

Vrh

PostPostano: ned jul 26, 2009 3:51 pm 
Član foruma

Ok,jedno konkretno pitanje koje sam si postavljao kad sam "vjerovao" u štitove.Gdje se oni nalaze s obzirom na auru,ako znamo da imamo više energetskih tijela,pogotovo zadnje koje se širi do u beskraj?
Na koje mjesto postaviti taj štit?I zašto baš tu?
I kao što si sam rekao,štit je građen od tvoje energije,tj ako nisi u energetskoj ravnoteži (a teško da bilo tko od nas je-savršeni čovjek) taj štit dakle ne izvršava funkciju već čovjek koji ga "gradi" gubi još više energije na tu zamišljenu gradnju i održavanje.
Dakle ako i pretpostavimo da je moguće postojanje nečeg takvog kao energetski štit,on bi djelovaosamo na čovjeku koji je duhovno savršen,ali tad se postavlja pitanje što će njemu štit ako je sveznajući,sve je spoznao?
Spyro ti je postavio zanimljivo pitanje,što radiš ili što bi učinio u tome slučaju?Što bi učinio da ti u noči dođe lopov u kuću?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.