kolos je napisao/la:
Slažem se sa spyrom.U trenutku kad si napadnut treba reagirati i djelovati,a ne pouzdavati se u neke štitove.Ako mi nismo uravnoteženi,niti vizualiziranje da smo u zlatnome tenku neće pomoći.Jednostavno se treba u toj situaciji "probuditi" i ako treba i poginuti.
Citat:
Zamislite se u zlatnom jajetu oko kojega struje energetske vrpce.
Osobno znam 5 tehnika kako probiti taj štit i nemojte mi vjerovati na riječ kad vam kažem da to nije nikakav problem.
Citat:
Uvijek radite štitove prije spavanja jer ste tad najranjiviji.
Ranjivi smo kad nismo sigurni u ono što znamo,ili ako je naše znanje nepotpuno,krivo shvačamo to znanje ili znanje koje nam je dostupno je izmanipulirano.
Tako recept za probijanje bilo kakvog štita je jednostavan:zamislite dakle nekakvo zlatno jaje,najlakše ga je probiti ako ga skuhamo,probušimo,pogodimo pravu frekvenciju,zamislimo nekakvu crnu rupu koja usisava apsolutno sve oko sebe čak i taj štit od zlatnog jajeta,....
Ovo pišem radi toga da bi oni koji koriste takve zaštite počinju konačno koristiti inteligentnije,tj. uvidjeti da je to budalaština koja hrani ego.

Jesi li ikada koristio štitove? Ako nisi nemoj ovo komentirati jer nisi kompetentan, kao ni ostali koji nisu koristili. Štit je građen od tvoje energije. Itekako znam da se štitovi mogu probiti, i za to postoji razlog. Ako imaš slabu auru, ako je aura probušena i sl. moguće su ovakve pojave. Uglavnom, negativno djelovanje na nečiji štit se itekako i negativno vrati svakome koji je to pokušao. Samo budale koji ne znaju neke stvari to rade, no to neka im bude škola. Baš je neznanje uzrok ovim negativnim djelovanjem na druge ljude, njihovu auru, štitove i sl. Dobro znam što govorim, mnogi su napadi spriječeni ovakvim načinom. Ok, ne primjenjujete štitove, a dođe do napada. Što ćete sad? Obraniti se znanjem iz Kasiopejskih transkripti, Ra materijala, Donosiocima svitanja i ostalim materijalima do kojih ste došli VAN sebe? Mlatit ćete ih skriptama? Ne bih rekao. Uđite u svoju nutrinu, razgovarajte sa svojim višim Ja, tu se kriju odgovori na sva vaša pitanja.